עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Overkiller,

שלום לכולם; רכשתי לאחרונה 8800 מומהר של BFG, והבעתי את אי שביעות רצוני בנוגע לביצועי הכרטיס בת'רד הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=243978.msg2149229#msg2149229 ובכן, אני רוצה לציין שטעיתי, ומאוד! כאמור בת'רד ההוא דיי התאכזבתי שבמשחק Oblivion הכרטיס לא זוהה, והריץ דיי לאט, ובסוף התברר שהמערכת שלי דיי חלשה. אז ניסיתי שוב להפעיל הכל על מקסימום, והפעלתי AA דרך התוכנה של הכרטיס, ודרך המשחק איפשרתי HDR, והמשחק לא כ"כ מאכזב כמו שה-3dmark שפט את המערכת, הFPS גבוהה למדיי (בסביבות ל-40 FPS) ומניע את המשחק כמו שצריך. אז עולה השאלה, מדוע התלוננתי בזמנו שהמשחק לא זז טוב ואני מאוכזב?-ת'אמת, אין הסבר, לא שיניתי כלום במערכת, כנראה שפשוט התאכזבתי מהתוצאה שקיבלתי ב-3dmark…

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  2. Started by ye_3333,

חברה אני חייב אבל חייב להחליף את הכרטיס שקיבלתי היום (ומי שיודע את הסיבה אז שששששש) בכול מקהר יש לי של לדיטק על הלי 2041 בגלל תשלומים מפנדה.. עכשיו אין להם אותו במלאי אז חשבתי להוסיף עוד איזה 40 שקל ולהביא כבר gt של חברה אחרת לפי מה שראיתי אלה הם האופציות מה עדיף לדעתכם וקחו בחשבון אני מתכוון לאוברקלוק מטרףף הינה לינקים.. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_1207&products_id=6938 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_664_1296&products_id=6881 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_94_1129&products_id=7964 זהו אלה הם הניפרחים מה דעתכם?? אולי עוד הצעות??

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  3. Started by shlominavi,

שלום יש כרטיס 4870 ובמאפיינים שלו הוא רושם לי ככה (GPU Clock 500 MHz (original: 750 MHz Memory Clock MHz 900 MHz האם זה צריך להיות ככה? כי באתר היצרן כתוב משו על 3.6GHZ מישו יכול להסביר לי??

• 6 תגובות
    • 673 צפיות
  4. Started by ozwrx,

אני מעוניין לרכוש GEFORCE 9600GT עם 512 DDR3 יש לי ספק כוח של EZCOOL 300W שמחזיק כרגע 7600GT השאלה שלי האם הספק יחזיק את ה 9600GT ובבקשה לענות לי אך ורק על השאלה ולא להתחיל לכתוב "אתה צריך ליברטי 600W" אין לי תקציב...

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  5. שלום, צריך המלצה למסך 19" ומקום שבו אוכל לראות אותם עובדים. יש כל כך הרבה מסכים ברמה טובה חלקם אין בארץ או אולי יש וחלקם חדשים כך שאין לגביהם המלצות או ביקורות. בקיצור מסך ברמה עד 1500 ש"ח. אה, מדובר בCRT בלבד... לא בLCD.

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  6. Started by toktok,

הי, התקנתי פיפא 2008 על מחשב חדש,וכאשר אני נכנס למשחק אני רואה מסך שחור ואז המשחק חוזר לווינדוס(XP ), יש לי כרטיס מסך חדש (PALIT GT8800 512 MB) והצלחתי להפעיל משחקים מתקדמים לא פחות (COD4),בנוסף יש לי דריבר מעודכן. מה יכולה ליהיות הסיבה לבעיה? *מקווה שהשאלה קשורה לפורום,פשוט רב האנשים אמרו שזו בעיה שקשורה לכרטיס מסך. תודה

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  7. שלום לכולם. יש לי כרטיס מסך ג'יפורס 2 mx 64 מגה והתקנתי את המשחק enter the matrix וזה עושה לי בעיות של צבע בהיר מאוד מאוד מאוד הרבה ירוק ובתפריט יש מלא ריבועים. בקיצור לא מבינים את התפריט ולא את המשחק. יכול להיות שזה קשור לכרטיס מסך כאילו הוא לא מספיק טוב? שמעתם על בעיות כאלה? יש דרך לפתור את זה חוץ מלקנות כרטיס חדש? תודה לכל העוזרים..... ;D

