עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by SyRenity,

היי. אני צריך לקנות כרטיס מסך חדש (מכיוון ה-GTX 260 הישן שלי הלך לעולמו), ומתלבט בין שני הכרטיסים האלו. ראיתי פה שרשור בנושא, אשר לא נתן תשובה ברורה. בקריאה באינטרנט אני רואה שבנתיים ה-GTX 460 מנצח תודות לאוברקלוק, איך ממליצים להמתין לדגמים החדשים של 6850, אשר אמורים לתת יותר מרחק לאוברקלוק. אז מה כדאי לקחת? אשמח להמלצות בנושא.

• 13 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. Started by oev israel,

תודה לעונים. זקוק להמלצה לכרטיס וידאו עבור העברת וידאו למחשב. משהו לא יקר - אבל שיעשה את העבודה היטב. (המחשב עומד להיות מחשב חזק עם מעבד CORE 2 6400. כרטיס המסך יהיה של GIGABYTE 7600GT)

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  3. יש לי ממיר דיגיטלי של YES האם אני יכול לחבר אותו לכרטיס VIVO ולהקליט תוכניות, או שאני חייב כרטיס טלוויזיה? (אם כן, אילו חיבורים/כבלים אני צריך?) תודה

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  4. Started by xxlad,

שלום, יש לי הזמדנות לשדרג את כרטיס המסך (קנייה ב US) ואשמח לקבל המלצה. התקציב הוא עד 200$. אני משחק מדיי פעם.. המערכת שלי היום: H97-HD3 I5-4690 16GB RAM R9280X FSP RAIDER 650W Dell P2414H תודה רבה

5. לאחרונה רכשתי את הסמסונג 959 nf , לאחר שחיברתי אותו למחשב הבחנתי בשתי קווים דקים המופיעים בשליש התחתון של המסך ובשליש העליון , מהחנות אמרו לי שזה ככה בכל המסכים עם השפורפרת של המסכים הללו ושאני מוזמן לבוא אליהם לבדוק . האם החנות דוברת אמת ? האם הקווים אמורים להיות שם ? .

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. שלום, בדקתי ומצאתי באינטרנט מחשב נייד לגיימינג במחיר מתאים אבל הכרטיס מסך לא טוב כמו שאני רוצה. יש לי תקציב של 1200 ₪ לקניית כרטיס מסך שיתאים למחשב (ללוח האם ועוד כמה פרטים שיכולים לקבוע ואני לא מודע אליהם) אשמח להמצלות לכרטיסי מסך שיתאימו למחשב. המחשב: https://www.amazon.co.uk/dp/B015Q297M8/ref=asc_df_B015Q297M838105046/?tag=hawk-future-21&creative=22374&creativeASIN=B015Q297M8&linkCode=df0&ascsubtag=hawk-1362648217-21 תודה מראש, אביתר

7. Started by yonatanR,

עזרה בבחירת כרטיס מסך חדש,בעיקר למשחקים. חשבתי על ה-X800GTO או X1650PRO או X1650 או על ה7600GS. אם תוכלו להגיד לי איזה כרטיס מסך הכי כדיי ולמה אז זה יהיה מצוין. ואם גם תוכלו להגיד איזה תוספת ביצועים תהיה למעכת שלי אז זה יהיה מצוין. תודה לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 872 צפיות
  8. Started by rbu99fm,

שלום לכולם, יש לי כרטיס HD4870X2 של חברת SAPPHIRE, במשך שנתיים וחודשיים הוא עבד מצויין... בזמן האחרון התחילו להופיע כל מיני...פסים אדומים על המסך. וכשאני מעלה משחקים על המסך מופיעות מלא נקודות אדומות והמחשב ניתקע... חשבתי שאולי יש אבק שגורם לכרטיס להתחמם, ושפתחתי את המחשב באמת היה הרבה אבק... ניקיתי והחזרתי את הכרטיס ... הבעיה לא נפתרה ולאחר כמה ימים הכרטיס בכלל לא עובד... המחשב נידלק ואני לא רואה כלום על המסך... מישהוא מציע פתרון כלשהוא? יש לי אחריות על הכרטיס לעוד 10 חודשים ב- KSP... תודה[br]פורסם בתאריך: 13.12.2010 בשעה 10:21:43 כרגע כבר לא מוכרים את ה- HD4870X2, אם KSP יציעו לתת לי כרטיס אחר במקומו... איזה כרטיס הוא שווה ערך לכרטיס שלי?

