כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
רכשתי את הכרטיס asus gtx 570 http://www.asus.com/Graphics_Cards/NVIDIA_Series/ENGTX570_DCII2DIS1280MD5/ יש ברשותי לוח אם asus p5q וספק כח Thermaltake toughpower 600w האם הם מספיקים לעבודה עם הכרטיס הנ"ל? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
האם כדאי להחליף לוח אם שיש לי שהוא AGP ללוח שהוא PCI-E ? -המטרה היא משחק
-
- 7 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה על כרטיס מסך בישביל סירטי HD זה הדבר היחיד שבישבילו אני צריך עכשיו שאני רואה סרט התמונה מקרטעת איזה כרטיס מסרך אתם ממליצים לי ליקנות לא צריך יקר המפרט של המחשב שלי מצורף בתמונה http://img187.imageshack.us/img187/4...6150544571.jpg תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 665 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הכרטיס הזה? בן דוד שלי מתכנן לקנות אותו ב 400 דולר http://www.pny.com/products/verto/performance/6800ultra.asp
-
- 8 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב חדש ומעוניין לחבר יותר משני מסכים למחשב, האם ניתן להפעיל שני כרטיסים מסך בו זמנית? תודה על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 665 צפיות
-
-
יש לי YES בבית ואני רוצה לראות גם תוכניות טלויזיה של HOT כמו "האלופה 2" וכו'. רציתי לדעת עם אני יכול לקנות כרטיס טלויזיה והאם אני יוכל לצפות בתוכניות של HOT. ערב טוב וחג פסח שמח וכשר ירון.
-
- 5 תגובות
- 665 צפיות
-
-
האם אפשר להתאים הגדרות 3D לפרופיל מסויים? נגיד שבפרופיל אחד יהיה AFX16 ובאחד לא? ואם כן אז איך? כי יש לי שני פורפילים ואני מנסה לעשות את זה ולא הולך....
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איזה כרטיס מסך עדיף וכדאי לי יותר לקנות מהבאים: 1)9800PRO 256MB 256BIT עם מאוורר VF700 של Zalman, ו Heat Sinks על הזיכרונות, עובד על 430/380. כולל האריזה המקורית וכל מה שמגיע איתה (גם המאוורר המקורי נמצא), יד שניה, מחיר: 600 ש"ח(כאן באתר). 2)?Radeon X1600 Pro 512MB, DVI, PCI-E? Graphics Engine ATI Radeon X1600PRO Video Memory 512 MB DDR2 Engine Clock 500MHz Memory Clock 540MHz(270MHz DDR2) RAMDAC 400MHz Bus Standard 16 lanes PCI Express Memory Interface 128-bit Max Resolution 2048x1536 TV Output Yes VGA Output Standard 15-pin D-sub DVI Output DVI-I 2nd VGA Output Yes, via DVI-to-VGA adaptor Adaptor/Cable bundled S-Video & composit cable DV…
-
- 6 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אולי זה קשור יותר לתוכנה אבל רלבנטי בעיקר לכרטיסי מסך. עד היום בצהריים השתמשתי בתוכנת ATITOOL לבדיקת טמפ' כרטיס מסך. כאשר היא רצה ברקע (TRAY) למטה נתקלתי בטמפ' גבוהות ,אתמול במנוחה 70 היום 65 היום התקנתי את RIVA ע"מ לבדוק ביצועים וטמפ' בתוך המשחק . כנראה שהיה איזה קונפליקט בין השתיים . הסרתי את הראשונה וראו זה פלא -הטמפ' עומדת עכשיו במנוחה על 53 מעלות. (ההגדרות של המאוורר ,לא השתנו) מה דעתכם -ה RIVA אמינה יותר?
-
- 5 תגובות
- 665 צפיות
-
-
תמיד אומרים שגודל של מסך LCD הוא כמו CRT 2 אינטצ' יותר, אז רציתי לדעת איך זה הגיוני? הרי המדידה היא מםינת המסך האלכסון לפינה הנגדית. אז איך זה הגיוני? תודה רבה!!!
-
- 4 תגובות
- 665 צפיות
-
-
יש לי כזה מפרט מאייבורי AMD ATHLON AM 5600X2 לוח אם תומך PCI אני לא בטוח אם גם 2 2gb ram ומארז רגיל אבל קר יחסית. איזה כרטיס מסך אני יכול לקנות בתקציב של עד 650 שקל ?
-
- 4 תגובות
- 665 צפיות
-
-
האם הכרטיס 8800GTS 320MB יהיה מנוצל על מערכת פנטיום 4 מהירות 3.0 GHZ (תושבת 478 עם יציאה של PC-EX) וג'יגה זיכרון ?
-
- 8 תגובות
- 665 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם מישהו יכול להגיד לי אלו כניסות ויצאות יש לו? תוודה
-
- 4 תגובות
- 665 צפיות
-
-
השאלה שלי היא מה אתם חושבים על הכרטיס מסך הבא: RADEON 9600SE TV,DVI 128MB של חברת GIGABITE האם הוא כרטיס טוב? האם החברה אמינה? האם מישהו נתקל בבעיות עם כרטיס זה?
