כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
ידיד שלי רוצה לקנות ממני את הכרטיס מסך הישן שלי RADEON 9200 SE , כמה הוא שווה עכשיו , יד שנייה?
-
- 6 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מה הכרטיס הכי טוב ללכידת וידיאו? עריכת וידיאו פחות חשובה מה המחיר שלו ואיפה אפשר לקנות אותו? תודה
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
מצטער על הבורות אבל קיבלתי עם הכרטיס מסך ?DVI to VGA converter? *מה הוא עושה? *המסך שלי MAG INNOVISION 770FD CRT האם זה משנה את איכות התמונה? *למה הוא משמש? בתודה מראש G.A
-
- 3 תגובות
- 766 צפיות
-
-
http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=6857&CatCode= מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום,עד היום תמיד רציתי 6800 עד שראיתי לאחרונה של6600GT יש מהירות זכרונות וליבה הרבה יותר מהירות משל 6800 אז למה כולם ממליצי םעליו??
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
אפלו שאני מחזיר להגדרות הרגילות הוא עדיין אם ארטפאקטים אז אני רוצה שההורים שלי יקנו לי חדש... יש דרך להרוס לגמרי? תודה.
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מתלבט בין ה Nvidia 6800 GT ל 6600GT מה עדיף, האם יש הבדל משמעותי בניהם? והאם יש הבדל בביצועים בין ה 256 ל 128 MB. הא כן ואיזה חברה יותר מומלצת....? תודה.
-
- 5 תגובות
- 529 צפיות
-
-
הזמנתי LEADTEK 6800 NU אבל קיבלתי LE.... חיכיתי שבועיים לכרטיס הזה וזה מה שקיבלתי...איזה מעוצבן אני ... האם יש הבדל גדול ? שווה לחכות עוד איזה שבוע וחצי שבועייים בשביל הכרטיס ה NU??
-
- 8 תגובות
- 742 צפיות
-
-
http://www.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-NX62128DP.htm האם יש אפשרות לפתוח צינורות לכרטיס הזה ? לא ממש מצאתי נושאים לגבי הכרטיס הזה...
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
http://www.leadtek.com/3d_graphic/winfast_px6600_gttdhextreme_1.html יש לי את הכרטיס הנ"ל האם הוא תומך בתכונה הזאת שנקראת PureVideo
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת מה יותר מומלץ MSI AGP 6800 או LEADTEK AGP 6800 מבחינת ביצועים אני לא מצפה שיהיה הבדל שכן שני הכרטיסים מבוססים על אותה ליבה חשוב לי יותר מבחינת קירור ופוטנציאל אוברקלוק (ופתיחת צינורות אבל זה נראה לי תלוי-ליבה + מזל) , ושקט של האוררור באנדל - לא רלוונטי לגבי, רק צריך חוטים ל TVOUT מבחינת מחיר ה MSI עדיף על ה LEADTEK בערך ב100 ש"ח אודה לכם בתגובות והמלצות.
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אוקי אני ממש צריך עזרה בלגרום נזק לכרטיס מסך שלי.... עכשיו אני יודע שמה שרובכם חושבים זה... האמממממממממממממ קח פטיש חמש וחצי קילו...ודפוק קלות עד אנושות על המעבד הגרפי.. אבל לא!!!!!!!!!!! אני צריך לעשות איך שהוא נזק שיראה כאילו זה סתם הכרטיס מת.. משהו שהאחרויות שלי תחליף לי כרטיס לכל הרוחות הקדושות..!??!?!?!? עכשיו הכי חשוב..שלא יגרם שום נזק לשאר חלקי המחשב..נורא נורא חשוב!!!!!!! הכרטיס הגרפי שלי הוא: Gigabyte Geforce 6200 TurboCache PCI-E מה אתם אומרים? למישהו יש רעיון? פשוט נמאס לי מהכרטיס המיטורף הזה שלוקח לי חצי מהזיכרון של המחשב שלי...ופשוט בעעע עליו.. קיצור.. תודה מראש, יהב.
-
- 11 תגובות
- 972 צפיות
-
-
-
אוקי אנשים אני מחפס לקנות כרטיס מסך עד 400 שקל כי נגמר הכסך ואני מעדיף של FX על RADON כי FX יותר פשוט להפעיל חחח ואם אפשר לקל לינקים של חנוית ממשיות באזור חיפה והקריות כי אין לי אשפרות הזמין דרך האתר. תודה לכל מי שיעזור
-
- 12 תגובות
- 921 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך מסוג 9800SE של הרקולס. שהוא AIW, כלומר כרטיס טלויזיה מלא עם כל החיבורים, תוכנות ומה שנלווה לזה. היום התקינו לי YES בחדר, ולא הצלחתי לחשוב על דרך לחבר את המפענח למחשב. למישהו יש רעיון?
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
קיצר .. אז ככה.. אני מתלבט בין אם לקנות את Geforce6600 GT 128 GDD3 או את ה-6800GT 256 GDDR3 יש לי תקציב לשניהם אבל אני רוצה לקנות עוד דברים חוץ מזה .. השאלה שלי היא האם ה---6600 יחזיק מעמד למשחקים שיצאו בקרוב על ההגדרות הכי גבוהות.. למשל ---ניד פור ספיד..מוסט וונטד.. פיפא 2006 וכו...
-
- 3 תגובות
- 491 צפיות
-
-
מה עדיף: OCTEK FX5200 256MB 128-BIT+ TV + DVI? או XFX FX5200 128MB TV, DVI 128bit? ??? אני יודע שבאוקטק זה 256MB אבל איך הוא ככרטיס?
