עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Idan-h,

טוב סוף סוף קניתי בשעה טובה את ה710T לאחר התלבטויות קשות. אני מאוד מרוצה ממנו, ציפיתי שהתמונה במשחקים כשהרזולוציה היא 1024*768 תהיה מרוחה אבל לא, התמונה ממש טובה קניתי בטרקלין חשמל, ב2000, אני מעדיף לקנות מחנות גדולה ולא מהאינטרנט. הם היו איתי מאוד נדיבים ואמרו לי שאם אני מוצא פיקסל שרוף במסך שאני אבוא והם יחליפו לי. למזלי אני חושב שאין שום פיקסלים שרופים. ולשאלה: במסך יש כפתור Source, שבוחר אם לפעול דרך הDVI או דרך הD-Sub. חיברתי את המסך דרך שני החיבורים ושאני לוחץ על Source או אמור להחליף בין הDVI לD-Sub ולהפך. "הבעיה" היא שהוא בוחר ישר את הDVI [מחליף לAnalog וחוזר לDVI] , זה בסדר? אם אני רוצה לראות את האנלוגי אני צריך לנתק את הDVI? חבל שזה לא פועל כמו שחשבתי.

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  2. שלום רב. ברשותי כרטיס ישן שרכשתי מזמן X800GTO2. בעקבות שדרוג שאני מבצע למחשב שלי, רציתי לדעת האם הכרטיס שברשותי עולה, משתווה, או נופל מחוזקן של הליבות הגרפיות המותקנות במעבדים החדשים של אינטל, ו AMD תודה מראש לעונים.

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  3. איזה כרטיס מסך עדיף 9800Pro עם 256Bit או 6600 רגיל? (נא לא להציע 6600GT!)

• 10 תגובות
    • 630 צפיות
  4. Started by Ramsses_II,

היי. קודם כל מפרט: Q9550 GIGABYTE EP45-DS3 (bios ver. F9) SAPPHIRE HD4870X2 OCZ REAPER 2X2GB 1066MHz ThermalTake Qfan 650W Windows Vista Home Premium 64bit ועכשיו לבעיה: לפני כחודש שלחתי את המחשב לנעה מחשבים מפני שהוא לא עבד ביציבות (קפא בביוס, עשה ריסטים, לא הגיע לפוסט וכו'). הם החליפו ספק ולוח אם, ועכשיו המחשב לא עשה לי בעיות עליה ולא עושה לי כלום. עובד חלק חבל על הזמן. הבעיה היא שכשאני באתי להתקין את הוינדוס ואת כל הדרייברים (הכי עדכניים שהורדתי מהאינטרנט), לאחר שאני מתקין את הקטליסט (בהתחלה ניסיתי את 8.12, אבל אפילו ניסיתי את 8.7 שקיבלתי עם הכרטיס על דיסק) המחשב עושה ריבוט, אבל לא מעלה לי את הוינדוס (מסך שחור לאחר בר הטעינה של הוינדוס), ורק אחרי שעושים הארד ריסטרט הוי…

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  5. Started by ^DoggyStyle^,

אוקיי אנשים.. חבר שלי ביקש ממני לפתוח ת'רד.. אני חושב שהכותרת מדברת בעד עצמה.. התקציב : 2200 מסך לעבודת All Around.. גם למשחקים.. ככה שעדיף שה-Response Time יהיה כמה שיותר נמוך.. נ.ב. שיהיה 15". תודה רבה לעונים.

6. Started by dragon051,

שלום, לפני יום קיבלתי את המחשב החדש שלי עם הכרטיס מסך: Albatron Radeon HD4850 512MB DDR3 3Pipes Dual Slot Cooler PCIe בקיצור בהתחלה התקנתי ויסטה על המחשב ושהרצתי למשל בדיקה באתר www.systemrequirementslab.com זה קיבל עובר ועוד בהכל (כולל הכרטיס מסך) עכשיו שאני מריץ באתר את GTA 4 (גם בפעם הקודמת הרצתי אותו)לאחר שפירמטתי את המחשב והחלפתי תויסטה ב-xp או כל משחק אחר חדש זה רושם שזה נכשל בסעיף של הכרטיס מסך ורושם ככה: Vertex Shader Ver.: Required - 3.0 , You have - 1.1 Pixel Shader Ver.: Required - 3.0 , You have - 1.4 איך יכול להיות שאין לי 3.0 עם כרטיס מסך שכזה (התקנתי את הדריברים של הכרטיס מסך וגם אפילו ניסיתי תעדכון שיש לכם בלינקייה אבל כלום לא עוזר, מה לעשות?!

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  7. Started by tfo,

בעיקר למשחקים לא כל כך חדשים, AGP לא PCIE תקציב עד 500 ש"ח.

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  8. Started by Macbi _Men,

כרגע יש ת רידון 9800 פרו של MSI .. אבל אני רוצה להיתקדם. אז איזה כרטיס אני יכול לקנות שהוא טוב .והוא יצאת AGP ראיתי באתר אחד.. את זה : XFX GeForce 6800GS 256MB AGP אני חושב שהוא טוב .. מה דעתכם ? הנה האתר : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=164086.new#new יש למטה רשימה של עוד כרטיסים .. אז אם אפשר בקשה עזרה.. תודה..

