עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by eitam_simchi,

מישהו מכיר את האתר שעושה השוואה בתוצאות של כרטיסי מסך ב 3DMARK? היה לי אותו והוא נמחק :'(

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  2. Started by EzE126,

אני רוצה לקנות את הכרטיס הזה - powercolor x1950 pro extreme אבל המקום היחידי שמוכר אותו זה ksp ואצלם אזל המלאי. מישהו יודע איפה עוד אפשר למצוא את הכרטיס?

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  3. Started by shlomi_x,

היי, קניתי לאחרונה מסך LCD 19 של Nec שתומך ב DVI. השימושים שלי הם בעיקר עבודות פיתוח תוכנה + אולי סרטים. 1. מה היתרון של חיבור DVI לעומת חיבור אנלוגי רגיל? האם איכות התמונה משתפרת? משמעותית? 2. איך ניראת כניסה של חיבור DVI? 3. אני מעוניין לעבוד עם שני מסכים (הישן והחדש) במקביל. מה אני צריך לשם כך? איך העבודה מתבצעת? צריך מפצל מקלדת + עכבר? 4. על איזה כרטיס מסך שתומך בדרישות שלי (למתכנת [לא גיימר], DVI, ריבוי מסכים) אתם יכולים להמליץ? תודה, שלומי

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  4. Started by coorva,

שלום רב באתר יש כתבה על כרטיסי 6600GT חדשים שמותאמים ל- AGP. יש ברשותי לוח אם - INTEL D850EMV2 האם הכרטיס החדש יתאים ללוח האם שלי?

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  5. שלום אני צריך פה עזרה קטנה עם ה4870 SAPPHIR החדש שלי הרצתי 3DMARK06 וקיבלתי תוצאה 10421 העם זה נחשבת תוצאה נורמלית בלי OC? HD4870 1GBRAM\CPU:E8200 4GB RAM WIN VISTA 64-BIT VIDEO BIOS: 011.010.000.001.029909 ספק 700W

• 4 תגובות
    • 681 צפיות
  6. שלום! אני כבר יותר מדי זמן מתלבט לגביי כרטיס מסך, המיועד בגדול למשחק fsx. המשחק הזה הוא ייחודי בדרישות שלו, ובהוסף למעבד מרובע ליבה אני יילך על כרטיס מסך חזק מאוד. בגדול האופציות הכי טובות הן ati readon hd4850 nvidia gtx260 nvidia 9800gtx אני מאוד מבולבל- לגבי ATI- אין לי ניסיון ושמעתי שיש להם דרייברים בעייתיים, אני דיי מפחד מהם. מצד שני הם נחשבים למתחרים של הGTX280 אם אני לא טועה, ויש להם ביקורות דיי טובות. לגבי GTX260- אומרים שהם ניסיון כושל של הGTX280, והרבה אנשים אמרו שהם קיבלו FPS מאוד נמוך עם הכרטיס (לעומת כרטיסים כמו 8800)... מצד שני יש להם ביצועים טובים במשחקים מסויימים וביקורות טובות (בין היתר באתר). בקיצור זהו הכרטיס הכי יקר (חוץ מה280) ונחשב להכי מתקדם אבל אנשי…

• 6 תגובות
    • 681 צפיות
  7. Started by KiDi,

אני קונה לאבא שלי מחשב בשביל אינטרנט ומשחקי פוקר/שש בש און ליין בלבד... בלי יותר מדי בלאגן הלוח אם שאני קונה הוא Foxconn 865GV7MC, שהוא אחלה בשבילי רק שהחסרון היחיד שלו הוא שאין לו AGP. רציתי להביא את הכרטיס מסך הישן שלי מהמחשב הישן ולחבר לזה, יש לי את הRADEON 9100 הישן ישן ישן.. קיצור רציתי לשאול אם הכרטיס המשולב של אינטל יותר טוב מהכרטיס שכתבתי למעלה ומה כבר יהיה אפשר להפעיל איתו? חשוב לציין שמסך LCD אמור להתחבר למחשב הזה.. תודה

