כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
אני מחר הולך לקנות את הכרטיס הזה: כרטיסי מסך MSI - 9800GT 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E http://ksp.co.il/hmain.php?uin=6588 אני עובד עם מסך 22" של סמסונג 2253BW מי שרוצה לראות את המפרט שלי אז כנסו ללינק בצד ימין מתחת לשם משתמש מה דעתכם עליו?
-
- 9 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום אנשים, אז ככה יש לי מחשב בין 4 שנים, אלו הנתונים שלו: מעבד: AMD Athlon 64Bit 3000 לוח אם:Epox 8KDA3J (nf3) + SB(8ch) + S-ATA + LAN זכרון: PQI DDR 400MHz 3GB CL3 כרטיס מסך:ATI RADEON 9600XT 128Mb TV +DVI דיסק קשיח: WD 120Gb 7200rpm 8Mb S-ATA כמו שאתם רואים לא משהו מטורף, אני רוצה להחליף לו כרטיס מסך למשהו מתקדם יותר כדי שאני אוכל להריץ עליו גם משחקים. הכניסה במחשב שלי לכרטיס מסך היא AGP לא PCI-EX התקציב שלי הוא 700 ש"ח. אשמח גם אם תסבירו לי בבקשה מה הכוונה בצוואר בקבוק. חשבתי על הX1950 של ATI או ה- HD3850 גם של ATI. האם החלפת כרטיס המסך תאפשר לי להריץ משחקים ואילו משחקים. בברכה, אלדד כהן.
-
- 5 תגובות
- 614 צפיות
-
-
יש לי כרטיס GEFORCE 8600LE ואני רוצה להפוך אותו ל8600GT כדי שיתמוך בCUDA וכתוצאה מכך גם בPHYSX. זה אפשרי באמצעות צריבת ביוס או דרך אחרת?
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 4 3GHZ, זיכרון ראם 1 גיגה. יש בו כ.מסך מאוד ישן ואני צריך כ.מסך שיעבוד איתו משחק הכדורגל PES2009. כמה זה צריך לעלות ? [אין תקציב מוגדר] ד"א זה על מסך רחב אם זה משנה...
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-
-
הבנתי ש SLI משתמש בזכרון של אחד הכרטיסים בלבד, אם בוא נאמר יש לי 8800GT אחד של 512 מגה, ואחד של 256, זה יעבוד עם 512 מגה של הכרטיס בסלוט העליון ? כי יש ב 300 שקל ;D פה http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=LV385&Cat2Cat1ID=37&Cat2ID=201&aff=Zap# והשאלה השניה, יש לי שני 4870 שמחוברים ב CF, חיברתי שני גשרים של ה CF וזה עובד סבבה, השאלה אם באמת צריך לחבר 2... כי בתמונות ראיתי שמחברים אחד.. מה ההבדל ?!
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
שלום לכולם, כפי שמופיע בכותרת, Corsair CMPSU-650TX יכול להתמודד עם 2X Geforce 260 GTX על מערך Intel I920? האם התמורה למחיר טובה באופן יחסי? אני קונה את הרכיבים למחשב בארה"ב. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
היי יש לי קצת ארטיפקטים במשחקים עם ה9600GT שלי(גירסת OC של CLUB3D) מופיעים לי בעיקר בGTA IV לא בדקתי טמפרטורה שלו בעת המשחק אבל במנוחה הוא עומד על 38-40 אני מאמין שבמאמץ זה יהיה בערך 60 או אולי פי 2 בגלל שיש לו קירור מאוד לא רציני,ממש מאוורר קטנצ'יק אני מניח שמפה נובעת לי הבעיה אני מחפש אולי למכור אותו ולקנות משהו חדש יותר מבית ATI מסדרת 4000(אולי את ה4890)
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום, ברשותי 7600GS שהפסיק לעבוד, אני מעוניין לקנות את כרטיס מסך בתקציב 350 -/+ מה שחשוב שיהיה תמיכת יציאת HD לטלוויזיה ומשחקים שיצאו מלפני שנה. (לא גיימר כבד ומשחק רק פעם בחצי שנה למשחק אחד) לא משנה אם זה NVIDIA OR ATI. העיקר שיעבוד טוב ולהינות מצפייה. מפרט מחשב שלי: INTEL ISLETION 946GS D946GZIS INTEL CORE 2 DUO E6300 שאלה: יש לי זיכרון 1 גיגה אך שוקל להחליף אותו ל2 וחצי גיגה, מה מביא אותי לשיפור ביצוע? למשל יהיה שיפור מהירות בחלונות 7? ומה עוד? תודה.
