עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by nADAUV,

יש לי פנטיום 4 2GB זיכרון, לוח אם P4P800 של ASUS וספק כח חדש וחזק. עד עכשיו היה לי כרטיס מסך 7600GT של NVIDIA וכל המשחקים, גם החדשים, עבדו מעולה. שלשום נשרף לי הכרטיס מסך, וחבל לי להחליף את כל המחשב רק בשביל לקנות כרטיס מסך שהוא PCI EXPRESS.. אז אשמח להמלצות: איזה כרטיס מסך שיתאים ללוח שלי (כלומר, AGP) כדאי לי לקנות - מיועד רק למשחקים!! - נאמר סדר גודל של 700 ש"ח? תודה!

• 9 תגובות
    • 632 צפיות
  2. אני מת על Oblivion. זה משחק הראשון שעושה לי את זה בשלוש השנים האחרונות. אבל המשחק עובד אצלי כמו מצגת שקופיות. מפרט: AXP 3200 1GB DDR איזה כרטיס מסך אני צריך כדי שהמשחק יעבוד חלק על 1024X768 עם הגדרות גבוהות? תקציב: עד 1,000 ש"ח

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  3. בוקר טוב, לאלו מכם אשר רכשו את הגירסא הזו POWER COLOR PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 PCS+ 512MB GDDR3 - RETAIL. רציתי לשאול מה קיבלתם ביחד עם הכרטיס הנ"ל? משום שבאתר של IQPC רשום שהכרטיס בא עם: וחוץ ממתאם DVI ויציאה לטלויזיה לא קיבלתי כבל CF או מתאם HDMI... האם זה תקין ?

• 4 תגובות
    • 632 צפיות
  4. Started by amirn,

טוב, אז ויתרתי על הרעיון לקנות LCD, לא נראה שאפשר למצוא אחד טוב ב-3500 ש"ח אני אחליף את ה MAG 17 אינץ הישן שלי ב- 19 אינץ חדש, והקצבתי 1700 ש"ח לנושא ראיתי את MAG PF ו MAG FS (הראשון FLAT) בפחות מ-1400 ש"ח, האם הם טובים? (הייתי די מרוצה מהMAG הישן שלי) - הייתי שמח לשמוע מאנשים שיש להם את הדגמים הנ"ל תודה

• 4 תגובות
    • 632 צפיות
  5. Started by arkadur,

אשמח לקבל המלצות עבור כ"א מהכרטיסים הנ"ל, גם מבחינת עלות\תועלת וגם מבחינת ביצועים.. המחירים של שניהם דומים, ואשמח לקבל את עצתכם בנושא..

• 7 תגובות
    • 632 צפיות
  6. Started by lmlm,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=9332

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  7. היי, אני מרכיב מחשב שישמש בעיקר לשימושי מדיה סנטר וניגון FHD ל וגם לעריכת וידאו (אבל פחות). המחשב לא ישמש לגיימינג. כיוון שהמחשב יהיה בסלון, שקט הוא דבר רצוי. אני צריך המלצה לכרטיס גרפי שיענה על הצרכים הללו. מבחינת מחיר -עד 400 וקצת. המעבד יהיה AMD Athlon 2 X4 630 ולוח האם יהיה Gigabyte MA-770TA-UD3 חשבתי על TripleD Axle GeForce GT220 512MB GDDR3 HDMI PCIe, יחידות 1 ₪329 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1401 מה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  8. Started by erezeilon,

רציתי לדעת האם Leadtek היא חברה טובה וכדאי לקנות כ.מסך שלה (7600GT)? אם לא , אז יזו חברה כדאי יותר? (ASUS, Galaxy, eVga)?

