כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
קניתי SAPPHIRE RADEON 9600 256DDR ניסיתי להתקינו במקום הכרטיס הישן שלי: GF4 440mx 64MB כשעשיתי זאת המחשב פשוט לא עלה, הכל פעל (מאווררים, נורות הפעלה) אך המסך לא נדלק וה HD לא עלה. דרך הגב המפרט של המחשב שלי הוא: P4 1.5 לוח אם דגם: P4VXASD. אם מישהוא יודע כיצד אני אמור להרכיב את הכרטיס אשמח מאוד לקבל את עזרתו.
-
- 8 תגובות
- 669 צפיות
-
-
חבר'ה אני מזמין מחשב חדש את המערכת ה939 amd ורק על הכרטיס מסך עוד לא נסגרתי.. התחלתי מ9600xt ואז עברתי ל9800pro ועכשיו שמעתי גישושים על ה 6600 gt שהוא קטלני והרבה יותר טוב..אז התייאשתי כבר.. התקציב הוא עד 1500 פחות או יותר, מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס מסך טוב והכי משתלם שאוכל לסגור עליו סופית כבר.. אם אפשר אז לכתוב לי את החברה זה חשוב וכמה mb ו bit וכו'.. וכמובן מחיר ואם אפשר להשיג אותו בארץ כבר.. תודה.
-
- 5 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום! בחדר שלי יש חיבור לכבלים אז חשבתי לקנות כרטיס טלוויזיה כדי לחבר את הכבלים לכרטיס. עכשיו שאלתי היא איזה כרטיסים טובים עם אופציות מגוונות (שלט, הקלטה וכו') ועולים בערך ש"ח 500 (אני מעדיף פחות כי אני צריך עוד להרוויח את הכסף הזה) ואם אפשר אז גם איפה לקנות. יש לי סלוט PCI פנוי. תודה מראש !
-
- 4 תגובות
- 669 צפיות
-
-
ומה אתם אומרים ? http://digma.co.il/shop/product_info.php?c...9a088822bfa794f X800GT AGP עדיף על ה6600GT?
-
- 13 תגובות
- 669 צפיות
-
-
תגידו, היום ניזכרתי בכרטיס הסופר יקר של אסוס ה- 7800GT כפול ליבה http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=1679 הוא אף פעם לא בהשוואות של הכרטיסי מסך... איך הוא בבצועים לעומת ה 7900GTX , 1900XT, 1950XTX , 7950GTX י? ממי הוא יותר טוב ובכמה? וממי הוא פחות טוב וכמה? *אני מתכוון בביצועים ובעוצמה בלי קשר ל HDR+AA י!!! ובלי קשר לכמה הוא משתלם או לא משתלם...
-
- 5 תגובות
- 669 צפיות
-
-
מישהו קצת יכול להסביר על דרכים שאפשר להקליט מהטלוויזה (ממיר) למחשב.. ממש שיהיה לי איזה קובץ MPEG או AVI של משהו שהקלטתי מהממיר. אני מתאר לעצמי שאפשר עם כרטיס טלוויזיה אבל אין לי אחד כזה ואנלא יודע איך מתעסקים עם זה.. נדמה לי שאפשר בחלק מנגני הוידאו האיכותיים למיניהם כמו iAudio אפשר.. איזה עוד דרכים יש? (ואנלא מדבר על לצרוב על DVD ואז להעתיק את זה למחשב..)
-
- 5 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום לכם. אני לקראת קניית מחשב חדש וקיבלתי המלצות לקחת 2 כרטיסים חלשים יותר במקום אחד חזק מאד בטענת עדיפות בביצועים מול המחיר. אני לא מבין בזה הרבה, אז בהנחה שהטענה נכונה, יש לי שאלה. עד כמה מדובר בהתעסקות עם דרייברים והגדרות בהתקנת משחקים? האם המשחקים היום תומכים בנושא? ובכלל, אם יש עוד downsides ל-CF הייתי שמח לשמוע אותם לפני שאני מחליט. תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 669 צפיות
-
-
יש לי בעיה בכרטיס מסך שלי ספרלקס 8600 GT 1GB הבעיה היא שקניתי תמחשב לפני משהו כמו חודש וחצי הוא זז די מהר אני בעיקר משחק ב TmNationsForever משחק מרוצים שלפעמים הגרפיקה קצת כבדה ובהתחלה הוא זז טוב ומהר ועכשיו הוא התחיל להיות יותר איטי במאט וזה קצת מעצבן אני דואג לנקות את המחשב פעם לחודש או שבועים בערך אז מה זה יכול היות לפי מה שהבנתי יש לו צלעות קירור ולא מאוור זה טוב ? עוד שאלה איך אני יכול לראות את המאוור בכרטיס מסך הזה אם יש בכלל כי אני לא רואה אותו ושוב אני חוזר ואומר שהוא חזק מאוד הוא 1GB תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
יש לי כרטיס של Palit HD 4870 - ורציתי לדעת האם כדאי להוריד את הדרייבר של ATI או לחילופין את הדרייבר שמוצע ע"י היצרן עצמו. האם בכלל יש הבדל ביניהם? תודה, עדי
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
חבר שלי קנה FX5700 LE הוא רוצה שאני יעשה לו OC לרגיל האם זה אפשרי ? סופטמוד? OC רגיל לליבה ולזיכרון?
