כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
http://comp-il.co.il/Product.asp?Pid=VDGBNX62128&Cat2Cat1ID=1452&Cat2ID=1822 WTF ??
-
- 6 תגובות
- 976 צפיות
-
-
במינימום מחיר..לא חייב על רזולוציה גבוהה ביותר...מספיק לי 800*600 או 1024*768 ואני לא ממש משחק על פילטרים...אממ התקציב שלי הוא עד 500-600 שקל בגירודדדד חח בתודה על העזרה [=
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי שאלה, בנוגע לדרייבר של nvidia שאני נכנס ללשונית של performance and quality settings אז אני יודע שכל הפילטרים אמורים להיות מכובים (כאשר אני מריץ לדוגמא אקווה מארק וכו") אבל בלשונית השלישית, image settings (בתוך לשונית הפרפורמנס) זה מצוי על high quality ככה זה צריך להיות או על performance? למי שיודע בבקשה, תודה
-
- 2 תגובות
- 991 צפיות
-
-
אני קונה את ה-LEADTEK 6200 128bit AGP, אני כנראה יפתח לו את ה-pipelines. השאלה שלי היא לגבי האחריות אחרי הפתיחה, אם קורה משהו אני יכול פשוט לסגור אותם ולהיות תמים? בנוסף, יש למישהו נסיון עם OC ששרף את כרטיס זה? ואם כן האם היה לו בעיות עם האחריות? אם אני רוצה לעשות OC, לפי מה שהבנתי אין קירור על הזכרונות, יש עליהם חריצים כדי שאני יוכל להוסיף? לינק למוצר: http://www.leadtek.com.tw/eng/3d_graphic/overview.asp?lineid=1&pronameid=174 תודה מראש ובבקשה אל תתחילו להתווכח האם כדאי או לא.
-
- 4 תגובות
- 833 צפיות
-
-
או קי אז הבעיה שלי היא כזאת יש לי ביאס פלייר יחסית חדש שממנו אני רואה סרטים בטלוויזיה הבעיה היא שכאשר אני מעביר את התמונה לטלוויזיה דרך היציאת וידאו יש לי בעיה לכוון את בקרת הצבעים דרך בי אס פלייר או יותר נכון זה לא מגיב בכלל אלא נשאר באותו פרמטרים יש לי רדאון 9800 פרו עם קטליסט 5.7 נראה לי שזה קשור איכשהו בהגדרות של הדרייבר כי על מסך המחשב בלבד זה עובד יופי וניתן לשנות את הצבעים! משהו יודע במה מדובר?
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
במידה ואין כסף לקנות כרטיס מסך חזק יותר מ-ר9550. אני שואל בעצם אם שווה לשדרג מ-9200 ל-9550? שוב, אין כסף לכרטיס מסך חזק יותר, גם לא ל-6200.
-
- 12 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום, קראתי קצת בפורום לקבל קצת פידבק מכל מיני שאלות של אחרים והחלטתי שתורי לפרסם שאילתא "מה אתם ממליצים" אז ככה, התקציב: 1200 שקל + גמיש המפרט: Gigabyte 7n400 pro2 = AGP ONLY, מעבד ברטון 2500+ על 2.2 ghz (זה מקביל ל 3200+) הכרטיס הנוכחי: 128 GeCube 9600pro (טעות מרה) ההתלבטות: 6600GT - קל למצוא אותו באיזור ובאחריות טובה הבנתי שהוא כרטיס טוב, אבל השאלה כמה זמן הוא יחזיק 6800NU - הכרטיס שנראה הכי אידילי בשבילי, אבל קשה קשה להשיג אותו בארץ (ובפרט באיזור הצפון) 6800GT - יקר לי כרטיסים מ ATI - התאכזבתי מה 9600 כרגע אבל אני מוכן לקבל המלצות... אני נוטה לכיוון הכרטיסים ה"מוחלשים" של ה HIGH END שאפשר לעשות איתם קצת O/C או לפתוח להם פייפליינים, בסגנון 6800NU מחכה להמלצות…
-
- 8 תגובות
- 731 צפיות
-
-
אני רוצה כרטיס מסך הכי טוב שאפשר להשיג ב- 700-800 שח בלי חריגות תודה רבה לעוזרים
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך חדש... albatron 6800 http://www.albatron.com.tw/english/it/vga/specification.asp?pro_id=102 ואני מחפש לו דרייבר שיוציא ממנו את הביצועים המירביים. על איזה דרייבר אתם ממליצים?
