עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני מחפש לקנות כ.מסך 6800GS לאפיק AGP רק לא מבית PALIT בבקשה תודה מראש לכל העוזרים גיא

• 8 תגובות
    • 648 צפיות
  2. יש לי 7600GS עד לפני כמה ימים כאשר הייתי מחבר את הכרטיס לטלויזיה, התצוגה הייתה בסדר גמור. אבל הורדתי דרייבר חדש לכרטיס מסך, ואותו דרייבר עשה בעיות עם WoW... אז שוב פעם, הורדתי גירסה יותר מוקדמת, והבעיה במשחק הסתדרה... רק שמשהו חדש הופיע. כשאני מחבר את הכבל לטלויזיה, אני רואה תמונה ללא צבעים, או flickering. ניסיתי לשחק עם כל ההגדרות הקיימות, שום דבר לא עזר. אז הורדתי את הגירסה הכי אחרונה של הדרייברים שיצאה שלשום... ועדיין התצוגה בטלויזיה לא בסדר... עזרה?

• 4 תגובות
    • 648 צפיות
  3. Started by Sake,

היי, אני לא מבין גדול בדברים האלה...במילים אחרות אני פשוט noob בדברים האלה אז רציתי לשאול משהו...יש לי רדיאון 9700 וב Advanced options של הכרטיס או הקונטרול פאנל איך שקוראים לזה יש לי אפשרות שנקראת SMARTGAR tm ובפנים יש לי Set AGP Speed ומסומן לי על off אז רציתי לשאול אם אני צריך להשאיר את זה על off או לעלות את זה ל 4x או 8x ומה זה עושה ביכלל?תודה.

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  4. היי האם מישהו ניתקל בבעיית תצוגה במשחק הנ"ל עם כרטיס כמו שלי ? הכל נראה כאילו הכרטיס חלש מדי כל המעברים עם ריבועים (התנועה תקינה) אצל חבר שלי עם כרטיס 6600GT במחשב P4 2.4 (חלש יותר משלי אבל כרטיס טוב יותר אין את הבעיה הנ") יכול להיות שהמשחק הזה כל כך כבד שהכרטיס שלי כבר ישן ? אגב, חשבתי שאולי התקנת הדריבר החדש של ATI 5.3 תפתור הת הבעיה אך ממש לא עדיין אותו דבר. תודה

• 7 תגובות
    • 648 צפיות
  5. ברשת מדווחים על ירידות מחירים בפועל לדגמי ה-GeForce GTX 970, GeForce GTX 980 וה-GeForce GTX 960 של מפתחת השבבים. זה הזמן הטוב ביותר להשתדרג? לכתבה: http://hwzone.co.il/קיצוצי-מחיר-לכרטיסי-המסך-הפופולריים-מ/

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  6. עכשיו כמו שאני רואה בחנות SKYPC יש 3 סוגים ל8800GT http://skypc.co.il/pl_product~LV386~8~0.htm http://skypc.co.il/pl_product~LV388~8~0.htm http://skypc.co.il/pl_product~LV389~8~0.htm עכשיו אני רוצה לדעת מההבדלים בינהם כי בכל זאת יש הפרש בין הדגם הראשון לדגם השלישי של 105 שקל... ובכל כרטיס רשום GPU/memory clock משהו אחר... מה ההבדלים ?

• 7 תגובות
    • 648 צפיות
  7. Started by JohnnyBravo,

ובמילים אחרות איך ספק יספיק בשבילו?400,500W?

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  8. Started by Unavoidable Encounter,

אני משוטט באתרים של חנויות מחשבים ובכל מקום אני רואה בכרטיסי מסך ASUS GIGABYE ועוד כל מיני אבל זה אותם כרטיסים! (לדוגמה: GeForce 7800GT) אז מה ההבדל בעצם?? תודה..

• 8 תגובות
    • 648 צפיות
  9. Started by constantine16,

קניתי אתמול את הכרטיס מסך ניכנסתי קיצר לcatalayst וכתוב לי שם current clock sttings : GPU Clock 300mhz זה לא אמור להיות 669??? :'(

10. Started by MatanFrenkel,

אני בדרך כלל על 30% וזה קירור סטוק של GIGABYTE שמתי על 60% וזה נורא רועש , כל כך רועש זה מפחיד אותי שזה יכול להרוס , האם גם 100% לפי היגיון אם המאוורר מגיע למהירות כזאת , לא יהרוס?

