עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Load,

כמו זה... http://www.pch.co.il/docs/pd1279942380.htm הם יותר יקרים ב1000 שקל רק בגלל הזיכרון , האם הם שווים את הכסף? מישהו יכול לתת לי לינק למבחן השוואה או ביקורת?

• 5 תגובות
    • 649 צפיות
  2. Started by eldad_elyashiv,

יש לי מחשב מדיה סנטר עם נתונים טובים יחסית ואני רוצה לשחק במשחקים במחשב זה. לוח אםASUS AM2-VM HDMI זכרון 2 GB וכ"ו אני רוצה כרטיס מסך עם יציאת HDMI שיריץ לי משחקים נחמדים כמו FIFA וכן כמו NBA 08 וכן NFS ועוד כמה כיום חלק מהמשחקים עובדים עם כרטיס המסך און בורד - אבל חלק לא. מה אתם מציעים במחיר נמוך ככל האפשר? אלדד

3. האם דבר כזה אפשר? ד"א הכרטיס הוא של 100 פריימים

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  4. יש לי מסך LCD syncmaster 710N של סמסונג, ואני מתלבט בין קניית ה79GT לבין ה18XT השאלה אם הכרטיסים האלה "ינצלו" את המסך שלי, ושווה בכלל להתלבט בינהם, תודה..

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  5. Started by roma4k,

יש לי את הכרטיס מסך שצויין במיפרט, המשחקים פועלים בצורה טובה והכל, אבל בעקרון לפעמים אני שם לב לפסים לבנים או בהירים שמופיעים בחפצים מסויימים לדוגמא כמו בתמונה הזאת: ואילו הנה תמונה אחרת שמצאתי באתר שבדק את התוכנה. אם תסתכלו על הקופסאות תראו שבתמונה של המחשב שלי יש מן פסים לבנים על הקופסאות ובתמונה השניה לא. האם זו בעיה? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 649 צפיות
  6. Started by ArZi17,

ערב טובה ושנה טובה! יש לי מחשב כבן 3 שנים שמפרטו: מעבד e8300 2GB זיכרון לוח אם Gigabyte ga-73pvm-s2h וכרטיס מסך מובנה על הלוח אם: geforce 7100/ nforce 630i. ספק כוח 500W משהו שהגיע עם המחשב. המחשב משמש ילד בן 11 שאוהב לשחק בכל מיני משחקים חדשים. אני מחפש בשבילו כרטיס מסך בתקציב של 300 שקל, כזה שיריץ את רוב המשחקים החדשים שיצאו בגרפיקה בינונית. שהוא יוכל לשחק בצורה חלקה במשחקים כמו COD 6, CRYSIS , NEED FOR SPEED וכו'. לצורך העניין אפילו harry potter 7 לא עובד חלק, אלא נתקע כל רגע. תודה מראש על העזרה!

• 6 תגובות
    • 648 צפיות
  7. Started by iakovl,

יש לי כרגע GV-NX66T128D, אחלה כרטיס (6600GT למי שלא יודע) ויש לי כרגע אופציה להחליף אותו בWinFast PX6800 TDH האם שווה לי לעשות את זה?

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  8. Started by nivezrati,

שלום חברים ברשותי GEFORCE FX 5600 256MB של ABIT ומשקניתי אותו עם המחשב לא עידכנתי את הדריברים ואני חושב שההם דיי מיושנים . הגירסה היא 43.45 אני חושב. אני רוצה להחליף לגירסה החדישה ביות השאלה אם זה כדאי? מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  9. Started by manz11,

שלום. הייתי רוצה לדעת איזה כרטיס מסך מומלץ לקנות למחשב AMD *2 3600 ויציאת PCI-E תקציב- עד 800 ש"ח .

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  10. Started by Zod,

לאחרונה קניתי תמחשב הזה intel Pentium D 950 3.40 * 2||MSI 945P Neo2-F||2*512 667Mhz OCZ||Nvida GeForce NX7600GT 256Mb DDR3|| אז זאת הבעיה... קודם כל בסורס... הלחץ הfps שלי יורד ל 40-50 אמרו לי בגלל הדואל קור אמרתי סבבה,עד שיוצאיו עידכון שמתקן את זה נסתדר.... טוב אני מתקים cs 1.6 ה fps סבבה אבל בלחץ שיש יריות ובלאגן יש דרופים ל 40 ושהכל נרגע עוד פעם זה חוזר ל 100 3dmark 05 5.9K אז עכשיו הלכתי לאייבורי,עשו לו שם בדיקות והכל היה בסדר...[הכרטיס] אבל בכל זאת החליפו לי... ה זה הדבר הזה?!?!#!#!@ יש לי דריבר 84.21 בבקשה מישהו? :s05:

• 10 תגובות
    • 648 צפיות
  11. Started by itsik1231995,

האם HD 6950 שניפתח ל HD 6970 מספיק חזק בשביל לשחק על רזולוציות של 5760X1080 או 3240X1920 3 מסגי FHD האם הוא מספיק חזק בשביל לעשות את זה על הגדרות מקסימליות או שיהיה צורך בעוד אחד ? אני חושב על להוסיף עוד שני מסכים

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  12. Started by amit887,

איזה יותר טוב? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 648 צפיות
  13. Started by liortaib,

תגידו משהוא יודע מתי הכרטיס מסך הזה יצא? והם הוא יהיה יותר חזק מ cf 4870?

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  14. יש לי לוח K8N51GMF-9 של גיגהבייט עם 6100 מובנה ובביוס יש אפשרות robust graphics driver שאפשר לכוון לauto(ברירת מחדל) fast ו- turbo הייתי רוצה לדעת איזה אפשרות הכי עדיפה ומה ההשלכות של שינוי ברירת המחדל

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  15. Started by asafgolan,

הלוח אם שלי תומך רק בAGPX4. האם ההבדלים בין כרטיס מסך שעובד בAGPX4 לכרטיס מסך שעובד AGPX8 הם גדולים? האם כדאי לי להחליף ללוח אם מתאים?

• 8 תגובות
    • 648 צפיות
  16. Started by ben007,

היי, הייתי היום אצל חבר, אחרי שכיבינו את המחשב והדלקנו שוב, המסך פשוט לא הגיב ניסיתי להחליף חוטים אבל כלום- כאילו לא מקבל אספקת חשמל. ( "17" lg flatron 775 ) עכשיו זה לא קשור ביציאת כרטיס מסך - גם כי עם מסך אחר הכל רגיל וגם כי הוא גם לא אומר NO SIGNAL הוא פשוט לא נדלק ( בלי נורה, בלי כלום) הוא לא נשרף או לאודע מה, כי לא ראינו שום דבר מיוחד ( אין ריח, אין בום, אין כלום ) יש למשהו רעיונות? ???

• 5 תגובות
    • 648 צפיות
  17. Started by shemiraz,

12864 ב 3dmark06 למפרט שלי זה בסדר?

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  18. Started by swisaman,

HD5850 הפסיק לעבוד כמו שצריך, המחשב קורס בזמן משחק\בדיקת מאמץ(לא עובר את ה80-81 מעלות) אבל בכל זאת קרוס לאחר כמה דקות בבדיקת מאמץ. לאחר הקריסה יש צורך בניתוק וחיבור כבל החשמל של המחשב אחרת הוא פשוט לא ידלק. המחשב כולו עדיין באחריות,במידה ויציאו לי כרטיס אחר במקומו , איזה כרטיס יהיה שווה ערך מסדרה 7XXX\6XXX ?בהנחה שיציעו לי כמובן. תודה מראש לעוזרים

• 4 תגובות
    • 648 צפיות
  19. שלום יש לי כרטיס מסך PowerColor X800 XL VIVO - 512 Mo TV-Out/Dual DVI - PCI Express ונאבד לי הכבל של המתח של הכרטיס מסך שיוצא ישר ללוח איפה אני יכול להשיג בתודה מראש אבי

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  20. Started by Animorph,

טוב אני כבר הרבה זמן מתכנן לקנות את ה Geforce 8800GT OC אבל לא היה במלאי. אני רק רוצה לדעת של איזה חברה הכי מומלץ לקנות את גירסאת ה OC ולמה. (להתיחס לאיכות וביצועים ביחס למחיר). תודה מראש !!

• 4 תגובות
    • 648 צפיות
  21. Started by ברק,

ידוע לי איך אני בודק את טמפרטורת הליבה של הכרטיס כי יש לו מודד בדיוק עליו אבל השאלה שלי היא איך אני יודע מה הטמפרטורות של הזכרונות? האם הambient היא רק הסביבה החיצונית או ז"א הטמ"פ מסביב לליבה שם יושבים להם הזכרונות החביבים שלי. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  22. Started by dagidag,

שלום אני מחפש כרטיס מסך שמתאים למחשב שלי ואוכל להריץ עליו משחקים בצורה נורמלית (אני לא גיימר) יש לי AMD ATHLON 3200 2.01 GHZ 1.5 זכרון DDR 400 לוח אם של גיגה בייט GA-K8N51PVMT-9 נקנה לפני יותר משנה עם כרטיס מסך משולב NVIDIA 6150 התקציב שלי הוא בין 400-600 זה משנה איזו חברה לוקחים (מוכרת או פחות?)

• 5 תגובות
    • 648 צפיות
  23. Started by adi518,

נראה לי שכדאי להוסיף את זה לסטיקי או משהו כי זה יעזור למנוע בלבול אצל הרבה אנשים. אני מתכנן לקנות מחר את ה- 5850 וככה התעניינתי בקטע של ה- HD3D ומסתבר שHD3D עובד גם בכרטיסים מסדרת 5000 ! כלומר אם יש לכם כרטיס מסדרת 5XXX או 6XXX (החדשה) יהיה אפשר לחבר אותם לLCD תומך 3D ולהנות מ- HD3D (דרושה תוכנת צד שלישי שקונים ב-25$). מה שכן, הערה קטנה או יותר נכון גדולה! הכרטיסים החדשים של AMD מסדרת 6000 באים עם HDMI 1.4 שנועד לתמוך לא ב- HD3D אלא בניגון של בלוריי 3D! אני בהתחלה חשבתי ש- HD3D זה משהו שנכנס רק בכרטיסים החדשים אבל מסתבר שה- HDMI 1.4 הזה, כל תפקידו זה להוסיף תמיכה של ניגון בלוריי ב- 3D ותו לא. כלומר, מי שרוצה להנות בעתיד מ- HD3D לא חייב לקנות עכשיו כרטיס מסדרת 6000 :-) זאת…

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  24. Started by asafgolan,

מהו הכרטיס מסך הטוב ביותר שעדיין לא ידרוש משהו מעבר לספק הנ"ל? המחשב שלי כבר בן שנתיים וחצי כמעט, יכול להיות שהוא יגביל את הכרטיס מסך הזה באיזושהי צורה (מפרט מלא בצד)?

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  25. יש לי כרטיס מסך ATI 4350 ודרייברים מעודכנים ו catalyst מעודכן ואני ב WIN XP . המסכים שאני משתמש בהם הם lcd דרך ה hdmi ומסך מחשב דרך ה DVI. עכשיו כל פעם שאני מעלה את הווינדוס המסך שמופעל הוא ה LCD למרות שהוא כבוי. אני מעוניין לעשות שהמסך הראשי שהווינדוס עולה יהיה מסך המחשב דרך ה DVI איך אני עושה את זה? עשיתי שני פרופילים אחד של המסך והשני של ה LCD ואני מפעיל אותם עם hotkey ועשיתי גם קיצור דרך לפרופיל של המסך ושמתי אותו בתקיית ההפעלה (ה startup) של הווינדוס ועדיין המסך שפועל בהתחלה זה ה LCD. תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 648 צפיות

דיונים חדשים בפורומים