עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by FlyHigh,

שלום, רציתי לשאול בנוגע לקניית כרטיס מסך אצל חברת 'אייבורי' - האם הם מרכיבים בחינם את הכרטיס מסך או שהם דורשים כסף בעבור זה? על הדרך גם אותה שאלה בנוגע לזכרון RAM (אני יודע שזה לא בעיה להרכיב אבל אם כבר אז למה שהם לא יעשו את זה..) אם זה יעלה כסף, אז כמה?

• 2 תגובות
    • 877 צפיות
  2. אני מדבר על ההתלבטות בין GeForce4 ולבין Radeon 8500. כפי שידוע לרבים, לפני זמן מה פירסמו שהמנוע של דום 3 יפעל יותר טוב על הרדאון. שנית, אם תבדקו כל בנצ'מרק בין הרדאון והגי פורס 4 ב- Unreal Performance Test תגלו שגם שם הרדאון מביס את הגי-פורס4. ה- Unreal Performance Test זה בנצ'מרק אשר בודק את ביצועי הכרטיס מסך למנוע Unreal, ולא המנוע הנוכחי, אלא לגבי העתיד של המנוע. שני דברים אלה מאד חשובים מכיוון ששני המנועים הנ"ל כנראה ישלטו בתעשיית המשחקים בשנים הקרובות (כמו היום) ולכן למרות שהגיפורס נראה כמנצח את הרדאון כיום, המצב יתהפך בעתיד הלא רחוק. לכן אני אישית ממליץ אם אתם רוצים לחשוב חכם ולתכנן לעתיד אז לקנות רדאון. כמו כן, ידוע שהטכנולוגיות של הרדאון יותר מתקדמות מאלה של הגיפו…

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. איך החברה הזאת,הם אמינים? ב7800 GT איזה חברה עדיפה-XFX או LEADTEK או משהו אחר? אני שואל בין היתר כי המחיר של XFX קצת חשוד-רק 2100 ש"ח וזה עוד עם OC לעומת כ2400-2500 בLEADTEK. שמעתי גם שXFX היו פעם בעצם no name האם זה נכון? תודה

• 5 תגובות
    • 533 צפיות
  4. Started by cyberX,

אחי רוצה לשדרג ולקנות כרטיס מסך יותר טוב כרגע יש לו GF7300 מפרט המלא : DUAL CORE PENTIUM D 925 3GHZ GA-945GZM-S2 ספק שבא יחד עם המארז atx400 2GB זיכרון השאלה היא כזאת, איזה כרטיס מסך יתאים למחשב בלי ליצור צוואר בקבוק (וגם מבחינת החיבורים PCI-E וכל אלה.. אני פשוט לא מבין בזה כל כך) ואני יודע שהספק ג'נרי ולכן הייתי רוצה לדעת אם צריך גם להחליף אותו לפני קניית כרטיס מסך חדש או שהוא יחזיק מעמד עם כרטיס מסך חדש, ולכן אני רוצה שתתחשבו גם בזה אין תקציב אבל אני מניח שלא לעבור את ה-600 שקל

• 11 תגובות
    • 866 צפיות
  5. Started by שון,

שלום חברים אני צריך עזרה בבחירת כרטיס מסך אני מתלבט אם לקחת RADEON 9600 XT או RADEON 9800 PRO .שני הכרטיסים 256MB . כי אני יודע שה 9600XT בעל שעון של 500MHZ ו ה 9800 PRO בעל שעון קטן יותר בוודאות האם על שניהם אני יכול להריץ את כל המשחקים הכבדים כמו FEAR ועוד. בבקשה עזרה ...

• 5 תגובות
    • 532 צפיות
  6. Started by nice-1,

המסך שלי מתחיל לעשות גליצ'ים כזה הוא מתחיל לעשות טיק כאילו הוא קופץ רזולוציה-- עושה רושם שהבעיה בספק, גם יש לו בעיה לקום מstandby.. מרגישים שהוא לא מצליח להתניע כזה.. בכל אופן, אני אפתח אותו כנראה היום בערב להסתכל אבל אני מתחיל להכין את עצמי... אני צריך מסך 17" כמה שיותר טוב בכמה שפחות כסף, עדיף diamondtron ד"א המסך שיש לי עכשיו הוא דרעק גם ככה Sony Multiscan100sx ישן ישן ישן 15"

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by Raul,

אודות ל Guarding angel שלקח יוזמה והשקיע רבות, הועלה מדריך מפורט אודות פתיחת חיישן הטמפרטורה של ה 6600. את המדריך תוכלו למצוא ב FAQ הרשמי של הפורום. >>המדריך<< נ.ב. כל מי שמעוניין לבנות מדריך בתחום הגראפיקה ולקחת יוזמה, מוזמן ליצור איתי קשר בהודעות פרטיות.

