כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
קניתי כרטיס מסך SAPPHIRE 9800 ורציתי לדעת אם ניתן לעשות לו איזשהוא OC. תודה
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
יש לי בעיית דיליי. שמריצים תמונה וגוררים אותה נשאר לכמה מאיות שניה התמונה הקודמת. וכל מיני תופעות איחור בהלעת טפטים. שהתקנתי את הדריבר הראשון של הכרטיס , אין את הבעיות שהתקנתי שוב את החדשים ( כל הורסיות ) הבעיה קורת ATI 9500PRO בוודאי יש משהו שאני צריך להגדיר. אנא עיזרו לי. זה מעצבן
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
זה אחלה כרטיס, ודרך אגב מחר אני יקבל עוד 1GB זיכרון וכונן קשייח.. בקיצור, אני רוצה לבדוק את היכולות של הכרטיס מסך... ושמעתי שיש תוכנה שמראה כזה סרטון כבד, לא יודע בדיוק...אני רק רוצה לבדוק תיכולות..
-
- 6 תגובות
- 660 צפיות
-
-
האם יש הבדל בין GeForce 8400GT עם צלעות קירור לבין GeForce 8400GT עם מאוורר והאם ההבדל משמעותי. תודה מראש, יניב
-
- 6 תגובות
- 660 צפיות
-
-
יש לי בעיה בכרטיס מסך מסוג 7600GS, בכל משחק שאני משחק מופיעים לי המון ארטיפקטים במשחק, לקחתי תכרטיס לתיקון בחברה, הם אמרו הם בדקו אותו במשך כמה שעות והכל היה בסדר, החליפו לי בכל זאת ועדיין יש לי את הבעיה... יש אולי למישהו פיתרון ?????? והטמפרטורות תקינות לחלוטין.. 49 ללא מאמץ ו 55 במקסימום מאמץ (דרך EVEREST) עם ATI TOOL שעשיתי בדיקה הוא הגיע ל 60 מעלות והראה המון המון המון ארטיפקטים מפרט: Intel Pentium 4 2.66ghz 768MB RAM MSI 645 Combo (MB) 300W PSU Inno3D 7600GS 512MB AGP יש למישהו מושג מה הבעיה? :\
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
האם מישהו קיבל כבר את הכרטיס של ספיר ויכול להגיד מה מקבלים בבנדל?
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
היי היה לי פעם כרטיס מסך ישן שהייתה לו יציאת S VIDEO שהייתי מחבר לטלויזיה והייתי רואה הכל סבבה, עכשיו אני לא מבין כל כך איך אני מחבר את הרדיון לטלויזיה, בטלויזיה יש לי רק חיבור של בננה ל VIDEO IN ובכרטיס מסך ראיתי שיש מפצל שמפצל את היציאה לשלוש בננות כל אחת בצבע אחר, ניסיתי לחבר את המחבר של ה S VIDEO שהיה לי אבל הוא לא מתאים לחיבור. אשמח לקבל עזרה, כמו כן גם בהגדרות. תודה טלויזיה טושיבה בומבה מלפני איזה 9 שנים
-
- 4 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך שיהיה מספיק טוב להתמודד עם 1080P במסך 42 אינץ' (שיהיה לו רזולוציה מספיקה למרות שלרובם יש) ושיהיה מספיק חזק לזה בכללי (סרטים אינטרנט וכו') אבל גם שאני יוכל לשחק בו גם משחקים בקטנה (משחקים טובים פשוט על ביצועים נמוכים) הציעו לי את הכרטיס HD 5450 512MB של GIGABYTE כי הוא DX11 ו DDR3 תכננתי בכלל לקנות את GT210 512MB GDDR2 ASUS העיקר שהכרטיס לא יעבור את ה300 שקל ויהיה לו תביצועים הכי טובים שאפשר להשיג במחיר הזה (מומלץ יציאת HDMI) * מצטער שנפחתי את הסיפור כי ראיתי שאנשים רושמים שאלות על בקשות דמות ולא מפרטים אז השדלתי לפרט תודה...
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
בדקתי 3DMarks 06 והתוצאה היא 13408 מפרט: E8400 בלי אוברקלוק p43 ds3l 2gb ddr2 800mhz 9800gtx+ תוצאה טובה? ד"א עם אותה מערכת רק כרטיס 4850 קיבלתי 11640 הגיוני ?
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב לגיימינג ואת המסך 2007WFP של DELL, איזה כרטיס מסך יתאים יותר להרצת משחקים ברזולוציה של המסך, 8800GTX או 8800GTS?
-
- 12 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אהלן :D יש ב KSP את ה GTO16... הוא עולה שם פחות מהX800GTO2... מה שאני רוצה לשאול זה האם זה אותו הכרטיס? כלומר הכרטיס הזה (GTO16) הוא בדיוק כמו ה X800XL... גם ה X800GTO2 הוא כמו ה X800XL אחרי פתיחת הצינורות... לשני הכרטיסים עושים OC והם מגיעים ל X850XTPE... כן?? :xyxthumbs:
-
- 6 תגובות
- 659 צפיות
-
-
GIL Forsa 6200 Max 256MB TurboCache, PCI-E (BULK) מזה הכרטיס מסך זה ? לא כתוב על איזה מנוע הוא עובד...
