כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
מי מבין שניה הכרטיסים האלה טוב יותר (בלי להתיחס למחיר של שניהם ) sapphire ultimate radeon 9800 pro 256mega gigabyte radeon 9800pro 256mega תודה מראש (זה לשם וויכוח
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
יש לי 6800 gt של giga byte אני רוצה להוסיף לו מאוורר או שניים רציתי לדעת איזה עדיף ואיך אם יש תמונות זה מאוד יעזור.
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להחליף כרטיס מסך למחשב שלי איזה כרטיסים תואמים ללוח אם? תודה מראש לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 656 צפיות
-
-
לא משנה על אילו הגדרות אני משחק, אני רואה רק את הכיתוב. כל הרקע אפור ככה שלא רואים כלום. יכול להיות שזה קשור לקצב רענון אולי? אין לי מושג למה זה קשור...
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-
-
יש לי מישקפי 3D http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=33332541&Cat2Cat1ID=31&Cat2ID=131 עכשיו הפעלתי אותם עם הדרייברים 61.77 והם עבדו בסדר חוץ מדום 3 ופאר קריי (יש לי GEFORCE 6800GT) ואין להם דרייברים יותר חדשים מישהו יודע אולי מתי יוצא להם דרייברים חדשים יש להם דרייברים משלהם שנקראים STEREO DRIVERS והגירסה של הSTREREO צריכה להיות בידיוק אותו גירסה כמו של הכרטיס מסך ויש לי עכשיו דרייברים לכרטיס מסך 66.81 ואני צריך דרייברים תואמים מישהו יודע מתי יוצאים דרייברים חדשים למישקפיים
-
- 7 תגובות
- 656 צפיות
-
-
הלוח אם שלי תומך רק בAGPX4. האם ההבדלים בין כרטיס מסך שעובד בAGPX4 לכרטיס מסך שעובד AGPX8 הם גדולים? האם כדאי לי להחליף ללוח אם מתאים?
-
- 8 תגובות
- 656 צפיות
-
-
HD5850 הפסיק לעבוד כמו שצריך, המחשב קורס בזמן משחק\בדיקת מאמץ(לא עובר את ה80-81 מעלות) אבל בכל זאת קרוס לאחר כמה דקות בבדיקת מאמץ. לאחר הקריסה יש צורך בניתוק וחיבור כבל החשמל של המחשב אחרת הוא פשוט לא ידלק. המחשב כולו עדיין באחריות,במידה ויציאו לי כרטיס אחר במקומו , איזה כרטיס יהיה שווה ערך מסדרה 7XXX\6XXX ?בהנחה שיציעו לי כמובן. תודה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום רב באתר יש כתבה על כרטיסי 6600GT חדשים שמותאמים ל- AGP. יש ברשותי לוח אם - INTEL D850EMV2 האם הכרטיס החדש יתאים ללוח האם שלי?
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת אם זה נכון כי אני רואה שיש לי בכרטיס מסך כניסה ל-DVI אני רוצה לקנות מסך LCD חדש ואפשרות של DVI מעלה את המחיר של המסך. באופיס דיפו אמרו לי שהאפשרות הזאת של DVI זה רק אם אני רוצה לראות טלויזיה אז אפשר כשיש DVI ושבמחשבים אין בכלל חיבור כזה אלא רק אנלוגי. ניסיתי להתווכח איתו אבל מצד שני הוא אמור להיות מבין בזה. אני יודע שיש פה אנשים שיודעים את החומר ורציתי לשאול אם הבחור טעה. אפשר לחבר מסך עם חיבור DVI דרך אותו חיבור למחשב ורואים את התצוגה ברורה וטובה יותר במידה ואפשר?
-
- 7 תגובות
- 656 צפיות
-
-
מהו הכרטיס מסך הטוב ביותר שעדיין לא ידרוש משהו מעבר לספק הנ"ל? המחשב שלי כבר בן שנתיים וחצי כמעט, יכול להיות שהוא יגביל את הכרטיס מסך הזה באיזושהי צורה (מפרט מלא בצד)?
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
שלום לכולם וערב טוב. כרגע יושב לי במחשב כרטיס מסך HIS X700 ICEQ2 בעל 256 מגה ו128 ביט אשר מניב ביצועים מאוד יפים ומדוייקים.. אני רוצה לשדרג אותו כאשר להוסיף כסף ולקחת כרטיס מאותה החברה ביותר כסף..הגבול הוא 800 שקל והכטרטיס כאשר הוא היה בשימוש חודשיים.. הסיבה שאני רוצה לשדרג היא שיצאו לחברה כלכך הרבה כרטיסים חדשים שמבטיחים ביצועים מעולים עם קירור חזק ביותר תודות לצלעות קירור נחושת ואלומניום שיושבים על הככרטיס..איזה כרטיס אתם ממליצים אשר לא מתחמם ושומר על טמפרטורה מאוד קרה ומניב ביצועים עליוניים מאותה החברה..תודה למגיבים.