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  8. שלום, הייתי בחנות מחשבים והם נתנו לי את מפרטי המחשב, והייתי מרוצה מפרטים חוץ מכרטיס מסך חלשים, הם אמרו שהם לא מכורים כרטיסים חזקים והמליצו לקנות את עצמי כרטיס המסך. לפני חודשיים שאלתי פורום הזה בנושא: בקשת להמלצת כרטיס מסך בסביבות 600 ש"ח, והמליצו את כרטיס PALIT GeForce 7600GS Sonic 256MB PCI-E. לפני שאני קונה את כרטיס המסך ורציתי להגיד משהו. אני אף פעם לא קניתי חלקי מחשב ואני די חושש שפתאום שכרטיס מסך לא יתאים ללוח. ולכן אם תוכלו לעזור לי לפני שאהיה בטוח לקנות את כ. מסך . ואני מציג את המפרט שאני הולך לקנות את לוח: לוח פנטיום 4 INTEL מקורי 945 CHIPSET P755 תומך בסידרת המעבדים החדשה "ליבה הכפולה" שכוללים עבור של 2 יישומים כבדים בו זמנית, הלוח כלל את הטכנולוגיית החדשות: HT,…

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  9. Started by adiadi,

שלום, ברשותי GTS450 על גבי Gigabyte GA-MA78LMT-US2H. חיברתי את כרטיס המסך לטלוויזיה עם כבל MINI HDMI to HDMI, בתחילה העביר את האות תקין, לאחר מכן פשוט הפסיק ללא התראה מוקדמת. יש לציין כי כרטיס המסך מזהה את מסך המחשב וגם כן את מסך הטלוויזיה. כשמדליקים את המחשב מסך הטלוויזיה מציג מסך שחור ורק לאחר כמה דקות עובר ל-NO SIGNAL ניסיונות החלפת דרייברים וחזרה לישנים לא עזרו. כרטיס המסך Onboard כן מעביר את האות לטלוויזיה כך שהבעיה היא לא בכבל. הרשת מלאה בנושאים לגבי אותה בעיה בדיוק עם ה-450 אך ללא פתרון. רעיון לבעיה? אם לא, כרטיס מסך למטרת חיבור לטלוויזיה ולגיימינג קל מאוד בתקציב של עד 400 ש"ח? תודה

• 1 תגובה
    • 931 צפיות
  10. Started by a-gold,

יש לי מעבד 3 ג'יגה פרסקוט 775 דגם 530 J אני רוצה לקנות לו לוח חדש וכרטיס מסך וצריך את עזרתכם בעניין לא מתכנן לעשות OC אבל רוצה כרטיס ולוח שיחזיקו להרבה זמן ושיהיו סוסים לגבי מחיר עד 2000 שתיהם לגבי כרטיס מסך הסתכלתי על הכרטיס הזה תגידו לי מה אתם אומרים עליו http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_298_359&products_id=3772

• 3 תגובות
    • 533 צפיות
  11. Started by idan90mizrahi,

אני קונה מחשב חדש למשחקים בעיקר ואני אוהב שדברים זזים חלק אבל נראה לכם שווה לקנות עכשיו Sapphir Radeon X1950XTX 512 RAM או שאפשר "להסתפק" ב Sapphir Radeon X1950XT 256 RAM ( ד"א אני 99.9% קונה מסך 17") X1950XTX- ש"ח 2400 X1950XT -ש"ח 1600

• 11 תגובות
    • 727 צפיות
  12. Started by arnon,

כמה וואט צורך כרטיס X1950PRO בכל מקום רשום משהוא אחר ואולי מישהוא יכול לימצוא מקום שבוא רואים אותו יחד עם ה7600GT

• 5 תגובות
    • 635 צפיות
  13. הי אני שוכל לקנות כרטיס מסך של EVGA את ה6800GS לAGP ב1600 ¤ אני ראיתי שכרטיס הזה הוא יותר חלש מהגרסה של הPCI-E זכרון 1000 ו 350 המעבד לאומת 1050 הזכרון ו 450 של המעבד השאלה שלי היא העם שווה לי לקחת אותו או לחקות לגרסה יותר חזקה? תודה לכל העוזרים

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by marking,

חבר שלי יש 1000 וודו 3 וזיכרון פנימי 128 מגה, והוא רוצה לשדרג כרטיס מסך או זיכרון פנימי , הוא מתכוון לקנות TI4200 מKSP... אז הוא שואל האם הזיכרון הפנימי חשוב במשחקים? או שהמעבד והכרטיס סמך יעשו את העבודה? זה די חשוב כי הוא משדרג עוד יומיים... תודה. נ.ב קיבלתי את הכרטיס מסך TI4200 מפנדה של MSI ואני אומר לכם הוא כרטיס פצצה! שווה... :AR15:

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by pyro,

שלום, אני מחפש כרטיס מסך בסיסות ה 700 ש"ח ונתקלתי בכרטיס הזה : http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=1343 לאחר בדיקה נוספץ נתקלתי בדגם דומה: http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=1205 למרות שמחיר לא כ"כ דומה. ההבדל היחידי שמצאתי במפרט הוא ה- ADVANTAGE 256MB DDR בדגם היותר זול. האם משהו יודע מה הכוונה ב ADVANTAGE ? חיפשתי באתר ההיצרן אך לא מצאתי משהו דומה. אשמח אם משהו יודע מה ההבדלים בן 2 הדגמים ואם הבדלי המחיר מוצדקים. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  16. Started by oran87,

ואם בכרטיס מסך GF2 MX 400 32 אפשר להשתמש בזה?