-
- 5 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות שני כרטיסי 8800GTS ולחברם ב SLI -האם ניתן לקנות שניים שונים מחברות שונות -אחד 512 ואחד 640 ? אני חושב פשוט לקנות אחד עכשיו ויותר מאוחר להוסיף את השני. על איזה מהשניים הייתם ממליצים? http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=3728404&CatId=2514 http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=3507889&CatId=3670 תודה לעונים
-
- 5 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום לכולם אני עומד בפני קניית כ. מסך ומרוב שמות מפוצצים וריבוי סוגים ומינים אני מבולבל. אני בגדול רוצה את הכרטיס לעבודה בסביבת 3ds max, vray/vray rt עד סכום של 4500 ש"ח. תודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
אני מנסה לחבר 2 מסכים למחשב בשיכפול עם NVIDIA 2070 המסכים תומכים ב- HDR אבל ווינדוס בחיבור 2 מסכים לא נותן להפעיל HDR אין בעיה לקבל HDR בווינדוס בחיבור מסך אחד דרך HDMI
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום המלצה לכרטים מסך 8gb עד 1800 שח, אני רוצה לקנות משקפיי VR אוקולוס 2 ואני צריך כרטיס מתאים ספק כוח שלי הוא 550w אבל המחשב שלי כולל 3 דיסק קשיח ו 3 מאווררים ,השאלה אם הספק יספיק ? תודה
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
קניתי MSI1070 משומש לפני כשנתיים למערכת בבניה, דבר ראשון אחרי התקנת הדריוורים שמתי את ה NVIDIA LED Visualizer כדי לכבות את הלדים המציקים שמפוזרים עם הכרטיס. מפה לשם, בניתי את המערכת שוב ושוב (האצה, קירור, החלפת דיסקים ובקרי RAID) עם התקנת WIN 10 מחדש. ניסיתי השבוע הקמת מערכת סופית (בתקווה...), הכל פחות או יותר עובד חוץ מהכיבוי לדים. חיפשתי ברשת וגיליתי שאני לא היחידי שמתלונן על כך, אלא מה, הפתרון המוצע הוא שימוש ב NVIDIA LED Visualizer אלא שהוא פשוט לא עובד. התוכנה מותקנת ועולה אבל לא מכבה את הלדים הדפוקים! מישהו יודע איך פותרים את זה? -תוכנת LED Visualizer מעודכנת שעובדת? אני לא מצליח למצוא שום דבר כזה ואני חורש את הפורומים כבר כמה ימים. -לא אכפ…
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת מה אני צריך בשביך לראות שידור טלויזיה על מסך המחשב? הבנתי שיש כרטיסי טלויזיה, יש אפשרות אחרת?
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
השיפורים שעודכנו: Adaptive Anti-Aliasing support for the ATI Radeon X1000 Series of products This release of Catalyst introduces Adaptive Anti-Aliasing support for the ATI Radeon X1000 Series of products. Adaptive Anti-Aliasing substantially improves image quality by anti-aliasing transparent textures. Software CrossFire support for the ATI Radeon HD 2600 and ATI Radeon HD 2400 Series This release of Catalyst introduces software CrossFire support for the ATI Radeon HD 2600 Series and ATI Radeon HD 2400 Series. Software CrossFire is only available when two graphics accelerators from the same family (i.e. 2 ATI Radeon HD 2600 products) are plugged into a CrossFire compatibl…
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
בקשה : המלצה לכרטיס מסך בסכום של עד כ 1300 שקל יש למישהו המלצה? העדפה לכרטיס מסך DX 10 אבל מישהו יכול להמליץ לי על משהו?
