כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
שלום חברה, יש לי מחשב בן שלוש שנים (AMD 3200). לפני כמה זמן המחשב שלי לא היה נדלק ומשמיע צפצופים ארוכים. לקחתי אותו למעבדה והם אמרו לי שאני צריך להחליף את כרטיס המסך. על המחשב היה מותקן כרטיס מסך 6600GS ואני החלפתי אותו ב-8500GT. אז הבעיה: הכרטיס מסך החדש ה-8500GT נתקע בדיוק בשלב הטעינה של חלונות (המסך עם הלוגו של WINDOWS XP והשורה עם הפס הכחול שרץ משמאל לימין) ניסיתי הכול, להתקין מחדש WINDOWS XP, חזרתי לחנות קיבלתי 8500GT חדש, וכלום לא עובד זה נתקע בדיוק באותו המקום. כאשר אני מנסה כרטיס מסך אחר (מחבר) הכול עובד מצויין. יש למשהוא עזרה בשבילי, אני ממש זקוק לה. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
Settings: Demo(Ranch Small), 1680x1050 (60Hz), D3D9, Fixed Time Step(Yes), Disable Artificial Intelligence(No), Windowed, Anti-Aliasing(4x), VSync(No), Overall Quality(Ultra High), Vegetation(Very High), Shading(Ultra High), Terrain(Ultra High), Geometry(Ultra High), Post FX(High), Texture(Ultra High), Shadow(Ultra High), Ambient(High), Hdr(Yes), Bloom(Yes), Fire(Very High), Physics(Very High), RealTrees(Very High) Average Results * Average Framerate: 32.88 * Max. Framerate: 43.72 * Min. Framerate: 26.69 ?
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום קיבלתי מלא הצעות למפרטים לקניית מחשב חדש וכל הצעה עם כרטיס אחר ואני כבר הלכתי לאיבוד שם אני גרפיקאי מתחיל על אפטר וסטודיו מקס שמחפש מחשב טוב לעבודות ורינדורים, אפשר לקבל המלצה על 2 כרטיסים חזקים וטובים ליעשו את העבודה? (בגדול מה שאני הולך לקנות זה מעבד קוואד 4G עם רייד0 וכרטיס טלוויזיה גם כן תודה
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
שלום, לפני יום קיבלתי את המחשב החדש שלי עם הכרטיס מסך: Albatron Radeon HD4850 512MB DDR3 3Pipes Dual Slot Cooler PCIe בקיצור בהתחלה התקנתי ויסטה על המחשב ושהרצתי למשל בדיקה באתר www.systemrequirementslab.com זה קיבל עובר ועוד בהכל (כולל הכרטיס מסך) עכשיו שאני מריץ באתר את GTA 4 (גם בפעם הקודמת הרצתי אותו)לאחר שפירמטתי את המחשב והחלפתי תויסטה ב-xp או כל משחק אחר חדש זה רושם שזה נכשל בסעיף של הכרטיס מסך ורושם ככה: Vertex Shader Ver.: Required - 3.0 , You have - 1.1 Pixel Shader Ver.: Required - 3.0 , You have - 1.4 איך יכול להיות שאין לי 3.0 עם כרטיס מסך שכזה (התקנתי את הדריברים של הכרטיס מסך וגם אפילו ניסיתי תעדכון שיש לכם בלינקייה אבל כלום לא עוזר, מה לעשות?!
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
מחפש כ.מסף NVIDIA משחקים פחות מ 800 שקל. תודה.
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
-
שלום אז כמו שחלקחם אולי זוכרים או לא זוכרים לפני כחודש קיבלתי פה המלצה לכרטיס מסך (רציתי להחליף כדי שיריץ את GTA4 כמו אתיופי) אז עוד לא היה ידוע מה הדרישות, היום כבר מפורסם , אז מה דעתכם ? HD4850 512 מגה יפתור לי את הבעיה? http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=CGAX-4852DDO&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE נ.ב עכשיו אני מריץ אותו על מעבד 2.6 CORE 2 DUE עם כרטיס מסך 1950PRO 512 מגה על הגרפיקה הכי גבוה וניתקה בקטנה חח אז אתם סתם מזלזלים בחמוד הזה. על מדיום גרפיקה עובד חלק (לא בדקתי עדיין בקטעי גשם ועשן שמעמצים את הכרטיסועל LOW בכלל מגניב ביותר. מחכה לאישורכם כדי לקנות את הכרטיס , אז מה אתה אומר דוקטור?
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
שלום לכולם . ראיתי לאחרונה ש XFX התחילה לייצר כרטיסי ATI מסדרת ה 4800 . הכרטיס שלהם (4870) , נראה דיי מרשים , חפשתי בגוגל ולא מצאתי עליו ביקורת אחת .. למשהוא יש איזה ביקורת עליו / חוות דעת ? תודה לכולם , והמשך יום טוב !
