עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by crazydiamond,

שלום לכולם יש לי רדאון 9550 של POWER COLOR חדש לחלוטין - הוא נחמד ועושה את העבודה (אני ממש לא משחק הרבה) יש לי הצעה להחליף אותו ברדאון 9500 פרו משומש במצב טוב - כנראה שלא עבר OC. אני יודע שה 9500 דורש חיבור כח מהספק ויש לי ספק של HEC 400W האם הוא יספיק לכרטיס כמו ה 9500 וגם האם תהיה קפיצה משמעותית בביצועים בין שני הכרטיסים?

2. יש לי 7600GS עד לפני כמה ימים כאשר הייתי מחבר את הכרטיס לטלויזיה, התצוגה הייתה בסדר גמור. אבל הורדתי דרייבר חדש לכרטיס מסך, ואותו דרייבר עשה בעיות עם WoW... אז שוב פעם, הורדתי גירסה יותר מוקדמת, והבעיה במשחק הסתדרה... רק שמשהו חדש הופיע. כשאני מחבר את הכבל לטלויזיה, אני רואה תמונה ללא צבעים, או flickering. ניסיתי לשחק עם כל ההגדרות הקיימות, שום דבר לא עזר. אז הורדתי את הגירסה הכי אחרונה של הדרייברים שיצאה שלשום... ועדיין התצוגה בטלויזיה לא בסדר... עזרה?

• 4 תגובות
    • 631 צפיות
  3. שלום לכולם, יש לי כרטיס מסךredeonX1950 pro יש לו בעיה או משהו הוא כל כמה דק' נתקע וקורס, הוא לא מעלה סרטים וגם כשהוא פותח משהו הוא מציג אותו עם קווים ירוקים ופיקסלים מוזרים. בדקנו דרייברים, עשינו עדכונים ובדיקה אולי משהו במערכת הפעלה לא עובד אבל נראה שזו בעית חומרה. המחשב די חדש כך שהכרטיס באחריות, התקשרתי לחברה שקניתי ממנה (SKYPC) והם מבקשים 180 ש"ח עבור משלוח והשבתה של המחשב ל-21 ימי עבודה!!! עד לקבלת כרטיס חליפי - מה שלא בא בחשבון! אני לא יכול להשבית את המחשב לתקופה כזו מכיוון שהוא המחשב היחידי בבית שמשרת עוד אנשים. אני חושב לרכוש כרטיס אחר וכאן אני צריך ייעוץ לגבי כרטיס מסך חדש שיהיה באותו רמה לפחות או אפילו קצת יותר ושלא יעלה יותר מדי כי אני חייל תודה מראש, כמו כן, …

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  4. יש לי תגירסה המלאה , גם של 05. עכשיו, אני לא מבין בזה משהו, אבל "חפיף" תעזרו לי קצת ואני ילמד יותר על החלק הזה. אז הנה הדרישות שלי: זיכרונות: 768 של DDRAM. אני רוצה להעלות תוצאות לאתר ולראות את תתרשמו. אבל אני לא יודע מה לכוון בהגדרות הגראפיות (כדי שיפעל על מקסימום יכולות..) (: תודה לכל הממליצים..

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  5. אני בונה HTPC שישב בסלון מחובר ל LCD 42 הוא ישמש לסרטי HD וגם למשחקים (ברזולוצייה של 1360X768). אני לא מנסה לשבור שיאי FPS.. אבל שמשחקים חדשים ירוצו חלק ברזולוצייה הזו (שהיא לא גבוהה במיוחד) אני מעדיף ATI שיש להם עיבוד וידאו ופענוח וידאו עדיפים (וכנראה גם דרייברים יותר יציבים..) ההתלבטות כנראה בין 3850 ל 3870 (או האם כדי לחכות לסידרת HD4000 ? אני יכול לחכות חודש) חשוב שיהיה שקט. (גם מאורר שקט שניתן לשלוט על המהירות שלו זה בסדר) ושלא יתחמם מדי. בקשר לקירור, האם קירור פסיבי במארז לא גדול יהיה בעייתי? (כי כל החום נשאר בפנים) האם כדי לקנות קירור לכרטיס מסך כמו S1 ? *התקציב גמיש, אני רק מחפש כרטיס שעונה על הדרישות הנ"ל... כמה שיותר זול - עדיף כמובן * עדיין מתלבט בין XP ל VIST…

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  6. Started by dd7,

מה הפרש ביצועים בינהם?גדול?קטן?

