כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
מחפש כרטיס מסך לשמוש קולנוע ביתי. הדרישות הן שקט, בעל חיבור HDMI ושמאפשר ריבוי צגים (CLONE ו- DUAL- עבודה בו זמנית עם שני מסכים בעלי רזולוצית מסך שונה). בעיקרון אני מעדיף ATI כעת יש לי NVIDIA 8400GS ואני מאד מאוכזב. אני לא יודע אם זו שאלה של כרטיס מסך אבל הייתי שמח שהכרטיס יאפשר קריאה ברורה של טקסקטם על מסך LCD 32 HD READY. תודה!
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
השימושים לכרטיס (בנוסף לאינטרנט ואופיס) הינם הצגת סרטים על טלויזיה, עיבוד תמונה ברמה לא מקצועית, VIVO, דחיסת mpeg2 (רצוי גם mpeg4).
-
- 8 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום קניתי כרטיס radeon 9600 pro של fic, ואני מתלבט איזה דריברים להתקין את ה 3.9 או את ה 7.72 ? ואולי עדיפה גירסה קודמת למשל ה 3.7 ? מישהו יכול לציין לי יתרונות/חסרונות של הגירסאות השונות?
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
-
או קי אז הבעיה שלי היא כזאת יש לי ביאס פלייר יחסית חדש שממנו אני רואה סרטים בטלוויזיה הבעיה היא שכאשר אני מעביר את התמונה לטלוויזיה דרך היציאת וידאו יש לי בעיה לכוון את בקרת הצבעים דרך בי אס פלייר או יותר נכון זה לא מגיב בכלל אלא נשאר באותו פרמטרים יש לי רדאון 9800 פרו עם קטליסט 5.7 נראה לי שזה קשור איכשהו בהגדרות של הדרייבר כי על מסך המחשב בלבד זה עובד יופי וניתן לשנות את הצבעים! משהו יודע במה מדובר?
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
היי, כרגע יש לי מסך 19 אינץ' רחב לכן בשבילו הכרטיס מסך 4850 מספיק מעל ומעבר. האומנם, אני מתכנן לקנות בסביבות החודש הבא את הT220 ואני תוהה האם ה4850 (גרסת ה512MB) יכול לסחוב את T220 על ההגדרות הכי גבוהות במשחק (או בכלל יכול לסחוב את הרזלונציה של המסך)? האם כדאי לי לקנות את גרסת 512MB או 1GB? בנוסף לכך הדילמה שלי היא מאיזו חברה כדאי? ספיר או פליט או מה? אני תוהה זאת בגלל שראיתי שפליט עשתה המרה קטנה על הכרטיס לכן אולי הביצועים יותר טובים. אני רוצה לדעת איזה חברה כדאי לי לקחת כי אני באמת מעדיף שהכרטיס יסחוב בלי בעיות.
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום רב, בנוסף לכרטיס המסך שיש לי, אני מעוניין לרכוש כרטיס טלוויזיה PCI עם PVR (להקלטת תוכניות ל-HD). המחשב ממוקם בממ"ד ללא נקודת טלוויזה (כבלים או אנטנה) אך יש קליטת טלפון נייד. שאלותיי הן: 1) איזה כרטיס TV מומלץבעלות של עד 400 ש"ח (אין צורך בעריכת וידאו)? 2) האם יש אנטנה קטנה שניתן לחבר ישירות לכרטיס לקליטת ערוץ 1 ו-2? איזה סוג יעבוד בממ"ד ? בתודה גיל
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום! בחדר שלי יש חיבור לכבלים אז חשבתי לקנות כרטיס טלוויזיה כדי לחבר את הכבלים לכרטיס. עכשיו שאלתי היא איזה כרטיסים טובים עם אופציות מגוונות (שלט, הקלטה וכו') ועולים בערך ש"ח 500 (אני מעדיף פחות כי אני צריך עוד להרוויח את הכסף הזה) ואם אפשר אז גם איפה לקנות. יש לי סלוט PCI פנוי. תודה מראש !
