עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by nevodavid,

ככה לא מזמן העברתי את המחשב למקום אחר בבית, במחשב יש כרטיס BIOSTAR 8800GTS 320MB לאחר שחיברתי את המחשב, כשהדלקתי אותו גילית מן צליל חזק ביותר כמו של מסגרייה... זה מן צליל אם אתם מכירים שלא כל אחד יכול לשמוע... ורואים במסך הכל כזה חרטוטים מרוח כזה.... עכשיו השאלה שלי היא כזאת, האם זה בעיה שאני יכול לסדר? השאלה השנייה, אם לא האחריות תקפה על זה? לדעתכם יש עוד את הכרטיס הזה במלאי? או שיחליפו לי בדגם יותר חדש? בתודה, נבו.

• 4 תגובות
    • 549 צפיות
  2. Started by zahi74,

יש לי כרטיס מסך 8800GTS 640MB היום שיחקתי עם NEED FOR SPEED CARBON הכרטיס מגיע לטמפרטורה של 85 מעלות ברגיל הוא נמצא על 65 מעלות זה נורמלי?

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. הייתי במעבדת מחשבים לפני כמה ימים לצורך תיקון המחשב שלי. כשהגעתי לשם הטכנאי עסק בבדיקת ה8800GTX שלקוח הזמין למחשב שלו. הטכנאי בדק את הכרטיס ב3DMARK גירסא 6 שזה הגירסא הכי כבדה נכון לעכשיו (אם אני לא טועה). תוצאות הבדיקה הם:.... 8400+ !!!!! מה שיותר הדהים אותי הוא שהציון של 8800GTS שנבדק על אותה מערכת היה 4000+ !!! מה שאומר שהביצועים של ה8800GTX גדולים בערך ב50% מהGTS!!! אני פשוט מרגיש שאני חייב להגיד את זה מכיוון שראיתי באתר הרבה אנשים שאומרים שכמעט אין הבדל בביצועים - אז תדעו שיש!!! והוא ענקקקקקק

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  4. שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך 8800GTS ואני מתלבט בין החברות. רציתי לשאול האם יש איזה ביקורות שונות בין החברות וגם מישהו יודע איזה בנדל בה עם כל כרטיס? האם כדאי לשלם 200 שקל יותר על EVG מ-LEADTEK\GIGABYTE וכו'? אני צריך לבצע את ההזמנה כבר מחר בבוקר אז אשמח אם תוכלו לספק לי כמה שיותר מידע. בנוסף אני רוכש בחנות מסויימת ומקבל מחיר ספק ולכן אני לא יכול לדוגמא לרכוש בחנות שנראת לכם יותר זולה והפרשים קטנים בין החברות השונות. תודה רבה ובכבוד רב, אני מודה לכם מכל הלב בשם כל צוות העובדים וההנהלה.... מתנות לחגים נשלח כבר בדואר. חג שמח.

• 30 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by BeatNik,

שלום אנשים יקרים: לאחרונה קניתי כרטיס מסך 8800gts ,הסרתי את הדריברים הישנים והתקנתי את הדרייברים האחרונים,אך משחקים שאני מעלה פשוט נתקעים לפעמים בשניה הראשונה כשעולה המשחק,ולפעמים לאחר כמה רגעים. אשמח לקבל קצת עזרה. האם יש הגדרות מיוחדת לכרטיס או שיש איזשהו משהו נוסף שאני צריך להתקין. תודה עופר.

• 11 תגובות
    • 954 צפיות
  6. Started by avidan28,

שלום קראתי את הביקורות באתר.ראיתי מחירים.עכשיו אני רוצה לדעת דיעות של אנשים.מי כדאי יותר מבחינת : צריכת הספק (לא זולל יותר מדי..) מתקדם יחסית תמיכה בפענוח סרטי HD וסרטים בכלל ולא רק משחקים. האם 512 של ATI יותר טוב מ 320 של אנוידיה. יש לי לוח עם SLI בכרטיסים של היום זה נחוץ או שזה כבר ממש ממש לא משנה??? אני רוצה לדעת אם לשמור אופציה פתוחה (8800) או לוותר (2900) ברור שספק ידרש בהתאם......לכן אני שואל אני לא גיימר כבד.

