עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by לוח שנה,

האם עכשיו אין כרטיס מסטר ושני הכרטיסים שווים? תודה.

2. Started by guyfaran,

שאלה פשוטה : אני מחפש כרטיס טלויזיה ככה עד 300 שקל ושיהיה עם שלט זהו תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  3. Started by Checker,

שלום, בבבעלותי מחשב יחסית חדש עם כרטיס מסך Geforce 9600GT, לכרטיס יס 2 יציאות dvi שאחת מהן מומרת ל-VGA ודרכה מתחבר המסך שלי, אני מעוניין להשתמש ביציאה השלישית S-video בשביל לחבר את המחשב לטלוויזיה כך שהתמונה שמוצגת על המחשב תוצג גם בטלוויזיה, יש לי כבל אבל כשאני מחבר אותו לא קורה דבר על מסך הטלוויזיה, איך אני יכול לגרום לתמונה לצאת גם מיציאת ה-dvi וגם מה-s-video?

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  4. פשוט אני רואה שהתדר של הזכרונות והליבה ב7300GT יותר מהירים מה7600GS. האם זה הגיוני?

• 8 תגובות
    • 667 צפיות
  5. המסך עובר ל-entering power save ונתקע לאחר כמה דקות משחק. למה? הבעיה בכרטיס מסך או במסך עצמו. הכרטיס הוא 1950pro ועומד בדרישות המשחק מישהו יודע מדוע זה קורה. :'(

• 4 תגובות
    • 667 צפיות
  6. Started by ohadbx,

יש ברשותי כרטיס רדיאון X800XL של ג'יגהבייט (בלי קירור אקטיבי), ובימים האחרונים (לאחר שהמחשב חזר מתיקון) הוא מתחמם ותוקע את המחשב, בעיקר במשחקים, אבל לפעמים גם בפעולות אחרות. אני מניח שהכרטיס מסך הוא הבעייתי משום שבמשחקים מופיעים (לאחר כמה זמן) ריבועים קטנים בצבעים שונים על כל המסך. האם יש פתרון ללא רכישת קירור לכרטיס? האם הורדת הגרפיקה במשחק אמורה לעזור?

• 8 תגובות
    • 667 צפיות
  7. Started by yehob,

יש לי RADEON 9600 רצי תי לדעת אם אפשר לפתוח צינורות איתו ואם כן איך ניתן לעשות זאת... בנוסף אם יש איזה שיפור משמעותי שאני יכול לעשות אני ישמח יסביר לי איך בדיוק. תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  8. TSMC הפיצה 80 דוגמאות(ועוד 40 בדרך) של רכיבים שנוצרו בליטוגרפיה של 90 ננו מטר ללקוחות שלה. ותתחיל ביצור המוני שלהם בתחילת 2005. הדבר הזה משתלב טוב עם התוכניות של מיקרוסופט ליצור המוני של ליבת הXenon מבית ATi שתניע את קונסולת הXbox2 שלה אחרי חשיפתה כבר ברבע הראשון של 2005. בנוסף לכך הדבר הזה משתלב גם אם התוכניות של nVidia וATi שתיכננו להתחיל לייצר ליבות גראפיות בליטוגרפיה של 90nm בQ2 של 2005. תהליך יצור הליבות בליטוגרפיה של 90nm יאפשר לייצר ליבות עם מספר רב של טרנזיסטורים בעלויות נמוכות בהרבה מליבות תואמות בליטוגרפיה של 110/130 ננו מטר LK. הסיבה העיקרית לחוסר תמיכתה של ATi בSM3.0 היא שהעלויות לא מפצות על היתרונות הדלים בהרחבת השיידרים הנ"ל. תמיכה בSM3.0 מצריכה הוספה של כ60…

• 5 תגובות
    • 667 צפיות
  9. Started by emuzon,

מישהו מכיר במקרה את הדגם הזה? הוא די חדש להבנתי כך שמי שאפילו לא ניסה אבל יודע עליו קצת אני אשמח לדעת אם הוא טוב לגיימינג או רק נחמד

10. Started by Drazick,

שלום. אני מחפש אתר שסוקר סורקים. אני פשוט מעוניין לרכוש סורק שמסוגל לסרוק פילם 35 מ"מ. מישהו מכיר? תודה.

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  11. היי לא מזמן קניתי את הכרטיס וקיבלתי עימו בתוך האריזה דיסק דרייברים,מדבקה, פלייר פרסום של [tt]amd[/tt]" - get all 3" ופלייר של משחק חינם של halfLife2 אבל ע"פ האתר הזה, אני אמור לקבל גם כבל של s-video !? האם כך קיבלתם ? מה קיבלתם? ע"פ האתר http://www.pclabs.gen.tr/2007/07/23/ati-radeon-hd-2600xt-palit-hd-2600pro-sonic-ve-hd-2400xt-incelemesi/3/ כלומר לא קיבלתי: 1) כבל s-video 2) חוברת manual גדולה אולי זאת שאלה קינקית אבל זה עקרוני (במיוחד בנוגע לחנות המתפארת שהיא מביא אפילו את הקופסא ללקוח) , תודה מצוות כולבוטק נ.ב אפשר גם בפרטי ואז אני אמחק את ההודעה הזאת.

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  12. Started by DXM,

אני בדילמה רצינית: האם לעשות HYBRID CF כלומר שילוב של כרטיס מסך מובנה+כ"מ חיצוני חלש יחסית וזול או כרטיס מסך חזק יותר בתוספת של 100 ש"ח. שילוב של HD3450 וHD3200 ב190 ש"ח. או 4650 ב370 ש"ח.

