עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. חבר שלי קנה כרטיס מסך 8800 בהמלצתי(כמובן לא המלצתי על Gigabyte) אבל אין מה לעשות, הרכבתי את המחשב שלו ולהפתעתי גיליתי שבזמן הפוסט מתי שמופיעים הנתונים על הכרטיס מסך ישנה שורה שאומרת Engineering Release -Not for Production Use הכרטיס מן הסתם בא באריזה מקורית והכול, עכשיו השאלה היא מזו השורה הזו האם זה אומר שהכרטיס מיועד רק למהנדסים

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  2. Started by Bessmertniy,

http://www.xbitlabs.com/news/video/display/20041205035620.html Still, NVIDIA reportedly has a weapon to fight its arch-rival ATI Technologies: the companys code-named NV47 that presumably contains 24 pixel pipelines is on-track to be released in the first half of the year 2005. :alcoholic: 24 צינורות עיבוד!!

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  3. לגבי הלוח אם אני בכל מקרה לוקח P45 אז אפשרות CF תהיה כלולה בשני האפשרויות. אני אומר שאני אקח P45 בכל מקרה מפני שיהיו כאלה שיגידו שהמחיר של 4850X2 יהיה נמור יותר גם בגלל הלוח ולא רק בגלל המחיר שלו ספציפית.

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  4. Started by Yellow,

שלום לכולם,הורדתי את הדמו Nalu מאתר NVIDIA ויש לי כרטיס מסך 6600TD 128MB (רציתי לראות את הציצים שלה זזים על המסך,חוץ מזה היא שווה ) וזה מה שרואים: (אמרתי לכם שהיא שווה ) אז בקיצור השיער שלה קצת מפוקסל,כאילו נראה לא חד,אלה קצת מטושטש,ולחבר שלי יש 6800GT ורואים אצלו מצויין (הכרטיס שלו הרבה יותר חזק משלי),אז בקיצור מה לעשות?

5. Started by crazydiamond,

האם יש איזהשהוא פאטצ' אט עדכון אשר יגרום ל CCC לעבוד עם כרטיסי רדאון ישנים יותר כדוגמת 8500 9100 9200 7000 וכו', או שהבעיה נעוצה בטכנולוגיה של הכרטיסים הנתמכים שאינה קיימת בכרטיסים הלא נתמכים.

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  6. Started by k22,

שלום אני קונה מחשב למשחקים רציתי לדעת איזה כרטיס מסך יהיה הכי אידאלי בשבילי יש לי מסך lg - e2350t חשבתי על 560 או על 460

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  7. Started by leshets,

אני מתכוון לקנות מערכת חדשה ומתלבט בין שני הכרטים מה מהם טוב יותר..?.. למשחקים ואינטנט ..

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  8. Started by tal_levi1000,

יש לי מחשב ישן עם לוח ישן של אינטל http://www.intel.com/design/motherbd/bv/index.htm אני יודע שיש לו כרטיס מסך מובנה אבל אני צריך אחר (לא מובנה) היה עליו MX4000 והוא התקלקל אני צריך אחד הכי זול שיש מצאתי אחד דומה לזה שהתקלקל MX4000 זה מה שכתוב שפירוט שלו Product Specification : Graphics Controller : NVIDIA GeForce MX 4000 Interface : AGP8x or PCI bus Memory Configuration : 128 MB DDR Product Overview : *Please refer to the product sticker to select your desirable product item Powered by GeForce MX 4000 GPU 256-bit graphics core and 128-bit memory interface AGP 8X (2.1 GB/s bandwidth) NvidiaR Lightspeed Memory Architecture II NvidiaR Accuview Antialisaing technolo…

• 10 תגובות
    • 655 צפיות
  9. היום, הרצתי באנצ'מרק ב 3DMARK 2001 SE הבעיה הראשונה בה נתקלתי היא שהתוכנה זיהתה את מעבדי(כמו גם הביוס) כמעבד CPU Unknown 2000 MHz. דבר שני ממנו לא הייתי מרוצה היא תוצאת הבאנצ'מרק 8600 הדגשים הם שהכרטיס מסך שלי 8500LE (שווה ל 9100) זוהה כ8500 רגיל. אשמח לעיצות. המפרט: 3dmark benchmark Operating System Microsoft Windows XP DirectX Version 9.0 Mobo Manufacturer Gigabyte Technology Co., Ltd. Mobo Model 7VTXE+ AGP Rates (Current/Available) 4x / 1x 2x 4x CPU Unknown 2000 MHz FSB 133 MHz Memory 512 MB Graphics Chipset ATI RADEON 8500 Series Driver Name RADEON 8500 Series Driver Version 6.14.10.6497 Video Memory 64 MB Program Version 3DMark2001 SE Resolution 1024x768…

