עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. ל-AMD יש דמו אשר יציג את טכנולוגיות עקיבת הקרניים שלה עבור אלו שיצליחו להשיג לעצמם את ה-Radeon RX 6800 או ה-Radeon RX 6800 XT כבר ביום ההשקהלכתבה

2. ראיתי שהייצרנים מוציאים לשוק כרטיסים מסוימים בשתי גרסאות, אחת עם חצי ג'יגה זכרון, ואחת עם ג'יגה. האם יש הבדל משמעותי כלשהו, באופן כללי, בין הגרסאות?

• 4 תגובות
    • 684 צפיות
  3. Started by charm,

http://www.p1000.co.il/msn/?came=3132 מסך AOC 17 אינץ דק

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  4. Started by mrwolf,

האם הגיעו כבר כרטיסי DX 10 לשוק הבינוני (לקנייה בארץ)? רוצה להוציא עד 1200- 1300 גג. העדפה לאנוידיה (מתכנן לבנות מחשב על אינטל והימור אישי שלי שבעתיד היותר רחוק איטל יעבוד יותר טוב עם אנוידיה מאשר ATI-AMD...) תודה

• 6 תגובות
    • 684 צפיות
  5. היי חברה, אני קונה את הדגם הבא של ה-680: http://www.asus.com/Graphics_Cards/NVIDIA_Series/GTX680DC2T2GD5/ הנה המפרט של המחשב שלי: http://i.imgur.com/TW8X5.jpg אני לא מבין מספיק כדי לדעת האם הכרטיס הזה בכלל יכול להכנס למחשב שלי. אם לא, אשמח אם תוכלו לומר לי איזה אחד מהGTX 680 כן יכול ושל איזה חברה שווה לקנות. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  6. Started by fers,

אז ככה המפרט שלי: intel core 2 duo 2.66 geforce 9800gt 4 gb ram ספק : ezcool 450w [] בקיצור תכננתי לקנות ספק כוח 500 w של ססוניק ואת ה gtx 460 [יוצא 1000 שקל בערך] אז השאלה שלי היא האם הצוואר בבקבוק במחשב יהיה משמעותי ? תכננתי לעשות אוברקלוק לפני זה אבל ויתרתי כי אני לא יודע איך להרכיב את הקירור... ועוד שאלה מה אתם אומרים ה hd6770 עדיף מ ה gtx?? או שהצוואר בקבוק יהיה יותר גדול מה gtx? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  7. Started by A.N,

קניתי SAPPHIRE RADEON 9600 256DDR ניסיתי להתקינו במקום הכרטיס הישן שלי: GF4 440mx 64MB כשעשיתי זאת המחשב פשוט לא עלה, הכל פעל (מאווררים, נורות הפעלה) אך המסך לא נדלק וה HD לא עלה. דרך הגב המפרט של המחשב שלי הוא: P4 1.5 לוח אם דגם: P4VXASD. אם מישהוא יודע כיצד אני אמור להרכיב את הכרטיס אשמח מאוד לקבל את עזרתו.

• 8 תגובות
    • 684 צפיות
  8. Started by nadav275,

בידי הכרטיס שנמכר בפאנדה בעבר elsa 9800se עם זיכרונות 2.5ns שנפתח בוודאות ל9800pro רציתי לדעת איזו גרסאת ביוס תתאים לכרטיס- ואיך בדיוק אני צורב ביוס? שימו לב- אלו זיכרונות נדירים בכרטיסי מסך כאלה- 2.5ns תוצרת היניקס

• 6 תגובות
    • 684 צפיות
  9. Started by DarkX,

אהלן... אני רוצה לקנות מחשב חדש כבר סגרתי את המפרט משהו חבל"ז אני רק מתלבט בין 2 כרטיסי מסך 1.? RADEON 9600XT 256MB? 2.? RADEON X700 LE 128MB PCI-E? איזה כדאי??? תודה

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  10. Started by Mr. Tomato,

