עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. הזמנתי 6800GT של MSI... אני מקווה שהוא יהיה בסדר.. וגם אני יחליף את הלוח לאחד יותר טוב.. כי אני רוצה לנסות לעשות OC לכרטיס, הלוח שאני הזמנתי הוא יותר מיועד לזה לפי מה שקראתי.. MSI K8N Neo4 Platinum

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by MasterDK,

מה ההבדל ביניהן? מה יותר טוב?

• 13 תגובות
    • 983 צפיות
  3. Started by Shmoolik,

שלום , יש לי קלטת ווידאו שאני ממש רוצה להעביר למחשב. הבנתי שיש כמה שיטות , אחת מהם זה להקליט מהוודיאו למצלמת ווידאו ואז להעביר למחשב , אבל אין לי מצלמת ווידאו. דרך נוספת היא פשוט להעביר מהווידאו ישירות למחשב. הכרטיס מסך שלי הוא RADEON 8500 , לראות סרטים מהמחשב לטלוויזה אני יכול , אבל אפשר להעביר מהווידאו למחשב ? כבל יש לי והוא כבר מחובר לווידאו , הווידאו על PLAY , אבל אין לי מושג מה עושים מפה.. ניסיתי ב - DISPLAYS של הכרטיס מסך אבל לא מופיע שם כלום חוץ מהמסך עצמו (כשאני רואה סרטים על הטלוויזיה אז מופיע שם שהטלוויזיה מחוברת). עזרה בבקשה , תודה.

• 6 תגובות
    • 917 צפיות
  4. Started by online,

לאחרונה קניתי מסך 17 אינטש של סמסונג מדגם 730B: המסך נהדר מהמון בחינות, אבל מאחר שאני רגיש לאור, הוא בהיר לי מדי (גובה התאורה שלו הוא 300cd/m), ואני מתקשה לקרוא ממנו ברזולוציה הטבעית שלו (1280x1024). אני מעוניין להחליף אותו בדגם פחות בהיר. דיברתי עם אחד מהכותבים של Tom's Hardware, והוא המליץ לי על L1980Q של LG. המסך הזה נמכר בארץ, אבל לא הצלחתי למצוא אותו בתצוגה. אשמח אם מי שמכיר את המסך יוכל לענות לי על השאלות הבאות: 1. האם הרזולוציה הטבעית שלו (גם כן 1280x1024) נוחה יותר מרזולוציה דומה במסכי 17 אינטש? 2. האם הוא מתפקד טוב ברזולוציות נמוכות יותר? אני מתכוון בעיקר ל-1024x768. 3. איך איכות התמונה שלו ביחס למסכים אחרים? 4. איך הבהירות שלו? האם היא באמת נמוכה מדג…

• 10 תגובות
    • 798 צפיות
  5. Started by mma01,

שלום לכולם- אני קונה כרטיס מסך ורציתי חוות דעת - אילו הכרטיסים שבתקציב שלי ורציתי לדעת איזה לדעתכם הכי טוב: http://www.xfxforce.co.uk/product_view.php?sku=PVT39KNA http://www.abit-usa.com/products/graphics/techspec.php?categories=2&model=195 http://usa.asus.com/products/vga/eax550ge-td/overview.htm מה אתם אומרים ? דרך אגב - יהייה לי מעבד AMD 64 BIT אם זה משנה - תודה

6. Started by KindaLost,

כמה טוב המסך הזה ?

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  7. לפי מה שקראתי פה אתר איפשהו ראיתי שפעם היה אפשר ועדין אפשר לחבר שני כרטיסי מסך מסוג וודוו ....עכשיו רציתי לשאול אם זה אפשרי לחבר וודו 3 PCI +ודוו 3 AGP.....ואם לימשהו יש המלצה וידע איך עושים את זה יעזור לי.....ואם צריך איזשהו כבל מיוחד או שפשוט צריך את הכבל עם המספר פינים הנכון.... ממש תודה לכל מי שיעזור לי! ;D

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by evman007,

יש לי אפשרות להביא את הכרטיס הזה במקום ה9550 שלי.מה דעתכם עליו?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by yoni321,

אנשים תקשיבו רציתי לדעת איזה כרטיס מסך יותר טוב: 6800 GT או X800XT. חשוב להגיד שהכרטיס יהיה בממשק AGP. רציתי לדעת מה יותר טוב מכל הבחינות, כמו: כמובן ביצועים, מהירות ליבה, מהירות זכרונות ומה נותן תמורה טובה יותר למחיר. לכרטיס בינתיים לא מתוכנן OC אז לא צריך לחשוב כל כך רחוק, אבל בכל זאת לקחת את זה בחשבון. וכמו כן רציתי לדעת של איזה חברת ייצור הכי מומלץ לקנות את הכרטיס שכן יש חברות שכבר ממהירים את הכרטיס אצלהם בחברה.

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. שאלה אחרונה : איזו חברה היא הטובה ביותר לכרטיס מסוג 6600gt תודה , ומצטער :-\

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by semi-t,

כנראה של Albatron כי קראתי שהקרור שלהם יעיל יותר מזה של Gigabytre.. השאלה שלי היא האם הלוח אם שיש לי יוכל לעומד ב-OC שאני מתכנן לכרטיס? יש לי לוח אם: MSI RS480M2 - MS7093 עם כרטיס חלש און בורד של ATI אבל אם תגידו שהוא לא יספיק אז אני יחליף אותו גם ללוח של MSI אבל דגם: K8N Neo 4-F (קראתי שהוא יותר טוב מבחינת OC) נ.ב. למה משמש בדיוק החיבור FireWire? תודה על התגובות.