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  10. Started by BoRiS.K,

קניתי מישקפיים ויש להם דרייברים (הדרייברים צריכים להיות תואמים לדרייברים של הכרטיס מסך כלומר למספר לדוגמא 66.97) עכשיו יש רק ל61.77 שזה הישנים איך אני יכול לברר אם יצאו דרייברים או משהו כי יש ליח את המשקפיים כבר איזה חצי שנה ועדיין אותו דרייברים ואני לא יכול להנות מהם... תודה לעוזרים :} (אם זה לא מתאים לפה מצטער אני פשוט לא ידעתי לאן לשים זה המקום כי הגיוני)

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  11. Started by sasi20,

1) חיברתי את הכבלים של הוידאו ושל האודיו כמו שמוסבר בנעוץ הכל עובד טוב חוץ מבעיה אחת איך שאני מדליק את הטלויזיה אני שומע דרך הרמקולים של המחשב עוד לפני שאני מפעיל את התוכנת צפיה ,ישנה אפשרות כזאת שאני יוכל להתחיל לשמוע את הטלויזיה רק שאני פותח את התוכנת צפיה? 2)ורציתי לדעת מהם החיבורים במפצל VIVO שבצבע ירוק כחול ואדום? תודה לכל העוזרים עריכה: שכחתי לציין שחיברתי דרך ממיר של HOT

• 6 תגובות
    • 655 צפיות
  12. Started by DakloN,

שלום.. אני רוצה לחבר את המחשב לLCD שבחדר שלי, ניסיתי לחבר אותו דרך היציאה של הוידאו עם כבל קומפוננט.. האיכות הייתה ממש טובה אבל הייתה בעיה עם הרזולוציה.. הוא נתן רק 1920/1080.. ומכיוון שהטלויזיה לא תומכת בזה אז מה שיצא זה שהתמונה הייתה גדולה מידיי וחסרים הקצוות... רזולוצייה אחת מתחת הייתה 1600/900 אבל הייתה קטנה מידי והשאירה קצוות שחורים.. ניסיתי להגדיר רזולוציה מותאמת אישית שאני יבחר, אך משום מה הוא לא נותן לעשות את זה... איך אפשר לפתור את הבעיה? או לחבר בצורה שונה כדי שאני יראה תמונה הכי טובה שאני יכול לקבל וברזולוציה כזאת שתתלבש באופן מלא על כל המסך! רק אציין שבטלויזיה שלי יש כניסות VGA,DVI,HDMI,COMPONENT... האם כבל DVI--->HDMI יהיה החיבור הכי טוב? ואם לא אז …

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  13. Started by simonsix,

השיפורים שעודכנו: Adaptive Anti-Aliasing support for the ATI Radeon X1000 Series of products This release of Catalyst introduces Adaptive Anti-Aliasing support for the ATI Radeon X1000 Series of products. Adaptive Anti-Aliasing substantially improves image quality by anti-aliasing transparent textures. Software CrossFire support for the ATI Radeon HD 2600 and ATI Radeon HD 2400 Series This release of Catalyst introduces software CrossFire support for the ATI Radeon HD 2600 Series and ATI Radeon HD 2400 Series. Software CrossFire is only available when two graphics accelerators from the same family (i.e. 2 ATI Radeon HD 2600 products) are plugged into a CrossFire compatibl…

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  14. Started by jorgito,

אם מישהו כאן יכול לעזור ולהגיד לי איפה אפשר להשיג מתאם 6 פין מ PCIE לMOLEX ? ומה המחירים (לא אמור לעלות יותר מ40 ש"ח...) עדיפות לאיזור חיפה\צפון בתודה מראש

15. Started by דוקטור קוף,

שלחו לי אימל מחנות מחשבים עם הכרטיס הזה מחיר : 550 ש"ח שווה לקנות ? איך הביצועים שלו ולאיזה כרטיס גרפי של NVIDIA הוא מקביל ?

