עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by mistaarvim,

מצטער על הבורות, תודה!

2. שאלה אחרונה בהחלט.... ;D לעבודה נטו!!! גרפיקה פוטושופ, 3D MAX רנדור ואנימציה, ועריכת ווידאו. מה עדיף מבחינת יחס תמורה.... ועבודה. 7950GT שעולה 1500 ש"ח - או 7600GS 512MB שעולה 800 ש"J כל המערכת כבר "מוזמנת"...למעט התלבטות לגבי כרטיס המסך. הבעיה, שאם אני הולך על כרטיס מסך של ה-8800 320MB או על ה 7950GT זה מעלה את מחיר המערכת בכ-1,000-1,200 ש"ח. לעומת....כרטיס מסך של GIGABITE 7600GS 512MB DDR2 PCX ואז המערכת נשארת בטווח שלי (7K) ההתלבטות היא שאני זקוק לכרטיס מסך ל3D, רנדור וגרפיקה בלבד. ולא למשחקים(!) והבנתי שהכרטיסים היקרים יותר שציינתי למעלה ייעודם יותר למשחקים ולגרפיקות שלהם, ולעבודת 3D נטו לא צריך אותם. אשמח לתגובות. תודה,\ ונראה לי שזו ההודעה האחרונה בנושא

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  3. שלום רב, קנית מסך חדש:Flatron L1953TR ואני מעוניין לקנות כרטיס מסך עד 1500 ש''ח למשחקי מחשב טובים ש-Far Cry יעבוד טוב! בתודה מראש yosda-boy

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  4. Started by אלון פ,

שלום לכולם, לכרטיס מסך 3850HD יש חיבור HDMI? ואם אני אקנה חיבור HDMI ואחבר למסך HDMI, אני אוכל לראות סרטים בHD מלא? תודה לעוזרים! אלון

5. שלום לכולם, אני אשמח לקבל המלצה לכרטיס מסך מסדרת Quadro לצרכי עבודה עם תוכנות גרפיקה שונות, הכרטיס צריך להחזיק היטב בהגדרות מקסימליות של תוכנות כמו 3D Max, Maya, Cinema 4D ועוד.. אני אולי אצטרך לשדרג עוד כמה חלקים בעקבות השדרוג של הכ.מסך, זהו המפרט שאני עובד איתו כרגע: - i7 2600 3.4 - Kingston 8gb memory - Geforce 570 gtx במידה ואתם רואים לנכון לשדרג חלקים מסויימים כדי למנוע צוואר בקבוק בבקשה תציינו אותם. אני רוצה להשקיע בכ.מסך איכותי שיתאים לשימושים שציינתי מבלי להתחשב בתקציב, חשבתי על הכרטיסים של Quardo מסדרות 4800/5000/6000. אני לא צריך את הכרטיס הכי טוב שיש אלא את הכרטיס שיתאים למה שאני צריך ותו לא. הכרטיס מיועד נטו לעבודה ולא למשחקים. אני אשמח לקבל כל עצה/המ…

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  6. כמובן שאני מחכה לקושחה החדש של המסך אבל שיגיע ישר אקנה מסך + מחשב אני מחפש כרטיס/ים משהו בסביבות 2000 שקל כי לרוב במשחקים אשתמש בקונסולה לכן לא ארצה להשקיע על כרטיס יקר בטרוף כי נמאס כבר שיוצא כרטיס כל כמה חודשים

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  7. Started by ethernet,

הלוח אם והמעבד שלי תומכים ב-AGP ככה שאני צריך כרטיס מסך לAGP והמחיר שינוע בין 1200-1400 אפשר חריגה אבל שתהיה כמה שיותר קטנה... תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  8. Started by danny25,

ברצוני לדעת איזה כרטיס טוב יותר,ואיזה ספק כוח כל אחד מהם צריך ??? תודה לעוזרים .=]

• 8 תגובות
    • 667 צפיות
  9. Started by llivny,

קניתי כ. מסך של GIGABYTE 9800 GTX+ 1GB. אני שוקל לקנות מסך FULL HD 37" PANASONIC. יש לי עם הכרטיס מתאם מDVI לHDMI הכרטיס יתמוך ב1920X1080? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  10. Started by LL@SS,

