כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
-
אני מחפש כרטיס מסך טוב למשחקים ב1000 שקל אבל שיהיה AGP....תודה לעוזרים...
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום, אני עוזר לחבר לבנות מחשב לסלון. קנינו כרטיס מסך palit geforce 8400gs, אבל אחרי שחיברנו מסתבר שאי אפשר לחבר אליו שתי מסכים (אני צריך לחבר אליו מסך dvi וטלויזיה בחיבור s-video ושבשתי המסכים יראו את אותה התמונה), אז מסתבר שה8400 לא מאפשר לעשות את זה. מישהו יודע איזה עוד כרטיס מסך יכול לעשות את זה? אני צריך שהכרטיס יהיה Low profile pcb כלומר חצי מהגובה של כרטיס רגיל. תודה מראש לעונים.
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
http://www.hacoupon.co.il/Index.asp?CategoryID=1247 המסך HP שעולה 1200
-
- 7 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב בסביבות 3000 ש"ח לא כולל מסך וציוד היקפי. עכשיו אני מתלבט איזה כרטיס מסך לקנות.. אני משחק במשחקים כבדים רק לעיתים רחוקות.. אבל אני עדיין רוצה כרטיס טוב כדי שתהיה לי את האפשרות.. הכרטיס אמור להיות בטווח מחיר 300 -500 ש"ח ושיהיו לו ביצועים כמה שיותר גבוהים בתמורה למחיר.. נ.ב >>> הכי חשוב, אני לא גיימר ואני משחק במשחקים כבדים וסרטים רק לעיתים רחוקות.. השימוש העיקרי זה אינטרנט מסנג'ר ודברים כאלה..
-
- 8 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום, כעת יש לי במחשב ATI HD2600XT ואני משתמש בתוכנה Adobe After Effects לעריכת סרטים ויצירת אפקטים והמחשב שלי ממש מתקשה לרנדר (לעיתים קרובות מפסיק תרינדור באמצע) אפקטים כבדים כמו שאני משתמש בהם. אני צריך כרטיס מסך עד 600 ש"ח שיתן לי את התוצאות הטובות ביותר וגם שיתן לי הרבה FPS בCALL OF DUTY 4 בעת צילום/משחק. חשבתי על ה9600GT 512 של SPARKLE אבל המוכר בחנות אמר לי שזה לא יספיק לי =\ והוא מציע לי את ה9800GT 512 של PALIT =\ לא נראה לי שזה יספק אותי במיוחד שזה של פאליט, האם תוכלו להמליץ לי? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 659 צפיות
-
-
-
שלום, אני מתלבט לגבי כרטיס המסך. אני זקוק לו עבור תוכנות לעריכת וידיאו כגון: After Effects ו-Adobe Premier. אני מתלבט בין מספר כרטיסים: Sparkle GTX460 1024MB GDDR5 Dual DVI SE Sparkle GTX460 1024MB GDDR5 Dual DVI Overclocked מה ההבדל ביניהם? מה המשמעות של SE? ויש גם את הכרטיס הזה שלפי האתר של אדובי נותן ביצועים יותר טובים: Sparkle GTX470 1280MB GDDR5 DUAL DVI אשמח להמלצות. תודה.
-
- 7 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי המפרט הנ"ל (נקנה לפני 4 שנים כמערבת עיבוד וידיאו 10K): לוח אם ASUS P5wd2 E-premium זכרונות OCZ 2GB 667 GOLD EDTION (לא זוכר תיזמונים היו משהו משהו בתקופתו) מעבד פנטיום D930 כרטיס מסך (כיוון שלא היה מיועד למשחקים ועבדתי עם כרטיס עריכה): winfast PX 6200 TC ספ' HEC 350 אאל"ט. מארז לא רלוונטי אבל סופרנו של TT. אני מחפש כרטיס מסך זול עד 400 ש"ח שיתן לי אפשרות לשחק במשחקים מדי פעם לא צריך ברזולוציה גבוהה. תודה!
-
- 4 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אני הולך בקרוב לקנות מחשב חדש עם radeon9800 XT אבל איזה חברה? ראיתי בארץ את של-sapphire,hercules ו-ati (שראיתי באתר של טום שהקירור שם לא משהו...) מה אתם אומרים כדאי? ומה אתם אומרים על הכרטיס של asus שהוא עם הקירור הכי עצבני... מישהו יודע איפה להשיג אותו בארץ או מתי. חוצמזה חשוב שיהיה לי video in בכרטיס(אני יודע של-asus יש vi) תודה מראש!!!!!
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
כותרת^^^ http://ksp.co.il/hmain.php?uin=7935 או GIGABYTE - 9800GT OC
-
- 4 תגובות
- 659 צפיות
-
-
מה עדיף בין שני הכרטיסי מסך האלה HD 3870 512MB GDDR4 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E של Sapphire מחיר - 1240 או 8800GT 512MB Zalman Fansink GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E של GIGABYTE מחיר - 1420 תודה רבה!!!