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by loopsteron,

שלום לחברי הפורום. המפרט שלי כרגע הוא Prescot 3.6 + 1GB RAM +X800XT המחשב סוחב משחקים אבל בצורה סבירה אבל לא מאפשר לעלות למקסימום הגדרות במקסימום רזולוציה. שאלתי היא האם כדאי לקנות 8800GTS? האם זה אפשרי? האם המעבד יהווה צוואר בקבוק ובכמה אחוזים? תודה

8. Started by Dragongk,

שלום, יש לי אפשרות לקנות 8800GTS 640MB ב1700 שקל +-, אבל עכשיו כלומר קניה בעוד ימים ספורים... המפרט שלי הוא amd 3200 venice @ 2.2ghz dfi lanparty nforce 4 ultra-d antec 1088amg (antec truepower 2 480W) leadtek 6600gt extreme wd 250gb sata 2 wd 80gb ide 2 כוננים 1gb geil value 2.5-4-4-8 @ 440 (dual channel 512*2) את הזכרונות אני מתכוון לשדרג גם לG.skill 2GB DDR400 2.5-3-3-6 Dual Channel השאלה שלי היא כזו, האם שווה להשקיע 1700 ב8800GTS 640MB... שזו הזדמנות אתם חייבים להודות, או לעזוב את זה ולקנות 8800GTS 320MB כשיצא... או בכלל לקנות X1950PRO \ XT (במחירים 850 \ 1400 מחברת connect3d( תודה לעונים (אני צריך להחליט מחר אם לקנות אז בבקשה אם יש לכם מה לומר תגידו )

• 12 תגובות
    • 920 צפיות
  9. Started by mano4now,

שלום לכולם, יש לי מחשב HTPC עם כרטיס 8800GTS 640M ומעבד Q6600 ו4G זכרון. אני משחק פרו 2009 על מסך 42 FULL HD במע' הפעלה ויסטה. בהגדרות של המשחק סימון ה-V על wait for sync הוא באפור וקראתי שצריך במצב כזה להכריח את הכרטיס בדריבר לסנכרן. ובאמת תקופה ארוכה המשחק היה רץ חלק. לאחרונה אני שם לב לבעיות שחזרו למרות שלא שיניתי הגדרות. הדברים היחידים הם שעדכנתי את המשחק ל1.3 רק שזה לא התחיל ממש מאז. האם יש לעוד אנשים בעייה דומה ? בדקתי כשזה קורה ואין שום עומס על המחשב ובהרגשה ( לא מדיד ) במחשב מרגיש קר ( מארז של זלמן ). יש לכם רעיון ? מנו

• 10 תגובות
    • 881 צפיות
  10. Started by Axel Foley,

האם 8800GTS ינצל את היכולות שלו עם פנטיום 4 3000, או שכדאי לחכות קצת ולשדרג את כל המערכת?

• 5 תגובות
    • 648 צפיות
  11. Started by Baz34,

חברים, האם לדעתכם מערכת מבוססת P4 3.0 +2G DDR2 ram עם כרטיס XFX8800gts תגיע ל-60FPS ברזולוציה של 1024*1280 (אני פשוט ממתין עם שדרוג המעבד והלוח לירידת מחירים) במידה ולא מה סף הביצועים שאתם מעריכים למערכת זו מבחינת FPS ברזולוציה הנתונה

• 4 תגובות
    • 573 צפיות
  12. Started by TalLitman,

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=1214 איך החברה? כדאי לקנות? ואם לא-על איזה חברה אתם ממליצים?

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  13. Started by shay360,

שלום לכולם! אני בדרך לקנות מחשב חדש..מתוך התעניינות נכנסתי לאתר של albatron כדי לקרא קצת על הכרטיס מסך שאני עומד לקנות עם המחשב החדש( 8800GTS 320MB ). ופתאום נתקלתי בדבר שהיה נראה לי מוזר. בדף הזה: http://www.albatron.com.tw/English/product/VGA/pro_detail.asp?rlink=Overview&no=204 שורה אחרונה: Minimum 400W or greater system power supply (with 12V current rating of 26A) 12V וזרם של 26A ??!! זה לא ה-מ-ו-ן ? מחישוב מהיר זה יוצא 312W שזה המון הספק... זה יכול להיות?! או שפשוט לא הבנתי נכון מה שכתוב שם?

• 13 תגובות
    • 808 צפיות
  14. Started by shaithebest,

שלום חוץ מהדיסק התקנה שמגיע עם הכרטיס......... למישהו ידוע על משהו נוסף שצריך להתקין?? כל דר שיכול לשפר לא שעכשיו זה לא בסדר.....אני בדיוק שידרגתי מ8800GT ל-GTS זה מדהים מדהים מדהים אבל עדיין אין לי כוח לשבת ולקרוא הוראות כי מה שבא לי זה רק לשחק אז לא מבקש מאף אחד לעשות למעני את העבודה..... רק אם למישהו יש נסיון דומה עם אותו כרטיס של אותו חברה אני אשמח תודה

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  15. Started by Vidati,

שלום, אני תיכננתי לקנות את הכרטיס 8800GTX אבל בגלל חוסר תקציב אני נאלץ להתפשר על כרטיס פחות חזק 8800GTS 320\640. עכשיו, בשביל גיימר כבד על מה הייתם ממליצים לי ללכת? ה320 או ה640? ואיך הכרטיס יעבוד עם Q6600? ניסיתי למצוא ביקורות של הכרטיסים עם המעבד הזה אבל כל מה שמצאתי זה מכירות של מחשבים שלמים: 8800GTS + Q6600 ובלה.. בלה... בלה... האם הכרטיסים האלה שווים משהו בDX10? כי שמעתי שאפילו הULTRA מגמגם על DX10. אולי בכלל לקנות 7800GTX (אני יכול להשיג ב700שח חדש) ולחכות על 9800? תודה.

