כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
רציתי לדעת אם הכרטיס הזה שווה את הכסף שלו (800 ש"ח) 1780TVDVI - Ultra/1780 TV-DVI - nVIDIA GeForce 6600 - 256MB AGP לינק לאתר יצרן http://www.gainward.de/new/products/agp/ultra_1000/comparison3.html
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לוודא אם המידע שנימצא ברשותי הוא נכון או לא. הנושא שאליו אני כותב הוא ממשקים שונים לכרטיסי מסך. אז זה מה שאני הבנתי, מהפורום: ממשק AGP: מיועד לכרטיסי מסך,נמצא בלוחות היותר חדשים, (שמתחילים להיות ישנים אם כניסת חריץ ה-PCI EXPRESS לשוק) שתוכנן במיוחד עבור הדרישות הגבוהות (וההולכות וגוברות) להעברת גרפיקה תלת מימדית. נ.ב. יש לו ערוץ גישה, המוקדש לו במיוחד, לזכרון הפנימי של המחשב! אפיק PCI-X: קיצור של PCI-EXTENDED, הוא בעצם הרחבה (שדרוג) לאפיק ה-PCI הישן ומטרתו היא לספק הרבה יותר רוחב פס (אפיק ה-PCI הישן יכול להעביר 133MB/S בעוד PCI-X מספק 1GB/S ויותר) ובאותו זמן להיות תואם באופן מלא לכרטיסי ה-PCI הישנים..כרגע הוא נמצא אך ורק בלוחות לשרתים והומצא על מנת לספק עוד…
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
אז כפי שהכותרת אומרת... אני מעוניין לקנות כרטיס מסך שיתן לי ביצועים טובים יותר מה- Hercules GeForce2MX/400 שיש לי כרגע... ואין לי כ"כ כסף להשקיע במחשב אז אני מוכן להשקיע מקסימום של 500 ש"ח... שמעתי שגם במחיר הזה אני יכול לקנות כרטיס תותח בהשוואה לכרטיס הנוכחי שלי מחכה להמלצות, אורן.
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ראיתי את הביקורות כאן באתר ועוד ביקורות נוספות והאפקטים שהכרטיס מוסיף למשחקים מסויימים דיי מרשים. השאלה היא האם כדאי להוסיף את זה ,איזה חברות מיצרות את הכרטיסים האלו כיום ומה העלות? גם איזה משחקים היום ואולי שיצאו משתמשים בטכנולוגיה? *אני יודע ש Nvidia קנו Ageia . האם ATI משלבת טכנולוגיה דומה גם אצלם?
-
- 23 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
כשאני מפעיל סרט או משהו במקום להראות אותו בצבעיו במקוריים, הוא מראה לי אותו בגווני כחול.. אני לא יודע למה. בבקשה תעזרו לי לפתור את הבעיה ... תודה שלומי...
-
- 6 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום, אחרי שחרשתי על הפורומים לתשובות, קיבלתי יידע דיי נרחב, הבעיה שלי היא כזו, אני לא מצליח לראות סרט גם המסך של המחשב וגם בטלויזיה, תמונות רגילות DESKTOP ותוכניות אין בעיה, אבל כשמדובר בסרט אז במסך של הטלויזיה רואים שחור ובמסך של המחשב רואים את הסרט, בעיה זו נפתרת רק כאשר קובעים ב NVIEW את ה-TV כ-PRIMARY במצב זה לא רואים במחשב את הסרט אך רואים אותו בטלויזיה. השאלה היא כיצד ניתן לראות בשניהם ביחד, כך שאני לא יצטרך כל פעם להחליף בין אחד לשני (זה עבד לי פעם לפני שהתקנתי את המחשב מחדש אני פשוט לא זוכר את ההגדרות המדוייקות). לגבי התוכנה TVTOOL אני מנסה להסתדר בלעדיה, שהרי היא לא MUST והפונק' שאני נותנת ניתנות להשגה ע"י הPROPERTIES של הכרטיס מסך. תודה מראש, רן.
