עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by razorer,

אני קונה כרטיס מסך ואני צריך עזרה. אני רוצה להשתמש בוויסטה ואני צריך כרטיס מסך שיריץ לי משחקים כמה שיותר זמן(לא איכפת לי אם זה יהיה על med-low בעוד כמה זמ ן) הציעו לי את הX1950GT ואת ה8600GT. מה לקחת?

• 6 תגובות
    • 686 צפיות
  2. Started by Jinjis Han,

לא הייתי בטוח איפה לפרסם את השאלה אבל נקווה שזה המקום המתאים... אני מתלבט לעתיד (הקרוב) לגבי איך לראות את הסרטים/סדרות או בכלל כל מה שקשור לצפיה ארוכה בחדר... חשבתי בהתחלה לחכות ולקנות איזה מסך רחב של DELL ככה 24 אינ'ץ שיהיה גם למחשב וגם לצפיה (אני אזיז אותו מול המיטה שאצטרך) מצד שני לאחר שראיתי אצל חברים שאצל רובם מה שקורה ישנה טלוויזיה (לא חייב יקרה מאד מעל 22' כמובן) עם APEX (אחלה של די וידי) והתחלתי לחשוב מה כדאי לעשות? מה אתם חושבים מבחינת איכות/הנאה/כדאיות שווה לעשות? ללכת על מסך LCD רחב (שבהתאם יעלה הרבה) או טלוויזיה פשוט ואיזה APEX מחובר ושם לראות את הסרטים והסדרות כמו בן אדם.... חשוב לציין שאין לי הרבה מקום בחדר ובשביל לראות את הסרטים מהמיטה אני צריך להזיז את …

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  3. Started by Mamimo,

שלום, רציתי לדעת האם יש דרך לדעת אם כרטיס RADEON 9700 PRO הוא PRO במקור או שעשו לו "UPGRADE", או 9500 שעשו לו "UPGRADE". תודה.

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  4. Started by SugarFreeBoy,

אני מתעתד לקנות בזמן הקרוב מסך חדש מאחר ושלי נשרף לפני זמן לא קצר, בתקציב של 1700 ש"ח למסך 17" דק, מצאתי את המסך הבא כאופציה מצויינת (DVI,16MS וCR של 1:450) המסך Gigabyte 17 LCD GD-1703 DP

• 4 תגובות
    • 686 צפיות
  5. Started by shay999,

קניתי מחשב חדש לפני כמה ימים עם שני כרטיסי מסך מסדרת HD4850 של ATI ולאחר שהתקנתי את הדרייבר שלו נתקלתי בשגיאה זו : [ אם מישהו יודע מה זה ואיך אפשר לפתור שיפנה אלי בבקשה. תודה

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  6. Started by roc,

שלום,אני חייב לבקש עזרה בשאלה לאיזה כרטיס מסך הכי כדאי לי לקנות והתקציב שלי הוא 1500 שקל אם מישהו מכיר גם חנויות זולות שאין להם אתרים ורק יודעים את שם החנות ואת העיר בהם היא נמצאת או בכלל את מספר הטלפון שלה אשמח לקבל אותו ואפנה אליה כשארצה לקנות את הכרטיס שתמליצו לי עליה...תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 686 צפיות
  7. Started by arielman22,

שלום, אני עומד בפני קניית נייד רציתי לשאול, האם יש הבדלים מהותים בין הכרטיס מסך NVIDIA® GeForceTM Go 8400M GS with 128MB DDR2 dedicated graphic memory של דל לבין NVIDIA® GeForceTM Go 8400M DEDICATED 128MB UP TO 895 MB של HP איזה כרטיס מסך עדיף מבין השניים (בעיקר למטרות גרפיות) והאם ה 500 שקל שהוא יוצר בהבדלים במחיר (ה HP יקר יותר לעומת הדל) מוצדקים?

8. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

ATI ACE Catalyst drivers 40MB plus WE HAVE JUST LEARNED that ATI drivers are going to be much bigger that we expected and will put even more pressure on dial up users. http://www.theinquirer.net/?article=17910

• 4 תגובות
    • 686 צפיות
  9. אז הדרייברים החדשים של נוידיה, ה-52.16 יצאו לפני כמה שבועות וכולם אמרו שהם משפרים איכות וביצועים. גם אני שמחתי. עד שראיתי של-Win95/98[me=CommandoGuard]יש באתר רק את ה-45.23.[/me] אני נכנס לאתר של נוידיה אחרי כמה שבועות בציפייה למצוא דרייברים של 52.16 ל-Win98SE שלי. ועדיין אין. מה לעזאזל קורה ?