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  11. אפשר לחבר ממיר דיגיטלי לכרטיס טלויזיה? T N X

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  12. Started by epichorus,

איזה מכרטיסי במסך הנ"ל עדיף ברמת המחירים הזו (בין 400 ל500 ש"ח) . האם ל PCI EXPRESS 2 של כרטיס ה 3650 יש יתרון על פני ה8600 שיש לו רק 1 ??? להלן הלינקים : HD3650 : http://www.skypc.co.il/pl_product~GV362~8~0.htm 8600GT : http://www.skypc.co.il/pl_product~LV361~8~0.htm ניתן לראות את מפרט המחשב שלי בפרופיל

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  13. Started by M4z3,

אוקיי אז יש לי מחשב די ישן.. יש לי מעבד 1.8 לוח אם Intel Winnipeg D845WN (גם ישן) ויש לי כרגע 256 sdram אבל כנראה אני קונה עוד 512 ואז יהיה לי 768 sd. עכשיו, אני רוצה לקנות כרטיס מסך שיתאים למחשב שלי כמה שיותר טוב. בהתחלה חשבתי אולי על radeon 9800 pro אבל מכיוון שהמחשב שלי לא כל כך טוב, המחשב עצמו יגביל את כרטיס המסך באפשרויות שלו ואז זה סתם יהיה בזבוז של כסף. בגלל זה החלטתי לקנות כרטיס קצת חלש יותר אבל שיתאים ויעבוד כמה שיותר טוב על המחשב שלי. בינתיים אני עומד על 9600xt. אז אני רוצה להתייעץ אתכם, איזה כרטיס הכי כדאי ומשתלם לי לקנות, אבל שיעבוד הכי טוב עם המחשב שלי. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  14. שאני מתכוון לקנות e7200 לוח: dg45id מארז: sonta 3 כל השאר לא ממש מעניין...שאלתי: האם בהתחשב בתחרות בין יצרניות הכרטיסים הגרפים שווה לחכות כחודש עד לקניית כרטיס המסך לטלוויזית 32 אינץ? תודה מראש למגיבים.

• 4 תגובות
    • 648 צפיות
  15. כמו בכותרת, אני מחפש כרטיס PCI-E שיש לו קירור פסיבי. התקציב - עד 400 ש"ח. ראיתי שהכל זה דגמי DDR2 בזמן שהדגמים המקוריים הם DDR3. מה הכי טוב בתקציב הזה?

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  16. Started by motir,

אהלן, סוני הכריזו על מסך חדש, HS94P. הוא הגיע רק עכשיו לארץ והבנתי משיחה עם כמה חנויות שבשום מקום אי אפשר אפילו לראות אותו מחוץ לקופסא (שלא לדבר על להפעיל ולצפות בו בפעולה). קראתי כמה חוו"ד עליו וחלק טוענים שהוא ממש כמו מראה.. מאוד רפלקטיבי. מישהו יודע לעזור לי? איפה אפשר למצוא REVIEW מסודר, סטייל TOMS HARDWARE ? מלבד זה, האם מישהו יודע להמליץ על מסך טוב (!!) 19" LCD? חשוב לי איכות הטקסט והצבעים, פחות המריחות וה-MS כי אני לא משחק משחקים ולא רואה סרטים על המחשב.. תודה! מוטי

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  17. אני כולי מתרגש בא לחבר ואני רואה שהכרטיס לא נכנס!!! הוא יותר גדול ומהסלוט שיש לי מה אפשר לעשות??? אני יודע שזה בגלל שזה כרטיס PCI EXPRESS וזה גודל שונה... יש דרך לפטור את זה? איזה מתאם או משו?

• 10 תגובות
    • 648 צפיות
  18. Started by yuraxp,

אני מתכוון לקנות ti 4200 עם 128 זיכרון, מה ההבדל בין AGP 4X ל8X והאם זה מצדיק מחיר גובה יותר? האם לכרטיס יש תמיכה ב DIRECT X 9? והאם הוא יעלה משחקים עכשווים בכלל?

