עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ShowstoppeR,

hi i've got a gigabyte radeon 9600pro gfx card. now im trying to enchance its perfomance by overclocking it and for that i got a prand new catalyst drivers for my card. but then a weird problem came. it appears that once i installed the drivers my AGP settings got turned off and everytime i try to turn them on it restarts my pc and....well doesnt works. i tried newer version of original drivers from gigabyte website and same thing happened. everytime i install drivers different from the ones that came with the card my AGP shuts down. please help what should i do???

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  2. Started by blabla2002,

כך היום משתחרר הr520 וכבר דלף גילון נתונים מדי ati [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  3. Started by sn388,

שלום לכולם! קראתי את הדיון על מסכי CRT לכל תקציב ושימוש, אך עדיין יש לי התלבטות קלה. אני מעוניין לקנות מסך חדש ומתקשה להחליט בין מסכי ה- ''17 הבאים: MAG 796FD2 LG F700P Viewsonic G75F אני מבין ששלושת המסכים שווים פחות או יותר ברמתם, אך אשמח לקבל חוות דעת והמלצות שונות. האם מישהו מכיר אתר שביצע השוואה בין המסכים הנ"ל או פירסם ביקורת עליהם? היכן יש חנות שבה נמצאים שלושת המסכים בתצוגה כך שאפשר יהיה להחליט על סמך העדפה אישית? תודה רבה!

• 10 תגובות
    • 684 צפיות
  4. פרטים על המחשב: CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E6300, 1866 MHz (7 x 267) Motherboard Name Intel Isleton D946GZIS Device Description DIMM1: A-Data (512 MB DDR2-667 DDR2 SDRAM) יש לי 2 סלוטים אז סךהכל 1G עכשיו חשבתי על הכרטיס הזה: http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=9408 זה כדאי או שיש משהו יותר טוב? תביאו הצעות... ty

• 9 תגובות
    • 684 צפיות
  5. יש לי GEFORCE 6600GT של גיגהבייט.. עכשיו שרציתי להוריד באתר שלהם דייבר לכרטיס אז ראיתי שיש איזה 4 גירסאות שונות לדרייברים לפי סוג הכרטיס שכולם הם 6600GT.. בנתיים אני משתמש בדרייברים מהאתר של NVIDIA אבל הבנתי שעדיף להוריד מגיגהבייט כי זאת החברה של הכרטיס שלי.. מה אני עושה?

• 4 תגובות
    • 684 צפיות
  6. Started by erez1968,

איזה מהם יותר חזק למשחקים? עד כמה שידוע לי הם מתחרים אחד של השני.

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  7. אני רוצה לקנות כרטיס מסך שיעבוד לי AC וכל המשחקים החדשים שיצאו על מינימום מדיום. יש לי כמה בחירות: HD 3850 HD 3870 HD 4670 איזה מהם הכי טוב להרצת המשחק הזה ולמשחקים אחרים? חשבתי יותר בכיוון ה3870 הוא לא עולה הרבה אני יקנה של PALIT 512MB והוא גם 256BIT אני צריך אותו זמנית עד שאני יקנה מחשב חדש אז בבקשה אל תציעו אחרים ובמיוחד לא של (אל תשאלו למה)NVIDIA. תודה לעוזרים!

8. Started by idan1836,

אני רוצה לדעת אם שווה לקנות את המסך הזה ואם הוא טוב למשחקים. לחץ כאן עריכה: אם כבר באותו תארד אז גם אם אפשר קצת מידע והבדלים על המסכים האלו.. לחץ כאן לחץ כאן

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  9. שלום לכולם נכנסתי היום לגורו (guru3d) וסתם קראתי כל מיני כתבות אחרונות ,עד שנתקלתי בזאת: http://www.guru3d.com/newsitem.php?id=3605 לא הבנתי כל כך במה מדובר ,אני ישמח אם מישהו יטרח להסביר הלינק הבא: http://www.macfergus.com/niels/dmca/cia.html מופיע בקישור למטה (בכתבה) גם היה נראה לי חשוב

• 5 תגובות
    • 684 צפיות
  10. Started by eladbu,

הורדתי את הדרייבר 3.8 אך אני רואה אותא באנגלית כיצד אפשר להפוך אותו לעברית? כוון שהוא תומך ב-24 שפות כןלל עיבאית! בתודה מראש אלעד

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  11. Started by ROEY--1,

my new DIAMOND hd3850 512 [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  12. בס"ד שלום, אני מאוד אשמח לקבל נתונים על כרטיסי מסך כמה שיותר מקצועיים ואיכותיים בתקציב של 400-500 שקלים, בעיקרון אנירוצה את הכרטיס מסך למשחקים

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  13. Started by FiRePOweR,

שלום לכולם. הציון של המערכת 820 המערכת שלי: E6320 2GB kingston 800 7300Gs 320GB SATAII gigabyte ds4-p35 motherboard מה הבעיה אם בכלל ?