-
- 4 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, אני מתכונן בימים הקרובים לקנות כרטיס מסך חדש. להלן מפרט המחשב שלי: * E6600 @ 2.4Ghz * Geforce 7950GT 512Mb * 2GBRam 800Mhz * 450W Corsair שמעתי ש9800GTX יכול להיות אחלה של אופציה, מה אתם חושבים? עולה 1000 ש"ח +-, והבנתי שהמחיר לעומת ביצועים שלו ממש טוב. מה דעתכם? משהו בסביבות ה1000. הייתי רוצה לדעת מה אתם אומרים על ה9800GTX, והאם ההבדל באמת גדול, והאם הוא יותר טוב מ8800? (אני לא מעודכן בשיט ). ואם כן, אז של איזו חברה לקנות? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום רב, קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך NVIDIA GEFORCE 9400GT, את המסך הראשי שלי חיברתי ביציאת DVI והוא עובד נהדר. הבעיה היא ביציאה השנייה של הכרטיס יציאת ה VGA, בה אני לא מצליח להעלות את הרזולוציה ואת הצבעים, כלומר זה עומד על 640X480 ו 8BIT צבע ואם מעלים זה חוזר אוטומטית חזרה. אני לא יודע מה לעשות ואשמח לעזרה. נ.ב. ב DEVICE MANAGER אין הערות ואזהרות. בלוח האם יש יציאה ONBOARD לכרטיס מסך - אולם ב DISPLAY PROPERTIES יש רק 2 מסכים, לא ברור לי אז אם הם DISABLED באיזו צורה כלשהי, כי אז אולי יכולתי אולי לחבר את המסך השני לשם (רק אם אין ברירה, כמובן אני מעדיף בכרטיס הראשי) [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
מישהו קצת יכול להסביר על דרכים שאפשר להקליט מהטלוויזה (ממיר) למחשב.. ממש שיהיה לי איזה קובץ MPEG או AVI של משהו שהקלטתי מהממיר. אני מתאר לעצמי שאפשר עם כרטיס טלוויזיה אבל אין לי אחד כזה ואנלא יודע איך מתעסקים עם זה.. נדמה לי שאפשר בחלק מנגני הוידאו האיכותיים למיניהם כמו iAudio אפשר.. איזה עוד דרכים יש? (ואנלא מדבר על לצרוב על DVD ואז להעתיק את זה למחשב..)
-
- 5 תגובות
- 662 צפיות
-
-
הכרטיס מסך הזה geforce gt 230m עושה לי בעיות. לפני חצי שנה שיחקתי BFBC2 והכל היה מצוין! על הרצת מדיום! עכשיו אחרי פרישה חזרתי לשחק והמצב גרוע! אני מריץ LOW כמו HIGH!! לא היה לי משטח קירור למחשב נייד אולי משהו קרה?
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום, אממ לפני כמה חודשים הצלחתי לחבר והכל פעל טוב אבל אז עשיתי פירמוט ועכשיו זה לא פועל! יש לי מחשב נייד עם חיבור טלויזיה (ati rage lt pro hebrew) וגם הורדתי את הדריבר היחיד שיש באתר של ati : https://support.ati.com/ics/support/default.asp?deptID=894&task=knowledge&folderID=27 וזה לא עזר! מה עלי לעשות? תודה רבה רבה לעוזרים מראש!
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום רב, אני מעולם לא חשבתי שאשאל שאלה כזו כשמדובר במארז mid-tower. מדובר בכרטיס מסך דגם GV-R687OC-1GD http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3663#sp לפי הפרטים אורכו 29 ס"מ! אם האורך נמדד לפי ה-PCB (מצאתי התאמה בין אורך ה-PCB של הכרטיס הנוכחי שלי לבין האורך הרשום שלו ב-manual) הרי שהכרטיס פיסית לא ייכנס למארז שלי! הוא יתנגש במתכת הגדולה אשר מחזיקה דיסקים קשיחים. עם זאת ראיתי מפרט של מישהו (מחו"ל, לא מכיר אותו והוא לא חוזר להודעה פרטית) אשר כולל את הכרטיס הנ"ל והמארז הנ"ל. אני ממש רגע לפני רכישה ומדדתי מקום במארז רק כדי להיות בטוח, לא חשבתי שאשכרה יכול להיות שאין מקום בכלל. יש פה למישהו מפרט שכולל את שני הנ"ל? מישהו יכול לעזור?
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
מסרתי את המסך לתיקון (בפעם השניה בחודש) והפעם יש לח.י. מחשבים (היבואן) תירוץ מוזר - "אסור להפעיל את המסך על רזולוציה של 1024x768 בקצב רענון של 100MHz" (זה המצב שאני עובד בו). האם אני צודק שזוהי שטות מוחלטת?? המסך תומך ב 1600x1200@75Mhz וגם מכיוון שהדרייברים של המסך מאפשרים לי להגדיר את המצב הנ"ל, לא יתכן כי זה מזיק בצורה כלשהי למסך. דעתכם בבקשה.
-
- 4 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום לכם, הכרטיס מסך שלי (HD4890) החליט שהוא לא רוצה לעבוד יותר והוא מרצד ומראה נקודות מוזרות על המסך ובקיצור אי אפשר לעבוד איתו יותר. החלפתי לאיזה משהו ישן שהיה לי בבית (X1950XTX) והמחשב עובד וככה אני יודע שאכן זו בעיה בכרטיס. הבעיה היא שאת ה-1950 אני צריך למחשב אחר ולכן אני צריך לקנות כרטיס חדש ואשמח לעזרתכם. מבחינתי שיעלה כמה שפחות, עד 500 ש"ח במקסימום. הוא לא צריך להריץ משחקים, הוא צריך רק לתמוך בשני מסכי HD שיפעלו ביחד עם עדיפות אולי ל-Nvidia בגלל ששם יש צ'יפ שעוזר לקידוד הוידאו. לוח האם שלי הוא gigabyte P55A-UD3.
