עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Skippy,

אהלן. אני רוצה לקנות כרטיס מסך אבל מאז הפעם אחרונה שבדקתי יש כלכך הרבה סוגים מכל כך הרבה חברות שאני כולי מבולבל.. אני צריך המלצה על כרטיס בתקציב שרשמתי, זה למשחקים בעיקר.. ואולי מישהו מכיר אתר שיש בו השוואה בין כל החברות שמייצרות את ה9600GT? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  2. Started by iyehuda,

קניתי כרטיס מסך של ASUS V8170 + TVOUT+64MDDR היה בכרטיס באג ואין לחנות עוד את הכרטיס הנ"ל האפשריות שיש לי : 1. לחכות כ שבועיים עד לקבלת הכרטיס מסך 2.להוסיף עוד 60 ש"ח ולקבל GF4 128DDR אבל לא של חברת ASUS האם מישהו בדק אם הכרטיסים של אסוס באמת יותר טובים ? או שזה סתם גימיק דרך אגב לכרטיס מסך של אסוס יש רק גוף קירור ללא מאוורר ( זה יותר יתרון או זה יותר חיסרון )

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  3. Started by Guns AND Moses,

לא הבנתי בדיוק מה משמעות הדבר שה-TVOUT הוא HDTV...זה אומר שאפשר לחבר את זה לטלויזיה שתומכת בזה וזה ישדר לה באיכות הזאת או שזה סתם מתאם שמאפשר לחבר לטלויזיה?

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  4. Started by zolder,

Hercules 3D Prophet 9800 128MB OEM 2000 ש"ח,שווה?

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  5. Started by shikaka33,

שלום לכולם! פעם ראשונה שלי בפורום זה ואשמח לקבל עזרה אני מתלבט בין קנייה של כרטיס מסך מדגם: GIGABYTE ATI 5750 1GB DDR5 128BIT לבין כרטיס GIGABYTE NVIDIA GTS250 1GB DDR3 256 BIT כפי שמתם לב ה-GTS מגיע עם 256BIT ולעומתו ה-ATI מגיע עם DDR5 אבל עם 128BIT מהירויות השעון של DDR5 במקרה זה גבוהות משמעותית מהשני עומדים על 4800MHZ וב-GTS על 2000MHZ מדובר במהירות הזיכרון כמובן. שאלתי היא היות ואני מתכנן לעבוד עם תוכנות גרפיות כגון ADOBE CS5 ועריכות וידאו מה עדיף מי מהם ייתן תמורה טובה יותר נושא המחיר לא משמעותי יש הבדל קטן ה-ATI עולה מעט יותר אבל זו לא הבעיה בכל מקרה הם עומדים בתקציב שלי לעניין ולכן אני לא מחפש אופציות אחרות השאלה היא רק מי מהם ייתן תוצאה טובה יותר במקרה זה.מ…

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  6. Started by ovssj,

שלום יש לי תקציב לכרטיס מסך כזה.. http://www.zap.co.il/compModels.asp?model_id=378721 האם בתווך המחירים הזה יש כרטיס מסך יותר טוב? תודה מראש..

• 6 תגובות
    • 657 צפיות
  7. Started by israelsze1,

שלום לכם אני חדש כאן, לכן מבקש טיפול זהיר....סתתתםםםםםםםםםםם עד לאחרונה השתמשתי בעבודה בכרטיס ati sapphire hd 2600 pro, מה שחשוב לי שם זו אופצית VIVO. הבנתי כעת שהכרטיס הוא EOL. שאלתי, באיזה כרטיס אפשר להשתמש במקום? ושאלה נוספת, ראיתי באתר את הכרטיס אבל PCI, _E. האם זמין יותר? תודה

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  8. שלום חבר,ה אני לא מצליח להתקין את ה pvr-150 go על vista x64... אני משתגע, זה מתקין אותו אוטומטית מה windows update. ב Device Manager זה מראה את זה כמותקן: אבל בדרייברים של PVR זה מראה שגיאה: ואחר כך: מה עושים?

• 11 תגובות
    • 657 צפיות
  9. Some motherboards violate the AGP specification and therefore this card may not physically fit in some systems. אממ nonde??? WTF?! מה הכוונה כאן?,הבנתי אבל האם יש משהו שאני צריך לדאוג ממנו?...(אני מתחיל להלחץ לקראת בואו של הסוס שלי,תכננתי ליהנות ממנו קצת עם המערכת הזקנה הנוכחית ולשדרג מאוחר יותר[x800 xt platinum edition coming at the 15th november]). עריכה: הכותרת בסדר עכשיו?...