-
- 3 תגובות
- 574 צפיות
-
-
היי יש לי את הכרטיס 9600XT על AGP ואני רוצה להחליף אותו, יש לי לוח AGP של אינטל זיכרון 512 ומעבד 2.6 של אינטל אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש עד בסביבות ה1300 ש"ח. שיהיה מותאם לAGP. שמעתי על ה7600GT שעומד לצאת אבל האם כדאי לחכות ולקנות אותו או שהגירסה שלו לAGP תהיה חלשה מהPCI-E שלו ועדיף לקנות עכשיו משהו טוב אחר? תודה.
-
- 5 תגובות
- 658 צפיות
-
-
התקנתי וויסטה לא מזמן, בערך שלושה ימים. התלהבתי מאוד מהמראה, מהחידושים מהMedia Center וכו' וכו' (אה, וחשוב לציין שמהירות ההורדה באינטרנט ובכלל, האינטרנט עצמו מהירים יותר מהXP, אפשר להגיד משמעותית). אבל לגיימרים הOS הזה הוא קטסטרופה, הFPS שלי במשחק CS 1.6! ברזולוציה של 1280x1024 סה"כ 65 ! לא האמנתי... איך Micro$oft מצפים שגיימרים יעברו לוויסטה אם היא פוגעת כל כך בקצב הפריימים?
-
- 29 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך NVIDIA Geforce 7600 GS אני צריך עידכונים..מישהו יכול לעזור לי בזה? תודה..
-
- 6 תגובות
- 537 צפיות
-
-
אהלן לכולם, יש לי פנטיום 3 ישן, 450MHZ. זיכרון 256MB אני רוצה לקנות לו כרטיס TV ולשים אותו בסלון מחובר לטלויזיה ככה שכל היום הוא יוריד סרטים ויראה אותם בטלויזיה. האם הדבר אפשרי? אם לא מה צריך לשדרג כדי שהוא יעבוד? זיכרון? איזה כרטיס TV לקנות? איך יודעים אם כרטיס TV מתאים לי לפנטיום 3?
-
- 8 תגובות
- 783 צפיות
-
-
הכרטיסים הם: - Gigabyte Radeon 9000 Pro II 128 Mb - Abit Gf4 Ti4200 64 Mb שניהם בערך אותו מחיר... אז מה כדאי מבינהם???
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=24995&PHPSESSID=16bde5c435f002c9223d7ff6e3becb78
-
- 3 תגובות
- 744 צפיות
-
-
כתבתי את ההודעה הזו גם בפורום תמיכה טכנית אבל אולי פה יוכלו יותר לעזור לי: קניתי כרטיס מסך משומש 9800 AGP ולאחר שחיברתי אותו והפעלתי את המחשב, המסך לא עבד, והלוח אם השמיע במקום צפצוף אחד קצר שהוא בדר"כ משמיע, צפצוף ארוך ומיד אחריו עוד צפצוף קצר. הלוח אם שלי זה ABIT VT7 שאמור לתמוך בAGPx8. האם אני צריך לקנפג משהו קודם בביוס כדי שזה יעבוד? מה עושים? עזרו לי בבקשה כי אחרת אני אחזיר את הכרטיס לבעליו הקודמים וחבל...
-
- 5 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אהלן אני חדש פה אני מחפש כרטיס מסך לצורך משחקים באיכות מעולה עכשיו אני חשבתי על 9800GT השאלה אם יש משהו יותר טוב לדוגמא ה Quardo רציתי לדעת מה חושבים עליו והאם משתלם לקנות ATI תודה, דניאל
-
- 7 תגובות
- 816 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך Radeon X1950 pro עם דרייברים עדכניים (מה16 לאפריל) מערכת הפעלה xp sp2 עם 2GB זכרון. במשחקים של COD4 ו- Assassin's Creed יש לי בעיה שאני רואה את ווקטור הראיה של כל הדמויות - אני רואה קו יוצא מהראש/עיניים של דמויות אחרות ומגיע אל הראש של הדמות שלי (או לכל מקום אחר שהם מסתכלים עליו). קרה לי גם כמה פעמים שכשיצאתי מהתוכנה קיבלתי הודעה על קריסת הVPU - אבל לא תמיד. למישהו יש מושג למה זה קורה ואיך אפשר לתקן את העניין?
