עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by yoavb,

שלום, ברשותי כרטיס מסך מדגם ABIT Readon 9600XT. לאחרונה הוא התחיל להשמיע רעשים נוראיים מהמאוורר (של הכרטיס). השאלה היא מה באפשרותי לעשות. לפרק אותו? לנקות/להחליף/לשמן מאוורר? להחליף כרטיס קומפלט?. תודה

• 7 תגובות
    • 683 צפיות
  2. הכרטיס עלה כ 300$ בתקווה שאני יכול לפתוח את הצינורות.... וכשיגיע אני יביא תמונות ותוצאות.

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  3. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_1943_1945&products_id=12604 תודה.

• 9 תגובות
    • 683 צפיות
  4. Started by simla101,

האם יש איזשהו חסרון של לקנות את הכרטיס הזה על פני גרסאת ה-512MB של ספיר? http://www.1pc.co.il/product_info.php?products_id=8167 האם הכרטיס הזה והכרטיס של ספיר (גרסאת ה-512MB) זהים (חוץ מהקירור)? http://www.1pc.co.il/product_info.php?cPath=776_779_787&products_id=7812 תודה

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  5. Started by cold fire,

אני מחפש כרטיס מסך לא למשחקים הכי חדשים והכי כבדים... יש לי agp x4 (אפילו לא x8) יש לי כרגע fx5200 אבל די נמאס לי ממנו וגם כן הוא די חלש ראיתי את הכרטיס המסך הזה בksp ?9600 Pro EZ 256MB, TV, DVI, AGP? של powercolor ב350 ש"ח איך הכרטיס? ממה שראיתי הוא תומך ב128bit או שיש כרטיסים שנותנים תמורה יותר טובה לכסף..? נ.ב אני לא מעוניין לקנות יד שנייה

• 7 תגובות
    • 683 צפיות
  6. Started by iveco,

יש לי כרטיס מסך GTX560 שכל פעם שאני מפעיל אותו עושה בוט אבל המסך נמרח כאילו הכרטיס נדפק שמתי לב שיצא לו הפלאח הכסוף שיושב על הציפסט קירור כזה יכול להיות שזאת הסיבה ? זה מגן כזה כסוף אלומיניום שכתוב עליו NVIDIA שאני פותח את הכרטיס הפלאח הכסוף נדבק לצלעות קירור כמו שמוציאים מעבד והוא דבוק לגוף קירור אולי זאת הבעיה ?

7. טוב אז ככה יש את הכרטיס GeForce9800GT עכשיו יש גם את של ג'יגה בייט וגם את של אסוס פחות או יותר אותו מחיר.. איך אני יודע מה עדיף לי?? שעות חיפשתי על זה חומר ולא מצאתי כלום... תודה לעוזרים! הנה לינקים למי שלא הבין... http://www.skypc.co.il/pl_product~32155~8~0.htm asus http://www.skypc.co.il/pl_product~44428~8~0.htm Gigabyte

• 4 תגובות
    • 683 צפיות
  8. כפי שאפשר לראות בצד, כן המערכת ההפעלה שלי היא וינדוס 98.... בגלל שהמחשב שאני משתמש בו הוא: פנטיום 2 400 מגה הרץ. 128ראם gforce 2 mx 400 32 mb כמה לדעתם בשביל הצחוק התוצאה שהייתה יוצאת לי ב3dmark ? יש את ה200 נקודות :]?

9. Started by rtuci,

7600GT 256MB GDDRIII, TV, DVI, PCI-E הפרטים על הכרטיס מסך http://www.pointofview-online.com/GF7600GTpci.html

10. Started by Ido.G,

אוקיי....... ברור שלהגיד הרבה יותר קל מלעשות. אבל בכל זאת.... למה בעצם אין גם מאגר המהרה לכרטיסי מסך? לדעתי יהיה נחמד אם תהיה איזה טבלה לזה. גם אם לא להמהרה.... פשוט שכל אחד יכתוב שם פרטים על הכרטיס שלו כגון אם איזה זכרונות הוא בא וכו'.......... ככה כל אחד שירצה לקנות כרטיס ידע פרטים לגבי הכרטיסים שנמכרים.