19. Started by shlomo1441,

היי חברים? אני יכול להשיג 5850 במחיר טוב. כרגע יש לי 4890 והמעבד בOVERCLOCK @3.2 GHZ CORE 2 DUO הספק מחזיק את הכרטיס על הגבול אני לא יודע עם הספק יחזיק את את הכרטיס 5850 הבנתי שה5850 צורך פחות חשמל. הכרטיס יחזיק את המחשב שלי? Eagle-Tech DRAGON No P/S Blue Black Red ATX Case HEC (Herolchi) WIN-550UB 20/24 pin ULTRA QUIET Po Intel Core2 Duo 2.66GHz 6MB E8200 CPU@3.2ghz Arctic-Cooling Highend Low Noise Freezer 7-Pro fo Gigabyte GA-P35-DS3L P35 DDR2 OCZ OCZ2RPR8002GK 4-4-4-15 (2x1024)MB 800MHz Reap Sapphire Radeon HD4890 WD WD5000AAKS 500GB 7200rpm 16MB Buffer S-ATAII H

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  20. Started by vipersh,

היום מכרתי את הכרטיס מסך שלי (X1950PRO) ותכננתי לקנות XFX 8800 GT ALPHA DOG XXX 512MB ב1600 שקל... כשהגעתי לחנות הם אמרו לי שהכרטיסים עוד לא הגיעו ואמורים להגיע בעוד שבועיים... תהיתי אולי תוכלו להציע לי הצעה לכרטיס מסך בסביבות המחירים האלה (1500-1700) שאולי יהיה לי יותר משתלם לקנות, או שפשוט שווה לי לחכות לXFX וזהו... תודה לכל המגיבים

• 4 תגובות
    • 648 צפיות
  21. Started by crazydiamond,

שלום לכולם לאחרונה שדרגתי את הכרטיס מסך מ 9800XT ל X850 פרו. האם זה הגיוני שאני לא ארגיש כמעט הבדל בביצועים בין שני הכרטיסים? יש הבדל במבחנים כדוגמת 3DMARK 2001 ו 3DMARK 2005 שבהם ההבדלים אכן משמעותיים, אך במשחקים כדוגמאת NBA LIVE 07 או NFS CARBON אני כמעט ולא מרגיש עליה בכמות הפריימים (אני משתמש ב FRAPS) בשני הכרטיסים הפילטרים היו מופעלים על אותם ערכים. שניהם מחוברים לאותו ספק, ה9800 עבד עם פנטיום 4 3000 וה X850 עובד עם אתלון 64 3500. מה נראית לכם הסיבה לחוסר הבדל?

22. Started by CraZyStyLe,

היום קניתי את הכרטיס ואני מבוסט,מזה מבסוט.. שיחקתי כמה שעות בAC ובNFS ואז התקנתי את קרייסיס וואר אד שיחקתי איזה חצי שעה והיה לי כאלה כמה באגים ואז זה יסתדר[אני משחק על VERY HIGH-HIGH עם רזולוציה 1280X1024] ואני מריץ על 35-50 FPS ואני מבסוט.. ואז פתאום שמעתי מלא שגיאות והמשחק יצא.. זה היה שגיאה חד פעמית ? מה לעשות ? הכרטיס פגום ?

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  23. אני מחפש כרטיס מסך שיכול להריץ משחקים חדשים כמו FIFA13 NBA2K מחיר: סביבות ה - 700 ש"ח איזה כרטיס אתם ממליצים לי?

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  24. Started by fohad,

תקציב לכרטיס מסך עד 1500 שקל אני צריך אותו בשביל מסך 22-24 שימוש משחקים כבדים, משחקי רשת, סרטים, צפייה בטלויזיה... יש הצעות?

• 5 תגובות
    • 648 צפיות
  25. Started by dimitry,

שלום לכולם, קניתי כרטיס מסך geforce 7600GS. חיברתי אותו למחשב, הורדתי דרייבר עדכני אבל בסוף קיבלתי את ההודעה בקובץ המצורף. מישהו יודע מה הבעיה? מה עלי לעשות? בתודה מראש [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 648 צפיות

דיונים חדשים בפורומים