עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by rocknroll,

אני צריך הבהרה מיודעי דבר .. אני רואה מפרטי כרטיסי מסך (אני מעוניין בGTS450 ) , ויש הבדלים עצומים בין מהירויות הזכרון שכל יצרן מציע (למרות שהמחיר זהה), כך למשל450 GTS של TWINTECH מציע זכרון במהירות 3600 יחידות שקר כלשהן, ואותו הכרטיס מסך של GAINWARD למשל, מציע (באותו המחיר) מהירות זכרון של 1800 יחידות שקר כלשהן. וכל שאר הפרמטרים זהים. היכול להיות שיצרן אחד אומר את המהירות לפני ההכפלה פי 2 של טכנולוגיית DDR , והשני כבר אומר לאחר ההכפלה ? ולמעשה המהירות של שנהים היא 3600 ? או שבאמת ישנם פערים כה ענקיים בין שני יצרנים שמציעים את כרטיסי המסך באותו מחיר ? [br]פורסם בתאריך: 20.10.2010 בשעה 21:31:23 מצורפים שתי תמונות להמחשה יותר ויזואלית[attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  2. WTF? וזה לא תקלה בקבצים, כי ההורדה לא נפגמה, ניראה כאילו בגלל שהווינדוס שלי בעברית אז התמונה הפוכה, לא שזה מפריע או משהו, כי מימין כתוב לי את מה שכתוב בתמונה למעלה, ואני לא עובר מהדרייבר הזה, הוא תיקן לי מלא תקלות שהיו מהדרייבר הקודם!

• 6 תגובות
    • 661 צפיות
  3. Started by mtomy,

שלום לכולם יש לי מחשב P3 1000 עם 512RAM ו WINXP אני רוצה לקנות כרטיס מסך במחיר של 700-800 ש"ח שיריץ UNREAL 2004 ו HITMAN 3 1. האם זה מספיק כסף ? ואם לא כמה אני צריך להוסיף ? 2. האם המחשב יכול להריץ את המשחק.

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  4. הסתכלתי ב ZAP.....ראיתי את האופציות - האם יש מקומות יותר זולים האלו שב ZAP? כתובות וטלפון יעזרו - באיזור המרכז.... תודה מראש לכלום

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  5. היי, כרגע יש לי Asus ATi Radeon HD5770 גרסא 1.0 הגרסא עם הקירור הגדול, עכשיו אני רוצה לקנות עוד אחד כדי לעשות CF אתם מכירים מקום שמוכר את הכרטיס עם הגרסאת קירור הזאת ולא עם המאורר המגעיל ??? (: או אפילו חברה אחרת, לא חייב ASUS. לצורך השוואה, זה מה שיש לי http://www.guru3d.com/imageview.php?image=20715

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  6. Started by simla101,

האם יש איזשהו חסרון של לקנות את הכרטיס הזה על פני גרסאת ה-512MB של ספיר? http://www.1pc.co.il/product_info.php?products_id=8167 האם הכרטיס הזה והכרטיס של ספיר (גרסאת ה-512MB) זהים (חוץ מהקירור)? http://www.1pc.co.il/product_info.php?cPath=776_779_787&products_id=7812 תודה

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  7. Started by לוח שנה,

האם עכשיו אין כרטיס מסטר ושני הכרטיסים שווים? תודה.

8. Started by Checker,

שלום, בבבעלותי מחשב יחסית חדש עם כרטיס מסך Geforce 9600GT, לכרטיס יס 2 יציאות dvi שאחת מהן מומרת ל-VGA ודרכה מתחבר המסך שלי, אני מעוניין להשתמש ביציאה השלישית S-video בשביל לחבר את המחשב לטלוויזיה כך שהתמונה שמוצגת על המחשב תוצג גם בטלוויזיה, יש לי כבל אבל כשאני מחבר אותו לא קורה דבר על מסך הטלוויזיה, איך אני יכול לגרום לתמונה לצאת גם מיציאת ה-dvi וגם מה-s-video?

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  9. אולי זו לא נחמה גדולה אבל לפחות תדעו את ההסבר. http://www.codinghorror.com/blog/archives/001029.html מתחת לתמונה השניה (עם העיגולים) יש פסקה מעניינת, תקראו אותה.

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  10. איך מגדירים בדרייבר של NVIDIA שיהיה במשחקים AFx16? סיבה(אם זה מעניין אתכם): אני רוצה שב-CALL OF DUTY 4 יהיה AFx16, ואולי בעוד כמה משחקים בעתיד. ולמה ב-CALL OF DUTY 4 אפשר להגדיר AA עד x4, אי אפשר להגדיר שזה יהיה גבוה יותר.

11. יש לי קבל s-vhs איך אני שומע דרך הטלויזיה?

