עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ben007,

היי, הייתי היום אצל חבר, אחרי שכיבינו את המחשב והדלקנו שוב, המסך פשוט לא הגיב ניסיתי להחליף חוטים אבל כלום- כאילו לא מקבל אספקת חשמל. ( "17" lg flatron 775 ) עכשיו זה לא קשור ביציאת כרטיס מסך - גם כי עם מסך אחר הכל רגיל וגם כי הוא גם לא אומר NO SIGNAL הוא פשוט לא נדלק ( בלי נורה, בלי כלום) הוא לא נשרף או לאודע מה, כי לא ראינו שום דבר מיוחד ( אין ריח, אין בום, אין כלום ) יש למשהו רעיונות? ???

• 5 תגובות
    • 631 צפיות
  2. Started by adamlevi,

שלום לכולם, אני מחפש בשביל חבר מסך "LCD 17, התקציב הוא משהו כמו 2500 שקל גמיש... כמו כן אני יודע שמסך LCD זה משהו שחייב לראות בעיניים לפני שקונים אני פשוט מחפש כמה דגמים ספצפיים להתמקד עליהם... כמובן שלא רק דגמים אלא גם כל השוואה בין מספר מסכי LCD מהתקופה האחרונה (יש לי כמה אבל הן די ישנות..) יתקבלו בברכה. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 631 צפיות
  3. Started by guylederer0,

שלום ברצוני לקנות מסך 37 +- אינץ FHD ורציתי לדעת האם הכרטיס שלי HD4870 1GB יוכל להריץ עליו משחקים בהגדרות גבוהות ... כמו COD , CRYSIS ועוד כמה משחקים שיוצאים בהמשך בקשר לסרטים אני יודע שאין בעיה ;] בתודה גיא

• 4 תגובות
    • 631 צפיות
  4. במאמר זה נעסוק בדרך הנכונה לשפר ביצועים עם ארכיטקטורת כרטיסי המסך RDNA 3 של AMD - בשימוש ב-Radeon RX 7900 XT בתור המחשהלכתבה

5. Started by SkeletonBoy,

שלום אנשים... רציתי לדעת אם השילוב של לוח האם Gigabyte GA-P35-DS3L וכרטיס המסך Sapphire Radeon 4850 יהוו שילוב ראוי? ה-PCIe 1 יגביל בצורה כלשהי?

• 5 תגובות
    • 631 צפיות
  6. Started by ברק,

ידוע לי איך אני בודק את טמפרטורת הליבה של הכרטיס כי יש לו מודד בדיוק עליו אבל השאלה שלי היא איך אני יודע מה הטמפרטורות של הזכרונות? האם הambient היא רק הסביבה החיצונית או ז"א הטמ"פ מסביב לליבה שם יושבים להם הזכרונות החביבים שלי. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  7. דגם ה-GeForce MX450 עבור מחשבים ניידים זוכה להשקה שקטה וצנועה - מוכן להתמודד מול ליבות גראפיות עוצמתיות יותר בדור הבא לכתבה

8. יש לי כרטיס מסך ATI 4350 ודרייברים מעודכנים ו catalyst מעודכן ואני ב WIN XP . המסכים שאני משתמש בהם הם lcd דרך ה hdmi ומסך מחשב דרך ה DVI. עכשיו כל פעם שאני מעלה את הווינדוס המסך שמופעל הוא ה LCD למרות שהוא כבוי. אני מעוניין לעשות שהמסך הראשי שהווינדוס עולה יהיה מסך המחשב דרך ה DVI איך אני עושה את זה? עשיתי שני פרופילים אחד של המסך והשני של ה LCD ואני מפעיל אותם עם hotkey ועשיתי גם קיצור דרך לפרופיל של המסך ושמתי אותו בתקיית ההפעלה (ה startup) של הווינדוס ועדיין המסך שפועל בהתחלה זה ה LCD. תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  9. חבר שלי קנה כרטיס מסך 8800 בהמלצתי(כמובן לא המלצתי על Gigabyte) אבל אין מה לעשות, הרכבתי את המחשב שלו ולהפתעתי גיליתי שבזמן הפוסט מתי שמופיעים הנתונים על הכרטיס מסך ישנה שורה שאומרת Engineering Release -Not for Production Use הכרטיס מן הסתם בא באריזה מקורית והכול, עכשיו השאלה היא מזו השורה הזו האם זה אומר שהכרטיס מיועד רק למהנדסים

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  10. אז ככה, משתמשים רבים שקנו את הכרטיס (זה כולל אותי) או כאלה שמתכננים קניה שלו וחוששים מהטמפ' הגבוהה של הכרטיס ומכך שמהירות האיוורור שלו נמוכה.. אני שמח לבשר לכם שהכל עובד פיקס. אין שום בעיה לקירור של הכרטיס או להגדרות בדרייבר. כמו רבים אחרים פה ברגע שקבלתי את הכרטיס בדקתי בדרייבר את הטמפ' ונלחצתי. "80 מעלות במצב מנוחה !! מה ייקרה במאמץ !? 110 ?!!".. רצתי לחפש פתרונות ברשת ומצאתי כמו רבים אחרים את הרעיון של לערוך את מהירות האיוורור ולהרים אותה ל 40%.. פתרון פלא זה הוריד את הטמפ' במנוחה בכ 20 מעלות לפחות ובמאמץ בעוד כמה מעלות בודדות.. כמו רבים אחרים כעסתי מאד על הדרייבר המעאפן של ATI שלא יודע לקרר את הכרטיס.. אבל מה, טעיתי, המצב האוטומטי לא רחוק מהמצב של ה 40% איוורור במאמץ.…

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  11. Started by Yellow,

שלום לכולם,הורדתי את הדמו Nalu מאתר NVIDIA ויש לי כרטיס מסך 6600TD 128MB (רציתי לראות את הציצים שלה זזים על המסך,חוץ מזה היא שווה ) וזה מה שרואים: (אמרתי לכם שהיא שווה ) אז בקיצור השיער שלה קצת מפוקסל,כאילו נראה לא חד,אלה קצת מטושטש,ולחבר שלי יש 6800GT ורואים אצלו מצויין (הכרטיס שלו הרבה יותר חזק משלי),אז בקיצור מה לעשות?

12. Started by zobi12,

המסך הוא lg flatron 700p יש לי רק משחק אחד כרגע במחשב ut 2004 אני רואה טיפה הבדל בין המסך proview שלי לlg צבעים יותר טבעים יפים מי שקנה את המסך איפה אתם ראיתם את ההבדל לראשונה ועוד שאלה איך מכוונים את המסך? בתודה עמית

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  13. Started by Spyro,

שלום, חיפשתי ביקורות והשוואות באינטרנט ל6600 (לא GT) ולא מצאתי... אז רציתי לשאול איזה חברה הכי טובה? האם זה משנה בכלל? ובפרט האם WinFast 6600TD של LEADTECH עדיף על ה 6600 של GIGABYTE או ההפך? תודה!

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  14. Started by bobby323,

ובכלל איך הכרטיס הזה http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=VDEVGA68GT&Cat2Cat1ID=888&Cat2ID=1312 אם בלמיר לא יהיה בקרוב את ה 6800GT ב 1500 ש"ח האם שווה אז להוסיף כסף וקנות אותו אני מחפש כרטיס מאוד חזק ב AGP

• 7 תגובות
    • 631 צפיות
  15. Started by Yosi199,

שלום אני צריך המלצה לכרטיס מסך שתומך בצורה אמיתית בשני מסכים בין אם הם יהיו LCD או CRT. ביצועים לא צריך יותר מסבירים מאחר וזהו מחשב אולפני שישמש בעיקר ליצירת מוסיקה. על איזה כרטיס אתם ממליצים עד ל1K? (לא חייב ללכת על היקרים יותר העיקר שיתמוך בשני מסכים!)

• 5 תגובות
    • 631 צפיות
  16. אני רוצה לעדכן את הדרייבר במחשב שלי לדרייבר החדש שיצא(77.77). עכשיו הבעיה זה שיש שני "סוגים": אחד באתר של NVIDIA ואחד באתר של LEADTEK שניהם גירסת 77.77. זה משנה מאיפה אני יוריד ויתקין? יש עדיפות ללידטק?

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  17. Started by yakir8,

שלום איזה כרטיס מסך יותר טוב 6200 או 9600? תדוה מראש

• 6 תגובות
    • 631 צפיות
  18. מה אתם אומרים על הסדרה הזאת של הכרטיס? http://www.crg-shop.net/product_info.php/cPath/36/products_id/62 אולי משו אחר? בהמלצות של הכרטיסים רואים ש1600xt מפעיל משחקים בהגדרות גבוהות... חוץ ממנו בסבייבות 800\900 שקל מה משתלם להביא של ati? תודה.

19. Started by neogod,

בשביל במפרט שלי, או שאני צריך להתחיל להריץ בדיקות ולחפש מה אל בסדר?

• 4 תגובות
    • 631 צפיות
  20. היי אני רוצה לחבר שני מסכים למחשב ככה שאני יוכל לעבוד על שניהם מקביל (לגרור חלונות בין המסכים וכאלה...) הבעיה שלי היא שיש לי רק חיבור אחד על הכרטיס מסך החיצוני שלי. חיברתי את המסך השני לחיבור שמובנה על הלוח אם והתברר לי שזה לא כמו במחשב הקום שלי שהיו לי שני חיבורים על הכרטיס מסך ... יש אפשרות לעבוד ככה ? עריכה: יש לי גם שני חיבורי mini DP + HDMI (וגם מתאם של mini dp to dp) שאני יכול להשתמש בהם. יש מתאם מהחיבורים האלה ל VGA / DVI , כמה עולה מתאם כזה ? תודה

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  21. Started by solet,

זה לא מחשב למטרות משחקים!!! עבודה משרדית. ?RADEON 9550 256MB TV, DVI? SAPPHRE או ?GF FX5500 256MB, TV, DVI? GIGABYTE או ?RADEON X300 SE 128MB PCI-E, DVI , TV? ASUS אני רוצה כרטיס הכי פשוט וטוב שאפשר. תודה

• 7 תגובות
    • 631 צפיות
  22. המפרט שלי בחתימה... בעיקר אין לי מושג מה אני רוצה אבל החשיבה היא להפוך את המחשב למעין תחנת מולטימדיה כזאת. אני לא יודע איך להסביר את זה,אבל קחו לדוגמא את כל המערכות של סונ ואיו עם media center וכל זה. חשבתי לקנות איזה מכשיר או כרטיס טלוויזיה או משהו עם שלט לא יודע בדיוק מה... ולחבר לטלוויזיה. יש כל מיני כרטיסים או צעצועים מגניבים עם שלט כאלה.. נניח מכשיר שמתחבר מהמחשב לטלוויזיה וכולל שלט ותוכנה ושאני אוכל לשלוט עם השלט על התכנים שיש במחשב כאשר אני בעצם צופה בטלוויזיה. יש גם כל מיני מארזים כאלה עם HD שמתחברים למחשב ולטלוויזיה ויש להם שלט. למישהו יש איזה הצעות לעשות משהו??? התקציב ממש גג 1500 שקל.

• 5 תגובות
    • 631 צפיות
  23. Started by enzo,

יש לי מחשב חדש שקניתי לפני שבועיים והרצתי את התוכנה וקיבלתי תוצאה נמוכה של 2565. יש לי מפרט די טוב: core 2 e6600 p5b deluxe sunbeam/tuniq 120 mm gf 7600 gs g.skill 2 gb 800mhz gigabyte 3d aurora 570 enermax liberty 500w מה יכולה להיות הסיבה? ציפיתי לתוצאה הרבה יותר גבוהה.

• 9 תגובות
    • 631 צפיות
  24. שלום. ברשותי כרטיס מסך - XFX 7800GS Extreme Edition 440Mhz / 1.3Ghz. קודם כל לפעמים יש לו בעיה של קווים הוריזונטליים במהלך המשחק שבאים ונעלמים. החלטתי לבדוק את הטמפרטורה שלו בעזרת תוכנת Everest. הפעלתי את תוכנת AtiTool ולאחר כ-40 דקות של מאמץ מד הטמפרטורה הראה 85 מעלות ולא עלה יותר. יש לציין שבמנוחה הטמפרטורות נעות סביב ה-55-60 מעלות. 1. האם זה חם מדי בשביל כרטיס מסך זה? 2. האם יש פיתרון לארטיפקטים שאני רואה לפעמים במשחקים (אותם קווים הוריזונטליים). תודה!

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  25. שלום לכולם , אני מעוניין לשדרג את כרטיס המסך שלי ל GT560 ויש ברשותי ספק כח של HEC 550 CM , האם הספק יעשה את העבודה או עלי להחליפו ? בנוטסף אני משדרג גם את המעבד (2500K) והלוח (GA-Z68X-UD3P-B3G) . תודה מראש על העזרה

• 1 תגובה
    • 631 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.