עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by AppleJack,

לחבר שלי יש geforce fx 5600 256mb... אני רושם בקשה זאת במקומו: היכן ניתן לשנות את רמת ה-pixelshaders ? ניסיתי מס' תוכנות tweak ולא מצאתי אפשרות זאת. chronicles of riddick הוא המשחק היחיד שראיתי שמאפשר שינוי זה בתוכו, ובמעבר ל-pixelshader נמוך יותר היה שיפור ניכר בביצועים! ואין ירידה משמעותית באיכות... גם אם יש , הביצועים עדיפים במקרה זה. מסתבר שסדרת ה-FX המחורבנת לא מתמודדת עם הפיצ'רים שלה. אני לעומת זאת, עם geforce 4 ti 4600 נהנה מביצועים *הרבה* יותר טובים והוא מתבאס... אני יודע שלכרטיס שלי יש נתונים יותר טובים בכל מקרה. אבל עדיין ראיתי שה-pixelshaders מאיט בטירוף. אשמח לתגובות שלא בדומה ל-"חפש בתוכנות tweak", אם אתם יודעים בדיוק איפה, בבקשה תודיעו לי.

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  2. Started by kobibo,

יש לי מסך CRT מסוג LG 775FT (ארבע שנים ). היום בלי שום הודעה מוקדמת הוא פשוט לא נדלק ונשמעים תיקתוקים מהמסך כאשר הוא מחובר לחשמל. רציתי לדעת האם שווה להשקיע בתיקון או זה הזמן להחליף מסך ? במידה וכדאי להחליף אודה להמלצה : אני דיי אוהב לשחק במשחקים אך שולחן העבודה שלי דיי צר אז ההתלבטות שלי היא בין מסך CRT או LCD ? (בתקציב של עד 1600 ש"ח ל LCD ועדיף עם יציאה של DVI ). ,

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  3. האם שווה מבחינת עלות תועלת לשלם עוד 1000 ש"ח כדי לקנות 6800GT? אותה שאלה לגבי 6800 רגיל רק עם 256M במקום 128M

• 9 תגובות
    • 617 צפיות
  4. היי האם מישהו ניתקל בבעיית תצוגה במשחק הנ"ל עם כרטיס כמו שלי ? הכל נראה כאילו הכרטיס חלש מדי כל המעברים עם ריבועים (התנועה תקינה) אצל חבר שלי עם כרטיס 6600GT במחשב P4 2.4 (חלש יותר משלי אבל כרטיס טוב יותר אין את הבעיה הנ") יכול להיות שהמשחק הזה כל כך כבד שהכרטיס שלי כבר ישן ? אגב, חשבתי שאולי התקנת הדריבר החדש של ATI 5.3 תפתור הת הבעיה אך ממש לא עדיין אותו דבר. תודה

• 7 תגובות
    • 617 צפיות
  5. Started by ptyahoo,

הוא מחברת XFX, אז השאלה אם מישהו יודע מה הבאנדל שבא איתו???

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  6. Started by HumanFly,

עריכה : מצטער מנהלים - לא שמתי לב לדיון המרוכז :-[ היי הייתי רוצה לדעת, ביחס למחיר הזול של הכרטיס שמציגה MSI את ה 9800 (1200 שקל) האם הכרטיס מספק את הסחורה ? כלומר איך הקירור שלהם, האם יש אופציה מיוחדת בכרטיסים הללו שיכולים לתת איזה פלאש לביוס ל -XT או משהו ? אשמח לקבל מידע על הכרטיס והקירור שלו אם מישהו יודע...

• 8 תגובות
    • 617 צפיות
  7. תקשיבו אני הזמנתי מחשב שבוע שעבר עם ה6800GT של לידטק.. הוא היה אמור להגיע תוך 7-10 ימים ועכשיו הוא אמר לי שהוא יגיע רק ביום רביעי.. וזה מבאס אני ממש לא יכול לחכות השאלה שלי האם זה שווה לחכות עד יום רביעי בשביל הלידטק או שזה יהיה בסדר אם אני יקח את האלבטרון ואני יצ'פר את עצמי בMX510.. ועוד משהו: אם מישהו יודע אם אפשר עם הקרור סטוק של אלבטרון להגיע למהירויות של אולטרה או בכלל להגיד לי איך הכרטיס אז בבקשה =) זה בערך דילמה כזאת: Leadtec 6800GT ביום רביעי (וזה לא בטוח.. יכול להיות יותר מאוחר אפילו) או Albatron 6800GT and MX510 (ביום ראשון-שני) תודה מראש =)

• 7 תגובות
    • 617 צפיות
  8. Started by asafgolan,

הלוח אם שלי תומך רק בAGPX4. האם ההבדלים בין כרטיס מסך שעובד בAGPX4 לכרטיס מסך שעובד AGPX8 הם גדולים? האם כדאי לי להחליף ללוח אם מתאים?