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  9. Started by asafgolan,

מהו הכרטיס מסך הטוב ביותר שעדיין לא ידרוש משהו מעבר לספק הנ"ל? המחשב שלי כבר בן שנתיים וחצי כמעט, יכול להיות שהוא יגביל את הכרטיס מסך הזה באיזושהי צורה (מפרט מלא בצד)?

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  10. מממ זה לחבר הוא ביקש שאני ישאל.. הנה כמה פרטים על המחשב שהוא רוצה לקנות: לוח Asus צ'יפסט P5KPLCM G31 Intel Pentium Dual-Core E5200 2.20GHz 2 GB DDR || 800MHZ EZCOOL 450W 12CM FAN ממממ נראה לי שאלה הפרטים החשובים... אם צריך עוד משהו או יש הערות על הדברים האלה בבקשה תגידו.

• 5 תגובות
    • 630 צפיות
  11. Started by toktok,

הי, איזה כרטיס מסך עדיף לי לקנות?: 8800GT 256MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E GIGABYTE או כרטיס מסך 8800GT 512MB DDR-3 X10 PALIT תודה

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  12. שלום לכולם, השאלה שלי די פשוטה: האם יש דרך טכנית ליצרן או ליבואן לדעת בוודאות האם המשתמש עשה פעם בעבר OC למעבד/זיכרון של הכרטיס מסך ?? זה לא שאני עשיתי או משהו כזה.. זה פשוט מסקרן. תמיד אומרים שOC עלול לפגום באחריות.. ואחרי הכתבה שקראתי פה : http://enthusiast.hardocp.com/article.html?art=MTA2OSwyLCxoZW50aHVzaWFzdA== התחלתי לחשוב פעמיים אם לעשות OC לכרטיס שלי , במיוחד בגלל ששלי מגיע כבר עם OC מהיצרן.. (למי שיש בעיה אם אנגלית או שאין לו כח לקרוא ,אתמצט - ישנם מספר לא מבוטל של כרטיסי מסך מסדרת 7900 שמגיעים עם OC מהיצרן של BFG XFX ו EVGA בעיקר שחוזרים ליצרן עקב קריסות ובעיות שונות עם אפליקציות שונות כמו משחקים ובנצ'מארקינגים..)

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  13. Started by crazydiamond,

האם יש איזהשהוא פאטצ' אט עדכון אשר יגרום ל CCC לעבוד עם כרטיסי רדאון ישנים יותר כדוגמת 8500 9100 9200 7000 וכו', או שהבעיה נעוצה בטכנולוגיה של הכרטיסים הנתמכים שאינה קיימת בכרטיסים הלא נתמכים.

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  14. Started by smile,

שלום, יש לי כרטיס מסך XFX 8800GTS 512MB, אני מנסה לחבר אותו לטלוויזיה באמצעות חיבור S-video. הגדרתי בפאנל של Nvidia גם Clone וגם Dual View ובשניהם אני מקבל מסך שחור בטלוויזיה. הכבל מצויין (במחשב הנייד שלי, שגם בו יש חיבור S-video, אני מצליח לחבר את הטלוויזיה בלי שום בעיות). ניסיתי גם להגדיר את הטלוויזיה כמסך הראשי אבל גם זה לא עזר.. יש לי Windows Vista SP1 32Bit ודרייברים בגרסה 178.24 חיפשתי כבר פתרון ברשת ולא מצאתי כלום. תודה מראש, בר

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  15. Started by Da-Funk,

http://www.hacoupon.co.il/Index.asp?CategoryID=1247 המסך HP שעולה 1200

• 7 תגובות
    • 630 צפיות
  16. אני מחפש את הכרטיס הכי זול שנותן VIDEO OUT, בתנאי כמובן שזול לא אומר פגיעה באיכות הכרטיס ישמש רק לצורך זה, והוא צריך להיות מותאם ל P2 233 MMX. (אפשר לראות בכלל סרטים בכזה מעבד???) תודה לכל המשיבים

• 7 תגובות
    • 630 צפיות
  17. שלום חבר'ה, אני בתהליך של בחירת חלקים למחשב ואני רוצה שאוכל לחבר אותו לטלויזיה 32 אינץ' ובנוסף למסך מחשב 24 אינץ. שני המסכים ברזולוציית 1920x1080 ואני מעוניין שירוץ סרט HD בטלויזיה ושאוכל לעבוד כרגיל על המחשב בזמן שהסרט רץ. לצורך כך אני חושב כרגע על מעבד Core i5 2400 ולוח אם P8H67-M Pro B3 שרשום שם ככה: Integrated Graphics Processor Multi-VGA output support : HDMI/DVI/RGB ports - Supports HDMI with max. resolution 1920 x 1200 @ 60 Hz - Supports DVI with max. resolution 1920 x 1200 @ 60 Hz - Supports RGB with max. resolution 2048 x 1536 @ 75 Hz האם זה אומר שאני יכול לחבר באמצעות ה HDMI לטלויזיה ובנוסף באמצעות הDVI למחשב ולממש desktop extension (כלומר, לא clone)? האם ה…

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  18. Started by Vissor,

אני לא יודע אם זה המקום לשאול..בכל מקרה רציתי לשאול איך בתוכנה rivatuner אני יכול לשנות את מהירות המאורר..חיפשתי ולא מצאתי...??