שבת שלום חברים! לחברה שלי יש מחשב יחסית ישן : ASUS P4800 P4 3.0Mhz 1.5GB DDR400 250GB SATA FX5200 המחשב מתפקד בסדר גמור בכל מה שקשור לעבודה משרדית, אינטרנט וכו', היא רוצה לחבר אותו למסך LCD 42 FULL HD שיש ברשותה, הוא ממוקם בחדר שלה כמובן, ובנוסף מחוברת למחשב מערכת 5.1 עם רסיבר וכו'.... הכל עובד כמו שצריך אבל עוד לא ניסתי להפעיל אצלה תכני HD , אני יודע שהכרטיס מסך שלה חושך בשביל הדברים האלה ,אז חשבתי להחליף לה אותו למשהו כמו 2600 או 2400 ,שום גיימינג ,אפילו לא סוליטר, אז ככה שצריך כמה שפחות ,וחשבתי להחליף לה למארז אחר ,שלה נהיה קצת מכוער עם הזמן, בכל אופן, מה אתם ממליצים? המחשב יריץ בכלל תכני HD ? התקציב הוא 500 ש"ח מקסימום, ד"א יש ספק כח מספיק טוב אם אתם …

• 7 תגובות
    • 667 צפיות
  11. שלום לכם, ברשותי ישנו כרטיס HD4850 בעל 512MB GDDR3 של HIS. (שם הדגם המלא: HIS PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 ICEQ 4 512MB GDDR3) למען האמת, מחירו עמד בזמן הקניה סביב 950 ש"ח, ואילו מחירו עומד כעת על 1015 ש"ח. (באותה חנות - IQPC.) ראיתי אותו גם בחנות נוספת, פנדה - שם מחירו עומד כעת על 930 ש"ח. בכל מקרה, ברצוני לשדרג את כרטיס המסך שלי ל-HD4850 1GB, ובמקרה שארכוש בסוף מסך 24 אינץ' - אשדרג ל-HD4870 1GB. לשם כך, החלטתי למכור את הכרטיס שברשותי כעת, אך איני יודע כמה לדרוש עבורו. כלומר, כמה צריך להוריד עקב "שימוש" או "התיישנות", או שמא כלל אין התיישנות במקרה הזה, שכן מדובר בכרטיס מדור נוכחי? (מצבו הפיזי מצוין - המחשב לא נפתח מאז הקניה (אוקטובר 08) ובעל פילטרים נגד אבק.) * אין …

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  12. השאלה למעלה

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  13. Started by liranvaisser,

היי יש לי 600 שקל יש לי מחשב עם 4 גיגה זיכרון , לוח של גיגה בייט עם CHIPSET G45 . מעבד QUAD , לא זוכר איזה דגגם בדיוק . איזה כרטיס מסך הייתם ממליצים לי שיוכל להריץ משחקים חדשים בלי בעיות ? תודה מראש . לירן

14. הספק שלי הוא hec 580w Ace .

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  15. Started by eliranl,

למשחקים כבדים יש לי פנטיום 4 HT 2.66MHZ תקציב 1000 ש"ח dual 512mb 800mhz wd80gb sata intel 865pe AGP8 תודה מראש

16. שלום, אממ לפני כמה חודשים הצלחתי לחבר והכל פעל טוב אבל אז עשיתי פירמוט ועכשיו זה לא פועל! יש לי מחשב נייד עם חיבור טלויזיה (ati rage lt pro hebrew) וגם הורדתי את הדריבר היחיד שיש באתר של ati : https://support.ati.com/ics/support/default.asp?deptID=894&task=knowledge&folderID=27 וזה לא עזר! מה עלי לעשות? תודה רבה רבה לעוזרים מראש!