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  11. כאן: http://www.techpowerup.com/reviews/Zotac/GeForce_8500_GT/15 נראה שלא עולה בהרבה על ה7300/7600GT , פרט לנושא עבוד ווידאו. לדעתכם - שווה כחלופה (CPU DUO 4300, שימוש עיקרי - HTPC) ? אגב, הכרטיס ההוא מומהר ב~60% ...

• 4 תגובות
    • 683 צפיות
  12. Started by dovik,

מחפש כרטיסים המקבילים לאלו שנמצאים כיום בשוק: Nvidia 5200Fx Radeon 9800 תודה.

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  13. TSMC הפיצה 80 דוגמאות(ועוד 40 בדרך) של רכיבים שנוצרו בליטוגרפיה של 90 ננו מטר ללקוחות שלה. ותתחיל ביצור המוני שלהם בתחילת 2005. הדבר הזה משתלב טוב עם התוכניות של מיקרוסופט ליצור המוני של ליבת הXenon מבית ATi שתניע את קונסולת הXbox2 שלה אחרי חשיפתה כבר ברבע הראשון של 2005. בנוסף לכך הדבר הזה משתלב גם אם התוכניות של nVidia וATi שתיכננו להתחיל לייצר ליבות גראפיות בליטוגרפיה של 90nm בQ2 של 2005. תהליך יצור הליבות בליטוגרפיה של 90nm יאפשר לייצר ליבות עם מספר רב של טרנזיסטורים בעלויות נמוכות בהרבה מליבות תואמות בליטוגרפיה של 110/130 ננו מטר LK. הסיבה העיקרית לחוסר תמיכתה של ATi בSM3.0 היא שהעלויות לא מפצות על היתרונות הדלים בהרחבת השיידרים הנ"ל. תמיכה בSM3.0 מצריכה הוספה של כ60…

• 5 תגובות
    • 683 צפיות
  14. מאלה שניסו את הדמו של הראש עם DX10 של NVIDIA, על כמה FPS זה עבד אצלכם?? וזה עובד עם 8800GTS 320MB?

15. Started by U_U,

הgf4mx העלוב שלי גוסס בייסורים קשים (רותח במאמץ - במיוחד Guild Wars - ומפוחם בקצוות :-X ) אני מחפש מחליף כמה שיותר זול הדרישות: - AGP (לוח אם עם סלוט AGPx4) - תמיכת חומרה בDX9 - עמיד בפני Guild Wars - תמיכה בpixel shader 1.1 לפחות (B&W2) - אם אפשר.. שיריץ FEAR (מצידי ב 200x320 ו256 צבעים - העיקר שירוץ ולא יסרב לעלות בגלל חוסר תמיכה במשהו) יש בksp כרטיס fx5500 ב295 ש"ח (אם אני לא טועה הוא עומד בדרישות הנ"ל...) - יש משהו עדיף באותה סביבת מחיר?

16. Started by IP,

CTX PR711F Flat Trinitron Monitor IIyama Vision Master Pro 1413 Diamondtron Flat Monitor LG F700P Flatron Monitor+ USB hub MAG 796FD2 Flat Diamondtron Monitor Viewsonic G75F Flat Monitor אני רוצה שהמסך יהיה אמין, רזולוציה/רענונן טוב ובלי בעיות מיוחדות. יש לי חלון מול המחשב, ובמסך שיש לי עכשיו יש השתקפות, אני רוצה שבמסך החדש לא יהיה השתקפות בכלל. תודה.

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  17. Started by polegs,

כותרת^^^ http://ksp.co.il/hmain.php?uin=7935 או GIGABYTE - 9800GT OC

• 4 תגובות
    • 683 צפיות
  18. Started by pringles,

טוב קניתי את הכרטיס הזה אבל אני לא מבין או שזה רק אצלי או שזה אצל כולם.. הוא עושה רעש של גנרטור!!!!!!!! מה זה??? חשבתי הוא עם קירור שקט וככה הבנתי פה מהמלצות שלכם או שפשוט אצלי זה תקול האם אפשר לנתק את המאוורר שלא יעבוד...? הכוונה האם זה ישפיע?(לא מתוכננים אוברקלוק או משו סתם שימוש רגיל) תודה רבה

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  19. Started by dirk,

האם זה נכון שמסכים שטוחים לא מריצים טוב משחקים ודברים מסויימים כמו מסך רגיל? או שזהו רק מיתוס??? תודהכ חברים...

