עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אהלן וסהלן חברי HWZONE יקרים =] באתי אליכם היום בבקשה שתעזרו לי לבחור מסך LCD, אשר ישמש כתחנת-עגינה ללפטופ של אחותי (IBM T42) שהותאם לעבודה גרפית. כן, אני יודע, מסכי CRT טובים בהרבה לעבודה גרפית (מנסיון, אני עובד כבר שנים רבות עם מסכי CRT מהטובים ביותר, וכרגע ברשותי LG F900P), אך לאחותי יש בעיית מקום רצינית. למסך צריך להיות זמן תגובה מהיר ככל האפשר, והייתי רוצה שתמליצו לי על מסך שלא יתקלקל בקלות. תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 619 צפיות
  2. אני רוצה לעדכן את הדרייבר במחשב שלי לדרייבר החדש שיצא(77.77). עכשיו הבעיה זה שיש שני "סוגים": אחד באתר של NVIDIA ואחד באתר של LEADTEK שניהם גירסת 77.77. זה משנה מאיפה אני יוריד ויתקין? יש עדיפות ללידטק?

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  3. Started by Friedman,

תקציב 2000 גג 2400 ש"ח. לצערי יש לי בעיות מקום ולכן נאלץ לוותר על CRT חשוב דיוק צבע וחדות, מהירות תגובה חשובה קצת פחות. מודה לכל המומחים.

• 6 תגובות
    • 619 צפיות
  4. Started by shibby15,

שלום לכולם, מפעת חוסר מקום בשולחן העבודה החדש שלי החלטתי שהגיע הזמן להחליף את הCRT המתיישן ולשדרג לLCD. עכשיו אני יודע שעייפתם מהמלצות ואני כן עשיתי חיפוש ואני כן עובר על ההודעות האחרונות בפורום, אבל לא מצאתי מידע שרלוונטי לגבי. אני לא משחק הרבה משחקים (רק מידי פעם, גם ככה הכרטיס מסך שלי מיושן ולעולם לא יהיה לי כרטיס היי אנד רציני, לא ממש גיימר). מידי פעם סרטים, גם לא רציני. רוב השימוש הוא ללימודים (קריאה של מסמכים) ואינטרנט. הבנתי שיש קצת בעיה עם גלילה מהירה בLCD אז אם אפשר להכניס בתקציב הזה משהו כמה שיותר מהיר, הדברים הקטנים האלה משגעים אותי בינתיים מה שחשבתי עליו זה בעיקר הבנקיו 767-12 קראתי ביקורות לא רעות עליו. חוץ ממנו ישנו הNU הזול. או במקרה ה"גרוע" הLG 1730 …

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  5. Started by THELAD,

שלום רב, ברצוני לקבל מידע לגבי הקרינה שהמסך 786PFs MAG פולט. אני יושב בערך 5 שעות במשרד מול המסך הנ"ל וברצוני לשאול האם הוא יכול לגרום לי לנזקים ? האם יש דרכים להתגונן מפני הקרינה שהמסך פולט ? תודה רבה לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  6. Started by yanushka,

הדגם הספציפי: F700P תחת תפריט ה-Color יש פונקציה שנקראת Temp. על מה היא אחראית? ברירת-המחדל היא 9300K (Present), העליתי אותה ל-10000K ולדעתי, רואים טוב יותר. מקווה לעזרה בנושא, יניב

• 4 תגובות
    • 619 צפיות
  7. Started by TapUdi,

המסך צריך להיות רגיל כלומר לא LCD שיהיה כמובן שטוח ושיהיה הכי משתלם וכדאי, 17 אינץ'. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  8. Started by Black_Citadel,

1193 ש"ח - ViewSonic E92F+SB נותן תמורה מלאה לכסף ? אני מחפש מסך במחיר עד 1200 ש"ח - שיהיה "בריא" לעיניים עם איכות תמונה נחמדה, לא יותר מזה

9. Started by shlomibandit,

אני רוצה לקנות את המחשב הבא: http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=VEZEDGAMER והוא ממש טוב בדיל טוב! אבל יש לו כרטיס שמה מסך קצת ישן טכנולוגיה: ATI Radeon דגם: 9250 נפח זכרון: 128 DDR יציאת Tv Out: כלול AGPx8: כלול שווה לי להוסיף 199 ולקנות את הכרטיס הזה עם המחשב: Geforce FX5500 256MB + TV איך הוא ? הוא בסדר ? אני יוכל לשחק איתו משחקים באיכות ובכייף וטובים??? תגובות בבקשה..

