עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by noy165,

אני לפני רכישת מסך , אחי המליץ לי על המסך הזה : SAMSUNG LCD 17 - 172T DIGITAL MONITOR אני באמת לא יודע ולא מבין גדול בנושא , אבל יכול להיות אחד מהחברי באתר יש לא מסך כזה והוא יכול להמליץ לטוב או ההפך אני מודה לכל העונים תודה

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  2. Started by sblueeye,

שלום לכולם, משום מה אני לא מצליח בשום פנים ואופן להגיע למצב שבו אני מקבל תצוגה כמו שצריך בטלויזיה - תו"כ עבודה במוד TVOUT. התמונה המתקבלת היא קופצנית מטושטשת ולא מסונכרנת בעליל! :s05: אני משתמש במתאם SVIDEO ל RCA (ארבע פינים בצד ה SVIDEO) וכבל RCA ל RCA (שהוכח שתקין ע"י שימוש ביציאת TVOUT במחשב אחר) למישהו יש רעיון? תודה! רוני

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  3. Started by tk_mc,

מה זה בקר לכרטיס טלויזיה?? מה הבקר עושה?

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  4. מתי בערך? וכמה יעלה כל אחד מהם בארץ אם כבר נודע שה xl עולה 299$ בחול והרגיל 199$????

• 5 תגובות
    • 636 צפיות
  5. Started by hanans22,

ברשותי מחשב חדש בן שבועיים עם הנתונים הבאים: AMD 3200 64BIT 939 ASUS A8N-SLI DELUXE 2X512 DDR GEIL GIGABYTE 6600 GT 128 DDR3 כאשר אני מבצע אוברקלוק 10% המערכת לא מצליחה לעבור 3DMARK03 במבחן הCPU אני מקבל שגיאה ללא האוברקלוק אני מקבל 7900 מה עושים???

• 4 תגובות
    • 636 צפיות
  6. Started by LazyBoy,

אהלן, 1. יש למישהו מושג מתי יוצאים הכרטיסים של סדרה 6XXX בממשק PCI-E (הכוונה לדגמים במחיר של בין 200~ ל~400 $)? 2. מה ההבדל בין 6800LE לבין 6800NU? 3. איזה כרטיס הוא המומלץ ביותר כרגע מהסדרה של 6XXX? 4. לאיזה כרטיס (דגם ויצרן) יש את הסיכוי הטוב ביותר לעבור סופט מוד שיקרב אותו לביצועים של 6800GT? תודה.

• 6 תגובות
    • 636 צפיות
  7. Started by Infection,

שלום, לפניי כמה ימים ניקיתי את המחשב מאבק וגם את הכרטיס מסך אחריי שחיברתי את המחשב, הדלקתי והכרטיס מסך מרעיש מאוד לפעמים הוא נרגע לכמה דקות סוג הכרטיס הוא NVIDIA GeForce 6600 הנה תמונה: אם אני ינתק את המאוור הכרטיס יתחמם ויקרוס? ובזמן האחרון אני לא מצליח להפעיל סרטי 720p בצורה חלקה, בעבר עבד לי חלק, יש סיבה לכך? תודה לעוזרים =]

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  8. Started by elad5252,

סליחה טעיתי בפורום

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  9. Started by RVD,

רכשתי בעבר כרטיס מסך מארה"ב וכשחברתי אותו בארץ לטלויזיה ראיתי שחור לבן ולא היה ניתן להפוך את זה לצבעוני (הטלויזיה הינה טלויזיית מולטי סיסטם). עכשיו אני שוקל להזמין שוב כרטיס מסך מהחדשים כיום מארה"ב ואני רוצה לדעת האם זה גם קרה למישהו שהזמין משם כרטיס מסך מהחדשים כיום. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  10. Started by ranran,

http://www.zipzoomfly.com/jsp/ProductDetail.jsp?ProductCode=321734 האם ניתן לפתוח צינורות בכרטיס הזה כלומר הX800GTO (חבר של אבא שלי טס אז אני יבקש ממנו כרטיס מסך עולה שם הרבה הרבה יותר זול) דבר שני האם הוא משתלם כי חשבתי על ה6600GT ותמיד אומרים שהX800 יותר טוב אבל כמה אמרו שאין לו תמיכה בSM3 אז הוא ישתלם (אני מתכוון להשאר עם המחשב עוד שנה בערך אז אולי תוכלו להמליץ לי על כרטיס שווה יותר אם יש..(סביבות ה100-150דולר גג) ויהיה צאוור בקבוק למערכת הזאת? P4 3GHZ 1GB זיכרון P4P800 ASUS

