עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by tazmnia,

אני מעוניין לקנות מסך 19 אינץ LCD בתקציב של עד 2500 אבל אני לא יודע איזה כדאי לי לקנות . חשוב לציין שזה משחק למשחקים וסרטים אז עדיף שהזמן תגובה יהיה 8mi .

• 3 תגובות
    • 535 צפיות
  2. אז ככה בשביל לחבר את הסאונד אני צריך חיבור של מ2 בננות RCA לחיבור של אוזניות ? בתודה איתי

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  3. Started by eladbu,

האם כדאי עדיין לקנות היום את ה radeon 9800 pro agp הציעו לי אחד ב 900 שח

• 6 תגובות
    • 727 צפיות
  4. Started by m0sh,

טוב אז ככה,הייתי צריך לפתוח את הטופיק הזה כבר לפני כמה ימים ושכחתי אז ככה חבר שלי עם תקציב של 600-700 שקל לכרטיס גרפי ובחנות שהוא קונה יש לקנות או את ה9600XT או 6600 רגיל ורציתי לדעת אם יש משהו שיותר שווה לו במחיר הזה...אם יש לכם מושג אז תגידו לי... וגם חנות במרכז הארץ,רצוי השרון תודה רבה! מותר לציין שמדובר על כרטיס AGP

• 5 תגובות
    • 793 צפיות
  5. Started by K0sTa,

אני צריך גירסה הכי אחרונה יש לי direct 9.0c יש יותר חדש ?

• 7 תגובות
    • 786 צפיות
  6. Started by gilad0327,

http://www.nirtech.co.il/catalog/product_details.aspx?prodid=1385 שווה לקנות אותו ...הוא טוב?

• 11 תגובות
    • 936 צפיות
  7. בדקתי את אשכול כרטיסי המסך באתר וראיתי את הנתונים של שני הכרטיסים: ל-6800GT יש DDR3 ו16 צינורות עיבוד בעוד של6800 יש DDR ו12 צינורות עיבוד, אבל לצערי זה לא אומר לי הרבה כי אני לא ממש מבין בזה. מה ההבדל בין 6800 ל-6800GT בתכלס, כלומר בהרצת משחקים כבדים? והאם ה6800GT הוא הרבה יותר טוב מאחיו הקטן 6800 או רק בקצת? אשמח אם תעזרו לי.

8. יתרונות חיבור אם מישהו יודע נא פרטו.

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  9. Started by qpalzm,

כל כרטיס צפוי לרדת ב100 דולר בהשוואה למחיר ההשקה שלו. כלומר החל מ11 באוגוסט: 6800U = 399$ 6800GT = 299$ 6800NU = 199$ המקור: http://www.vr-zone.com/?i=2547&s=1

• 79 תגובות
    • 8.2k צפיות
  10. Started by rhin0,

כנראה שעוד מספר ימים אני מזמין את המחשב שלי מחול והיתלבטתי כרטיס מסך של איזה חברה לקחת הכרטיס שאני אקח יהיה 7800GTX (אלא מה?) ההעדפה הראשונה של אבא שלי היתה אסוס כנראה בגלל המוניטין וגם ראיתי שיש להם באנדל עשיר מאוד בבקשה המלצות רק לכרטיסים שנמצאים ב NEWEGG

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  11. Started by bendan7,

אני גימר והציעו לי שני כרטיסי מסך... איזה מהם יותר טוב לגימיר ? Gigabyte FX6800GT 128256bit +DVI +TV Out או X800XL 256MB 256bit 980Mhz DAC400Mhz +VIVO +DVI+ TV Out תודה מראש לעוזרים !!

