עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by eitanb3,

חברת viewsonic הורידה לפני מספר ימים את המסך LCD 19 הטוב ביותר בעולם כיום, הvp191 לטובת מסך באותה הסדרה שיצא בסוף ספטמבר, דגם ה: vp930 אם כן, מישהו הספיק להפגש עם איזשהו מאמר ברשת על המסך החדש?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by omrit,

שלום, הנושא כבר בטח נטחן בפורום, אז אני אשמח להמלצה קצרה: 6600GT NVIDIA או ATI X800GT ???? תודה!

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  3. Started by Ghtm,

קראתי בכתבה על ממיר ה DDR ל DDR2 שקיים כזה ממיר, קיים? אם כן מישהו יכול להגיד לי איפה יש?

4. Started by Rhx,

כרטיס חדש של ATI טיפה יותר טוב מה X800GT ועם ליבה יותר טובה http://www.hexus.net/content/reviews/review.php?dXJsX3Jldmlld19JRD0xNTAw איפה הראש של ATI תגידו לי מתעסקת לי במיד אנד שהכרטיס הכי חזק שלה X850XTPE משתווה לכרטיס אחד של אנוידיה ויש עוד 2 כרטיסים שלא רואים אותו..אחח.. הם הגזימו כבר כמה כרטיסים הם מוציאים למיד אנד...

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by Master-Chipsets,

במסך הנ"ל יש בעיה, רצרודים בתצוגה שלו בכל הפינות שלו לא משהו רציני כמו שעושים לו degauss אבל בכל זאת מעצבן יש למישהו פיתרון? :s05:

6. Started by Lanzar,

שלום לכולם רציתי לדעת איזה מבין שני הכרטיסים בעל ביצועים גבוהים יותר, 6800 רגיל או X800PRO ? כמובן ללא הפתיחת צינורות ב 6800 ! ששניהם עובדים על 12 צינורות ?

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  7. אוקיי הזמנתי את הכרטיס מפנדס ביום שני וקבלתי אותו כבר היום (יפה מאוד!) לצערי המחשב שלי עוד לא הגיע אז ככה שלבחון את הכרטיס אני עוד לא יכול. בכל מקרה ככה תאור ראשוני.הכרטיס מגיע בקופסה חמודה וקטנה של sapphire.שימו לב לא מדובר בקופסה הגדולה שיש באתר של sapphire אלא קופסה קטנה יותר.הכרטיס מגיע עם כל החיבורים ודיסק עם תוכנת OC. הכרטיס עצמו יחסית כבד (הכרטיס האחרון שלי היה 9500 פרו) ויש עליו מאווור עם ציור של הבחורה מהקופסה.כשאני אחבר אותו אביא יותר רשמים.אני פשוט יודע שיש כאן הרבה שמתעניינים בכרטיס אז הבאתי ככה רשמים ראשוניים.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by ilanb0,

הכרטיס הישן עשה בעיות (gforce 4 mx 440 agpx8). הבוקר, המסך לא עלה (היינו הדלקתי המחשב, חלונות עלה - המסך נותר בסוף שחור). מכיוון שכרטיס ישן מאד העלה את המסך, הנחתי שהכרטיס GFORCE החזיר סוף סוף נשמתו לבורא (מה שגם ראיתי את זה מגיע - הכרטיס עבד הרבה זמן בלי מאוורר ועשה בעיות במשחקים). רצתי לקנות כרטיס חדש. ATI RADEON 9550 256M. הילדים מחכים לרגע להסתער על המחשב: אני מחליף הכרטיס, מדליק המחשב - חלונות עולה (רואה את הפקודות) והמסך בסוף שחור... (גם בנשמה נהיה לי שחור). מנסה שוב, ושוב, מהדק הכרטיס, מתפלל - נאדא. המסך בסוף שחור. כרגע אני עובד עוד פעם עם הכרטיס הישן. מה יכולה להיות הבעיה? יכול להיות שהסלוט נדפק? אולי משהו בלוח? האם מישהו חווה בעיה דומה? ואיך זה שכרטיס פשוט עובד כ…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by pinkmasta,

שלום , אני צריך המלצה למסך 19 אינץ' , המסך צריך להיות לצורך משחקים בעיקר. רק אם אפשר תפרטו היכן ניתן להשיג את המסך שאתם ממליצים.

