כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
הי, אני בתהליך של הרכבת מחשב למשחקים, והחלטתי על כרטיס המסך החדש של ATI, ה5850HD. אני מסתכל בחנות SkyPC ורואה שתי אפשרויות: כרטיס של Gigabyte ב1600 שקל וכרטיס של Club 3D ב1380 שקל. http://www.skypc.co.il/sg_product~GVR-5850G1~8~0.htm http://www.skypc.co.il/sg_product~HD5850~8~0.htm האם יש איזושהי סיבה לא לקחת את הזול מביניהם? האם לclub 3d יש מוניטין גרוע יותר או משהו בסגנון? תודה ליאור
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
ע"מ להוזיל את המפרט בו אני מעוניין אני שוקל איזה כרטיס לרכוש. הייעוד של המחשב הוא אינטרנט, סרטים ומעט מאוד משחקים (האתגר הגדול יהיה Myst 4 ולפי דעתי) - אני בקושי משחק. חשבתי על ATI 9600 Pro בעקבות המלצות ובעקבות קריאת הפורום אבל יוצא לי קצת יקר. שמעתי על מחיר של 690 אבל לא הצלחתי למצוא כזה. איזה כרטיס מומלץ? האם יש פתרון טוב וזול? האם GeForce יכול לספק במקרה הזה? אני מעוניין שהכרטיס יענה על הדרישות שלי ממנו אבל לא מעוניין להוציא על זה המון כסף. חשבתי על אזור ה-600, 700 שקל. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להחליף כרטיס מסך למחשב שלי איזה כרטיסים תואמים ללוח אם? תודה מראש לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 651 צפיות
-
-
ati radeon 9600 xt saphire or nvidia ge force 6600 gt both 256?
-
- 7 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות מסך LCD חשבתי להביא מסך גדול יחסית (20+) השאלה שלי היא האם אפשר להשתמש במחשב בתור טלויזיה? כלומר לחבר לו ממיר או משו בסגנון.. הכרטיס שלי הוא X1950Pro אם כן..מה אני צריך לשם זה...והאם זה מסובך?!? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת במה 2 כרטיסי מסך שמחוברים למחשב תורמים? אני יודע שזה מעלה את הביצועים אבל איך? כאילו רק לכרטיס מסך אחד מחובר מסך או שזה לא קשור פשוט הביצועים יהיו טובים? ואם יש לי HD4770 ואוסיף עוד אחד HD4770 משחקים שלא עלו לי בגלל הכרטיס מסך פתאום יעבדו? או שזה עובד אחרת?
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אני סטודנט לקולנוע שמעוניין לקנות כרטיס מסך עד 800 ש"ח לעריכת בAVID (לא למשחקים) יש אתר שמתחייב לתאימות מלאה עם כרטיס מסך , עם המפרט הבא: nVIDIA Geforce FX6600 256 MB- PCI-E • מאפשר שליחה ל -2- מסכים נפרדים • שליחה ל TV • תמיכה מלאה ב DX וב OPEN GL (רוב הכרטיסים יש להם את האופציות האלה ובכל זאת...רשמתי לכל מקרה) מצד שני יש את אלה שטוענים כי כרטיס( ATI (X800, X1600 הוא הטוב ביותר לעריכה, (לרוב אלה עורכי פרימייר שמשתמשים בכרטיס עריכה ). אני צריך לערוך על שני מוניטורים ועוד יציאה בזמן אמת ל-TV הבנתי שרק כרטיס עריכה מאפשר זאת, או שלא? מי שיכול לפתור את הסוגיה הזאת אחת ולתמיד ולהאיר את עיניי אשמח...
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום רצית לדעת אם אפשר במערך של מס' כרטיסי מסך להקצאות אחד נגיד רק לעיבוד תלת מימד ואחר רק לטקסטורה או עם יש לי כרטיס מרובה ליבו לעשות את זה עם כן איך ואיזה מערך (SLI .קרוספייר) עדיף?
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום רב באתר יש כתבה על כרטיסי 6600GT חדשים שמותאמים ל- AGP. יש ברשותי לוח אם - INTEL D850EMV2 האם הכרטיס החדש יתאים ללוח האם שלי?
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
המערכת שלי : E8400 ASUS P5Q PRO SEAGATE 500 GB ספק 400W המסך 19 אינץ 4X3 חשבתי על הכרטיס H0 D467 של MSI האם זה לא יפגום בביצועים במשחקים, או ייצור צוואר בקבוק גדול? COD -- FARCRY וכ' יש עוד כרטיסים טובים בטווח המחיר הזה?