-
- 7 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום,דיברתי עם חבר שלי וזה הוא רוצה לקנות מחשב חדש עם מסך חדש,וכל הבית שלו בכל מחשב יש מסך LCD,נכנסתי לעניין שאלתי אותו אם הוא מעונין למכור לי הוא אמר לי כן ב400 ש"ח ועם עוד כמה דברים שאני יסדר לו במחשב שלו,עכשיו אני אחד שמשחק משחקים לרוב הוא קנה את המסך הוא טוען לפני שנה וחצי או שנתיים ב3500 ש"ח אני לא זוכר אם זה 19 או 17,זה של LG שאני ילך אליו אני יבדוק אם יש פיקסלים שרופים. עכשיו את המסך שלי אני יתן לאח שלי מכיון שיש לי כרטיס מסך חדש אז רובכם פה אמרו לי להחליף למסך חדש,לא בא לי כל כך על ה CRT אני מתעניין לעבור ל LCD השאלה אם יהיה כל כך הבדל במשחקים בין ה CRT ל LCD? תודה מראש. נ.ב אני לא זוכר את הדגם הנוכחי של המסך מחר אני אשאל אותו. תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 726 צפיות
-
-
חבר שלי תקוע עם Geforce MX כבר כמה שנים, והוא לא מפסיק להתלונן... אז לקראת יום ההולדת שלו החלטתי לגייס כסף ולקנות לו אחד חדש. לא ממש אכפת לי אם זה כרטיס של nVidia או ATI, כל עוד הוא טוב ;D
-
- 7 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אהלן חברים! טוב אז השאלה שלי היא כזאת: יש לי כרגע כרטיס מסך GEFORCE FX5700LE וקניתי כרטיס חדש LEADTEK WINFAST 6600GT 128MB עכשיו, כשאני מוציא את הכרטיס הישן ושם את החדש אני צריך להחליף את הדרייברים? או שהדרייברים של NVIDIA יזהו את השינוי בכרטיס לבד?
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
איפה הקא'צ פה בדגם הזה ??? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=3620 הוא עולה רק 1990 שקל ..הרבה פחות מכל מתחריו בקטגוריה 19 אינצ' 8 MS לדוגמא הסמסונג 2500 דגמי 19 של LG גם בסביבות ה 2300 קיצר איפה הקאטצ' כאן ? (מחיר נמוך מדיי למסך 8 מיליסקונד...ומחברה יחסית טובה) שתי שאלות עוד הוא DVI ? (כולל כבל) האם הרטיו שלו 1 ל 600 או מתחת ? תודה.
-
- 7 תגובות
- 750 צפיות
-
-
היי קיבלתי את הכרטיס החדש ה gigabyte 7800 gtx והוא עובד מעולה.. אבל יש לי שאלה, שאני משחק בדום 3 אני מסתכל על הפריימים וזה כל הזמן תקוע על 60! גם בהגדרות הכי גבוהות וגם בהגדרות הכי נמוכות? למה זה? תודה .
-
- 3 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב יחסית ישן המפרט שלו הוא:לוח אם של פי סי פרטנר אפולו פרו 133 מגה הרץ. מעבד פנטיום 3 733 מגה הרץ. 512 זיכרון SDRAM וחיבור של כרטיס מסך AGPX2 עד עכשיו היה לי כרטיס מסך GE-FORCE MX 440 64 DDR והחלטתי לשדרג אותו מכרתי את הכרטיס ב100 שקל. אז הזמנתי כרטיס מסך ATI RADEON 9550 256 MB 128BIT של חברת GIGABYTE והיום הוא הגיע אז הלכתי להתקין אותו והמתקין מנסה להתקין אבל החיבור בAGP לא מתאים בגלל שמהחשב שלי ישן. עכשיו הוא הביא לי בינתיים GEFORCE FX 5500 256MB 128 BIT והוא דווקא התחבר לי והוא עובד בסדר אבל אני עדיין לא מרוצה כל כך. המתקין אמר לי שיש לי לחשוב עד מחר אם לא אני יקבל את הכסף חזרה. אז מה אתם אומרים איזה כרטיס כדאי למחשב שלי? רציתי ללכת על חברת ספיר של A…
-
- 2 תגובות
- 491 צפיות
-
-
שלום [: אני רוצה בבקשה המלצה לLCD ט-ו-ב עם 8MS ומטה.. מעדיף חברה גדולה ואמינה. המסך מיועד למשחקים עם הרבה תנועה ולפי מה שאני יודע, למשחקים האלו יש תכונה להימרח על מסכי LCD ואני לא רוצה שזה יקרה.. התקציב שלי לא ממש מוגבל... רק חשוב לי שיהיה יחס מחיר-איכות ושהמוצר יספק אותי. וגם אם אפשר מאיזה חנות אמינה כדי לקנות את אותו מסך שאתם ממליצים, כי אני ממש לא רוצה לקבל מסך עם פיקסל שרוף =( האא ואם אפשר בבקשה שמישהו יסביר לי איך הולכת האחריות במסכי LCD מישהו אמר לי שמעל מספר פיקסלים שרופים אפשר לממש תאחריות. תודה רבה רבה [:
-
- 24 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מסך LCD for gaming 17 אינץ מה הכי טוב? (2500 שקל תקציב) ומה בדיוק ההבדל בין LCD ל CRT
-
- 9 תגובות
- 707 צפיות
-