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  12. Started by Dante_9,

הבעיה היא שאני לא מוצא דרייבר וכרגע המסך עומד על 60 הרץ ובתור PLUG and PLAY MONITOR והמסך הזה יכול להגיע ל- 75 הרץ ובלי הדרייבר אי אפשר להגדיל. גם האתר של MAG אין דרייברים וגם באתר הדרייברים המובילים ברשת.

13. Started by kobibo,

נראה שמשעמם להם שם ב ATI והם פשוט מתחילים להפציץ את השוק בכרטיסי מסך .....יצאתי משוגע. הדגמים שאמורים להגיע: http://www.vr-zone.com/?i=2668&s=1 http://www.vr-zone.com/?i=2666&s=1 http://www.vr-zone.com/?i=2678&s=1

• 5 תגובות
    • 944 צפיות
  14. Started by tulz,

מה עדיף? מכיוון שיש לי 512MB במחשב אני רוצה לקנות X800XL אבל גם אני יכול X800GT+1GB אז מה עדיף? מחשב עם X800XL+512MB או X800GT+1GB? שימו לב שאם אני קונה X800XL אני לא יכול לקנות זיכרון נוסף! מקווה שתענו.

• 4 תגובות
    • 589 צפיות
  15. Started by Hitman_47,

הכרטיס הזה תומך באפשרות של SLI? Radeon X850XTPE 256Mb DVI,HDTV,Vivo,Pci-E?

• 5 תגובות
    • 711 צפיות
  16. אני מחפש כרטיס גרפי, עדיף Asus. במחיר שנע באיזור ה - 1000 ש"ח +- תודה מראש

• 14 תגובות
    • 620 צפיות
  17. קראתי הרבה הרבה הרבה תגובות של אנשים שאומרים שיש לו בעיות גיאומטריות... במה זה מתבטא ועד כמה זה נורא

18. Started by gambit_elaad,

יש בידי כרטיס טלויזיה דגם TV2000XP RM EDITION מחברת WINFAST ברצוני לדעת האם יש באפשרותי לראות ערוצים מארצות אחרות (לדוגמה אני רוצה לראות באנגליה את בניון וכאלה או לפחות לקלוט ערוצים שמשודרים בהזמנה) אם מישהו יכול לעזור אני מאד ישמח !

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  19. Started by אביחי,

צריך המלצה לכרטיס מסך בתקציב של 1500-1600 ש"ח

• 14 תגובות
    • 916 צפיות
  20. Started by tulz,

מי עדיף? 6800GT או X800XL (ששמעתי בביקורות שהוא אחד הכרטיסים המוצלחים לגיימרים)

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by SnakeBite,

שלום, קראתי המון מאמרים על 710t ושמעתי שהוא מעולה אבל אני מעדיף 19 אינצ' אז מה שרציתי לדעת היא מה יותר טוב למשחקים ולסרטים 710t או 913b עידו

• 4 תגובות
    • 605 צפיות
  22. Started by scylla,

אני מחפש CRT 17" במחיר כמה שיותר נמוך- אבל שיהיה סביר, עד עכשיו הייתי עם MAG 786PF והוא היה לי סבבה למרות שהוא לא איכותי במיוחד, אין לי צורך במשהו יותר טוב- הולכים לצבא בקרוב- למי יש זמן למשחקים. כמו כן שיהיה משהו אמין שלא יתקלקל אחרי יומיים. לגבי חיפוש או קריאת הת'רד CRT לכל תקציב - אני מצטער זמני קצר אני על מחשב של אבא נכון לעכשיו שאני בעקרון לא אמור להשתמש בו. תודה מראש, אופיר.

23. Started by yoni321,

אני וחבר שלי מתווכחים שעות על הנושא הוא אומר שה X800GT יותר טוב מה 6800 NU. הוא מראה לי לפי הלינק הזה http://www.mwave.com/mwave/skusearch.hmx?SCriteria=AA30240 שאם הX800XT לוקח את 6800 ULTRA אז בטח שה X800GT יותר טוב מה 6800 NU. עכשיו תגידו לי סופי מי יותר טוב 6800NU או X800 GT.

24. הכרטיס מסך שלי כנראההולך לשבוק חיים כי הוא עושה כל הזמן בעיות וכאלה ואנ ירוצה לדעת מה הטמפרטורה שלו יש לי NVIDIA GEFORCE 2 MX 100/200

25. כשחבר שלי שאל אותי איזה LCD לקנות בתקציב של 1500-1700הצעתי לו את הסמסונג 710T, המוכר בחנות הציע לו את ה-721S אבל זה מפריע לי שהוא לא DVI. חיפשתי על זה בפורום והיו המלצות על שני הצדדים (עם מעט יותר נטייה לכיוון ה-710T). מה לדעתכם עדיף? ועוד שאלה היא האם ישנו מסך איכותי יותר וטוב יותר במחיר כזה? ולא אכפת לו לשלם גם 1800 ש"ח. אשמח אם תענו לי מהר ככל האפשר מפני שזה חשוב

• 4 תגובות
    • 644 צפיות

דיונים חדשים בפורומים