עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ophir555,

מי שהוא יודע, בין שני כרטיסי הטלויזיה הבאים איזה עדיף? Leadtek TV PVR2000 Hauppauge WinTV-PVR-150 שני הכרטיסים עולים בסביבות ה 550 שקל ויכולים להקליט מהטלויזיה. Leadtek כולל גם רדיו אבל נראה לי שאיכויות ההקלטה ושידור טלויזיה שלו נמוכות יותר האם מי שהוא מתמצא בתחום :-\ תודה

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  2. מחד, מדובר באותו כרטיס: http://www.xpertvision.com/main/vgapro.php?id=148 http://www.palit.biz/main/vgapro.php?id=661 מאידך, בכל הביקורות על הכרטיס של Palit שראיתי מופיע קירור שונה. לא יודע אם ה-PCB שונה גם הוא. לי בכל מקרה יש את הכרטיס של XpertVision והוא מגיע עם הקירור שמופיע באתרים הרשמיים. מישהו יודע אם ה-HR-03GT, DuoOrb או כל קירור מגניב (ושקט!) אחר יתאים לו? הקירור הנוכחי טוב מאוד אבל קצת מרעיש. הכרטיס לא זוכה לביקוש היסטרי ולכן באתרים של TR/TT מתעלמים מקיומו. עדיף כמובן עם אסמכתאות לגבי התאימות וכו'.

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  3. Started by Sifo Jen,

היי, יש לי כרטיס של ATI (R9600XT( , באתר של החברה כתוב שיש כזה דבר שקוראים לו FULLSTREAM: http://www.ati.com/products/brochures/5639fullstreamWP.pdf איך אני מפעיל את זה או לפחות יודע שזה פועל? כי ממה שאני רואה בסרטים אין הבדל. *שאלה שניה: רציתי להתקין את הMMC של אי טי אי ובשבל זה רציתי להתקין את הDVD DECODER, כאשר הורדתי אותו והפעלתי את ההתקנה הוא ביקש את הדיסק של ATI, הכנסתי את הדיסק שקיבלתי מספיר והוא אומר שזה לא הדיסק, הוא לא מוכן להתקין, מה עושים?? תודה רבה!!!, יאיר.

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  4. Started by TTS,

אני לא בדיוק יודע מה זה OC ואשמח אם תעזרו לי להבין

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  5. אני מנסה כבר כמה זמן להבין מה לעזאזל הולך בשוק ואני רק מסתבך יותר ויותר, אני רוצה להביא מחשב חדש ואין לי מושג מה כדאי להביא... לא התעדכנתי מאז ימי ה RADEON 9800 :-X אז זה קצת בעיה בשבילי להסתנכרן על כל העניין, יש לי כמה שאלות: 1. קודם כל מה שביקשתי בטופיק... 2. מה תכלס הכרטיס מסך החזק ביותר היום? עזבו רגע ת GTX295, האם זה 4870 של ATI או ה 260 או ה 280 של NVIDIA? 3. מה ההבדל בין ה 260 החדש והישן והאם החדש יותר טוב מה 280? 4. איזה כרטיס כדי לי להביא (עזבו רגע תקציב בצד) אם יש לי מסך DELL 2007WFP

• 5 תגובות
    • 666 צפיות
  6. אני פרמטתי תמחשב אתמול ומאז יש לי 2 בעיות - 1. הכרטיס מסך מזוהה כ r 9550 אך יש לידו סימן קריאה צהוב (אחרי שהתקנתי דריברים, בהנהל התקנים זה מופיע) 2. כשאני מפעיל תתוכנה של הכרטיס TV שלי (life view 2000) אז הוא כותב לי this graf cnnot be view (משהו כזה) ואז יוצא, איך מסדרים את הבעיות הנ"ל? תודה

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  7. Started by lmlm,

האתר הסיני HKEPC מדווח ש ATI משנה ל X1900GT תמפרט כדי להפחית חום. 575MHz Core/1200MHz Memory to 512MHz Core/1320MHz Memory ויבוא עם HDCP האתר אומר שאין ממש שינויים בין המפרט הישן למפרט החדש. ATI מנסה להפטר מהמלאי לקראת X1950PRO שיושק באוקטובר( שבועיים וחצי ;D) כתבה: http://www.hkepc.com/bbs/itnews.php?tid=665818&starttime=0&endtime=0

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  8. Started by NIRAN,

האם זה בסדר לכסות מסך LCD כאשר הוא מכובה אך המחשב עדיין פועל, האם זה בסדר להדליק ולכבות קטודה בזמן שהמחשב עובד?

