כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
ראיתי כמה מסכים... LG L1710S http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=3941707 MAG LP717 http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=3930927 Proview HD-723 http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=3893887 מה אתם אומרים? יש המלצות אחרות?
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
מתי בערך? וכמה יעלה כל אחד מהם בארץ אם כבר נודע שה xl עולה 299$ בחול והרגיל 199$????
-
- 5 תגובות
- 618 צפיות
-
-
בהנחה שהמחשב חזק ומנצל את הכטיס מסך עד הסוף ללא אוברקלוק, איזה כרטיס מסך כדאי לקנות כדי להפעיל את המשחקים הכי חדשים far cry, doom3,ut2004,halo,hl2 וכו' במינימום של 40-50 fps על רזולוצייה של 768*1024 על ההגדרות הכי גבוהות? תקציב 1000-1500 אם אפשר פחות מה טוב. תודה. תוספת: ל agp.
-
- 8 תגובות
- 618 צפיות
-
-
כאמור הדגם הוא E700B, לי ולחבר שלי יש את המסך הזה בדיוק את אותו הדגם, לו יש כרטיס של NVIDIA ג'יפורס 4 64מ"ב ולי יש רדאון9000פרו 64 מ"ב, שנינו משתמשים באותה רזולוציה של 1152*864. אצלו פשוט רואים יותר טוב (לא מתכוון למשחקים), פשוט פונטים יותר חלקים, הכל מדוייק וחד, לעומת זאת אצלי אני בבירור מבחין בפיקסלים מוגדלים אני לא יודע בדיוק איך להסביר זאת אבל אני רואה הבדל בין המסך שלי לשלו. השאלה שלי היא האם זה נובע מהכרטיס מסך שכן לשנינו יש כרטיס שונה, או שזה המסך שלי? מה אתם חושבים?
-
- 6 תגובות
- 618 צפיות
-
-
האם הוא שווה את המחיר?!?!? או אולי יש המלצות למסך אחר בסביבות המחיר שלו.........(1500) תודה
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
מי היבואן הרשמי בארץ ? כמה זמן אחריות יש על המוצרים בארץ ?
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
ידוע לי איך אני בודק את טמפרטורת הליבה של הכרטיס כי יש לו מודד בדיוק עליו אבל השאלה שלי היא איך אני יודע מה הטמפרטורות של הזכרונות? האם הambient היא רק הסביבה החיצונית או ז"א הטמ"פ מסביב לליבה שם יושבים להם הזכרונות החביבים שלי. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום לכולם . כעקרון אני מחפש מסך LCD עם יחס עלות-תועלת הכי טוב. מכיוון שאני עדיין לא מבין כל כך במסכים האלה אין לי שום דרישות תכניות מהמסך מלבד שיהיה 12MS ומאטה (מ 12ms אין מריחות נכון?) ושיתמוך ברזלוציה גבוהה. ושלא יחרוג מעבר ל 2K .
-
- 6 תגובות
- 618 צפיות
-
-
חבר שלי התלבט בין הכרטיסים הנ"ל. בסוף המלצתי על Gainward. בצדק?
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
החלטתי שאני בסוף לוקח מסך CRT 19 אינצ' ובחרתי ב - LG 19" Flatron Monitor F900P + USB Hub. http://www.memorypc.co.il/default.asp?catid={AB0ABF3D-0CE4-4A62-A25E-F31760AEFA3B}&details_type=1&itemid={AD65DCF6-4645-4641-9D2D-53B095ACC7DC} איך המסך הזה נראה לכם?
-
- 8 תגובות
- 618 צפיות
-
-
:s05: אני מקווה שהתשובה תהיה כן... ואם אתה יכולים להעריך בכמה בערך?