• 8 תגובות
    • 617 צפיות
  9. Started by miki03,

אני יודע שהיה תרד על זה לא מזמן... אבל בגלל כל הכרטיסים החדשים שיצאו זה כבר ישתנה...! אז שכל אחד ירשום את התוצאה ויעלה תמונה או OC DATA BASE שניראה שהתוצאות לא שיקריות... זאת התוצאה שלי: הכרטיס הוא 9800NP + קירור של זלמן בלי מאוורר אשמח לתגובות על התוצאה שלי ותעלו תוצאות שלכם !!! [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  10. Started by BoRiS.K,

יש לי מישקפי 3D http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=33332541&Cat2Cat1ID=31&Cat2ID=131 עכשיו הפעלתי אותם עם הדרייברים 61.77 והם עבדו בסדר חוץ מדום 3 ופאר קריי (יש לי GEFORCE 6800GT) ואין להם דרייברים יותר חדשים מישהו יודע אולי מתי יוצא להם דרייברים חדשים יש להם דרייברים משלהם שנקראים STEREO DRIVERS והגירסה של הSTREREO צריכה להיות בידיוק אותו גירסה כמו של הכרטיס מסך ויש לי עכשיו דרייברים לכרטיס מסך 66.81 ואני צריך דרייברים תואמים מישהו יודע מתי יוצאים דרייברים חדשים למישקפיים

• 7 תגובות
    • 617 צפיות
  11. Started by Jack_g,

יש לי כרגע כרטיס זמני 6200 PCIE עד שה GTO שלי מגיע. ניסיתי לראות סרט בטחוויזיה שאגב מולטיסיסטים מבית סוני) ולא משנה איזה הגדרות אני שם בכל זאת אני רואה בטתוויזיה בשחור לבן , שיניתי ל PAL לא עזר וגם ל NTSC גם לא עזר. מה אפשר לעשות? תודה.

• 7 תגובות
    • 617 צפיות
  12. Started by kingdavid,

איזה כרטיס מסך עדיף למשחקים Sapphire Radeon X800XL PCI-e 512 MB VIVO Retail Video Card 2450.00 ¤ או Leadtek PX7800GT TDH PCI-e 256Mb Retail Video Card 2450.00 ¤ חח אותו מחיר בדיוק עכשיו סמתי לב

13. Started by boten,

מצטער, אבל השאלה "נבלעה" בפוסט הקודם ללא תגובה :s05: אז הנה היא שוב - מקווה שתענו אז אני כנראה אקנה 19" LCD עכשיו השאלות: 1. יש לי פנטיום 4 מלפני 3 שנים - אותו אני לא הולך להחליף 2. אני עובד עם WIN98 - אני לא הולך להתקין XP 3. כרטיס המסך הוא ATI RADEON VE "עתיק" (עם יציאת DVI שכמובן לא נוסתה מעולם) 4. מסך 17" LG FLATRON 5. המחשב משמש לגלישה, תכנות, כתיבת מסמכים, עריכת תמונות, עריכת וידאו (לא משחקים עתירי גרפיקה ופעולה) א. איזה מסך טוב מומלץ - אני מוכן להשקיע קצת יותר (עד 2500) כדי לקבל איכות טובה? ומה ההבדל בין סמסונג 930B ו- 913B? ב. האם אצטרך להחליף כרטיס מסך? אם כן אז מה יתאים בטווח של 300-500 ש"ח ונתמך ב-WIN98? (זכרו לא כרטיס לגיימרים) ג. האם הקונפיגורציה שלי "תסחוב…

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  14. שלום, התקלקל לנו הדיוידי בסלון ולכן מצאתי פתרון קל ונוח... חיבור המחשב בו יש כונן דיוידי לטלויזיה שבסלון, בשביל זה קניתי חיבור rca (צהוב,לבן,אדום) וחיברתי מהמחשב לטלויזיה בסלון. הכל הלך חלק אבל יש בעיה אחת... הבהירות של המסך!!! הטלויזיה מציגה את הסרט חשוך מאוד! ניסיתי להגביה את הבהירות בטלויזיה עד הסוף וגם את הניגודיות. ניסיתי גם במדיה פלייר. ניסיתי במאפיינים של הכרטיס מסך. שום דבר לא הלך! אם למישהו יש פתרון? אולי תוכנה או משהו זה מאוד יעזור לי תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 617 צפיות
  15. אם כן איךך אני בודק ... טמפ' של הכרטיס מסך...??... אני רוצה לדעת טמפ' לפני שאני שם מאורר 80 מעל הצלעות ויש לי בתקייה של ההתקנה VTuner.exe .. מה זה?........ ראייתי שם מהירות שעון ועוד אחד

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  16. חוץ מלמחשב נייד! ואם תוציא אתם משערים שהכרטיס יהיה יותר טוב מ6800GT?

