עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום לכולם. הנושא נשמע כאילו קשור לפורום אחר, אבל יש חלק שקשור לכרטיס המסך. החלטתי (קצת מאוחר) לעבור מהקלטות סרטים בוידאו הביתי להקלטות סרטים במחשב ול-DVD. אחרי כמה תחקירים הגעתי למסקנה שהמחשב צריך שדרוג בכמה רכיבים, ואחד הרכיבים (מה שעדיין לא ברור) זה כרטיס המסך. יש לציין שאני לא עורך סרטים מקצועי ואני לא זקוק לציוד ברמה של מקצוענים. שאלתי אנשים שונים בקשר לעניין. חלקם אמרו לי שאני צריך כרטיס לכידת וידאו (או כרטיס טלויזיה... מה שלא יהיה), וחלקם אמרו: "מה פתאום? אתה כולה צריך כרטיס מסך בעל יציאות מסויימות." נאמר לי שבעזרת כרטיס המסך הזה (בעל יציאת Vivo או משהו כזה) אוכל להקליט סרטים למחשב (אם זה מהטלויזיה או מהוידאו או ממצלמת הוידאו). שאלותיי הן: מהן ההשלכות? מה החסרונות…

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  2. Started by alvin,

יש לי בעיה עם dungeon siege 2, יש לי OC על 6200 ל-450/700, אני משתמש ב-LEADTEK אז יש לי WINFOX שמראה לי תדירות שעון גם בהיסטוריה. בדקתי את התדירות בזמן הרצת המשחק והוא מראה שהיא 300, שזה התדירות המקורית, עשיתי OC גם ל-2D על מנת לראות אולי הוא משתמש בזה במקום אבל עדיין יש שם 300. למישהו יש רעיון למה זה?

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  3. חבר שלי תקוע עם Geforce MX כבר כמה שנים, והוא לא מפסיק להתלונן... אז לקראת יום ההולדת שלו החלטתי לגייס כסף ולקנות לו אחד חדש. לא ממש אכפת לי אם זה כרטיס של nVidia או ATI, כל עוד הוא טוב ;D

4. ?

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  5. Started by crazydiamond,

שלום לכולם אני משדרג את הכרטיס מסך לאשתי - גרגע יש לה tnt 32 ישן ואמין, קיבלתי שני כרטיסים: radeon 7000 ddr ו geforce 4 mx 440 se - 64 bit sdram שמתי לב אפילו שה ג'יפורס 4 SE חלש יותר בביצועיו מ geforce 2 mx400 . כאשר עשיתי בנצ'מרק ב 3smark 2001 se לשני הכרטיסים ה גיפורס קיבל ציון גבוה יותר, יש לציין שאת המבחן ל ATI עשיתי כאשר הדרייברים של הג'פורס עדיין היו מותקנים ולא הוסרו, האם זה הגיוני שהגיפורס המוחלש יביס במבחן את ה ATI בהפרש כה משמעותי? בסה"כ ה ATI הוא ברמה של geforce2 mx 400 פחות או יותר, מה דעתכם?

• 4 תגובות
    • 620 צפיות
  6. איזה פורמט היחס בין האיכות שלו למקום אחסון שלו(גודל של הקובץ) הוא הגדול ביותר....

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  7. כיום אני עובד עם שפורפרת טריניטון אבל המסך כבר עייף (וקטן). קראתי את כל ההודעות והשרשורים אבל לא מצאתי בשום מקום בדיקה מקצועית בנושא. הכוונה בעיקר לאמינות צבעים ואחידותם. הרבה מאוד שעות מחשב ביום מביאות אותי גם לתהייה בנושא עייפות עיינים. האם בקצב רענון גבוה (לעלה מ-100) עדיין יש עדיפות לlcd? המסך לא משמש אצלי לסרטים ומשחקים אלא כפי שציינתי, לעיבוד תמונות מקצועי ואינטרנט. אודה לכולם על תשובות מניסיון ועל לינקים להשוואות המתאימות. אורי

• 4 תגובות
    • 620 צפיות
  8. Started by Idanp,

למישהו יש תכרטיס הנ''ל ויכול להעלות לי תביוס שלו ? (גירסא F1)

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  9. Started by kingdavid,

http://tw.giga-byte.com/VGA/FileList/News/tech_20050812_3D1new_3D1.htm

10. http://www.hwzone.co.il/archive.php?file=newsid1130782337,80809, זה הקישור שבאתר תאמרו לי האם נראה לכם שהם יגיעו לארץ וגם המסכים של VIEWSONIC עם זמן תגובה לא נורממלי של 2MS !!!!!!!!!!!!!!!

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  11. של אני בעל כרטיס מסך 6600GT ובדקתי בתוכנה את מהירויות השעון וגיליתי שמהירויות השעון שלי שונות מהרגיל.... האם זה נכון?? תמונה:

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  12. Started by barda,

שלום יש לי איזה בעיה שכשאני מנסה להפעיל את המשחק Star Wars : Comando republic הוא אומר לי שאני צריך pixel shader 1.1 or higher וכשאני מנסה להכנס למשחק רואים את הכל מטושטש ובצע לבן ואז המשחק יוצא לבד והוא אומר לי שיש בעיה. מישהו יודע איך לסדר את זה? נ.ב יש לי כרטיס מסך GF4mx440 128 mb תודה מראש

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  13. Started by THELAD,

שלום רב , רציתי לשאול לגבי סגירת המסך ממצב Standby (מנורה מהבהבת). -האם כדאי ? -האם זה יכול לגרום לנזק חומרתי ? תודה על ההקשבה.