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  10. Started by ras81,

שלום כל כמה דקות המחשב שלי עושה RESET ויש לי הרגשה שזה קשור לכרטיס מסך נכנסתי להגדרות שלו וראיתי שם כל מיני הגדרות כגון 3DMARK, וכל מיני משחקים שלא היו לי על המחשב. איזה פרופיל כדאי לבחור או לחיופין מה כדאי לי להגדיר בפרופיל החדש? תודה

11. Started by D-Bang,

איך כרטיסי הטלוויזיה מתפקדים עם צגי הLCD, זה לא יוצר בעיות בתמונה? אני רוצה להלחיף את הCRT שלי למסך דק וחשוב לי שהתמונה של הטלוויזיה לא תפגע

• 2 תגובות
    • 491 צפיות
  12. Started by tulz,

מי יותר טוב בביצועים מבין שניהם?

• 7 תגובות
    • 906 צפיות
  13. Started by yoyo12,

שלום לכולם. אני חושב לקנות לבית טלויזיה 32אינץ LCD של PHILIPS. האם אפשר להשתמש במסכי טלויזית LCD כמחשב לכל דבר, כולל גלישה באינטרנט והדפסת מסמכים. ברור שטכנית אפשר לחבר את הטלויזיה למחשב, השאלה האם זה נוח לעבוד איתה כמסך קבוע כולל גלישה הדפסה ומשחקים, ולא רק וידאו. תודה על כל תגובה, בייחוד של אנשים שמדברים מנסיון....

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Idanp,

יש לי אפשרות להוסיף 200 שקל ולהחליף תX800XL שלי ב7800GT עכשיו איך הכרטיס הזה ..הוא חדש אז פחדתי שהיו בעיות גם איתו מה אתם אומרים

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  15. Started by Titanium,

שלום חברים , יש ברשותי מחשב AMD 64 3000 MSI K8N NEO PLATINUM 512 TWINMOS ATI RADEON 9800PRO 256BIT 128MB עכשיו אני משחק במשחקים נלך להכי פשוט COUNTER STRIKE 1.6 אני מריץ את המשחק על FPS של 71 קבוע יש מקרים שזה יורד ל 60 ואז עולה אבל אמרו לי שעם מחשב כמו שלי המשחק אמור לרוץ על לפחות 90 100 זה רק מקרה ספציפי אחד.. האם יש איזה שהוא דרך לבדוק מה קורה ועוד שאלה מה זה פילטרים? יש משחקים שמתשמשים בזה אז איך אני פותח מי מה מו? אני ממש לא מבין בזה.. תודה רבה מראש

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. יש לי MSI NX6800GT TD256 מעבד: P4 3.0GHz זיכרון: 512DDR 400MHz X2 וכל הזמן במשחקים, אפילו לא בהגדרות הכי גבוההות אני על קצב פרימים איטי...(10-20) אני מדבר על משחקים כמו Far Cry, NFSU2, Battlefield 2. לדעתי זו בעית חום.... עכשיו קשה לי לדעת מה הטמפרטורה... התוכנה Everest 2.20 אומרת שהמעבד של לדוגמא 50 והתוכנה של הלוח אם אומרת 43, וגם בטמפרטורה של הכרטיס מסך ככה: הדרייבר אומר 60 וEverest 2.20 אומר 52.... מה אפשר לעשות? ??? תודה רבה על העזרה ובבקשה לא לנעול לי כי אני ממש תקוע ומייואש... שוב תודה אלון

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by gtf,

שלום לכולם שמעתי שהכרטיס X800GT משתווה ואפילו יותר טוב מה 6600GT עכשיו איפה הX800GT עומד מבחינת ביצועים ודרך אגב כמה עולה? האם יש כרטיס כזה גם לAGP? אני עומד לפני רכישת כרטיס מה הכי כדאי וכמה עולה בערך כל אחד: 1)RADEON 9800PRO 256BIT 2)NVIDIA 6600GT 3)X800GT בבקשה לפרט מה הכי כדאי ולמה. תודה רבה לכל המגיבים!!