-
- 5 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אני כרגע עובד עם CRT 17 שכנראה גוסס כי הוא התחיל להחליף לי צבעים. אני מעוניין לקנות מסך LCD אני לא יודע אם לקחת 17 או 19 אינצ'. לפי מחירים אפשר לקנות מסך 17 ממש טוב במחיר של 2000ש, ומסך 19 בינוני ב 2000ש פלוס. השאלה שלי מה עדיף? 17 ממש טוב או 19 בינוני. מה אתם אומרים? מה הייתם בוחרים? יש מסכים שהייתם ממליצים עליהם ספציפית? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
מתוך סקרנות, לדעת אם החנות שיקרה או לא
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
איפה אני יכול לראות את החיישן טמפ' של הלידטק 6200 ראיתי בדיון הזה שהוא נעול או משהו... http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=129395.0 תודה יונתן עריכה: אני יודע שאפר לראות בתוכנה WINFOX אבל זה לא נותן לי להתקין אותה... גם לא דרך הדיסק וגם לא מהאתר! זה עוצר ב36אחוז
-
- 6 תגובות
- 618 צפיות
-
-
המסך הוא DAEWOO 19'' 907DF Flat שימו לב 19 אינץ האם המסך הזה שווה במחיר 750 שח והנה המפרט שלו: Model DAEWOO 907DF Size 19" Diagonal, FST Viewable Size 18.1" Dot Pitch 0.24mm(Horizontal) Phosphor RGB medium-short persistence Surface treatment Anti-Glare/Anti-Static coating Horizontal 30 ~ 70KHz Vertical 50 ~ 160Hz Pixel Clock 110MHz Maximum Resolution 1600 x 1200 @75Hz Recommended Resolution 1280 x 1024 @85Hz האם המסך הזה שווה קנייה?לצורך שימוש במשחקים
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
לחבר שלי יש geforce fx 5600 256mb... אני רושם בקשה זאת במקומו: היכן ניתן לשנות את רמת ה-pixelshaders ? ניסיתי מס' תוכנות tweak ולא מצאתי אפשרות זאת. chronicles of riddick הוא המשחק היחיד שראיתי שמאפשר שינוי זה בתוכו, ובמעבר ל-pixelshader נמוך יותר היה שיפור ניכר בביצועים! ואין ירידה משמעותית באיכות... גם אם יש , הביצועים עדיפים במקרה זה. מסתבר שסדרת ה-FX המחורבנת לא מתמודדת עם הפיצ'רים שלה. אני לעומת זאת, עם geforce 4 ti 4600 נהנה מביצועים *הרבה* יותר טובים והוא מתבאס... אני יודע שלכרטיס שלי יש נתונים יותר טובים בכל מקרה. אבל עדיין ראיתי שה-pixelshaders מאיט בטירוף. אשמח לתגובות שלא בדומה ל-"חפש בתוכנות tweak", אם אתם יודעים בדיוק איפה, בבקשה תודיעו לי.
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
יש לי מסך CRT מסוג LG 775FT (ארבע שנים ). היום בלי שום הודעה מוקדמת הוא פשוט לא נדלק ונשמעים תיקתוקים מהמסך כאשר הוא מחובר לחשמל. רציתי לדעת האם שווה להשקיע בתיקון או זה הזמן להחליף מסך ? במידה וכדאי להחליף אודה להמלצה : אני דיי אוהב לשחק במשחקים אך שולחן העבודה שלי דיי צר אז ההתלבטות שלי היא בין מסך CRT או LCD ? (בתקציב של עד 1600 ש"ח ל LCD ועדיף עם יציאה של DVI ). ,
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
-
האם יש דרך לצפות בסרטוני ההדגמה של חברת NVIDIA לסדרת ה-FX שלה בעזרת הרדאון 9800 פרו שלי?
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
hi i've got a gigabyte radeon 9600pro gfx card. now im trying to enchance its perfomance by overclocking it and for that i got a prand new catalyst drivers for my card. but then a weird problem came. it appears that once i installed the drivers my AGP settings got turned off and everytime i try to turn them on it restarts my pc and....well doesnt works. i tried newer version of original drivers from gigabyte website and same thing happened. everytime i install drivers different from the ones that came with the card my AGP shuts down. please help what should i do???
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
חשבתי איזה כרטיס לקנות אני לא יודע חשבתי שאתם תאציאו אני רוצה שהוא אהיה זול חזק אמין ומתאים למשחקים חדשים
-
- 8 תגובות
- 618 צפיות
-
-
התקנתי מחדש rage3d ועכשיו הזכרונות של הכרטיס מסך מראים בeffective ולא בddr... במקום 300 מראה 600... אז אני לא יכול לעשות אוברקלוק ככה כי זה על הסוף של הסלייד מתי שאני מפעל ת'תוכנה =[ נראה לי שזה קרה כי אני עובד על cas 1 אבל בכל מקרה איך משנים את ה max של זה?
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
-
האם מישהו מכיר את החברה הנ"ל ויכול להביע את דעתו איך הביצועים של הכרטיס הזה ביחס לחברות המובילות בתחום תודה, איציק. http://www.ivmm.com/review/inno3d/overclock_cafe_gf_fx_5900_1.html
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך ati radeon 9500 pro לאחרונה היה לי איזה בעיה לא יודע בדיוק מה והתקנתי מחדש את וינדאוס ועדכני לדרייבים הכי חדשים של ATI. כל פעם שאני מפעיל משחק, אני משחק בו בדיוק דקה ואז הוא נתקע. ניסיתי לשחק עם ההגדרות אבל זה לא עזר. יש שם איזה אפשרות של VPU RECOVERY אם מישהו מכיר, נראה לי שזה קשור לזה כי הוא כותב שגיאה בקשר לזה אחר כך. ניסיתי לנקות את הכרטיס , לבדוק אם המאוור לא עובד , אבל הכל נראה רגיל. עזרה ???
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-