כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים ברשותי GEFORCE FX 5600 256MB של ABIT ומשקניתי אותו עם המחשב לא עידכנתי את הדריברים ואני חושב שההם דיי מיושנים . הגירסה היא 43.45 אני חושב. אני רוצה להחליף לגירסה החדישה ביות השאלה אם זה כדאי? מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
יש לי מחשב חלש, 1GHZ, אין לי הרבה דרישות... נדפק הכרטיס מסך... לא איכפת לי איזה לקנות, אבל משו שעובד והכי זול.. מצאתי יד שנייה, Geforce 5200 fx 128bit, ב 100 שח... ויש לו אחד של ASUS, ואחד של SOLTEK, איזה עדיף?! וה OC בדרך, , יש למישו ניסיון עם הכרטיס בכללי?! ניסיון ב OC על הכרטיס בקירור סטוק? תודה לכל העוזרים.. /,,\()/,,\
-
- 7 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום לכולם, כיום יש ברשותי שני כרטיסי ATI המשולבים ב-CrossFire: הראשון הוא X1650 Pro עם 256mb והשני הוא X1600 Pro עם 256mb אני חושד שיש לי איזושהי בעייה עם הדרייברים או הכרטיסים עצמם - לא ברור בדיוק איפה. בכל מקרה, אני מאוד לא מרוצה מהם - בלפטופ שלי יש כרטיס nVidia Go 7600 והוא פי מיליון יותר חזק. (גם הוא עם 256 מגה dedicated) אני שוקל להחליף לכרטיס יחיד של nVidia ואני שואל אתכם - איזה כרטיס אני יכול לקחת שיהיה מספיק חזק? כבר כמה שנים שלא היה לי כרטיס של nVidia כך שאיני מכיר אותם כיום. הכרטיס ישמש בעיקרו למשחקים. בתודה מראש על זמנכם ותגובותיכם.
-
- 4 תגובות
- 663 צפיות
-
-
המפרט שברשותי הוא מעבד אינטל סוקט 468 2.4GHZ לוח אם MSI NEO2 זכרון 128*2 MB DDR 333GHZ כרטיס מסך GFORCE FX5200 64 MB הבדיקה שהתבצעה היא 1024*768*32 AA:OFF ANISO:*4 DETAILS V.HIGH התוצאות הם 1,994,399 TPS 6.63 FPS GFX 699 CPU 6303 ציון כללי 6625 מה אתם אומרים???? כמה התוצאות גרועות ומה הטווח במעבדים HIGE-END.
-
- 7 תגובות
- 663 צפיות
-
-
הסתכלתי באחד האתרים של מכירות וראיתי שה1950XTX עולה פחות כסף מה1950XT אני מתכוון הXTX המקורי שעולה 1800 אז מה יותר טוב 1950XTX 512 MB המקורי שעולה 1800 או 1950 XT 512 MB שעולה 2000 ש"ח
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
האם HD 6950 שניפתח ל HD 6970 מספיק חזק בשביל לשחק על רזולוציות של 5760X1080 או 3240X1920 3 מסגי FHD האם הוא מספיק חזק בשביל לעשות את זה על הגדרות מקסימליות או שיהיה צורך בעוד אחד ? אני חושב על להוסיף עוד שני מסכים
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להחליף כרטיס מסך למחשב שלי איזה כרטיסים תואמים ללוח אם? תודה מראש לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 663 צפיות
-
-
מישהו יכול לכתוב לי את כל הכרטיסי מסך שיצאו של ATI מאז ה ATI x1300 ועד סדרת הHD לפי החוזק שלהם ? הכוונה היא לעשות רשימה שמתחילה בחלש ומגיעה בסופה אל החזק תודה מראש אני חדש פה אז אם עשיתי איזו טעות בפתיחת האשכול אני ממש מתנצל
-
- 10 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי Geforce 9800 GTX+ video card, and core 2 duo E8500 3.2GHz CPU אני לא מצליח לשנות הגדרות וידאו שונות, כמו DIRECTX (תקוע על 9) וANTIALIASING (תקוע על NONE). מצליח לשנות רזולוציה והגדרות מתקדמות. כמו כן, המשחק נתקע בסצנה הראשונה כשואאס מראה לי את הטלפון. אם אני עושה CTRL-TAB וחוזר, המשחק "משתחרר". מה קורה כאן?? אפשר אולי לעקוף את ההגדרות דרך קובץ ini כלשהוא? תודה
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
-
ati radeon 9600 xt saphire or nvidia ge force 6600 gt both 256?