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  9. Started by AMD-GUY,

ביום שני יגיע ה- X1950PRO שההורים שלי קונים לי (איכשהו שכנעתי אותם לקנות לי P: )... ואני מודאג לגבי הספק... אני יודע שאני צריך לקנות חדש ויותר חזק, אבל הכרטיס יפעיל משחקים בכלל עם הספק? הספק הוא HEC 300 וואט... תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 666 צפיות
  10. 1.מי אחראי על ההעברה של הטכנולוגיה למסך? הכרטיס מסך? או משהו אחר במסך? 2.במקרה שזה לא הכרטיס מסך אחראי האם מסכי מחשב תומכים בHD? (בעיקרון CRT) 3.אם אני מחבר טלוויזיה לא תומכת HD למחשב (אני יוצא מנ'ק הנחה שהכ.מסך שמחשב כן תומך) הטלוויזה תוכל לשדר עכשיו HD? לבנתיים, תודה

• 8 תגובות
    • 666 צפיות
  11. Started by Load,

כמו זה... http://www.pch.co.il/docs/pd1279942380.htm הם יותר יקרים ב1000 שקל רק בגלל הזיכרון , האם הם שווים את הכסף? מישהו יכול לתת לי לינק למבחן השוואה או ביקורת?

• 5 תגובות
    • 666 צפיות
  12. זה אחלה כרטיס, ודרך אגב מחר אני יקבל עוד 1GB זיכרון וכונן קשייח.. בקיצור, אני רוצה לבדוק את היכולות של הכרטיס מסך... ושמעתי שיש תוכנה שמראה כזה סרטון כבד, לא יודע בדיוק...אני רק רוצה לבדוק תיכולות..

• 6 תגובות
    • 666 צפיות
  13. Started by dor_la,

האם יש הבדל משמעותי בין ATI ל NVIDIA במשחקים??

• 6 תגובות
    • 666 צפיות
  14. הבנתי ש SLI משתמש בזכרון של אחד הכרטיסים בלבד, אם בוא נאמר יש לי 8800GT אחד של 512 מגה, ואחד של 256, זה יעבוד עם 512 מגה של הכרטיס בסלוט העליון ? כי יש ב 300 שקל ;D פה http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=LV385&Cat2Cat1ID=37&Cat2ID=201&aff=Zap# והשאלה השניה, יש לי שני 4870 שמחוברים ב CF, חיברתי שני גשרים של ה CF וזה עובד סבבה, השאלה אם באמת צריך לחבר 2... כי בתמונות ראיתי שמחברים אחד.. מה ההבדל ?!

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  15. Started by eladbu,

מה אתם אומרים על ה 6800 גי אס של פאליט http://www.palit.com.tw/en/products/nv_agp_6800GS-Super.html ב 1100 שח

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  16. Started by ArZi17,

ערב טובה ושנה טובה! יש לי מחשב כבן 3 שנים שמפרטו: מעבד e8300 2GB זיכרון לוח אם Gigabyte ga-73pvm-s2h וכרטיס מסך מובנה על הלוח אם: geforce 7100/ nforce 630i. ספק כוח 500W משהו שהגיע עם המחשב. המחשב משמש ילד בן 11 שאוהב לשחק בכל מיני משחקים חדשים. אני מחפש בשבילו כרטיס מסך בתקציב של 300 שקל, כזה שיריץ את רוב המשחקים החדשים שיצאו בגרפיקה בינונית. שהוא יוכל לשחק בצורה חלקה במשחקים כמו COD 6, CRYSIS , NEED FOR SPEED וכו'. לצורך העניין אפילו harry potter 7 לא עובד חלק, אלא נתקע כל רגע. תודה מראש על העזרה!