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  12. TSMC הפיצה 80 דוגמאות(ועוד 40 בדרך) של רכיבים שנוצרו בליטוגרפיה של 90 ננו מטר ללקוחות שלה. ותתחיל ביצור המוני שלהם בתחילת 2005. הדבר הזה משתלב טוב עם התוכניות של מיקרוסופט ליצור המוני של ליבת הXenon מבית ATi שתניע את קונסולת הXbox2 שלה אחרי חשיפתה כבר ברבע הראשון של 2005. בנוסף לכך הדבר הזה משתלב גם אם התוכניות של nVidia וATi שתיכננו להתחיל לייצר ליבות גראפיות בליטוגרפיה של 90nm בQ2 של 2005. תהליך יצור הליבות בליטוגרפיה של 90nm יאפשר לייצר ליבות עם מספר רב של טרנזיסטורים בעלויות נמוכות בהרבה מליבות תואמות בליטוגרפיה של 110/130 ננו מטר LK. הסיבה העיקרית לחוסר תמיכתה של ATi בSM3.0 היא שהעלויות לא מפצות על היתרונות הדלים בהרחבת השיידרים הנ"ל. תמיכה בSM3.0 מצריכה הוספה של כ60…

• 5 תגובות
    • 661 צפיות
  13. Started by Gnome,

מה זה? למה זה טוב וכד'... תודה לכל העונים.

14. Started by johnwoo,

מתי לדעתכם יצא כרטיס מסך עד 1000 ש"ח, שניתן יהיה להפעיל את CRYSIS על הגדרות גבוהות. אני אתן דוגמה שתבהיר את כוונתי: לפני שנה קניתי מחשב עם GEFORCE 7600GT שעלה 850 ש"ח, והרצתי עליו את FARCRY בהגדרות הכי גבוהות ועם FPS גבוה. מתי לדעתכם אני אוכל לעשות אותו דבר עם CRYSIS? כשתצא סדרת 10XXX?

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  15. חיברתי את המחשב מיציאת הVIVO לטלוויזיה ע"י כבל RCA והאיכות שהתקבלה הייתה נמוכה. מכיוון שבטלוויזיה יש רק חיבור SCART השתמשתי במתאם. שאלתי היא- אם אחליף את הכבלRCA לSVIDEO האיכות תשתפר? (שוב, בטלוויזיה יש רק חיבור SCART לכן גם פה אצטרך מתאם)

• 6 תגובות
    • 661 צפיות
  16. נתחיל מזה שיש לי מחשב דיי ישן עם מעבד E2140 ספק כוח 350W אקטיבי של FSP וכרטיס מסך 8600GT של ג'יגה בייט . אני רוצה להחליף את כל המחשב ולבנות אחד חדש . את הספק כוח אני רוצה להשאיר כי אני בטוח שהוא טוב . בקשר לכרטיס מסך אני לא יודע אם בטווח מחירים שאני מתכנן עד350-400 להביא כרטיס מסך חדש משתלם בכלל לקנות חדש או להשאיר את ה8600GT גם הוא . אשמח לתגובות ואם אפשר לדעת לאיזה כרטיס מסך בן דורנו מקביל ה8600GT אשמח יותר . בברכה , נאור .

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  17. Started by slowdive,

שלום, מחפש את הכרטיס הזול ביותר לצורך הצגת טקסט ואינטרנט באיכות טובה על גבי מסך LCD 19 אינץ' (כנראה lg 1970hr,עוד לא קניתי) שמעתי הרבה תלונות על הצגת טקסט במסך הזה ולכן אני רוצה לעלות ממסך ONBOARD למשהו עם יציאת DVI. יהיה לי מעבד intel core 2 duo E6300 ולוח אם מבוסס 945 (גם עוד לא נקנה) אני לא משחק במשחקים,לעיתים רחוקות מאוד סרטים. (כדאי להתרחק מכרטיס ש"גונב" זכרון מהקאש?) איזה חברה ודגם אתם מציעים?

• 8 תגובות
    • 661 צפיות
  18. היי חברים, עם כרטיס המסך קיבלתי מתאם שכזה, כמובן שבכרטיס ניתן לחבר ישירות את שני הסוגים אך רציתי לדעת עם חיבור בעזרת המתאם יהיה עדיף. תודה.

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  19. אני מנסה לבנות מפרט אבל נתקלתי בבעיה בחלק של כרטיסי מסך: באלה של GIGABYTE יש ?GF FX5500 256MB,TV,DVI? ב475 ש"ח אבל כשנכנסים למפרט שלו רשום 128MB אחד מעליו יש ?GF FX5500 128MB,TV,DVI 128 BIT? ב 453 ש"ח מישהו אולי מכיר את המחירים? יכול להסביר לי מה קורה פה?

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  20. Started by avi2014,

והאם יש אפשרות לעשות לx800xl סופטמוד או משהו כזה?

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  21. Started by elad5252,

סליחה טעיתי בפורום

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  22. Started by nimrod5,

רציתי לדעת איזה כרטיס מסך מתאים לי למחשב גיימינג אבל לא מעל ל2000 ש"ח תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 661 צפיות
  23. Started by asaf25,

רציתי לדעת אם אפשר לשלב בין כרטיס מסך של רדאון שהם חברה של AMD עם מעבד של INTEL ואם יש שוני בין מעבדים מחברות שונות לבין כרטיסי מסך שונים

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  24. Started by mistaarvim,

מצטער על הבורות, תודה!

דיונים חדשים בפורומים