עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by vipersh,

היום מכרתי את הכרטיס מסך שלי (X1950PRO) ותכננתי לקנות XFX 8800 GT ALPHA DOG XXX 512MB ב1600 שקל... כשהגעתי לחנות הם אמרו לי שהכרטיסים עוד לא הגיעו ואמורים להגיע בעוד שבועיים... תהיתי אולי תוכלו להציע לי הצעה לכרטיס מסך בסביבות המחירים האלה (1500-1700) שאולי יהיה לי יותר משתלם לקנות, או שפשוט שווה לי לחכות לXFX וזהו... תודה לכל המגיבים

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  2. Started by x-dude,

זהו אחרי 3-4 חודשים שיש לי את ה Gainward GeForce 4 TI-4600 750/XP הלך לי הכרטיס,ככה שאני בחלונות או רואה סרטים הכל בסדר אבל שאני מתחיל משחק,מין פיקסלים וכל מיניי צבעים משונים מופיעים,אני יוצע לשולחן העבודה וכל ה start menu וחלק מהייקונים מרוכים,לפעמים ריסטרט מתקן את הבעיה ולפעמים אני צריך לחבות את המחשב לאיזה דקה.. הוצאתי את הכרטיס והוא נראה בסדר,אז אמרתי יאללה בוא נהיה ממש בטוחים,הלחתי ופירמטתי את החלונות XP שלי,ועדיין אותה בעיה,ניסיתי עם הדרייברים שמגיעים עם ה XP וככה יום יום אני משתמש ב Detonator 41.09. מזל שיש לי עוד אחריות עליו,זוהי הפעם האחרונה שאני ממליץ למישהו לקנות Gainward או Geforce בכלל,יאללה Nvidia זה כבר פסה! :bash: :AR15: :AR15:

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by Magneto,

בחנות מסוימת באינטרנט המאוד מוכרת... מוכרים בנדל של מעבד 939 + לוח אם NF4 + זכרונות בפחות מ 2000שח כתוב מתחת לזה "האם אתה מעוניין להוסיף?" Gigabyte Geforce FX6600GT 128MB Bulk GV-NX66T128D 318 ש"ח או Leadtek WinFast PX6600GT PCIe GeForce 6600GT SLI 128MB 318ש"ח גם האם זה הגיוני שאם קונים את הבנדל אז אפשר לקנות את הכרטיס המסך בכזאת מציאה?

• 5 תגובות
    • 785 צפיות
  4. Started by duuuura,

כרגע יש לי מעבד e6400 וכרטיס מסך 8800gt ואני רוצה לשדרג את המחשב שאני יכול לשחק bf bc2 על הגדרות הכי גבוהות חלק תקציב בערך 1500 שקל תודה

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  5. אהלן, אני מעוניין לרכוש בעתיד הקרוב NV 480. עכשיו ייתכן ושאני אתן לאחי את ה285 שלי בתמורה ל8800 שלו או ל260 של בן דודי. השאלה היא אם אפשר להשתמש ב480 ככרטיס ראשי וב8800/260 כייעודי לPHYSX ? במידה וזה אפשרי - איך מבצעים זאת ? במידה וזה בר ביצוע - האם אני יכול להשתמש בלוח אם שלי או שאני אצטרך לוח אם תומך SLI ?

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  6. שלום אני מעוניין בכרטיס 3870 X2 לסרטים בהקרנה לטלוויזיה 1080P מחפש מבדק שנבדק הכרטיס לעומת אחרים עם סרטים ברזולוציה פרוגרסיב 1080 P

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by sopwith,

אני מחפש כ.מסך זמני ל AGP, עד שיצאו תומכי DX10, מישהו יכול להמליץ על משהו זול - עדיף עד 200 ש"ח אפילו יד שנייה. דווקא עכשיו נהרס הרדאון 8500 הישן. וד"א איפה יש אתרי לוחות יד שנייה פעילים למחשבים כל הלוחות שמצאתי די ריקים. מפרט: סמפרון 3000, 1GB DDR2

• 15 תגובות
    • 975 צפיות
  8. Started by eviatarp,

אני שוקל על לקנות כרטיס מסך חדש וטוב שיחליף את הכרטיס הישן שלי שיעלה עד 1000 ש"ח ושיתאים לשאר הנתונים שלי מבלי לגרום לצוואר בקבוק מורגש והינה הנתונים: מערכת ההפעלה: ווינדוס 7 64 ביט לוח אם: Gigabyte EP43-DS3L מעבד: Intel Core 2 Due E8400 זכרון: 2X2GB כרטיס מסך: ATI Radeon HD 4850 מסך: 22 אינצ' של LG ועוד אחד 17 אינצ' ספק: 500W של Coolermaster