• 12 תגובות
    • 790 צפיות
  16. היום יש כמה גרסאות ממש יפות של 320 עם OC בכלל לא רע מהמפעל.. וכמעט באותו מחיר אפשר למצוא את ה640 של לידטק.. מה עדיף (מבחינת ביצועים) לאחד שלא מתכנן OC? תודה.

• 5 תגובות
    • 513 צפיות
  17. Started by amitbatito,

מה יהיה יותר טוב וביצועים יותר טובים מערך של 2 8800gts sli או 8800GTX אחד ולמה תודה לעוזרים!@!!!

18. יחזיק? או שיש צורך להשקיע הון תועפות ב640? (וכן, 400שקל זה הון תועפות) או אולי בכלל לקחת משהו מהדור הקודם, כמו 7950? כי גם ככה D10 עדיין לא בשל, ואף אחד לא יודע את הביצועים האמיתיים של ה88 על משחקי D10? מקום טוב לחסכון? או שאני טועה? תודה.

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  19. Started by havlin,

שלום האם Enermax LIBERTY 500w יספיק ל-8800gtx ? תודה מראש

• 11 תגובות
    • 975 צפיות
  20. Started by DakloN,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_1943_1944_2316&products_id=16202 וזאת עוד הגרסא המומהרת... גם ה8800GTS ירד! http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=16203 (גם בגירסא המומהרת) ביררתי איתם וזאת לא טעות... לנוכח המחיר החדש הכרטיס שווה קניה??

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  21. Started by lmlm,

זיגזאג מפתיעה אותנו עם מחיר של 2600- ל 8800GTX של Point of View. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_298&products_id=5037 מי שרוצה לקנות, שיקנה עכשיו הכרטיס נמצא במלאי.

• 6 תגובות
    • 827 צפיות
  22. Started by ZenMaster,

לגבי שני הכרטיסים יחד על לוח Asus P5W (כלומר תמיכה בשני כרטיסים בX8) אם Nvidia מוציאה שני דרייברים שונים לQuadro ו ל GeForce אני אמור להתקין את שני הדרייברים ?? בכלל, מה אני צריך לעשות כדי לתמרן בין הכרטיסים ? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 677 צפיות
  23. Started by dor18,

חזרתי היום מהצבא אני רוצה להדליק תמחשב ואז אני מבחין במאן נקודות מוזרות כאלה /קווים מוזרים עוד לפני העלייה של ה WINDOWS כלומר הלוגו של הלוח אם מלא בנקודות/ קווים מוזרים וכנ"ל גם ב העלייה של מערכת ההפעלה. מה שנסתי לעשות כדי למצוא פתרון הוא כזה: מחקתי את הדרייבר של הכרטיס מסך והתקנתי אותו מהתחלה שיחזור מערכת נקתי את הכרטיס מסך והחזרתי אותו בחזרה למארז שום דבר לא עזר ,האם הכרטיס נדפק סופית?? בתודה מראש

• 11 תגובות
    • 948 צפיות
  24. Started by vicdol,

חיברתי את המחשב ל LCD עם כבל DVI TO HDMI המחשב עובד רואים יפה אבל יש לי בעיה שבכל רזולוציה שאני שם התצוגה בורחת מהמסך כלומר אני לא רוה את החלון לדוגמא בשולחן עבודה הכל בורח אני רואה חצי ממהתחל ומהסרגל כלים , ככה זה לכל כיווני המסך ולא חשוב באיזה רזולוציה אני נמצא אפילו 800 על 600 מה עושים ????????????????????????????????????????? ??? ???

25. Started by tzolerguy,

אני לא מכיר הרבה חנויות צחשבים ואני מניח שמי שנמצא בפורום הזה של המפרטים מכיר לכן אני שואל פה איפה לדעתכם אפשר למצוא את הכרטיס במחיר הכי זול בארץ (בבקשה לא להגיד לי זאפ כי הבנתי שלא כל חנויות המחשבים נמצאות שם) בנוסף אני מחפש ספק חזק שיחזיק את הכרטיס ואת המפרט בצד חשבתי על ה ליברטי 500 אבל הבנתי שיש יותר טובים באותו מחיר אז רציתי לדעת איזה למשל?? תודה מראש לכולם

• 5 תגובות
    • 789 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.