כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
שלום, במחשב הישן שלי היה כרטיס מסך ג'יפורס 6200, וכשניסיתי פעם לחבר אותו לטלויזיה רגילה כדי לצפות בה בסרטים דרך חיבור RCA, האיכות הייתה ממש גרועה. עכשיו במחשב החדש שלי יש כ"מ 8600GT עם חיבור SVIDEO שאמור להיות איכותי יותר. אם אני אחבר אותו לטלויזיה האיכות תהיה טובה יותר? האם זה ממש כמו לראות כשדיוידי רגיל מחובר לטלויזיה, או שהאיכות מהמחשב תמיד תהיה פחות טובה? תודה
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
כמו בכותרת, אני מחפש כרטיס PCI-E שיש לו קירור פסיבי. התקציב - עד 400 ש"ח. ראיתי שהכל זה דגמי DDR2 בזמן שהדגמים המקוריים הם DDR3. מה הכי טוב בתקציב הזה?
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אני כולי מתרגש בא לחבר ואני רואה שהכרטיס לא נכנס!!! הוא יותר גדול ומהסלוט שיש לי מה אפשר לעשות??? אני יודע שזה בגלל שזה כרטיס PCI EXPRESS וזה גודל שונה... יש דרך לפטור את זה? איזה מתאם או משו?
-
- 10 תגובות
- 658 צפיות
-
-
חברתי את המחשב לטלוויזיה, התמונה סבבה והכל אבל אין קול דרך הטלוויזיה יש מין רעש כזה "טרררר" אז כדי לשמוע אני חייב דרך הרמקולים של המחשב. הכבל הוא כבל דיי טוב ככה שלא ניראה לי שהוא הבעיה. אני משתמש בתוכנה TVTool בגירסה הכי חדשה וגם הדרייברים הם הכי חדשים. דרך אגב הכרטיס שלי זה Geforce Ti 4400 תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
עריכה: אחרי בירור קצר, הגעתי למסקנה שאין לי את היכולת לקנות את ה- X1950XTX אבל בכל זאת, אשמח לדעת אילו כרטיסי מסך יוכלו להציג לי את BattleField 2, Quake 4 ו- obilivion ברזולוציה גבוהה של 1024x728 (נראה לי) ומעלה. יש כאלו במחירים סבירים? עד 2,000? והשאלה החשובה ביותר שלי- מה זה DX10 והאם שווה לחכות?
-
- 5 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אהלן חברה! מישהו מכיר אולי תכנת capture שמכילה טיימר? בנוסף, משהו אולי יודע איך אפשר למנוע מהרעידות הקיימות תוך כדי הקלטה למחשב? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
יש לי כרטיס טלויזיה של MSI עם צ'יפ של "פיליפס".. ואני משתמש בתוכנה TV@Anywhere Plus או WinDVR בכל מקרה, העניין הוא כזה, כשאני מקליט למחשב והקובץ נשמר אפשר לראות אותו ללא בעיה (קובץ MPEG או MPG) הבעיה, מתי שאני צורב את הקבצים לדיסק ומנסה לראות אותם בDVD. כשאני מכניס את הדיסק לDVD הוא קורא את הקבצים יש תמונה ויש סאונד אבל הכל קטוע זאת אומרת הכל בסלואו מוואשן(הילוך איטי) ממש איטי! ניסיתי לשנות את סוג העתקה.. או לבחור מקודד אחר, אבל בכל פעם אותה בעיה. על המחשב רואים חלק, כשאני מכניס את הדיסק לDVD הכל איטי בקפציות כאלה, כאילו הוא מציג כל שניה כ3 שניות. ניסיתי בעוד DVD וגם שם אותה הבעיה. למישהו יש מושג מה אני לא עושה נכון?!? תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אני מאוד מבולבל ולא יודע פשוט איזה מסך לקנות.... התקציב-מממ... הייתי אומר גגגג 1300. אנא תנו לי כמה שיותר הצעות , כי המוח שלי נשרף כבר
