עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Ac-Boy,

שלום, אני צריך דרייבר חדש ל7600GT..

• 5 תגובות
    • 647 צפיות
  2. Started by eliorzizov,

בן דוד שלי קנה השבוע מחשב עם X1300. כשהוא קיבל אותו וניסה לחבר את המחשב לטלויזיה הוא לא הצליח, הכבל מסיבה מוזרה בא על חיבורים בצבע כחול ירוק ואדום ונראה רק הגיוני שזו הסיבה לאי הצלחה בחיבור לטלויזיה. יש הצעות/הערות לדרכים לסדר את הנושא?

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  3. רזולצייה משחק 1024 על 768. זכרון 2gb e6400 מערכת הפעלה vista/xp אני צריך כרטיס עד ה1000 שקל בערך. אני זקוק לו לחצני שנה בערך פשוט מתגייס עוד חצי שנה. כרגע יש לי 7600gs.

• 9 תגובות
    • 647 צפיות
  4. Settings: Demo(Ranch Small), 1680x1050 (60Hz), D3D9, Fixed Time Step(Yes), Disable Artificial Intelligence(No), Windowed, Anti-Aliasing(4x), VSync(No), Overall Quality(Ultra High), Vegetation(Very High), Shading(Ultra High), Terrain(Ultra High), Geometry(Ultra High), Post FX(High), Texture(Ultra High), Shadow(Ultra High), Ambient(High), Hdr(Yes), Bloom(Yes), Fire(Very High), Physics(Very High), RealTrees(Very High) Average Results * Average Framerate: 32.88 * Max. Framerate: 43.72 * Min. Framerate: 26.69 ?

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  5. גירסת בטה של הדריברים של nvidia 75.90 http://downloads.guru3d.com/download.php?det=999

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  6. Started by travskyy,

שלום לכולם בן דודי רכש לאחרונה מחשב מפלצתי בשווי 16.5K, בעל מפרט מבוזבז ולא מאוזן, בכל מקרה, הוא גם רכש השבוע את המסך הזה ה-Dell 2707WFP http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=574158 (הוא לא התייעץ איתי בשני המקרים), רציתי לדעת האם יש צורך בתצורת SLI בשביל ליהנות מהמסך כמו שצריך? כרגע למחשב יש כרטיס GTX אחד. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 647 צפיות
  7. Started by eliau21071981,

אפשר לקבל המלצה על חבילת codecs pack האם החבילה של קאזה היא הכי טובה או שיש משהו יותר טוב או יותר כדיי תודה לעוזרים מראש

8. Started by Idan-h,

טוב סוף סוף קניתי בשעה טובה את ה710T לאחר התלבטויות קשות. אני מאוד מרוצה ממנו, ציפיתי שהתמונה במשחקים כשהרזולוציה היא 1024*768 תהיה מרוחה אבל לא, התמונה ממש טובה קניתי בטרקלין חשמל, ב2000, אני מעדיף לקנות מחנות גדולה ולא מהאינטרנט. הם היו איתי מאוד נדיבים ואמרו לי שאם אני מוצא פיקסל שרוף במסך שאני אבוא והם יחליפו לי. למזלי אני חושב שאין שום פיקסלים שרופים. ולשאלה: במסך יש כפתור Source, שבוחר אם לפעול דרך הDVI או דרך הD-Sub. חיברתי את המסך דרך שני החיבורים ושאני לוחץ על Source או אמור להחליף בין הDVI לD-Sub ולהפך. "הבעיה" היא שהוא בוחר ישר את הDVI [מחליף לAnalog וחוזר לDVI] , זה בסדר? אם אני רוצה לראות את האנלוגי אני צריך לנתק את הDVI? חבל שזה לא פועל כמו שחשבתי.

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  9. Started by eladbu,

מה אתם אומרים עליו? $ 159 TV, 128BIT, DVI, PCI EXPRES X16 X600PRO 128MB DDR לא כולל מע"מ

• 4 תגובות
    • 647 צפיות
  10. Started by suslik,

אני ניסיתי להריץ את: CRYSIS אבל בהגדרות תצוגה MEDIUM אני מקבל משהו כמו 10FPS ??? תמליצו לי על כרטיס טוב מעבד-AMD Athlon 64 X2 4200+ AM2 @2420Mhz לוח אם-M2N32-SLI DELUXE כרטיס מסך-EN7900GTX/2DHT/512M זיכרון-DDR2 TwinMOS 4*512 M קירור-Zalman CNPS9700 AM2 ספק-Enermax 535W

• 6 תגובות
    • 647 צפיות
  11. Started by nADAUV,

יש לי פנטיום 4 2GB זיכרון, לוח אם P4P800 של ASUS וספק כח חדש וחזק. עד עכשיו היה לי כרטיס מסך 7600GT של NVIDIA וכל המשחקים, גם החדשים, עבדו מעולה. שלשום נשרף לי הכרטיס מסך, וחבל לי להחליף את כל המחשב רק בשביל לקנות כרטיס מסך שהוא PCI EXPRESS.. אז אשמח להמלצות: איזה כרטיס מסך שיתאים ללוח שלי (כלומר, AGP) כדאי לי לקנות - מיועד רק למשחקים!! - נאמר סדר גודל של 700 ש"ח? תודה!

• 9 תגובות
    • 647 צפיות
  12. אני מת על Oblivion. זה משחק הראשון שעושה לי את זה בשלוש השנים האחרונות. אבל המשחק עובד אצלי כמו מצגת שקופיות. מפרט: AXP 3200 1GB DDR איזה כרטיס מסך אני צריך כדי שהמשחק יעבוד חלק על 1024X768 עם הגדרות גבוהות? תקציב: עד 1,000 ש"ח

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  13. Started by liortaib,

תגידו משהוא יודע מתי הכרטיס מסך הזה יצא? והם הוא יהיה יותר חזק מ cf 4870?