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  8. מחפש כרטיס מסך לשמוש קולנוע ביתי. הדרישות הן שקט, בעל חיבור HDMI ושמאפשר ריבוי צגים (CLONE ו- DUAL- עבודה בו זמנית עם שני מסכים בעלי רזולוצית מסך שונה). בעיקרון אני מעדיף ATI כעת יש לי NVIDIA 8400GS ואני מאד מאוכזב. אני לא יודע אם זו שאלה של כרטיס מסך אבל הייתי שמח שהכרטיס יאפשר קריאה ברורה של טקסקטם על מסך LCD 32 HD READY. תודה!

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  9. Started by compman112,

יש הנחות של חבר עכשיו עכשיו הביאו עם זה חוברת של ההנחות של המכשירים ויש שם מסכי פלאזמה וLCD יש משו שאתם ממליצים עליו שם?

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  10. Started by YOAV28,

שלום לא מזמן קניתי את ה LEAD TEK 8800 GTS 640 MB ועוד לא התקנתי אותו אני שוקל אם להחליף אותו למשהו יותר חזק השאלה שלי אליכם היא האם כדי לי לקנות כרטיס יותר חזק או שזה מספיק לתקופה הקרובה אני גיימר דיי כבד תודה יואב

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  11. Started by (G),

אני יודע שכל כרטיסי HD4870 אותו דבר, אבל השאלה שלי היא כזאת. מציעים לי את הכרטיס הזה בנעה, השאלה היא לבעלי הכרטיס הזה, האם יש בעיות מיוחדות? או שעדיף ללכת על הג'יגה בייט באותו המחיר. http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=3377 תודה.

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  12. Started by liav12,

מהם האתרים הכי טובים בשביל לקנות כרטיס מסך מארה"ב?

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  13. Started by dorman2,

אני מתכוון לרכוש מחשב חדש שייעודו יהיה עריכת וידאו וגרפיקה. באתר של תוכנת העריכה AVID DV EXPRESS ראיתי המלצה לכרטיס שמבוסס על רכיבQuadro4 980 XGL NVIDIA לא ראיתי באף חנות למחשבים מוצר כזה ואני מניח שזה כרטיס מקצועני שניתן לרכישה בסוכנויות מיוחדות שמיבאות לעמדות עריכה. האם זה באמת נחוץ? האם, למשל, כרטיס מבוסס nvidia 6600gt לא יעשה את העבודה?

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  14. אני רוצה לקנות אולי את הכרטיס מסך geforcr 6800 ultra או את x800xt PE כפי שאמרתם לכם בנושא הקודם שלי אז מה יחזיק לי יותר זמן עדיף כאילו לקחת את הכרטיס עם PIXER SHADER 3 לעכשיו אני לא יודע אם כדי אותו לתקופה הזאת בגלל שאני לא יודע מתי יצאו משחקים שעובדים על PIXER SHADER 3 או שעדיף את הכרטיס ATI עם ה PIXER SHADER 2 שהוא יחזיק בערך שנתיים שלוש עזרה בבקשה דעות עצות עזרה

• 6 תגובות
    • 673 צפיות
  15. Started by guy_pr,

יש לי כרטיס מסך GEROTCE TI 4200 ואני רוצה לחבר את במחשב לטלויזיה איך ?

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  16. Started by Dmoney,

ASUS Radeon 9800XT/TVD תראו איזה כרטיס קטלני!! http://www.asus.com/products/vga/r9800xt/overview.htm מה דעתכם?

• 7 תגובות
    • 673 צפיות
  17. Started by Shbd,

בסופו של דבר אף אחד לא עזר לי כאן עם ה- VIVO וגיליתי שהוא עובד רק עם דריברים שאני מקבל בדיסק המקורי שהם 4.10 אם אני לא טועה. בדריברים החדשים 5.3 ו- 5.4 ניסיתי וראיתי רק מסך שחור. אם מישהו מוכן להסביר לי למה זה קורה? למה אני לא רוצה להשתמש כל החיים שלי עם הדריברים האלו.