-
- 6 תגובות
- 550 צפיות
-
-
-
היי! אני עורך בתוכנת סטודיו 9 של פינקל. בחרתי שקובץ הפלט יהיה DVD . לאחר קידוד נוצר לי רק קובץ 1 של מדייה פלייר ולא שתי תיקיות שצריכות ליווצר אחת של וידאו ואחת של אודיו. האם אני אצרוב את הקובץ הנוצר של המדייה פלייר זה יהיה בסדר ואוכל לצפות בו ב-DVD רגיל או שיש פיתרון אחר,מה עושים? המון תודה!
-
- 3 תגובות
- 493 צפיות
-
-
סורי שאני חופר לכם אבל אתם יודעים שהכל מאהבה חח.. פשוט אני רוצה שיהיה לי קצת מושג בכרטיסי מסך...
-
- 4 תגובות
- 935 צפיות
-
-
סיפרתי לכם שאני צריך כרטיס מסך חדש והמלצתם לי על ה-Geforce6600 ששמעתי עליו באמת הרבה דברים טובים אז חיפשתי ויש איזה מאה כרטיסים בסדרה של ה-6600 ובחרתי 3 במחיר סביר עם 256 מגה אז רק תגידו לי איזה מהם יותר טוב ... מישהו פה אמר לי שאני צריך AGP שאישית אין לי מושג מה זה אומר אבל לכם זה אומר משהו אז תתחשבו בזה בקשה חח ואם אתם חושבים שאני צריך משהו אחר בכלל אז תגידו לי בקשה תודה חמודים http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_981_1258&products_id=9429 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_95_1218&products_id=8506 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_416_1271&products_id=8515 מה שהכי הרבה ימליצו עליו מחר אני כבר מזמין …
-
- 4 תגובות
- 659 צפיות
-
-
טוב, לפני מספר ימים השארתי הודעה בקשר למסך השרוף שלי, ושאני צריך אחד חדש... קודם כל, אני רוצה להגיד המון תודה לכל מי שטרח והמליץ לי. לבסוף רכשתי את ה-SyncMaster 793DF, ואני רק רוצה להגיד שמהורשם הראשוני שלי, הוא נפלא. הצבעים אמיתיים, התצוגה מדויקת, הוא לא קופץ (כמו הקודם), ממש ממש מומלץ. אני חושב שבמחיר של 730 ש"ח, לא ניתן למצוא מסך טוב יותר... הוא מדהים העיצוב שלו גם מאוד עדין ויפה, המסגרת שלו לא עבה כמו של אחרים, וזה גם יפה... היו כאלה שאמרו שהכפתורים בצד (התפריט) לא נוחים.. אבל השימוש בהם לא קשה... ועוד בחור שאמר שלא ניתן לשלוט ממש על הקונטרסט והבהירות.. אז כן.. ניתן, וזה גם פועל נהדר בכל אופן, מאוד מאוד ממליץ למי שהתקציב שלו מוגבל, זה מסך ממש מדהים... אני, …
-
- 51 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
AGP זה ההפך של PCI לא? וPCI זה זה כזה ערוץ PCI כזה כרטיס כזה כמו כרטיס קול וזה לא? נראה לי חירבשתי פה חחח פליז תאירו את עייני... ת'נקס
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חיברתי מצלמת DV ל COMPOSITE IN של המפצל על הכ. מסך אבל מה עכשיו?? שום תוכנה לא מגלה CAPTURE DEVICE אני משתמש ב 77.72
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
יש לי רדאון 9800 פרו והשתמשתי ב ATITOOL 2.4 ל OC קטן הגעתי ל 2650 לאחר עלאה קטנה כאשר לפני התוצאה היתה 2300 האם התוצאה משפרת את היכולות ובמה זה מתבטא! או בשביל האינדיקציה בכמה פריימים כללית זה יכול להעלות לי את רמת המשחק! עוד שאלה היא מדוע הATI TOOL לא עולה לי ישר עם העלאת המחשב מה שאומר שאני חייב להעלות אותו כדי לקבל את ה OC או שאין צורך לפתוח את התכנית? שמתי לב שהכרטיס לא נתקע לי במהלך משחקים אבל המחשב עם דלת פתוחה אבל יותר חם ב 2 מעלות האם זה סביר?
