עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. איזה סדרת דרייברים של ה deadnator? האם הכי כדאי להוריד את הגירסה האחרונה?

• 5 תגובות
    • 680 צפיות
  2. Started by madcatz,

טוב, אחרי שהחלטנו על 9800GT במסגרת התקציב ובמסגרת מה שיתאים למפרט שלי שהצגתי כמה הודעות קודם לכן נשארת השאלה באיזה כרטיס 9800GT מומלץ לבחור בין כל החברות השונות והמחירים השונים: ולהלן הקישורים http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1310 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1311 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1312 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4365 (וכמובן אשמח לעוד קישורים אם נראה משהו אחר כמתאים..) אשמח לתגובות המלומדות שלכם.. ועוד שאלה שאולי קצת קשה לענות אבל לאורך שנים הכרטיס הנ"ל יסתדר בליגה של הגדולים? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 680 צפיות
  3. חבר שלי רוצה לחבר בנוסף למסך גם את הטלויזיה שלו ("LCD 32, בעל כניסות VGA, HDMI, וכו') המטרה היא לראות סרטים על הטלויזיה, ואולי לגלוש קצת (לא ממש לראות טקסט, מספיק לגלישה ביוטיוב). הוא לא משחק במשחקי מחשב, אז אני לא יודע איזה כרטיס להמליץ לו, כך שלא יעלה יקר מדי, ולא זול מדי. שפשוט יספק. לדעתי לא תהיה בעיה (של איכות) לחבר את העסק ב VGA, הציפיות שלו הם לא בשמים. המחיר צריך להיות בין 300 ל 500 שקל.

• 4 תגובות
    • 680 צפיות
  4. Started by baraksaar,

המפרט: pentium 4 2.6 ht 800mhz 512mb ddr 400mhz msi geforce fx 5200 128ddr 80gb seagate sata msi 865pe neo2 s

• 7 תגובות
    • 680 צפיות
  5. Started by Le0n,

אני בטוח שאין הבדלים בין ביצועים שלו או חברות אחרות.. אהל מה עם OC??

• 7 תגובות
    • 680 צפיות
  6. Started by Sifo Jen,

זה רק אני או שלאחרונה הרבה מאוד אנשים באים עם בעיה של ריצודים על המסך? יכול היות שזה משהוא בלחות שיש בקיץ שגורם למסכים?? אולי זה כרטיסי מסך מתחממים? ציפויים של מסך נמסים??? מה דעתכם? יאיר.

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  7. Started by TopRecon,

תקציב : 400 ש''ח שימוש עיקרי : גיימינג - Call Of Duty MW3 אין חנות ספציפית (החנות צריכה להיות בתל אביב \ רמת גן) מפרט המחשב : מעבד - Intel Core 2 Quad Q9400 כרטיס מסך נוכחי - Intel G41 Express Chipset מסך : Fujicom 21.5 Inch WINDOWS XP אם זה חשוב

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  8. ככה, יש לי טלוויזיה ReadyHD ובמחשב יש לי HD4870 אמרו לי שיש אפשרות לחבר אותו לטלוויזיה, איך אני מחבר אותו? יש לי את החיבור שמתחבר במחשב לחיבור העגול שם (נראה לי S-VIDEO) ועם מתאם חיברתי לכבל עם 3 צבעים - כחול ירוק ואדום (יש לי כבל שאבא שלי הביא לי עבה מאוד בצבע לבן - ממש איכותי..). עכשיו, העברתי בטלוויזיה למצב S-VIDEO ולא עשה שום דבר (אין סינגל) (גם בכל הסורסים האחרים). יש מצב שצריך לעשות משהו במחשב בתוכנה CCC ? ואיך לחבר את זה? יש לי פה כמה כבלים אין לי מושג מה כל אחד עושה, אבל אין לי כבל של HDMI = אני אקנה השבוע אולי אחד מוזהב. *במידה ויש מצב שהמחשב לא מזהה את הטלוויזיה, מה עושים?

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  9. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

רק בגלל שיש לו פחות צינורות עיבוד?