7. Started by Enable,

אני די מבולבל בין CROSSFIRE לבין SLI אז תקנו אותי אם אני טועה. טוב אז ככה זה המפרט שיש לי ASUS P5K/EPU E8400 2GB RAM TT 500W וכרטיס מסך 8800GT עכשיו יש לי במגירה עוד כרטיס מסך 9800GT עכשיו השאלה שלי אם אפשר לעשות בניהם CROSSFIRE/SLI? אם זה אפשרי אז הספק יצליח להפעיל אותם? והאם הם ישתבו ל HD5770/HD4890 כי אלה הכרטיסים שאני חושב לקנות

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  8. Started by SendaRider,

אוקיי חבר שלי בשלבים אחרונים רק נשאר לו להחליט ביניהם, רק מה יותר טוב ...? תודה לעוזרים.. :]

• 4 תגובות
    • 631 צפיות
  9. כשהתקנתי את הדרייברים של האומגה הם הותקנו כמו שצריך אבל כשהגיע החלק של התקנת ה-3DProf הוא רשם לי את השגיאה הזאת:The setup requires the NET Frameworks הוא מבקש ממני להתקין את זה קודם כל ואז להפעיל את ההתקנה הזאת שוב. זה די דחוף כי אני כבר רוצה לעשות אוברקלוק לכרטיס , והתוכנה הזאת מוסיפה לדרייברים את אפשרות האוברקלוק. תודה.

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  10. שמעתי שבמסכי LCD אם משנים את הרזולוציה הטיבעית שלו האיכות יורדת אני מבין שאם מעלים מעל אז זה יהיה מגורען ומטושטש אבל מה אם מורידים את הרזולוציה ? זה יהיה גם גרוע או שזה יהיה יותר טוב ? (רוצה להוריד מ-1280-1024 ל-800-600) אנא עזרו לי תודה...

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  11. שבת שלום לכולם, קניתי מחשב i5 3570k, 4gb RAM וספק Seasonic 380W. בנתיים עבדתי עליו עם הכרטיס הגרפי שבא עם המעבד (וגיליתי שהוא גונב זכרון מהRAM). ואני מעוניין לקנות כרטיס גרפי טוב יותר. התקציב הוא עד 1300, והרזולוציית משחקים שאני רוצה היא 1920X1200 (בנתיים אני משחק על פחות כי הכרטיס לא סוחב). 1) האם אתם חושבים שהספק שלי חזק מספיק בשביל להחזיק כרטיס חזק? קראתי בפורום שההספק שרשום על הכרטיסים כולל מרווח בטיחות לספקים לא איכותיים. כמה גדול המרווח הזה באמת? 2) איזה כרטיס הייתם ממליצים למפרט הנ"ל? חשוב לי לעשות השקעה טובה שלא תשקע אחרי שנה אחת. תודה על העזרה.

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  12. טוב!... זה בדוק על המחשב שלי מי שלא הצליח על המדריך אני יעלה את הקובץ.... http://www.megagames.com/news/html/pc/doom3enhancetheexperiencept2.shtml בבקשה ..... זה רק לכרטסי ati מקווה שזה יעשה רק טוב ! לכולם ! אוהב אותכם hwzone

• 6 תגובות
    • 631 צפיות
  13. Started by JohnnyBravo,

ובמילים אחרות איך ספק יספיק בשבילו?400,500W?

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  14. יש לי ויסטה אולטימייט,וFX 5500. ישנה תוכנה מובנת או ניתנת להורדה שבעזרתה אוכל לראות את המחשב בטלוויזיה? גם בויסטה וגם בXP רואים גרוע שאני מחבר את הכבל,איזה סוג PAL לבחור? האם הבעיה היא בכבל? (S VIDEO)

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  15. Started by mmnetanya,

שלום לכולם, מבקש את חוות דעתכם על מסך CRT "21 Samsung 1100MB מיועד בעיקר למשחקים. נ.ב. לא מעוניין ב-LCD בגלל הרזולוציות הנמוכות. בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  16. Started by motir,

