כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
למה טכנולוגית ה PUREVIDEO של NVIDIA, שמוצגת כ FEATURE בכל הכריטיסים, עולה כסף מעבר לקניית הכרטיס עצמו? לא נראה להם קצת חוצפה.... מישהו ניסה את זה וראה שיש שיפור אמיתי באיכות התמונה? http://www.nvidia.com/object/dvd_decoder_1.02-150-trial.html
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לא מצליח להגדיר תצוגה צבעונית בטלויזיה דרך TV-OUT הכרטיס הינו לידטק PX6600TD 256MB. כאשר רק הטלויזיה מחוברת לכרטיס מסך (ללא מסך) הPOST ועלייה של חלונות מוצגים בצבע ע"ג הטלויזיה לאחר העליה של חלונות התצוגה נהיית שחור לבן, מתוך זה אני יוצא בהנחה שהבעיה הינה בדרייבר או חלונות. החלפת סוג שידור PAL או NTSC דרך דרייבר לא עושים שום שינוי הדבר מופיע על שתי הטלויזיות שיש בבית, נבדקו גם שני כבלים שונים המחברים בינהם. כמו כן נבדקו כמה גרסאות של דרייברים ושתי מערכות הפעלה שונות. אחרי כמה דקות של עבודה במצב שחור-לבן מתחילים להופיע כתמים אדומים על הטלויזיה והתמונה מתעוותת טיפה (אתם יודעים, כאילו מעבירים מגנט מול הטלויזיה), הדבר מופיע בשתי הטלויזיות. האם יש לכם רעיונות בנדון? הדבר מוכר?…
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
האם מישהו יודע איפה ניתן לקנות בארץ זרוע למסכי LCD תואם תקן VESA? תודה
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
זכיתי במכרז במסך Hyundai L90D+ במחיר של 2190 שקל... איזה כייף... אני משתוקק לקבל אותו כדי לפרסם ביקורת ..
-
- 9 תגובות
- 852 צפיות
-
-
אני מתלבט בין 3 המסכים הנ"לל סמסונג lg ו nu tech יש 8 m/s ל lg וסמסונג יש יציאת דיויאי ולשלישי אין עד כמה זה חשוב והעם אני יכול להסתדר בלי זה סמסונג עולה 1759 lg 1755 nu tech 1388 מבחינת אחריות סמסונג ממש על הפנים בעוד של 2 האחרים אחריות טובה אז איזה כדאי לי לקנות? אולי יש דגם אחר שאתם ממליצים?
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
באתר של פנדה מופיע כרטיס של GIGABYTE 7800 GT ,לא מצאתי אותו באתר של GIGABYTE זה הלינק : http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=10975 מה ההבדל בינו לבין ה7800GTX והאם זה מצדיק את הקנייה של הGTX לעומת ה GT או שכדאי לחכות ל ATI ??
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב בעקבות מותו בטרם עת של הTi4200 שלי (נכון מתאים שאני קונה H10,חוזר שמח הביתה ופתאום הכ. מסך מת? מרפי הבן ****...) אני צריך לקנות כ. מסך חדש טוב אז אין הרבה דברים להגיד על זה, חוץ מזה שאני צריך כ. מסך עד בערך 1000 שקל (בבקשה לא לחרוג יותר מדי, אלא אם כן באמת כדאי) אהה כן, ושיהיה AGP (היעוד מן הסתם הוא למשחקים...) תודה מראש לכל מי שיעזור
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב נייד של פוג'יטסו פנטיום 3 433 MHZ ואני רוצה לחבר אותו לטלוויזיה או לדיוידי כדי לראות סרטים על המסך הביתי. ניסיתי לחבר אותו בעזרת חיבור פי סי אי אבל לא מופיעה לי תמונה על המסך, הסאונד עובד מצויין (אני מחבר אותו ישירות לטלוויזיה עם כבל נפרד) אך אין תצוגה. הכרטיס מסך שלי הוא און בורד. מחכה בקוצר רוח לתשובה עיניינית ואודה מאוד למי שיוסיף מדריך מפורט לחיבור זה מההתחלה עד לצפייה עצמה. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
-
-
מה אתם ממליצים לקנות ג'יפורס 7800GTX או להמתין לסוף החודש ניראה מה ATI יביאו עם ה R520 או שעדיף להוסיף לכרטיס שלי(ASUS EAX800 XT) עוד X800XT בתצורת קרוספייר..? מה יתן יותר ביצועים לא רק להיסתכל על טכנולוגיות חדשות שעוד לא מיושמים במשחקים... תודה לעוזרים!
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ואני לא יודע מה עדיף את ה proX600 או 6600 , אתם יכולים לעזור לי בקשה, מה יותר משתלם ולמה?
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ברשותי טלוויזיה ישנה בעלת חיבור AV של 5 פינים, כמו של המקלדות הישנות האלה למחשב חיבור מהסוג הזה http://www.dspglobal.com/adapt%205-pin%20DIN.jpg רציתי לדעת אם אפשר לחבר אותה למחשב (במקרה שלי המרה לRCA)?