• 57 תגובות
    • 8.4k צפיות
  9. אני מגיע לכמעט 90 מעלות במאמץ , במנוחה הוא בסדר 50-55 , השאלה שלי מתי אני אמור להתחיל לדאוג , כי נראה לי שזה לא כל כך מציאותי ....

• 6 תגובות
    • 721 צפיות
  10. Started by weinman,

8) התחלתי לעבוד עם שני מסכים בתצורת תצוגה שכל מסך יראה משהו אחר. כך שאפשר לעבוד במקביל עם שתי יישומים שונים. הבעייה היא שתצוגת הדסקטופ מופיעה כרגיל רק במסך המוגדר כראשי. האם יש תוכנת מולטי-דסטופ כלשהיא התומכת בעבודה עם שני מסכים. התוכנות הרגילות מציעות עבודה רק במסך אחד. מערכת הפעלה: WIN2K כרטיס מסך: GIGACUBE 9200C3 Radeon 9200 128MB דרייברים: Catalyst 4.2 תודה

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by yuraxp,

שלום, אני מתכונן לקנות ATI 9200 (לא SE) ורציתי לשאול, האם הכרטיס זה יוכל להראות אפקטים במשחקים חדשים? נגיד בnfs החדש, כשיש ניירו אז יש האפקט שהכול מטושט, אצלי יש גיפה 2 ולא ראיתי את זה, האם עם הכרטיס הזה אני אראה?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by tal,

אני קונה טלויזיה בקרוב, ואני חייב לדעת מה הבדל בין התדירויות האלה מה זה מייצג ? האם השינוי הוא משמעותי האם הוא אפקטיבי בכלל. למה ההבדל במחיר הוא פי 3 ???? האם ההבדל נראה לעין או שזה סתם משהו שפועל מאחורי הקלעים ואפשר גם בלעדיו עד כמה שאני יודע PAL זה 24Hrz ו NTSC זה 30Hrz האם יש קשר ?????? תודה רבה על העזרה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. הכרטיס הזה: NVIDIA GeForce G72MV 128MB PCI-Express טוב למשחקי ספורט כמו פיפה 07 ו-NBA LIVE 07 במחשב נייד של לנובו עם מעבד 1.6 GHZ זתומרת.....האם רק שני המשחקים האלה יעבדו בנייד הזה בלי לקרטע? חייב עצה לפני קנייה תודה[br]פורסם בתאריך: 29.07.2007 בשעה 08:14:45 הכרטיס מסך הזה:NVIDIA GeForce 7300 128MB PCI-Express יהיה טוב לפיפה ול- נבא במחשב הנייח?

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  14. Started by adir89,

ניסיתי לחפש ולא מצאתי.יש ביצועים של הכרטיס באתר או במקום אחר?ראיתי שיש ביקורת לגבי ה HD4850 תודה.

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  15. Started by theguy,

יש לי 2 שאלות: אחת כמה זמן 7600 gs לא יהיה בדרישות המינמום של משחקי מחשב וכמה זמן 7600 gt ? שתיים אם אני קונה amd 3800 ,1 giga ddr2 667mhz, 7600 gs האם יהיה יותר טוב מ amd 3500 , 512 ddr2 667mhz ,7600 gt בשביל מחשב שבועד למשחקי מחשב?

• 8 תגובות
    • 607 צפיות
  16. שלום! לפני שנה בערך קניתי כרטיס [glow=red,2,300]AIW Radeon 9700 PRO 128MB[/glow] באיזה שהו שלב המאוורר הפסיק לעבוד - ואז הכרטיס התחיל לעשות בעיות. הוצאנו את הכרטיס, ואז מתישהו, לא זוכר מתי, בטח שמישהו ניסה לסדר את הכרטיס... ואז... טוב תסתכלו לבד בתמונה! מה אני יכול לעשות עכשיו? האם יש חנות בארץ שיכולה לעזור לי לסדר את זה? או שפשוט לקנות מאוור חדש ולהבריג את הישן החוצה והחדש פנימה? כמה באמת מסובך וקשה ובעייתי זה יכול להיות? כמה כסף בערך זה הולך לעלות לי (כל אחת מהאפשרויות...)? יש מצב שאני יחכול לסדר את זה רק בחול? אולי בכלל עדיף לי לקנות כרטיס חדש? תודה רבה על העזרה! זאב.

17. Started by Tom3bar,

איך המאוורר המקורי של הכרטיס הנ"ל ? האם יש צורך לקנות מאוורר אחר ? יותר חזק ? (לא ל OC!) תודה, תום.