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  20. אני רוצה לקנות כרטיס מסך שיעבוד לי AC וכל המשחקים החדשים שיצאו על מינימום מדיום. יש לי כמה בחירות: HD 3850 HD 3870 HD 4670 איזה מהם הכי טוב להרצת המשחק הזה ולמשחקים אחרים? חשבתי יותר בכיוון ה3870 הוא לא עולה הרבה אני יקנה של PALIT 512MB והוא גם 256BIT אני צריך אותו זמנית עד שאני יקנה מחשב חדש אז בבקשה אל תציעו אחרים ובמיוחד לא של (אל תשאלו למה)NVIDIA. תודה לעוזרים!

21. Started by gabig12,

שלום אני רציתי לקנות כרטיס מסך RADEON 9600 128MB אבל אמרו לי שזה לא יעבוד על המחשב שלי כי זה ישן (יש לי פנטיום 3 1300 מגה הרץ) ליורציתי לדעת אם מי שאמר לי את זה צודק והוא גם אמר לי לקנות RADEON 9200 128MB ואמר שזה יעבוד אצלי. האם הוא צודק שהRADEON 9600 128MB לא יעבוד אצלי? האם הRADEON 9200 128MB טוב למשחקים וטוב לTV OUT ושווה לי לחסוך כסף ולא לקנות את ה9600? אמרו לי גם שהכרטיסים האלה צריכים הרבה קירור האם הכרטיס מסך בא עם מאוורר או שאני צריך לקנות אותו בנפרד? אני אודה לכם אם תענו לי בהקדם

• 5 תגובות
    • 683 צפיות
  22. Started by compgt,

שלום לכולם, כאמור ברשותי כרטיס מסך ATI HD5850, לאחר עדכון דרייברים מגרסה 11.3 ל11.9 התחילו להיות "לאגים" בלתי נסבלים ואני לא מדבר על משחקים אלא אפילו בדפדפן או בפורומים, למעשה כל אתר אפילו טקסטואלי. האם מדובר בתקלה ידועה? האם יש לקנפג משהו לאחר ההתקנה?

• 4 תגובות
    • 683 צפיות
  23. רכשתי כרטיס טלויזיה הנ"ל. למרות שבחרתי בהגדרות הקידוד האופטימליות (MPEG2-12Mbps), לוידאו המוקלט נוסף רעש. גם בתצוגה לפני ביצוע ההקלטה הרעש קיים. נראה שהבעיה היא לא בכבל (חיבור ישיר לטלויזיה שלא דרך המחשב מפיק איכות טובה מאוד עם אותו הכבל). איך מתגברים על הבעיה? בברכה, ilil

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  24. Started by Yep,

שלום למומחי הפורום איזה מסך לגרפיקה (פוטושופ) וסרטים הייתים ממליצים? גם משחקים אבל לא כבדים או משהו כזה חשוב במיוחד שהצבעים יהיו אוטנטים. עדיף LCD עדיף 17-18 תקציב 1750 עם אפשרות לעלות ל2000 אם לא ניתן ... תגידו

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  25. Started by sirsnir,

אני מנסה להבין את ההגיון של חברת NVIDIA בסימון כרטיסי המסך (אני מחפש כרטיס ומשתגע) כרטיסים מסדרות שונות מציעים דברים שונים למשל ה 280 יכול להיות מהיר מ 430,אם ככה מה יש ל 430 יתרון (חוץ מזה שהוא מתחיל בספרה יותר גדולה ? ).520 ו 430,מה יותר מהיר(שניהם עולים +- אותו דבר) יש חוקיות כלשהי שאפשר ע"י דגם הכרטיס להבין מהשו על רמת הביצועים שלו?

דיונים חדשים בפורומים