• 5 תגובות
    • 680 צפיות
  10. Started by Norm4nde,

המטרה מישחקים...

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  11. שלום, קניתי כרטיס מסך באייבורי GEFORCE 8500 GT, לא הכי טוב אבל מספיק מבחינתי. ביקשתי במיוחד ציפסט של GIGABYTE, וקיבלתי קופסא עם לוגו של INNO 3D. איך אני יכול לדעת מה הציפסט שנמצא על הכרטיס? תודה מראש, רוני.

• 4 תגובות
    • 680 צפיות
  12. Started by parker8,

או ששווה לי למשוך את עם הכרטיס שלי עוד? מה הכרטיסים שיבואו אחריו ומתי זה יקרה? תודה לעוזרים מראש

• 7 תגובות
    • 680 צפיות
  13. Started by Markis,

GIGABYTE RADEON X1950XTX 512MB DDR3 PCI-E http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6844 מול CONNECT3D Radeon® X1950XTX 512MB GDDR4 DVI-I + DVI-I + VIVO http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5977 מה ההבדל,האם אינם אותו דבר, האם הפרש המחיר מוצדק ? האם קיימים בנצ'מרקים ? וכמה שווה לדעתכם כרטיס GIGABYTE הנ"ל משומש ונשארו רק 8 חודשים מהאחריות ?

• 6 תגובות
    • 680 צפיות
  14. Started by SpiritKnight,

בימים האחרונים, התמונה במסך התחילה "להתכווץ" בתדירות די גבוהה. מה שקורה הוא שהתמונה במסך קטנה והופכת כהה יותר. לאחר כמה שניות היא מתרחבת והמצב חוזר לקדמותו, עד הפעם הבאה. המסך הוא Flatron LG 795FT+, בן כשש שנים בערך. מהי הבעיה? תודה,

• 7 תגובות
    • 680 צפיות
  15. חבר שוקל לקנות מסך חדיש ומחודש ומתעניין לדעת הם הכרטיס הנוכחי בכלל יתאים לרזולוציה הטבעית של המסך....

• 6 תגובות
    • 680 צפיות
  16. Started by rani,

איזה כרטיס מסך יותר טוב ה-7800GS או ה- 7600GT הן לAGP והן לPCI E ???

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  17. Started by pyro,

היי, קניתי כ.מסך R9600XT לפני כשבועיים ומאז יש לי בעית תצוגה על שולחן העבודה: כאשר המחשב במנוחה מצטברים מעת לעת פסים אנכיים על המסך. פרמטתי את המחשב מחדש ואפילו הוצאתי את הכרטיס מהחריץ והרכבתי שוב אך זה לא עזר. בזמן משחקים או גלישה זה לא קורה אלא רק על הרקע בשולחן העבודה. האם משהו נתקל בבעיה זו ויכול לעזור. נ.ב הכרטיס לא עבר OC. תודה!

• 4 תגובות
    • 680 צפיות
  18. Started by ozwrx,

אני מעוניין לרכוש GEFORCE 9600GT עם 512 DDR3 יש לי ספק כוח של EZCOOL 300W שמחזיק כרגע 7600GT השאלה שלי האם הספק יחזיק את ה 9600GT ובבקשה לענות לי אך ורק על השאלה ולא להתחיל לכתוב "אתה צריך ליברטי 600W" אין לי תקציב...

• 4 תגובות
    • 680 צפיות
  19. שלום לכולם קניתי lcd full HD חדש של LG (קצב רענון גבוה ו- 100MHz) אני מעוניין לחבר מחשב עo כבל HDMI אל ה LCD על מנת שאוכל לראות סרטים באיכות גבוה ויש לי מספר שאלות בנושא 1. איזה מחשב (מפרט מינמאלי) אני צריך על מנת שאוכל לראות FULL HD כמו שצריך ללא הפרעות בעיות וצבע וכו'. 2. האם מחשב ישן עם AGP ומעבד AMD SAPMRON 2400 יוכלו לעשות את העבודה 3. האם יש חשיבות לאורך כבל HDMI? ואילו אורכים מומלצים על מנת שהתמונה תישאר חלקה? תודה