אז ככה- אני משחק במשחק מחשב שנקרא "סימס", משחק בגרפיקה די גבוהה ומשחק ששוקל די הרבה. הבעיה במשחק היא שמדי פעם הוא נעשה איטי ברמות לא נורמליות ומדי פעם הוא לא מראה חלק מהחפצים וכו'. לחבר שלי יש את אותו משחק בדיוק והמשחק עובד אצלו פיקס. חשבתי שזה תלוי במסך עצמו בהתחלה, ואחרי שקנינו מסך חדש ויותר חדיש חשבתי שהכל ישתנה, אבל הכל נשאר כמו קודם. יש לי המון מקום פנוי במחשב, מעל 80GB בערך... אני חושב שהבעיה היא בכרטיס מסך עצמו. איך אני יכול להחליף או לשדרג ובמה זה כרוך? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 684 צפיות
  11. יש לי GF 5200 ואני רוצה לחבר את הטלויזיה למחשב כך שהטלויזיה פועלת בתור מסך קיבלתי כבל חיבור ביחד עם הכרטיס השאלה שלי מה אני צריך לעשות ? כאילו מה אני צריך לשנות בהגדרות של הדריבר .....

• 8 תגובות
    • 684 צפיות
  12. שלום קניתי מחשב ובו כרטיס מסך זה TwinTech 8800GT 512MB DDR3 HeatPipe Fan Retail.. איזה דרייבר אני צריך להוריד?? תודה מראש!!

• 7 תגובות
    • 684 צפיות
  13. Started by Paradise,

אז ככה, אני יכול לקנות מארה"ב כרטיס מסך, תקציב 150$ אולי עם חריגה של 10$-20$... חשבתי על 4870.. אבל אני לא יודע איזה לבחור. לא ממש משנה לי אם זה יהיה עם OC מהמפעל, אבל חשוב שיהיה קירור טוב ושקט עד כמה שאפשר.. אני לא יודע אם לקחת 512MB זכרון או 1GB, אני הולך לשחק על רזולוציה של 1680X1050 http://www.newegg.com/Product/ProductList.aspx?Submit=ENE&DEPA=0&Order=BESTMATCH&Description=4870&x=0&y=0 או אם למישהו יש חנות אחרת..

14. Started by faceman_007,

כמובן עם ליבת הR580! http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2653 מעניין יהיה לראות תוצאות

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  15. האם מישהו יודע היכן ניתן למצוא שומרי מסך ל2 מסכים המחוברים לכרטיס גרפי אחד ? תודה

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  16. Started by devek,

המצב הוא כזה הלך לי הכרטיס מסך וההתלבטות היא האם לקנות כרטיס שווה ויקר שיפעיל משחקים טוב או אחד פשוט פשוט פשוט בשביל ביצועים גראפיים מינימליים עכשיו למה בכלל ההתלבטות אתם שואלים המפרט שלי הוא E6300 2GB 667 MH SAMSUNG T220P 22 השאלה אם אני קונה כרטיס מסך טוב הוא באמת יועיל ויעזוב אפילו למפרט כמו שלי לסחוב משחקים בצורה טובה או שעדיף לי לקנות כרטיס עלוב ב100 200 שקל ולהשקיע את שאר הכסף על משחקים לסוני 3 בשורה התחתונה אני חייב כרטיס מסך תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  17. Started by iyehuda,

קניתי כרטיס מסך של ASUS V8170 + TVOUT+64MDDR היה בכרטיס באג ואין לחנות עוד את הכרטיס הנ"ל האפשריות שיש לי : 1. לחכות כ שבועיים עד לקבלת הכרטיס מסך 2.להוסיף עוד 60 ש"ח ולקבל GF4 128DDR אבל לא של חברת ASUS האם מישהו בדק אם הכרטיסים של אסוס באמת יותר טובים ? או שזה סתם גימיק דרך אגב לכרטיס מסך של אסוס יש רק גוף קירור ללא מאוורר ( זה יותר יתרון או זה יותר חיסרון )

• 4 תגובות
    • 684 צפיות
  18. עם השלט???????? התוכנה msi media center עובדת כמו שצריך? כל הפונקציות????

19. Started by MBN,

אני קונה R9800 pro ועדיין לא החלטתי אם לקנות מספיר או MSI באופן כללי הבנתי שלמעט הקירור של MSI ספיר יותר טובים אבל יש בעיה עם הBIT (כל הסיפור שלפעמים הם נותנים 128 במקום 256). אז יש איזו דרך לבדוק כמה ביט יש לכרטיס? ואם אני מוסיף קירור כללי למחשב (משהו בסיסי של Thermaltake) זה יהיה כמו הקירור של MSI?