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  8. Started by Anatal,

קניתי HYUNDAI Q17 ואני מרוצה ממנו. הוא בעל קצב רענון של 16ms וגודל נקודה 0.26. לא רע. אני אכן ממליצה. נראה שבקרוב גם ארכוש מסך דק 19", להרחיב את הרכוש (כתחליף לCRT 17" ישן) אז אני שואלת אותכם האם יש מסך LCD 19" טוב יותר מהHyundai למשחקים? בעל קצב רענון לא גבוה, וגודל נקודה סביר (לא 0.29 כרוב מסכי 19" LCD)? תודה.

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  9. Started by rubib,

יש לי מסך 22 של VIEWSONIC שלפי המפרט שלו יכול להגיע לרזולוציה של 1680 * 1050. אני צריך לבחור בין HD4870 לבין 9800GX2. איזה מהם עדיף? (מה גם שלא לגמרי הבנתי איך HD4870 מנצח את GX2 כשלNVIDIA יש 2 ליבות ופי 2 זיכרון). מישהו יכול לעשות לי סדר? תודה

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  10. Started by Black_Citadel,

שימו לב, http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=PV-T73G-UGF3&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he שמתי לב שהקאץ' פה הוא שזה 128 ביט, בניגוד לאחיו שהוא 256ביט שעולה כמעט 900 שקל: http://www.skypc.co.il/pl_product~PV-T71P-UDD7~8~0.htm מה שמוזר לי, ממתי יש 7900GS עם 128 ביט ? ולמה הכרטיס בכלל לא מופיע באתר של XFX, יכול להיות שהם טעו ? הנה הרשימת 7900GSים של XFX: http://www.xfxforce.com/web/product/listConfigurations.jspa?series=GeForce%26trade%3B+7900&seriesId=185563&productId=638341

• 4 תגובות
    • 681 צפיות
  11. Started by eranshlomi,

מה אתם אומרים ? איזה כרטיס אמין יותר לרכישה מחו"ל: BFG Tech BFGR79256GSOCE GeForce 7900GS OC 256MB GDDR3 PCI Express x16 Video Card - Retail או XFX PVT71PUDP3 GeForce 7900GS 256MB GDDR3 PCI Express x16 EXTREME Video Card - Retail ל- XFX יתרון במהירות זכרון של 1.55Ghz וה- BFG מתפאר ב 950 Vertices/Sec לעומת 870 ב- XFX אבל מנסיון איזו חברה אמינה יותר ? (סה"כ האחריות תשאר בארה"ב)

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  12. שלום לכולם, השאלה שלי די פשוטה: האם יש דרך טכנית ליצרן או ליבואן לדעת בוודאות האם המשתמש עשה פעם בעבר OC למעבד/זיכרון של הכרטיס מסך ?? זה לא שאני עשיתי או משהו כזה.. זה פשוט מסקרן. תמיד אומרים שOC עלול לפגום באחריות.. ואחרי הכתבה שקראתי פה : http://enthusiast.hardocp.com/article.html?art=MTA2OSwyLCxoZW50aHVzaWFzdA== התחלתי לחשוב פעמיים אם לעשות OC לכרטיס שלי , במיוחד בגלל ששלי מגיע כבר עם OC מהיצרן.. (למי שיש בעיה אם אנגלית או שאין לו כח לקרוא ,אתמצט - ישנם מספר לא מבוטל של כרטיסי מסך מסדרת 7900 שמגיעים עם OC מהיצרן של BFG XFX ו EVGA בעיקר שחוזרים ליצרן עקב קריסות ובעיות שונות עם אפליקציות שונות כמו משחקים ובנצ'מארקינגים..)

