עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Tommy,

אני אמור להזמין כבר היום\מחר כרטיס וחשבתי על הכרטיס 6800 AGP של לידטק אם מישהו יודע איך הוא, אם יש איתו בעיות וכו', כמה שיותר מידע יעזור...תודה. קישור לכרטיס : http://digma.co.il/shop/product_info.php?products_id=821&osCsid=0caecc32caf4db5a8c1ea480bfc7e08b

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. יש לי ג'יפורס fx5200 שקיבלתי מתנה ויש לי אופציה לקנות ati radeon 9700pro ב415 שקל, כדאי לי לקנות?

3. Started by yoni321,

טלוויזיה פלזמה עד 12,000 הצעות

• 6 תגובות
    • 642 צפיות
  4. Started by aleXtazi,

קיצור אני בשלבים של לעשות את החדר שלי שיהיה מגניב כזה.... מבחינה הכללית וזה כולל את המחשב.... כרגע יש לי מסך של סוני 15 אינץ' ישן (E100) חשבתי להביא מסך 20.1 או עם אשפר יותר בישביל שאני יוכל להנות ממערכת הקולנוע בייתי שיתחבר אצלי למחשב..... העיקר של המסך זה לראות סרטים... ומשחקים..... מה אתם ממליצים לי.... כמובן שהייתי רוצה לקנות DELL ה דגם 2005 לא זוכר את האותיות שלו.... קיצור הבנתי שיבואן שלהם מוכר אך ורק לעסק אז אני צריך לבדוק את זה מקסימום אני יבקש מחבר שלי יש לו חנות מחשבים שאני יקנה דרכו(יש לו עסק לא ? ) מה אתם יכולים להמליץ לי שיתן ביצועים טובים.... מבחינת מחיר אני יודע זה קצת יקר מה שיש לי זה עד 6 אלף .... תודה aleXtazi

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום לכולם, המסך שלי אכל טוויסט קטן (MAG 15" לפני כמה שנים) ואני קונה לעצמי LCD אבל צריך מסך לאחותי אני רוצה CRT שיהיה הכי טוב לצרכים שלה שזה תמונות וצרכים משרדיים וקצת משחקים. תקציב עד 1500 עדיף אפילו פחות

• 2 תגובות
    • 512 צפיות
  6. Started by 8-Ball,

אני צריך מסך LCD 17" שהעומק שלו לא יהיה יותר מ20 ס"מ. אני רוצה שיראו בו כמה שיותר טוב, פחות חשובה לי מהירות התגובה שלו, אני בקושי משחק משחקים, יש לי כרטיס טוב עם DVI אז אני רוצה DVI. הבנתי שה730B אותו דבר בדיוק רק שהוא יותר מהיר קצת במהירות התגובה, זה נכון? אין עוד הבדלים? יש מסך אחר מומלץ יותר? (רציתי לקנות את ה VP171 אבל הוא הרבה יותר יקר והוא גם לא מתאים לי מבחינת הגודל שלו). תודה לעונים

• 10 תגובות
    • 874 צפיות
  7. Started by גל פרידמן,

לבחור שלא משחק המון ובעיקר משתמש באינטרנט ואופיס 19 אינץ LCD תקציב עד 2500 ש"ח

• 4 תגובות
    • 540 צפיות
  8. Started by infer73,

רציתי לדעת, אני אולי מתכנן לקנות כרטיס מסך 6800 יד-שנייה (עם אחריות לבערך עוד שנתיים וחצי) שהמוכר טוען שאפשר לפתוח לו צינורות (AGP אגב) אז רציתי לדעת, האם פתיחת צינורות פוגעת בכרטיס? זה מסוכן לכרטיס? ועד כמה 6800 (בלי פתיחת צינורות) יותר טוב מ6600GT? [אם בכלל] (כי הם עולים לי אותו הדבר בערך, רק שה6800 יד שנייה) ועד כמה פתיחת צינורות ל6800 עוזרת לביצועים? האם 6800 עם פתיחת צינורות משתווה ל6800GT? מה ההבדלים ביניהם? (מהירות ליבה/זיכרון?) עריכה: לא ידעתי אם לשים את הנושא הזה כאן או בקירור וOC, אז אם זה יותר מתאים לשם, אנא שמנהל יעביר

• 5 תגובות
    • 999 צפיות
  9. Started by go_go,

http://www.pcstats.com/NewsView.cfm?NewsID=44825

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  10. Started by sdfzxc,

שלום לכולם. יש לי כרטיס GeForce 4 440MX ואני חושב שהגיע הזמן להחליף אותו במשהו חדש ודנדש. אני מחפש כרטיס במחיר נורמלי ובעל ביצועים טובים. אני כרגע בכיוון של ATI, אבל אני לא בטוח... הבעייה היחידה היא שהוא ב-AGP ולא ב-PCI-E. יש מתאם בין שני התקנים למקרה שאני ארצה לשמור את הכרטיס? תודה על כל העזרה, יותם נ.ב. הנה גם קישור לבדיקה ב-Crucial

• 5 תגובות
    • 696 צפיות
  11. Started by evman007,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3134399,00.html

• 33 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by Spring,

Daewoo 725BF או LG FLATRON F700B? אני יודע ששניהם לא משהו, אבל איזה יותר טוב?

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  13. Started by ilanb0,

מה יהיה ההבדל בביצועי כרטיס ati radeon 9550 256m אם הוא משתמש בסלוט של 4 או 8 (AGP)?