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום לכם, הכרטיס מסך שלי (HD4890) החליט שהוא לא רוצה לעבוד יותר והוא מרצד ומראה נקודות מוזרות על המסך ובקיצור אי אפשר לעבוד איתו יותר. החלפתי לאיזה משהו ישן שהיה לי בבית (X1950XTX) והמחשב עובד וככה אני יודע שאכן זו בעיה בכרטיס. הבעיה היא שאת ה-1950 אני צריך למחשב אחר ולכן אני צריך לקנות כרטיס חדש ואשמח לעזרתכם. מבחינתי שיעלה כמה שפחות, עד 500 ש"ח במקסימום. הוא לא צריך להריץ משחקים, הוא צריך רק לתמוך בשני מסכי HD שיפעלו ביחד עם עדיפות אולי ל-Nvidia בגלל ששם יש צ'יפ שעוזר לקידוד הוידאו. לוח האם שלי הוא gigabyte P55A-UD3.
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה אל לא להתעצבן משאלות נוביות. ברשותי מחשב amd 2600 + ram 512 וכרטיס מסך g force 3 ti 200 אממ יש לי הרגשה שהכרטיס הזה קצת יוצר צוואר בקבוק למחשב בעת משחקים שדורשים גראפיקה , מהו הכרטיס הטוב ביותר למערכת שלי בתקציב הדל והקטן שיש לי 300-350 שקל תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
-
האם כדאי לשדרג כרטיס מסך 8600 GTS ל8800GT תקציב 1150 שקל
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך של ASUS V8170 + TVOUT+64MDDR היה בכרטיס באג ואין לחנות עוד את הכרטיס הנ"ל האפשריות שיש לי : 1. לחכות כ שבועיים עד לקבלת הכרטיס מסך 2.להוסיף עוד 60 ש"ח ולקבל GF4 128DDR אבל לא של חברת ASUS האם מישהו בדק אם הכרטיסים של אסוס באמת יותר טובים ? או שזה סתם גימיק דרך אגב לכרטיס מסך של אסוס יש רק גוף קירור ללא מאוורר ( זה יותר יתרון או זה יותר חיסרון )
-
- 4 תגובות
- 669 צפיות
-
-
-
nVIDIA GeForce FX6800GS 256MB Gigabyte אני כנראה קונה אותו בארזיה בלי כל הדברים הנוספים OEM השאלה שלי יש לי מסך CRT אם לכרטיס יש חיבור רגיל לCRT או שצריך מתאם לפי מה שראיתי בתמונה שלו יש לו חיבור רגיל אבל אני לא בטוח בזה כתוב משהו על מתאם ל D-SUB מה זה ואם צריך מתאם אם המתאם מגיע בארזית ה OEM ואפיה אפשר לקנות מתאם כזה במידה וצריך ?
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
קיבלתי תוצאה כללית של 12234 3DMarks האם תוצאה זו בסדר לכרטיס מסך הזה ? מפרט : C2D E6750@2.66 gigabyte P35 ds3-l 2gb ddr2 800mhz ram 500gb hd 550W chiftec psu
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
שלום! קיבלתי היום מחשב חדש שמותקן בו RADEON 9500 PRO, אני צריך עזרה בחיבור כרטיס המסך לטלווזיה, כי אין לי שמץ של מושג איך עושים את זה ואיזה רכיבים אני צריך לקנות (או שאולי כבר יש לי). תודה מראש למי שיעזור.
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
8600 \ 9500 איזה יותר טוב ? למשחקים כמובן תודה רבה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום לחבר שלי יש HTPC בסלון והוא מעוניין לשדרג את הכ.מסך שלו כדי שיוכל להריץ משחקים "כבדים" לטענתו, אני מחפש לו כרטיס מסך חזק בסביבות ה-800-900 שקל ושיהיה "קצר" כי בכל זאת יש לו מארז HTPC ממתין להמלצות שלכם מניסיון אישי תודה
-
- 4 תגובות
- 669 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עשיתי בדיקה ב3DMark05 לכרטיס מסך ATI READON X800XL 256 ויצא לי 4453 זה מה שצריך לצאת לי בכרטיס הזה? בלי OC ויש דרייברים החדשים שהורדתי מהאתר תודה 2יי 2יי
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
יש ברשותי כרטיס HD6970 מ - GIGABITE ואני יכול לקבל לידי כרטיס נוסף של ASUS העם ניתן להפעיל אותם ביחד?
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אז ככה קניתי את הכרטיס ורציתי לדעת כמה הטמפרטורות שלכם וכמה אובר קלוקינג הגעתם על קירור סטוק תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
חבר שלי קנה את הכרטיסים האלה....והוא אמר לי שיש לו שני חיבורי dvi ושני חיבורי vga(אחד בכל כרטיס) הוא שאל אם זה משנה לאן הוא מחבר את המסך.....אם זה יתן לו את הביצועים של cf 4850 והוא שאל אם הוא מחבר שני מסכים אז הוא מקבל בכל מסך את הביצועים של cf 4850
-
- 6 תגובות
- 669 צפיות
-