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  20. Started by uzibu,

לפני המערכת הזאת, הייתה לי מערכת דומה וכל פעם שרציתי ללכוד וידאו (דרך כרטיס טלויזיה) המחשב היה מבצע רסטרט, בגלל שידעתי שאני כבר מחליף מערכת לא ממש "ישבתי על זה" היום עם המערכת שלי כשאני בא לבצע לכידת וידאו המחשב שוב מצבע רסטרט, המחשב מבצע גם דרך כרטיס טלויזיה וגם דרך הכרטיס מסך.. דברים שבוצעו: הוחלפו דרייברים, הותקנה מערכת חדשה (הוחלפה מערכת, לא במיוחד.) נסיון ללכידה דרך אין ספור תוכנות... לפני שאני מפרק כרטיס (כי ממש לא נראה לי הגיוני - למרות שבשני המערכות היה לי SLI), רציתי לשמוע את דעתכם.

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  21. שלום לכולם, לאחרונה החלטתי לחבר את המחשב הישן שלי לטלויזיה כדי להריץ DVD\DIVX למיניהם על הטלויזיה שלי. הבעיה היא שאני רואה תמונה על הטלויזיה שאינה חלקה אלא מורכבת מהמון נקודות ופיקסלים באופן די גס. כשמסתכלים קרוב זה ממש בולט לעין. הכרטיס מסך שלי מאד ישן ואולי זה אמור להיות ככה? הכרטיס הוא MSI GFORCE TI4600. בדקתי ולכרטיס יש צ'יפ ליציאת טלויזיה מסוג Philips SAA7108E. הדרייברים בהם אני משתמש הם של NVIDIA מעודכנים. הרזולוציה שקבעתי ליציאת הטלויזיה היא 800X600 (אגב על איזו רזולוציה זה אמור לעבוד?) הטלויזיה שלי היא טלויזיה רגילה מסוג טושיבה 100HZ בגודל 34'. נסיתי לשחק גם עם השיטות שידור PAL\NTSC בכרטיס המסך וזה לא עזר. הכרטיס מחובר לטלויזיה באמצעות חיבור ה - SVIDEO. …

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  22. שלום, אני מעוניין לקנות את הכרטיס מסך פשוט לצורך הצגת 2 מסכים במחשב אחד, אני מעוניין שתי יצאיות, אחד VGA או HDMI לטלווזיה ושני DVI למחשב, השימוש בכרטיס מסך הוא צפייה סרטים שאינם HD ולא משחק משחקים. הנה רשימת מפרט המחשב: PENTIUM® DUAL CORE CPU E5200 @ 2.50Ghz RAM 2G מערכת הפעלה XP תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  23. http://www.bit-tech.net/hardware/2005/09/02/x800gt_roundup/1.html לכל מי שהתקשה להחליט מה עדיף ללא ספק ה power color לוקח את הכרטיס של ספייר חבל שכרגע לא ניתן להשיג את הכרטיס של his שנראה לא רע בכלל

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  24. נוצר מצב שבו אני יכול לשים ידי על 98GT במחיר של 300שח ולאור ההתפתחויות האחרונות מבית NGO , האם העניין כדאי? כרגע אני על VistaX64 וכמובן מתכנן לעבור לWIN7 בקרוב. המערכת היא זו שבחתימה. האם לחכות עוד קצת ולראות מה לNVIDIA יש בשרוול (GT300) ? ,תודה.

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  25. כאילו...אני צריך שהמחשב והDVD ישתמש במסך של המחשב...השאלה זה האם יש איזה כבל/קופסאת מיתוג שאני בוחר לאיזה מכשיר אני יתן להשתמש במסך...(אני צריך רק של מסך...בלי עכבר ומקלדת..חשוב מאוד)... אז נסכם...כבר שהוא מתחבר לכבל של המסך..ומפצל אותו ל2 (כבל Y)...שאני בוחר איזה כניסה תוצג... תודה..

• 4 תגובות
    • 680 צפיות

דיונים חדשים בפורומים