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  10. Started by Unavoidable Encounter,

אני משוטט באתרים של חנויות מחשבים ובכל מקום אני רואה בכרטיסי מסך ASUS GIGABYE ועוד כל מיני אבל זה אותם כרטיסים! (לדוגמה: GeForce 7800GT) אז מה ההבדל בעצם?? תודה..

• 8 תגובות
    • 619 צפיות
  11. Started by bobby323,

ובכלל איך הכרטיס הזה http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=VDEVGA68GT&Cat2Cat1ID=888&Cat2ID=1312 אם בלמיר לא יהיה בקרוב את ה 6800GT ב 1500 ש"ח האם שווה אז להוסיף כסף וקנות אותו אני מחפש כרטיס מאוד חזק ב AGP

• 7 תגובות
    • 619 צפיות
  12. אני שמעתי שאפשר להכפיל את הפיקסל פייפליין של הכרטיס מסך ואני לא מתקוון ל-OC ... אתם אולי יודע איך או איפה יש מדריך טוב לזה ? או איפה אפשר אם בכלל למצוא כזה מדריך...? ??? :s05:

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  13. Started by OgANDi_BoY,

GIL Forsa 6200 Max 256MB TurboCache, PCI-E (BULK) מזה הכרטיס מסך זה ? לא כתוב על איזה מנוע הוא עובד...

14. Started by yehob,

יש לי RADEON 9600 רצי תי לדעת אם אפשר לפתוח צינורות איתו ואם כן איך ניתן לעשות זאת... בנוסף אם יש איזה שיפור משמעותי שאני יכול לעשות אני ישמח יסביר לי איך בדיוק. תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  15. ATI AMD הודיעו על ירידת מחירים יפה של 50$ לכרטיסי ה4870 בגרסאות ה512MB במטרה להכין את השוק לכרטיסי הליבות החדשות האם יש חנויות בארץ שכבר התחילו בהוזלה?

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  16. Started by shemiraz,

12864 ב 3dmark06 למפרט שלי זה בסדר?

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  17. Started by Jules Winnfield,

יש משחק אחד שחשוב לי שיעבוד חלק במחשב החדש והוא פרו 2009 ובעתיד 2010. מה אתם חושבים? הוא יריץ אותם חלק? רזולוציה: 1680*1050 (22") מעבד: E5300/E7400

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  18. Started by 114508534,

היי היה לי פעם כרטיס מסך ישן שהייתה לו יציאת S VIDEO שהייתי מחבר לטלויזיה והייתי רואה הכל סבבה, עכשיו אני לא מבין כל כך איך אני מחבר את הרדיון לטלויזיה, בטלויזיה יש לי רק חיבור של בננה ל VIDEO IN ובכרטיס מסך ראיתי שיש מפצל שמפצל את היציאה לשלוש בננות כל אחת בצבע אחר, ניסיתי לחבר את המחבר של ה S VIDEO שהיה לי אבל הוא לא מתאים לחיבור. אשמח לקבל עזרה, כמו כן גם בהגדרות. תודה טלויזיה טושיבה בומבה מלפני איזה 9 שנים

• 4 תגובות
    • 619 צפיות
  19. שלום לכולם. ברשותי מחשב עם win xp pro וכרטיס מסך fx5200 מהדור החדש יותר עם יציאות vga dvi ו s-video. מסך מחשב של asus שמחובר בdvi לכרטיס מסך. רכשתי מסך lcd וחיברתי אותו ליציאת vga של הכרטיס. לאחר שעות וייסורים רבים של משחק בהגדרות (למה זה תמיד סרט??!!! ) הגעתי למצב שבשניהם רואים טוב במצב של שכפול(תצוגה זהה). בהגדרות המסך של הווינדוס הגדרתי את ה asus כצג ראשי. אבל כאשר מפעילים את מצלמת האינטרנט או אפילו סרטון וידאו שנשלח במייל(למשל youtube או אפילו סרטון mediaplayer) מסך הטלוויזיה(lcd) מחשיך. מסך המחשב ממשיך לעבוד כרגיל, פותח את המצלמה והסרטים ללא כל בעיה. כאשר אני סוגר את האפליקציה מסך הטלוויזיה חוזר להראות את המחשב כרגיל. מה הסיבה? מה הפתרון? תודה רבה ויום טו…

