עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by talkz3333,

היי, לא ממזמן שיקחתי בRAINBOW SIX VEGAS וחשבתי שאני גבר P: כי קניתי כרטיס מסך מעולה! לפני שנה! אח.. פתחתי את הריינבו, ובום! איכס! אני משחק ב800X600, איטי ומסריח.. למישהו יש המלצה טובה לכרטיס מסך חדש עד 1,000 שח? שמעתי שגם יוצא טכנולוגיה חדשה, ואולי שווה לחכות עם הכרטיס ואז אוכל לקנות את הכרטיסים עכשיו בחצי מחיר?? ועוד משהו,יש לי ג'יגה זיכרון, האם יכול להיות שמשחק תופס חצי ג'יגה זיכרון?! שווה לקנות עוד ג'יגה?

• 5 תגובות
    • 634 צפיות
  2. הי, אני מחפש כרטיס למחשב חדש מבוסס ASUS P5K-E עם Q6600. אמנם הכרטיס צריך להיות מאוד מאוד בסיסי, לא מתוכנן גיימינג בכלל, רק עבודה משרדית ומעט מאוד סרטים, אבל יש דרישות: * צריך להיות חיבור למסך CRT שלי. * צריך להיות חיבור DVI למסך הבא שלי. * חייב להיות VIVO ללכידת וידאו מ-VHS. המלצות יתקבלו בברכה ;D

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  3. Started by Athlon-WINGS,

http://developer.nvidia.com/view.asp?IO=nv30_emulation הכל כתוב שם, צריך בשביל זה את הדרייברים הכי חדשים - 40.41...

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Menuval,

שלום לכולם, קיבלתי הצעת מחיר למחשב גיימינג הכוללת את הכ.מסך הבא - Zotac GTX 260 (216 Core) 896MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E ציינתי בםני המוכר שהתקציב שלי לכ.מסך הא עד 1000 ש"ח. יש לכם התרשמויות מהכרטיס ? האם ניתן למצוא משהו יותר טוב בטווח המחירים המצויין לעיל ? תודה רבה לעוזרים,

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by tsvika,

שלום לכולם. בזמן האחרון החלו להופיע לי בעיות במשחקים.. הבעיות הם בגרפיקה.. יש משחקים שכל מיני גופים מתחילים להראות בצורה גרועה ביותר.. למשל בניד פור ספיד המכוניות מחילות להראות כאלה שבורות: הדבר קורה בכל מיני משחקים ולא רק בזה... יש לי כרטיס מסך geforce 4 mx 440 64MB... מה לעשות? האם הבעיה נובעת מכרטיס המסך? לקנות חדש? ואיזה?

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  6. Started by bennash,

אל תסמנו את 4 כי גיפורס יותר זול מרדאון אלה כי הוא שווה את המחיר שלו לשנת 2011

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by salea656,

אני רוצה לקנות את ה6950 ואולי גם לפתוח אותו ל6970 אבל ראיתי שממש עוד מעט יוצאת הסדרה החדשה ה7000 שאמור לתת ביצועים יותר טובים וצורך פחות חשמל. רציתי לדעת אם שווה לי (גם מבחינת מחיר) לחכות עד שיצאו הכרטיסים החדשים או לקנות עכשיו את ה6950 ואם לחכות יש איזה כרטיס שמומלץ לי לקנות רק בשביל לשחק פרו ופיפא בביצועים גבוהים ועל רזולוציה 1920X1080 כי כרגע יש לי 8400GS תודה.

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  8. Started by refael.b,

שלום יש לי מחשב חדש אני חושב שהוא דיי טוב וקניתי אותו בשביל משחקים וכל מה שחסר לי זה כרטיס מסך טוב אני מחפש כרטיס שיריץ לי את המשחקים החדשים כמו crysis/bioshock וכל הכבדים האלה תקציב 1500~2000 לא כל כך משנה לי הכסף העיקר שיהיה כרטיס טוב שאני לא יתבאס ממנו ואם אפשר שיהיה גם יציאה לטלויזיה אני פשוט אוהב להרוריד סרטים וסדרות ולצפות בהם דרך הטלויזיה. ושאלה האם זה באמת משנה אם יש לי מסך hd או סתם מסך מעפן?