אהלן, סוני הכריזו על מסך חדש, HS94P. הוא הגיע רק עכשיו לארץ והבנתי משיחה עם כמה חנויות שבשום מקום אי אפשר אפילו לראות אותו מחוץ לקופסא (שלא לדבר על להפעיל ולצפות בו בפעולה). קראתי כמה חוו"ד עליו וחלק טוענים שהוא ממש כמו מראה.. מאוד רפלקטיבי. מישהו יודע לעזור לי? איפה אפשר למצוא REVIEW מסודר, סטייל TOMS HARDWARE ? מלבד זה, האם מישהו יודע להמליץ על מסך טוב (!!) 19" LCD? חשוב לי איכות הטקסט והצבעים, פחות המריחות וה-MS כי אני לא משחק משחקים ולא רואה סרטים על המחשב.. תודה! מוטי

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  17. האם לקנות את הספרקל או אלבטרון? יש הבדל מהותי? הם באותו מחיר. וכרגע היחידים שהצלחתי למצוא במלאי במחיר של עד 2,100 שקל. אשמח לתשובות. תודה מראש, אור

• 9 תגובות
    • 631 צפיות
  18. Started by B@LENO,

שלום לכולם יש לי ווינדוס XP SP2 והתקנתי את הדרייבר של ATI עם קטליסט קונטרול סנטר ואחריי שהמחשב עושה ריסטרט יש לי שגיאה CLI.EXE אתחול תקין של בישום נכשל ניסיתי להתקין מחדש את הדרייבר ניסיתי דרייברים שונים ושום דבר לא עוזר שמתי תמונה למטה שלהבעיה תודה רבה לעוזרים [attachment deleted by admin]

19. תודה רבה יום טוב 8)

• 6 תגובות
    • 631 צפיות
  20. Started by Idanp,

למישהו יש תכרטיס הנ''ל ויכול להעלות לי תביוס שלו ? (גירסא F1)

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  21. Started by b_yaniv,

שלום לחברי הפורום היקרים! יש לי מחשב בן שנתיים וחצי וברצוני לדעת האם כדאי לשדרג את כרטיס המסך (כרגע שלי פשוט לא תומך בDX11) ואם כן אז לאיזה. המחשב שברשותי : מעבד : pentium dual core e6300 2.8GHz זיכרון : 4GB כרטיס מסך קיים : AMD RADEON 4850 מסך : 23 אינץ' של סמסונג ברזולוציה של 1920X1080. אני נהנה לשחק בעיקר במשחקי FPS כגון CRYSIS 2, COD MW וכו'. התקציב שעומד לרשותי הוא עד 750 ש"ח (וכמובן שעדיף לחסוך). מודה מראש לכל מי שייסיע יניב.

• 4 תגובות
    • 631 צפיות
  22. ראו שאלה בכותרת

• 6 תגובות
    • 631 צפיות
  23. הכרטיס הוא GFORCE 6700GS IONNO 3D המעבד הוא Amd athlon 64 x2 dual core processor 4200 ואני לא מצליח לגלות איזה לוח אם יש לו והכרטיס הקודם הוא ATI RADEON HD 2600 XT של Sapphire המחשב הוא מחשב שמיועד לגלישה באינטרנט ומקסימום לשחק משחקים ישנים כמו דיאבלו 2 ולראות סרטים תודה מראש

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  24. Started by Director,

שלום לכולם . ראיתי לאחרונה ש XFX התחילה לייצר כרטיסי ATI מסדרת ה 4800 . הכרטיס שלהם (4870) , נראה דיי מרשים , חפשתי בגוגל ולא מצאתי עליו ביקורת אחת .. למשהוא יש איזה ביקורת עליו / חוות דעת ? תודה לכולם , והמשך יום טוב !

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  25. Started by anevsky,

שלום, מישהו יודע טמפ' מומלצות בעבודה וברגיל ל9800 פרו? יש לי חיישן (לא של הכרטיס) שחיברתי בתוך ההיט סינק קרוב למעבד - (יש דרך טובה יותר לחבר?) כרגע החיישן מראה בערך 37 - 39 במצב רגיל ו 40 - 42 בזמן עבודה או משחק. אני מניח שהטמפרטורה האמיתית גבוהה בהרבה - כי אני מודד בחיישן חיצוני. יש לי כמה אופציות לקירור עם מאוורר שמכוון בדיוק על הכרטיס אבל אין לי מושג לאיזה טמפרטורות אני צריך לנסות להגיע. אציין כי הקירור של הכרטיס הוא הסטנדרטי של R9800 PRO 256MB . הצעות / הערות?? תודה!

• 0 תגובות
    • 631 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.