כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
היי רציתי לדעת במה 2 כרטיסי מסך שמחוברים למחשב תורמים? אני יודע שזה מעלה את הביצועים אבל איך? כאילו רק לכרטיס מסך אחד מחובר מסך או שזה לא קשור פשוט הביצועים יהיו טובים? ואם יש לי HD4770 ואוסיף עוד אחד HD4770 משחקים שלא עלו לי בגלל הכרטיס מסך פתאום יעבדו? או שזה עובד אחרת?
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
סגור על כך שהולך לקנות מעבד E6750 + GB p35C-DS3R. לאחר דיון עם מוכר מקצועי הגעתי למבוי סתום: הכל החל כאשר ברקע הייתה דילמה עיקרית - האם לרכוש X1950XT או בהפרש של 300 ש"ח לקנות את ה 8800. במילים אחרות: האם לקנות כרטיס מסך 8800GTS עכשיו ולהרוויח את הדולר הנמוך ותמיכה ב- DX10 (קצת יקר לתקציבי..) או להמתין (לא ידוע כמה זמן) ליציאת כרטיסים אחרים / ירידת מחיר ובינתיים להסתפק בכרטיס מסך פשוט לגמרי בסגנון 7300 ודומיו (300 ש"ח בערך) עם פוטנציאל לשדרוג טוב בקרוב (אולי) וללא תמיכה ב- DX10 או בכלל להשקיע ב X1950XT? הדרישות - כרגע בעיקר ריבוי חלונות עם אינטרנט + אופיס+ סרטים/המרות ברקע. בהמשך תיתכן עלייה בכמות המשחקים. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 666 צפיות
-
-
מה ההבדל בין הכרטיסים הבאים? (חוץ מהמחיר) האם יש הבדלים מהותיים ששווים את תוספת המחיר? http://tms.co.il/product/10390 http://tms.co.il/product/10387
-
- 4 תגובות
- 666 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=9332
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
ברור לי שאי אפשר בדיוק לשאול ככה, כי ברור שעם 2GB / C2D יהיו ביצועים יותר טובים, השאלה היא אם זה מפרט שיוכל לסחוב עוד שנה - שנה וחצי בערך. המפרט המקורי AMD Athlon 64 3000+ S939 Winchester Gigabyte K8N Ultra-9 nForce 4 Ultra 2x512MB TwinMOS DDR400 2.5-3-3-9 Gigabyte x800XL 256MB שהתקלקל - ובמקומו Sapphire x1950 GT 256MB. אני מתכוון לקנות אותו ביום ראשון הקרוב.
-
- 6 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום רצית לדעת אם אפשר במערך של מס' כרטיסי מסך להקצאות אחד נגיד רק לעיבוד תלת מימד ואחר רק לטקסטורה או עם יש לי כרטיס מרובה ליבו לעשות את זה עם כן איך ואיזה מערך (SLI .קרוספייר) עדיף?
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
WTF? וזה לא תקלה בקבצים, כי ההורדה לא נפגמה, ניראה כאילו בגלל שהווינדוס שלי בעברית אז התמונה הפוכה, לא שזה מפריע או משהו, כי מימין כתוב לי את מה שכתוב בתמונה למעלה, ואני לא עובר מהדרייבר הזה, הוא תיקן לי מלא תקלות שהיו מהדרייבר הקודם!
-
- 6 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אין לי מוסג בנושא... הוא אמור לצאת?? תודה מראש למגיבים..
-
- 4 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום לכולם . כעקרון אני מחפש מסך LCD עם יחס עלות-תועלת הכי טוב. מכיוון שאני עדיין לא מבין כל כך במסכים האלה אין לי שום דרישות תכניות מהמסך מלבד שיהיה 12MS ומאטה (מ 12ms אין מריחות נכון?) ושיתמוך ברזלוציה גבוהה. ושלא יחרוג מעבר ל 2K .
-
- 6 תגובות
- 666 צפיות
-
-
נראה לי שכדאי להוסיף את זה לסטיקי או משהו כי זה יעזור למנוע בלבול אצל הרבה אנשים. אני מתכנן לקנות מחר את ה- 5850 וככה התעניינתי בקטע של ה- HD3D ומסתבר שHD3D עובד גם בכרטיסים מסדרת 5000 ! כלומר אם יש לכם כרטיס מסדרת 5XXX או 6XXX (החדשה) יהיה אפשר לחבר אותם לLCD תומך 3D ולהנות מ- HD3D (דרושה תוכנת צד שלישי שקונים ב-25$). מה שכן, הערה קטנה או יותר נכון גדולה! הכרטיסים החדשים של AMD מסדרת 6000 באים עם HDMI 1.4 שנועד לתמוך לא ב- HD3D אלא בניגון של בלוריי 3D! אני בהתחלה חשבתי ש- HD3D זה משהו שנכנס רק בכרטיסים החדשים אבל מסתבר שה- HDMI 1.4 הזה, כל תפקידו זה להוסיף תמיכה של ניגון בלוריי ב- 3D ותו לא. כלומר, מי שרוצה להנות בעתיד מ- HD3D לא חייב לקנות עכשיו כרטיס מסדרת 6000 :-) זאת…
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
נראה לי הגיע הזמו להחליף את הmx440 הישן שלי...אבל מה לעשות אני עני ( ;D) אז ככה,התקציב הוא בערך 400...אני חשבתי על זה http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_90&products_id=2398 הוא שווה את זה?