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  20. בין http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814127325R ל http://www.newegg.com/Product/ProductReview.aspx?Item=N82E16814150267 אפילו המהירויות שעון זהות ! שניהם הליבה החדשה G92 ..... מה ההבדלים חוץ מהמחיר ? למה לשלם כל כך הרבה על ה XFX ? יש משהו שלא שמתי לב אליו בטעות ? תודה .

• 5 תגובות
    • 619 צפיות
  21. Started by EAD,

RBE היא תוכנה לעריכת BIOS של כרטיסי ATI מבית techpowerup. רציתי לדעת צריך לעלות גם מתחים? חשבתי על לעשות 800 ו1100 ובכל השאר לא לגעת ולאפשר בתוכנת CCC שיהיה אפשר להגיע ל900 ו1200 (או משהו כזה) מה דעתכם? מישהו ניסה ? אני מדבר על שימוש בתוכנה RBE לערוך את הBIOS. (וראיתי שיש שם עוד דברים, אם מישהו מוכן להסביר, לדוגמא נושא של מאוררים וכו') בתודה מראש!

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  22. חבר שלי רוצה לחבר בנוסף למסך גם את הטלויזיה שלו ("LCD 32, בעל כניסות VGA, HDMI, וכו') המטרה היא לראות סרטים על הטלויזיה, ואולי לגלוש קצת (לא ממש לראות טקסט, מספיק לגלישה ביוטיוב). הוא לא משחק במשחקי מחשב, אז אני לא יודע איזה כרטיס להמליץ לו, כך שלא יעלה יקר מדי, ולא זול מדי. שפשוט יספק. לדעתי לא תהיה בעיה (של איכות) לחבר את העסק ב VGA, הציפיות שלו הם לא בשמים. המחיר צריך להיות בין 300 ל 500 שקל.

• 4 תגובות
    • 619 צפיות
  23. Started by Las@Vegas,

שלום אני רכשתי לא מזמן מסך 971P של סמסונג. יש לי כרטיס מסך 9600GSO אני רוצה לחבר מסך משהו בסדר גודל של 25 אינצ' עד 28 אינצ' רק לצפייה בסרטים, הטלוויזיה תיהיה אצלי חבר על הקיר. האם יש אפשרות לחבר שני מסכים שבאחד יהיה בגודל מלא סרט ובשני לעבוד? האם כדאי לי לקחת מסך מחשב ולחבר או לקנות טלוויזיה? יבגני

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  24. היי, הכרטיס הנוכחי שלי הוא 6600GT 128MB, אפיק PCI-E. בעבר הייתי משחק המון במחשב אבל עם הגיל זה עבר לי. אתמול קיבלתי טלוייזיית FHD, ואני בספק אם הכרטיס שלי מספיק חזק כדי להריץ סרטי FHD באופן חלק. כרגע המעבד שלי (AMD 3000+) לא מספיק חזק להריץ סרטים כאלו, ואני מחפש להחליף אותו, אבל זה כבר פורום אחר השאלה שלי היא האם יש צורך גם בהחלפה של כרטיס המסך בנוסף להחלפת המעבד? אם כן, אז אציין שוב את הפרטים. עד 300 ש"ח (אם אפשר, ללא חריגות), PCI-E. אני מראשון לציון, ככה שחנויות מהעיר שלי יהיו הדבר היותר יעיל. תודה!

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  25. Started by 0xIDE,

מה ההבדלים בין 4850 ל4870? כי במחיר אני רואה שזה כ200 ש"ח HD4850: HD4870: זה מה שכתוב באייבורי בדגם כתוב Vapor-X (מזה? ם_O) וכתוב בשניהם שהתמיכה היא לDirectX 10.1 אז זה לא תומך בDirectX 11? זה מיועד לQ8200, MSI P43, 2GB R למשחקים בעיקר תודה (:

• 4 תגובות
    • 619 צפיות

דיונים חדשים בפורומים