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  10. Started by matityahoo,

לפני כשבוע הופיע ריצוד קל בפינה של המסך אחרי שכיבתי והדלקתי את המחשב גדל הריצוד והיום הוא כמעט משתלט על חצי מסך החלפתי מסך בכדי לבדוק וגם במסך הזה (שהוא יותר מיושן) הבעיה אף החמירה האם הבעיה היא בכרטיס ? כי הוא מרצד רק בצד אחד לכן אני שואל :s05:

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  11. שלום לכולם. יש לי משהו מאוד מוזר בצפיית המחשב דרך הטלויזיה. המחשב שלי מחובר לטלויזיה ישירות בחיבור s-video לכרטיס מסך והחיבור בטלוזיה לrca זכר. החיבורים והכל תקינים לחלוטין, אבל הבעיה היא שכאשר אני לוחץ על הסמל של nvidia שנמצא בסרגל למטה מצד ימין, ואני בוחר באפשרות nview display settings אז הוא שאול אותי במה לבחור כדי לראות בתצוגה. או single display, או clone ועוד כמה דברים. בקיצור אני לוחץ על clone כדי שיהיה לי העתקה של שני מסכים אותו דבר. clone = יציג את מסך המחשב בטלויזיה תוך כדי שהוא מציג בו זמנית גם במחשב. אז שאני לוחץ על clone הוא שואל באיזה מצב להיות, או וידיאו(tv+crt) או במצב מסך רגיל(crt + tv), אז אני בוחר איזה אפליקציה משניהם,זה לא משנה. והוא מראה לי בטלוי…

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  12. Started by aquarius,

האם כרטיס לכידת ווידיאו (לדוגמא זהhttp://www.plonter.co.il/stores/main.tmpl?store=Hauppauge&cart=11057012183936558〈=heb) יכול לקודד את האות של הכבלים כמו ממיר?

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  13. Started by Moshep,

תראו , יש לי בעיה... התוכנה שקיבלתי עם הכרטיס שווה ל... ועושה לי מין פסים כאלה לאחר הקידוד. הWINDVR 3 מקליטה לי ללא סאונד ובכלל לא משמיעה סאונד גם ללא הקלטה. CHRIS TV היא תוכנה לחובבנים בלבד ולא הסתדרתי איתה. אני יודע שהבעיה היא אצלי , ואני הוא הבעייתי ולא התוכנות [חוץ מהתוכנה של הכרטיס טלויזיה שהיא באמת בעייתית.] אז בבקשה , אני צריך שתביאו לי תוכנה להקלטה מהטלויזיה שתיהיה תוכנה נורמלית כדי שסוף סוף אני אוכל להקליט נורמלי ! ובבקשה , אל תעלימו את הנושא הזה בין אלפי הנושאים שנמצאים פה בפורום. אני נואש לקבל עזרה. כרטיס הטלויזיה שלי הוא Leadtek Winfast PVR2000 הכרטיס הוא כרטיס מעולה והכל פשוט הוא לא מסתדר עם התוכנה WinDvr3 ואני מודע לזה שהיא תוכנה מצויינת פשוט אין לי מושג מה …

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  14. Started by eldad_elyashiv,

יש לי מחשב מדיה סנטר עם נתונים טובים יחסית ואני רוצה לשחק במשחקים במחשב זה. לוח אםASUS AM2-VM HDMI זכרון 2 GB וכ"ו אני רוצה כרטיס מסך עם יציאת HDMI שיריץ לי משחקים נחמדים כמו FIFA וכן כמו NBA 08 וכן NFS ועוד כמה כיום חלק מהמשחקים עובדים עם כרטיס המסך און בורד - אבל חלק לא. מה אתם מציעים במחיר נמוך ככל האפשר? אלדד

15. אני יודע שבקרוב יגיע DX 9.1 שיכלול בתוכו את Vertex + Pixel Shaders 3.0 , וה R9800SE כמובן לא תומך ב DX 9.1. זאת אומרת שמתישהו משחקים לא יעבדו עליו כשמשחקים יעברו לדור ה DX 9.1 ואולי אפילו בקרוב ל 10. ההתלבטות היא כזו - מתי יצאו כרטיסים תומכי טכנולוגיה זו? (מומלץ יותר מצד ATI) וכמה זמן לדעתכם יחזיק מעמד (לא מבחינת מהירות אלא טכנולוגית) כרטיס ה R9800SE (שתומך ב DX9.0) לעומת כרטיס חדש שיכלול בתוכו את הטכנולוגיה לממשק ה DX 9.1. תודה,

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  16. Started by roma4k,

יש לי את הכרטיס מסך שצויין במיפרט, המשחקים פועלים בצורה טובה והכל, אבל בעקרון לפעמים אני שם לב לפסים לבנים או בהירים שמופיעים בחפצים מסויימים לדוגמא כמו בתמונה הזאת: ואילו הנה תמונה אחרת שמצאתי באתר שבדק את התוכנה. אם תסתכלו על הקופסאות תראו שבתמונה של המחשב שלי יש מן פסים לבנים על הקופסאות ובתמונה השניה לא. האם זו בעיה? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 657 צפיות
  17. Started by gurd,

בוקר טוב לכולם , אני מצטער שאני כותב את זה בשני פורומים , פשוט לא יודע בדיוק לאיפה זה שייך , חוץ מזה שאני פשוט לא מבין בזה בכלל. רציתי לדעת האם המחשב שלי מספיק טוב להריץ את המשחק PES12 , ובעיקר האם כדי ואיזה כרטיס מסך להוסיף לו ? המחשב : מעבד : AMD Athlon II X2 245 AM3 2.8GHz לוח אם : Gigabyte GA-MA78GM-UD2H זיכרון : 2GB מארז :1380 NSK תודה רבה !

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  18. יש לי 2 מסכים שמחוברים לכרטיס במצב של שיכפול המפרט בצד אחד שהוא גם טלויזה lcd 32 האם כששנייהם מחוברים ביחד ודלוקים הכרטיס מתאמץ יותר? זה פוגע בביצועים? או שזה לא משנה? ועוד שאלה אם אני רואה סרט שהוא בפורמט של 1080p והמסך של המחשב תומך רק בhd ready והטלויזיה תומכת ב1080 יש באמת הבדל? זה משנה איזה מסך אני מגדיר כפריימרי? אשמח להסבר מפורט

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  19. Started by nivezrati,

שלום חברים ברשותי GEFORCE FX 5600 256MB של ABIT ומשקניתי אותו עם המחשב לא עידכנתי את הדריברים ואני חושב שההם דיי מיושנים . הגירסה היא 43.45 אני חושב. אני רוצה להחליף לגירסה החדישה ביות השאלה אם זה כדאי? מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  20. שלום יש לי כמה שאלות על הדגמים האלה. 1-האם geforce 6700gs תומך ב-sli.? 2-האם geforce 7600gt תומך ב-sli.? 3-האם geforce 7600gs תומך ב-hdr ו-aa.? 3-איזה כרטיס מבין השניים משתלם יותר מבחינה כלכלית? 4-כמה עולה בערך דגם 7600gt בחנות כמו ivory. והאם הפרש המחירים בין שני הכרטיסים שווה את ההשקעה הכספית ב- 7600gs? תודה מראש על העזרה

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  21. בלי OC לכרטיס (אם זה אפשרי בכלל חח)

• 6 תגובות
    • 656 צפיות
  22. גירסת בטה של הדריברים של nvidia 75.90 http://downloads.guru3d.com/download.php?det=999

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  23. Started by haim6130,

מה יותר טוב? HD3870 X2 או HD4870 1GB ?

• 5 תגובות
    • 656 צפיות
  24. Started by shemshem,

היי ברשותי כרטיס מסך GTX260 ויש שם חיבור אודיו של כבל קטן מצ"ב דוגמא רק אצלי הכבל הוא בצבע אדום ולבן שהאדום הוא פלוס והלבן מינוס יש לי לוח של אינטלDP35DP ואין לי מושג לאן אני מחבר את הפינים צירפתי מתוך החוברת את לוח החיבורים תודה תודה. האא כל המטרה היא שאני אשמע בטלויזיה דרך כבל HDMI [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 656 צפיות
  25. בימים האחרונים בדקתי את שוק כרטיסי המסך, ובהתאם לתקציב שלי, הגעתי לשלושת האפשרויות הללו: 1. Gecube ATI Radeon X1950Pro 512mb PCIe. 2. Leadtek nVIDIA GeForce 7950GT 512mb PCIe 3. Asus nVIDIA GeForce 8600GT Silent 512mb PCIe. כולם עולים פחות או יותר אותו דבר(בין 950 ש"ח ל-1060 ש"ח), לכולם זיכרון שווה(512), מסוג דומה(DDR3). אני לא יודע מה כרטיס המסך הטוב ביותר מביניהם, ואולי יש לכם הצעה לכרטיס מסך אף טוב יותר(לא מעל 1,000 ש"ח). זהו המפרט של המחשב שלי: מעבדים Intel Core 2 Duo E6750 2.66Ghz Conroe OEM E6750T לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L מארזים Compucase HEC 6A19 Black NO PSU ספקי כוח Enermax Liberty 400W 30A @ 12V זיכרונות Corsair 2GB Kit V…

דיונים חדשים בפורומים