17. כיום יש לי את ה-GTX 660 OC ואני רוצה לשדרג לאחד חדש. אני מתלבט בין MSI Radeon R9 280X Gaming TwinFrozr 3GB OC לבין Gigabyte Geforce GTX770 WINDFORCE X3 OC 2GB. האמת היא שאני רוצה לשדרג מתוך המחשבה שכרטיס מסך זה כמו אוטו- עדיף למכור יחסית מהר, (יש לי את הכרטיס כשנה וחצי) כי משנה לשנה הערך יורד יותר ויותר, וגם סתם כי בא לי להריץ משחקים על הגדרות גבוהות יותר. האם אתם מסכימים עם ההנחה שלי? ודבר שני, האם אתם חושבים שהכרטיסים הנ"ל יהיו בחירה נכונה? הם יחזיקו מעמד די הרבה זמן? העניין הוא ששניהם בעלי ביצועים דומים, אך ה-770 עולה 90 שח יותר. ל-770 יש קירור טוב יותר, אך מגיע עם 2GB זיכרון, וה-280X עם 3GB. האם יש לזיכרון משמעות פה? במה אתם הייתם בוחרים? תודה מראש לעוזרים

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by ^DaRk-MiNd^,

מישהו כאן שיש לו איזה כרטיס מסך רציני כמו ג'יפורס 3 TI 500 ומעלה משנה את הAGP שיעבוד כמו AGP 2X ויראה את ההבדלים ב3D MARK ובמשחקים ? האם ניתן לעשות שינוי זה? והאם מישהו (PLEASE) יכול לראות אם יש הבדלים ? (המטרה היא לראות אם יש הבדלים בעזרת כרטיסי מסך לאחר כמה שנים של ההתקן על מנת ללמוד לעתיד)

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by RoverBoy,

קניתי מחשב AMD 5200? 2.7G זיכרון 2G אני רוצה להריץ משחקים כמו RCT3 הירוס 5 ועוד כמה משחקים שיעבדו חלק גם שהמפה במשחק מלאה בפריטים וגם כמה משחקים חדשים... כמובן שאני לא מתיימר לשים אותם על רזולוציה משוגעת כמו מטורף אבל שלא יהיו על הגדרות LOW וכאלה שיעבדו טוב. האם מספיק לקנות אולי 7600GT או ללכת כבר על ה 8800GT ? כרגע יש לי אונבורד של ATI ... תודה לעונים ...

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  20. Started by AlbertG,

אהלן, אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך במחשב המתיישן שלי. כרגע יש לי 8800GT . אני משחק במחשב ובמשחקים החדשים הוא כבר מקרטע... הוא כבר עשה את שלו אבל אין לי הרבה כסף לשדרוג. אני רואה שיש המון כרטיסים בטווח ה400 וקצת ש''ח אבל הם כולם נראים אותו דבר כל הHD 6570 וכו' יש משהו מומלץ? מפרט: Intel E6600 3.0ghz 4 giga ram ספק 500 וואט מסך סמסונג רחב 23 אינץ' HD מלא ומשתמש ברזולוציה 1920 1080

• 7 תגובות
    • 640 צפיות
  21. אני משמש בקודקים הכי חדשים שקיימים.. ושאני מפעיל סרט אני מקבל קפיצות של מסך שחור מדי פעם.. לפעמים זה אפילו מכבה את המסך לסטנדביי... ואם זה בקטנה אז זה מעלים לי את הכתוביות... למשהו יש מושג ממה הבעיה ? אני עם דרייברים הכי חדשים גם כן..

22. ראיתי מחשב סבבה שאני רוצה לקנות בעיקר למשחקים, הבעיה שלי שאני לא בטוח לגבי הכרטיס מסך NVIDIA GeForce GTX 650 2 GB (HDMI, DVI) המלצות הערות ביקורות יתקבלו בברכה תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 928 צפיות
  23. תראו את זה - פיתוח של MIT תצוגה אינטראקטיבית

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  24. http://www.xbitlabs.com/news/video/display/20041103035406.html :alcoholic:

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by lmlm,

למה כשמגיע הAA4 או AA8 או AF16 או על הגרפיקה הכי גבוהה NVIDIA יורדת בביצועים וATI למעלה? לא הבנתי את זה עדיין.. אני אשמח אם משהו יסביר לי למה NVIDIA יורדת בביצועים ב AA ובAF או גרפיקה הכי גבוהה

• 3 תגובות
    • 532 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.