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
יש לי את הלוח אם הזה http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=101&l3=308&model=1181&modelmenu=1 רוצה להחליף כרטיס מסך - לכרטיס מיתקדם כדוגמאת הכרטיס הזה ( ומעלה): http://www.leadtek.com.tw/eng/3d_graphic/specification.asp?pronameid=383&lineid=1&act=2 מה שאני שואל : 1. האם הלדעתכם לוח M2N-E מתאים לPCI אקספרס 2 ? במיפרט שלו זה לא כתוב...ומה ההבדל בין גירסה 1 ל 2 ? 2. האם הלוח הזה תומך גם ב DX10 ? כי גם זה לא כתוב לו במיפרט תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
-
אני קונה קרוספייר של ספיר ואני רוצה לדעת אם ברזולוציית 1280X1024 הוא ירוץ טוב. תודה מראש לעונים.
-
- 7 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אז ככה, משתמשים רבים שקנו את הכרטיס (זה כולל אותי) או כאלה שמתכננים קניה שלו וחוששים מהטמפ' הגבוהה של הכרטיס ומכך שמהירות האיוורור שלו נמוכה.. אני שמח לבשר לכם שהכל עובד פיקס. אין שום בעיה לקירור של הכרטיס או להגדרות בדרייבר. כמו רבים אחרים פה ברגע שקבלתי את הכרטיס בדקתי בדרייבר את הטמפ' ונלחצתי. "80 מעלות במצב מנוחה !! מה ייקרה במאמץ !? 110 ?!!".. רצתי לחפש פתרונות ברשת ומצאתי כמו רבים אחרים את הרעיון של לערוך את מהירות האיוורור ולהרים אותה ל 40%.. פתרון פלא זה הוריד את הטמפ' במנוחה בכ 20 מעלות לפחות ובמאמץ בעוד כמה מעלות בודדות.. כמו רבים אחרים כעסתי מאד על הדרייבר המעאפן של ATI שלא יודע לקרר את הכרטיס.. אבל מה, טעיתי, המצב האוטומטי לא רחוק מהמצב של ה 40% איוורור במאמץ.…
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
היי אנשים קניתי אתמול HD2600XT במציאון של KSP (...), ואיך שחיברתי אותו למחשב (עוד לפני הדרייברים) הוא תקע את המערכת מספר פעמים ונאלצתי לרסטט. אחרי התקנת הדרייברים הבעיה עדיין חזרה, ובאופן מוזר יש לי גם פתאום בעיות אחרות כמו סיסמאות ויוזרים שנמחקו לי בICQ (מה הקשר?!). יש טעם להלחם בזה או להחזיר את הכרטיס? יש לי אחריות שבוע (מוצר מציאון) אולם אני כן מעוניין בכרטיס הזה. יכול להיות שהכרטיס פגום והם לא טרחו בכלל לבדוק אותו? שאלה תמימה, אבל אני מאמין במיקצועיות לפני שמוכיחים לי אחרת...
-
- 4 תגובות
- 616 צפיות
-
-
http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=1327 VS http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=771 מכל הפרמטרים ,ממשק , אמינות,רעש, צריכת חשמל ,וכ"ו תודה
-
- 5 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום חברים מעוניין להפוך את הפנטיום 4 (3 מגהרץ) שלי ל HTPC. כרגע אין לי כרטיס מסך (יש רק אונבורד). אני מעוניין להוסיף כרטיס מסך כדי לתת קצת מרץ למחשב ולשפר ביצועיו בסרטים. ישמש אך ורק לסרטים ומוזיקה לא משחקים, הבעיות: יש לי חריץ AGP תקציב מאוד נמוך (מעדיף יד 2) יש כרטיס בתנאים הנ"ל שיריץ לי HD (לפחות 720P)? אודה מאוד על המלצות בנושא כי אין לי מושג
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
היי פרסמתי את זה גם בפורום הרשמי של אונריל 3 אבל נראה לי פה יוכלו אולי לעזור יותר: יש לי את המשחק unreal 3 שרכשתי שיחקתי בו כמה חודשים טובים ועבד מעולה! התקנתי את הדרייבר חוואה של NVIDIA (החדש עלק עם הPHYSX) קיצר מאז לא יכול לשחק יותר מחצי שעה רצוף כשהדרייבר הזה היה מותקן המשחק היה מפסיק את התצוגה לכ10 שניות וחוזר! וכשיצאתי מהמשחק הייתה הודעה שהדרייבר של הכרטיס מסך קרס והתאושש. קיצר אמרתי אני חוזר לדרייבר הישן והטוב הסרתי את הPHSYX , את הדרייבר הישן, עשיתי driver cleaner עכשיו המשחק פשוט קורס באמצע סתם ככה!! מישהו נתקל בתופעה או יכול לעזור?? אני כבר אובד עצות NVIDIA באמת יצאו פרשים יש שם יותר מדי פדיחות בזמן האחרון העיקר למהר להוציא דרייבר ואחרי יום וחצי עוד בטא ד…
