עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Guy950,

היי, כרגע יש לי מסך 19 אינץ' רחב לכן בשבילו הכרטיס מסך 4850 מספיק מעל ומעבר. האומנם, אני מתכנן לקנות בסביבות החודש הבא את הT220 ואני תוהה האם ה4850 (גרסת ה512MB) יכול לסחוב את T220 על ההגדרות הכי גבוהות במשחק (או בכלל יכול לסחוב את הרזלונציה של המסך)? האם כדאי לי לקנות את גרסת 512MB או 1GB? בנוסף לכך הדילמה שלי היא מאיזו חברה כדאי? ספיר או פליט או מה? אני תוהה זאת בגלל שראיתי שפליט עשתה המרה קטנה על הכרטיס לכן אולי הביצועים יותר טובים. אני רוצה לדעת איזה חברה כדאי לי לקחת כי אני באמת מעדיף שהכרטיס יסחוב בלי בעיות.

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  2. Started by Devil Servant,

כל האלקטרוניקה של המחשב הלכה =\ אז אין לי כבלים ואני רוצה דרך לחבר אותו לחשמל וליציאת וידיאו.. כאילו לפין הזה של הוידיאו.. כמו בפלייסטישן (לחבר אליו את המצלמת ביטחון שלי) תעזרו לי באחד יש 4 פינים ובשני יש 15 פינים עכשיו מי שלא הבין אני לא רוצה לחבר אותו למחשב או משהו,אלה לפין וידיאו,כזה נגיד: (לבננה של הוידיאו) איך אני עושה את זה? (עשיתי חיפוש בפורומים ולא מצאתי את מה שאני מחפש:\ )

• 8 תגובות
    • 683 צפיות
  3. מה אתם אומרים על הלוח האם הזה אם הכרטיס מסך שלו שווה את המחיר או לא ומה אם הביצועים שלו? Gigabyte GV-3D1 GA-K8NXP-SLI MB + Dual GPU 6600GT Vga Card Retail Bundle

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  4. תגידו, היום ניזכרתי בכרטיס הסופר יקר של אסוס ה- 7800GT כפול ליבה http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=1679 הוא אף פעם לא בהשוואות של הכרטיסי מסך... איך הוא בבצועים לעומת ה 7900GTX , 1900XT, 1950XTX , 7950GTX י? ממי הוא יותר טוב ובכמה? וממי הוא פחות טוב וכמה? *אני מתכוון בביצועים ובעוצמה בלי קשר ל HDR+AA י!!! ובלי קשר לכמה הוא משתלם או לא משתלם...

• 5 תגובות
    • 683 צפיות
  5. Started by 0xIDE,

Ati Radeon HD4870 הוא בעל שתי יציאות ששתיהן מסוג DVI אם יש לי מסך שיכול להתחבר בHDMI ואני מחבר אותו לכרטיס עם מתאם DVI/HDMI אז זה אומר שאני לא אוכל להעביר את המידע טוב? לא אכפת לי מאודיו, העיקר זה שדרך הDVI תעבור רזולוציה של FULL HD השאלה היא אם המתאם הוא רק בשביל שאני אוכל לחבר פיזית וזה יעבוד או שזה גם דואג להבדלים שיש בין החיבורים? שמעתי שיש איזה קטע שדווקא זה כן נתמך מHD4850 והלאה

• 5 תגובות
    • 683 צפיות
  6. Started by ARMY-MAN,

אוקיי אני צריך את ההצעות שלכם... ברצוני לקנות את כרטיס המסך : Hercules 3d prophet Radeon 9600 pro מה יש לכם להגיד על הכרטיס מסך הזה ולגבי הדגם של חברה זו. נ.ב ! אל תציעו הצעות לכרטיסי מסך אחרים מפני שאני סגור על קניית כרטיס מסך ראדון 9600 אך אם יש חברה אחרת יותר טובה ויותר משתלמת או משהו אנא הגיבו.

7. RX 7600 עולה 1403 שקל ו RX 7600 XT עולה 1637 שקל וההפרש בינהם בביצועים זה 3% זה הגיוני או טעות באתר ?

8. כרטיסים כדוגמת RADEON 9200/9550/9600? או לפחות GEFORCE FX 5200 וכו'? איפה ניתן להשיג?