-
- 7 תגובות
- 663 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך עדיף 9800Pro עם 256Bit או 6600 רגיל? (נא לא להציע 6600GT!)
-
- 10 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אוקיי אנשים.. חבר שלי ביקש ממני לפתוח ת'רד.. אני חושב שהכותרת מדברת בעד עצמה.. התקציב : 2200 מסך לעבודת All Around.. גם למשחקים.. ככה שעדיף שה-Response Time יהיה כמה שיותר נמוך.. נ.ב. שיהיה 15". תודה רבה לעונים.
-
- 6 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום, לפני יום קיבלתי את המחשב החדש שלי עם הכרטיס מסך: Albatron Radeon HD4850 512MB DDR3 3Pipes Dual Slot Cooler PCIe בקיצור בהתחלה התקנתי ויסטה על המחשב ושהרצתי למשל בדיקה באתר www.systemrequirementslab.com זה קיבל עובר ועוד בהכל (כולל הכרטיס מסך) עכשיו שאני מריץ באתר את GTA 4 (גם בפעם הקודמת הרצתי אותו)לאחר שפירמטתי את המחשב והחלפתי תויסטה ב-xp או כל משחק אחר חדש זה רושם שזה נכשל בסעיף של הכרטיס מסך ורושם ככה: Vertex Shader Ver.: Required - 3.0 , You have - 1.1 Pixel Shader Ver.: Required - 3.0 , You have - 1.4 איך יכול להיות שאין לי 3.0 עם כרטיס מסך שכזה (התקנתי את הדריברים של הכרטיס מסך וגם אפילו ניסיתי תעדכון שיש לכם בלינקייה אבל כלום לא עוזר, מה לעשות?!
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אני קונה כרטיס מסך, ואני רוצה לקנות בחנות מסוימת ויש לה רק את היצרניות האלה... radeon 9600XT 128MBdvi+tv-out-GEXCUBE radeon 9600XT 128MBdvi+tv-out-CREATIVE אלה כרטיסים טובים?? אני צריך לדעת אם הם יצרניות טובות או שה סתם גרועות... ואולי אני יוכל לקנות משם סאפיר, אבל זה לא בטוח, ואני לא בטוח מה יהיה ההפרש במחיר....אם אני יוכל לקנות סאפיר, עד כמה משתלם זה יהיה? או במילים אחרות, בכמה סאפיר יותר טובה מCREATIVE/GEXCUBE? אה וגם איך היצרנית PALIT?
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הכרטיס הזה - powercolor x1950 pro extreme אבל המקום היחידי שמוכר אותו זה ksp ואצלם אזל המלאי. מישהו יודע איפה עוד אפשר למצוא את הכרטיס?
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אוקיי חברס אהלן ותודה לכל אלו המנסים לעזור. לא מזמן רכשתי מחשב חדש וכרטיס מסך משובח הוא הכרחי, כרגע הלכתי על Gigabyte GV-NX66T256D GeForce 6600GT 256MB SLI DDR3 PCI Express bulk בארץ כי הוא בסביבות האלף ש"ח, הסכום שסביבו אני מוכן "לסכן". מישהו יודע על אופציה למצוא במדינות הנ"ל כרטיס איכותי יותר במחיר ששוווה את הקניה בארץ? סינגפור מדינה יקרה לפחות כמונו אך איני יודע על הונג-קונג. אם למישהו יש הצעה, טיפ או כל דבר שיכול לעזור. זה יתקבל בברכה. תודה רבה ויום מרנין.