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  10. Started by iloop,

שלום לכולם, אני עומד בפני קניית מסך LCD חדש, ותהיתי אם יש טעם להשקיע במסך עם כניסת DVI (בכרטיס יש יציאה). מה ההבדל הטכני בינה לבין כניסה אנאלוגית, והאם זה שווה את תוספת ההשקעה?

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  11. במה יכולה להיות הבעיה? , בכרטיס מסך בווינדוס ?, מישהו נתקל בבעיה?

• 7 תגובות
    • 686 צפיות
  12. חבר'ה שווה להוסיף 450 שקל ולהביא 256MB X1800GTO במקום X800GTO 256MB? ה-1800 שווה ת'תוספת במחיר? תודה

• 4 תגובות
    • 686 צפיות
  13. Started by shlomik_i,

יש לי צורב DVD ואני רוצה להעביר את הסרטים המשפחתים ל DVD חלק נמצאים ב VHS חלק נמצאים בקלטות של המצלמה האנלוגית אז החלטתי לקנות כרטיס עריכת וידאו ולעלות את הסרטים למחשב ואז לצרוב אותם אני מחפש כרטיס עריכת וידאו עד 600 ש"ח עדיף שיוכל לעלות סרטים ברזולוציה של 752X576 שזאת רזולוציה של DVD אם יש לכם דגם מסוים שאתם ממליצים אליו או חברה שנחשבת טובה אני ישמח לקבל הצעות ?

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  14. Started by spongBob,

לפני ימים מספר, עניתי לבחורצ'יק שהשמיץ את INNO3D, וסיפרתי לו כמה איכותי הGE-FORCE 2 MX שלי מתוצרת אותה חברה, שכבר סוחב 4 שנים ללא קילקול תמים אחד, בעוד שפה צצים אשכולות בלי הרף על כשל במאוורים. למרבה האירוניה, הבוקר, הרחתי ריח דיי שרוף מכיוון המחשב (פנטיום 3 1GHZ, AGP X2) והבנתי שהמאורר בג'יפה 2 שלי שבק חיים, וכתוצאה מאוברקלוק קטן (שנועד להבטיח 100 FPS בקאונטר) הליבה נשרפה טוטאלית \: הלכתי שמח וטוב לב, לחנות המחשבים הקרובה, ורכשתי את הכרטיס הנ"ל, ב300 שקלים. שמח וטוב לב, הגעתי הביתה, חיברתי את הכרטיס, וכל פאקניג שניה מופיע לי VPU RECORDER ERROR! הפושטק הקטן לא אוהב את המחשב שלי כנראה, וכל רגע מקפיץ לי הודעה על כך שיש שגיאה, והתצוגה במסך, הפסיקה להגיב לתצוגה מהכרטיס. (משהו…

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  15. Started by Parallel,

שניהם אותו מחיר כמעט ...ורציתי לדעת מה עדיף... ועוד שאלה האם יש גרסה של ה גי פורס עם 128 זיכרון..והאם היא עדיפה על הרדאון תודה רבה מראש

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  16. Started by demonshlomo,

http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleid=1522&page=3 יש לי מפרט אפילו יותר טוב מההוא שם באתר ואני מקבל 16000 והוא 17420 נקודות ב3DMARK 2001SE.... לי יש:INTEL P4 2.6C@3.2 ATI RADEON 9700PRO GEIL GOLDEN DRAGON 256X2 400 לי יש לוח עם ציפסט 675 ההבדלים היחידים זה שהמעבד שלי חזק משלו ב200 מה"ץ אל שלי בOC ושלו אורגינל, הזכרונות ששלו הם CORSAIT TWINX באותה מהירות וכמות (256X2) ושהלוח שלו בא עם ציפסט I875... WTF?

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  17. Started by pakomako,

חבר שלי רוצה לקנות אבל יש לו agp עכשיו הוא רוצה לדעת אם שווה לו לקנות לוח אם שלם בשביל לקנות כרטיס pci-e או שה 7800 gs יתן אותם ביצויעם של ה 7800gt... מה אתם אומרים כדאי להחליף ?? יש הבדל משמעותי בביצועים ?

