עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. היי לכולם.. החלטתי לבדוק את כמות הזיכרון של כרטיסי המסך המנוצלת אצלי במשחק BF3, במפה GULF OF OMAN מבדיקת צריכת הזיכרון עם כרטיס אחד בתוכנת MSI afterburner הגעתי ל-1600 MB. כאשר עברתי לתצורת קרוספייר באותה מפה, מבדיקה עם MSI afterburner צריכת הזיכרון לשני הכרטיסים הגיע ל-3040 שזה כבר קצה גבול הזיכרון המוקצה לשני הכרטיסים. האם זה צריך להיות כך וזה בעצם שילוב של שניהם ביחד או שיש כאן בעיה? הרי BF3 לא צורך יותר מ1800 MB לפי מה שהבנתי. האם זה נכון שכרטיסי HIGE END צורכים פחות זיכרון במשחקים מאשר כרטיסי MID?

• 6 תגובות
    • 687 צפיות
  2. Started by Jules Winnfield,

יש משחק אחד שחשוב לי שיעבוד חלק במחשב החדש והוא פרו 2009 ובעתיד 2010. מה אתם חושבים? הוא יריץ אותם חלק? רזולוציה: 1680*1050 (22") מעבד: E5300/E7400

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  3. אני רוצה להעביר קלטות וידאו למחשב: פנטיום ארבע עם מספיק DDRAM כרטיס מסך-RADEON בעתיד אני רוצה להוסיף גם פיירוויר (לא יודע עם המידע הזה יעזור לכם....) מישהו מכיר כרטיס טוב? (אני לא רוצה לראות טלוויזיה דרך המחשב אבל אם תהיה התכונה הזאת זה לא יזיק...)

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  4. 7600gt. את השינוי שיש לי עכשיו במשחקים אני יכול לבטא במילה אחת- וואו! תודה לyuraxp ולdennis14. והינה התוצאות מ3DMark 06- [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  5. Started by noambaum,

:-\ יש לי כרגע ג'י פורס 2 אם איקס על פנטיום 3 1000 מה"צ אני חייב לומר שהכטיס הוא טוב ואני מרוצה ממנו אבל אני פשוט רוצה עוד דחיפה קטנה בדרך שאני משחק משחקים...(counter-strike) אני מוכן להשקיע בסביבות 700-800 שקל אבל זה לא סכום מחייב אם יש כרטיס טוב במחיר זול יותר מה טוב...

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  6. Started by אוריפ,

האם יש דרך לצפות בסרטוני ההדגמה של חברת NVIDIA לסדרת ה-FX שלה בעזרת הרדאון 9800 פרו שלי?

7. Started by Flamester,

אני מעוניין לחבר את כרטיס המסך שלי (7600GT של ג'יגהבייט) לטלויזיה.הכל מחובר ומכוונן מבחינת הגדרות צבע,אבל אני עדיין רואה את התמונה בשחור לבן.חשבתי שמדובר בבעייה בכבל,החלפתי כבר שניים ועדיין רואים שחור לבן. למישהו יש אולי רעיון מה עוד יכול לגרום לזה ? תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  8. Started by 3p,

היי, אני מתכוון לקנות 8800GTS 320 או 640 עוד מספר ימים. בנוסף למסך הרגיל שלי רציתי לחברת את המחשב לטלוויזיה בחדר שינה שלי, הבעייה היא שלטלוויזיה כניסה אנלוגית אחת (הכבל הלבן שהממיר מתחבר אליו). יש לי ממיר של הוט שמתחבר לטלוויזיה. יש למישהו מושג איך אפשר (אם בכלל אפשר) לחבר את המחשב לטלוויזיה?? חשבתי אלי אפשר לחבר את המחשב לממיר...

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  9. שלום לכולם! עד היום היה מותקן לי windows xp pro עם SP1 והכל היה בסדר, היום החלטתי להתקין את SP2 ואחרי שסיימתי עם זה עשיתי ריסט למחשב ואז הופיעו הקווים הירוקים של הטעינה של הווינדווס, הכל נראה בסדר אבל פתאום אחרי הטעינה, במקום שיעלה הווינדווס, נכבה המסך (עובר למצב המתנה). באתי להתקין מחדש את הדרייברים של כרטיס המסך GeForce FX5700 ואותו דבר קורה כבר כמה פעמים שאני מנסה (לפני כל התקנה מחקתי את הדרייברים הקודמים). באמצע ההתקנה המסך נכבה והמחשב לא מגיב. במצב בטוח הווינדווס עולה טוב. תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  10. Started by edi17,