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך ישן שנתיים אצלי GEFORCE 7300 GT של היצרנית GIGABITE כמה הוא שווה היום ? למי אני יכול למכור אותו? בנוסף יש לי ספק כח של GYRO 635WATT גם הוא שנתיים כמה הוא שווה היום? למי אני יכול למכור אותו?
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
האם ניתן להוסיף לתוכנת פוטושופ 7 משהו בכדי שאוכל לירשום TEXT בעיברית במידה וכן צרפו לינק בבקשה
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אוקי כרגע יש לי HD4670 1GB בן פחות מ8 חודש שהתפגר אני רוצה לבדוק בנצ'מארק של שלושה כרטיסים gt240 9600gt hd4670(רק לבדוק אני לא רוצה לחזור יותר בחיים לATI) ואם אפשר חוות דעת אני אשמח אגב בקשר לכרטיס שיש לי עכשיו יש לי עדיין אחריות מKSP אז מה אני אוכל לקבל מהם? תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הורדתי את הדרייברים החדשים של ATI והתקנתי אותם אבל זה מזהה את הישנים ולא את החדשים ניסיתי להסיר ותהתקין ולא מזהה למה??
-
- 12 תגובות
- 715 צפיות
-
-
השאלה היא האם אני צריך לקנות כרטיס טלויזיה ? יש לי חיבור VIVO בכרטיס מאחור חיבור עגול ויש גם חיבור DVI צריך לקנות בכל זאת כרטיס טלויזיה או שאפשר לחבר את הממיר של יס ישירות לכרטיס מסך וזה יעבוד ?
-
- 7 תגובות
- 573 צפיות
-
-
חברתי את המחשב לטלוויזיה, התמונה סבבה והכל אבל אין קול דרך הטלוויזיה יש מין רעש כזה "טרררר" אז כדי לשמוע אני חייב דרך הרמקולים של המחשב. הכבל הוא כבל דיי טוב ככה שלא ניראה לי שהוא הבעיה. אני משתמש בתוכנה TVTool בגירסה הכי חדשה וגם הדרייברים הם הכי חדשים. דרך אגב הכרטיס שלי זה Geforce Ti 4400 תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
מה הכרטיס החזק ביותר שקיים ל ATI כיום? האם קיים לו מתחרה ראוי בצד של NVIDIA ? האם קיים CF משני כרטיסי ATI שהוא משתלם מכרטיס בודד של NVIDIA ?
-
- 2 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום לכולם מעוניין בכרטיס מסך בעל תמיכה של שני מסכים, ברזולוציה של 4k, לא מיועד למשחקים תודה שי
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייח של דל OPTIPLEX GX270 עם כרטיס אונבורד מובנה של אינטל Intel Extreme® Graphics 2 64MB .הוא פועל מצוין על מסך 19" (לא ניסיתי על גודל אחר) ברזולוציה מירבית וגם תכני HD רואים בלי בעיות . מכיון שאני מתכוון לסחור בשוק ההון ולראות גרפים של מניות אז הייתי צריך כ. מסך שתומך בכמה מסכים. קניתי את הכרטיס הזה שתומך בארבע מסכים שונים במקביל.אמנם קצת מיושן,אבל לא אמור לעשות בעיות מיוחדות. חיברתי אותו רק למסך אחד (הוא אמור לתמוך בארבעה!),כשהמסך הראשי מחובר לאונבורד.שניהם 19". כל עוד אני גולש באינטרנט או פותח מסמכים הכרטיס פועל כשורה. אבל אם אני שם גרף של מניה עם הרבה נתונים הסמן של העכבר מתחיל לדלג בצורה מעצבנת כך שאי אפשר לעבוד איתו...אין לי בעיה כזאת אם האונבורד. האם יכ…
-
- 9 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לבדוק את Sapphire 295x2 OC vs GIGABYTE GTX 1080 Founders יש תוכנה שעובדת עם DiretX 12? כי ניסיתי כבר בתוכנות האלה והם לא תומכות: www.futuremark.com www.bapco.com/products www.lavalys.com/support/downloads www.unigine.com/products/benchmarks/heaven
-
- 6 תגובות
- 2.7k צפיות
-