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי לפני יומים את radon 9800 pro שלי והתקנתי את הדריור הכי חדש שיצא ל ati וריצתי לשאול אותכם המבינים האם תוצאות אלו מתאימות לכרטיס הזה עשיתי שידרוק לשתי ה-3dmark לגירסאות הכי חדשות 3dmark 2002 תוצאה:12100 3dmark 2003 תוצאה:5168 דרך אגב בלי O.C כנסו למפרט שלי
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
יש קובץ מצורף על כול האיקונים יש את הקווים אם אני נכנס לאיזה משחק כול המסך מרוך הורדתי דריברים חדשים הכול עדין לא עוזר [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך טוב למשחקים ב1000 שקל אבל שיהיה AGP....תודה לעוזרים...
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
לגבי הלוח אם אני בכל מקרה לוקח P45 אז אפשרות CF תהיה כלולה בשני האפשרויות. אני אומר שאני אקח P45 בכל מקרה מפני שיהיו כאלה שיגידו שהמחיר של 4850X2 יהיה נמור יותר גם בגלל הלוח ולא רק בגלל המחיר שלו ספציפית.
-
- 4 תגובות
- 666 צפיות
-
-
גם אני חיפשתי דרייבר מתאים לכרטיס שלי (Sapphire X1950PRO) ואז ראיתי באתר של ATI (עכשיו כבר AMD ) שיש דרייבר מיוחד לכרטיס הזה: https://support.ati.com/ics/support/kbAnswer.asp?questionID=23582 יש הורדה למטה מקווה שמותר לפתוח על זה אשכול, אם לא סליחה, תנעלו.
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
1) יש יציאות של כרטיסי מסך חדשים עד סוף אוקטובר (לא בארץ, בכלל)? 2) איפה יוצאים כרטיסים קודם: בארה"ב או ביפן? 3) אני מחפש כרטיס שיתמוך גם בAGP (לעכשיו) ןגם בPCI-E (לעתיד). יש חיה כזו? תודה מראש למי שטרח לקרוא
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
חיברתי את המחשב מיציאת הVIVO לטלוויזיה ע"י כבל RCA והאיכות שהתקבלה הייתה נמוכה. מכיוון שבטלוויזיה יש רק חיבור SCART השתמשתי במתאם. שאלתי היא- אם אחליף את הכבלRCA לSVIDEO האיכות תשתפר? (שוב, בטלוויזיה יש רק חיבור SCART לכן גם פה אצטרך מתאם)
-
- 6 תגובות
- 666 צפיות
-
-
נתחיל מזה שיש לי מחשב דיי ישן עם מעבד E2140 ספק כוח 350W אקטיבי של FSP וכרטיס מסך 8600GT של ג'יגה בייט . אני רוצה להחליף את כל המחשב ולבנות אחד חדש . את הספק כוח אני רוצה להשאיר כי אני בטוח שהוא טוב . בקשר לכרטיס מסך אני לא יודע אם בטווח מחירים שאני מתכנן עד350-400 להביא כרטיס מסך חדש משתלם בכלל לקנות חדש או להשאיר את ה8600GT גם הוא . אשמח לתגובות ואם אפשר לדעת לאיזה כרטיס מסך בן דורנו מקביל ה8600GT אשמח יותר . בברכה , נאור .
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אים יש להם כתובת רגילה(עיר רחוב...) או אתר צרפו לינק תודה
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
היי חברים, עם כרטיס המסך קיבלתי מתאם שכזה, כמובן שבכרטיס ניתן לחבר ישירות את שני הסוגים אך רציתי לדעת עם חיבור בעזרת המתאם יהיה עדיף. תודה.
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
הכרטיס מסך שלי הולך ומתפגר ואני רוצה ליהיות מוכן לקנות אחד חדש במקרה של וודאות שהוא הלך. אני כבר סגור לגמרי על 4770, לא אכפת לי כמעט דגם, רק שלא יהיה פסיבי. ולא, אני לא רוצה להוסיף 100 שקל ולקנות 4850.
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
שלום, לפניי כמה ימים ניקיתי את המחשב מאבק וגם את הכרטיס מסך אחריי שחיברתי את המחשב, הדלקתי והכרטיס מסך מרעיש מאוד לפעמים הוא נרגע לכמה דקות סוג הכרטיס הוא NVIDIA GeForce 6600 הנה תמונה: אם אני ינתק את המאוור הכרטיס יתחמם ויקרוס? ובזמן האחרון אני לא מצליח להפעיל סרטי 720p בצורה חלקה, בעבר עבד לי חלק, יש סיבה לכך? תודה לעוזרים =]
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
האם שווה מבחינת עלות תועלת לשלם עוד 1000 ש"ח כדי לקנות 6800GT? אותה שאלה לגבי 6800 רגיל רק עם 256M במקום 128M
-
- 9 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום... השאלה - כמו בכותרת. יש משהו מומלץ מבין PowerColor, Connect3d, ASUS וכו'... ? ומה אחוז המע"מ שלוקחים על הכרטיסים האלו בארץ? דבר אחרון - מה תאריך השחרור העדכני ביותר המאושר של כרטיס ה- Fermi?
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-