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב נייד של פוג'יטסו פנטיום 3 433 MHZ ואני רוצה לחבר אותו לטלוויזיה או לדיוידי כדי לראות סרטים על המסך הביתי. ניסיתי לחבר אותו בעזרת חיבור פי סי אי אבל לא מופיעה לי תמונה על המסך, הסאונד עובד מצויין (אני מחבר אותו ישירות לטלוויזיה עם כבל נפרד) אך אין תצוגה. הכרטיס מסך שלי הוא און בורד. מחכה בקוצר רוח לתשובה עיניינית ואודה מאוד למי שיוסיף מדריך מפורט לחיבור זה מההתחלה עד לצפייה עצמה. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
אנינ צריך כרטיס PCI שיאפשר לצפות בסרטים מהמחשב בטלוויזיה רציתי לדעת אם הכרטיס FlyVideo3000/2000 יבצע את העבודה או איזה כרטיס אחר יכול לעשות את זה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם. הנושא נשמע כאילו קשור לפורום אחר, אבל יש חלק שקשור לכרטיס המסך. החלטתי (קצת מאוחר) לעבור מהקלטות סרטים בוידאו הביתי להקלטות סרטים במחשב ול-DVD. אחרי כמה תחקירים הגעתי למסקנה שהמחשב צריך שדרוג בכמה רכיבים, ואחד הרכיבים (מה שעדיין לא ברור) זה כרטיס המסך. יש לציין שאני לא עורך סרטים מקצועי ואני לא זקוק לציוד ברמה של מקצוענים. שאלתי אנשים שונים בקשר לעניין. חלקם אמרו לי שאני צריך כרטיס לכידת וידאו (או כרטיס טלויזיה... מה שלא יהיה), וחלקם אמרו: "מה פתאום? אתה כולה צריך כרטיס מסך בעל יציאות מסויימות." נאמר לי שבעזרת כרטיס המסך הזה (בעל יציאת Vivo או משהו כזה) אוכל להקליט סרטים למחשב (אם זה מהטלויזיה או מהוידאו או ממצלמת הוידאו). שאלותיי הן: מהן ההשלכות? מה החסרונות…
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
היי, אני מתכנת שעובד שעות רבות מול המחשב. אני מחפש מסך דק, 19 אינטש במחיר של עד 2500 ש"ח או קצת יותר. יש המלצות? תודה, שלומי
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
השאלה בכותרת "אילו זכרונות (1.6ns או 2.0ns) יש ל-6600gt של leadtek הרגיל?" (חח מצטט את עצמי). http://www.logicpc.co.il/eng/Itdetail.aspx?icom=5687
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-
שלום לכולם!:] יש לי שאלה בקשר לרזולציות וה - FPS. אם למשל, יש לי מסך תומך עד הזרולוציה 1200x1024 60hrtz. אני שם על רזולוציה יותר נמוכה, ככה שיהיה 85 hrtz. כאשר אני משחק במשחק כלשהו ואני שם אותו על הרזלוציה הכי גבוהה, זאת אומרת שהמשחק ייעבוד על 60 הרטץ בלבד וכך גם יהיה ה - FPS? כי ידוע לי שלפי קצב ההרטצים, כך גם ה - FPS, אלא אם כן אפשר לבטל את ההגבלה. תודה רבה!:]
-
- 7 תגובות
- 801 צפיות
-
-
:s05: באיזה תאריך הוא אמור לצאת לחניות ולארץ מתי יגיע בערך?
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
xfx 6800GT 256MB DVI,TV DDR3,PCI ק 2300 ש'ח RADEON X800XL 256MB VIVO,DVI,PCI-E של אסוס 2000 שח והאם X800XL חזק יותר מX800PRO ???? חח ושאלה אחרונה מה עדיף X800XL ש של אסוס או ספיר ??? שניהם עולים 2000
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הרי עד היום כדי להתקין שתי כרטסי מסך ב SLI הם צריכים להיות זהים אבל האם בעתיד יהיה ניתן לחבר 2 כרטיסי מסך (של אותה חברה) אבל לא זהים שיעבדו ביחד האם זה תלוי בענין של תוכנה או חומרה SOMEBODY.......???
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך ATI REDON ושאני מחבר לן את TY OUT ועשה הפעלה מחדש הוא מראה לי תצוגה רק בטלויזיה ובמסך של המחשב הוא רושם לי באדום OUT OF RANE ורק אחרי שהמסך מגיע לוינדוס מסך ברוך הבא הוא נידלק לי מה לעשות האם יש דרך לסדר זאת אודה מאוד לכול התומכים
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
http://www.bjorn3d.com/read.php?cID=817&pageID=1665 יש גם X850 בהשוואה, תהנו
-
- 7 תגובות
- 812 צפיות
-