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  14. Started by Dvich,

הR580 פותח ע"י קבוצה שונה מזו של הR520 והן לא עבדו במשותף, אבל מה שכן, הR580 הוא אכן, כמו שנגזר מהשם, בנוי בבסיסו על הארכיטקטורה של הR520. הR580 נבנה גם הוא בליטוגרפיה של 90nm, המעבר ל90nm בכלל לא היה קל, היו קשיים בתכנון שגמרו לכך שהyeilds היו נמוכים מאוד, כלומר אחוז הליבות הפגומות היה גבוה, לכן ATi עשתה שלושה ratape בשביל להגיע לתוצאות yeilds רצויות, הלקחים שהופקו מהטעויות יושמו בR580. ממה שידוע בנתיים, הR580 לא תהיה רק R520 עם עוד צ"ע, אלא תהיה שונה במקצת ותכיל שיפורים ארכיטקטוריים. הyeilds עדיין לא ידועים אבל בעקבות הלקחים שיומשו בליבה אולי נוכל לראות אותה בקרוב יותר ממה שאחנו מצפים, אומנם לא לפני הG70 Ultra וזה גם תלוי באי הR520 יתמודד מול הGF7800GTX, ולפי מה שידוע ע…

• 3 תגובות
    • 819 צפיות
  15. Started by Artemis Entreri,

חיפשתי באתר בית שלהם ולא מצאתי, מישהו יודע מי היבואן ?

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  16. Started by ro,

היי חברה אני מחפשרמקולים למחשב. בעיקר לשמיעת מוזיקה ולצפייה בוידיאו. אנני מתכוון לפוצץ בווליום. כלומר חשוב לי מערכת שתיתן סאונד טוב ברמות ווליום שפויות. חשבתי על אחת משני המערכות האלה עד כמה עדיף ה 2100 ובמה? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 492 צפיות
  17. מישו יודע שיתן לינק הוא טוב בהרבה מאה 9550 רדיאון?

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Avivo,

אני רוצה לקנות מסך 19 אינץ דק וחשבתי ללכת על הsamsung syncmaster 930b מה דעתכם עליו? חושבים שיש משהו יותר טוב\עדיף? חשוב לי שיהיה לפחות 8ms ושיהיה dvi המחיר לא יותר מידיי משנה (: תודה מראש לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  19. שלום לכולם , אני עובד עם כרטיס מסך של LEADTEC בגירסת 6600GT עד היום הכל היה בסדר שעבדתי עם מסך CRT בחיבור VGA רגיל לפני כמה ימים קניתי מסך VIEWSONIC VP-191 וחיברתי אותו בחיבור DVI ורואים את הטקסט והפונטים בצורה קצת לא ברורה כמו שאמורים לראות. לאבא שלי למשל יש אותו מסך עם כרטיס מסך ATI 9800P ורואים הרבה יותר חד וברור מאצלי. עכשיו מה שמוזר זה שרואים אותו דבר אצלי גם בחיבור האנלוגי שעבד מצויין עם ה CRT .. כבר ניסיתי להחליף דרייוורים , עשיתי את כל הכיוונים האפשריים במסך ושום דבר לא עוזר. במשחקים וסרטים רואים מצויין. הבעייה היא רק בחדות של הפונטים והטקסט. יכול להיות שהכרטיסים של ATI נחשבים יותר איכותיים מאשר NVIDIA ? אני לא מדבר עכשיו על ביצועים כמובן , אלא רק בתמונה ובחדות…

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  20. אולי מישהו יודע מי מייבא את Matrox לארץ??

• 1 תגובה
    • 840 צפיות
  21. Started by tibia,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_94_1388&products_id=10956&PHPSESSID=63f9e0168b2d31c419db99416ea9f747

• 9 תגובות
    • 695 צפיות
  22. Started by alvin,

יש לי בעיה עם dungeon siege 2, יש לי OC על 6200 ל-450/700, אני משתמש ב-LEADTEK אז יש לי WINFOX שמראה לי תדירות שעון גם בהיסטוריה. בדקתי את התדירות בזמן הרצת המשחק והוא מראה שהיא 300, שזה התדירות המקורית, עשיתי OC גם ל-2D על מנת לראות אולי הוא משתמש בזה במקום אבל עדיין יש שם 300. למישהו יש רעיון למה זה?

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  23. Started by tHe_MoDeR,

אני מחפש כרטיס מסך ל AGP עד 650 ש"ח ולא שקל אחד יותר ... דרך אגב הלוח אם אינו תואם AGP X8 אני יודע שבטח כבר שאלו שאלות כאלה ודומות להן אך מכיוון שזהו שוק דינמי ומהיר מאוד החלטתי לשאול שוב תודה מראש !

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  24. Started by danielsoro,

אני רוצה אולי לקנות את המסך FP91E של benq השאלה עם משהו יודע אם הוא טוב מאד למשחקים וסרטים או רק טוב... ישמח אם תעזרו לי. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  25. Started by arkadur,

עקב המעבר ללוח חדש אני צריך כ.מסך חדש לבסוף - הוחלט על כרטיס מהסדרה 6200 קצת חקרתי בנושא - ואני לא הולך על הטורבו קאש הזה :-X עכשיו הייתי בחנות מסויימת - שבה היה רק את הכרטיס הנ"ל, לשמחתי, בניגוד לשאר היצרנים , לכרטיס הזה יש בנוסף ל2 ברגים לקיבוע הסינק עוד 4 חורים ל"הכנה" לקירורים אחרים - דבר שאני אישית צריך(בלוק לקירור מים שכבר יש לי) השאלה שלי היא כזאת האם גם ל6200 ה"רגיל" יש את ה4 חורים הנ"ל? או לחילופין - האם יש לכם 6200 "רגיל" ללא TC, עם 4 חורים?

• 3 תגובות
    • 550 צפיות

דיונים חדשים בפורומים