כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
שמעתי הרבה עליו ושמעתי שגרסת הDDR3 היא ממש חזקה וממש טובה ושאפילו 2 בSLI מגיעים ל79GT. אפשרי? אמיתי? רציני? או בולשיט?
-
- 6 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום, אני עומד בפני קניית נייד רציתי לשאול, האם יש הבדלים מהותים בין הכרטיס מסך NVIDIA® GeForceTM Go 8400M GS with 128MB DDR2 dedicated graphic memory של דל לבין NVIDIA® GeForceTM Go 8400M DEDICATED 128MB UP TO 895 MB של HP איזה כרטיס מסך עדיף מבין השניים (בעיקר למטרות גרפיות) והאם ה 500 שקל שהוא יוצר בהבדלים במחיר (ה HP יקר יותר לעומת הדל) מוצדקים?
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
הנה המפרט: e6750 enermax liberty 400w wd 320gb creative blaster asus 4670 512mb 2 fans כרגע יש ברשותי 4760 כמו שאתם רואים האם יחזיק?
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
בזמן האחרון נתקלתי בכמה וכמה בעיות מעולם החומרה. בעיה ראשונה כרטיס המסך R9550 שמחירו 430 ש'ח ובעל ביצועים עדיפים על ה G5500 וה G5700LE יותר זול מאותם שתי כרטיסים אחרונים ויודע שהוא יותר טוב (לפי באנצ'ים וכדומה). מדוע מצב זה קורה ? האם זה מפני שזה של חברה לא כול כך טובה (PEAK) כי בפנדס ה R9550 של ELSA עולה כ550 ש'ח. אז השאלה הנשאלת כאשר מישהו מבקש כרטיס מסך לתקציב נמוך מהדור החדש (זאת ההגדרה ? הרי אלה כרטיסים חדשים) על איזה כרטיס להמליץ לו ? שאלה נוספת. נכון בדרישות של דום קיים הקטע של דרישת זכרון בכרטיס מסך ... אז איך אפשר להמליץ על R9800P 128MB ולא על R9600XT 256MB הרי ידוע שדום צורך בשביל הגדרות High = 256MB ובשביל הגדרות Medium = 128MB. אז השאלה הנשאלת איזה כרטיס מסך צ…
-
- 8 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אהלן, למישהו אולי יש מושג אם/מתי/מי ה- 3870X2 אשר יושקו מחר יהיו זמינים בארץ? תודה
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עומד בפני קניית מסך LCD חדש, ותהיתי אם יש טעם להשקיע במסך עם כניסת DVI (בכרטיס יש יציאה). מה ההבדל הטכני בינה לבין כניסה אנאלוגית, והאם זה שווה את תוספת ההשקעה?
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
היי שלום לכולם ומקווה שפרסמתי את ההודעה במקום הנכון. אז ככה אחרי 16 שנה בלי מחשב נייח קניתי לי מחשב חדש משומש. המחשב עצמו פרי בילט. יש לי את הכרטיס מסך שציינתי בכותרת והבעיה שיש לי היא שהכרטיס מסך באופן אקראי פשוט קורס ומאבד אות, לאחר מכן הדבר היחיד שאני יכול לעשות הוא לכבות את המחשב ולהדליק כמה וכמה פעמים עד שכרטיס מסך עובד ורואים הכל רגיל וזה יכול לקרות דקה אחרי שהמחשב עולה או אפילו כמה שעות אחרי.