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  13. Started by LastForOne,

אני עומד לקנות מחשב בסביבות 3000 ש"ח לא כולל מסך וציוד היקפי. עכשיו אני מתלבט איזה כרטיס מסך לקנות.. אני משחק במשחקים כבדים רק לעיתים רחוקות.. אבל אני עדיין רוצה כרטיס טוב כדי שתהיה לי את האפשרות.. הכרטיס אמור להיות בטווח מחיר 300 -500 ש"ח ושיהיו לו ביצועים כמה שיותר גבוהים בתמורה למחיר.. נ.ב >>> הכי חשוב, אני לא גיימר ואני משחק במשחקים כבדים וסרטים רק לעיתים רחוקות.. השימוש העיקרי זה אינטרנט מסנג'ר ודברים כאלה..

14. Started by Pitzinyelo,

אני רוצה לקנות GeForce 6800 רגיל. יש לי מחשב פנטיום4 1.8 על לוח P4T של אסוס עם צ'יפסט i850 של אינטל. שאלה א': האם אמורה להיות בעית תאימות כלשהי של כרטיס כזה עם מחשב כזה? אני לא מדבר על נושא צוואר הבקבוק של הביצועים, אלא עניינים טכניים נטו. שאלה ב': יש לי ספק של 300 וואט. האם זה יספיק?

• 7 תגובות
    • 681 צפיות
  15. Started by Vissor,

אני לא יודע אם זה המקום לשאול..בכל מקרה רציתי לשאול איך בתוכנה rivatuner אני יכול לשנות את מהירות המאורר..חיפשתי ולא מצאתי...??

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  16. שלום, כעת יש לי במחשב ATI HD2600XT ואני משתמש בתוכנה Adobe After Effects לעריכת סרטים ויצירת אפקטים והמחשב שלי ממש מתקשה לרנדר (לעיתים קרובות מפסיק תרינדור באמצע) אפקטים כבדים כמו שאני משתמש בהם. אני צריך כרטיס מסך עד 600 ש"ח שיתן לי את התוצאות הטובות ביותר וגם שיתן לי הרבה FPS בCALL OF DUTY 4 בעת צילום/משחק. חשבתי על ה9600GT 512 של SPARKLE אבל המוכר בחנות אמר לי שזה לא יספיק לי =\ והוא מציע לי את ה9800GT 512 של PALIT =\ לא נראה לי שזה יספק אותי במיוחד שזה של פאליט, האם תוכלו להמליץ לי? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 681 צפיות
  17. Started by daniel0089,

שלום, יש לי משהו מוזר בכרטיס מסך שעכשיו שיחקתי NFS MW והטמפ' במאמץ אחרי כמה שעות הייתה 72... במקרה יש לי גם NFS Carbon אז שיחקתי אותו ואחרי חצי שעה של משחק יצאתי מהמשחק וראיתי 88!!!!!! והרגשתי שהמחשב רעש יותר מהרגיל.. אין ריח של משהו שרוף למזלי! אבל החוזק של המאוורר לפי אוורסט נשאר אותו דבר ועדיין הרשתי שהוא יותר רועש..מוזר.. מה אתם ממליצים לעשות בקשר לתופעה הזאת שבקרבון הוא מגיעה ל-90 מעלות.. (המאוורר נמצא כבר ב-50%!!) תודה.

• 4 תגובות
    • 681 צפיות
  18. זה ככל הנראה המפרט שאני הולך לקנות -מחר- ככה שזה חשוב לי ואני לא סגור על -כלום- בערך.. המחשב למשחקים בעיקר התקציב שלי עד 4500 ואני מחפש איפה להוריד במפרט ככה שאם אני סוגר על כרטיס מסך יותר זול זה רק לטובתי, השאלה אם זה משתלם, בקיצור הנא המפרט: ¤887.00 Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz 6Mb 1333MHz BOX OCZ Vendetta CPU Cooler ¤120.00 Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset ¤449.00 G.skill DDR2 4096MB 800MHZ PI Black Dual Chanel CL4-4-4-12 ¤260.00 Leadtek nVidia GeForce GTX260 Extreme+ 896MB 216SP CPIe ¤1,099.00 Western Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive ¤315.00 ¤129.00 צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SATA SeaSonic Silver Power 500W SS-500ET-AP…