-
- 5 תגובות
- 651 צפיות
-
-
היי.... עד לאחרונה עבדתי עם דרייברים יחסית ישנים לGEFORCE 3 TI200 שברשותי ביחד עם Refrash Rate Tool שסידר לי את קצב הריענון במשחקים .... אבל עכשיו שעברתי לדרייברים האחרונים הקצב ריענון עומד על 60 במשחקים. יש איזה שהוא תפריט לסדר אותו בהגדרות כרטיס מסך - אך איני מצליח להבין אין להשתמש בו כי שאני מוריד או מוסיף סימונים ליד הרזולוציה שם - הוא חוזר לאיך שהוא היה שאני סוגר ופותח את ההגדרות מחדש ... מישהו יכול להסביר לי איך מסדרים את הבעיה ?
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת אם זה נכון כי אני רואה שיש לי בכרטיס מסך כניסה ל-DVI אני רוצה לקנות מסך LCD חדש ואפשרות של DVI מעלה את המחיר של המסך. באופיס דיפו אמרו לי שהאפשרות הזאת של DVI זה רק אם אני רוצה לראות טלויזיה אז אפשר כשיש DVI ושבמחשבים אין בכלל חיבור כזה אלא רק אנלוגי. ניסיתי להתווכח איתו אבל מצד שני הוא אמור להיות מבין בזה. אני יודע שיש פה אנשים שיודעים את החומר ורציתי לשאול אם הבחור טעה. אפשר לחבר מסך עם חיבור DVI דרך אותו חיבור למחשב ורואים את התצוגה ברורה וטובה יותר במידה ואפשר?
-
- 7 תגובות
- 651 צפיות
-
-
בלי נדר השבוע אני כנראה הולך לקנות מחשב סוף סוף מכיוון שהמפרט של המחשב שלי עדיין לא גמור הייתי שמח אם תעזרו לי לבחור כרטיס מסך איכותי בשבילי הדרישות מהמחשב העתידי יהיו בעיקר משחקים כבדים של יריות ומשחקי ספורט שמה שהכי קובע שם בשבילי זאת האיכות התקציב שלי למחשב עצמו הוא: 5000-6000 ש''ח בתקציב הזה תפרישו כמה שצריך בשביל שיהיה לי כרטיס מסך ברמה גבוהה לפני כמה שנים קניתי מחשב והחלפתי פעמיים כרטיס מסך שהחדש (לפני שנה) לא מעלה לי תמשחקים החדשים של 2009 בגלל זה אני רוצה להשקיע בכרטיס מסך בשביל לא להתאכזב שוב. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=428847.0 זה הדיון שפתחתי בשביל להרכיב מפרט טכני אם זה יעזור לכם איכשהו. תודה רבה לעוזרים!!
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
עזבו רגע את הנתונים היבשים על הניר, שהם בעד היונדאי האם יש מישהו שראה את שני המסכים בעבודה?
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
Gigabyte - agp/PCIe Leadtek - agp/PCIe Pointofview - agp Albatron - agp/PCIe יש הבדל בבאנדל בין agp וPCIe?
-
- 5 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שימו לב, http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=PV-T73G-UGF3&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he שמתי לב שהקאץ' פה הוא שזה 128 ביט, בניגוד לאחיו שהוא 256ביט שעולה כמעט 900 שקל: http://www.skypc.co.il/pl_product~PV-T71P-UDD7~8~0.htm מה שמוזר לי, ממתי יש 7900GS עם 128 ביט ? ולמה הכרטיס בכלל לא מופיע באתר של XFX, יכול להיות שהם טעו ? הנה הרשימת 7900GSים של XFX: http://www.xfxforce.com/web/product/listConfigurations.jspa?series=GeForce%26trade%3B+7900&seriesId=185563&productId=638341
-
- 4 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך טוב למשחקים ב1000 שקל אבל שיהיה AGP....תודה לעוזרים...
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום, בבבעלותי מחשב יחסית חדש עם כרטיס מסך Geforce 9600GT, לכרטיס יס 2 יציאות dvi שאחת מהן מומרת ל-VGA ודרכה מתחבר המסך שלי, אני מעוניין להשתמש ביציאה השלישית S-video בשביל לחבר את המחשב לטלוויזיה כך שהתמונה שמוצגת על המחשב תוצג גם בטלוויזיה, יש לי כבל אבל כשאני מחבר אותו לא קורה דבר על מסך הטלוויזיה, איך אני יכול לגרום לתמונה לצאת גם מיציאת ה-dvi וגם מה-s-video?