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
-
אהלן, מקווה שזה הפורום הנכון לכתוב את זה (הכי קרוב שמצאתי שקשור לכרטיס לכידת וידאו). אני מחפש כרטיס לכידת וידאו. לדוגמא מצאתי אחד כבר לפני איזה שנה ששמתי עליו עיניים - AverMedia C573 (קישור לאמזון - https://www.amazon.com/AVerMedia-GC573-Live-Gamer-4K/dp/B07DHSZC4K?ref_=ast_sto_dp). השאלה אם הכרטיס מתאים לשימושים שלי: ** להקליט סדרות מהממיר של YES / YES+ (יש לי כבר את המסיר HDCP שמאפשר הקלטה מהממיר). זה לא בקטע של הפצת תכנים ושיתוף - אלא לשימוש אישי בלבד כי לפעמים יש סדרות שלא מעניינות מספיק ומופצות בטורנטים ו/או בטלגרם אז אני רוצה לשמור לי אותן במחשב. ** חשוב לי להקליט תכנים באיכות HD מושלמת ללא ריצודים/עיוותים ובקידוד שייתכן איכות טובה תוך שמירה על גודל קובץ תקין.…
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
- 1 follower
-
-
שימו לב, http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=PV-T73G-UGF3&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he שמתי לב שהקאץ' פה הוא שזה 128 ביט, בניגוד לאחיו שהוא 256ביט שעולה כמעט 900 שקל: http://www.skypc.co.il/pl_product~PV-T71P-UDD7~8~0.htm מה שמוזר לי, ממתי יש 7900GS עם 128 ביט ? ולמה הכרטיס בכלל לא מופיע באתר של XFX, יכול להיות שהם טעו ? הנה הרשימת 7900GSים של XFX: http://www.xfxforce.com/web/product/listConfigurations.jspa?series=GeForce%26trade%3B+7900&seriesId=185563&productId=638341
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום לכולם אני בתהליכי רכישת מחשב חדש ואני רוצה לדעת מה צריך לדעת לגבי רכישת כרטיס מסך אני די בור בכל התחום הזה אז תסלחו לי אני רוצה כרטיס חזק (בין היתר שיוכל להריץ את CRISIS בלי בעיה) עם אפשרות הקלטה מהטלויזיה וכל הפיצ'רים החשובים התקציב הוא 1000-1500 אשמח לעזרה בתודה מראש
-
- 6 תגובות
- 656 צפיות
-
-
היי! רציתי לדעת במידה ואשדרג לכרטיס המיועד ,האם אני אוכל לנצל את כל היכולות שלו ולא יהיה לי צוואר בקבוק עם המערכת שמתוארת בצד? תודה ויום נעים...
-
- 5 תגובות
- 656 צפיות
-
-
היי, השאלה בכותרת...מבקש עזרה ומדריך קצר בנושא הנ"ל. תודה רבה מאוד לך מראש...
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
ובכלל איך הכרטיס הזה http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=VDEVGA68GT&Cat2Cat1ID=888&Cat2ID=1312 אם בלמיר לא יהיה בקרוב את ה 6800GT ב 1500 ש"ח האם שווה אז להוסיף כסף וקנות אותו אני מחפש כרטיס מאוד חזק ב AGP
-
- 7 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אז שלום לכם שוב ! תראו אחרי שדנתי איתכם והגעתי להחלטה לקנות את ה8800GT החדש.... אז יש לי בקשה אחרונה אני צריך שתביאו לי את החנות שממנה זה הכי זול הכרטיס הזה .... וגם שאלה : יש כל מיני חברות לכרטיס הזה : ג'יגהבייט וכל אלה ... מה ההבדל ביניהם ? תודה !
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-
-
איזו טכנולוגייה אתם מעדיפים ולמה אתם מעדיפים אותה?
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך דק. איזה משני הדגמים האלה כדאי: LG 1510S או CTX PV520 ? אני משתמש רק במשחק FLIGHT SIMULATOR של מיקרוסופט. האם יש מסך דק אחר שכדאי לקנות במחיר של עד 2000-2500 ש"ח? תודה מראש לכל המגיבים. רונן
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אני רוצה לעדכן את הדרייבר במחשב שלי לדרייבר החדש שיצא(77.77). עכשיו הבעיה זה שיש שני "סוגים": אחד באתר של NVIDIA ואחד באתר של LEADTEK שניהם גירסת 77.77. זה משנה מאיפה אני יוריד ויתקין? יש עדיפות ללידטק?
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
-
חבר'ה האם אפשרי להריץ ב SLI את Geforce 6600GT ואת 8800 GT??? (כלומר יש מצב לדו קיום?) ועד כמה SLI שכזה ישפר לי את הביצועים במשחק...
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
אני מתעתד לקנות בזמן הקרוב מסך חדש מאחר ושלי נשרף לפני זמן לא קצר, בתקציב של 1700 ש"ח למסך 17" דק, מצאתי את המסך הבא כאופציה מצויינת (DVI,16MS וCR של 1:450) המסך Gigabyte 17 LCD GD-1703 DP
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-