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  14. נאמר לי כי במערך כרטיסים אשר בו-כרטיס אחד יושב על סלוט עם הX16 וכרטיס אחר היושב על X4,פוגעת בביצועים,מה הX16 X4 מסמלים והאם זה באמת נכון? אם זה נכון האם יש טעם בקניית לוח שתומך גם במערך אבל עם סלוט שכזה?

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  15. Started by vipersh,

אני צריך עזרה קטנה, יש לי 2 כרטיסים שאני הנחתי את עייני עליהם אבל אני לא יודע מה לבחור האחד זה הXFX 8800GT XXX 512MB, שאני מניח שאין מה להציג אותו אבל בכל זאת: http://www.xfxforce.com/web/product/listConfigurationDetails.jspa?series=GeForce%26trade%3B+8800&productConfigurationId=1908896 והשני הוא Inno3D 8800GT OC: http://www.inno3d.com/products/graphic_card/ichill/ichill_arcticcooling/i8800gt_ac_accelero_x1.htm איזה מהם עדיף לי? כי מבחינת מהירויות שעון הInno3D יותר חזק והוא גם יותר זול אבל אני לא מכיר כל כך את החברה.... או שידוע לכם על כרטיס בטווח ההמחירים הזה (כשהXFX הוא היקר ו בסביבות ה1600)

16. Started by swisaman,

HD5850 הפסיק לעבוד כמו שצריך, המחשב קורס בזמן משחק\בדיקת מאמץ(לא עובר את ה80-81 מעלות) אבל בכל זאת קרוס לאחר כמה דקות בבדיקת מאמץ. לאחר הקריסה יש צורך בניתוק וחיבור כבל החשמל של המחשב אחרת הוא פשוט לא ידלק. המחשב כולו עדיין באחריות,במידה ויציאו לי כרטיס אחר במקומו , איזה כרטיס יהיה שווה ערך מסדרה 7XXX\6XXX ?בהנחה שיציעו לי כמובן. תודה מראש לעוזרים

• 4 תגובות
    • 647 צפיות
  17. מה הכרטיס הכי משתלם(מבחינת ביצוע) של ה-LOW ביחס למחיר? אשמח לכמה שיותר תגובות. והכי חשוב שיחזיק את FARCRY ואת המשחקים החדשים על רמה בינונית +- שלא יהיה תקיעות ושירוץ חלק. מבחינת שאר המחשב אין בעיה, 2.66 GHZ 512 DDR תודה מראש. .swg

18. Started by J0n1,

ראיתי שבכרטיס יש חיבור SVIDEO וגם RCA הRCA הוא גם TVOUT או שהכרטיס משמש גם ככ. טלוויזיה? תודה...

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  19. למשל 8800 GTS למרות שהשאלה מופנה לכל הכרטיסים עד כמה מורגש ההבדל של הMHZ בכרטיסים ?? (כמה FPS תוספת מהירות מסויימת מוספיה) 1. מהירות הליבה הגרפית יש הבדל מורגש בין 500MHZ ל 600MHZ או בין 500 ל 550 ?? 2.ומהירות הזיכרונות יש הבדל מורגש בין 1600 ל 1700 או בין 1600 ל 1650 ??

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  20. עד סוף הרבעון הראשון של 2007?

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  21. ..

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  22. חבר שלי קנה כרטיס מסך 8800 בהמלצתי(כמובן לא המלצתי על Gigabyte) אבל אין מה לעשות, הרכבתי את המחשב שלו ולהפתעתי גיליתי שבזמן הפוסט מתי שמופיעים הנתונים על הכרטיס מסך ישנה שורה שאומרת Engineering Release -Not for Production Use הכרטיס מן הסתם בא באריזה מקורית והכול, עכשיו השאלה היא מזו השורה הזו האם זה אומר שהכרטיס מיועד רק למהנדסים

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  23. שלום לכולם, השאלה שלי די פשוטה: האם יש דרך טכנית ליצרן או ליבואן לדעת בוודאות האם המשתמש עשה פעם בעבר OC למעבד/זיכרון של הכרטיס מסך ?? זה לא שאני עשיתי או משהו כזה.. זה פשוט מסקרן. תמיד אומרים שOC עלול לפגום באחריות.. ואחרי הכתבה שקראתי פה : http://enthusiast.hardocp.com/article.html?art=MTA2OSwyLCxoZW50aHVzaWFzdA== התחלתי לחשוב פעמיים אם לעשות OC לכרטיס שלי , במיוחד בגלל ששלי מגיע כבר עם OC מהיצרן.. (למי שיש בעיה אם אנגלית או שאין לו כח לקרוא ,אתמצט - ישנם מספר לא מבוטל של כרטיסי מסך מסדרת 7900 שמגיעים עם OC מהיצרן של BFG XFX ו EVGA בעיקר שחוזרים ליצרן עקב קריסות ובעיות שונות עם אפליקציות שונות כמו משחקים ובנצ'מארקינגים..)

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  24. Started by bobby323,

ובכלל איך הכרטיס הזה http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=VDEVGA68GT&Cat2Cat1ID=888&Cat2ID=1312 אם בלמיר לא יהיה בקרוב את ה 6800GT ב 1500 ש"ח האם שווה אז להוסיף כסף וקנות אותו אני מחפש כרטיס מאוד חזק ב AGP

• 7 תגובות
    • 647 צפיות
  25. אוקיי... כמו בכותרת... אשמח אם תייעצו לי בנוגע לכרטיס מסך המשתלם ביותר באיזור ה700 - 800 ש"ח לPCI - E. תודה מראש, בן

• 10 תגובות
    • 647 צפיות

דיונים חדשים בפורומים