• 10 תגובות
    • 655 צפיות
  16. תקציב עד 400 מה שחשבתי: 1)שקל Palit 3850 256MB DDR3=318 2)שקל Radeon HD2900GT 256MB DDR3=299 3)שקל Palit 9500GT Super 512MB=309 4)שקל 334=Palit Radeon 4650 512MB DDR2 5)שקל Sapphire HD 4550 512MB DDR3 =337 המשחקים שאני משחק הם: fifa 09 gta iv ומשחקים בסיגנון הזה המסך שיש לי הוא 17 אינצ'(אולי אני ישדרג ל20/19) מעבד E2200 בOC לוח 945 GIGABYTE זיכרון ADATA-2/2.5 GB בקשר לספק אל תשאלו במידה והוא לא יחזיק אני כבר אחליף. ואני מבקש שכל כרטיס שאתם מציעים תגידו האם הוא דורש תחיבור של ה6 מהספק יום טוב

• 8 תגובות
    • 655 צפיות
  17. חבר'ה שווה להוסיף 450 שקל ולהביא 256MB X1800GTO במקום X800GTO 256MB? ה-1800 שווה ת'תוספת במחיר? תודה

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  18. אני רוצה לקנות כרטיס מסך שיעבוד לי AC וכל המשחקים החדשים שיצאו על מינימום מדיום. יש לי כמה בחירות: HD 3850 HD 3870 HD 4670 איזה מהם הכי טוב להרצת המשחק הזה ולמשחקים אחרים? חשבתי יותר בכיוון ה3870 הוא לא עולה הרבה אני יקנה של PALIT 512MB והוא גם 256BIT אני צריך אותו זמנית עד שאני יקנה מחשב חדש אז בבקשה אל תציעו אחרים ובמיוחד לא של (אל תשאלו למה)NVIDIA. תודה לעוזרים!

19. Started by idan1836,

אני רוצה לדעת אם שווה לקנות את המסך הזה ואם הוא טוב למשחקים. לחץ כאן עריכה: אם כבר באותו תארד אז גם אם אפשר קצת מידע והבדלים על המסכים האלו.. לחץ כאן לחץ כאן

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  20. Started by shlomik_i,

יש לי צורב DVD ואני רוצה להעביר את הסרטים המשפחתים ל DVD חלק נמצאים ב VHS חלק נמצאים בקלטות של המצלמה האנלוגית אז החלטתי לקנות כרטיס עריכת וידאו ולעלות את הסרטים למחשב ואז לצרוב אותם אני מחפש כרטיס עריכת וידאו עד 600 ש"ח עדיף שיוכל לעלות סרטים ברזולוציה של 752X576 שזאת רזולוציה של DVD אם יש לכם דגם מסוים שאתם ממליצים אליו או חברה שנחשבת טובה אני ישמח לקבל הצעות ?

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  21. Started by dj shay 30010,

שלום לכולם יש לי RADEON 9600 pro gigabyte והתקנתי את התוכנה של OC V-TUNER יש שם חלק שאומר כמה טמפרטורה אבל אך אני ניכנס לשם הוספתי תמונה http://www.concept-tech.ca/ordinateur/v-tuner.jpg

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  22. Started by Pika007,

הנושא כאן- http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=197205.0 מצטער שאני עושה ככה, אבל אני חייב תשובה מהירה :\

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  23. חיברתי את המחשב לטלויזיה בעזרת כבל מכרטיס המסך לחיבור VIDEO-IN (צהוב כזה) והאיכות שרואים היא ממש גרועה מישהו יודע למה זה קורה כרטיס המסך הוא GEFORCE 4 המחשב הוא פנטיום 3 (בניתי מחשב מולטימדיה לסלון ) והטלויזיה רגילה 29 אינצ' או משהו כזה הבעיה היא שרואים הרבה פסים לרוחב המסך וזה מפריע ובקושי אפשר לארות משהו בברור תודה מראש

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  24. אם כן איךך אני בודק ... טמפ' של הכרטיס מסך...??... אני רוצה לדעת טמפ' לפני שאני שם מאורר 80 מעל הצלעות ויש לי בתקייה של ההתקנה VTuner.exe .. מה זה?........ ראייתי שם מהירות שעון ועוד אחד

• 0 תגובות
    • 655 צפיות

דיונים חדשים בפורומים