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  19. אהלן. אני רוצה לעשות שידרוגון קטן למחשב, משו לא רציני בכלל... לא כ"כ למשחקים כי יש לי מחשב חזק מאוד אחר למשחקים, ואני פשוט משדרג את זה כי המעבד הוא פנטיום 3 800 והכרטיס מסך הוא וודוו 5500... אקיצר המעבד שיהיה לי כנראה הוא amd athlon xp 2500+ ואני מתלבט בקטע של הכרטיס מסך.. כמו שכבתבתי אני לא יחרוש עליו משחקים אבל אני רוצה שהוא יוכל להתמודד יפה עם משחקים חדשים לטובת משחקי רשת עם המחשב השני... דבר נוסף חשוב לי מאוד הvivo ואיכויות העיבוד שלו.. שני הכרטיסים הם: radeon 9200 128mb vivo radeon 9000pro aiw vivo -> אני יודע שיש בזה משו שקוראים לו all-in-wonder אבל אני לא יודע בדיוק מה זה.. כמו כן הכרטיס לא חדש אלא בן חודש..

• 5 תגובות
    • 630 צפיות
  20. Started by Pac Pac Chick,

1) יש יציאות של כרטיסי מסך חדשים עד סוף אוקטובר (לא בארץ, בכלל)? 2) איפה יוצאים כרטיסים קודם: בארה"ב או ביפן? 3) אני מחפש כרטיס שיתמוך גם בAGP (לעכשיו) ןגם בPCI-E (לעתיד). יש חיה כזו? תודה מראש למי שטרח לקרוא

21. ATI AMD הודיעו על ירידת מחירים יפה של 50$ לכרטיסי ה4870 בגרסאות ה512MB במטרה להכין את השוק לכרטיסי הליבות החדשות האם יש חנויות בארץ שכבר התחילו בהוזלה?

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  22. Started by slowdive,

שלום, מחפש את הכרטיס הזול ביותר לצורך הצגת טקסט ואינטרנט באיכות טובה על גבי מסך LCD 19 אינץ' (כנראה lg 1970hr,עוד לא קניתי) שמעתי הרבה תלונות על הצגת טקסט במסך הזה ולכן אני רוצה לעלות ממסך ONBOARD למשהו עם יציאת DVI. יהיה לי מעבד intel core 2 duo E6300 ולוח אם מבוסס 945 (גם עוד לא נקנה) אני לא משחק במשחקים,לעיתים רחוקות מאוד סרטים. (כדאי להתרחק מכרטיס ש"גונב" זכרון מהקאש?) איזה חברה ודגם אתם מציעים?

• 8 תגובות
    • 630 צפיות
  23. שלום לכולם! ברשותי מחשב שמתחיל להעלות אבק, אך לפני קניה של מחשב חדש אני רוצה לתת לו פוש אחרון כי הוא עדיין יכול לסחוב עוד איזה שנה לדעתי. המפרט של המחשב- לוח אם- gigbyte g31mx-s2 intel core 2 quad q6600 2.4hz 4gb DDR2(לא זוכר על איזה מהירות) 400gb HDD gerforce 9800GT מטרת המחשב היא משחקים וסרטי HD בעיקר, המחשב מחובר דרך HDMI לטלוויזיה 42 אינטצ' ובו זמנית דרך DVI למסך 22 אינטצ'. אני מעוניין להחליף את הכרטיס מסך. התקציב שלי הוא עד 1000 ש"ח, אם אפשרות של חריגה קטנה(לכל היותר 500 ש"ח). הכי טוב אם יהיה לו זוג חיבורי HDMI כי גם את המסך אני הולך להחליף. תודה רבה וחג שמח!

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  24. תקציב עד 400 מה שחשבתי: 1)שקל Palit 3850 256MB DDR3=318 2)שקל Radeon HD2900GT 256MB DDR3=299 3)שקל Palit 9500GT Super 512MB=309 4)שקל 334=Palit Radeon 4650 512MB DDR2 5)שקל Sapphire HD 4550 512MB DDR3 =337 המשחקים שאני משחק הם: fifa 09 gta iv ומשחקים בסיגנון הזה המסך שיש לי הוא 17 אינצ'(אולי אני ישדרג ל20/19) מעבד E2200 בOC לוח 945 GIGABYTE זיכרון ADATA-2/2.5 GB בקשר לספק אל תשאלו במידה והוא לא יחזיק אני כבר אחליף. ואני מבקש שכל כרטיס שאתם מציעים תגידו האם הוא דורש תחיבור של ה6 מהספק יום טוב

• 8 תגובות
    • 630 צפיות
  25. Started by hichkock,

http://www.hwzone.co.il/archive.php?file=newsid1099249287,12990,

• 3 תגובות
    • 630 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.