• 5 תגובות
    • 636 צפיות
  11. חיברתי את המחשב לטלויזיה בעזרת כבל מכרטיס המסך לחיבור VIDEO-IN (צהוב כזה) והאיכות שרואים היא ממש גרועה מישהו יודע למה זה קורה כרטיס המסך הוא GEFORCE 4 המחשב הוא פנטיום 3 (בניתי מחשב מולטימדיה לסלון ) והטלויזיה רגילה 29 אינצ' או משהו כזה הבעיה היא שרואים הרבה פסים לרוחב המסך וזה מפריע ובקושי אפשר לארות משהו בברור תודה מראש

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  12. שלום לכולם... קניתי לפטופ חדש (יחסית) של IBM ולחבר שלי יש לפטופ של HP.. אצלו בלחיצת כפתור אפשר לשנות את מצב ה BRT (כמה רמות) כדי לחסוך בסוללה איך אני עושה את זה אצלי ? תודה לכולם הסתדרתי....

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  13. Started by winil,

כשיצאו כרטיסי מסך שתומכים בDX 11 יהיה צריך להחליף גם למעבד אחר שתומך בDX 11? או שמספיק להחליף רק את הכרטיס מסך?(יש לי מעבד Q9400)

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  14. איזה מבינהם יותר חזק? ולאיזה מהם יש יכולת יותר טובה של OC שיתן ביצועים חזקים יותר??? תודה רבה לעונים!!!

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  15. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך אני מתלבט אם לקנות עכשיו 8800 GTS 320 MB או 640 MB הבנתי שה 8800 לא עומדים בציפיות שלהם. השאלה עם כדאי לקנות את הדגם עם ה 320 MB ולחכות שתצא הסדרה החדשה. ושל איזה חברה לקנות? אני לא גיימר מטורף תודה, דן

• 5 תגובות
    • 636 צפיות
  16. אני לא גיימר בכלל פה ושמה משחקים לכן אני צריך כרטיס ממוצע שיפעיל את רוב המשחקים על איכות סבירה וסבבה עכשיו שמעתי על הכרטיס הזה Sapphire Radeon X300SE PCI-e 128Mb Retail Video Card ב450 אבל אין לי מושג איך הוא ועד עכשיו בכלל ההיתי סגור על כרטיס מסך Sapphir (ATI) RADEON 9550 TV,DVI 128MB ועכשיו אני מתלבט כי כל כרטיס הוא לוח האם שונה אז ככה תנו לי המלצות טובות מה עדיף מבחינת ביצועים לא על השידרוג העתידי ודרך אגב הלוחות שאני יקח את אחד מהשנים הבאים K8NS-939 (s939) nForce3 תומך AGP K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E מה עדייף חברייה..........

• 5 תגובות
    • 636 צפיות
  17. תקשיבו אני לפני כמה ימים התקנתי את קריסטל 4.11 של ati ,העליתי תמחשב מחדש והוא עלה אך הראה לי צג שחור. אני ניסיתי הכל שחזורים,דרייבירים פחות טויבם לא עזר :-\ פירמטתי תמחשב התקנתי כל מה שדרוש התקנתי את קריסטל 4.11 והוא עשה לי אותה בעיייהה!!!!!!! אז החלטתי להתקין קריסטל 4.10 ושאני מעלה משחקים איתו המסך קופא ולא מאפשר לשחק יש לי רדאון 9600 xt :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

• 8 תגובות
    • 636 צפיות
  18. שלום אני קונה מחשב שישמש אותי לשנה בלבד, אי לכך ובהתאם לזאת, אין ברצוני להוציא כסף בכמה שפחות. איני אוהב למעשה משחקי פעולה קרי FPS, עיקר המשחקים הוא RTS כלומר רד אלרט, סטארקרפט 2 וכו'. היות וההבדל בין הלוחות שאני אקנה הוא פחות מ70 ש"ח, אעדיף ללכת על האפשרות של HYBRID CF, לכן היות ומדובר על ערכת שבבים 785, ובכרטיס מסך HD4200 רציתי לדעת איזה כרטיסים יתמכו בHYBRID CF.

