כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
http://www.xbitlabs.com/news/video/display/20041205035620.html Still, NVIDIA reportedly has a weapon to fight its arch-rival ATI Technologies: the companys code-named NV47 that presumably contains 24 pixel pipelines is on-track to be released in the first half of the year 2005. :alcoholic: 24 צינורות עיבוד!!
-
- 4 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אוקיי אז יש לי מחשב די ישן.. יש לי מעבד 1.8 לוח אם Intel Winnipeg D845WN (גם ישן) ויש לי כרגע 256 sdram אבל כנראה אני קונה עוד 512 ואז יהיה לי 768 sd. עכשיו, אני רוצה לקנות כרטיס מסך שיתאים למחשב שלי כמה שיותר טוב. בהתחלה חשבתי אולי על radeon 9800 pro אבל מכיוון שהמחשב שלי לא כל כך טוב, המחשב עצמו יגביל את כרטיס המסך באפשרויות שלו ואז זה סתם יהיה בזבוז של כסף. בגלל זה החלטתי לקנות כרטיס קצת חלש יותר אבל שיתאים ויעבוד כמה שיותר טוב על המחשב שלי. בינתיים אני עומד על 9600xt. אז אני רוצה להתייעץ אתכם, איזה כרטיס הכי כדאי ומשתלם לי לקנות, אבל שיעבוד הכי טוב עם המחשב שלי. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
איך לדעתכם המסך הזה ? נמכר ב P1000 ב 1850 ש"ח כולל משלוח . מסך ''19 LCD (דק) NewVision דיגיטלי( DVI)+רמקולים מסך ה- ''LCD 19!!! איכות ללא פשרות !!! שילוב של אמינות ופונקציונליות המסך הינו דיגיטלי בעל כניסת DVI זמן תגובה הנמוך (16ms) המאפשר הצגת משחקים וסרטי DVD רמת ניגודיות גבוהה (1:600) המקנה לו איכות תמונה וצבעים בסטנדרטים הגבוהים 3 שנים אחריות ע"י היבואן
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
מחפש מסך 19 אינץ CRT ,מסך בעיקר למשחקים וצפייה בסרטים בסביבות ה 1000-1100 ש"ח ,אבל הכי חשוב אם יש חיה כזאת שלא יהיה עם " תחת גדול " זאת אומרת שלא יתפוס כל כך מקום .
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
יש לי לוח אם ECS P4VMM השאלה שלי זה איזה כרטיס מסך יכול להתאים לי ללוח כדי שאני אוכל לשחק בגי' טי אי ככה בחלקות כי המחשב שלי מריץ אותו אבל לא חלק נ.ב ניסיתי לשים כבר גיפה 5 ורדאון 9200 אבל המחשב לא עולה עם כרטיסים כאלה
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אהלן, ראיתי את המסך הזה ?SAMSUNG? - ?TFT 17'' 721S 8MS +PIVOT? ,ואני מעוניין לדעת איך הוא. תודה.
-
- 4 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום, יש לי הצעה לכרטיס מסך inno GF6600GT 128MB AGPX8 ב190 דולר.. האם זה נשמע הגיוני? שמעתי שגירסת ה AGP צריכה לצאת בזמן הקרוב ורק רציתי להיות בטוח שלא עובדים עלי.. תודה מראש, גל
-
- 8 תגובות
- 615 צפיות
-
-
-
תודה ...זה דיי מוזר לא ?