• 5 תגובות
    • 632 צפיות
  9. מה הכרטיס הכי משתלם(מבחינת ביצוע) של ה-LOW ביחס למחיר? אשמח לכמה שיותר תגובות. והכי חשוב שיחזיק את FARCRY ואת המשחקים החדשים על רמה בינונית +- שלא יהיה תקיעות ושירוץ חלק. מבחינת שאר המחשב אין בעיה, 2.66 GHZ 512 DDR תודה מראש. .swg

10. Started by Street-Fighter,

צהריים טובים היום חבר שלי בא אלי ובדק אצלי במחשב את התוצאה של 3dmark 2001 se והתוצאה היתה 19457 ללא פילטרים במפרט הבא: A64 3000+ (S 939( ABIT AV8 3D-EYE ALBATRON GEFORCE 6800NU (עם צינורות עיבוד פתוחים) 512X2 PDP 80G SATA WD האם התוצאה מתאימה למחשב כזה? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 632 צפיות
  11. Started by RoverBoy,

אהלן חברה יש לי מחשב עם מעבד AMD 4200 athlon64 x2 2.2GHZ ועוד אחד AMD 5200 athlon64 2x 2.7GHZ אם אני שם לכל מחשב כזה 8800GT יש מצב שיהיה לי צואר בקבוק? אני מאמין שב5200 לא יהיה אבל ב4200?

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  12. בשביל לראות דרך הטלוויזיה סרט אני צריך לשנות את הרזולוציה מ1920 על 1080 ל1024 על 768. האם יש דרך על הכרטיס מסך לעשות קבוע ש, שבמחשב זה יהיה על 1920 על 1080, ובטלוויזיה 1024 על 768. יש לי כרטיס מסך ג'יגהבייט 8600, בלי קשר אני אחליף אותו בקרוב...

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  13. Started by J0n1,

ראיתי שבכרטיס יש חיבור SVIDEO וגם RCA הRCA הוא גם TVOUT או שהכרטיס משמש גם ככ. טלוויזיה? תודה...

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  14. Started by coorva,

שלום רב באתר יש כתבה על כרטיסי 6600GT חדשים שמותאמים ל- AGP. יש ברשותי לוח אם - INTEL D850EMV2 האם הכרטיס החדש יתאים ללוח האם שלי?

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  15. יש לי לוח אם 975x PLATINUM של MSI הבנתי שיש לו תמיכה בSLI ויש לי כרטיס 8800GTS 320 עכשיו אני רואה בחיבור השני של הכרטיס מסך רשום 8X ובראשון 16X מה זה אומר ? ??? ?? כדיי לי לקנות עוד אחד 8800GTS 320 ולעשות SLI ? כרגע יש לי ספק עם 420 וואט האם הוא יספיק? ? באיזה רמה הSLI ישפר את ביצועי המחשב במשחקים כגון קרייסיס?? בעצם אולי הלוח בכלל לא תומך SLI וזה בעצם CROSFIRE ? זה אומר שאני לא אוכל לעשות SLI?

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  16. למשל 8800 GTS למרות שהשאלה מופנה לכל הכרטיסים עד כמה מורגש ההבדל של הMHZ בכרטיסים ?? (כמה FPS תוספת מהירות מסויימת מוספיה) 1. מהירות הליבה הגרפית יש הבדל מורגש בין 500MHZ ל 600MHZ או בין 500 ל 550 ?? 2.ומהירות הזיכרונות יש הבדל מורגש בין 1600 ל 1700 או בין 1600 ל 1650 ??

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  17. Started by dagidag,

שלום אני מחפש כרטיס מסך שמתאים למחשב שלי ואוכל להריץ עליו משחקים בצורה נורמלית (אני לא גיימר) יש לי AMD ATHLON 3200 2.01 GHZ 1.5 זכרון DDR 400 לוח אם של גיגה בייט GA-K8N51PVMT-9 נקנה לפני יותר משנה עם כרטיס מסך משולב NVIDIA 6150 התקציב שלי הוא בין 400-600 זה משנה איזו חברה לוקחים (מוכרת או פחות?)