19. Started by icecore,

שלום, הייתי מעוניין להבין מה ההבדלים בינהם ומה עדיף? (סה"כ 70 ש"ח הבדל)

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  20. Started by yacovmateo,

יש לי את הבעיה זאות כבר כמעט חודשיים... בזמן שאני משחק הכרטיס פשוט מוריד את מהירות השעון למשל במשחק FAR CRY 2 רוב המשחק רץ סבבה אבל בחלק מהמקומות הכרטיס מתחיל להריד CLOCKS אחרי כמה שניות זה חוזר למצב רגיל אחרי חצי דקה אותו סיפור בCRYSIS WARHEAD ביכלל, לגמרי אי אפשר לשחק במשחק, כול תזוזת עכבר באמצע המשחק הקולקים יורדים וכמוון גם ה FPS צונח למטע וזה לא זה שהכרטיס לא מספיק חזק בשביל המשחק או שיש לי צוואר בקבוק או משהו כזה כי אני רואה שהכרטיס מפעיל את המשחקים לגמרי סבבה אם לא להזיז את העכבר המשחק על 25+ FPS, על V.HIGH או איך שלא קוראים לזה ב WARHEAD, ניסיתי להוריד גראפיקה ל GAMER אותו סיפור...אפילו על MEDIUM זה קורה יש משחקים שזה קורה פחות אבל לרוב זה קוראה ברובם הכרטיס הוא …

21. Started by D-Max,

רציתי להתייעץ איתכם לא לגבי דגם מסויים . אלא לגבי חברות סתם לידע הכללי שלי . איזה חברה הכי טובה בשיווק כרטיסי מסך ? לא קשור ATI NVIDIA בכללי . Sapphire VS ASUS ? וגם אני מתכוון בכללי

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  22. Started by pixilated,

אני קונה מחשב חדש ואני לא יודע איזה כרטיס מסך עדיף.. אני יודע בעקרון בבירור שאחד מהם הרבה יותר טוב. אני רוצה שתגידו לי אם יש הבדל כ"כ גדול בין הכרטיסים ואם כן במה זה מתבטא? 1. ati x800gto 256 mb ddr2 pcix - שהוא היותר טוב 2. ati x600 p10 - 400 - שהוא פחות טוב. יש הבדל כ"כ גדול בין הכרטיסים ואם כן במה זה מתבטא? תודה רבה, עופר.

• 7 תגובות
    • 636 צפיות
  23. Started by zoriza,

ראיתי ב-faq כמה דרכים שבהם ניתן לשפר את האיכות של כרטיסי המסך . מה הכי מומלץ לעשות לכרטיס מסך זה ? אגב , איך ניתן לברר אם יש לו יציאת dvi ?

24. שלום יש לי כרטיס 8800GTS ושמעתי שהוא בעצם GTX שבו לא כל ה-Pipelines פועלים (רק 20 מתוך 24, ו-24 מתוך 32), וגם ה-Shader Processors (96 מתוך 128). שמעתי שבכל מיני כרטיסים קודמים היה אפשר לעשות את זה, השאלה היא אם בזה גם אפשר? האם מישהו ניסה? האם זה יכול להרוס את הכרטיס?

• 5 תגובות
    • 636 צפיות
  25. Started by yanushka,

הדגם הספציפי: F700P תחת תפריט ה-Color יש פונקציה שנקראת Temp. על מה היא אחראית? ברירת-המחדל היא 9300K (Present), העליתי אותה ל-10000K ולדעתי, רואים טוב יותר. מקווה לעזרה בנושא, יניב

• 4 תגובות
    • 636 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.