כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
שלום רב.קניתי מחשב חדש ואחרי התקנה של הכל יש לי נקודות על המסך.העם זה בעיה של כרטיס מסך? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 659 צפיות
-
-
קראתי בפורומים מחול שיש צורך לשנות את הביוס עבור עדכון של דרייבר חדש של NVIDIA , זה נכון? Default BIOS does not support latest NVIDIA drivers Cons: WARNING this card will need the BIOS to be flashed before any Nvidia driver version above 177 can be installed quite frustrating that it was not fully functional out of the box הכוונה ל9800GTX זיגבייט 9800GTX זיגה זיכרון 1
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
מחד, מדובר באותו כרטיס: http://www.xpertvision.com/main/vgapro.php?id=148 http://www.palit.biz/main/vgapro.php?id=661 מאידך, בכל הביקורות על הכרטיס של Palit שראיתי מופיע קירור שונה. לא יודע אם ה-PCB שונה גם הוא. לי בכל מקרה יש את הכרטיס של XpertVision והוא מגיע עם הקירור שמופיע באתרים הרשמיים. מישהו יודע אם ה-HR-03GT, DuoOrb או כל קירור מגניב (ושקט!) אחר יתאים לו? הקירור הנוכחי טוב מאוד אבל קצת מרעיש. הכרטיס לא זוכה לביקוש היסטרי ולכן באתרים של TR/TT מתעלמים מקיומו. עדיף כמובן עם אסמכתאות לגבי התאימות וכו'.
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
-
מה ההבדל בין היצרנים האלה של אותו כרטיס GAINWARD 9800GTX+ 512MB DDR3 - PCX INNOVISION Geforce 9800GTX+ 512MB DDR3 OC Freezer Edition PCI-E Club3D nVIDIA GeForce 9800GTX+ 512MB DDR3 PCIe Leadtek nVIDIA GeForce 9800GTX+ 512MB DDR3 PCIe Asus nVIDIA GeForce 9800GTX+ 512MB DDR3 PCIe BFG nVIDIA GeForce 9800GTX+ OC 512MB DDR3 PCIe Palit nVIDIA GeForce 9800GTX+ 512MB DDR3 PCIe
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
האם אחרי שקניתי מסך ושמתי כרטיס מסך תומך ומשקפיים (חבילת תלת מימד של NVIDIA). האם כל התפריטים של המחשב כולל אינרטנט ועד משחקים וסרטים הופכים לתלת מימד? או אפשר הסבר מדויק יותר של מה זה התלת מימד הזה? והאם הוא איכותי יותר מהקולנוע?
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש כבר שבועיים כרטיס מסך שהומלץ פה - 6600 gt אפיק agp של nvidia. לכל מי שהתקשרתי ופניתי - אין במלאי. מישהו מכיר חנות מחו"ל שמוכרת את הכרטיס הנ"ל? חשבתי להזמין דרך האינטרנט בלית ברירה. אם מישהו מכיר חנות בארץ שיש לה במלאי, אשמח לשמוע. מעבר לכך, האם יש אלטרנטיבות אחרות במחיר דומה?
-
- 9 תגובות
- 659 צפיות
-
-
יש לי אפשרות להביא מן היצרן בסין 9600GT DDR3 512MB מסורס במחיר של 300 ש''ח הכרטיס הוא 128BIT הזיכרון הוא 256 מובנה והשאר מן הזיכרון הפיזי של מערכת המחשב. תמונה של GPUZ: http://up55.siz.co.il/up1/utkgzk1nwjno.jpg אז האם משתלם לקנות ב300 ש''ח וגם האם אני ירגיש הבדל ניכר מ-(8600GT(512MB DDR3 שיש לי? <<המפרט בצד<< ותודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך שיתאים לרוב המשחקים "הכבדים" בשוק. אשמח לקבל המלצות....
-
- 4 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום אנשים! היום הופתעתי לראות את הבעיה הבאה: כל המשחקים שאני מריץ עושים בעיה עם צבעים,התמונה מהבהבת בכל צבעי הקשת. אבל כשאני הפעלתי את DIRT2 המשחק עבד כמו שצריך. חשבתי מה יכול להיות הבדל ונזכרתי שDIRT 2 לא תומך בSLI. אז נכנסתי ללוח בקרה של NV וביטלתי את SLI ואז הכל הסתדר. הפעלתי את SLI שוב והבעיה חזרה. אני לא חושב שבעיה בדרייבר כי עוד אתמול הכל עבד חלק. מה דעתכם? אם אחד הכרטיסים נדפק איך אפשר לדעת איזה בדיוק? ועוד אני רוצה לציין שהכרטיסים לא באוברקלוק ואף פעם לא עשיתי להם אוברקלוק.
