עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אז ככה זה הספק שלי -FSP Basic SI 450W ATX450-PNR 120mm + Satax3 PCI-E P.PFC זה שאר המפרט- Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤902 לוח אם: Gigabyte GA-P31-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤344 מארז: Raidmax APEX 2x120mm No PSU כמות: 1 - מחיר: ¤159 ספק כוח: FSP Basic SI 450W ATX450-PNR 120mm + Satax3 PCI-E P.PFC כמות: 1 - מחיר: ¤200 זיכרון: A-Data 1GB DDR2-800 Vitesta HeatSink CL5 כמות: 2 - מחיר: ¤114 מה אתם הייתם לוקחים ת9800gt שאני יכול לקבל חינם אין כסף עקב כרטיס שנשרף לי.. או להוסיף כמה שקלים שאין לי בעיה להוסיף אותם עבור ה4850. אני ניראלי סגור על ה4850 כי הוא יותר חזק אני רק רוצה תשובה בטוחה שהספק שלי יתמודד איתו טוב ולא יקרטע. תודה מראש!!

2. אני רוצה לקנות כרטיס מסך שיעבוד לי AC וכל המשחקים החדשים שיצאו על מינימום מדיום. יש לי כמה בחירות: HD 3850 HD 3870 HD 4670 איזה מהם הכי טוב להרצת המשחק הזה ולמשחקים אחרים? חשבתי יותר בכיוון ה3870 הוא לא עולה הרבה אני יקנה של PALIT 512MB והוא גם 256BIT אני צריך אותו זמנית עד שאני יקנה מחשב חדש אז בבקשה אל תציעו אחרים ובמיוחד לא של (אל תשאלו למה)NVIDIA. תודה לעוזרים!

3. היי יש לי בעיה , כשאני מדליק את המחשב או עושה ריסט המסך נשאר בצריכה נמוכה (כלומר נורית כתומה) למשך כל זמן ההפעלה של ה WIN והוא נדלק לבד כאשר המסך של ה WINDOWS עולה - מוזר ! תחילה חשבתי שזה בגלל הספק- החלפתי ויש לי ANTEC 350W הכרטיס מסך שלי הינו 6600GT PCIE והמסך מסוג LG FLATRON 775T המצב לא היה כך תמיד

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  4. יש לי gf TI48000 הבאתי כבל מחבר שלי אבל הוא לא מתאים מישהו יודע איזה כבל צריך?

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  5. Started by anevsky,

קראתי שלכרטיסי ATI יש איכות פחות טובה בתרגום סרטי DVD (MPEG2 .. האם זה כבר לא נכון? וגם בכלל - עם כל הכרטיסים שיוצאים ומחירים שמשתנים קשה לעקוב. אז בראייה כללית מה הכי כדאי כרגע בתחום המחיר הנ"ל? (PCIE) תודה.

• 7 תגובות
    • 669 צפיות
  6. Started by asaf25,

רציתי לדעת אם אפשר לשלב בין כרטיס מסך של רדאון שהם חברה של AMD עם מעבד של INTEL ואם יש שוני בין מעבדים מחברות שונות לבין כרטיסי מסך שונים

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  7. ג'יפורס או רדאון, מי נחשב מוצלח יותר למטרות TV OUT, ולמה? תודה.

• 4 תגובות
    • 669 צפיות
  8. Started by ac1240,

יש ברשותי ATI HD 4850 4GB RAM E8400 ללא OC ומשום מה כמעט כל משחק שאני משחק בו נותן לי את אותו השגיאה מסך שחור ושומעים את המוזיקה(וגם היא תקועה נראה לי ) ורק ריסט פותר את הבעייה הרצתי בדיקה של 3DMARK 2006 וזה עבר את כל הבדיקה מה יכולה להיות הסיבה לזה ?

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  9. Started by roeiw,

שלום לכולם! מחר אני מתכנן לקנות כרטיס מסך חדש, השאלה שלי מה הכרטיס הכי טוב שאפשר להשיג ב 1000 ש"ח? תודה.

• 4 תגובות
    • 669 צפיות
  10. Started by urik,

אוקיי קלטתם כבר מהנושא...

11. Started by uzana2004,

בס"ד שלום הייתי מעוניין לדעת איך המסך הבא: samsung lcd tft 710n למשחקים בעיקר...

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  12. Started by YARONGT,

ששלום חברה אני מחפש כרטיס מסך בסביבות 500 600 גג לגיימינג וגם ל oc נורמלי אבל נבידיה כי יש בו פיזיקה טובה משל ati לא חשוב מפרט. לא משנה אם אני לא ינצל את הכטיס טוב רק תביאו לי את הכי טוב שיש בתקציב הזה תודה לעוזרים ובוקר טוב לכולם . ספק כוח יש חיבור 6 פינים של חשמל 480 וואט.

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  13. Started by HeDesXs,

אני מתכנן לקנות X1950GT שווה לקנות אותו עכשיו? וספק כח ג'נרי 400W יחזיק אותו?