-
- 10 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אני מתכנן קניית מסך LCD בקרוב.(זה יהיה DELL 2007WFP או VP930) האם הכרטיס יתמוך ברזולוציה הטבעית של המסך .האם המשחקים כמו QUEKE 4 או FIFA 2008 יעבדו חלק? תודה
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
קניתי את כרטיס מסך GEFORCE 7600GS SONIC 256MB PALIT, וכרטיס הורכב ע"י טכנאי בזמן שבנה את מחשב החדש שלי. ורציתי לבדוק את מצב כרטיס מסך בהגדרות וראיתי כתוב הודעה ש"תנאי קירור אינם אידיאלים" המחשב נמצא ללא משחקים ותוכנה ויזואלית שדורשת את כרטיס חזק. כששחקתי את משחק שנתן לי מתנה ע"י NVIDIA שקניתי עם כרטיס מסך, לא היה משהו חריג בזמן משחק, משחק היה חלק. מה עליי לעשות כדי לטפל בבעיה או שזה בסדר? תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעסק 5 מצלמות אבטחה שמחוברות לקופסא שמאפשרת לי לשלוט על איזו מצלמה אני רואה בטלויזיה, שמחוברת (הקופסא) גם למגבר וכל אלה מתחברים לכרטיס DVR במחשב ובנוסף באמצעות תוכנה אני יכול לצפות מה קורה בעסק מהבית דרך האינטרנט, בצד השני של כל זה (גם כן מחובר לקופסא) יש לי גם שתי טלוויזיות שנמצאות בחנות ובהם אני רואה את המתרחש בשאר בחנות ב LIVE (קצת מסובך אך אני מקווה שהבהרתי את המצב). בכל מקרה מה שאני רוצה לדעת הוא האם אני יכול להחליף את הטלווזיות במסך מחשב LCD (הרבה יותר זול מטלויזית LCD). אם חסרים פרטים אשמח לברר ולהוסיף. תודה.
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום לכולם HWZONE יש לי מחשב די ישן P4 2.40 GHZ 1G RAM ובחופש הגדול קניתי כרטיס 7600GT AGP של פאליט.. וכבר איזה חודש ככה חודשיים שאני משחק במשחקים (לא בכולם אבל כמעט כולם) יש לי ארטיפקטים שכנראה זה נובע מי הזיכרון שבכרטיס. אמרו לי זה יכול ליגרום מי טמפרטורה אבל הכרטיס הוא מצוין 43-45 מעלות ובכללי המחשב קריר.. והיא אפשר לשחקבכלל עם הארטיפקטים זה משגע לא רואים כלום ניסיתי תדרייבר הכי חדיש ולא עזר. צריך להזכיר שאם אני לא משחק הכרטיס עובד מצוין ככה ככה בגלישה וזה וזה לא בעיה במשחקים.! האם ללכת לחנות שקניתי ולהגיד שיחליפו לי(SKYPC) יש לי עוד אחריות על הכרטיס?עזרה בבקשה
-
- 6 תגובות
- 614 צפיות
-
-
הטמפ' מגיעה ל52 מעלות, מחשב שעובד 24/7, בינתיים כמעט לא משחק. זה תקין? מה הטמפ' המקס' המומלצת לכרטיס הזה?
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
בחלק מהכרטיסים ובייחוד סדרת ה-8XXX אני רואה שיש חיבור מולקס של מתח לכרטיס. האם זה חיבור נוסף למה שהכרטיס מקבל מאפיק ה-PCX או שזה רק ולא בנוסף? מה המתח באפיק ה-PCX?
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-
-
למשחקים קלים, גלישה באינטרנט ואולי קצת סרטים, איזה כרטיס יהיה עדיף? Leadtek 7600GS 256MB או GigaByte 7300GT 256MB תודה על העזרה
-
- 9 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך navidia geforce mx 440 ( אני יודע, קצת ישן). אשמח לדעת מאיפה אני יכול להוריד דרייבר (שיבוא יחד עם open GL). תודה לקוראים moshe
-
- 8 תגובות
- 614 צפיות
-
-