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
חשבתי לקחת סביב ה1000 שח את ה 1800GTO2 של נעה. יש אפשרות עדיפה על זה בתחום המחיר הזה? תודה
-
- 6 תגובות
- 658 צפיות
-
-
יש לי בעיה בכרטיס מסך שלי ספרלקס 8600 GT 1GB הבעיה היא שקניתי תמחשב לפני משהו כמו חודש וחצי הוא זז די מהר אני בעיקר משחק ב TmNationsForever משחק מרוצים שלפעמים הגרפיקה קצת כבדה ובהתחלה הוא זז טוב ומהר ועכשיו הוא התחיל להיות יותר איטי במאט וזה קצת מעצבן אני דואג לנקות את המחשב פעם לחודש או שבועים בערך אז מה זה יכול היות לפי מה שהבנתי יש לו צלעות קירור ולא מאוור זה טוב ? עוד שאלה איך אני יכול לראות את המאוור בכרטיס מסך הזה אם יש בכלל כי אני לא רואה אותו ושוב אני חוזר ואומר שהוא חזק מאוד הוא 1GB תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות למחשב החדש שלו את הכרטיס עכשיו יש 2 שאלות 1. האם בתקציב של 1300 ש"ח יש כרטיס יותר טוב מה X1900GT או שהכי כדאי לקחת אותו? 2. הוא קנה את המארז hec 6a19 עם 2 מאוורים של 120 ומעבד החדש של אינטל וספק של hec 300 ואט אם הוא לוקח את הכרטיס מסך הזה האם הוא צריך להוסיף עוד קירור או מעבד יותר חזק או שבתצורה הנוכחית הכל יעבוד טוב? בתודה מראש
-
- 6 תגובות
- 658 צפיות
-
-
-
האם כדאי לשדרג כרטיס מסך 8600 GTS ל8800GT תקציב 1150 שקל
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אני מנסה כבר כמה זמן להבין מה לעזאזל הולך בשוק ואני רק מסתבך יותר ויותר, אני רוצה להביא מחשב חדש ואין לי מושג מה כדאי להביא... לא התעדכנתי מאז ימי ה RADEON 9800 :-X אז זה קצת בעיה בשבילי להסתנכרן על כל העניין, יש לי כמה שאלות: 1. קודם כל מה שביקשתי בטופיק... 2. מה תכלס הכרטיס מסך החזק ביותר היום? עזבו רגע ת GTX295, האם זה 4870 של ATI או ה 260 או ה 280 של NVIDIA? 3. מה ההבדל בין ה 260 החדש והישן והאם החדש יותר טוב מה 280? 4. איזה כרטיס כדי לי להביא (עזבו רגע תקציב בצד) אם יש לי מסך DELL 2007WFP
-
- 5 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום יש לי מסף מאג 906 19 אינץ רחב שאני מחבר אותו עם כבל DVI המסך לא נדלק שאני מחבר עם VGA רגיל הוא כן נדלק יש לי כרטיס 7600GT ווינדוס וויסטה איך אני יכול לדעת איפה הבעיה ? יש לציין שעל הכרטיס יש 2 חיבורי DVI ושאני מחבר VGA אז זה דרך מתאם DVI TO VGA יכול להיות שהמסך נדפק ?