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
אז ככה מפרט: P4 2.4B ASUS P4S8X 768MB DDR 333MHZ MSI RADEON 9800 PRO אוקיי בעייה ראשונה : לפעמים משחקים נתקעים לי, אבל יש 3 סוגי תקיעות: 1. תקיעה שהמסך נכבה ומדליק נורה כתומה אבל שומעים עוד את הסאונד ברקע. 2. תקיעה שהכל נתקע, אי אפשר להזיז כלום 3. תקיעה שהמשחק קורס לוינדוס ופותח חלון של VPU RECOVER שאומר שהכרטיס מסך סירב לענות לדרישות ציור משהו כזה (עד עכשיו קרה ב COD:UF וב3DMARK05) עכשיו חשבתי שזאת בעייה של דרייברים - ניסיתי 3 דרייברים חדשים שונים (4.9, the new beta, 4.8) ואותה בעייה בעייה שניה : לפעמים במשחקים יש ריבועים קטנים(ולפעמים גדולים)בצבע ירוק וקצת סגול(זה לא בכל המסך, רק בחלק מהמקומות). זה קורה בCOD:UF רק שאני טוען מעל ל2 שלבים... וזה קורה ב3DMARK05 תמיד באותו …
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
מה אתם אומרים עליו? $ 159 TV, 128BIT, DVI, PCI EXPRES X16 X600PRO 128MB DDR לא כולל מע"מ
-
- 4 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום , האם זה נצרך? ואם כן מה כדאי להתקין אם גם משחקים וגם עורכים - דרייבר של משחק או של סטודיו(או את שתיהם) תודה
-
-
- 5 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס ישן GIGIABYTE 980 G1 2*8 פינים חשמל בזמן אחרון הביוס הפסיק לזהות את הכרטיס מסך לאחר הדברים הרגילים כמו דריברים וכו... ניתקתי את הכבלים של החשמל 2 חיבורים 8 פין וחיברתי רק לחשמל של PCIE ווואלה הלוח והויינדוס פתאום מזהים לי את הכרטיס בצורה תקינה אבל לא ניתן לשחק כי חסר חשמל עכשיו חיברתי כבל בודד של 8 פין לאחד החיבורים וזה גם זיהה לי את הכרטיס כלומר רק כאשר מחבר 2 כבלים של 8 פין ביחד הכרטיס נעלם מהרדאר הכרטיס עצמו ניראה שעובד המאוררים עובדים הליד מופיע וכו.... ניסיתי לחבר 8 פינים בשני החיבורים בנפרד לבדוק אולי אחד החיבורים של הכרטיס מסך תקול אבל בשניהם עם חיבור בודד הכרטיס מופיע בווינדוס רק ספציפית שמחברים את שניהם נעלם מהרדר …
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
לקחנו לסיבוב ביצועים בשלל משחקים את כרטיס המסך החדש החזק ביותר בעולם - ה-GeForce RTX 5090 של NVIDIA מדגם Founders Edition. מדובר בשיפור ביצועים רציני על פני הדור הקודם בשלל מישורים, אך לא תקבלו זאת בלי תג מחיר מבהיללכתבה
-
- 9 תגובות
- 615 צפיות
- 5 followers
-
-
היי רציתי לדעת במה 2 כרטיסי מסך שמחוברים למחשב תורמים? אני יודע שזה מעלה את הביצועים אבל איך? כאילו רק לכרטיס מסך אחד מחובר מסך או שזה לא קשור פשוט הביצועים יהיו טובים? ואם יש לי HD4770 ואוסיף עוד אחד HD4770 משחקים שלא עלו לי בגלל הכרטיס מסך פתאום יעבדו? או שזה עובד אחרת?
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
תקציב : 400 ש''ח שימוש עיקרי : גיימינג - Call Of Duty MW3 אין חנות ספציפית (החנות צריכה להיות בתל אביב \ רמת גן) מפרט המחשב : מעבד - Intel Core 2 Quad Q9400 כרטיס מסך נוכחי - Intel G41 Express Chipset מסך : Fujicom 21.5 Inch WINDOWS XP אם זה חשוב
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
קראתי שלכרטיסי ATI יש איכות פחות טובה בתרגום סרטי DVD (MPEG2 .. האם זה כבר לא נכון? וגם בכלל - עם כל הכרטיסים שיוצאים ומחירים שמשתנים קשה לעקוב. אז בראייה כללית מה הכי כדאי כרגע בתחום המחיר הנ"ל? (PCIE) תודה.
-
- 7 תגובות
- 615 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הסדרה הזאת של הכרטיס? http://www.crg-shop.net/product_info.php/cPath/36/products_id/62 אולי משו אחר? בהמלצות של הכרטיסים רואים ש1600xt מפעיל משחקים בהגדרות גבוהות... חוץ ממנו בסבייבות 800\900 שקל מה משתלם להביא של ati? תודה.
