כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
לפני שנה קניתי כרטיס מסך gainward gts 450 סקיי פיסי בראשון שפשטה רגל והוא תקול... יש לי אחריות 3 שנים... ואין לי למי לפנות? יש למישהו מושג למי אני יכול לפנות ומי יכול לעזור לי?
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
שאלה לכל מי שמבין בסוגי הסלוטים והחיבורים בין כרטיסי המסך ללוח: זה מפרט המחשב שלי (שכבר נקנה): Specification Model EU965 CPU: Socket T LGA775 Socket T LGA775 (Support Intel Core 2 Quad, Core 2 Extreme, Core 2 Duo, Pentium D, Celeron D, Pentium 4 Processor) FSB 533/800/1066 MHz CHIPSET: Intel G965 + ICH8 MEMORY: Dual Channel Mode DDRII DIMM x 2 DDRII 533/667/800 Max memory size : 4GB GRAPHICS: Intel 965G OnDie (Intel GMA X3000) VGA Port x 1 Option Add2 or Add2 plus card EXPANSION SLOT: PCI Express*16 slot x 1 (Max length 220mm) PCI Express*1 slot x 1 (Max length 190mm) Storage Bay: 5.25" bay x 1 3.5" HDD bay x 1 3.5" for FDD x 1 CPU THERMAL: AOpen Proprietary Heat Pipe POW…
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך שיהיה מספיק טוב להתמודד עם 1080P במסך 42 אינץ' (שיהיה לו רזולוציה מספיקה למרות שלרובם יש) ושיהיה מספיק חזק לזה בכללי (סרטים אינטרנט וכו') אבל גם שאני יוכל לשחק בו גם משחקים בקטנה (משחקים טובים פשוט על ביצועים נמוכים) הציעו לי את הכרטיס HD 5450 512MB של GIGABYTE כי הוא DX11 ו DDR3 תכננתי בכלל לקנות את GT210 512MB GDDR2 ASUS העיקר שהכרטיס לא יעבור את ה300 שקל ויהיה לו תביצועים הכי טובים שאפשר להשיג במחיר הזה (מומלץ יציאת HDMI) * מצטער שנפחתי את הסיפור כי ראיתי שאנשים רושמים שאלות על בקשות דמות ולא מפרטים אז השדלתי לפרט תודה...
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום! רציתי לדעת אם הכרטיס מסך geforce 220 gt 1 gb טוב לעיבוד גראפי... תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
-
שלום לכם אני חדש כאן, לכן מבקש טיפול זהיר....סתתתםםםםםםםםםםם עד לאחרונה השתמשתי בעבודה בכרטיס ati sapphire hd 2600 pro, מה שחשוב לי שם זו אופצית VIVO. הבנתי כעת שהכרטיס הוא EOL. שאלתי, באיזה כרטיס אפשר להשתמש במקום? ושאלה נוספת, ראיתי באתר את הכרטיס אבל PCI, _E. האם זמין יותר? תודה
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
נראה לי שכדאי להוסיף את זה לסטיקי או משהו כי זה יעזור למנוע בלבול אצל הרבה אנשים. אני מתכנן לקנות מחר את ה- 5850 וככה התעניינתי בקטע של ה- HD3D ומסתבר שHD3D עובד גם בכרטיסים מסדרת 5000 ! כלומר אם יש לכם כרטיס מסדרת 5XXX או 6XXX (החדשה) יהיה אפשר לחבר אותם לLCD תומך 3D ולהנות מ- HD3D (דרושה תוכנת צד שלישי שקונים ב-25$). מה שכן, הערה קטנה או יותר נכון גדולה! הכרטיסים החדשים של AMD מסדרת 6000 באים עם HDMI 1.4 שנועד לתמוך לא ב- HD3D אלא בניגון של בלוריי 3D! אני בהתחלה חשבתי ש- HD3D זה משהו שנכנס רק בכרטיסים החדשים אבל מסתבר שה- HDMI 1.4 הזה, כל תפקידו זה להוסיף תמיכה של ניגון בלוריי ב- 3D ותו לא. כלומר, מי שרוצה להנות בעתיד מ- HD3D לא חייב לקנות עכשיו כרטיס מסדרת 6000 :-) זאת…
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחותי יש מסך ברזולוציה fhd היא מעוניינת גם לקנות כ. מסך על מנת לשפר את הגרפיקה ולצפות בסרטי hd חשוב לציין שהכ. מסך כלל לא מיועד לגיימינג התקציב הוא עד 300 רצוי פחות..תודה מראש לכולם(:
-
- 4 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם, קניתי מחשב i5 3570k, 4gb RAM וספק Seasonic 380W. בנתיים עבדתי עליו עם הכרטיס הגרפי שבא עם המעבד (וגיליתי שהוא גונב זכרון מהRAM). ואני מעוניין לקנות כרטיס גרפי טוב יותר. התקציב הוא עד 1300, והרזולוציית משחקים שאני רוצה היא 1920X1200 (בנתיים אני משחק על פחות כי הכרטיס לא סוחב). 1) האם אתם חושבים שהספק שלי חזק מספיק בשביל להחזיק כרטיס חזק? קראתי בפורום שההספק שרשום על הכרטיסים כולל מרווח בטיחות לספקים לא איכותיים. כמה גדול המרווח הזה באמת? 2) איזה כרטיס הייתם ממליצים למפרט הנ"ל? חשוב לי לעשות השקעה טובה שלא תשקע אחרי שנה אחת. תודה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
שמחליפים דרייברים לכרטיס מסך הOC שנמצא איתו מתבטל? ואם כן איך שומרים את הOC לאחר הסרת והתקנת דרייברים חדשים?