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אני רוצה מחשב לצפיה בתכני HD האם זה משנה הכרטיס הכרטיס מסך? אני מתלבט בין 1950 ל 1650 לא מתוכננים שום משחקי מחשב! וידאו ב HD בלבד! האם משנה כרטיס מסך?
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום, לפניי כמה ימים ניקיתי את המחשב מאבק וגם את הכרטיס מסך אחריי שחיברתי את המחשב, הדלקתי והכרטיס מסך מרעיש מאוד לפעמים הוא נרגע לכמה דקות סוג הכרטיס הוא NVIDIA GeForce 6600 הנה תמונה: אם אני ינתק את המאוור הכרטיס יתחמם ויקרוס? ובזמן האחרון אני לא מצליח להפעיל סרטי 720p בצורה חלקה, בעבר עבד לי חלק, יש סיבה לכך? תודה לעוזרים =]
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אהלן, אני מאוד מעונין לקנות מסך LCD 19 ומתלבט בין 3 דגמים. ההבדלים ביניהם - מבחינת נתונים טכניים ומחיר - ברורים לי. השאלה - איפה (באיזו חנות) אפשר לראות את המסכים האלה בתצוגה? הדגמים הם LG 1920P, Sony HX93 וגם Eizo L768. נכון שחשוב לראות בעיניים ולא רק להתבסס על מפרטים? תודה רבה, כפיר
-
- 7 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, היום הלכתי בכל פתח-תקווה ובכל חנות מחשבים אמרו לי שאין להם מתאם מ-DVI ל-D-SUB. קיבלתי אחד עם הכרטיס מסך אבל אני צריך עוד אחד כי אני רוצה לחבר שני מסכי CRT למחשב שלי. יש לכם מושג איפה אפשר למצוא את המתאם הזה בפ"ת או בראשון? תודה
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
מי היבואן הרשמי בארץ ? כמה זמן אחריות יש על המוצרים בארץ ?
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך של ג'יפורס סדרה 8 תקציב שלי 550- 700 ומזה DDR3\DDR2 ? ומה ההבדל בינהם מה זה נותן לך?
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
שלום לכולם... קניתי לפטופ חדש (יחסית) של IBM ולחבר שלי יש לפטופ של HP.. אצלו בלחיצת כפתור אפשר לשנות את מצב ה BRT (כמה רמות) כדי לחסוך בסוללה איך אני עושה את זה אצלי ? תודה לכולם הסתדרתי....
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
חברים אני צריך המלצה לכרטיס מסך לחבר. הוא צריך כרטיס AGP X8, והתקציב הוא 300-350 ש"ח, בלי אפשרות לחריגה. מצאתי את זה: http://www.skypc.co.il/pl_product~PV-T44A-WANG~8~0.htm מה אתם אומרים עליו? יש המלצות על משהו יותר טוב?
-
- 12 תגובות
- 659 צפיות
-
-
יש לי LG F700 ו... למטה ולמעלה רואים קצת מעוך את מה שיש שם למשל אני לוקח את הכותרת של האקספלורר או כל חלון אחר.. באמצע המסך הוא נראה רגיל, שאני מצמיד אותו למעלה פתאום הוא ניהיה כזה... מעוך כזה יותר דק ובצדדים זה גם ככה נראה לי קצת משוך או משהו לאדע.. קיצר זה לא הכי מפריע אבל דיי מוזר.. אבל חוצמזה אני מרוצה אחלה מסך
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
איזה מבינהם יותר חזק? ולאיזה מהם יש יכולת יותר טובה של OC שיתן ביצועים חזקים יותר??? תודה רבה לעונים!!!
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אהלן יש לי מסך די ישן של 19 אינץ של ViewSonic 1280 על 1024 רזולוציה מעבד E7300 לוח אם DG31PR של אינטל ספק נצא מהנחה ש 300W אני יודע שהמסך גרוע אבל האיכות פחות חשובה לי פה מה שהכי חשוב לי שהמשחקים ירוצו בלי להיתקע בכלל. GTA SAN ANDREAS COD2 GTA 4 אלה המשחקים העיקריים. בנוגע לתקציב כמה שפחות יותר טוב , אך בלי להתפשר על הדרישות האלו: *שירוצו המשחקים חלק לגמרי *שלא יתקע ולא יעשה בעיות בכלל * שיהיה איכותי ויציב אשמח מאוד לעזרה
-
- 6 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת איך הדגם הבא - Point of View 7600GS.. מישהו התנסה איתו? יכול להעיד שהוא טוב ולא עושה בעיות למיניהם? תודה.
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-