שלום לכולם! יש לי לוח של Asus דגם P3v4x , משהו יכול להגיד לי בבקשה אם הלוח תומך ב- Agp*4 ואיך אני יכול להגדיר את המערכת שתתמוך בו?! בתודה אדי

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  11. כרטיס מסך PALIT 8600 GT שקל 570 שקל איך הכרטיס והאם הוא DDR 3

12. Started by noam1983,

איזה כרטיס מסך עדיף לצפיה בסרטים שהם באיכות 720P ו1080 ולא למשחקים MSI NX8500GT-TD256E OC GeForce 8500GT 256MB 128-bit GDDR3 PCI Express x16 SLI Supported Video Card או MSI RX2600Pro-T2D512E Radeon HD 2600PRO 512MB 128-bit GDDR2 PCI Express x16 HDCP Ready Video Card תודה רבה !!!

13. Started by dahaka,

יש לי את הכרטיס הבא(ראו מפרט) ואת הטלוויזיה הזאת http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=490977 יש לי שני כבלים אחד שקבלתי אם הכרטיס מסך והשני שקבלתי אם הLCD הבעיה שלי היא מה אני עושה איתם,אין לי מושג לאן לחבר אותם. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  14. Started by arik620,

שלום, קניתי לחברה שלי את הCHAINTECH MX440 128DDR והתקנתי אותו במקום הוודו 3000 שהיה רותח ומקפיא את המחשב, הכל טוב ויש TV-OUT, אבל בתוך החלון של הMICRODVD במקום הסרט יש שחור!! במחשב רואים את הסרט ובTV לא. בתוכנת הMedia player אין בעיה ורואים את הסרט בטלוויזה, אבל כמובן ללא כתוביות...(אני מכיר את הפלאג לכתוביות, אבל הוא מסורבל ולא מתאים לנגינה מדיסק) מישהו נתקל במשהו כזה? הצעות? פתרונים ופתרונות? אני ???

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  15. Started by horbzin,

http://www.twintech3d.com/products_features.asp?num=164#b2 מצד אחד ... או מצד שני ! http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Spec.aspx?ClassValue=VGA&ProductID=2726&ProductName=GV-NX88S512H-B מה עדיף ? מה כדאי מה ההבדל בניהם ? המפרט שלי : מעבד : intel core 2 quad q6600 2.40 ghz זכרון ראם : 2 ג'יגה , 2 כרטיסים של ג'יגה , kingston DDR2 לוח אם : intel p35 NEO expressed chipsed based מסך : samsung syncmaster 2243bw (22 אינג' , זמן תגובה 5 ms .. רזולוציה 1680X1050 , ניגודיות 1:8000 ) האם אחד הכרטיסים לא תואם ? והאם יהיו בעיות כלשהם עם אחד מהם.. אני פשוט רוצה שכל המשחקים ירוצו ח-ל-ק תודה מראש על העזרה !

• 7 תגובות
    • 686 צפיות
  16. Started by yarin153,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך שיהיה מספיק טוב להתמודד עם 1080P במסך 42 אינץ' (שיהיה לו רזולוציה מספיקה למרות שלרובם יש) ושיהיה מספיק חזק לזה בכללי (סרטים אינטרנט וכו') אבל גם שאני יוכל לשחק בו גם משחקים בקטנה (משחקים טובים פשוט על ביצועים נמוכים) הציעו לי את הכרטיס ‏HD 5450 512MB של GIGABYTE כי הוא DX11 ו DDR3 תכננתי בכלל לקנות את ‏GT210 512MB GDDR2 ASUS העיקר שהכרטיס לא יעבור את ה300 שקל ויהיה לו תביצועים הכי טובים שאפשר להשיג במחיר הזה (מומלץ יציאת HDMI) * מצטער שנפחתי את הסיפור כי ראיתי שאנשים רושמים שאלות על בקשות דמות ולא מפרטים אז השדלתי לפרט תודה...

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  17. Started by kimi,

האם יש הבדל בין 7300GT של GIGABYTE לזה של Point Of View ? הGB יקר יותר והשאלה אם יש טעם לקנות אותו תודה

• 8 תגובות
    • 686 צפיות
  18. Started by Marvelace,

8) שווה להשקיע במסך שטוח? האם המשחקים החדשים ניראים יותר טוב מאשר על מסך רגיל? (זוית ראיה,השתקפויות וכו) האם המסכים השטוחים יודעים לעבוד עם כרטיס מסך סטנדרטי?