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by pchoresh,

שלום לכולם, יש לי מחשב יחסית ישן (כמעט 4 שנים) ואני רוצה קצת לשדרג אותו יש לי כרטיס מסך ON BOARD חלש וחשבתי להתחיל מכרטיס מסך איכותי יותר. יש לי בלוח אם חיבור PCI EXPRESS והבנתי שזה נותר לי יותר אפשרויות. רציתי המלצה לאיזה כיוון ללכת (לא יקר מדי ולא למשחקים הכי כבדים) עד 500 ש"ח בנוסף, אני לא יודע אם יש לי תמיכה במחשב בזכרונות DDR2. האם זה ימנע ממני לקנות כ.מסך עם זכרון DDR2? תודה.[br]פורסם בתאריך: 23.11.2008 בשעה 19:48:48 סליחה..להלן פרטי המחשב: INTEL PENTIUM 4 3GH 1GB RAM תודה

• 5 תגובות
    • 867 צפיות
  10. Started by avigdo,

אני עומד לרכוש מסך LCD. האם מישהו מכיר את LG563LE ? האם קצב רענון 75 מאפשר עבודה של כמה שעות ללא כאבי עיניים? שימוש מתוכנן במחשב יהיה עריכת וידאו - האם רזולוציה מקסימלית של 1024*768 תספיק? האם יש מישהו יוכל לציין את חסרונותיו או מעלותיו של המסך יחסית לדגמים אחרים בתקציב של סביב ה 2400-2700 שח?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by אביחי,

אני רוצה לקבל המלצה על כרטיס מסך בתקציב 1,500 ש"ח וגם המלצה לכרטיס מסך בתקציב של 10,000ש"ח,לדוד שלי

• 4 תגובות
    • 732 צפיות
  12. Started by Santa ^^,

אהלן, אני מעוניין בלעשות שדרוג קטן למחשב, מדובר בדבר אחד בלבד שהכי שווה להחליף... AMD Athlon 64 X2 4800+ 2GB RAM Radeon HD3850 512 אני עובד על XP, לי נראה שצריך להחליף כרטיס מסך, אבל איזה כרטיס חדש יותר לא יעשה לי צוואר בקבוק ברמה שאני ארגיש? תודה.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by STRENGTH,

קניתי אותו לפני 7 שנים זה SONY 200GS TRINTRON אני רציתי לדעת ,אם היום הוא נחשב מסך טוב?

• 11 תגובות
    • 727 צפיות
  14. אז ככה, אני מתכנן למכור את כל המחשב, רק שאני לא יודע כמה לדרוש עליו.... אז החלטתי ללכת שלב שלב, ולמכור קודם תרכיבים הבעייתיים... קשה למכור מחשב עם 7800GS מכיוון שזה מייקר את העניין, כמה לדעתכם כשדאי לי לדרוש על 7800GS של XFX משומש??.... תודה. ובכלל על המחשב (המפרט בצד)

• 8 תגובות
    • 616 צפיות
  15. שלום, וודאי יש כאן כאלה המכירים אותי כבר, אני עוסק בעריכת וידאו, בצורה מקצועית לפרנסה. אני אדגיש - אני לא משחק משחקים וכל מה שקשור למשחקי וידאו לא מעניין אותי כלל... יש לי כמה מערכות עריכה , אני מרכיב עכשיו עוד מערכת חדשה,כבר יום ראשון... פתחתי כבר תרד בנושא כמה דברים יש לי משהו שעדיין לא סגור עליו: המערכת תיהיה בנוייה מ: כרטיס עריכה קנופוס (דגם חזק-9 אלף שקל) לוח אסוס P5WD2 PREMIUM מעבד 3 דואלי, כרטיס מסך פה אני מתלבט בין 2 כרטיסים: 1600XT X800GTO2 אני עובד רק עם ATI ובשום אופן לא גיפורס,כי הם לא מתאימים לי לעריכה בכלל. העיקרון- כרטיס מבוסס ATI עם ליבה טובה, וכמות זיכרון גדולה ומהירה, נותנת תוספת כוח בזמן אמת לכרטיס עריכה שלי. יש לי מערכת אחת עם X700 PRO,…

