עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by motyalt,

האם יש כ.מסך שתומך ב-3 מסכים שיהיה בהם DESKTOP מורחב שיתפרס על כולם האם ‏HD 6770 DirectCU 1GB GDDR5 DX11 DVI HDMI PCI-E ‎ שיש לו 3 יציאות תומך בזה?

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  2. אהלן, לפני כמה ימים פרמטתי את המחשב ולאחר הפירמוט התחלתי להתקין דרייברים. לאחר שהתקנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך המחשב הפסיק לעלות. אחרי שהוא היה מראה את המסך טעינה של וינדוס כשמצפים לראות את האייקונים ואת שורת ההתחל מופיע רק מסך שחור והסמן הלבן של העכבר. המצב חוזר לקדמותו רק אחרי שאני עושה ריסט למחשב ובוחר באפשרויות מבין כל האפשרויות של הSAFE MODE והכל את האפשרות של ההגדרות האחרונות שהמחשב עבד בהן טוב. בכל מקרה הייתי מתעלם מההתקנה ולא מתקין את הכרטיס פשוט אבל למשל כשאני מנגן סרטים על מסך מלא הם איטיים, הגרירה של החלונות איטית (כמו כן הגלגלת של העכבר) ואני כמעט בטוח שזה קשור בהגדרות של הכרטיס מסך מכיוון שאין כמעט שימוש במשאבי המחשב. לגבי הדרייבר ניסיתי את הדרייבר הכי עדכני…

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  3. Started by adirbd,

שלום הנה המפרט של המחשב שלי והמעבד במחשב שלי די עמוס וזה מקשה לשחק במשחקים והמעבד פוגע באיכות, וגורם לתקיעות. :'( אני מעוניין לדעת אם אפשר לגרום לכרטיס מסך לעבוד יותר ולחסוך מהמעבד? ??? כי לפי מה שאני רואה הכרטיס מסך לא מתעמץ, ומנצל את יכולתו, אז מעניין אותי אם הדבר אפשרי. הנה המפרט שלי: מעבד: AMD Athlon 64X2 Dual Core Processor +3800 2.01GHz זיכרון ראם: DDR1 2GB RAM 400MHz לוח אם: ASRock 939NF4G-SATA2 כרטיס מסך:ATI Radeon HD4670 512 דיסק קשיח: 160GB+80GB ספק כוח:400W תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  4. Started by nirbo,

שלום לכולם, כיום יש ברשותי שני כרטיסי ATI המשולבים ב-CrossFire: הראשון הוא X1650 Pro עם 256mb והשני הוא X1600 Pro עם 256mb אני חושד שיש לי איזושהי בעייה עם הדרייברים או הכרטיסים עצמם - לא ברור בדיוק איפה. בכל מקרה, אני מאוד לא מרוצה מהם - בלפטופ שלי יש כרטיס nVidia Go 7600 והוא פי מיליון יותר חזק. (גם הוא עם 256 מגה dedicated) אני שוקל להחליף לכרטיס יחיד של nVidia ואני שואל אתכם - איזה כרטיס אני יכול לקחת שיהיה מספיק חזק? כבר כמה שנים שלא היה לי כרטיס של nVidia כך שאיני מכיר אותם כיום. הכרטיס ישמש בעיקרו למשחקים. בתודה מראש על זמנכם ותגובותיכם.

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  5. Started by nir_varon,

מסך LCD "17 מתכוונן עם רמקולים מובנים וכניסת DVI תוצרת HP דגם TFT L1740 מה אתם אומרים על המסך הזה...? לא הצלחתי למצוא עליו הרבה מידע... אם יש לכם המלצות לאתרים שנותנים ביקורת על המסך אני אשמח....

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  6. Started by gtsaf0,

מאז שהוא קיים אצלי (חצי שנה) המהירויות שלו משתנות לGPU 165 וMEMORY 300 Mhz הקבוע הוא GPU:750 MEMORY:873. השאלה היא למה זה יורד לי ככה? הכרטיס חם מידי או פגום? טמפ' קבועה 38.5+-.

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  7. Started by lover323,

איך אני עושה את זה?

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  8. שלום לא מזמן הזמנתי מחשב מנועה מחשבים ובו כרטיס מסך GIGABYTE X300LE 128MB DDR 128 BIT איך אפשר לבדוק אם הכרטיס מסך שיש לי הוא אכן מדגם LE ולא SE ?

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  9. שלום רב. ברשותי כרטיס ישן שרכשתי מזמן X800GTO2. בעקבות שדרוג שאני מבצע למחשב שלי, רציתי לדעת האם הכרטיס שברשותי עולה, משתווה, או נופל מחוזקן של הליבות הגרפיות המותקנות במעבדים החדשים של אינטל, ו AMD תודה מראש לעונים.

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  10. Started by pidres,

שמחליפים דרייברים לכרטיס מסך הOC שנמצא איתו מתבטל? ואם כן איך שומרים את הOC לאחר הסרת והתקנת דרייברים חדשים?

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  11. Started by RayZ,

מה המקסימום מגה בית שאפשר להסיג לכרטיס מסך?