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by dadzik,

מנהל שיווק של AMD פרסם את זה. גרם לי לגחך

• 61 תגובות
    • 10.5k צפיות
  10. Started by MDK,

בדקתי את 3DMARK 2001SE תחת הגדרות 1024x768 בלי AA,AF אבל עם compressed textures... יצא לי 8500...האם אני אמור לצפות ליותר מהמחשב שלי? יש לי דרייברים הכי חדשים מVIA, וdetonator 43.... האם שווה לי לעשות אוברקלוקינג? האם אני ארגיש בהבדל? (כרטיס מסך - ראה במפרט) אם כן שווה אז על אילו תוכנות אתם ממליצים ? בתודה מראש, MB

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. תצביעו

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  12. Started by AvigdOr.GT,

אני אחרי פירמוט, ואני מחפש דריביר שמתאים לכרטיס שלי - 6600GT Leadtek אני כרגע עובד עם ה71.80 אבל נראה לי שהוא מגמגם במעט ואני רוצה להחליפו, יש המלצות?

13. שלום חברים, יש לי בעיה רכשתי אתמול את הכרטיס עם מחשב וסיימתי להרכיב את כל החלקים והכל סבבה, אבל משום מה בדריבר אני לא רואה את המפרט בלשונים של 6600GT לא רואה BUS לא DRIECT X לא PROCESSOR ולא כלום כאילו לא רשום שמה כלום.. לפני שהפעלתי משחק לפי דעתי היה רשום, אבל אחרי שהפעלתי משחק AA שעבד ממש כמו טיסן פתאום קרס לי עם הודעת שגיאה שהייתי חייב לעשות ריסט. עשיתי ואני מגלה שהמשחק נותן לי קריטקל ארור NO LABEL ורושם שהוא לא מגלה את הכרטיס מסך... אחרי שהתקנתי שוב את הדריבר הוא מזהה אותו במשחק בהודעת שגיאה אבל לא מריץ... מישהו יודע איך לסדר את הבעיה ? אולי זו בעיה של DIRECT X ? עזרה בבקשה

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  14. Started by composite,

שלום. אז כמו בכותרת, אני מתבלט בין שני כרטיסי ה- PCIe הללו. קראתי הרבה, ומסתבר שה- GTO לוקח באיכויות הגבוהות, אבל ממש לא מוצא חן בעיניי העניין שהוא אוכל חשמל מטורף!!! אם חסכנות חשובה לי, אז כדאי לי לקנות 7600GT? אני ממילא משחק ברזולוציות נמוכות, וממילא אני אעשה לו אוברקלוק נחמד... תודה מראש

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. אני בכלל לא בור במחשבים אך יש שאלה שהעסיקה אותי בימים האחרונים אז ככה יש את Nvidia שמייצרת כרטיס מסך עכשיו יש חברות נוספות כמו גיגבייט או אסוס שמייצרות גם הן כרטיסי מסך שנושאים את אותו השם ובעלי אותו דגם אז מה ההבדלים בינהם ?? ואם הוא שייך ל Nvidia אז איך חבאות נוספות מייצרות אותו?? אשמח להבהרות בנושא תודדה רן

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  16. אחרי שנה של סבל עם הג'יפה 2 החלטתי לקנות כרטיס מסך נורמלי שיחזיק להרבה זמן. יש לי 1900 שקל אבל אני לא יכול לבזבז את כל התקציב ככה שאני מקציב לכרטיס מסך 1500 שקלים חדשים תמליצו לי בבקשה על כרטיסי מסך אני אישית חשבתי על ה: PowerColor (XF97-C3) Radeon 9700 - 0EM שעולה בזיגזאג 1450 שקל. אני גם הייתי רוצה לקנות בזיגזאג כי הרבה אנשים אמרו פה שיש להם אחלה של שירות וזה מאוד חשוב לי כשאני קונה כרטיס מסך ב-1500 שקל כי אם לדוגמא הכרטיס יתקלקל אני לא רוצה ישר לזרוק אותו לפח :-\ בקיצור מה אתם חושבים על הכרטיס שהצעתי ואם יש לכם דברים יותר טובים להציע לי אני פתוח להצעות. מחר יש לי טיול שנתי לשלושה ימים וכשאני יחזור אני יבדוק את האשכול. מקווה שיהיו פה הרבה תגובות שיעזרו לי לבחור. אגב…

• 39 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. Started by WaREZ-MaN,

שלום קניתי אתמול כרטיס מסך Palit NVIDIA GEFORCE 9800GTX+ 512MB GDDR3 256Bit . כשחיברתי אותו למחשב הכל היה טוב עד ששמתי לב שהמחשב זז באיטיות פתאום, ראיתי שיש לכרטיס מסך זיכרון משותף של 735MB שזה לוקח לי מהזיכרון (יש לי 2GB) איך מבטלים את הזיכרון המשותף הזה ?