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום לכולם אני בתהליכי רכישת מחשב חדש ואני רוצה לדעת מה צריך לדעת לגבי רכישת כרטיס מסך אני די בור בכל התחום הזה אז תסלחו לי אני רוצה כרטיס חזק (בין היתר שיוכל להריץ את CRISIS בלי בעיה) עם אפשרות הקלטה מהטלויזיה וכל הפיצ'רים החשובים התקציב הוא 1000-1500 אשמח לעזרה בתודה מראש
-
- 6 תגובות
- 651 צפיות
-
-
יש לי כרטיס RADEON9550 של חברת גיגהבייט והוא עכשיו אם אוברלקוק של 365.40 לליבה ו 250.20 לזכרונות והכל יציב מבחינת ATITOOL !!! 3DMARK01SE וגם 03 מסיים והתוצאות טובות מאוד! עכשיו אני מריץ את 3DMARK05 והוא נתקע לי אחרי איזה דקה אני רואה את ה FPS הכי גבוהה על 7 והכי נמוך על 0 ואז הוא נתקע והמחשב יחד איתו ואז אני צריך לעשות CTRL ALT DELETE ולסגור את התוכנה ולא אני לא יוכל להמשיך להיות במחשב! אני לא מבין למה זה קורה לי גם ניסיתי על הגדרות סטוק וגם שם זה נתקע רק שאם אני בהגדרות סטוק ה FPS הכי גבוהה זה 5 אני לא מבין למה זה קורה לי :'( מי שיוכל לעזור לי אני באמת יודה לו ודרך אגב אני לא יכול להעלות את הליבה יותר מ 370 כי כבר יש ארטיפטקים
-
- 4 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום לכולם אני משדרג את הכרטיס מסך לאשתי - גרגע יש לה tnt 32 ישן ואמין, קיבלתי שני כרטיסים: radeon 7000 ddr ו geforce 4 mx 440 se - 64 bit sdram שמתי לב אפילו שה ג'יפורס 4 SE חלש יותר בביצועיו מ geforce 2 mx400 . כאשר עשיתי בנצ'מרק ב 3smark 2001 se לשני הכרטיסים ה גיפורס קיבל ציון גבוה יותר, יש לציין שאת המבחן ל ATI עשיתי כאשר הדרייברים של הג'פורס עדיין היו מותקנים ולא הוסרו, האם זה הגיוני שהגיפורס המוחלש יביס במבחן את ה ATI בהפרש כה משמעותי? בסה"כ ה ATI הוא ברמה של geforce2 mx 400 פחות או יותר, מה דעתכם?
-
- 4 תגובות
- 651 צפיות
-
-
יש לי RADEON 9600 רצי תי לדעת אם אפשר לפתוח צינורות איתו ואם כן איך ניתן לעשות זאת... בנוסף אם יש איזה שיפור משמעותי שאני יכול לעשות אני ישמח יסביר לי איך בדיוק. תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, אני בתהליך של בחירת חלקים למחשב ואני רוצה שאוכל לחבר אותו לטלויזיה 32 אינץ' ובנוסף למסך מחשב 24 אינץ. שני המסכים ברזולוציית 1920x1080 ואני מעוניין שירוץ סרט HD בטלויזיה ושאוכל לעבוד כרגיל על המחשב בזמן שהסרט רץ. לצורך כך אני חושב כרגע על מעבד Core i5 2400 ולוח אם P8H67-M Pro B3 שרשום שם ככה: Integrated Graphics Processor Multi-VGA output support : HDMI/DVI/RGB ports - Supports HDMI with max. resolution 1920 x 1200 @ 60 Hz - Supports DVI with max. resolution 1920 x 1200 @ 60 Hz - Supports RGB with max. resolution 2048 x 1536 @ 75 Hz האם זה אומר שאני יכול לחבר באמצעות ה HDMI לטלויזיה ובנוסף באמצעות הDVI למחשב ולממש desktop extension (כלומר, לא clone)? האם ה…
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
חבר'ה האם אפשרי להריץ ב SLI את Geforce 6600GT ואת 8800 GT??? (כלומר יש מצב לדו קיום?) ועד כמה SLI שכזה ישפר לי את הביצועים במשחק...
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
מה זה? למה זה טוב וכד'... תודה לכל העונים.
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-