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  12. שלום לכולם, אני רוצה לחבר את המחשב שלי לטלויזיה (כן, יש לי יציאת TVOUT) ואני רוצה לשאול איך אני יכול לעשות את זה? יש לי Geforce 4 mx. מחר כנראה אני אסע לחנות ואקנה כבל מתאים, אבל השאלה היא האם אני צריך תוכנה מיוחדת בשביל זה ואם לא איך אני עושה את זה? (אולי קיים מדריך כלשהו..) תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  13. אני קונה מחשב חדש. אני צריך להחליט איזה כרטיס מסך אני רוצה,אז הינה הכרטיסים שהחנות מחשבים הציעה לי: NVIDIA: GIGABYTE: GeForcePCX7600 128Bit 512MB GeForcePCX7600GT 128Bit 128MB-DDR3 GeForcePCX7600GT 128Bit 256MB-DDR3 PALIT: GeForce PCX6800GS 256Bit 256MB-DDR3 GeForce PCX6800GS 256bit 512MB-DDR3 GeForce PCX7600GS 128bit 256MB GeForce PCX7600GT 256MB ATI: GIGABYTE: Radeon RX1650Pro 128Bit 256MB-DDR3 Radeon RX1600XT 128Bit 256MB-DDR3 PALIT: Radeon RX700 128Bit 512MB Radeon RX800GTO 256Bit 256MB-DDR3 Radeon RX1300PRO 128Bit 512MB Radeon RX1600PRO 128Bit 512MB זהו בעקרון,לקחתי את הכרטיסים שבערך בטווח מחירים שלי,800-1000 שקל. אני רוצה שD10 יכנס לשוק כרטיסי המסך לקנות אז אני לא מ…

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  14. Started by asafgolan,

מהו הכרטיס מסך הטוב ביותר שעדיין לא ידרוש משהו מעבר לספק הנ"ל? המחשב שלי כבר בן שנתיים וחצי כמעט, יכול להיות שהוא יגביל את הכרטיס מסך הזה באיזושהי צורה (מפרט מלא בצד)?

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  15. יש לי gigabyte radeon 9550 128mb 64bit עם אני מעלה לו את הביצועים דרך המאפיינים שלו יכול לקצר את החיים שלו? כרגע אני מרוצה מהכרטיס שהביצועים טובים במיוחד בקאונטר סורס הכל טס שם

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  16. להתקין במחשב Directx 10 שאין בו כרטיס מסך שתומך זה עדין בסדר או להתקין Directx9?

• 7 תגובות
    • 682 צפיות
  17. כתבתי כבר הודעה אחת על שם Bh, בכל מקרה אני מחפש כרטיס מסך עזבו עכשיו מחיר... כל כרטיס מסך טוב שאני רוצה הוא עם ממשק של PCI EXPRESS. המחשב שלי הוא מחשב טוב עם לוח אמ דגם:865PE neo2-s והשאלה שלי אם אין מצב שאני יקנה כרטיס עם PCI EXPRESS והוא בכל זאת יתאים למחשב שלי

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  18. Started by guyfaran,

שאלה פשוטה : אני מחפש כרטיס טלויזיה ככה עד 300 שקל ושיהיה עם שלט זהו תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  19. Started by Revos,

שלום, יש ברשותי כרטיס מסך HD 5770 שנרכש מלפני כשנה וחצי-שנתיים. לאחרונה הוא החל לעשות רעש מאוד מוזר שנשמע קצת כמו שריקה. הרעש נגרם רק כאשר המאוורר מגיע ל40% לפי הקטליסט, שאני מוריד אותו באופן ידני ל20% אין רעש בכלל. כשאני מעלה אותו ל100% יש רעש רגיל, בלי שריקה אבל רעש שאפשר לצפות לקבל, אציין שהטמפ' בדר"כ היא 39-40 בזמן רגיל. ניקיתי מאבק, פירקתי את הלוח קירור והמאוורר וניקיתי אותם עם לחץ אוויר לאחר שזה לא עבד שימנתי את הציר עם WD40, זה החזיק כשבועיים ועכשיו שוב הרעש חזר. האם יש לזה פיתרון, פרט ללהחליף מאוורר? תודה.

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  20. Started by x-boy_24,

שלום לכולם. לחבר שלי בנו מםרט אם E8400 וSLI של 8800GT . עכשיו כל המחשב יצא לו בערך 5וחצי אלף . השאלה שלי זה האם זה משתלם SLI של הGT או שעדיף לקחת כרטיס אחד בפחות כסף וגם לחסוך בלוח אם? ואם עדיף כרטיס אחד אז איזה עדיף ?

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  21. Started by thejester,

שלום לכולם קניתי לפני חודשיים מחשב עם כרטיס מסך RADEON SAPPHIRE HD6950, היות וניתן לפתוח אותו לHD6970 (זה היה יחסית יקר וקניתי אותו למען האופציה בעתיד שאוכל לפתוח אותו) מה כדאי לעשות? לפתוח עכשיו? לחכות? במידה ואני אחכה, האם בעתיד עדיין אוכל לפתוח אותו? יתכנו עדכונים שלא יאפשרו לי? בבקשה עזרו לי. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  22. Started by johnwoo,

מתי לדעתכם יצא כרטיס מסך עד 1000 ש"ח, שניתן יהיה להפעיל את CRYSIS על הגדרות גבוהות. אני אתן דוגמה שתבהיר את כוונתי: לפני שנה קניתי מחשב עם GEFORCE 7600GT שעלה 850 ש"ח, והרצתי עליו את FARCRY בהגדרות הכי גבוהות ועם FPS גבוה. מתי לדעתכם אני אוכל לעשות אותו דבר עם CRYSIS? כשתצא סדרת 10XXX?

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  23. אני קונה קרוספייר של ספיר ואני רוצה לדעת אם ברזולוציית 1280X1024 הוא ירוץ טוב. תודה מראש לעונים.

• 7 תגובות
    • 682 צפיות
  24. Started by nondos,

שלום רציתי לדעת אם יש הערכה מתי כרטיסי מסך מסדרה 8 יהיו זמינים לניידים תודה

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  25. Started by aviel120,

איך יכול להיות שספק ג'נרי 350W מחזיק את הכרטיס הזה עם מעבד פנטיום 4 HT? כדי לי לקנות ספק LIBERTY 400W ב500 שקל?

• 6 תגובות
    • 682 צפיות

דיונים חדשים בפורומים