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  18. Started by NOVA,

החברה הזו מביאה מרחב של כרטיסי TI במחירים זולים עד כ30% מהמחירים של החברות הגדולות יותר כמו לידטק ושות' ובסה"כ לא נראה לי שהסיבה היא תשלום נרחב יותר על השם. או במקרה של PROLINK, חוסר שם. מה האבחון שלכם? האם הביצועים תואמים את המחיר?

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  19. Started by NI4NI,

אני רוצה לקנות מסך LCD 17 אינטש שישמש גם לעבודות רגילות (אופיס, אינטרנט, תכנות) וגם קצת למשחקים. התקציב הוא כ 1700 שקל אבל בתנאים מסויימים (כמו תשלומים) הוא יכול להימתח עד 2000-2100. יש לי כרגע שלושה מועמדים: 1. sony sdms73h - יתרונות: זכה בציון גבוה ב pcplus, אמור להיות איכותי, כולל DVI. חסרונות: חשש לתופעה של גלים, קצת מכוער לטעמי. 2. samsung 710TM - יתרונות: נתוני תאורה וקונטרסט טובים, זמן תגובה קצת יותר טוב (12), המון פיצ'רים (רמקולים, פיבוט, DVI). חסרונות: מחיר די מטורף. מותח את התקציב שלי לקצה. 3. nu tech ql711v - יתרונות: ציון גבוה ב pcplus, זול, כנראה מספק את הסחורה. חסרונות: אין DVI. בניגוד לרכיבים אחרים, מסך זה משהו שקונים לכמה שנים טובות ולכן שווה לי להשקיע בו.…

• 10 תגובות
    • 789 צפיות
  20. Started by H.I.V,

חבר שלי מתלבט בין שניהים מה לדעתכם יותר טוב?

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. אני צריך מחשב שיעשה את הדברים הבאים: 1. יקליט טלויזיה מהכבלים. 2. הצפיה בטלויזיה תהיה מהקובץ המוקלט כדי לאפשר את הפעולה הבאה: כשמישהו שמסתכל ושם לב שהתוכנית מעניינת, הוא ילך אחורה בקובץ עד לתחילת התוכנית, ויפעיל הקלטה (נוספת) רק של התוכנית. זה דומה קצת ל-YES MAX אבל במחשב. איזה כרטיס טלויזיה ואיזה חוזק של מחשב אני צריך בשביל זה ? (המחשב ישמש רק לזה). אני כמובן רוצה להוציא כמה שפחות כסף...

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  22. AMD ו-NVIDIA מתכוננות במרץ לקרב ענקים עם כרטיסי מסך מפלצתיים חדשים שיתחרו על פסגת הביצועים החדשה של התחום לכתבה: http://hwzone.co.il/radeon-r9-390x-%d7%a0%d7%92%d7%93-geforce-gtx-980-ti-%d7%94%d7%a7%d7%a8%d7%91-%d7%9b%d7%91%d7%a8-%d7%94%d7%aa%d7%97%d7%99%d7%9c/

• 15 תגובות
    • 2.6k צפיות
  23. אני רוצה את הכרטיס הזה וכרגיל אן כלום בארץ שלנו מה עושים ומה הכי טוב ב-6600 תודה רבה

• 29 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by yoka791,

פרטים על תקציב הקונה : תקציב: 400 חריגה מקסימלית: 0 מה השימושים העיקריים שלך מהכרטיס(הדגישו את מה שאתם צריכים): כרטיס לעבודה משרדית + סרטים + משחקים לא מהחזקים (כמו NBA, GTA) האם תהיו מעונינים לבצע OC לכרטיס מסך ? (אתם לא יודעים מה זה ? אל תתיחסו לזה) לא חנות: אייבורי או KSP עניין התשלום(אין צורך לרשום איך אתם משלמים): מזומן מפרט של המחשב: נשרף לי הכרטיס מסך ואין לי דרך לבדוק את המפרט כי על הלוח אם אין חיבור למסך אז אני מקווה שאני צודק. מעבד: E6750 לוח אם: כתוב עליו intel lga 775 כרטיס מסך נוכחי: Inno 3D 8600GT 512MB ספק: איזה מסך יש לכם או מה גודלו?(חשוב על מנת שנתאים את הכרטיס הטוב ביותר למסך): del 2008wfp (20 אינטש) הערות ובקשות מיוחדות: אין.

• 14 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.