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  13. Started by dannyhecker,

ככה שלום לכולם קודם כל אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש, למחשב חדש. כיום יש לי geforce 2 7700ti של asus אני סופר מבסוט ממנו הוא עדיין סוחב משחקים. השאלה היא. האם לקנות 4200ti? האם לקנות RADEON 9600? האםלקנות GEFORCE FX 5600? השוואות רעיונות וטיפים יתקבלו בברכה. יום טוב

• 4 תגובות
    • 667 צפיות
  14. Started by tk_mc,

מה זה בקר לכרטיס טלויזיה?? מה הבקר עושה?

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  15. Started by YoTaMi,

איזה כרטיס אתם ממליצים לקנות בסכום הזה ? HD4850 \ 9800 או משהו אחר .. תודה רבה לעוזרים..

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  16. Started by IP,

CTX PR711F Flat Trinitron Monitor IIyama Vision Master Pro 1413 Diamondtron Flat Monitor LG F700P Flatron Monitor+ USB hub MAG 796FD2 Flat Diamondtron Monitor Viewsonic G75F Flat Monitor אני רוצה שהמסך יהיה אמין, רזולוציה/רענונן טוב ובלי בעיות מיוחדות. יש לי חלון מול המחשב, ובמסך שיש לי עכשיו יש השתקפות, אני רוצה שבמסך החדש לא יהיה השתקפות בכלל. תודה.

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  17. Started by Jenia24,

קניתי אותו לפני כשבוע ופתאום התחיל לרצד לי המסך והיה כמה פעמים ריסטרים , עכשיו התקנתי את הדיסק שבא אתו והדרייבר הנוכחי שלו 8.12 ובנתיים אין בעיות חוץ מריצוד קטן בהתחלה. הטמפ' של הכרטיס היא 34 במנוחה והמאוור פועל על 60% והVPU של הדרייבר מופעל כמו כן הכרטיס גם מחובר דרך DVI ולא החיבור הרגיל. מה יכולה להיות הבעיה? הבנתי שהקירור של הכרטיס לא משו אבל מצד שאני הכרטיס גם לא חם.

• 6 תגובות
    • 667 צפיות
  18. מה עדיף בין שני הכרטיסי מסך האלה HD 3870 512MB GDDR4 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E של Sapphire מחיר - 1240 או 8800GT 512MB Zalman Fansink GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E של GIGABYTE מחיר - 1420 תודה רבה!!!

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  19. Started by mute,

אני רוצה מחשב לצפיה בתכני HD האם זה משנה הכרטיס הכרטיס מסך? אני מתלבט בין 1950 ל 1650 לא מתוכננים שום משחקי מחשב! וידאו ב HD בלבד! האם משנה כרטיס מסך?

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  20. אהלן, איזה כרטיס מסך מומלץ עד 1800 ש"ח? למשחקים כמו FLIGHT SIMULATOR X, כנראה 8800GTS 320 של לידטק לא? המסך הוא 2007WFP, האם הכרטיס מסך יגביל אותי להריץ משחקים ברזולוציה הטבעית של המסך? ובPIVOT? בשלוש שנים הקרובות (אני לא אשדרג כלום במחשב בזמן הזה) זה משמעותי ההבדל בין הלידטק לכרטיסים שעולים 100 שקל יותר שכתוב עליהם OC2? אשמח להסבר..

• 12 תגובות
    • 667 צפיות
  21. צהריים טובים לכולם. ברשותי שני כרטיסי מסך 7950GT 256MB ואני רוצה להפעיל אותם במערך SLI, רציתי לשאול האם הספק כוח שלי Thermaltake TR2 Power 420W W0061R יחזיק את המערך או שהוא לא יעמוד בלחץ הנדרש. הודה על תשובתכם המהירה. אור.

• 5 תגובות
    • 667 צפיות
  22. Started by crazydiamond,

שלום לכולם יש לי רדאון 9550 של POWER COLOR חדש לחלוטין - הוא נחמד ועושה את העבודה (אני ממש לא משחק הרבה) יש לי הצעה להחליף אותו ברדאון 9500 פרו משומש במצב טוב - כנראה שלא עבר OC. אני יודע שה 9500 דורש חיבור כח מהספק ויש לי ספק של HEC 400W האם הוא יספיק לכרטיס כמו ה 9500 וגם האם תהיה קפיצה משמעותית בביצועים בין שני הכרטיסים?

23. Started by RVD,

רכשתי בעבר כרטיס מסך מארה"ב וכשחברתי אותו בארץ לטלויזיה ראיתי שחור לבן ולא היה ניתן להפוך את זה לצבעוני (הטלויזיה הינה טלויזיית מולטי סיסטם). עכשיו אני שוקל להזמין שוב כרטיס מסך מהחדשים כיום מארה"ב ואני רוצה לדעת האם זה גם קרה למישהו שהזמין משם כרטיס מסך מהחדשים כיום. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  24. רציתי לבקש ממכם המלצה לכרטיס גרפי מהדגמים של RADEON עם תקציב גדול אני חושב..... של 1500-2000 ש"ח בבקשה תציעו לי את הכרטיסים הכי חזקים שיש במחירים האלו ואם אפשר גם להביא לינק לאתר שבו אני אוכל לרכוש את הכרטיס תודה מראש לכולם! :wink:

• 4 תגובות
    • 667 צפיות

דיונים חדשים בפורומים