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  18. אתם כבר מכירים את זה: כל כרטיס חדש שמראים לנו - הדבר הראשון שזורקים עליו אלו מספר בנצ'ים עם דוגמאות מ- 3dmark או משחק כזה או אחר שיש לו בנץ מובנה, ומספרים לנו את התוצאה ב FPS. וכאן זה נגמר ועל סמך זה אנחנו אמורים להבין מה הכרטיס מסך הזה מסוגל לתת לנו. האמנם ? לא ממש... הבעיה עם הבנצ'ים הללו היא שהם קצרים מדי, בדרך כלל פחות מדקה, לעיתים עד דקה או שתיים גג (אך עם הפסקות באמצע בין סט בדיקה לסט שעוקב אחריו, אשר מקררות את הכרטיס). בפועל כשמשתמשים בכרטיס כדי לשחק ולא כדי למדוד שטויות, אז הכרטיס תוך פרק זמן קצר של מספר דקות מתחמם ומגיע לטמפרטורת עבודה שממנה ומעלה אסור לו לעלות עוד. בשלב הזה הדרייבר מתחיל להוריד את תדר …

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by sariti,

חבר מעוניין למכור הדגם 9700 רגיל אני מתעניין במחיר כמה לדעתכם ותודה על העזרה אלי ;D

• 5 תגובות
    • 705 צפיות
  20. http://www.netaction.co.il/sale.php?sale=2660501 כן זהו המסך כפי שאתם רואים הוא עולה 2000 שקל פעם אני זוכר ראיתי בפורם פה מישהו שאמר לקחת רק מסכי NEC ואני לא זוכר את הסיבה רציתי לדעת מה אתם חושבים עליו והאם יש לו איזה קאצ כי הוא מראה מפרט מפואר אחרי הכל ויחסית בזול ל 19 דק תודה רבה לעזורים ליאור

• 10 תגובות
    • 743 צפיות
  21. שלום רב, קודם כל, אני אציין כי זמן רב שלא הייתי כאן. אני בצבא בשלב זה של החיים והעיסוק שלי לא איפשר לי כל כך להסתובב בפורומים. למי שלא מכיר אותי. וכנראה הרבה חבר'ה חדשים לא מכירים אותי היום. אני זה אותו רומן שניהל בזמנו את HWFORCE האתר המתחרה ל HWZONE שנפל עקב כך שאני התגייסתי ושאר צוות האתר לא התמיד בעבודה והזניח את הפרויקט. אך זה העבר ואנו היום בהווה עם הפנים לעתיד, וטוב שכך. בהזדמנות זאת אשמח לקבל דעתכם, בנושא הרכישה האחרונה שעשיתי בEBAY,אשמח לשמוע הצעות/הערות ודעתכם החופשית. הזמנתי ATI ALL IN WONDER X1900 במחיר של 280 דולר כלל משלוח שזה לפי הדולר של היום כ- 1179 שקל כמו כן הזמנתי AGEIA PhysX שיצא לי קצת יקר 340 דולר כלל משלוח. עוד לא קבלתי אותם אך אקבל בקרוב. המחשב שכ…

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום וברכה קניתי מחשב חדש, I3 ואיתו כרטיס מסך GT630 לאחר התקנת ווינדוס 7 הכנסתי את הדיסק של הכרטיס מסך להתקנה לאחר שלחצתי המשך ואז במהלך ההתקנה כל המסך התחיל להתעוות לי מלא פסים..לא הצלחתי לראות כמשהו ברור על המסך (טלויזיה 46 אינצ') עשיתי RESET למחשב. חשבתי שהדיסק תקול, הורדתי מאתר של NVIDIA את הדרייבר אך הבעיה שוב חזרה, במהלך ההתקנה של הדרייבר שוב המסך התעוות ונהיו פסים משונים כאלו. וראיתי כאילו תהתקנה ממשיכה. עשיתי RESET למחשב. וזה חזר להיות טוב איך אני מתקין את הדרייבר הזה?

• 4 תגובות
    • 904 צפיות
  23. Started by free_me_0,

-

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by djee140,

צהריים טוב לפני כשבוע HD7970 החליט ללכת לעולמו מתלבט בין palit 1060 3gb שעולה 928 לבין 980 GTX 4GB שעולה 1115 משחק כרגע ב1680X1050 , לא רואה את עצמי עולה מהרזולוציה הזאת בקרוב ואם כן אז 1080P לכל היותר

25. Started by bigdady0,

האם הוא שטוח? אם יש למשהו מידע טכני עליו.. תודה

• 0 תגובות
    • 592 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.