• 4 תגובות
    • 684 צפיות
  14. שלום אני מחפש ביקורת על הכרטיס הזה או משהו שיש לו את הכרטיס מסך הזה ויכול לתת לי כמה טיפים עליו ובכלל כל פרט שיודעים עליו תכתבו. מדובר בכרטיס מסך מסוג:GIGACUBE Radeon9600 Pro 128MB DDR Game Buster מי שיש לו תמונות רצוי מעוד לשלוח לי לאימייל ktm25030@walla.co.il בתודה :ufo

• 5 תגובות
    • 684 צפיות
  15. Started by klips,

יש לי 2 כרטיסי 9800GT. יש לי בעיה שכאשר אני משנה בלוח בקרה של ניוידיה למערך SLI כל המשחקים מקבלים צבע אדום מרוח כזה, גם בסרטים שאני מפעיל. אני התקנתי את הדרייברים אין ספור פעמים ושום דבר לא עוזר .חשבתי שזה תקלה באחד הכרטיסים לקחתי לבדיקה והם נמצאו תקינים ,זה קרה לי בעבר והתקנתי את הדרייבר החדש וזה הסתדר עכשיו שום דבר לא הולך אני לא יודע מה לעשות מקווה שתתנו לי כיוון.תודה.

16. Started by uzana2004,

בס"ד שלום הייתי מעוניין לדעת איך המסך הבא: samsung lcd tft 710n למשחקים בעיקר...

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  17. Started by OferS16,

שלום, לאחר כשנה של שימוש בכרטיס ה6870 שיש לי(GV-R687D5-1GD-B) החלטתי שהגיע הזמן לחבר מסך שני בשביל MONITORING וכדומה אבל כשחיברתי את הכרטיס לכניסת DVI השניה שלי בעזרת מתאם DVI-VGA גיליתי שאני לא מקבל שום תמונה , גם כאשר אני מחליף את המתאם ואת הכבל ומנסה שתי מסכים שונים אני לא מקבל שום תמונה מהחיבור(גם כאשר אני מחבר את המתאם והכבל שאני משתמש בו במסך הנוכחי). הכרטיס נבדק בזמן הקניה שלו וראיתי ששתי החיבורים עובדים אך בדקתי זאת בוינדוס ויסטה אולטימייט שהיה לי בעבר אך כיום אני משתמש בוינדוס 7 HOME BASIC , יכול להיות שזו הבעיה(גם בהגדרות וינדוס זה לא מראה לי שום חיבורים נוספים וגם בדרייברים)?

• 4 תגובות
    • 684 צפיות
  18. Started by liav12,

מעבד 1.4 384 RDRAM אני מעביר תמחשב הישן לאחים שלי רציתי משהו שיספק בנתיים כי אני קונה חדש בע"ה עוד מעט... מה כדאי מביניהם?

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  19. Started by tamiravigan,

יתאים ללוח אם הבא: Gigabyte GA-965GM-S2? יש בו PCI-E עוד שאלה.. הוא ייכנס גם למארז הבא: Sunbeam Transformer Blue? תודה רבה!!!

• 6 תגובות
    • 684 צפיות
  20. Started by bmike,

שלום לכולם, יש לי מעבד אינטל 2.53 + 1G זיכרון GAIL + כרטיס מסך 4800SE 128M . במשחקים לא ממש רואים טוב אבל חוץ מזה המחשב ממש עובד מהר וטוב. חשבתי לקנות את ה X1600 החדש שהוא כמובן AGP אבל נראה טוב ותומך בהכל. השאלה היא האם לחכות עוד שנה שיצאו כבר כרטיסים עם DIRECTX10 או שאפשר לסחוב עם הX1600 עוד איזה שנתיים? פשוט ההוצאה לקנות מעבד+זיכרון+כרטיס מסך חדש זה נראה לי לא כל כך שווה ביחס לזה שהמחשב שלי ממש זז מהר ואין לי שום בעיה איתו.

• 4 תגובות
    • 684 צפיות
  21. באחוזים (אם זה ניתן בכלל למדידה) ...מה ההבדל ?

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  22. Started by eliXir,

אני חייב לקנות מחשב חדש דחוף אבל אני רוצה לחכות לסידרה החדשה של ה-DX10. לדעתכם זה יהיה בסדר לבינתיים לקנות את המחשב ולשים בו את הכרטיס הנוכחי שיש לי (RADEON 9700) עד שתצא הסידרה החדשה?

• 6 תגובות
    • 684 צפיות
  23. קניתי אתמול כרטיס מסך GeForce FX 5600 והתקנתי אותו אבל כשאני בא להתקין משחקים אני יכול רק לשמוע ולא לראות..... תעזרו לי בבקשה!!!!

• 4 תגובות
    • 684 צפיות
  24. טעות שלי מצטער.

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  25. יש לי בעיה עם המשחק ניד פור ספיד אנדרגראונד2! הדרישות המערכת שלי עומדות במשחק!!! ובכל זאת כשאני משחק בו כל פעם אני רק שומע את הסאונד ולא רואה את התמונה!!! - כל פעם כשאני משחק במשחק המסך הופך להיות שחור בהיר וזהו וכל מה שקורה זה רק שאני שומע את הסאונד!!! בבקשה שמישהו יעזור לי מהר אני משתגע מזה כברר!!! :'( עריכה: למי ששאל אותי אם גם במשחקים אחרים אצלי במחשב יש מסך שחור: לא!!!! במשחקים האחרים שלי זה לא קורה!!! ויש לי Directx 9.0c ההכי מעודכן שיש עכשיו ויש לי כרטיס מסך: Nvidia RIVA TNT2 Pro עם כל הדרייברים ההכי עדכניים שיש!! וכל קבצי ההתקנה במשחק הותקנו! בלי שום אף פספוס ובכל זאת זה עדיין מראה לי מסך שחור ואני רק שומע את הסאונד!!! נ.ב תודה רבה למי שיעזור לי!!!

• 7 תגובות
    • 684 צפיות

דיונים חדשים בפורומים