-
- 6 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב בן 5 שנים בערך, פנטיום 4, ג'יגה זיכרון, xp ( צירפתי תמונה עם פרטי המחשב ) , כרטיס מסך מובנה... אני רוצה לא להיות מוגבל מבחינת משחקים ולשחק באיזה משחק שבא לי, משחקי יריות מגוף שלישי וכאלה. האם יספיק לי לקנות כרטיס מסך טוב כדי לשחק ללא בעיות במשחקים נורמלים + חדשים ? אני לא חושב שיש מצב שאקנה כרגע מחשב חדש... [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
טוב אז ככה אני מוכר את ה9800GT 512MB שלי לשכן שלי (ב500 שקל, חדש מהקופסא) כרגע יש לי 9600GT 1GB ואני מעוניין לשדרג, ב600 שקל המפרט הנוכחי : E8400 2GB זיכרון ספק כוח 550W של CHIEFTEC מסך 19 אני רוצה לקנות מKSP TMS או אייבורי הקרובים לבית שלי תודה מראש תותחנים :-*
-
- 4 תגובות
- 665 צפיות
-
-
יותר ויותר שמועות בעניין טוענות שכן ....
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך בסביבות 700 800 שקל.. למשחקים בעיקר. אני רוצה לדעת מה הכי טוב במחיר הזה ומה הכי מתאים תוד מראש.. : המפרט של המחשב שלי : CPU Type Intel Pentium 4, 3017 MHz (15 x 201) Motherboard Name Gigabyte GA-8S655FX(-L) (5 PCI, 1 AGP, 4 DDR DIMM, Audio, IEEE-1394) System Memory 1024 MB (PC3200 DDR SDRAM)
-
- 5 תגובות
- 665 צפיות
-
-
-
מישהו מהארץ בשם ענאן זכה בכרטיס מסך X800GTO שעל הכרטיס חתם דייס אורטון! מנכ"ל ATI! התחרות נערכה באתר Driver Heaven ובה השתתפו עשרות אלפי אנשים! לינק: http://www.driverheaven.net/showthread.php?t=97929 http://www.driverheaven.net/showthread.php?t=94131&page=1&pp=15 ד"א הכרטיס מוצע למכירה צרו קשר בפרטי מי שמעוניין לקנות קצת ציטוטים על הכרטיס "I have met Dave Orton (ATI's CEO) a few times and I have to say he is a very easy guy to talk with and has a good understanding of Drivers and support. We thought at Driverheaven it would be great to have something very cool to wrap up the end of the year ....... we have Number 1 of 5 X800GTO (256meg) cards that Dave personally…
-
- 5 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אהלן כולם, קניתי כרטיס מסך פשוט (רוצה לחבר 2 מסכים). כיום קיים כרטיס מסך on-board. האם ברגע חיבור הכרטיס החדש תווצר התנגשות בין 2 הכרטיסים? האם צריך לבטל את הכרטיס on-borad קודם? אם כן, איך? (דרך ה-device manager?) לא יודע אם זה עוזר, אבל הוא כרטיס pci-e. תודה,
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
הנתונים היבשים על הנייר נראים טוב - 12MS זמני תגובה, 1:500 יחסי ניגודיות, חיבור DVI , רזולוציה טיבעית 1280x1024. ובנוסף והכי חשוב - הוא ניתן לתליה על קיר, מה שחוסך לא מעט מקום ולא פחות מגניב D: והנה ריכוז השאלות: 1.המחיר שאני יכול להשיג אותו הוא 2125 שקלים. האם זהו מחיר הוגן? 2.האם המסך כדאי? יש אותו למישהו שהמוכן לתת לי חוות דעת עליו? 3.מיהו היבואן, ומהי מדיניותו לגבי פיקסלים מתים (שמעתי שבסמסונג זה קטסטרופה)? אודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שמעתי הרבה עליו ושמעתי שגרסת הDDR3 היא ממש חזקה וממש טובה ושאפילו 2 בSLI מגיעים ל79GT. אפשרי? אמיתי? רציני? או בולשיט?
-
- 6 תגובות
- 665 צפיות
-
-
איזה סדרת דרייברים של ה deadnator? האם הכי כדאי להוריד את הגירסה האחרונה?
-
- 5 תגובות
- 665 צפיות
-
-
חבר של אבא שלי המליץ לי על שני כרטיסים 850 X1650 עכשיו לא הצלחתי להבין מה יותר טוב מהם..איזה דגם בידיוק ואיזה חברה גם... מה המחירים שלהם ומה יותר שווה לקנות בקיצור.... ואיך הם בהשוואה ל7900GS ואם כבר מדברים עליו,איפה לעזעזל אפשר לקנות אותו בבאר שבע?
-
- 5 תגובות
- 665 צפיות
-