• 5 תגובות
    • 632 צפיות
  18. היי, אני עובד כרגע עם מחשב Celeon 1.2@1.6, לוח מבוסס Apollo Pro 133T של PC PARTNER ו 8500LE. מערכת ההפעלה: Windows ME. גרסת Catalyst: 6.2. זו הגרסה הכי חדשה שזמינה ל ME. המסך הוא Polyview V398, עם רז' מיטבית של 1440x900. אני לא מצליח להגיע לרז' הזו משום מה (במחשב שלי אפשר, זה המחשב של אמא שלי). איך אפשר לסדר את זה? תןדה

• 5 תגובות
    • 632 צפיות
  19. שלום, התקלקל לנו הדיוידי בסלון ולכן מצאתי פתרון קל ונוח... חיבור המחשב בו יש כונן דיוידי לטלויזיה שבסלון, בשביל זה קניתי חיבור rca (צהוב,לבן,אדום) וחיברתי מהמחשב לטלויזיה בסלון. הכל הלך חלק אבל יש בעיה אחת... הבהירות של המסך!!! הטלויזיה מציגה את הסרט חשוך מאוד! ניסיתי להגביה את הבהירות בטלויזיה עד הסוף וגם את הניגודיות. ניסיתי גם במדיה פלייר. ניסיתי במאפיינים של הכרטיס מסך. שום דבר לא הלך! אם למישהו יש פתרון? אולי תוכנה או משהו זה מאוד יעזור לי תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 632 צפיות
  20. Started by nesber,

האם כל כרטיסי 5600(לא אולטרא) באים עם בקר זיכרון של 128 ביט? לפחות אלה של לידטק?

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  21. חבר שלי תקוע עם Geforce MX כבר כמה שנים, והוא לא מפסיק להתלונן... אז לקראת יום ההולדת שלו החלטתי לגייס כסף ולקנות לו אחד חדש. לא ממש אכפת לי אם זה כרטיס של nVidia או ATI, כל עוד הוא טוב ;D

22. Started by Fertilizer,

ברשותי מחשב ביתי אחד בעל מערכת הפעלה XP ברצוני לחבר לו 2 מסכים שנשלטים ע"י מארז אחד ומקלדת ועכבר יחידים. המטרה לראות סרט במסך אחד ולגלוש באינרנט במסך אחר. אבל שזה יהיה אותו מארז. מה אני צריך כדי להקים דבר כזה שיעובד לי. כרטיס מסך? אם כן איזה ? או שמא מפצל\מתאם מיוחד אם כן דגם ואיפה רוכשים ? תודה מראש לכל המשיבים

• 5 תגובות
    • 632 צפיות
  23. Started by TheGame,

אז שלום לכם שוב ! תראו אחרי שדנתי איתכם והגעתי להחלטה לקנות את ה8800GT החדש.... אז יש לי בקשה אחרונה אני צריך שתביאו לי את החנות שממנה זה הכי זול הכרטיס הזה .... וגם שאלה : יש כל מיני חברות לכרטיס הזה : ג'יגהבייט וכל אלה ... מה ההבדל ביניהם ? תודה !

• 4 תגובות
    • 632 צפיות
  24. אוקיי... כמו בכותרת... אשמח אם תייעצו לי בנוגע לכרטיס מסך המשתלם ביותר באיזור ה700 - 800 ש"ח לPCI - E. תודה מראש, בן

• 10 תגובות
    • 632 צפיות
  25. Started by ronenec,

אני רוצה לקנות מסך דק. איזה משני הדגמים האלה כדאי: LG 1510S או CTX PV520 ? אני משתמש רק במשחק FLIGHT SIMULATOR של מיקרוסופט. האם יש מסך דק אחר שכדאי לקנות במחיר של עד 2000-2500 ש"ח? תודה מראש לכל המגיבים. רונן

• 0 תגובות
    • 632 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.