• 6 תגובות
    • 665 צפיות
  17. שלום לכולם! טוב אז בדקתי תכרטיס שלי בתוכנה: 3dmar 01 הכרטיס שלי הוא: NVIDIA GeForce4 MX 440 with AGP8X (64 MB) והתוצאה שלי היא: 3358 והתשובה שלכם היא?......

• 5 תגובות
    • 665 צפיות
  18. יש לי את הג'יפורס 5600 ואני לא מצליח למצוא את האפשרות של הוספת פילטרים. משהו מוכן להסביר לי איך עושים את זה?? אני משתמש בגירסה מ"ס 61.76

• 5 תגובות
    • 665 צפיות
  19. Started by dsane,

נרכש בארה"ב מה כדאי?

• 5 תגובות
    • 665 צפיות
  20. Started by mc_elad,

כי יש לוחות שתומכים בטכנולוגיה אבל יש כל מיני שמועות שזה לא אפשרי מעשית...האם זה נכון??? אם זה אפשרי רק בחלק מהכרטיסים בבקשה ציינו אילו בכרטיסים זה אפשרי או לא אפשרי... תגיבו בבקשה..

• 5 תגובות
    • 665 צפיות
  21. Started by yarin153,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך שיהיה מספיק טוב להתמודד עם 1080P במסך 42 אינץ' (שיהיה לו רזולוציה מספיקה למרות שלרובם יש) ושיהיה מספיק חזק לזה בכללי (סרטים אינטרנט וכו') אבל גם שאני יוכל לשחק בו גם משחקים בקטנה (משחקים טובים פשוט על ביצועים נמוכים) הציעו לי את הכרטיס ‏HD 5450 512MB של GIGABYTE כי הוא DX11 ו DDR3 תכננתי בכלל לקנות את ‏GT210 512MB GDDR2 ASUS העיקר שהכרטיס לא יעבור את ה300 שקל ויהיה לו תביצועים הכי טובים שאפשר להשיג במחיר הזה (מומלץ יציאת HDMI) * מצטער שנפחתי את הסיפור כי ראיתי שאנשים רושמים שאלות על בקשות דמות ולא מפרטים אז השדלתי לפרט תודה...

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  22. לפני שנה קניתי כרטיס מסך gainward gts 450 סקיי פיסי בראשון שפשטה רגל והוא תקול... יש לי אחריות 3 שנים... ואין לי למי לפנות? יש למישהו מושג למי אני יכול לפנות ומי יכול לעזור לי?

23. שלום יש לי כמה שאלות על הדגמים האלה. 1-האם geforce 6700gs תומך ב-sli.? 2-האם geforce 7600gt תומך ב-sli.? 3-האם geforce 7600gs תומך ב-hdr ו-aa.? 3-איזה כרטיס מבין השניים משתלם יותר מבחינה כלכלית? 4-כמה עולה בערך דגם 7600gt בחנות כמו ivory. והאם הפרש המחירים בין שני הכרטיסים שווה את ההשקעה הכספית ב- 7600gs? תודה מראש על העזרה

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  24. Started by uzana2004,

בס"ד מה המחיר המוערך של gforce fx 5200 128?

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  25. Started by T-Flash,

אהלן :D יש ב KSP את ה GTO16... הוא עולה שם פחות מהX800GTO2... מה שאני רוצה לשאול זה האם זה אותו הכרטיס? כלומר הכרטיס הזה (GTO16) הוא בדיוק כמו ה X800XL... גם ה X800GTO2 הוא כמו ה X800XL אחרי פתיחת הצינורות... לשני הכרטיסים עושים OC והם מגיעים ל X850XTPE... כן?? :xyxthumbs:

• 6 תגובות
    • 665 צפיות

דיונים חדשים בפורומים