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
לא מזמן נשרף לי לוח האם ויצא משימוש, מקיוון ששאר החלקים היו מיושנים נאלצתי להחליף גם מעבד ולקנות לוח אם במחיר מינימלי שיתאים לשאר החלקים לוח אם - ASOCK K8NF6G-VSTA מעבד - SEMPRON 3000+ זכרון RAM - 516MB התקציב שאני מתכוון להשקיע מאחר ששאר החלקים לא טובים הוא מקס 600 שקל, המחשב משמש בעיקר למשחקים, אבל לרוב עם הגדרות גרפיקה נמוכות, שימוש משרדי והרבה פעמים גם מתחובר לטלויזיה לראות סרטים. אני צמצמתי את האפשרויות כרגע ל-2: Palit nVIDIA GeForce 7600GS 256MB PCIe או Sapphire Radeon X1600PRO 256MB PCIe בבקשה הביעו את דעתכם על מה עדיף מבין השניים או הביאו אופציה יותר משתלמת, תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 659 צפיות
-
-
מחפש כרטיס מסך טוב למחשב מותג "Dell OptiPlex 755" סוג תושבת: PCIe X16 ספק כח: 275W מעבד: DualCore Intel Core 2 Duo E6550, 2333 MHz דגם מארז:SFF גודל פיזי שיתאים למארז: גובה 6.89 ס"מ רוחב 16.765 ס"מ שימוש: משחקי מחשב (FIFA 2011 לדוגמא) תודה מראש לעונים, נריק
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
חבר שלי קנה את הכרטיסים האלה....והוא אמר לי שיש לו שני חיבורי dvi ושני חיבורי vga(אחד בכל כרטיס) הוא שאל אם זה משנה לאן הוא מחבר את המסך.....אם זה יתן לו את הביצועים של cf 4850 והוא שאל אם הוא מחבר שני מסכים אז הוא מקבל בכל מסך את הביצועים של cf 4850
-
- 6 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אהלן, מה המסך CRT 19 אינצ הטוב ביותר כיום? כרגע יש לי mag 996pf שעומד לנפוח את רוחו כל רגע.. אז חובה להחליף. למה לא LCD? כי הם יקרים, וצריך להשקיע double כסף בשביל לקבל את אותם ביצועים (אומנם בעשירית גודל) וגם כל הקטע עם הפיקסלים השרופים לא קורץ לי.. תודה!
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום! רציתי לדעת אם הכרטיס מסך geforce 220 gt 1 gb טוב לעיבוד גראפי... תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
חיפשתי באתרי ביקורות ובנצ'מרקים השוואות של ביצועי 7600GS לעומת כרטיסים אחרים, והגעתי לכמה מסקנות מעניינות: 1. קשה להבין איך משחק ירוץ על הכרטיס הזה ברזולוציות "נמוכות" של 1024X768 עם פילטרים באיכות גבוהה, כי כרטיסים שונים עם לכאורה אותם spec נותנים תוצאות שונות באתרים שונים 2. גרסת 7600gs sonic של palit \ xpertvision עם זכרון GDDR3 בניגוד ל GDDR2 שמאפיין את 7600GS, עולה פחות מגרסאות 7600GS "רגילות" של חברות אחרות, ולפי בנצ'מרקים שראיתי, אוכל אותם בלי מלח ! 3. וזה באמת מעניין: יש גרסאות של 7300GT עם זכרון GDDR3 שאוכלות את ה 7600GS המסורתי בלי מלח (!!). (למרות שעוד לא מצאתי כאלה למכירה בארץ, לא חיפשתי בדקדקנות) ובסה"כ רציתי לדעת האם הכרטיס הזנ יכול להריץ משחקים "כבדים" כמו …
-
- 6 תגובות
- 658 צפיות
-
-
-
כי יש לוחות שתומכים בטכנולוגיה אבל יש כל מיני שמועות שזה לא אפשרי מעשית...האם זה נכון??? אם זה אפשרי רק בחלק מהכרטיסים בבקשה ציינו אילו בכרטיסים זה אפשרי או לא אפשרי... תגיבו בבקשה..
