כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
אני לא חושב שזאת בעיה עם הגרסה החדשה הספציפית של הדריבר אז לא הכנסתי את זה לדיון האחר (שכבר שקע ממילא). השבוע עברתי מכרטיס של NVIDIA לכרטיס של ATI, והתקנתי בשביל זה את הקטליסט החדש שיצאה+ ה CCC. ויש בעיה, בתקופה שהשתמשתי בדריברים של NVIDIA, השימוש בזיכרון אף פעם לא עלה מעל ה 170-185 במצב מנוחה. עכשיו אני במצב מנוחה משתמש ב250 MB (!!), ומשום מה יש לי 3 אפילקציות של ATI פועלות ביחד ברקע. ודבר נוסף שפחות מפריע לי אבל גם נראה לי מוזר, לוקח לי איזה 20 שניות לפתוח את החלון של ה CCCאחרי שאני לוחץ על לפתוח, גם לכם זה איטי כזה? והנה תמונה של הבעיה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני יוצא מנקודת הנחה שכבר נמאס לכולם לקרוא את השאלה הזו, ולפני שפירסמתי את הת'רד עשיתי חיפוש מקיף בפורום, אבל לצערי עדיין לא מצאתי תשובה, אז סליחה מראש... אחי מעוניין לקנות כרטיס מסך למחשב P4 2.4Ghz עם 512MB DDR. הצורך בקניית כרטיס עלה לאחר קניית GTA SA, שפשוט לא עולה על הכרטיס OB הנוכחי שלו. השאיפה היא להוצאה כמה שיותר קטנה (כמובן...) אבל אני מאמין שסביב ה-600 ש"ח (פלוס-מינוס) לא ירתיעו אותו. חשוב שהכרטיס יהיה בממשק AGP. ראיתי כמה המלצות ל-9550 והמחירים שלו נוחים מאוד, ואפילו יורדים דרומה מה-400 - כיצד כרטיס כזה, בשילוב עם המערכת שהוזכרה לעיל, יתפקד מול משחק כדוגמאת GTA החדש? האם יש המלצות נוספות? שוב סליחה על שאלה שבטח נשאלת פה חדשות לבקרים ותודה מראש על העז…
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
לפי מה שקראתי פה ושם אומרים שהכרטיס הזה מתחם יותר מידי ואם לא שמים משהו חיצוני שיקרר אותו זה גורם לחימום של ממש. השאלה שלי האם למישהו יש נסיון עם הכרטיס הספציפי הזה? מוכרים אותו ב 1042 ש"ח ב Digma http://digma.co.il/shop/product_info.php?cPath=27_67&products_id=1210&osCsid=e1b748fcd1c3bd96e68748beee12a524 יש כרטיס נוסף של LeadTek, גם 6600GT AGP שאותו מוכרים ב 1036 ש"ח. http://digma.co.il/shop/product_info.php?cPath=27_67&products_id=1212&osCsid=e1b748fcd1c3bd96e68748beee12a524 הכרטיס של LeadTek יהיה להם עוד כשבוע-שבועיים והכרטיס של Gigabyte יש להם במלאי מידי. יש עוד-כרטיס אותו דגם בדיוק של Gigabyte רק שבנוסף יש לו גם יציאת VIVO. אשמח לקבל עליו דעה אם למישה…
-
- 8 תגובות
- 701 צפיות
-
-
יש לי כרטיס טלויזיה והממיר לא נמצא בחדר שלי. אני מחבר את המחשב לממיר(HOT) יכול להקליט והכל אבל בשביל להעביר ערוץ אני צריך ללכת ולהעביר עם השלט של HOT ערוץ בממיר כדי שגם במחשב יתחלף הערוץ. האם יש דרך להעביר ערוץ בלי השלט של HOT? והאם אפשר לראות שני ערוצים שונים באותו הזמן - ערוץ אחד בטלויזיה ואחר במחשב? ויש לי עוד שאלה. לא מזמן התקנתי כרטיס מסך חדש ונשבר לי המחזק(פלסטיק לבן ליד הסלוט - AGP) אבל בכל זאת הצלחתי לחבר את המסך ובגלל שנשבר רק חצי מנו אז החצי השני מחזק אותו. האם זה בסדר? לא יקרה כלום? תודה
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
צריך עזרה למצוא דריבר לכרטיס טלויזיה מסוג philips עם מעבד bt878khf בבקשה דחוף מאוד
-
- 6 תגובות
- 570 צפיות
-
-
יש בעייה באבוס של sPD משום מה וכל פעם שאני מנסה לשלוח את ההודעה בשלמותה אני מקבל את השגיאה... לכן העלתי את זה כתמונה לשרת שלי: [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
לפעמים הכל פועל מצויין ולפעמים פשוט לא סוחב!