• 14 תגובות
    • 947 צפיות
  18. Started by nice,

לאחרונה רכשבתי כרטיס מסך מיד שניה : ASUS 8420 שהוא מבוסס על GEFORCE 4200 . הבעיה שלי היא שעם הדרייברים שהגיעו (שמותאמים לאקס פי לפי החברה) המחשב לא מתפקד, והתצוגה נוראית. הבעיה נפתרת כאשר מתקינים דרייברים חדשים יותר מבית החברה. אבל. יחד עם הדרייברים הגיעה תוכנה בשם SMART DOCTOR שמטרתה לשנות את מהירות המאורר של כרטיס המסך, אוברקלוקינג לכרטיס והצגה של הטמפרטורות בכל עת. אבל משום מה התוכנה לא מסכימה לעבדו עם הדרייברים החדשים וכל מה שאני יכול לעשות זה להאיץ את הכרטיס. איך אוכל לשנות את מהירות המאורר על הכרטיס? ניסיתי SPEED FAN ו-MBM אבל שתיהן לא מזהות את המאוורר. ואיך אוכל לקבל את טמפרטורת הכרטיס בכל עת? (שוב התוכנות שניסיתי לא מזהות חיישן)

• 5 תגובות
    • 633 צפיות
  19. איזה מסך כדאי לי לקנות בתקציב של 1000 שקל למשחקים בעיקר? צריך תשובה מהירה - תודה

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  20. Started by Hitman_47,

היחלתתי ליקנות מחדש חדש ואני רוצה כרטיס מסך חדש משהו טוב איזה מומלץ? הסכום עד 3 אלף גג ! תודה מראש

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by ilanb0,

מה דעתכם? ממה להזהר?

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by parker8,

כמובן שניהם אני רוצה עם חיבור PCI EXPRESS ו-256 MB. תודה לעוזרים!!!

• 2 תגובות
    • 539 צפיות
  23. Started by dorratz,

שלום אני רוצה לקנות מסך LCD בסביבות ה-1500 ש"ח, ומצאתי את המסך הבא: http://www.lamir.co.il/product.asp?product=7186#new_from_EPoX הוא נראה לי מעולה, ורציתי לשאול את דעתכם עליו? והאם יש לכם אולי מסך אחר במחיר הזה פלוס מינוס שלדעתכם יותר טוב(נמקו גם בבקשה) ?

• 5 תגובות
    • 715 צפיות
  24. היי הבעיה שלי כזאת : יש לי מסך SONY מסוג HS94P שיש לו 2 כניסות וידאו (אחת DVI_D והשניה אנלוגי) שאלתי, איך ניתן לחבר לכניסת ה-DVI מחשב שיש לו רק יציאה אנלוגית (לכל המתאמים יש 4 פינים סביב הלוחית הקטנה) ובכינסה של המסך יש רק לוחית, אין חורים ל-4 הפינים (הבנתי שארבעת הפינים זה לאנלוג) מה עושים ? אני מצרף תמונות של החיבורים : אני צריך מתאם שיכול להכנס כמו DVI-D תודה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  25. Started by Dvich,

Leadtek, יצרנית כרטיסי המסך ולוחות האם הותיקה, הציגה את הLeadtek WinFast PX7800GTX Extreme 512MB. הכרטיס יהיה מבוסס על הGF7800GTX בעלת ליבת הG70, יהיה לי PCB בתכנון הריפרנס, 512MB של זכרון, 490MHZ לליבה ו1250MHZ לזכרונות ואת הקירור העצום הזה: מידע נוסף: http://www.leadtek.com.tw/eng/3d_graphic/overview.asp?pronameid=219&lineid=1&act=1 המחיר לא ידוע בנתיים. הדבר המעניין הוא לדעתי שיכול להיות וכן יהיה שימוש ל256MB הנוספים, הביסוס לטענה הזאת היא שאנחנו רואים שהכרטיס מתמודד מעולה ברזלוציות עצומות ופילטרים והוא כנראה זקוק מאוד ויכול לנצל את ה256MB נוספים. מעניין יהיה לראות ביקורות ואת המחיר (שכנראה יהיה בסביבות ה750$).

• 44 תגובות
    • 2.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים