כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
מצאתי שני מסכים שנראו לי טובים רציתי לדעת אם מישהוא נתקל בהם ומי מביניהם יותר טוב ואם למישהוא יש איזו שהיא הצעה אחרת באותו המחיר מסך ראשון Samsung 730B מסך שני LG 17" LCD Monitor L1750HQ + DVI תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
מבקשת יעוץ לקניית מסך LCD 19 אינץ... תקציב- עד 2500 בעיקר למשחקים ואינטרנט בבית חשבתי על סמסונג 930B 913 N מה דעתכם? תודה :-*
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
החלטתי לקנות מסך LCD 17 אינץ' לבית. בעקרון יש שניי דגמים שאני מתלבט בינהם: 1.?TFT 17'' 721S 8MS +PIVOT? המחיר שלו:1590 ש"ח 2.?TFT 17'' 730B 8MS +DVI? מחיר שלו :1670 ש"ח אני שמח אם תוכלו להמליץ לי אחד מהם+נימוק. אם זה עוזר במשהו אז אני גיימר,לא כבד אבל משחק מדיי פעם. ואגב עדיף לחבר ל LCD כניסה אנלוגית או DVI(במידה וקיימת)? תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 536 צפיות
-
-
טוב תשמעו אני לא מאמין אבל כן הורים שלי קנו אותו דבר פשוט מדהים ,איכות ברמה אחרת לגמרה זה נראה כל כך STYLE על הקיר בחנות היה מחובר למחשב עם HDTV וזה היה ממש מדהים הנה הקישור : http://www.fujitsu-siemens.com/home/products/displays/lcd_tvs/myrica_lcd_32.html *תשמעו אני אכן מתלהב קצת אבל דברים כאלה לא קונים כל יום
-
- 4 תגובות
- 711 צפיות
-
-
יש לי מסך חדש 730b Samsung בנוסף הכיוון האוטומטי לא פעיל, למה?
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
אז כך שמתי עין על מסך SAMSUNG TFT 19'' 930B+DVI אבל רציתי לדעת אם גם LG יש דגם שנועד למשחקים ממש כבדים *נע לא לכתוב תבחר מסך CRT
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
שמעו אף אחד לא מגיב באשכול שם.. מה אתם ממליצים.. http://www.viewsoniceurope.com/UK/Products/CRTGraphics/G90f+.htm#Specs או http://www.lge.com/catalog/prodmodeldetail?actType=search&page=1&modelCategoryId=CTG1000497&categoryId=CTG1000496&parentId=CTG1000439&modelPrefix=40IF19&globalCode=FB910G&globalSuffix=000000&unit=NOTHING&model=NOTHING# או שיש לכם הצעה יותר טובה?.. בערך במחירים האלה. ותמיד רציתי לדעת מה יותר טוב ב pitch size: Pitch Size : 0.24mm Stripe Pitch זה של LG, מה יותר טוב, נמוך או גבוה?
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, עשיתי חיפוש בפורום, אבל לא הגעתי עדיין למסקנה.. היו דיונים על משחקים שהם 'טובים' למשחקים, אבל אני מחפש שלמות. האם באמת יש LCD שיוכל להחליף את ה CRT המתיישן שלי? אני משחק קאונטר סטרייק ואנריל טורנמנט ואני לא יכול להתפשר על שום דבר. (בלי שום מריחות, בלי FPS פחות ממושלם) יש כיום LCD שיכול לעמוד בדרישות? (בלי הגבלת תקציב), או שאני עדיין צריך לחכות להתקדמות הטכנולוגיה.. תודה.
-
- 27 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
רזולוציה 768X1366 <==== הרזולוציה של המסך . http://video.org.il/product.asp?productid=374 רזולוציה 1280X1024 <===== הרזולוציה העדיפה על ה - 7800GT של לידטק אתם חושבים שבמשחקים המסך יתעוות או משהו כזה ? .. הוא יהיה מחובר על DVI
-
- 5 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום, אני מתקון השבוע לקנות מסך LCD , יש לי 2000 שקל, ואני יכול להשיג את הLG LT1780Q ב2000 שח, האם זו החלטה נבונה? או שיש לי מסך 19 למשל לקנות בתקציב?