• 5 תגובות
    • 684 צפיות
  20. קניתי רדיאון 9600 פרו של ספיר 256 מגה חדש ואז לאחר שהתקנתי את הדריברים המחשב קורס לפעמים זה קורה נראה לי מתי שאני שם רזולוציה גבוהה מידי אז המחשב נתקע ולרוב שם לי מסך כחול (לא המפורסם) שרשום שם חלקי אותיות ואז אני חייב לעשות ריסטארט זה קרב לי בשר הטבעות ובמדל אוף הונור (החדשים) אבל בהלף לייף 2 לדוגמא לא הייתה לי שום בעיה למרות ששמתי על הרזולוציה הכי גבוהה 62.0.122.76

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  21. Started by yuvsummer,

האם כל כרטיס מסך שמוציא 4k ב 120hz ייתן את אותה איכות של ווידאו ? הכוונה לסרטים כאשר אני צופה במלשב שמחובר לטלויזיה ברמה גבוהה. האם גם יהיה הבדל באיכות שוב רק ניגון קבצי ווידאו בין gforce ל radeon

22. Started by RoyShefy,

אתם עדיין ממליצים על הP75F+ של VIEWSONIC www.mardanit.co.il/categ.phtml...mp;prodid=17350 אתם יכולים להגיד לי מה טוב בו ומה רע יעני עד הפרט האחרון כי אני לא מבין כלום....אבל בבקשה אני מחפש תשובה מאוד מפורט אני רוצה להרגיש שבע רצון בקניית המסך הזה אני רוצה לדעת על מה אני מבזב תכסף יש לי בעיקרון 1500 שקל זה יותר ממה שהמסך עולה ואני חושב על מסך 19" ואני לא בטוח שאני רוצה אחד כזה כי לפי מה שאני יודע ה17" הרבה יותר איכותיים בהשוואה למחיר. אולי אתם מכירים מסך 17" שמגיע למחיר של 1500 והוא יותר טוב ושווה מP75F+ ואם אפשר פירוטים למה

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  23. Started by Pitus,

היי לכולם, המפשט שלי הוא כזה: 1. מעבד פנטיום 4 D 3GHZ עם 1MB של מטמון. 2. 2X1GB זיכרונות 667 של קרוסאיר. 3. לוח אם של חברת GIGABYTE מבוסס על ליבת NFORCE4. 4. 160GB SATA2 WD. 5. כרטיס מסך GEFORCE 7800GT 256MB PCIX של חברת GIGABYTE. 6. ספק של 500WATT אני בנתיים עובד על מערכת ההפעלה XP SP2... עד שלא יהיה SP1 לויטסה אני לא נוגע בה... טוב לאחרונה אני נתקל באיטיות קצת במשחקים חדשים... WORLD IN CONFLICT עובד על סביבות ה-20FPS בהגדרות גבוהות... המשחק Stranglehold מקרטעה לי כל הזמן הוא חושב ויש לו תקיעות במשחק... תאמת כל היתר עובדים טוב אבל כל זה הולך להשתנות אני מניח... יש לי את הכרטיס שנה וחצי אבל עכשיו יצאו משחקים חדשים כמו למשל CRYSIS ויתר המשחקים של שנת 2008, לפי מה שהבנתי המ…

24. Started by Evilized,

יש יל 4850 של פאליט ואני מתמש במסך 22 עם רזולוציה של 1650-1050ויש לי מן כאילה קווים שעולים ויורדים בזמן משחק או סרט HD יש לי את הדרייברים הכי מעודכנים יכול להיות שבשביל הרזלוציה הזאת הכרטיס מסך לא ממש חזק? כי למשל בPES שמתי VSYNC וזה נעלם.

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  25. Started by D.Apsentel,

אני חייב לדעת מה עלי לעשות יש לי לוח אם של abit שם הלוח הוא aa8-duramax מעבד intel® pentium (4) cpu 3.00ghz אני גיימר מתחיל שחולם על כרטיס מסך חזק מה אתם ממליצים לי לעשות כי אומרים לי שאין לי אפשרות להחליף את הכרטיס הקים (ATI ABIT RADEON RX series PCI Express graphics card) שם מלא של הכרטיס מסך - You Have: RX600 Pro-256PCIE (RADEON X600 PRO (0x5B62)) 256 MB Vertex Shader Ver Required - 2.0 Video Card 3D Pixel Shader Ver Required - 2.0 Video HW Transform & Lighting סכום מקסימלי 1000 ש"ח תודה לתומחים הצילו אותי כי אני חייב מחשב למיבחקים כמו Fallout 3 וה-nfs החדש פליז תעזרו

• 4 תגובות
    • 684 צפיות

דיונים חדשים בפורומים