-
- 13 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אוי אוי אוי the irony ;D http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=32643
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
ע"מ להוזיל את המפרט בו אני מעוניין אני שוקל איזה כרטיס לרכוש. הייעוד של המחשב הוא אינטרנט, סרטים ומעט מאוד משחקים (האתגר הגדול יהיה Myst 4 ולפי דעתי) - אני בקושי משחק. חשבתי על ATI 9600 Pro בעקבות המלצות ובעקבות קריאת הפורום אבל יוצא לי קצת יקר. שמעתי על מחיר של 690 אבל לא הצלחתי למצוא כזה. איזה כרטיס מומלץ? האם יש פתרון טוב וזול? האם GeForce יכול לספק במקרה הזה? אני מעוניין שהכרטיס יענה על הדרישות שלי ממנו אבל לא מעוניין להוציא על זה המון כסף. חשבתי על אזור ה-600, 700 שקל. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 659 צפיות
-
-
המחשב שלי: מעבד - Intel e6500 dualcore לוח אם- ASUS p5qpl-am זכרון - 2gb DDR2 ספק golden tiger 450w/ או hec 450w האם אהיה חייב להחליף ספק? והאם שאר החומר מתאימה תודה
-
- 7 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות לעצמי כרטיס מסך חדש מתוצרת ATI ואני לא מתמצא ממש בכרטיסי מסך, לכן, אני רציתי לבקש ממכם המלצה לכרטיס מסך של ATI אחד טוב הינה מה שאני מבקש: מחיר שנע בין 0-800 שקל 256MB PCI-E ושיוכל להריץ משחקים כמו DOOM 3, F.E.A.R, HALF LIFE 2, CALL OF CTHULHU, SWAT 4, CALL OF DUTY 2, BATTLEFIELD 2 ודומים להם.... אבל שיוכל להריץ טוב! בלי שיתקע שאני אוכל להריץ על הגרפיקה הכי גבוהה! זה הכל בעצם.... תודה ענקית לכל מי שימליץ לי ויושיע אותי....
-
- 9 תגובות
- 659 צפיות
-
-
יש לי לוח K8N51GMF-9 של גיגהבייט עם 6100 מובנה ובביוס יש אפשרות robust graphics driver שאפשר לכוון לauto(ברירת מחדל) fast ו- turbo הייתי רוצה לדעת איזה אפשרות הכי עדיפה ומה ההשלכות של שינוי ברירת המחדל
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך עדיף 9800Pro עם 256Bit או 6600 רגיל? (נא לא להציע 6600GT!)
-
- 10 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצות עבור כ"א מהכרטיסים הנ"ל, גם מבחינת עלות\תועלת וגם מבחינת ביצועים.. המחירים של שניהם דומים, ואשמח לקבל את עצתכם בנושא..
-
- 7 תגובות
- 659 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=9332
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
צהריים טובים היום חבר שלי בא אלי ובדק אצלי במחשב את התוצאה של 3dmark 2001 se והתוצאה היתה 19457 ללא פילטרים במפרט הבא: A64 3000+ (S 939( ABIT AV8 3D-EYE ALBATRON GEFORCE 6800NU (עם צינורות עיבוד פתוחים) 512X2 PDP 80G SATA WD האם התוצאה מתאימה למחשב כזה? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום, ברשותי כרטיס מסך מדגם ABIT Readon 9600XT. לאחרונה הוא התחיל להשמיע רעשים נוראיים מהמאוורר (של הכרטיס). השאלה היא מה באפשרותי לעשות. לפרק אותו? לנקות/להחליף/לשמן מאוורר? להחליף כרטיס קומפלט?. תודה
-
- 7 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום לכולם . כעקרון אני מחפש מסך LCD עם יחס עלות-תועלת הכי טוב. מכיוון שאני עדיין לא מבין כל כך במסכים האלה אין לי שום דרישות תכניות מהמסך מלבד שיהיה 12MS ומאטה (מ 12ms אין מריחות נכון?) ושיתמוך ברזלוציה גבוהה. ושלא יחרוג מעבר ל 2K .
-
- 6 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אהלן, אני מתחיל לתכנן מחשב HTPC לסלון ולשמחתי, לטלווזיה LCD בסלון יש כניסה של HDMI. כשהתחלתי להסתכל על המפרטים באתר, ראיתי שיש אפשרות לחבר את המחשב לטלווזיה דרך הכניסה הזו ושזה ככל הנראה הכניסה המוצלחת ביותר מבחינת איכות (כמו DVI) אבל אחרי הכל דבר אחד לא מובן לי: הכניסה הזו כוללת גם את הכניסה של האודיו - כלומר, אם אני מחבר את המחשב והטלווזיה דרך הכניסה הזו אז איך בדיוק הטלווזיה מקבלת כניסה של אודיו - היציאה של HDMI היא בכרטיס המסך, לא? נו, מה פיספסתי? דרך אגב, ניסיתי למצוא את התשובה בחיפוש אבל לא מצאתי כלום בנושא. תודה, זהר
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש מלפני שבוע וקיבלתי עם הכרטיעס את המשחק ghost recon, ובמשך שעה של משחק המחשב נתקע לחלוטין פעמיים, ויש לי חשד שזו בעיית טמפרטורה... המארז הוא compucase 6A21. לא הוספתי מאווררים, והאיוורור למעבד הוא הכי בסיסי של cooler master. ספק ליברטי 400. הטמפרוטה של aux ב-speedfun הייתה סביב 125 מעלות לא במאמץ, אבל אין לי מושג אם זה תקין/מתייחס לכרטיס מסך... יש דרך לבדוק את הטמפרטורה של הכרטיס בצורה נוראמלית?
-
- 4 תגובות
- 659 צפיות
-