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך ATI 4350 ודרייברים מעודכנים ו catalyst מעודכן ואני ב WIN XP . המסכים שאני משתמש בהם הם lcd דרך ה hdmi ומסך מחשב דרך ה DVI. עכשיו כל פעם שאני מעלה את הווינדוס המסך שמופעל הוא ה LCD למרות שהוא כבוי. אני מעוניין לעשות שהמסך הראשי שהווינדוס עולה יהיה מסך המחשב דרך ה DVI איך אני עושה את זה? עשיתי שני פרופילים אחד של המסך והשני של ה LCD ואני מפעיל אותם עם hotkey ועשיתי גם קיצור דרך לפרופיל של המסך ושמתי אותו בתקיית ההפעלה (ה startup) של הווינדוס ועדיין המסך שפועל בהתחלה זה ה LCD. תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
-
היי. אני מעוניין לשדרג את הכרטיס שלי ולהתאים אותו למפרט הקיים (בצד), כך שאוכל לנצל אותו בצורה הטובה ביותר. אני צריך גם הערכת תקציב. כמה אני צריך לשים בצד. אני לא רוצה סתם לזרוק כסף. התקרה לצורך השידרוג היא 700 ש"ח.
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
http://www.xbitlabs.com/news/video/display/20041205035620.html Still, NVIDIA reportedly has a weapon to fight its arch-rival ATI Technologies: the companys code-named NV47 that presumably contains 24 pixel pipelines is on-track to be released in the first half of the year 2005. :alcoholic: 24 צינורות עיבוד!!
-
- 4 תגובות
- 663 צפיות
-
-
האם כל כרטיסי 5600(לא אולטרא) באים עם בקר זיכרון של 128 ביט? לפחות אלה של לידטק?
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
שלום לכולם אני בתהליכי רכישת מחשב חדש ואני רוצה לדעת מה צריך לדעת לגבי רכישת כרטיס מסך אני די בור בכל התחום הזה אז תסלחו לי אני רוצה כרטיס חזק (בין היתר שיוכל להריץ את CRISIS בלי בעיה) עם אפשרות הקלטה מהטלויזיה וכל הפיצ'רים החשובים התקציב הוא 1000-1500 אשמח לעזרה בתודה מראש
-
- 6 תגובות
- 663 צפיות
-
-
יש לי כרטיס RADEON9550 של חברת גיגהבייט והוא עכשיו אם אוברלקוק של 365.40 לליבה ו 250.20 לזכרונות והכל יציב מבחינת ATITOOL !!! 3DMARK01SE וגם 03 מסיים והתוצאות טובות מאוד! עכשיו אני מריץ את 3DMARK05 והוא נתקע לי אחרי איזה דקה אני רואה את ה FPS הכי גבוהה על 7 והכי נמוך על 0 ואז הוא נתקע והמחשב יחד איתו ואז אני צריך לעשות CTRL ALT DELETE ולסגור את התוכנה ולא אני לא יוכל להמשיך להיות במחשב! אני לא מבין למה זה קורה לי גם ניסיתי על הגדרות סטוק וגם שם זה נתקע רק שאם אני בהגדרות סטוק ה FPS הכי גבוהה זה 5 אני לא מבין למה זה קורה לי :'( מי שיוכל לעזור לי אני באמת יודה לו ודרך אגב אני לא יכול להעלות את הליבה יותר מ 370 כי כבר יש ארטיפטקים
-
- 4 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום לכולם, השאלה שלי די פשוטה: האם יש דרך טכנית ליצרן או ליבואן לדעת בוודאות האם המשתמש עשה פעם בעבר OC למעבד/זיכרון של הכרטיס מסך ?? זה לא שאני עשיתי או משהו כזה.. זה פשוט מסקרן. תמיד אומרים שOC עלול לפגום באחריות.. ואחרי הכתבה שקראתי פה : http://enthusiast.hardocp.com/article.html?art=MTA2OSwyLCxoZW50aHVzaWFzdA== התחלתי לחשוב פעמיים אם לעשות OC לכרטיס שלי , במיוחד בגלל ששלי מגיע כבר עם OC מהיצרן.. (למי שיש בעיה אם אנגלית או שאין לו כח לקרוא ,אתמצט - ישנם מספר לא מבוטל של כרטיסי מסך מסדרת 7900 שמגיעים עם OC מהיצרן של BFG XFX ו EVGA בעיקר שחוזרים ליצרן עקב קריסות ובעיות שונות עם אפליקציות שונות כמו משחקים ובנצ'מארקינגים..)
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-