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
המחשב משחקים הישן שלי הפך פחות או יותר למחשב הורדות ואחרי שהגיע הטלויזיה החדשה שמנגנת סרטים מyoutube הבת שלי גם לא מסתכלת עליו. בגדול הבעיה שלי היא שהכרטיס מסך קבוע על 64~ מעלות בidle האם יש דרך להגיד לו לעשות downclock או משהו כשהוא מנוחה כמו כרטיסים חדשים יותר או שיש דרך לעשות את זה באופן ידני? חשבתי אולי להחליף כרטיס מסך אבל אני לא הייתי רוצה להשקיע במחשב הזה יותר מדי. אני צריך גם ככה להוסיף איזה מאורר אבל אני רוצה לטפל קודם כל בתנור הראשי.
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
HD5850 הפסיק לעבוד כמו שצריך, המחשב קורס בזמן משחק\בדיקת מאמץ(לא עובר את ה80-81 מעלות) אבל בכל זאת קרוס לאחר כמה דקות בבדיקת מאמץ. לאחר הקריסה יש צורך בניתוק וחיבור כבל החשמל של המחשב אחרת הוא פשוט לא ידלק. המחשב כולו עדיין באחריות,במידה ויציאו לי כרטיס אחר במקומו , איזה כרטיס יהיה שווה ערך מסדרה 7XXX\6XXX ?בהנחה שיציעו לי כמובן. תודה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב עם לוח אם ג'יגבייט מבוסס ציפסט 690G של AMD עם כ.מ. OB X1250 של ATI. הלך לי המסך ואני רוצה לקנות מסך ( 1080P X 1920) חדש 23' FHD. האם הכ.מ. יתמוך את הרזולוציה הנדרשת? אשמח לתשובה[br]פורסם בתאריך: 6.02.2011 בשעה 18:50:22 הוספה לשאלה - כשאני בודק כרגע את הרזולוציות האפשריות, הגבוהה ביותר היא 1600 X 1200
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אני משחק בneed for speed hot pursuit עכשיו לפעמים באמצע במשחק בזמן מרוץ מתחילה לרצד לי התמונה בעיקר בצדדים מה הבעיה למה זה קורה איך אני פותר את זה.... תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מחליף לHD4850 כרטיס מסך חדש טוב בעל טמפ' נמוכות ולא רועש התקציב הוא בערך עד 500 ש"ח (עדיף פחות) או שתתקבל המלצה אם עדיף לי אולי להחליף את קירור הסטוק ואז אני אקבל טמפ' נמוכות וכרטיס פחות רועש.
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום כרטיס המסך הזה שווה? יש אחד יותר טוב במחיר שלו בערך?
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
קניתי בעקבות ההמלצה את כרטיס המסך של ATI 6670 למחשב שלי על מנת להריץ BLUE RAYS ומשחקי 3D חיברתי כבל HDMI לכרטיס על מנת לשמוע גם AUDIO איכותי של DD וDTS דרכו - אך משום מה בWINDOWS אני רואה אפשרות רק ל2 רמקולים ולא עובר דרכו הSOUND הדיגטלי ב5.1 ערוצים ניסיתי גם את הDRIVER של REALTEK וגם את של ATI ובשניהים אותה בעיה
-
- 5 תגובות
- 614 צפיות
-
-
מתי אמור לצאת הכרטיס של ATI 5350 ? היה צריך לצאת לפני 12 יום ועדיין לא יצא,משהו יודע מה איתו?
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום רכשתי מחשב עם לוח אם של אינטל G45 ומעבד E7500 למרות שיש אפשרות לחבר את הLCD ללוח אם (מגיע עם HDMI וDVI) ברצוני לקנות כרטיס מסך נפרד עם יציאות DVI וHDMI. הצורך הוא רק לצפיה בסרטים 1080P. התקציב הוא עד 300 שח אני רוצה כרטיס שקט (אני לא חושב שהמארז מספיק מאוורר לכרטיס פסיבי אבל אני לא מבין בזה מספיק) מה אתם ממליצים לי? תודה
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום כולם אולי מישהו יוכל לעזור יש לי כרטיס מסך 9100 OB על XP ואני לא יכול לראות גם את מסך וגם טלויזיה בו זמנית כאשר אני מעביר ל TV OUT התקנתי ת'דרייברים החדשים ביותר וברגע שאני מעביר ל TV OUT המסך מחשב נכבה מישהו יודע מה הבעיה ???
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
לסבא שלי יש בעיות עיניים והוא החליט להחליף את המסך הישן שלו שגרם לו לכאבי ראש (lg flatron 776fm) למסך lcd שלא ירצד מן הסתם... התקציב הוא 2500, אבל אפשר למתוח עד 3000 אם יהיה שיפור משמעותי באיכות המסך. שאלה קטנה, אני לא ממש הבנתי איך הולכים הגדלים של המסכים האלו 15" במסך lcd זה כמו 17" במסך crt? או שזה עובד אחרת? בכל מקרה אני צריך שהמסך יהיה בגודל 17" (crt) וכמובן הכי איכותי שאפשר במחיר הזה. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 614 צפיות
-
-
מה ההבדל בין הדגמים של Radeon PRO לבין ה Radeon XT ולבין ה Radeon X800XT / Radeon X800PRO ??
-
- 5 תגובות
- 614 צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת איזה מהם יותר טוב שניהם של sapphir
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך שיתאים לרוב המשחקים "הכבדים" בשוק. אשמח לקבל המלצות....
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום, צריך המלצה למסך 19" ומקום שבו אוכל לראות אותם עובדים. יש כל כך הרבה מסכים ברמה טובה חלקם אין בארץ או אולי יש וחלקם חדשים כך שאין לגביהם המלצות או ביקורות. בקיצור מסך ברמה עד 1500 ש"ח. אה, מדובר בCRT בלבד... לא בLCD.
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-