עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by eliranl,

למשחקים כבדים יש לי פנטיום 4 HT 2.66MHZ תקציב 1000 ש"ח dual 512mb 800mhz wd80gb sata intel 865pe AGP8 תודה מראש

2. Started by andrei21,

מה צריך היום בשביל משחקי תלת מימד וסרטי תלת מימד ? כרטיס מסך, מסך יעודי , משקפיים? או שהכל יחד? איזה טכנולוגיות קיימות? מה ההבדל בין משקפיי אדום כחול לאלה של הקולנוע? מה לגבי מקרן תלת מימד? אני יודע שזה הרבה שאלות , אשמח למידע ולינקים למאמרים

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  3. Started by PCguy,

אני לא יודע באיזה כרטיס לבחור כול אלה באותו המחיר וזה המחיר שאני יכול להוציא אני לא גיימר אבל משחק מידי פעם הכרטיסים לבחירה הם: radeon 9600 se radeon 9550 geforce 5700 איזה מיבין השלושה יהיה הטוב ביותר למשחקים? אני יודע שהם לא השיא אבל זה התקציב

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  4. Started by amirfefer,

איזה דרייבר הכי יציב והכי מומלץ (הדרייבר האחרון של ניוודיה עושה לי בעיות עם הזיהוי של הכרטיס מסך) שמתאים לכרטיס FX5900XT של אלבטרון. תודה, ולילה טוב.

• 5 תגובות
    • 649 צפיות
  5. Started by STAS5,

שלום לכם ה HD5970 שלי אצלי קרוב לשנתיים ולאחרונה המאוורר התחיל לעשות רעשים של גנרטור קטן והפתרון הזמני היחיד שמצאתי הוא להריץ אותו ב100% לכמה דקות, אחרי כמה שעות(עם יש לי מזל) הבעיה חוזרת. ניקוי וטיפול של גוף הקירור והמאורר לא עזרו. הכרטיס הוא REFERENCE של Sapphire שנקנה בזמנו בסקיי.פי.סי וכמה שניסיתי לא הצלחתי למצוא בארץ ובכלל קירור יעודי לכרטיס ובנתיים הרעש ממשיך לעצבן, יש רעיונות למישהו? :-\

• 6 תגובות
    • 649 צפיות
  6. Started by Idanp,

למישהו יש תכרטיס הנ''ל ויכול להעלות לי תביוס שלו ? (גירסא F1)

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  7. Started by pazer005,

שלום לכם, הכרטיס מסך שלי (HD4890) החליט שהוא לא רוצה לעבוד יותר והוא מרצד ומראה נקודות מוזרות על המסך ובקיצור אי אפשר לעבוד איתו יותר. החלפתי לאיזה משהו ישן שהיה לי בבית (X1950XTX) והמחשב עובד וככה אני יודע שאכן זו בעיה בכרטיס. הבעיה היא שאת ה-1950 אני צריך למחשב אחר ולכן אני צריך לקנות כרטיס חדש ואשמח לעזרתכם. מבחינתי שיעלה כמה שפחות, עד 500 ש"ח במקסימום. הוא לא צריך להריץ משחקים, הוא צריך רק לתמוך בשני מסכי HD שיפעלו ביחד עם עדיפות אולי ל-Nvidia בגלל ששם יש צ'יפ שעוזר לקידוד הוידאו. לוח האם שלי הוא gigabyte P55A-UD3.

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  8. Started by ptyahoo,

הוא מחברת XFX, אז השאלה אם מישהו יודע מה הבאנדל שבא איתו???

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  9. Started by liores12,

שלום. אני מתכנן לקנות מחשב בסיסי שיהיה רב תכליתי, אך גם למשחקים. כמובן לא גיימינג כבד כי אני לא פה רוב השבוע אבל כן משחקים כגון CRYSIS,FAR CRY 2, COD. וכו' רציתי לדעת האם הכרטיס מסך המובנה מספיק לזה, או שיש צורך ברכישת כרטיס לא מובנה?? נ.ב איך NINJA G210 1G DDR3? (מערכת I3 בסיסית..) תודה!

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  10. Started by יניב קופר,

שוב נכנסה בי אובססיה להחליף כרטיס מסך.כרגע אני עם HD5750 למרות שהכרטיס מספיק לצרכים שלי אבל אני מרגיש שאני חייב לשדרג אני יודע שזה לא יעזוב אותי עד שאני אחליף מפרט המחשב שלי AMD Phenom II X6 1055T ספק כוח HEC 500 מסך 24 LCD

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  11. Started by DS,

תגידו אני יכול לפתוח צינורות בגיפה שיש לי(GeForce 4 MX 440 SE) ואם אני יכול לפתוח בגיפורס 6600