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
הכרטיס הנבדק הוא לא אחר משאר Nvidia GeForce 6800NU מבית Leadtek בהשוואות הבאות נבדוק כיצד פתיחת צינורות העיבודת של הכרטיס משניים עשר צינורות לשישיה עשר משפיעה על הכרטיס, ראשית,להלן ההוראות לפתיחת הכרטיס למי שרוצה לנסות זאת גם הוא על ה6800NU שלו Step 1. Download and install Riva Tuner from ttp://www.guru3d.com/ Step 2. Assuming you have already gotten familiar with riva tuner, in the main tab, click on Cusomize in the Target adapter area Step 3. In the popup menu, click on the card icon Step 4. click on the nvstrap driver tab. Click the install button at the bottom. Step 5. Check the box that says Allow Enabling Hardware Masked Units. In the Active Pixel/ver…
-
- 28 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
http://www.hardwareanalysis.com/content/article/1813/ 7800GTX מצח ברב המשחקים וברזולוציות גבוהות בגלל של X1800XT יש רק 16 צינורות. התוצאות מתבססות על דרייברים בטא אז אלה הן לא תוצאות סופיות.
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זה תהליך פיזי של מגע בכרטיס או משהו בהגדרות ? למה זה בכלל ?
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
כל מסכי הLCD מגיעים עם חיבור DVI וגם VGA או שרק DVI עם מתאם לVGA?
-
- 4 תגובות
- 560 צפיות
-
-
היה לי כרטיס Radeon 9800se של חברת Powercolor כפי הנראה הוא שבק חיים... לא מצליח לשנות רזולוציה ולא מצליח להעביר בין 16 ל32 ביט באפשרויות התצוגה המחשב פשוט קופא והמסך נהיה שחור... מי היבוארן של powercolor בארץ? או שאני בכלל צריך לפנות ליבואן של ati באץ?? הכרטיס נקנה בכלל ברוסיה אז יש מצב בכלל שיחליפו לי אותו?! תודה רבה לעונים!
-
- 6 תגובות
- 719 צפיות
-
-
כמה אפשר לבקש על כרטיס מסך 6600GT יד שנייה של LEADTEK
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ההורים שלי מעוניינים בטלוייזיה חדשה לסלון או LCD או PLASMA ולא יודעים מה הבדלים בינהם מה שונה בשני הסוגים בהירות מה יותר טוב תמונה צבעים חדות הכל האם אפשר לקבל עזרה? תודה מראש
-
- 57 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אני צריך המצלמה על מסך LCD בגודל 19 אינצ' שיהיה בעל נתונים טובים בשביל הרצת משחקים, וסרטים שמעתי ש NEC Multisync 1970GX הוא אחלה דגם וניתן להשיג אותו בסביבות ה2300 יש לך המלצות מסויימות?< או ביקורות לגבי המסך הספצפי שהפנו אותי אליו? בנוסף לכך ראיתי היום את ה913N של סמסונג שדווקא גם נראה לא רע אני זקוק לעזרה!!
-
- 10 תגובות
- 705 צפיות
-
-
וגם איזה גרסה של "אומגה" הכי מתאימה?
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
מה אתם מציעים? אני יודע שהתקציב ממש נמוך אבל זה מיועד למשחקים
-
- 11 תגובות
- 809 צפיות
-
-
המסך הוא DAEWOO 19'' 907DF Flat שימו לב 19 אינץ האם המסך הזה שווה במחיר 750 שח והנה המפרט שלו: Model DAEWOO 907DF Size 19" Diagonal, FST Viewable Size 18.1" Dot Pitch 0.24mm(Horizontal) Phosphor RGB medium-short persistence Surface treatment Anti-Glare/Anti-Static coating Horizontal 30 ~ 70KHz Vertical 50 ~ 160Hz Pixel Clock 110MHz Maximum Resolution 1600 x 1200 @75Hz Recommended Resolution 1280 x 1024 @85Hz האם המסך הזה שווה קנייה?לצורך שימוש במשחקים
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
רציתי לדעת עם הניקוד טוב :s05: ] [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 731 צפיות
-
-
-
זה המסך LCD השלישי שאני קונה בחודשים האחרונים בשבוע הראשון אני עושה רקע שחור בשביל לבקוד אם יתגלו פקסלים שרופים ! בנתיים אין פקסילים שרופים,אבל בקרע שחור בסמסונג הזה אני רואה שני קווי אור חלשים כאלה לא בוהקים בצידי המסך עליון והתחתון,כלומר זה ממש מתחת למסגרת העליונה ומעל למסגרת התחתונה של המסך יכולהיות שזו תופעה נורמלית ,לא יודע,שוב אני אומר תזה בזהירות שלא יבואו כאלה ויגידו שוב,זאת תקלה,לך לחנות תחליף !! אז בקשה למי שיש לו סמסונג 730B ,אם תעשו רקע שחור בשולחן העבודה אתם מבחינים אולי בשני קווי האור החלשים האלה לאורך הקווים,עליון והתחתון בצמוד למסגרת של המסך?!
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-