• 8 תגובות
    • 683 צפיות
  9. Started by moshel7,

ברשותי כרטיס מסך SAPPHIRE HD-4850 מהדגם הראשון שיצא עד ליפני יומיים שיחקתי על מסך CRT ברזולוציה של 1280X1024 עים AAX8 ללא בעיות ותקיעות במישחקים לאחר שקיבלתי מסך LCD PROVIEW FP2226W ועברתי לרזולוציה של 1680X1050 במישחק GRID למשל על AAX8 המישחק ניתקע לכמה שניות ואז חוזר למישחק וכך חוזר חלילה אני עים דרייבר 8.12 ומעבד AMD ATHLON 4800+ X2 מה הבעיה ומה ניתן לעשות והאים כרטיס המסך תקול? תודה מראש לכל העונים משה!!!

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  10. Started by קלוקיי,

ראיתי את הכרטיס הזה במחיר של 1354 שקלים http://www.tms.co.il/product/11941 הוא שווה את המחיר ? או ש GTX660 עדיף עליו . תודה

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  11. האם כדאי לשדרג כרטיס מסך 8600 GTS ל8800GT תקציב 1150 שקל

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  12. Started by Tuna,

מעבד: Intel® Core i5-2320 CPU @ 3.00GHz לוח אם: Gigabyte GA-H67M-D2-B3 זיכרון: 4GB DDR3 ספק כוח: A.PFC 450W FAN12 POWER MAN INWIN רזולוציה: 1680-1050 {כרטיס מסך נוכחי Nvidia GeForce 440GT) עכשיו לשאלה עצמה. אני מעוניין לקנות -[h=1]Asus NVIDIA GeForce GTX650 2GB GDDR5[/h]או [h=1]Zotac Nvidia GeForce GTX650 2GB GDDR5[/h]האם הם יעבדו על המפרט הזה? אם הם לא עובדים מה הכרטיס מסך הכי טוב שכן יכל לעבוד? תודה רבה לכל מי שעוזר.

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  13. Started by sherlock1212,

?

• 4 תגובות
    • 683 צפיות
  14. Started by TTS,

אני לא בדיוק יודע מה זה OC ואשמח אם תעזרו לי להבין

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  15. מטרה: משחקים חשוב לציין שיש לי מסך 17'' 1280X1024 רזולוציה מקסימלית. אני מצליח להריץ את רוב המשחקים היום עם המערכת שלי אבל על הגדרות די בינוניות ברזולוציה זו, שלא לדבר על AA ועל AF גבוהים. ואני עומד על FPS גבוליים למשחק 20-30. השאלה אם אני אקנה כרטיס מסך כמו 4770 יתן לי איזה שיפור, או שהמערכת שלי כה ישנה שהיא תגביל כבר כל כרטיס חדש שאקנה. חשוב לציין שאין לי כסף כרגע להחליף את כל המערכת. רק תיקון קטן למחשב שלי יש ספק Chieftech 550W ולא ספק ג'נרי כמו שרשמתי, כך שאין לי בעיה לקנות כרטיס שדורש הרבה עוצמה. תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  16. Started by smit,

מה ההבדל בין הדגמים של Radeon PRO לבין ה Radeon XT ולבין ה Radeon X800XT / Radeon X800PRO ??

• 5 תגובות
    • 683 צפיות
  17. Started by assaf990,

זול, אמין. ייעוד: עבודה משרדית תודה

• 10 תגובות
    • 683 צפיות
  18. של אני בעל כרטיס מסך 6600GT ובדקתי בתוכנה את מהירויות השעון וגיליתי שמהירויות השעון שלי שונות מהרגיל.... האם זה נכון?? תמונה:

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  19. Started by k-o-b-y,

היי אני מחפש מסך 17 לדוד שלי, עדיף בכמה שפחות, מקסימום 1000ש"ח. המחשב שלו משמש לעבודה משרדית וקצת משחקים, לא צריך רזולוציות גבוהות במיוחד. ועוד שאלה: הציעו לו מסך 17 של Benq לא יודע איזה דגם ב 700ש"ח. שווה? איך המשחקים שלהם? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  20. Started by SpidiMan,

http://tw2005.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-NX76T256D-RH.htm כרטיס ישב על מחשב שישמש בעיקר למשחקים, מה שכן אני לא מעוניין לקנות כרטיס במחירים גבוהים כמו X1900XT (גם בגלל שיכנס הדיירקס 10 בזמן הקרוב). לכמה זמן הכרטיס הזה יחזיק ? הוא טוב (הדגם הספציפי הזה) ? הוא יוכל להריץ משחקים חדשים ברמה טובה/בינונית/גבוהה ? שאלה אחרונה, זו קניה משתלמת סך הכל או שאין למה לצפות ? ??? תודה מראש !

• 4 תגובות
    • 683 צפיות
  21. Started by Bakshi1,

שלום, יש לי כרטיס מבית Ati. עכשיו יצרתי לעצמי 2 פרופילים: -פרופיל אחד הוא הרגיל -פרופיל שני הוא למשחק מסויים (סימולאטור) עכשיו הכול טוב ויפה חוץ מזה שאני לא זוכר תמיד להעביר את הפרופילים. השאלה שלי היא האם יש תוכנה מסויימת (או אוליי הגדרה ב catalyst)שיש בה אפשרות שהפרופיל המסויים יעבוד בעת הרצת המשחק הספציפי שאני מתאים לפרופיל? תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 683 צפיות
  22. אני מתכוון שבוע הבא כנראה לרכוש מחשב חדש ואני מחפש כ.מסך שישמש אותי לפעמים למשחקים, אבל בעיקר לעבודה עם תוכנות (כולל תוכנות גראפיות). אני די ננעלתי על Geforce 7600GS. עכשיו ראיתי סקירה על כ.מסך זה של יצרן Galaxy ב http://www.guru3d.com/article/Videocards/347/1/ וכתוב שם שבעצם הוא מגיע עם Gpu Speed של 500 Mhz, לעומדת הרגיל שמגיע עם 400 Mhz וגם המהירות של הזיכרון של 1400 Mhz במקום ביצרנים אחרים שמגיעים עם 800 Mhz. אני אישית לא מכיר יותר מידי את היצרן הזה והוא בד"כ לא נמצא בין היצרנים המובילים של הכרטיסים. אם מישהו מכיר את היצרן הזה Galaxy ולהביא פה כמה המלצות אני מאד אשמח. ???

• 9 תגובות
    • 683 צפיות
  23. חיפשתי בפורום ולא מצאתי משהו על עידכון, חיפשתי באתר של אנבידה ואני פשוט לא יודע מה לבחור שם..... למה כל כך מסובך לעדכן תוכנה? מחפש את התוכנה של הכרטיס ועידכון בכלל.. הכרטיס לא עושה בעיות אבל אני משתמש במה שקיבלתי עם הכרטיס בקניה שלו..ונראה לי שעדיף לעדכן... הכרטיס הוא LEADTEK PX7600GT EXTREME GEFORCE 7600GT 256 DDR3 HDTV.. תודה מראש. בראל.

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  24. Started by eldad_elyashiv,

יש לי מחשב מדיה סנטר עם נתונים טובים יחסית ואני רוצה לשחק במשחקים במחשב זה. לוח אםASUS AM2-VM HDMI זכרון 2 GB וכ"ו אני רוצה כרטיס מסך עם יציאת HDMI שיריץ לי משחקים נחמדים כמו FIFA וכן כמו NBA 08 וכן NFS ועוד כמה כיום חלק מהמשחקים עובדים עם כרטיס המסך און בורד - אבל חלק לא. מה אתם מציעים במחיר נמוך ככל האפשר? אלדד

25. Started by bennnn,

מישהו יודע איפה מוכרים כרטיס מסוג 6800 gt או 6800 ultra במחיר זול ? לאי גי פה משהו 600-700 ש פשוט באיביי גם בארהב וגם בלונדון אין ...... מישהו מכיר חנות ממש זולה שעושה משלוחים גם באינטנט גם יכולה להיות חנות מלונדון או מארהב מצאתי חנות אחת רק שמוכרת ב 129 דולר 6800 אולטרה אבל אין במלאי ואין משלוחים תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 682 צפיות

דיונים חדשים בפורומים