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
נהרס לאח שלי הקטן הכרטיס מסך במחשב (GEFORCE FX 5200 ) ואני צריך כרטיס חדש בתקציב של עד300 ש"ח בנתיים ואין לי מושג מה עדיף. כרגע אני חושב או על הGEFORCE FX 5500 256 MB או GeForce 6200A 128MB.
-
- 6 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב ישן מאוד יחסית אשר משמש אך ורק לסרטים ומשחקים ישנים(הכי חדש PES6 חחח).קניתי עד לפני כמה ימים טלוויזית LCD של LG 32 אינטש לחדר,ורציתי לחבר אותה למחשב וראיתי שאין לי את היציאה הדיגיטלית המדוברת -DVI או HDMI,ראיתי שיש לה רק VGA לCRT וRCA לTVOUT .רציתי המלצה לכרטיס מסך בתצורה של AGP X8 אשר יפעיל את הסרטים והמשחקים בצורה הטובה ביותר ויהיה בו יציאה של HDMI,DVI ויציאה אנלוגית של VGA..עכשיו אני שואל אתכם עוד שאלה האם כרטיסי המסך הישנים יריצו לי סרטי 720P שאני מוריד עכשיו מהאינטרנט בצורה טובה בחיבור כבל DVI TO HDMI מהכרטיס מסך למחשב או שאין מצב וזה ירוץ לי ממש לאט ועדיף להשתמש בחיבור הVGA ? תודה
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
איך הקירור? האם רועש ממש שאי אפשר לישון או אפשר להסתדר? איך הוא בכללי מקרר ,לא קשור כמה הוא רועש. ואם אפשר קישור לקירור חלופי שיהיה שקט? (לא להציע לי מה שיש בנועה כי אני לא יכול :-[)
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום רב, המפרט של המחשב שלי הוא: AMD Athlon 64 3000+ Venice 512X2 TwinMos 2.5 512X2 PQI 3.0 GA-K8NF Nforce4-X Ledatek 8600GT 256MB GDDR3 WD-160GB SATA-2 SeaGate 80GB CompuCase 6a19 400W Hec LG-32LC2 ואני משתמש בווינדווס ויסטה Ultimate אז ככה אני כרגע עובד עם קודקים של Combined Comunity Codec Pack בכינוי של CCCP ואני משתמש בנגן מדיה פלייר קלאסיק עד לא מזמן היה לי כרטיס מסך 6600gt ו ג'יגה אחד של זיכרון ראיתי שהוא בקושי מצליח לנגן סרטי 720p בויסטה אז אמרתי יאלה נשדרג זיכרון בשביל שהווינדווס יעבוד יותר מהר ונקנה כרטיס מסך 8600gt בשביל שירד כל העומס מהמעבד בניגון של hdtv והכרטיס מסך יעשה את העבודה אז עשיתי את ההחלפה ואני בקושי רואה שינוי עדיין סרטי 720p מתנגנים לאט בהרבה מאוד…
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מחליף לHD4850 כרטיס מסך חדש טוב בעל טמפ' נמוכות ולא רועש התקציב הוא בערך עד 500 ש"ח (עדיף פחות) או שתתקבל המלצה אם עדיף לי אולי להחליף את קירור הסטוק ואז אני אקבל טמפ' נמוכות וכרטיס פחות רועש.
-
- 4 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אני פרמטתי תמחשב אתמול ומאז יש לי 2 בעיות - 1. הכרטיס מסך מזוהה כ r 9550 אך יש לידו סימן קריאה צהוב (אחרי שהתקנתי דריברים, בהנהל התקנים זה מופיע) 2. כשאני מפעיל תתוכנה של הכרטיס TV שלי (life view 2000) אז הוא כותב לי this graf cnnot be view (משהו כזה) ואז יוצא, איך מסדרים את הבעיות הנ"ל? תודה
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, בשעה טובה ומוצלחת אני מתעד לקנות מחשב חדש. הצרכים: גיימינג הארד-קורי בעיקר, חלקית גם לצפייה בסרטים, כרגע DVD. יחד איתו, אני מתלבט האם לקנות מסך חדש (הנוכחי: VP930 - בגודל 19", בן כמעט שלוש). השאלה שלי, בעצם, היא מה כרטיס המסך הנחוץ למסך חדש וגדול יותר? אם הבנתי נכון את הלך הרוח, למעשה ישנם שני גדלים רלוונטיים למסך חדש, 22" ו- 24". האם כרטיס 4870 בודד יתמוך במשחקים החדשים ברזולוציה נאטיבית של מסך 24"? או שחובה עלי לרכוש CF-kit (יחד עם העלות הנלווית של ספק+לוח אם תואמים) כדי לשחק בקצב פריימים סביר? ולגבי מסך 22", האם במקרה זה אפשר להסתפק בכרטיס גלמוד? תודה! ~ יונתן
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
רציתי לדעת איזה דרייברים כדי להוריד ואיך אני מעדכן את הביוס של הכרטיס לביוס החדש של ספיר? תודה מראש!! וחג שמח
-
- 4 תגובות
- 662 צפיות
-
-
תראו מה כתוב בביקורת הזאת בסוף במסקנה 3... אז מאיפה אפשר להוריד את הPATCH הזה?
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-