14. כרטיס לכל תקציב (או: המדריך למחפש כרטיס מסך המתחיל) (עודכן 3.11)לא עידכון רציני חדש למה Bessmertniy לא מעדכן את התרד הזה? זה יכול להטעות . דווקא אחלה של רעיון רק חבל שהוא לא מעדכן את זה , לפחות עכשיו שכן נכנסו הכרטיסים החדשים. שמעת Bessmertniy! תעדכן! אנחנו סומכים עליך (לפחות אני )

• 5 תגובות
    • 669 צפיות
  15. אני צריך כרטיס מסך חדש בסיבובת האלף שקל בשביל משחקים ברמה בינוני פלוס. אני הייתי רוצה שהכרטיס יהיה מפנדה. הנה רשימה של כמה שאני חשבתי עליהם: Sapphire ATI Radeon X1600 PRO DDR2 PCIe 512MB Sapphire ATI Radeon X800GTO PCIe 256Mb bulk Sapphire ATI Radeon X800GTO PCIe 512Mb DDR2 LEADTEK WinFast PX7600GS TDH PCIe 256MB GECUBE RADEON X1600XT Dual DVI,DDR2, 256MB, AVIVO Gamer Edition MSI ATi Radeon X1600 Pro PCIe 256MB RX1600PRO-TD256E Gigabyte ATi Radeon X800GTO 256Mb PCI-e bulk Gigabyte NVIDIA GeForce 6800GS PCI-E SLI 256-bit 256MB GV-NX68G256D-B Bulk eVGA GeForce 6800XT 128MB PCI-E

• 5 תגובות
    • 669 צפיות
  16. Started by shaharZur,

יש לי תקציב של עד 1300 שקל לכרטיס מסך למשחקים ועם vivo.

• 5 תגובות
    • 669 צפיות
  17. Started by harara,

הרצתי בדיקה עם 3DMARK05, והתוצאה שקיבלתי היא זאת- 3202. המערכת שלי מופיעה בחתימה. לדעתכם זה מעט או הרבה?

• 4 תגובות
    • 669 צפיות
  18. Started by ozeini,

שלום לכולם, רציתי לדעת איזה מהכרטיסים נחשב טוב יותר ומה עדיך לי לקנות מהם, אגב שניהם של LEADTEK ושניהם עולים אותו מחיר (כ-500 ש"ח). מי שיכול לעזור אז בכבוד. תודה!

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  19. יש לי geforce 6600gt ודריברים אחרונים (לא שזה ממש חשוב) האם שימוש ביציאת הטלוויזיה מוריד מביצועי המשחקים או שזה זניח כי למעשה מדובר בכמו מראה ולא עוד תצוגה כמו שני מסכים. אני מדבר כמובן על מצב clone בשביל צפייה בסרטים על מסך הטלווזיה.

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  20. יש לי בעיה עם המשחק ניד פור ספיד אנדרגראונד2! הדרישות המערכת שלי עומדות במשחק!!! ובכל זאת כשאני משחק בו כל פעם אני רק שומע את הסאונד ולא רואה את התמונה!!! - כל פעם כשאני משחק במשחק המסך הופך להיות שחור בהיר וזהו וכל מה שקורה זה רק שאני שומע את הסאונד!!! בבקשה שמישהו יעזור לי מהר אני משתגע מזה כברר!!! :'( עריכה: למי ששאל אותי אם גם במשחקים אחרים אצלי במחשב יש מסך שחור: לא!!!! במשחקים האחרים שלי זה לא קורה!!! ויש לי Directx 9.0c ההכי מעודכן שיש עכשיו ויש לי כרטיס מסך: Nvidia RIVA TNT2 Pro עם כל הדרייברים ההכי עדכניים שיש!! וכל קבצי ההתקנה במשחק הותקנו! בלי שום אף פספוס ובכל זאת זה עדיין מראה לי מסך שחור ואני רק שומע את הסאונד!!! נ.ב תודה רבה למי שיעזור לי!!!

• 7 תגובות
    • 669 צפיות
  21. Started by omrit,

שלום, קראתי בפורום המון תרדים על כרטיסי המסך x800gto. לא הצלחתי להבין איזה מהכרטיסים הוא הכי מומלץ... (אני מחפש שקט וקצת OC). הבנתי שלultimate של saphire יש קירור פסיבי... מומלץ? ולכרטיסים של powercolor יש גם vivo.... שמישהו בבקשה יעשה לי סדר בבלאגן.... תודה!

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  22. Started by TheWave,

בכל משחק ותמונות גדולות אני רואה את הקווים שבחוץ (יעני הבורדר) הוא כזה מוזר זיגזג כזה אני לא יודע איך להסביר את זה אני אצלם תמונות וישים פה. הכרטיס מסך שלי הוא Radeon 9800Pro של חברת ELSA תודה מראש לעונים! :

• 5 תגובות
    • 669 צפיות
  23. Started by constantine16,

קניתי אתמול את הכרטיס מסך ניכנסתי קיצר לcatalayst וכתוב לי שם current clock sttings : GPU Clock 300mhz זה לא אמור להיות 669??? :'(

24. Started by eladbu,

או קי אז הבעיה שלי היא כזאת יש לי ביאס פלייר יחסית חדש שממנו אני רואה סרטים בטלוויזיה הבעיה היא שכאשר אני מעביר את התמונה לטלוויזיה דרך היציאת וידאו יש לי בעיה לכוון את בקרת הצבעים דרך בי אס פלייר או יותר נכון זה לא מגיב בכלל אלא נשאר באותו פרמטרים יש לי רדאון 9800 פרו עם קטליסט 5.7 נראה לי שזה קשור איכשהו בהגדרות של הדרייבר כי על מסך המחשב בלבד זה עובד יופי וניתן לשנות את הצבעים! משהו יודע במה מדובר?

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  25. שאני מתכוון לקנות e7200 לוח: dg45id מארז: sonta 3 כל השאר לא ממש מעניין...שאלתי: האם בהתחשב בתחרות בין יצרניות הכרטיסים הגרפים שווה לחכות כחודש עד לקניית כרטיס המסך לטלוויזית 32 אינץ? תודה מראש למגיבים.

• 4 תגובות
    • 669 צפיות

דיונים חדשים בפורומים