כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
שלום אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש ואני חושב על ה6600gt כי הוא הכי חזק שאני יכול להרשות לעצמי מבחינת תקציב. אם אפשר אז תבדקו את הכרטיס בקישור http://www.pc-spot.co.il/guides/reobusguide1.php והאם זה הגיוני שבagp תהיה מהירות מעבד כזו והאם הוא יתן ביצועים טובים בdoom 3 בגרפיקה גבוהה ברזולוציה 1024*768 וב1280*1024 תודה רבה מראש שמעון
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אני מתלבט בין הכרטיס 8800GT או של Asus או של Biostar או של Sparkle כשמדד הכי חשוב לי זה רמת הרעש של הכרטיס. יש הבדל בכלל בפרמטר הזה או שלכולם יש את אותו קירור? אני מוכן להתפשר גם על ה-3870, מה מידת הרעש שלו בהשוואה אליהם?
-
- 5 תגובות
- 681 צפיות
-
-
איזה גרסא של דריברים אתם ממליצים לי ל asus geforce 3 ti200 כי הכי מעודכנים מורידים לי ת'ביצועים ואני לא יודע באיזה דריבר להשתמש
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
ברצוני לקנות כחלק ממפרט מחשב מלא (שיפורט בהמשך) כרטיס מסך לא היסטרי למטרת צפיה ב- HDTV, עריכת וידאו וגרפיקה בסיסית ומשחקים קלים. 1. אני לא בקיא יותר מידי בנושא, והייתי רוצה לדעת מה ההבדל (ביצועים? פיצ'רים? דרישות?) בין הצ'יפים הבאים של nVidia: GeForce 7600GS (PCI-e, DDRII, 256MB) GeForce PX7600GS (PCI-e, DDRII, 256MB) GeForce PCX7600GS (PCI-e, DDRII, 256MB) GeForce FX7600GS (PCI-e, DDRII, 256MB) או שמא השוני בין הכרטיסים הוא לא הצ'יפ של nVidia אלא התוספות על הכרטיס של החברה המייצרת? במקרה זה החברה היא LeadTek. הנה המפרט המלא, אולי הוא יעזור לכם להמליץ לי על כרטיס מתאים מבין השלושה: Intel Core 2 Dou e4300 ASUS P5B s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E DDR2 800MHz OCZ Plat…
-
- 6 תגובות
- 681 צפיות
-
-
יש לי לוח עם תושבת AGP חשבתי לקנות כרטיס 7300GT - מחיר 380 ש"ח שווה את המחיר ? 9400GT עולה 200 שקל וזה כמעט 400 איך זה ? וה 9400GT הרבה יותר חזק. אני מתבאס לקנות זיכרון 140 ש"ח של DDR 1024MB 400
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אהלן חברים היו ימים שהייתי הרבה יותר בקיא בחומרה אבל לצערי כבר לא התעסקתי בנושא כמה שנים טובות אז אני בא לכאן להתייעץ עם החכמים ממני אז ככה, אני עושה עבודה אולפנית באולפן ביתי קטן שיש לי, אני מביא מחשב חדש בקרוב ואני מתכנן על קניית 2 מסכי Samsung SyncMaster 2043BW (כל אחד 20 אינץ' widescreen) . אני מעוניין לחבר אותם במקביל, ואני יודע שיש כרטיסי מסך שתומכים באפשרות הזו. חשוב לציין שאני לא מתכנן לשחק במשחקים במחשב, אבל יכול להיות שזה יקרה (המקסימום שאני אשחק בו זה Warcraft, נגיד. מבחינת ביצועים). העיקר שחשוב שזה יפעיל את שני המסכים בצורה נוחה, שיהיו צבעים טובים וכ'ו וכ'ו וכ'ו. התקציב שלי הוא משהו באיזור ה500 אבל אם יש משהו ממש טוב שחורג במעט אני אשמח לשמוע המלצות נ…
-
- 5 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום לכם (: לאחרונה שיחקתי עם ההגדרות של המסך ושיחקתי יותר מדיי בתפריט SHAPE! כעת המסך שלי מעוות ואיני מצליח להחזיר את ההגדרות כקדמותן, וגם איני רואה פה לחזור לDEFAULTS האם מישהו משתמש במסך זה ואצלו הכל בסדר, יכול בבקשה להגיד לי את הערכים המספריים בתפריט זה? תודה רבה מראש.
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
כשהתקנתי את הדרייברים של האומגה הם הותקנו כמו שצריך אבל כשהגיע החלק של התקנת ה-3DProf הוא רשם לי את השגיאה הזאת:The setup requires the NET Frameworks הוא מבקש ממני להתקין את זה קודם כל ואז להפעיל את ההתקנה הזאת שוב. זה די דחוף כי אני כבר רוצה לעשות אוברקלוק לכרטיס , והתוכנה הזאת מוסיפה לדרייברים את אפשרות האוברקלוק. תודה.
-
יש לי אופציה לקנות אחד משני הכרטיסי מסך MSI lx8600gts או Gigabyte 8600gts מה לדעתכם יותר כדי ולמה? הסבירו? ותגידו מה ההבדל ביניהם מה יותר טוב. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 681 צפיות
-
-
האם כרטיס מסך יותר חזק גורם למשחק לעלות יותר מהר ?? או שבכלל אין קשר והכל קשור רק לאיכויות המשחק..... בלעלות אני גם מתכוון לשלבי המשחק כאילו להטען יותר מהר....... תודה
-
- 10 תגובות
- 681 צפיות
-
-
LEADTEK WinFast PX8800GTX 320MB PCI-E LG L1750SQ 17" 8ms הממ.. זה מותאם טוב? אם לא.. בכמה כסף צריך לקנות מסך?
-
- 7 תגובות
- 681 צפיות
-
-
-
אמרו לי שהמסך הזה טוב למשחקים מו מסך שטוח, ז"א שאין בו מריחות והוא מהיר כמו מסך שטוח. זה נכון? http://www.nirtech.co.il/catalog/products.aspx
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך יעבוד טוב אל מול ה- LCD החדש שרכשתי ? המכשיר הוא SANSUI LCT-32SD http://www.elkol.com/Index.asp?ArticleID=177&CategoryID=93&Page=1 הכרטיס הזה http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=574683 או זה ? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=410991 בגדול, מה עדיף ? צ'יפסט של nVIDIA או של ATI ? תודה רבה מראש לכל העוזרים.
-
- 6 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום... אתמול התקנו את הטלויזיית LCD שלנו החדשה על הקיר, ואני כרגיל ישר חיברתי אליה את המחשב. הוא מחובר דרך החיבור COMPONENT הזה עם ה-3 צבעים. כשאני מחבר אותו, אני רואה מלא פסים כאלה יורדים זזה נראה כאילו צילמו מסך CRT עם מצלמה ורואים פסים כאלה יורדים.. וזה מעצבן כי בכל סרט או משחק יש את זה. ועוד משהו מוזר - כשאני במחשב מגדיר את הרזולוציה כ-576P (720X576 אין את הבעיה הזאת, זה קורה רק כשההגדרה היא 720P ומעלה. זאת טלוויזיית HD READY (לא FULL HD), אני מתחבר אליה עם כבל RCA רגיל (צהוב, אדום לבן) ומחבר כל אחד לצבע שונה. אולי זאת הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
-
שלום, ברשותי מחשב עם מעבד Q6600 על לוח Gigabyte p35-ds3. קצת "קיץ 2007" אבל זה מה יש כרגע. אני מחפש לשדרג לכרטיס מסך שיאפשר לי להריץ באופן יותר טוב את המשחקים המודרנים שיש כרגע ואת אלו שעתידים לצאת. כיום במחשב יש Geforce 8800GT שיעבור לhtpc בסלון. איזה כרטיס מסך יעשה את העבודה כמו שצריך? הרזולוציה הנדרשת היא 1680X1050. עריכה - נתקלתי בכרטיס הנ"ל בKSP "GTX560 Ti OC 1GB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E" אך הכרטיס הזה דורש pci-express 2 ואאל"ט בלוח שלי יש Pci-Express 1. עד כמה הדבר ישפיע על הביצועים והאם הפגיעה בביצועים (אם בכלל) כ"כ קשה שעדיף לקנות כרטיס מסך "נחות" יותר. אודה לתשובתכם. תודה.