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
Gigabyte Radeon X700PRO GV-RX70P128D PCI-e 128Mb Bulk Video Card - 669 או Gigabyte FX6600 GV-NX66256D PCI-e 256Mb 128 bit Retail Video Card - 689.00
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
המסך יקנה בארצות הברית.. המסך חייב להציג איכות תמונה מצוייננת.... התקציב הוא עד 350 דולר
-
- 7 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום.. יש לי כרטיס Radeon 9600XT ATI SAPPHIRE הורדתי את העדכון עם CCC סיים להתקין ועשיתי ריסט למחשב.. שאני פותח את המשחשב השולחן עבודה עולה ואז אני מקבל שגיאה: והמחשב מתחיל לזוז לאט ומקרטע (התצוגה, נגיד אני גורר משוו או לוחץ על התחל זה פותח לאט מה עליי לעשות? ושהשולחן עבודה עלה, המסך נכבה נפתח נכבה נפתח [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 490 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
אוקיי, אז ככה, לחבר שלי יש את המפרט הבא: מעבד: intel celeron 400mhz זיכרון: 256mb sdram לוח אם: אין לי מושג בקיצר מחשב ישן מאוד, אז השאלה היא איזה כרטיס מסך מומלץ למחשב כזה ושייעלה עד 300 שקל ושיינצל אותו עד הסוף
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
יפה גם על מסך עלוב כמו שלי ? ולמה לעזאזל 2-3 דקות של סרט שוקלים 100-140 מגה ?? http://www.microsoft.com/windows/windowsmedia/content_provider/film/contentshowcase.aspx זה ניקרא High Definition משהו .. זה קשור ל HDTV ? או שזה פשוט HDTV ?!? עריכה: ראיתי את הדרישות להפעלה של סירטון ב1080P ... אממ WTF ?? זה דומה לדרישות של דום 3 לא של סירטון ...
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
http://img325.imageshack.us/my.php?image=14eu.jpg תראו אני החלפתי כרטיס מסך רק לפני שבוע וזה אותם בעיות .... המערכת שלי פנטיום 4 1.6mhz motherboard intel -D850MV 512 RDR 2hard disk dvd cdrw Radeon 9800NP PSU Hec 300W ART-F יש לי הרגשה שזה הספק כוח אשם בכל הבעיות בגלל חוסר יציבות שלו...או משהו כזה כי זה כרטיס מסך חדש שקיבלתי והוא בסדר גמור (צריך להיות לפחות) עכשיו אני גם משתמש בדריברים חדשים וכמובן ללא שום אוברקלוק אז מה אני צריך לעשות? אני הרי לא יודע בודעות מה הבעיה...
-
- 7 תגובות
- 805 צפיות
-
-
השאלה שלי היא מה הקריטריונים החשובים ביותר למסך LCD שאמור להציג משחקים דיי כבדים ? הזמן תגובה ? הבהירות? הניגודיות? הזויות צפיה?מה ? אחרי שתענו על השאלה הראשונה תמליצו על מסך הכי טוב למשחקים במחיר של עד 1700 שקל תוווווודה
-
- 5 תגובות
- 575 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש וההחלטה קשה בהנחה שהעלות היא זניחה אני מבקש לדעת על ההבדלים בין sli ל amr מדובר בתקן למחשב עם כמה כרטיסי מסך מה ההבדלים מה יותר טוב המלצות כל מידע יתקבל בברכה תודה
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך לקנות בשביל מישהו את הכרטיס הנ"ל ההבדל בין שתי גירסאות הזיכרון הוא לא משמעותי (20-30 ש"ח) מה עדיף לקנות? האם הזיכרון 128 מגה יותר מהיר מה 256 או שהמהירות היא זהה ואני מקבל פשוט תוספת ביצועים נטו?
-
- 8 תגובות
- 769 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם בזמן הקרוב אני רוכש מסך פלזמה 50" לסלון,ומה שרציתי לדעת האם המסך יתאים לעבודה מול מחשב? כלומר אני יכול לצפות במסך הפלזמה ולקבל את אותה האיכות שיש לי במסך lcd של המחשב? ואם כן, תאמרו לי בבקשה מה אני צריך לבדוק ולוודא בחנות שיהיה במסך הפלזמה[כניסות,חיבורים,רזולוציה וכו'] ואם יש מישהו שיודע על דגם מסויים שייענה על הדרישות אני אשמח לקבל עצות. מודה מראש על העזרה יום טוב לכולם
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
יש לי את הדבר הזה אם זה עוזר.. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איזה מסך הכי כדאי לי בתקציב 1200+- שקל למשחקים מהירים?
-
- 2 תגובות
- 508 צפיות
-
-
קודם כל מזל טוב לי קיבלתי אותו היום עכשיו יש לי כמה שאלות: איך אני מפעיל את הDVI? קיבלתי איתו מעין דבר כזה לטלויזיה כבר יעלה תמונה איך משתמשים מה עושים ? הכרטיס הוא VIVO איך אני משתמש בזה? הטמפ' 55 במנוחה איך זה? אם יש עוד משהו שאני צריך לדעת אשמח ;D [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 688 צפיות
-
-
היי, אממ חבר שלי רוצה כרטיס מסך טוב שיפעיל סאן אנדריאס וכל השטויות האלה... התקציב כמו שאמרתי הוא 300 מקסימום , תודה רבה למוצאי כרטיס כזה! האא כן ואם אפשר הוא רוצה גם יציאת טלויזיה. תודהה רבה.
-
- 3 תגובות
- 512 צפיות
-
-
מצטער על הבורות... ולמי שיודע, הכרטיס מסך שמגיע על הלוחות של אינטל, יותר טוב או פחות טוב מGeForce 2 MX?
-
- 5 תגובות
- 861 צפיות
-
-
אז ככה אני מתלבט בין שני המסכים הבאים האחד benq fp71g והשני LG L1750SQ מי משניהם יותר עדיף ? אני משחק במשחקים די כבדים וצופה בסרטים שהורדתי מהאינטרנט אז האם המסכים טובים למטרות שלי??? או שבכלל כדאי לי לקחת את המסך של mag מדגם s776
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלוםם אני מחפש כרטיס עריכה שיהיה אפשר להקליט בעזרתו מקלטות וידאו למחשב כלומר לחבר את הוידאו למחשב רצוי שיהיה איכותי ועד 450-500 שקל תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-