• 65 תגובות
    • 5.3k צפיות
  16. כמו שנשאמר בכותרת אני מעוניין להקליט סדרות מהטלויזיה ולשמור על המחשב. מה אני צריך לקנות כדי לעשות את זה? ומה המחירים? ראיתי כבל USB כזה שמתחבר איכשהו לממיר ויכול לשדר את השידור למחשב, מישהו מכיר? זה עובד?

• 8 תגובות
    • 865 צפיות
  17. רציתי לדעת מה ההבדל בין רזולוציות כמו 1600*1200 כנגד 1280*1024? ומה עם רזולוציות גבוהות מ1600*1200? הם גורמים לתמונה להיראות ריאליסטית/חדה יותר? או שזה פשוט גורם לתמונה להיות גדולה יותר? לא ברור לי העניין הזה... תודה!

• 15 תגובות
    • 13.2k צפיות
  18. כותרת. דרך אגב עדיף אולי בכלל את HD4870? אני מנסה להוציא כמה שפחות כסף אבל בכל זאת להוציא מהקנייה כמה שיותר יעילות, בעיקר בחשיבה לטווח הארוך. תודה לעוזרים הנחמדים.

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by snipa,

יש לי P-4 גיפורס 2 64 MX 200 384 RDRAM ואני משחק בגיימס בונד החדש ויש עוד כמה משחקים שפשוט הם זזים בקטעים קטנים כאלה, ו DELAYS מה לעשות בבשקה ? (יש לי את הדריבר החדש)

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. שלום לכולם, אני רוצה לראות טלוויזיה במחשב,לחבר את הממיר של יס לכרטיס טלוויזיה. אני מעוניין לרכוש כרטיס טלוויזיה חיצוני. מה צריך לבדוק שקונים כרטיס טלוויזיה? איזה חברות מובילות בתחום הזה? ואפשר גם להמליץ ספציפית על כרטיסים. ושתהיה אפשרות גם להקליט... תקציב:500 שקל תודה מראש

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  21. קניתי מפרט זה: p4-2.4 asus 533 מארז זכרון DDR 256 רדאון 9000 PRO סה"כ 3000 ש"ח ..... מחיר גבוהה אני יודע ... השאלה שיל האם להשאיר את ה רדאון או להחליפו ב GFORCE 3 - TI - 200 תשובות כמה שיותר מהר אם אפשר זה חשוב לי תודה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by LIOR1994,

רציתי לדעת בבקשה איך הכרטיס הזה השימושים שלי בעיקר סרטים ואינטרנט וקצת משחקים(פרו אבלושיין,NBA,מכוניות)

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  23. שלום לכולם, אני רוצה כרטיס מסך חדש שיתמוך במשחקים כבדים... יש לי לוח אם מסוג Gigabyte M61PME-S2 בתקציב של עד 1000 ש"ח... עוד שאלה : האם אתם ממליצים לקנות רכיבי מחשב ב KSP ולמה?

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  24. יש לי כרטיס מסך עם יציאה לטלויזיה אבל עושה לי בעיות לראות סרטים העל מחובר טוב אני רואה את השולחן עבודה בטלויזיה אבל כש אני מפעיל סרט עם media player, bsplayer ,microdvd...... הסרט לא רץ. אני יכול לראות אותו רק על מסך המחשב שלי אני משתמש ב winxp והכרטיס הוא asus v7100 mx400 בבקשה תעזרו לי

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  25. עד כמה שניתן ללמוד מתוך ההשוואות אשר NVIDIA עצמה פרסמה לאחרונה - https://www.youtube.com/watch?v=zWbEsmYE5TY

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.