• 8 תגובות
    • 649 צפיות
  12. Started by Skippy,

אהלן. אני רוצה לקנות כרטיס מסך אבל מאז הפעם אחרונה שבדקתי יש כלכך הרבה סוגים מכל כך הרבה חברות שאני כולי מבולבל.. אני צריך המלצה על כרטיס בתקציב שרשמתי, זה למשחקים בעיקר.. ואולי מישהו מכיר אתר שיש בו השוואה בין כל החברות שמייצרות את ה9600GT? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  13. Started by tavlins,

יש לי הרגשה שה- geforce4 ti 4200 64 mb שאני הולך לקנות הוא לא agp x8.......... השאלה שלי אם זה באמת ישנה את זה איך זה יראה אצלי (ד"א- אני משחק במשחקים ברזולוצייה אחת מעל 800 על 600, כך שלא מעניין אותי רזולוציות גבוהות מזה).... אז הגרפיקה תהיה פחות יפה מכרטיס עם איי ג'י פי כפול 8? תנו פרטים חברים תודה

• 7 תגובות
    • 649 צפיות
  14. אני רוצה לעשות UPGRADE לכרטיס מסך שלי לכרטיס שתומך ב PUREVIDEO לצורך ניגון X264, אבל הבורד שלי תומך עד AGP 4X האם כרטיס AGP 8X יעבוד? או שזה יגרום בעיות (מתח שונה? חיבור לא מתאים וכו') [חשבתי על GF 6600] * לא משנה לי אם תהייה האטה קלה בביצועים, זה לא מיועד למשחקים *

• 5 תגובות
    • 649 צפיות
  15. Started by CoolOne,

שלום, רציתי לדעת מהו VIVO? תודה

• 6 תגובות
    • 649 צפיות
  16. קניתי רדיאון 9600 פרו של ספיר 256 מגה חדש ואז לאחר שהתקנתי את הדריברים המחשב קורס לפעמים זה קורה נראה לי מתי שאני שם רזולוציה גבוהה מידי אז המחשב נתקע ולרוב שם לי מסך כחול (לא המפורסם) שרשום שם חלקי אותיות ואז אני חייב לעשות ריסטארט זה קרב לי בשר הטבעות ובמדל אוף הונור (החדשים) אבל בהלף לייף 2 לדוגמא לא הייתה לי שום בעיה למרות ששמתי על הרזולוציה הכי גבוהה 62.0.122.76

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  17. Started by Oranili,

איפה אני שולח הודעה ל ATI באתר ? אפשר קישור ? תודה רבה לא מצאתי..

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  18. Started by lmlm,

האתר הסיני HKEPC מדווח ש ATI משנה ל X1900GT תמפרט כדי להפחית חום. 575MHz Core/1200MHz Memory to 512MHz Core/1320MHz Memory ויבוא עם HDCP האתר אומר שאין ממש שינויים בין המפרט הישן למפרט החדש. ATI מנסה להפטר מהמלאי לקראת X1950PRO שיושק באוקטובר( שבועיים וחצי ;D) כתבה: http://www.hkepc.com/bbs/itnews.php?tid=665818&starttime=0&endtime=0

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  19. Started by ATk,

קיבלתי תוצאה כללית של 12234 3DMarks האם תוצאה זו בסדר לכרטיס מסך הזה ? מפרט : C2D E6750@2.66 gigabyte P35 ds3-l 2gb ddr2 800mhz ram 500gb hd 550W chiftec psu

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  20. שלום חבר,ה אני לא מצליח להתקין את ה pvr-150 go על vista x64... אני משתגע, זה מתקין אותו אוטומטית מה windows update. ב Device Manager זה מראה את זה כמותקן: אבל בדרייברים של PVR זה מראה שגיאה: ואחר כך: מה עושים?

• 11 תגובות
    • 649 צפיות
  21. שלום! קיבלתי היום מחשב חדש שמותקן בו RADEON 9500 PRO, אני צריך עזרה בחיבור כרטיס המסך לטלווזיה, כי אין לי שמץ של מושג איך עושים את זה ואיזה רכיבים אני צריך לקנות (או שאולי כבר יש לי). תודה מראש למי שיעזור.

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  22. Started by רמי כהן,

יש לי 3 דגמים באותו מחיר : G220 ASUS HD 4670 של גיגהבייט 1GB זיכרון פנימי 9600GT PALIT 512MB מה הכי טוב ? כולם +- 400 ש"ח

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  23. Started by keypod,

קניתי כרטיס מסך SAPPHIRE 9800 ורציתי לדעת אם ניתן לעשות לו איזשהוא OC. תודה

24. Started by babar,

מישהו יודע איך בודקים את המתח שבו עובד הכרטיס? יש לי לוח עם אפיק AGP שמוציא 1.5v ואני רוצה לדעת מה המתח של הכרטיס

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  25. Started by aquarius,

האם כרטיס לכידת ווידיאו (לדוגמא זהhttp://www.plonter.co.il/stores/main.tmpl?store=Hauppauge&cart=11057012183936558〈=heb) יכול לקודד את האות של הכבלים כמו ממיר?

• 0 תגובות
    • 649 צפיות

דיונים חדשים בפורומים