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
האתר הסיני HKEPC מדווח ש ATI משנה ל X1900GT תמפרט כדי להפחית חום. 575MHz Core/1200MHz Memory to 512MHz Core/1320MHz Memory ויבוא עם HDCP האתר אומר שאין ממש שינויים בין המפרט הישן למפרט החדש. ATI מנסה להפטר מהמלאי לקראת X1950PRO שיושק באוקטובר( שבועיים וחצי ;D) כתבה: http://www.hkepc.com/bbs/itnews.php?tid=665818&starttime=0&endtime=0
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לקנות כרטיס מסך חדש 8800GT במקום ה 7600GT שיש לי כרגע. אני נמצא בדילמה כי אני לא יודע איזה גירסא לקחת. אלו האפשרויות: PALIT GeForce 8800 GT PALIT GeForce 8800 GT SONIC GIGABYTE NX88T512HP ASUS EN8800GT/G/HTDP/512M ASUS EN8800GT/TOP/HTDP/512M PALIT GeForce 8800GT Super+ (1GB !) אני קונה את הכרטיס דרך היבואן ואני רוצה לדעת איזה גרסא כדאי לי לקנות. איזה יצרן יהיה יותר טוב? ודרך אגב שאר המפרט שכרטיס הולך להיות מחובר אליו, אם זה חשוב: E6300@2400 ASUS P5KR 2GB DDR2 686Mhz מסך 19" רזולוציה לשיחוק 1024X1280 וזהו אני חושב... אז מה אתם אומרים? תודה,
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום! קיבלתי היום מחשב חדש שמותקן בו RADEON 9500 PRO, אני צריך עזרה בחיבור כרטיס המסך לטלווזיה, כי אין לי שמץ של מושג איך עושים את זה ואיזה רכיבים אני צריך לקנות (או שאולי כבר יש לי). תודה מראש למי שיעזור.
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
לסבא שלי יש בעיות עיניים והוא החליט להחליף את המסך הישן שלו שגרם לו לכאבי ראש (lg flatron 776fm) למסך lcd שלא ירצד מן הסתם... התקציב הוא 2500, אבל אפשר למתוח עד 3000 אם יהיה שיפור משמעותי באיכות המסך. שאלה קטנה, אני לא ממש הבנתי איך הולכים הגדלים של המסכים האלו 15" במסך lcd זה כמו 17" במסך crt? או שזה עובד אחרת? בכל מקרה אני צריך שהמסך יהיה בגודל 17" (crt) וכמובן הכי איכותי שאפשר במחיר הזה. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 658 צפיות
-
-
יש לי מסך lcd 19 sumsung 920n syncmaster הוא פועל ברזולוציה של 1280-1024 זה אומר שאני לא יכול להריץ משחקים יותר מהרזולוציה הזו? כגון 1600-1200?
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
מישהו יודע איך בודקים את המתח שבו עובד הכרטיס? יש לי לוח עם אפיק AGP שמוציא 1.5v ואני רוצה לדעת מה המתח של הכרטיס
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אני מדגייש שאני לא צריך כרטיס מסך חזק במיוחד אז ... מה דעתכם על הכרטיס הזה: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1452&catcode=337 ובכלל מה ההבדל בין כרטיסי מסך AGP לבין כרטיסי מסך PCI- EXPRESS???
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
הרצתי את ה CIV5 איך שיצא. שמתי הכל עד הסוף והכל עבד יפה אבל אחרי יום-יומיים המשחק לא כל כך זז ומופיעים לי חלקים אפורים כאלה מגעילים, לוקח זמן לטקסטורות לעלות וגם מופיעים כאלה ריבועים. אני יודע שכנראה הכרטיס מתחמם יותר מידי אבל הוא במצב מצוין גם במנוחה (48~) וגם במאמץ (~57) וראיתי שהכרטיסים של אנשים פה הם ב 30 מעלות יותר ממני, ממש מוזר לי... יש משהו אחר שצריך לבדוק ?!
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
תקציב 2000 גג 2400 ש"ח. לצערי יש לי בעיות מקום ולכן נאלץ לוותר על CRT חשוב דיוק צבע וחדות, מהירות תגובה חשובה קצת פחות. מודה לכל המומחים.
-
- 6 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אני מעוניין לחבר את כרטיס המסך שלי (7600GT של ג'יגהבייט) לטלויזיה.הכל מחובר ומכוונן מבחינת הגדרות צבע,אבל אני עדיין רואה את התמונה בשחור לבן.חשבתי שמדובר בבעייה בכבל,החלפתי כבר שניים ועדיין רואים שחור לבן. למישהו יש אולי רעיון מה עוד יכול לגרום לזה ? תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-