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  17. שלום רב, אני מעולם לא חשבתי שאשאל שאלה כזו כשמדובר במארז mid-tower. מדובר בכרטיס מסך דגם GV-R687OC-1GD http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3663#sp לפי הפרטים אורכו 29 ס"מ! אם האורך נמדד לפי ה-PCB (מצאתי התאמה בין אורך ה-PCB של הכרטיס הנוכחי שלי לבין האורך הרשום שלו ב-manual) הרי שהכרטיס פיסית לא ייכנס למארז שלי! הוא יתנגש במתכת הגדולה אשר מחזיקה דיסקים קשיחים. עם זאת ראיתי מפרט של מישהו (מחו"ל, לא מכיר אותו והוא לא חוזר להודעה פרטית) אשר כולל את הכרטיס הנ"ל והמארז הנ"ל. אני ממש רגע לפני רכישה ומדדתי מקום במארז רק כדי להיות בטוח, לא חשבתי שאשכרה יכול להיות שאין מקום בכלל. יש פה למישהו מפרט שכולל את שני הנ"ל? מישהו יכול לעזור?

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  18. Started by jenia11,

שלום רב.קניתי מחשב חדש ואחרי התקנה של הכל יש לי נקודות על המסך.העם זה בעיה של כרטיס מסך? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 667 צפיות
  19. שלום, ברשותי מחשב ישן מאוד יחסית אשר משמש אך ורק לסרטים ומשחקים ישנים(הכי חדש PES6 חחח).קניתי עד לפני כמה ימים טלוויזית LCD של LG 32 אינטש לחדר,ורציתי לחבר אותה למחשב וראיתי שאין לי את היציאה הדיגיטלית המדוברת -DVI או HDMI,ראיתי שיש לה רק VGA לCRT וRCA לTVOUT .רציתי המלצה לכרטיס מסך בתצורה של AGP X8 אשר יפעיל את הסרטים והמשחקים בצורה הטובה ביותר ויהיה בו יציאה של HDMI,DVI ויציאה אנלוגית של VGA..עכשיו אני שואל אתכם עוד שאלה האם כרטיסי המסך הישנים יריצו לי סרטי 720P שאני מוריד עכשיו מהאינטרנט בצורה טובה בחיבור כבל DVI TO HDMI מהכרטיס מסך למחשב או שאין מצב וזה ירוץ לי ממש לאט ועדיף להשתמש בחיבור הVGA ? תודה

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  20. Started by jeger01,

איך הקירור? האם רועש ממש שאי אפשר לישון או אפשר להסתדר? איך הוא בכללי מקרר ,לא קשור כמה הוא רועש. ואם אפשר קישור לקירור חלופי שיהיה שקט? (לא להציע לי מה שיש בנועה כי אני לא יכול :-[)

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  21. עם השלט???????? התוכנה msi media center עובדת כמו שצריך? כל הפונקציות????

22. Started by smit,

מה ההבדל בין הדגמים של Radeon PRO לבין ה Radeon XT ולבין ה Radeon X800XT / Radeon X800PRO ??

• 5 תגובות
    • 667 צפיות
  23. Started by red wolf,

האם אחרי שקניתי מסך ושמתי כרטיס מסך תומך ומשקפיים (חבילת תלת מימד של NVIDIA). האם כל התפריטים של המחשב כולל אינרטנט ועד משחקים וסרטים הופכים לתלת מימד? או אפשר הסבר מדויק יותר של מה זה התלת מימד הזה? והאם הוא איכותי יותר מהקולנוע?

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  24. יש לי בבית r9200 SE שהוא כרגע על המחשב שלי ולאחרונה נתקלתי בהמון בעיות איתו אז חשבתי להחליף ל גיפה 4 MX שנמצא במחשב השני שלי. כמה פרטים - ה R9200 SE לפי מה שראיתי מגיע במהירויות הרבה יותר נמוכות מאלו של ה MX אבל ל R9200 SE יש 128מגה ו 64 ביט ול גיפה יש 64 מגה ו 64 ביט לגיפה יש TV OUT ול R9200 יש S- video ואני חושב vivo (אבל מה R200 לא הצלחתי לראות ב TV) המשחקים שאני בדרך כלל משחק זה CS (כולל סורס) וגם ET , MU ואני מוריד משחקים חדשים אבל זה רק לניסיון, תמיד אחרי שבוע +- אני מוחק אותם עכשיו השאלה האם הגיפה המסכן יצליח להחזיק את המשחקים הללו? (אני זוכר שהחלפתי אותו ב R9200 SE כי הוא לא תמך ב PS או משהו כזה) תודה על התגובות (מקווה שיהיו :-[)

• 9 תגובות
    • 667 צפיות

דיונים חדשים בפורומים