• 6 תגובות
    • 681 צפיות
  19. Started by sroolik,

do you think its worth to buy this cars? http://www.pcclub.com/product_detail.cfm?itemno=A9630820 please answer in hebrew thank you

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  20. איזה כרטיס מסך יותר טוב בביצועים ואני מתכוון בכללי-אל תגידו לי זה טוב באפליקציה הזו וההוא באחר אני מתכוון בגדול מה יותר טוב ולא מבחינת הכסף. Gainward Geforce FX 5700LE /880 TV-Out/DVI 256MB DDR Video Card שעולה 724 או ATI Radeon 9600PRO 128MB TVOUT שעולה 700 ??? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 681 צפיות
  21. Started by Infection,

שלום, לפניי כמה ימים ניקיתי את המחשב מאבק וגם את הכרטיס מסך אחריי שחיברתי את המחשב, הדלקתי והכרטיס מסך מרעיש מאוד לפעמים הוא נרגע לכמה דקות סוג הכרטיס הוא NVIDIA GeForce 6600 הנה תמונה: אם אני ינתק את המאוור הכרטיס יתחמם ויקרוס? ובזמן האחרון אני לא מצליח להפעיל סרטי 720p בצורה חלקה, בעבר עבד לי חלק, יש סיבה לכך? תודה לעוזרים =]

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  22. Started by De_Lu_xE,

יש לי הנסיך הפרסי שכידוע לא עובד בכרטיסי MX וזה מה שיש לי. איך אני מפעיל את התוכנה כדי שתעלה את המשחק? ניסיתי פעם אחת להפעיל את המשחק, אמרתי לתוכנה איזה קובץ להפעיל והיא הפעילה אותו אבל המשחק לא עלה. מה אני יכול לעשות כדי שהמשחק יפעל, מי שיודע להשתמש בתוכנה בבקשה שיעזור לי!!!

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  23. Started by rollita,

עד כמה זה מסובך להתקין כרטיס מסך לבד? אני קונה חדש ומעוניין לחסוך את עלות ההתקנה האם זה רק להכניס את הכרטיס ללוח אם ולפעול על פי ההוראות בדיסק ההתקנה?

24. Started by idan_v,

שלום, אני מחפש כרטיס צילום, או שמתחבר דרך חיבור הPCI או דרך הUSB, שיהיה ניתן בעזרתו לצלם (ווידאו) את המחשב. אני יודע שיש כרטיסי צילום, אבל שמצלמים את הטלוויזיה וזה לא טוב בשבילי. אני יודע גם שיש תוכנות שעושות את אותו הדבר, איך יש דבר אחד שמבדיל, כשאני מפעיל תוכנה כמו Fraps כדי לצלם, הFPS יורד משמעותית למצב של תקיעות, ושמשתמשים בכרטיס צילום, כל העיבוד נמצא בכרטיס עצמו לכן אין ירידת FPS. האם יש דבר כזה? אם כן, אפשר לקבל קישור לכרטיס כזה? תודה.

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  25. שלום לכולם, אני צריך המלצה לכרטיס מסך חדש למשחקים בתקציב של עד 1,000 ש"ח. עד עכשיו היה לי שני גרסאות שונות של HD4850 של ג'יגהביט ואת שניהן החלפתי בגלל הרעש - הוא ממש בלתי נסבל. הגרסאות שהיו לי הן הרגילה וזו עם הקירור של זלמן שהיא עוד יותר גרוע. אז איזה כרטיס שקט (חשוב מאוד שיהיה שקט) אני יכול לקנות בתקציב ? עדיף אחד שיהיה לו שליטה על המאורר, עם גוף קירור מסיבי ושיהיה אופציה ל OC. אני שמתי עין על HIS יש להם יבואן בארץ ? מה אתם חושבים עליהם ? ** חשוב מאוד שלכרטיס יהיה 3 שנות אחריות ! **

• 5 תגובות
    • 681 צפיות

דיונים חדשים בפורומים