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
- 1 follower
-
-
-
צהריים טובים לכלום אני צריך את עזרתכם בבחירת כרטיס מסך למחשב שלי כבר כול כך התבלבתי וגלשתי לכרטיסי מסך לא ריאלים (כמו למשל HD 5970 חח) שהחלטתי שאני בא לפה ומבקש את עזרתכם אז ככה המפרט שלי הוא כזה : מעבד : Core i5 760, 2.8GHz לוח אם : P8H61-M LE זיכרון : 2x4GB G.Skill NT Dual Channel כרגע יש לי כרטיס מסך של GIGABYTE HD 6570 1GB DDR3 כמובן שאני עומד להעיף אותו ספק כוח : ZU-400W מארז : Elite 310 Blue ATX Case דיסקים קשיחים : 1 . Caviar Blue 1TB 7200RPM 2 . HITACHI Deskstar 320GB 7200 RPM בנוסף לזה יש לי את התצלום של המחשב כדי שתוכלו להגיד לי אם כרטיס מסך והספק יתאימו למארז : Uploaded with ImageShack.us אני מחפש כרטיס מסך מספיק חזק כדי להריץ את …
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום לכולם! קיבלתי היום מאח שלי AIW 9800PRO 128MB.. הרכבתי התקנתי דרייברים הכל עבר סבבה ואז התחילו בעיות.. קודם כל המחשב עלה לאט מן הרגיל.. הופתעתי לגולת שרצים שני תהליכים חדשים שנקראים CLI.EXE (שניהם) שביחד תופסים 60 MB RAM (!).. הסרתי את הCATALIST CONTROL CENTER והתקנתי אתה ה CONTROL PANEL.... זה עבר... יופי.. ניסיתי להריץ UT 2004 ופתאום אני רואה שיש מעין ריצודים כאלה בטקסטורות.. משהו ממש מציק! מישהו יודע מה זה ואיך אפשר לטפל בזה? חשוב לציין שזה קרה גם במשחק TMNT... כמובן קאטאליסט 4.10... מה אפשר לעשות?! תודה רבה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 673 צפיות
-
-
עכשיו לכרטיס הזה יש VIVO אני צריך להוריד דריוורים מיוחדים או את הרגילים של ATI? https://support.ati.com/ics/support/default.asp?deptID=894&task=knowledge&folderID=27 צריך תוכנה להקלטה של הטלוויזיה שתיהיה כמה שיותר פשוטה ונוחה להפעלה
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום לכם לפני כמה ימים אמרתם שהכרטיס הזה: MSI ATI RX9800PRO Video Card, 128MB DDR, 256-bit, DVI/S-Video, 8X AGP, Model RX9800PRO-TD128" -RETAIL הכי משתלם כרגע כי הוא בעצם 9800XT מוחלש שאפשר לעשות לו אוברקלוק זעיר והוא יוצא 9800XT לכל דבר. אני חושב שאני קונה מחשב מארצות הברית אז גם ככה שאחריות אין לי כל כך =\ אז אני רוצה לדעת אם יש באמת סכנה ממשית שיקרה משהו לכרטיס באוברקלוק? בבקשה עזרה והצעה האא ואחרי שאני יעשה את האובר קלוק לכרטיס הוא יריץ לי דום 3 פאר קרי ואף לייף 2 חלק? עם athalon 64 3200+ 512 x 2 mb (ocz)
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
רכשתי כרטיס טלויזיה הנ"ל. למרות שבחרתי בהגדרות הקידוד האופטימליות (MPEG2-12Mbps), לוידאו המוקלט נוסף רעש. גם בתצוגה לפני ביצוע ההקלטה הרעש קיים. נראה שהבעיה היא לא בכבל (חיבור ישיר לטלויזיה שלא דרך המחשב מפיק איכות טובה מאוד עם אותו הכבל). איך מתגברים על הבעיה? בברכה, ilil
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
-
האם כדאי להתעקש לקנות כרטיס Radeon שנבנה על ידי ATI או שאפשר לקנות (באותו המחיר) גם אחד שהורכב על ידי חברה אחרת (Gigacube) ללא חשש?
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אני גר לא רחוק מאיבוריי מחשבים אם אתם מכירים משם משהו טוב משם אז אני מעדיף תודה.
-
- 10 תגובות
- 673 צפיות
-
-
יש לי מסך 19 wide אני רוצה לקנות כרטיס מסך.. אני מתלבט בין 2 כרטיסים..השימוש שלי בהם זה קצת עריכה גרפית וקצת משחקים.. איזה כרטיס כדאי יותר? HD 4670 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV DVI HDMI PCI-E או 9600GT 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI HDMI DisplayPort PCI-E והאם זה באמת יתאים לצרכים שלי?אני רוצה שזה יפעיל gta iv ואת התוכנה לעריכת סרטים pinnacle בדקתי והמחשב שלי מספיק חזק להריץ את שני היישומים האלה רק בכרטיס מסך זה נפל זה לא מצליח להפעיל את היישומים האלה.. ואני צריך כמה שיותר לחסוך בכסף!! תודה רבה לעוזרים אורי![br]פורסם בתאריך: 27.07.2009 בשעה 11:53:34 למה אף אחד לא עונה??[br]פורסם בתאריך: 27.07.2009 בשעה 12:04:00נוו בבקשה תענו..