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
-
אהלן חבר'ה, אני מתכונן בימים הקרובים לקנות כרטיס מסך חדש. להלן מפרט המחשב שלי: * E6600 @ 2.4Ghz * Geforce 7950GT 512Mb * 2GBRam 800Mhz * 450W Corsair שמעתי ש9800GTX יכול להיות אחלה של אופציה, מה אתם חושבים? עולה 1000 ש"ח +-, והבנתי שהמחיר לעומת ביצועים שלו ממש טוב. מה דעתכם? משהו בסביבות ה1000. הייתי רוצה לדעת מה אתם אומרים על ה9800GTX, והאם ההבדל באמת גדול, והאם הוא יותר טוב מ8800? (אני לא מעודכן בשיט ). ואם כן, אז של איזו חברה לקנות? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אבא שלי היום הביא לי מהמשרד שלו מסך LCD של CTX, ככל הנראה המסך תקול, כי יש סדקים על הזכוכית, למען האמת זה יותר נראה כמו שריטות פנימיות, כי במגע עם היד הכל נראה חלק :-[ עדיין לא בדקתי אם הוא עובד כי אני צריך שנאי מתאים, שאותו אני אקנה כנראה מחר אחרי החג והשאלה שלי היא: כמה חמורה יכולה להיות הפגיעה הזאת? וכמה יעלה לי לתקן את זה והאם אפשר בכלל לתקן את המסך הזה? ומישהו יודע איפה נמצא היבואן של CTX?
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
יש לי כרטיס טלויזיה של MSI עם צ'יפ של "פיליפס".. ואני משתמש בתוכנה TV@Anywhere Plus או WinDVR בכל מקרה, העניין הוא כזה, כשאני מקליט למחשב והקובץ נשמר אפשר לראות אותו ללא בעיה (קובץ MPEG או MPG) הבעיה, מתי שאני צורב את הקבצים לדיסק ומנסה לראות אותם בDVD. כשאני מכניס את הדיסק לDVD הוא קורא את הקבצים יש תמונה ויש סאונד אבל הכל קטוע זאת אומרת הכל בסלואו מוואשן(הילוך איטי) ממש איטי! ניסיתי לשנות את סוג העתקה.. או לבחור מקודד אחר, אבל בכל פעם אותה בעיה. על המחשב רואים חלק, כשאני מכניס את הדיסק לDVD הכל איטי בקפציות כאלה, כאילו הוא מציג כל שניה כ3 שניות. ניסיתי בעוד DVD וגם שם אותה הבעיה. למישהו יש מושג מה אני לא עושה נכון?!? תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך שיכול להריץ משחקים חדשים כמו FIFA13 NBA2K מחיר: סביבות ה - 700 ש"ח איזה כרטיס אתם ממליצים לי?
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
מי שהוא יודע, בין שני כרטיסי הטלויזיה הבאים איזה עדיף? Leadtek TV PVR2000 Hauppauge WinTV-PVR-150 שני הכרטיסים עולים בסביבות ה 550 שקל ויכולים להקליט מהטלויזיה. Leadtek כולל גם רדיו אבל נראה לי שאיכויות ההקלטה ושידור טלויזיה שלו נמוכות יותר האם מי שהוא מתמצא בתחום :-\ תודה
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אני מחפש את כרטיס המסך הכי זול שתומך בDX9 במלואו ואם אני לא טועה זה ה Palit Radeon X800GTO 256MB ?
-
- 7 תגובות
- 681 צפיות
-
-
טוב, רציתי לדעת מי מבנהים נותן ביצועים טובים יותר? ב3DMARK ומשחקים כבדים. מה אתם אומרים?
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-