• 3 תגובות
    • 536 צפיות
  12. אני מצרף לכאן תמונה בפעם האחרונה לזיהוי הבעיה ...עכשיו אני לא יודע אם זה פגם במשחק אבל אני בטוח שהמשחק רץ אצלי על 3 כרטיסים שונים ללא בעיה . לאחר משהו כמו 5 דקות פלוס מינוס של משחק בפארקריי אני מקבל תקיעות ולאחר שהסרתי את הVPU R המשחק חוזר שוב עד 3 תקיעות מקסימום ואז המחשב מבקש ריסטרט וכל זאת לאחר שלפני המשחק דאגתי להתקין את כל הדרייברים הקיימים מה שקורה שלאחר הריסטרט (ראו בתמונה) רשום לי שה AGP מנותק וכמו כן גם בהרצה של הדיירקט X רואים הצללה על האפיק .... מה שקורה שאין דרך להחזיר את המצב לקדמותו כאילו שום דבר לא מגיב ואני חייב להתקין את הדרייברים מחדש , מה לעשות / מה הבעיה ? אני חייב להוסיף הערה ! לפני שבוע וחצי לקחתי את הכרטיס למעבדה שכמובן הכרטיס באחריות ואצלם משח…

• 6 תגובות
    • 617 צפיות
  13. Started by STRENGTH,

החתימה שלך מפחידה אותי :'( יאאאא יהיה לי סיוטים

• 108 תגובות
    • 7.9k צפיות
  14. Started by Meidan2005,

שאלה בכותרת ואם כן אז באיזה ?? לוחות ? ואיך ? Gigabyte GA-K8NF-9 nVIDIA nForce4 4X Socket 939 בלוח הזה למשל אפשר?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שאלה תיאורטית. אם יש בידי לוח אם התומך ב-SLI, ושתי כרטיסים כפולי ליבה, כמו ה-6600GT הזה, האם אוכל לחבר את שתיהם ב-SLI וכך אני אהנה מכוח עיבוד בלתי נתפס של 4 ליבות 6600GT?

• 8 תגובות
    • 969 צפיות
  16. היי לכולם האם מישהו יודע היכן ניתן לקנות את המסך הבא: http://www.sony.co.uk/PageView.do?section=en_GB_Products&productcategory=%2FComputing%2FComputer+Displays%2FMultifunction+Displays&productmodel=%2FComputing%2FComputer+Displays%2FMultifunction+Displays%2FMFM-HT95&productsku=MFMHT95S&site=odw_en_GB&page=ProductHome בישפאר אין להן מושג, לא ולא יודעים אם בכלל יגיע מתישהו גם בלייף לא מביאים אותו. תודה

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  17. Started by karpad,

שלום רק רציתי לראות את ההבדלים בין הכרטיס הישן לחדש בקצב הפריימים בATITOOL פתחתי לי את התוכנה לתומי ומה ראיתי שם?!!!! רואים ממש מגעיל את ה3D VIEW למה רואים כלכך מגעיל מה עשיתי לא טוב!?

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. אני קונה מחשב חדש עם Geforce 6600GT ( סתם רקע על כרטיס המסך כדי להסביר את הצורך שלי ב - dvi אחר כך ) לאחר קריאת מיליון הודעות בנושא המסכים לא קיבלתי רושם ברור על איזה יותר מסך טוב יחסית לשאר.... ואני מעוניין לרכוש מסך LCD ולפי בדיקות צמצמתי את זה ל - 3 מסכים, שהם כולם של Samsung. - Samsung 730B - בעל 8 מילישניות, 17", DVI, זכה לביקורות מצויינות ב- Tom's Hardware, בעל ניגודיות600:1 - Samsung 913t - בעל 8 מילישניות, 19", אין DVI, בעל ניגודיות 1:700, - Samsung 930 - בעל 8 מילישניות, 19", DVI, בעל ניגודיות 1:700. אצל כולם הרזולוציה המקסימלית היא 1280x1024. אני נוטה לכיוון ה - 930, כי אני מעדיף מסך גדול יותר אבל קראתי על זה ביקורות מאוד חלוקות ( חלק אומרים שזה ממש טוב וחלק א…

• 5 תגובות
    • 798 צפיות
  19. Started by K0sTa,

מה ההבדל בין שניהם?