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  18. Started by dagidag,

המחשב שלי מלפני 3 שנים: AMD athlon 64 bit 3200+ 2.01GHz 2GB זכרון כיום אני משתמש בכרטיס מסך שנמצא על הלוח אם.6100 של NVIDIA אני רוצה לשחק משחקים חדשים ולכן מעוניין לקנות כרטיס מסך כמו 4850 סביבות 600 ש"ח האם הכרטיס הזה הוא יותר מידי חזק, אפשר להסתדר גם עם משהו נמוך יותר? האם כרטיס כזה יתאים מחשב שלי (יש לי כניסת PCI E) האם מספיק בכרטיס זה כדי לשחק במשחקים חדשים מסוג ירי גוף ראשון, אסטרטגיה NFS וכו'? תודה

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  19. Started by zglazer,

ברשותי מחשב ישן לפחות בן 5 P4 יש לו כרטיס מסך של ATI Readon 9000 אני מעוניין להחליף מסך למסך LCD - אינץ 20-22 האם הכרטיס הנ"ל יעשה את העבודה או שאני צריך לשדרג לאחר תודה

20. Started by mistaarvim,

יש לי VISTA 64BIT מישהו יודע איך אפשר לפתור את הבעיה של ה2D התקועים כשמריצים משחק זה אמור לעלות לקלוקים של 3D אבל זה נשאר על קלוקים נמוכים. בעיקרון זה הHOTati POLLER אבל בגלל שהAti try tools לא מי יודע מה תומך ב64 ( התקנתי את הבטא הוא היחידי שעוד תומך) בסוף ההתקנה הוא אמור לשאול אותך אם לעשות disable hot poller וזה לא שואל. מישהו יודע איך ניתן לעשות את זה ידני, או כל פיתרון אחר לבעיה.. תודה. אגב עם CCC הוא עולה ל 3D בדקתי את זה עם rivaT כשהיא רצה ברקע. החיסרון בCCC שהוא לא נותן לך אינפורמציה בזמן המשחק כמו ה ATT (תקנו אותי אם אני טועה. *והאם יש עוד תוכנה שיכולה להביא לי נתונים לגבי טמפ קלוקים וכו.) והיא כבדה מאוד!

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  21. Started by אלון_סיאני,

טוב, רציתי לדעת מי מבנהים נותן ביצועים טובים יותר? ב3DMARK ומשחקים כבדים. מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  22. Started by Potter,

למישהו יש המלצה על מסך כזה? מהדגמים של BENQ או LG?

• 7 תגובות
    • 673 צפיות
  23. זה המפרט בכלליות asus G/31 pk-cm cpu e8400 2 gb ram dvd lg 1 pcs hd 500 gbsata2-1 pcs ספק כח יותאם לכרטיס המסךלפי המלצתכם מסך 24 דל או פיליפס(עדיין מתלבט-הנטייה היא לכיוון של דל) המחשב אינו מיועד למשחקים,חשוב ביותר עניין הרזולוציה+התאמה למסך.עניין חדות התמונה הינה קריטית אם אפשר בבקשה-יותר לכיוון של nvidia תודה מראש

24. Started by devek,

המצב הוא כזה הלך לי הכרטיס מסך וההתלבטות היא האם לקנות כרטיס שווה ויקר שיפעיל משחקים טוב או אחד פשוט פשוט פשוט בשביל ביצועים גראפיים מינימליים עכשיו למה בכלל ההתלבטות אתם שואלים המפרט שלי הוא E6300 2GB 667 MH SAMSUNG T220P 22 השאלה אם אני קונה כרטיס מסך טוב הוא באמת יועיל ויעזוב אפילו למפרט כמו שלי לסחוב משחקים בצורה טובה או שעדיף לי לקנות כרטיס עלוב ב100 200 שקל ולהשקיע את שאר הכסף על משחקים לסוני 3 בשורה התחתונה אני חייב כרטיס מסך תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  25. Started by sherlock1212,

?

• 4 תגובות
    • 673 צפיות

דיונים חדשים בפורומים