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  18. Started by redrabbit1,

יש לי מחשב די חזק AMD 3200 אבל הכרטיס מסך שלי חלש ולא ממש תומך במשחקים RADEON 9250 אני רוצה לשחק יותר ולרכוש כרטיס מסך חדש, אבל אני לא מעוניין לקרוע את הכיס (ככה שאל תביאו לי כרטיס מסך ב2000 ש"ח) אני לא גיימר מושבע אלא רק רוצה להנות יותר ממשחקים. אני רוצה לרכוש כרטיס מסך, השאלה שלי היא כזאת. אמרו לי שלא כדאי לקנות כרטיס כי עוד מעט יוצא DIRECTX 10, ושום משחק חדש לא יעבוד עכשיו אני מבולבל מה לעשות? מה ההמלצות שלכם?

• 9 תגובות
    • 686 צפיות
  19. Started by lior_alt,

שלום, בכרטיס מסך הנוכחי שלי אין יציאה לטלויזיה, רציתי לדעת האם יש כרטיס שמוסיף את האפשרות הזו או שחייבים לקנות כרטיס מסך (המחשב משמש לגלישה באינטרנט ועבודה באופיס..מעבר לזה רק רוצים להוסיף את האפשרות של צפייה בטלויזיה באמצעותו...) תודה מראש, ליאור.

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  20. Started by Overkiller,

שלום לכולם; רכשתי לאחרונה 8800 מומהר של BFG, והבעתי את אי שביעות רצוני בנוגע לביצועי הכרטיס בת'רד הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=243978.msg2149229#msg2149229 ובכן, אני רוצה לציין שטעיתי, ומאוד! כאמור בת'רד ההוא דיי התאכזבתי שבמשחק Oblivion הכרטיס לא זוהה, והריץ דיי לאט, ובסוף התברר שהמערכת שלי דיי חלשה. אז ניסיתי שוב להפעיל הכל על מקסימום, והפעלתי AA דרך התוכנה של הכרטיס, ודרך המשחק איפשרתי HDR, והמשחק לא כ"כ מאכזב כמו שה-3dmark שפט את המערכת, הFPS גבוהה למדיי (בסביבות ל-40 FPS) ומניע את המשחק כמו שצריך. אז עולה השאלה, מדוע התלוננתי בזמנו שהמשחק לא זז טוב ואני מאוכזב?-ת'אמת, אין הסבר, לא שיניתי כלום במערכת, כנראה שפשוט התאכזבתי מהתוצאה שקיבלתי ב-3dmark…

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  21. Started by ozeini,

שלום לכולם, רציתי לדעת איזה מהכרטיסים נחשב טוב יותר ומה עדיך לי לקנות מהם, אגב שניהם של LEADTEK ושניהם עולים אותו מחיר (כ-500 ש"ח). מי שיכול לעזור אז בכבוד. תודה!

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  22. Started by סער_שי,

http://cgi.ebay.com/XFX-Geforce-7900-GTX-Extreme-Edt-512MB-7900GTX-NEW_W0QQitemZ180026995052QQihZ008QQcategoryZ14993QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem אני לא רואה טוב או שזו סתם רמאות? לפעמים אני רואה שם כאלה מציאות, האם זה בטוח? אגב, יש שם עוד כמה למי שרוצה, רק תשאירו לי אחד

• 6 תגובות
    • 686 צפיות
  23. Started by Gangster,

יש לי תקציב של 1500 שקל למסך מחשב LCD 17 תודה !

• 5 תגובות
    • 686 צפיות
  24. אני צריך כרטיס מסך למשחקים, הכי טוב שאפשר לקנות עד 2000 ש"ח... מה כדאי Invidia או ATI...??? (האם יש הבדלים מהותיים בין החברות?) בבקשה לרשום דגם וחברה! (איזה חברות מומלצות!!!) האם כדאי לחכות שירדו קצת המחירים???

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  25. שלום כמו שציינתי בכותרת אני מחפש מסך CRT 17 אינצ' שטוח. אני מוסיף ומציין בזאת שאני לא מחפש מסכי LCD ולא מסכים רחבים ולא שום דבר בנוסף רק מה שרשמתי. התקציב הוא עד 1000 שקל ללא חריגה של שקל, עדיף שיהיה כמה שיותר נמוך כי גם ככה אין לי יותר מדיי כסף. ובבקשה לא מKSP אלא אם כן זה נותן מחיר זול משמעותי. ועדיפות לחנויות עם סניפים באיזור המרכז.

• 5 תגובות
    • 686 צפיות

דיונים חדשים בפורומים