-
- 5 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אני פתחתי תרד קודם, ובו הציעו לי אחד משני המסכים האלה. לצערי התרד עבר לעמ' השני, מבלי שמישהו יסביר לי את ההבדל בין שני המסכים האלה. ולא רציתי לקפיץ את התרד ההוא (אני הגבתי אחרון), אז אני פותח תרד חדש. מישהו מוכן בבקשה להסביר לי מה ההבדל בין שני המסכים האלה? בזיגזג ההפרש בין השניים הוא 50 ש"ח (793DF עולה 50 ש"ח יותר מ753DFX), ו-50 ש"ח הם די הרבה בשבילי. אז שאני אלך על ה-753DFX, או שלדגם 793DF יש טכנ' יותר מתקדמת או משהו כזה? ההבדל בין שני המסכים ה וא ענק מבחינת איכות וכו'? תודה מראש על העזרה.
-
- 6 תגובות
- 658 צפיות
-
-
מה ההבדל ומה יותר טוב לעריכת וידאו בתוכנת פרמייר אגב הם תומכים dx11 עוד שאלה האם יש משמעות לdx11 בעריכת וידאו אם המערכת הפעלה היא וינדוס 7
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
שלום לכולם, כיום יש ברשותי שני כרטיסי ATI המשולבים ב-CrossFire: הראשון הוא X1650 Pro עם 256mb והשני הוא X1600 Pro עם 256mb אני חושד שיש לי איזושהי בעייה עם הדרייברים או הכרטיסים עצמם - לא ברור בדיוק איפה. בכל מקרה, אני מאוד לא מרוצה מהם - בלפטופ שלי יש כרטיס nVidia Go 7600 והוא פי מיליון יותר חזק. (גם הוא עם 256 מגה dedicated) אני שוקל להחליף לכרטיס יחיד של nVidia ואני שואל אתכם - איזה כרטיס אני יכול לקחת שיהיה מספיק חזק? כבר כמה שנים שלא היה לי כרטיס של nVidia כך שאיני מכיר אותם כיום. הכרטיס ישמש בעיקרו למשחקים. בתודה מראש על זמנכם ותגובותיכם.
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
המפרט שברשותי הוא מעבד אינטל סוקט 468 2.4GHZ לוח אם MSI NEO2 זכרון 128*2 MB DDR 333GHZ כרטיס מסך GFORCE FX5200 64 MB הבדיקה שהתבצעה היא 1024*768*32 AA:OFF ANISO:*4 DETAILS V.HIGH התוצאות הם 1,994,399 TPS 6.63 FPS GFX 699 CPU 6303 ציון כללי 6625 מה אתם אומרים???? כמה התוצאות גרועות ומה הטווח במעבדים HIGE-END.
-
- 7 תגובות
- 658 צפיות
-
-
מה אתם אומרים עליו? אפשר לקנות מסך LCD יותר טוב במחיר הזה? איך הסמסונג 913N לאומתו? תודה רבה מראש באותה הזדמנות אני רוצה לשאול על מסכי CRT, איך הVIEWSONIC P97 והאם יש משהו יותר טוב במחיר שלו? (הסמסונג 959NF, רק שיש בעיות יבואן והבנתי שיש לו בעיות גאוטריה די רציניות)
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
איך אני בודק טמפרטורה בכרטיס מסך??(בכרטיס של ATI) כי התוכנה SiSoftware Sandra Lite 2005 כותבת לי 70 מעלות וזה לא ניראה לי הגיוני
-
- 5 תגובות
- 658 צפיות
-
-
יש לי מחשב די חדש ואני רוצה לדעת אם אשר לחלק אותו לשתי מחשבים כלומר י=אם יש אפשרות לקנות עוד מסך ועכבר ומקלדת ולעבוד במקביל. ואם כן אפשר גם לשחק כמו ברשת אחד נגד השני??? המפרט שלי הוא : כרטיס מסך 1900GT 256MB לוח אם M2N-E ASUS זיכרון 512X2 DDR2 667 ארדיסק 160GB SATA2 אז האם אפשר לעשות את זה או שלא או שצרכים מחשב יותר טוב?.??
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-