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  14. Started by hanans22,

ברשותי מחשב חדש בן שבועיים עם הנתונים הבאים: AMD 3200 64BIT 939 ASUS A8N-SLI DELUXE 2X512 DDR GEIL GIGABYTE 6600 GT 128 DDR3 כאשר אני מבצע אוברקלוק 10% המערכת לא מצליחה לעבור 3DMARK03 במבחן הCPU אני מקבל שגיאה ללא האוברקלוק אני מקבל 7900 מה עושים???

• 4 תגובות
    • 620 צפיות
  15. Started by Gangster,

יש לי תקציב של 1500 שקל למסך מחשב LCD 17 תודה !

• 5 תגובות
    • 620 צפיות
  16. Started by Snufkin,

לידידה שלי יש את הכרטיס הבא: GF4 MX440 8X 64MB DDR 64bit TV-out AGP Chipset NVIDIA GeForce4 MX440 8X Video Output Function TV-Out (S-Video connector) Support Memory 64MB DDR 64bit עכשיו... אני יודע שהוא ישן לא משהו וכו' וכו' אבל אני רוצה לדעת אם יש מצב כלשהו שהוא יעלה את המשחק ROME TOTAL WAR? אה ובלי OC כמובן...

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  17. תקשיבו אני לפני כמה ימים התקנתי את קריסטל 4.11 של ati ,העליתי תמחשב מחדש והוא עלה אך הראה לי צג שחור. אני ניסיתי הכל שחזורים,דרייבירים פחות טויבם לא עזר :-\ פירמטתי תמחשב התקנתי כל מה שדרוש התקנתי את קריסטל 4.11 והוא עשה לי אותה בעיייהה!!!!!!! אז החלטתי להתקין קריסטל 4.10 ושאני מעלה משחקים איתו המסך קופא ולא מאפשר לשחק יש לי רדאון 9600 xt :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

• 8 תגובות
    • 619 צפיות
  18. Started by dillen,

חבר'ה אני מזמין מחשב חדש את המערכת ה939 amd ורק על הכרטיס מסך עוד לא נסגרתי.. התחלתי מ9600xt ואז עברתי ל9800pro ועכשיו שמעתי גישושים על ה 6600 gt שהוא קטלני והרבה יותר טוב..אז התייאשתי כבר.. התקציב הוא עד 1500 פחות או יותר, מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס מסך טוב והכי משתלם שאוכל לסגור עליו סופית כבר.. אם אפשר אז לכתוב לי את החברה זה חשוב וכמה mb ו bit וכו'.. וכמובן מחיר ואם אפשר להשיג אותו בארץ כבר.. תודה.

• 5 תגובות
    • 619 צפיות
  19. Started by roeiw,

שלום רציתי לדעת אם אפשר לשפר את הכרטיס הנ"ל חוץ מאוברקלוק? (עידכוני ביוס לגרסאות מתקדמות וכאלו...) והאם יש Arctic-Cooling ATI Silencer לכרטיס הזה של חברת Tul. תודה.

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  20. Started by RaKaKy,

יש לי שני מסכי 17 אינץ', אחד של LG שנחשדב Primary, השני של MAG שנחשב SECENDERY. אני יכול לשים חלונות בשניהם, ולעשות הכל בשניהם, אבל יש לי בעיה אחת - הפאנל למטה (איפה שהכפתור התחל וכל הSYSTRAY והשעון) מתפרס רק על המסך הPRIMARY. איך אני גורם לו להתפרס גם על המסך השני? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  21. Started by evman007,

אני מאוד מבולבל ולא יודע פשוט איזה מסך לקנות.... התקציב-מממ... הייתי אומר גגגג 1300. אנא תנו לי כמה שיותר הצעות , כי המוח שלי נשרף כבר

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  22. Started by zumara,

יש לי 6800 gt של giga byte אני רוצה להוסיף לו מאוורר או שניים רציתי לדעת איזה עדיף ואיך אם יש תמונות זה מאוד יעזור.

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  23. Started by weamir,

1) Viewsonic VG712S ב2000 ש"ח 2)Samsung 710TM ב2300 ש"ח אמנם הCONTRAST בסמסונג הוא 600 לעומת 500 בVIEWSONIC,אבל ליבואן של סמסונג יש "מדיניות פיקסלים שרופים" ארורה!!! על איזה מסך אתם ממליצים מבין השניים? מה מדיניות הפיקסלים השרופים של VIEWSONIC? בתקציב של עד 2300 ש"ח,האם יש המלצות אחרות? נא עיזרו לי בבקשה :-[

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  24. האם מישהו יודע היכן ניתן למצוא שומרי מסך ל2 מסכים המחוברים לכרטיס גרפי אחד ? תודה

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  25. Started by Mr Gadget,

"כדי ליצור תמונה צבעונית, משתמש המחשב במספר רמות עבור כל צבע יסוד (אדום, ירוק וכחול RGB), רמות אלה נכתבות ב- Bit (מקבל ערך של 1 או 0 בלבד). לכל אחד משלושת צבעי היסוד מעניקים בדרך כלל 8Bit של עומק צבע, ובסך הכול 24Bit המספקים אבחנה בין יותר מ-16 מיליון צבעים. מכיוון ש-8 ביט עבור כל צבע יסוד נותנים רק 256 דרגות של צבע, דבר שאינו מספיק כדי ליצור תמונה ראליסטית יותר, מאפשרים כרטיסי מסך חדישים לחשב צבעים ברמה של 10Bit." מישהו יכול להסביר לי איך מקבלים אבחנה של 16 מיליון צבעים? הבנתי שלכל 8bit נותנים 256 דרגות של צבע כלומר אם יש לנו שלושה צבעי יסוד RGB זה 24bit ומבחינת דרגת הצבע זה 768(3*256) ומה מבחינת ה 10bit?

• 1 תגובה
    • 619 צפיות

דיונים חדשים בפורומים