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  20. Started by PayneBack3251,

שלום...התלבטתי אם זה שייך לפה או לפורום משחקים בסוף החלטתי שזה לפה |: אז ככה יש הרבה מאוד משחקים שאני רואה את האפשרות Vsync ובכל מקום האפשרות על Off מה זה בדיוק עושה ? הפעלתי את זה ולא ראיתי הבדל... תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  21. Started by ruff stuff,

מה הם היתרונות שלו לעומת מסך שאין בו חיבור dvi והאם שווה להשקיע במסך עם חיבור שכזה? תודה.

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  22. המסך 15", שהוא במבצע כעת, העלות היא 900 שקל אני רוצה אותו לצרכי מודינג (עדיף להביא מסך גדול, מאשר משהו קטן ורק 5"..) אז ככה מה המפרט שלו (חוץ מ16MS ) איזה כניסות יש לו (יש מצב לDVI\AV )? זווית צפייה ואיך הוא בכללי (איכות תמונה)

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  23. Started by porcupine_tree_26,

שלום לכולם , מתלבט בין שני הכרטיסים הנ"ל. 1. http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=3216&catcode=478 2. http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=3042&catcode=447 כמה שאלות שאני צריך שתעזרו לי : 1. איזה כרטיס מבין השניים יש לו פוטנציאל אוברקלוק טוב יותר ? 2. במהירות שעון דיפולט - איזה מהשניים יתן ביצועים טובים יותר עם פילטרים ורוזולוציה 1280X1024 ? אם יש הצעות אחרות מהדגמים של ATI בלבד אז אשמח לשמוע. אני מעדיף ATI כי אני מקבל מחירים מיוחדים לכרטיסים שלהם. אני יודע שאולי במחיר הזה 6800GT היה עדיף לי אבל אני לא מעוניין בו. שמתי גם לב כאשר חיברתי את המסך שלי לכרטיס RADEON של חבר ראו הרבה יותר טוב מאשר ה-6600GT שלי. אין לי מושג למה אבל חרשתי על ההגדרות שבוע שלם…

24. שלום, לאחורה בסרטים שאני רואה בטלויזיה, TVOUT של XFX 6600GT אני מבחין ב SCAN LINES כאלו, זה כמו נגיד שמסך מתרנדר ? דבר דומה רק שעובר כמו פס בהיר יותר כז שעובר באיטיות על המסך, התמונה לא מרצדת או משהו אבל פשוט יש פס בהירות כזה שעובר על המסך, וזה עשוי להרגיז... תהיתי האם זה בלאי של הכרטיס מסך כתוצאה מחום ? כי כפי שזכור לי לפני כן זה לא היה... חשבתי אילו אתקין דריבר חדש זה יסדר את הבעיה, אך כנראה שטעיתי, האם מישהו מוכר עם הבעיה ? או יודע כיצד לסדר אותה ? אשמח לתגובות תודה מראש

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  25. Started by ilanb0,

מסתבר שכרטיס מסך שלי nVIDIA GeForce4 MX 440 with AGP8X (Inno3D Tornado GeForce4 MX 440 with AGP 8x) עבד זמן רב ללא המאוורר (המאוורר נתקע). כמובן שזה גרם לבעיות במשחקים ולכן הילדים שלי הפסיקו לשחק במשחקים כגון סימס שדורש "מאמץ" מצד הכרטיס. לאחרונה, כשפרקתי את המארז ראיתי את הבעיה והחלפתי מאוורר. עם זאת, בזמן האחרון אני חווה יותר מדיי תקלות של כיבוי המסך שלי לשנייה, או בעיות של מסך כחול במחשב כשהמערכת מאתחלת עצמה. ביצעתי עידכון לדרייבר, אך הייתי רוצה לדעת האם יש דרך לבדוק התקינות של הכרטיס? אני מניח שהתשובה הלקונית תהיה להתקין אותו על מחשב אחר אבל האם יש דרך לבדוק התקינות באופן אחר? הכוונה לבדיקת מכשירים כזו או אחרת?

• 15 תגובות
    • 12.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.