17. קניתי רדיאון 9600 פרו של ספיר 256 מגה חדש ואז לאחר שהתקנתי את הדריברים המחשב קורס לפעמים זה קורה נראה לי מתי שאני שם רזולוציה גבוהה מידי אז המחשב נתקע ולרוב שם לי מסך כחול (לא המפורסם) שרשום שם חלקי אותיות ואז אני חייב לעשות ריסטארט זה קרב לי בשר הטבעות ובמדל אוף הונור (החדשים) אבל בהלף לייף 2 לדוגמא לא הייתה לי שום בעיה למרות ששמתי על הרזולוציה הכי גבוהה 62.0.122.76

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  18. Started by BoRiS.K,

קניתי מישקפיים ויש להם דרייברים (הדרייברים צריכים להיות תואמים לדרייברים של הכרטיס מסך כלומר למספר לדוגמא 66.97) עכשיו יש רק ל61.77 שזה הישנים איך אני יכול לברר אם יצאו דרייברים או משהו כי יש ליח את המשקפיים כבר איזה חצי שנה ועדיין אותו דרייברים ואני לא יכול להנות מהם... תודה לעוזרים :} (אם זה לא מתאים לפה מצטער אני פשוט לא ידעתי לאן לשים זה המקום כי הגיוני)

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  19. Started by sasi20,

1) חיברתי את הכבלים של הוידאו ושל האודיו כמו שמוסבר בנעוץ הכל עובד טוב חוץ מבעיה אחת איך שאני מדליק את הטלויזיה אני שומע דרך הרמקולים של המחשב עוד לפני שאני מפעיל את התוכנת צפיה ,ישנה אפשרות כזאת שאני יוכל להתחיל לשמוע את הטלויזיה רק שאני פותח את התוכנת צפיה? 2)ורציתי לדעת מהם החיבורים במפצל VIVO שבצבע ירוק כחול ואדום? תודה לכל העוזרים עריכה: שכחתי לציין שחיברתי דרך ממיר של HOT

• 6 תגובות
    • 617 צפיות
  20. אם יש לי R9800Pro של Sapphire , וגם מסך LCD 17" של MAG , אני צריך שהכרטיס מסך יתמוך ב DVI בשביל מסך ה LCD , או שאין קשר בינהם?

21. כרטיס שלא משווק ע"י הם יותר, הכרטיס מת, אז מה אני אקבל במקום ? אולי איזה DVI ?

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  22. Started by LazyBoy,

אהלן, 1. יש למישהו מושג מתי יוצאים הכרטיסים של סדרה 6XXX בממשק PCI-E (הכוונה לדגמים במחיר של בין 200~ ל~400 $)? 2. מה ההבדל בין 6800LE לבין 6800NU? 3. איזה כרטיס הוא המומלץ ביותר כרגע מהסדרה של 6XXX? 4. לאיזה כרטיס (דגם ויצרן) יש את הסיכוי הטוב ביותר לעבור סופט מוד שיקרב אותו לביצועים של 6800GT? תודה.

• 6 תגובות
    • 617 צפיות
  23. יש לי תגירסה המלאה , גם של 05. עכשיו, אני לא מבין בזה משהו, אבל "חפיף" תעזרו לי קצת ואני ילמד יותר על החלק הזה. אז הנה הדרישות שלי: זיכרונות: 768 של DDRAM. אני רוצה להעלות תוצאות לאתר ולראות את תתרשמו. אבל אני לא יודע מה לכוון בהגדרות הגראפיות (כדי שיפעל על מקסימום יכולות..) (: תודה לכל הממליצים..

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  24. Started by d-undertaker,

צריך LCD 17 אינץ' ב1200 שקל...אפשרי?

• 6 תגובות
    • 617 צפיות
  25. Started by HealingAura,

אני קונה מחשב חדש ואני חושב על צג T240 של Samsung (המליצו לי פה) ורציתי לדעת איזה כרטיס מסך עדיף? 4870 1GB או שני 4850 512MB? שניהם עולים בערך 1600. או שבכלל עדיף כרטיס מסך אחר?

• 1 תגובה
    • 617 צפיות

דיונים חדשים בפורומים