-
- 4 תגובות
- 616 צפיות
-
-
כל פעם שאני מתקין דריברים לכרטיס מסך המסך פתאום לא עובד(No Signal) אמממ המסך L922A NU כרטיס מסך Geforce 7300GS
-
- 4 תגובות
- 616 צפיות
-
-
^^^ כותרת (במיוחד האם שלי יתמוך?) בתודה מראש
-
- 7 תגובות
- 616 צפיות
-
-
מסתבר שלא. ניסיתי לעדכן דרייבר לכרטיס שיש לי במפרט. הדריבר שיש לי הוא 84.21 ושיניתי ל-91.36,המשחק CPLINTER CELL DA עשה לי בלאגן במסך,לא ראו טוב,צבעים על הפנים,וכאילו שהמחשחק מחולק למסכים. טוב,אמרתי נסיר אותו,ננקה אותו גם מה-REG ונתקין אחד מעליו את ה-93.71.. יותר גרוע היה,וניסיתי הכל,רזולוציות,ממשקים של פילטרים הכל. חזרתי לדרייבר שהיה לי והפלא ופלא!עובד מצוין ונראה מצוין. יש למישהו רעיון למה?ממה שקצת חקרתי אז לא תמיד יש חידושים לדרייברים והמספרים לפעמים מייצגים תיקונים לכרטיס מסוים,אבל לא בהכרח יהיו טובים לכרטיסים אחרים. אשמח לתגובות.
-
- 6 תגובות
- 616 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן עם לוח ישן של אינטל http://www.intel.com/design/motherbd/bv/index.htm אני יודע שיש לו כרטיס מסך מובנה אבל אני צריך אחר (לא מובנה) היה עליו MX4000 והוא התקלקל אני צריך אחד הכי זול שיש מצאתי אחד דומה לזה שהתקלקל MX4000 זה מה שכתוב שפירוט שלו Product Specification : Graphics Controller : NVIDIA GeForce MX 4000 Interface : AGP8x or PCI bus Memory Configuration : 128 MB DDR Product Overview : *Please refer to the product sticker to select your desirable product item Powered by GeForce MX 4000 GPU 256-bit graphics core and 128-bit memory interface AGP 8X (2.1 GB/s bandwidth) NvidiaR Lightspeed Memory Architecture II NvidiaR Accuview Antialisaing technolo…
-
- 10 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום יש לי תקציב לכרטיס מסך כזה.. http://www.zap.co.il/compModels.asp?model_id=378721 האם בתווך המחירים הזה יש כרטיס מסך יותר טוב? תודה מראש..
-
- 6 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מעבד אינטל 2.53 + 1G זיכרון GAIL + כרטיס מסך 4800SE 128M . במשחקים לא ממש רואים טוב אבל חוץ מזה המחשב ממש עובד מהר וטוב. חשבתי לקנות את ה X1600 החדש שהוא כמובן AGP אבל נראה טוב ותומך בהכל. השאלה היא האם לחכות עוד שנה שיצאו כבר כרטיסים עם DIRECTX10 או שאפשר לסחוב עם הX1600 עוד איזה שנתיים? פשוט ההוצאה לקנות מעבד+זיכרון+כרטיס מסך חדש זה נראה לי לא כל כך שווה ביחס לזה שהמחשב שלי ממש זז מהר ואין לי שום בעיה איתו.
-
- 4 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אוי אוי אוי the irony ;D http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=32643
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
-
שלום. זה התחיל בכך שעל המסך במשחקים כמו under ground ו civ 4 ריצדו מן קווים מוזרים וקטיעות במשחק, שרק הפכו להיות גרועים יותר כאשר מכבידים ברזולוציות גבוהות על הכרטיס. כל פעם שעל המשתמש להפעיל את המחשב, ברוב הפעמים, הוא נכנס ללוף של ריסטרטים עד שהוא עולה. ראשית הופיעה הודעה בתוך המערכת המודיעה על קובץ פגום שמעיד על דריבר דפוק או שהכרטיס הלך, הפעם הנוספת שזה ארע הייתה כשאחי(המחשב שלו) ניסה להפעיל את המחשב וקפץ לו מסך pc dead ושם נאמרה ההודעה הנ"ל באזהרה שהמחשב לא נדלק על מנת למנוע נזק מיותר. הכרטיס האלטרנטיבי במחיר 500-600 שקלים על מנת להפעיל משחקים אלו - תודה! * הותקן הדריבר מחדש לפי כל הכללים ובשימוש driver cleanr.
-
- 6 תגובות
- 616 צפיות
-