19. Started by ATk,

שלום לכולם.. ;D יש לי 8800gts 320mb evga(הסדרה הישנה) ואני חושב לשדרג לSONIC 512 MB 4870 של PILAT\ השאלה שלי היא מה אחוז שיפור ביצועים שה 4870 יתן לי לעומת ה8800 שיש לי ? והאם כדאי לשדרג לכרטיס מסך אחר בטווח המחיר(למשל 260gtx )? מפרט מחשב: מעבד c2d 6750 2.66\ זיכרונות 2gb 800mhz cl4 ocz לוח-אם:gigabyte p35-ds3l ספק :chiftec 550w מסך : 19" (אני קראתי שה4780 הוא אוברקיל על המסך הזה אבל 1200 זה לא כזה יקר וגם יש לו סיכוי לסחוב משחקים כבדים בעתיד)

• 6 תגובות
    • 686 צפיות
  20. שלום, מצטער שלא הוספתי תגובה בדיון הקודם... לא מצאתי אותו.. אבא שלי פיקסס לתכנאי את הכרטיס מסך 7300GS Sonic של PALIT שהוא AGP והתכנאי אמר שהוא לא מתאים ללוח-אם. (זה AGP איך זה יכול להיות שזה לא מתאים...?) אז חשבתי כרטיס מסך אחר של פאליט אולי הATi Radeon X800GTO הוא הכרטיס הטוב פה? זכרונות הולך להיות לי 1GB זה כבר לא משנה בקשר לזכרונות.. אבל הכרטיס, הATi Radeon X800GTO יהיה טוב? הוא עדיין מומלץ? הוא עולה 484 ש"ח... יש לי עוד שאלה : האם הכרטיס הזה - http://skypc.co.il/sg_product~27383~8~0.htm הוא הגרסא המומהרת של ה7600GS? אם כן, הוא שווה את מחירו? אני צריך קצת לרדת במחיר, 534 ש"ח זה קצת יותר מדי... כי אני גם קונה זכרונות... נו פשוט תעזרו לי... אם אבא היה מוכן להשקיע 300…

• 11 תגובות
    • 686 צפיות
  21. Started by Moty_p,

אני מחפש כרטיס מסך הכי זול שיש שמריץ סרטים 720P עם יציאת HDMI \ DVI שפולט גם אודיו כך שאני מחבר כבל HDMI זכר זכר ל LCD וגם רואים וגם שומעים תודה לעונים..

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  22. Started by krembo0o,

יהיה הבדל גדול בין geforce 4 to geforce 5 ממש ירגישו בהבדלים??? :s05:

• 9 תגובות
    • 686 צפיות
  23. במסגרת הצעה שקבלתי למחשב חדש נכלל כרטיס מסך 128MB וחשבתי לשדרגו ל-256MB . השימוש במחשב יהיה גלישת אינטרנט, אופיס, פוטושופ, מעט סרטי וידאו, תמונות ממצלמה דיגיטלית (כמעט ולא ישמש למשחקים). מכיוון שאולי בעתיד יהיה צורך בהתקנת הויסטה, קראתי באחד המאמרים כאן כי המינימום צריך להיות 256MB ולכן הגעתי עד כאן. כעת קיים בחנות מגוון גדול של כרטיסים של 256MB מתוצרת "פוינט אוף ויו". להלן קישורים: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3454 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3453 1. אבקש לקבל הסבר איך ניתן להבדיל בין שתי הדוגמאות הנ"ל ואולי כדאי בכלל משהו אחר? 2. מה המשמעות של הנתון שזכרון הכרטיס נניח 256MB אבל יכול להגיע עד 512MB? אני מניח שאת היתרה הוא יקח מהזכרון הראשי של המחשב. אז מה ההבדל…

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  24. Started by shmil_y,

היי אני רוצה לקנות למחשב עבודה שלי מסך 2253BW Samsung, אני מבין שלמסכים 22# הרזולוציה הטבעית זה 1680X1050, ויש לי כרטיס מסך ישן יחסית של ATI Radeon 9200SE 128MB. איך אני יכול לדעת אם יש לי את הרזולוציה הזאת בכרטיס מסך? ניסתי לחפש באתר של ATI : http://ati.amd.com/products/radeon9200/radeon9200/specs.html ולא רשומה שם הרזולוציה הזו. האם זה אומר שאין לי את הרזולוציה הזו? תודה

• 1 תגובה
    • 686 צפיות

דיונים חדשים בפורומים