-
- 5 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום לכל המומחים. יש לי מחשב שמורכב מ P4- 2G לוח אם אסוס P4S533-VM זכרון 512 מסך 15 LCD של חברת JTC אני מעוניין לשדרג לכרטיס שיהיה בעיקר למשחקים התקציב הוא גג גג 600-700 ש"ח. איזה כרטיס היתם ממליצים לי? האם החלפת הכרטיס תתן שיפור או צריך להחליף את כל המחשב? תודה מראש לכולם.
-
- 4 תגובות
- 515 צפיות
-
-
ב 14.7 שלחתי את מסכי היקר לתיקון Lg L1780Q משום שהיו בו כ 20 פיקסלים שרופים, בקיצור היום המסך הגיע, לאחר 3 שבועות כמעט אבל איך שהוצאתי אותו מהקופסא הרגשתי שהוא קצת רופף, הסתכלתי, וקבילתי פשוט מסך מפורק, כל הפאנל היה בחוץ ולאחר שחיברתי את הפאנ ללמקום ראיתי סימנים של פלסטיק שעבר היתוך קל =[ המסך עצמו מציג תמונה מעולה, אבל בצד יש שבר בפאנל, וגם סימנים של פלסטיק שעבר התכה קלה מה לעזאזל קרה פה? גרר, איזה מעצבנים !@%!%
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך אני יכול להוציא לכרטיס הנ"ל את המיץ??? כדי שהוא יפעל ביותר מהירות וכוח??? (אינטל 2.80 לוח אם P4S800D זיכרון 256*2 PC3200) אשמח אם תוכלו לענות לי
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
חיברתי את הטלווזיה למחשב בעזרת כרטיס טלווזיה (אני רואה את הטלווזיה במחשב) אבל אני לא יודע איך מחברים את הSound זאת אומרת, אם רואים בטלווזיה ושומעים דרך הטלווזיה אז חיברתי ואני רואה במחשב אבל אני עדיין שומע דרך הטלווזיה אני חיברתי רק את הטלווזיה למחשב ואני רואה לחבר גם קול? איך אני מחבר אם איזה כבל אני מחבר? בבקשה תעזרו לי
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
היי ראיתי את הכרטיס הזה בפנדה GIL FORSA 6200 128MB 128BIT AGP http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=10417 וקראתי שניתן לפתוח את כרטיסי ה6200 ל6600 כי הם בעלי אותה ליבה האם באמת ניתן לפתוח את הכרטיס הספציפי הזה? מישהו ניסה? והאם כדאי לקנות אותו? תודה על עזרתכם...
-
- 5 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אני צריך מסך LCD למחשב חדש שישמש גיימר ושלא יהיו איתו בעיות במשחקים ואם אפשר גם קרינה נמוכה! דרישות: 8ms או פחות... 17 אינץ איכותי לא יהיו מריחות במשחקים יציאת DVI ואם אפשר שאתם נותנים את המסך אם אפשר הסבר למה המסך איכותי ומה היתרונות שלו!
-
- 62 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
אוקי אז ככה...דוד שלי קנה מחשב חדש, נתנו לו כרטיס שהו x600pro td אני לא יודע בדיוק כמה עלה לו אבל חבל שהוא יאכל אותה כי אני חושב שהכרטיס הזה לא יותר טוב מה 9600xt הרגיל. עדיף להחליף ל 6600 רגיל? 6600GT? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן X800XT ב2850 ש"ח וחבר שלי קנה GEORCE 6800GT A400 ב1812 ש"ח... עכשיו, מבחינת ביצועים, אפשרויות אובר קלוק, משתלם או לא משתלם, מה כדאי יותר מבין שני אלה? כי אני חושב שעשיתי טעות שקניתי את הכרטיס הזה ואין לי מושג למה, או שאני טועה כי חבר שלי מגיע עם הכרטיס שלו לאותם ביצועים תוכלו לעזור לי? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 582 צפיות
-