עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_94_1388&products_id=12156 של אסוס מזה שתי ליבות מזה ??

• 7 תגובות
    • 651 צפיות
  2. שלום לכולם, רציתי להתייעץ אתכם לגבי הבעייה שיש לי עם כרטיס מדגם 9500pro של Sapphire . הכרטיס נקנה באפריל 2003 בגירסאת retail . האם גם בארץ יש כיסוי אחריות 3 שנים על retail ? קשה לי להאמין האמת, אבל לשאול לא יזיק. איך אני יוצר קשר עם מני שחר מסימפלטק? אין תשובה במספר טלפון המופיע באתר. מה קורה איתם בדיוק? האם ניתן לקחת את הכרטיס ליבואן של Sapphire ? יש למישהו מושג מיהו היבואן? נא עזרתכם...

• 5 תגובות
    • 651 צפיות
  3. Started by ykg,

היי, אני הולך לרכוש את הכרטיסה הזה בימים הקרובים: http://www.skypc.co.il/pl_product~C3D-HD4850-512D3E-HDMI~8~0.htm הנה הספק שיש לי : http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=2179 הוא מספיק חזק לסחוב את הכרטיס? ושאלה אחרונה,אם מציעים לי בחנות, להחליף לו את הקירור (ל4850) יש טעם? החשש שלי שהוא לא ידפוק לי את שאר הרכיבים במחשב כי הבנתי שהוא עלול להתחמם.אציין למעבד שלי יש קירור של ארקטיק קולינג.בקיצור יש טעם לשפר את הקירור? אני לא מתכוון לעשות לו OC או דברים אחרים בעיקר לשחק וכנראה שגם זה בלי לטחון לו את הצורה במשחקים הכי כבדים..

4. שלום, במחשב הישן שלי היה כרטיס מסך ג'יפורס 6200, וכשניסיתי פעם לחבר אותו לטלויזיה רגילה כדי לצפות בה בסרטים דרך חיבור RCA, האיכות הייתה ממש גרועה. עכשיו במחשב החדש שלי יש כ"מ 8600GT עם חיבור SVIDEO שאמור להיות איכותי יותר. אם אני אחבר אותו לטלויזיה האיכות תהיה טובה יותר? האם זה ממש כמו לראות כשדיוידי רגיל מחובר לטלויזיה, או שהאיכות מהמחשב תמיד תהיה פחות טובה? תודה

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  5. אני צריך כרטיס מסך דחוף. לאחר שקראתי הרבה הגעתי למסקנה שעבור תקציב של 700-800 שקלים הכרטיס האולטמיטיבי הוא 9600GT האם לדעתכם יש בעיה במוצר הזה? XpertVision nVidia GeForce 9600GT 512MB במחיר של קצת פחות מ700 שקלים http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1175 בנוסף, שמתי לב שתמיד יש גרסאות OC לכרטיסי מסך האלו, האם שווה להוסיף סכום של 100-200 שקלים למטרה הזו? קראתי מאמרים שמסבירים איך אפשר לעשות SOFTWARE OC ממש בקלות ובלי להסתכן, לדוגמא: http://www.tomshardware.com/reviews/overclock-graphics-card,1916.html והכי חשוב - שמתי לב לירידות מחירים משמעותיות מאוד, הרי זהו כרטיס שיצא לאחרונה בארץ. יש למישהו הערכה האם זה יימשך בקצב הזה? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  6. Started by shibby15,

שלום לכולם, מפעת חוסר מקום בשולחן העבודה החדש שלי החלטתי שהגיע הזמן להחליף את הCRT המתיישן ולשדרג לLCD. עכשיו אני יודע שעייפתם מהמלצות ואני כן עשיתי חיפוש ואני כן עובר על ההודעות האחרונות בפורום, אבל לא מצאתי מידע שרלוונטי לגבי. אני לא משחק הרבה משחקים (רק מידי פעם, גם ככה הכרטיס מסך שלי מיושן ולעולם לא יהיה לי כרטיס היי אנד רציני, לא ממש גיימר). מידי פעם סרטים, גם לא רציני. רוב השימוש הוא ללימודים (קריאה של מסמכים) ואינטרנט. הבנתי שיש קצת בעיה עם גלילה מהירה בLCD אז אם אפשר להכניס בתקציב הזה משהו כמה שיותר מהיר, הדברים הקטנים האלה משגעים אותי בינתיים מה שחשבתי עליו זה בעיקר הבנקיו 767-12 קראתי ביקורות לא רעות עליו. חוץ ממנו ישנו הNU הזול. או במקרה ה"גרוע" הLG 1730 …

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  7. Started by House M.D.,

היי. יש לי מערך של שני GTX 560. יש לי שני מסכים, אחד 23" 1920x1080 והשני 17" 1440x900. שמתי לב שבמצב מנוחה, GPU-Z מראה שמנוצלים 200-250MB מהזיכרון של הכרטיסים (מתוך 1GB). האם זה אמור להיות כך? והאם זה יכול להשפיע על הביצועים של משחקים? תודה.

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  8. Started by daniel_geva,

שלום לכולם. אני חדש בפורום שלכם והוא נראה סבבה. קיצר אחי הגדול מעוניין לקנות לי כרטיס מסך חדש למחשב, עכשיו אני עובד עם mx440 128 mb והוא מעפן טילים. קיצר התקציב לכרטיס מסך שלי הוא 700-750 שקל בערך. עכשיו המחשב שלי בין שנתיים ואני די בטוח שהוא agp ולא pci xpress, והייתי בחנות מחשבים והתעננתי בגיפרוס 6600 אבל המוכר אמר לי שבגלל שהמחשב שלי agp אז הכרטיס מסך לא יתמוך בו, ולכן הוא הציע לי ככה: redon 9600 pro 256 mb ב650 שקל (הכרטיס מחברת גיגהבייט) או redon 9800 pro 256 mb ב800 שקל (הכרטיס של חברת פיילון או משהו כזה) עכשיו כמה דברים, אני לא כזה גיימר, אני משחק פעם ב.... במשחק מחשב אבל נמאס לי מהכרטיס העלוב שלי אז לכן אני לא צריך כרטיס משו דה-בסט. עכשיו, האם יש סיכוי שיש גם גייפ…

• 5 תגובות
    • 651 צפיות
  9. Started by jorylit,

בהנחה שהמחשב חזק ומנצל את הכטיס מסך עד הסוף ללא אוברקלוק, איזה כרטיס מסך כדאי לקנות כדי להפעיל את המשחקים הכי חדשים far cry, doom3,ut2004,halo,hl2 וכו' במינימום של 40-50 fps על רזולוצייה של 768*1024 על ההגדרות הכי גבוהות? תקציב 1000-1500 אם אפשר פחות מה טוב. תודה. תוספת: ל agp.

• 8 תגובות
    • 651 צפיות
  10. Started by alvin,

יש לי בעיה עם dungeon siege 2, יש לי OC על 6200 ל-450/700, אני משתמש ב-LEADTEK אז יש לי WINFOX שמראה לי תדירות שעון גם בהיסטוריה. בדקתי את התדירות בזמן הרצת המשחק והוא מראה שהיא 300, שזה התדירות המקורית, עשיתי OC גם ל-2D על מנת לראות אולי הוא משתמש בזה במקום אבל עדיין יש שם 300. למישהו יש רעיון למה זה?

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  11. Started by sasmimo,

שלום יש לי לוח ASUS P5-KC שלא מזהה כרטיס 8600GT SUPER 1GB בחריץ של 16X והוא עובד רק בחריץ של 8X למרות שעידכנתי את הביוס של הלוח ושל הכרטיס ממה יכולה הבעיה ???? תודה ???

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  12. איזה מסך יותר טוב? מסך LG -LCD 1780Q מסך Samsung - LCD SyncMaster 730B על מה אתם ממליצים?

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  13. כי אני קניתי לפני שנה ככה 5200 של BFG ב-550 שקל ובעל החות אמר לי שזה עולם אחר והאביט עלה אז רק 350 אבל אחרי ששמתי על המחשב הביצועים בכלל לא היו משהו... ועכשיו אני רוצה לקנות 6600GT ואני מתלבט אם לחזור לאותה חנות....

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  14. Started by Alroit,

שלום לכולם לצורך ההבנה - איזה חיבור מתח עדיף לתת למכרטיסי PCI-E מהלוח עצמו ניתן לחבר 4PIN MOLEX ל- PCI-E בכרטיס או עדיף ישירות מהספק כוח? והאם יש יתרונות לחיבור כל שהוא? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  15. מחד, מדובר באותו כרטיס: http://www.xpertvision.com/main/vgapro.php?id=148 http://www.palit.biz/main/vgapro.php?id=661 מאידך, בכל הביקורות על הכרטיס של Palit שראיתי מופיע קירור שונה. לא יודע אם ה-PCB שונה גם הוא. לי בכל מקרה יש את הכרטיס של XpertVision והוא מגיע עם הקירור שמופיע באתרים הרשמיים. מישהו יודע אם ה-HR-03GT, DuoOrb או כל קירור מגניב (ושקט!) אחר יתאים לו? הקירור הנוכחי טוב מאוד אבל קצת מרעיש. הכרטיס לא זוכה לביקוש היסטרי ולכן באתרים של TR/TT מתעלמים מקיומו. עדיף כמובן עם אסמכתאות לגבי התאימות וכו'.

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  16. Started by Sifo Jen,

היי, יש לי כרטיס של ATI (R9600XT( , באתר של החברה כתוב שיש כזה דבר שקוראים לו FULLSTREAM: http://www.ati.com/products/brochures/5639fullstreamWP.pdf איך אני מפעיל את זה או לפחות יודע שזה פועל? כי ממה שאני רואה בסרטים אין הבדל. *שאלה שניה: רציתי להתקין את הMMC של אי טי אי ובשבל זה רציתי להתקין את הDVD DECODER, כאשר הורדתי אותו והפעלתי את ההתקנה הוא ביקש את הדיסק של ATI, הכנסתי את הדיסק שקיבלתי מספיר והוא אומר שזה לא הדיסק, הוא לא מוכן להתקין, מה עושים?? תודה רבה!!!, יאיר.

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  17. אני מנסה כבר כמה זמן להבין מה לעזאזל הולך בשוק ואני רק מסתבך יותר ויותר, אני רוצה להביא מחשב חדש ואין לי מושג מה כדאי להביא... לא התעדכנתי מאז ימי ה RADEON 9800 :-X אז זה קצת בעיה בשבילי להסתנכרן על כל העניין, יש לי כמה שאלות: 1. קודם כל מה שביקשתי בטופיק... 2. מה תכלס הכרטיס מסך החזק ביותר היום? עזבו רגע ת GTX295, האם זה 4870 של ATI או ה 260 או ה 280 של NVIDIA? 3. מה ההבדל בין ה 260 החדש והישן והאם החדש יותר טוב מה 280? 4. איזה כרטיס כדי לי להביא (עזבו רגע תקציב בצד) אם יש לי מסך DELL 2007WFP

• 5 תגובות
    • 651 צפיות
  18. יש לי כמה הזדמנויות לקנות כרטיסי מסך מהדור הקודם של הכרטיסים (radeon 9500, סדרת ה-TI של geforce), ורציתי לשאול אם הכרטיסים האלה שווים משהו היום (למישהו למשל יש עכשיו ti4200 ויכול להגיד איך הוא במשחקים החדשים?), ומה לדעתכם צריך להיות טווח המחירים של הכרטיסים האלה, בהנחה שהם יד- שניה וכבר ללא אחריות. קחו בחשבון שאינני יכול להוציא עכשיו מעבר ל-600-700 ש"ח על כרטיס מסך. תודה מראש וחג שמח!

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  19. Started by sharon500,

שלום, אני מתכוון לקנות כרטיס מסך חדש 8800GT במקום ה 7600GT שיש לי כרגע. אני נמצא בדילמה כי אני לא יודע איזה גירסא לקחת. אלו האפשרויות: PALIT GeForce 8800 GT PALIT GeForce 8800 GT SONIC GIGABYTE NX88T512HP ASUS EN8800GT/G/HTDP/512M ASUS EN8800GT/TOP/HTDP/512M PALIT GeForce 8800GT Super+ (1GB !) אני קונה את הכרטיס דרך היבואן ואני רוצה לדעת איזה גרסא כדאי לי לקנות. איזה יצרן יהיה יותר טוב? ודרך אגב שאר המפרט שכרטיס הולך להיות מחובר אליו, אם זה חשוב: E6300@2400 ASUS P5KR 2GB DDR2 686Mhz מסך 19" רזולוציה לשיחוק 1024X1280 וזהו אני חושב... אז מה אתם אומרים? תודה,

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  20. Started by Max00,

הזמנתי היום ב KSP מחשב, אז ביקשתי GTX 260 ו P31, המוכר אמר לי שהכרטיס לא ינוצל במלואו ובגלל זה כדי לקחת P43 שתומך בחיבור 2.0... אז הקשבתי לו ולקחתי P43. האם באמת יש שינוי בין P31 ל P43 עם כרטיס מסך שכזה?

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  21. Started by little_big,

שלום, אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך שיתאים לרוב המשחקים "הכבדים" בשוק. אשמח לקבל המלצות....

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  22. מחפש כרטיס מסך טוב למחשב מותג "Dell OptiPlex 755" סוג תושבת: PCIe X16 ספק כח: 275W מעבד: DualCore Intel Core 2 Duo E6550, 2333 MHz דגם מארז:SFF גודל פיזי שיתאים למארז: גובה 6.89 ס"מ רוחב 16.765 ס"מ שימוש: משחקי מחשב (FIFA 2011 לדוגמא) תודה מראש לעונים, נריק

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  23. Started by iluxa1,

^^^^^^^^^^^^

24. Started by Friedman,

תקציב 2000 גג 2400 ש"ח. לצערי יש לי בעיות מקום ולכן נאלץ לוותר על CRT חשוב דיוק צבע וחדות, מהירות תגובה חשובה קצת פחות. מודה לכל המומחים.

• 6 תגובות
    • 651 צפיות

דיונים חדשים בפורומים