-
- 8 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אז ככה אחרי שניתי את ה 7600GT שלי,הכל טוב והתוצאה במארק התשפרה לכמו שהכרטיס אמרו לקבל. אבל משום מה במשחקים כמו סורס,TMN אני מקבל 50-60 FPS על הגדרות HIGH . מה זה יכול ליהות? זה בגלל המעבד? האם יש דרך לסדר את זה? AMD Athlon 3800+ 64BIT Gigabyte GA-M51GM-S2G Kingston 512 * 2 667Mhz MSI Geforce 7600GT 560@616 1400@1540 3DMark05 : 6.4K תודה!
-
- 5 תגובות
- 615 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך יותר טוב ה-7800GS או ה- 7600GT הן לAGP והן לPCI E ???
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
-
7900GT Vs 1900GT (OverClock) עשיתי חיפוש ומצאתי טרייד אחד אבל זה לא בדיוק מה שאני רוצה לדעת אני רוצה לדעת מה יותר חזק *ללא קירור נוסף (רק הקירור של הכרטיס מסך) *אחרי אובר קלוק של שתיהם מה יותר חזק? *ואיזה תוכנה זו זו http://resources.vr-zone.com.sg/Shamino/x1900gt/29.jpg ומשהו שאולי יעזור למומחים פה http://sg.vr-zone.com/?i=3646&s=9
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום ^^, אני באתר כבר הרבה זמן, אבל מעולם לא טרחתי להירשם "^^, בכל מקרה, יש לי שאלה. יש לי כ"מ מאוד חלש (ATI Radeon 9200SE), וכבר הרבה זמן שאני מעוניין לשדרג, אבל לא היה לי את הכסף, לאחרונה קראתי שיש כרטיסים ממש מצויינים בטווחי מחירים של 600-900 ש"ח, אז רציתי לשאול, מישהו יכול להמליץ על כרטיס חזק? אני מוכן להשקיע עד 1000 ש"ח, אבל אם יש כרטיסים חזקים בטווח של 700-800 זה יהיה יותר טוב. בעיקרון אני מעוניין בכרטיס שיוכל להפעיל משחקים כבדים יחסית, כמו HL2, FEAR, OBLIVION, בצורה טובה יחסית. אה אגב, הלוח אם שלי תומך רק בAGP. אהה, ועוד שאלה, אם אני מחליף את המאדרבוארד שלי, לאחד חדש שיתמוך בחומרות חדשות, אני אצטרך להחליף את כל המחשב גם כן? ואם לא, מישהו יכול להמליץ על אחד טוב במחי…
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
האם אחרי שקניתי מסך ושמתי כרטיס מסך תומך ומשקפיים (חבילת תלת מימד של NVIDIA). האם כל התפריטים של המחשב כולל אינרטנט ועד משחקים וסרטים הופכים לתלת מימד? או אפשר הסבר מדויק יותר של מה זה התלת מימד הזה? והאם הוא איכותי יותר מהקולנוע?
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי מעבד I5 עם כרטיס מסך שבא על הלוח הלוח הוא GIGABYTE H67A-UUD3H-B3 יש לי זיכרון DDR3 4GB 1. Sparkle GeForce GT430 1GB GDDR3 HDMI PCI-E לא מכיר את החברה הזו 2. VGA TWINTECH GT430 1GB DDR3 VGA+DVI+HDMI PCIE גם לא מכיר את החברה ההצעה הראשונה הינה בעלות של 190 ש"ח ההצעה השניה היא בעלות של 300 ש"ח להצעה הראשונה אני חושב שיש עליו 3 שנים אחריות ואם אני זוכר טוב גם לשניה יש 3 שנים אחריות בנוסף קיבלתי הצעה לרכוש כרטיס במחיר עלות של חברת FORSA 1. GT430 1G 64BIT DDR3 CRT/DVI/HDMI 2. GT440 1G 128BIT DDR3 CRT/DVI/HDMI הצעה הזו של חברת פורסה לדגם ה 430 עולה 220 ש"ח להצעה השניה של פורסה העלות היא 260 ש"ח האם מסובך להתקין כרטיס מסך? ראוי לציין שיש גם מספר חיב…
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-