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אז זהו הכל מחובר יש CATALYST 6.10 ו ATI TRAY TOOL הכי חדש אבל השאלה עכשיו אם אני צריך להתקין מחדש DX9 כדי שמשחקים שכבר עבדו על הכרטיס הקודם יזהו את הכ. מסך החדש? (משום מה פיפא וNBA באותה איכות כמו מקודם שזה די חרא) ועוד שאלה כדאי להשאיר את ATI TRAY TOOL ברקע ואיך לעזאזל אני מעיף את המונה FPS ?
-
- 6 תגובות
- 673 צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד לי אם קיים הבדל ביניהם? משום שראיתי ניידים שמכילים את זה או את זה ולכולם רזולוציה מקסימלית של 1024.768 אז יש הבדל? תודה!
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
או קיי ככה : הכרטיס עדיין לא הותקן אבל אני התנדבתי לעבוד עליו לראות אם אפשר להחיות אותו לפי מה שחבר שלי טוען הכרטיס עובד בביוס אך לא עובד בווינדוס ( לא נשמע לי כזה הגיוני ...אבל מצד שני היגיון זה לא החלק החזק שלו אז לקחתי על עצמי את היוזמה לשאול את שאלת המחץ כמו כל טכנאי ... מה בדיוק לא בסדר ? ומשום מה הפלא ופלא כאילו שאלתי משהו אחר לחלוטין והוא מפרט : הכרטיס עולה על המחשב בהתחלה ( BIOS - BOOT ) הכל עולה טוב ורואים טוב אבל שהוא מגיע לווינדוס רואים מטושטש בחלק מהמקומות קיצר על הפרצוף לא ככה בטוח הכרטיס צריך לעבוד... כמובן כמו כל "גאון מחשבים " הוא זורק לי משפט "אהה אבל תיקנתי את זה..." כן באמת ? מה ? "החלפתי כרטיס מסך..." עוד שנייה אני קודח לו עוד בור בראש בנ…
-
- 5 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אוקי זו המערכת שלי פרסקוט 2.8 אינטל asus p4s800d 1.5 ddr 2 בעבר היה לי 6600 אבל הוא הלך לעולמו. בכל מקרה אני מתגייס עוד שלושה חודשים ומשו' ואני רוצה כרטיס מסך שיריץ לי את המשחקים הקיימים ברמה סבירה.. על רזולוציה של 1026 או אפילו 800. יש לי אפשרות להשיג את ה- 7600 GS ב-467 ואת ה- 2600 XT מנגד ב- 650. אני עובד על XP. השאלה היא כזו, לא אכפת לי לשלם את העוד 200 שקל כי הבנתי שהפרשי הביצועים הם די גבוהים, השאלה היא האם בכלל אני ארגיש אותם? כלומר האם יש טעם לקנות למערכת ישנה כמו שלי כרטיס כמו ה- 2600 XT? אני ארגיש בכלל בהבדל? או שבמילא יווצר צוואר בקבוק וחבל על ה-200 שקל...? תודה.
-
- 5 תגובות
- 673 צפיות
-
-
-
אני לא גיימר בכלל פה ושמה משחקים לכן אני צריך כרטיס ממוצע שיפעיל את רוב המשחקים על איכות סבירה וסבבה עכשיו שמעתי על הכרטיס הזה Sapphire Radeon X300SE PCI-e 128Mb Retail Video Card ב450 אבל אין לי מושג איך הוא ועד עכשיו בכלל ההיתי סגור על כרטיס מסך Sapphir (ATI) RADEON 9550 TV,DVI 128MB ועכשיו אני מתלבט כי כל כרטיס הוא לוח האם שונה אז ככה תנו לי המלצות טובות מה עדיף מבחינת ביצועים לא על השידרוג העתידי ודרך אגב הלוחות שאני יקח את אחד מהשנים הבאים K8NS-939 (s939) nForce3 תומך AGP K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E מה עדייף חברייה..........
-
- 5 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום, בכרטיס מסך הנוכחי שלי אין יציאה לטלויזיה, רציתי לדעת האם יש כרטיס שמוסיף את האפשרות הזו או שחייבים לקנות כרטיס מסך (המחשב משמש לגלישה באינטרנט ועבודה באופיס..מעבר לזה רק רוצים להוסיף את האפשרות של צפייה בטלויזיה באמצעותו...) תודה מראש, ליאור.
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-