כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
שלום רציתי לדעת אם יש הערכה מתי כרטיסי מסך מסדרה 8 יהיו זמינים לניידים תודה
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=37655 פה יש טבלה מעניינת: http://www.tweaktown.com/news/7055/geforce_8900gtx_and_8950gx2_pricing_and_information/index.html אז מה, שווה לחכות לפני קנייה של 8800gtx ? (שואל בשביל חבר, הכיס שלי כבר נסגר עם 8800gts )
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס מסך אני מתלבט אם לקנות עכשיו 8800 GTS 320 MB או 640 MB הבנתי שה 8800 לא עומדים בציפיות שלהם. השאלה עם כדאי לקנות את הדגם עם ה 320 MB ולחכות שתצא הסדרה החדשה. ושל איזה חברה לקנות? אני לא גיימר מטורף תודה, דן
-
- 5 תגובות
- 624 צפיות
-
-
מישהו מכיר במקרה את הדגם הזה? הוא די חדש להבנתי כך שמי שאפילו לא ניסה אבל יודע עליו קצת אני אשמח לדעת אם הוא טוב לגיימינג או רק נחמד
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר רק כרטיס אחד לסלוט היותר נמוך יש לי P5N32-E SLI 680I וGTX אני עושה את זה מצרכי קירור , נוחות , ואסטטיקה
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום, קניתי כבל שמחבר בין הטלויזיה למחשב והחיבורים מתאימים אבל בטלויזיה אני רואה רק את תמונת התצוגה של המסך וגם אותה ללא צבעים. מה אפשר לעשות? תודה. מצטער אם זה לא הפורום המתאים
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
ככתוב בכותרת : מסך : LCD פיליפס בריליאנס 200 W בגודל 20 אינץ' כרטיס מסך : ג'יפורס 6200 טורבו קאש הבעיה : בחיבור אנלוגי הכל בסדר , המסך מזוהה כראוי התצוגה תקינה . בניסיון לחבר דרך DVI מקבל אין אות ( NO SIGNAL ) ניסיתי לחזור לדרייברים המקוריים של הכרטיס מסך ניסיתי לחבר אנלוגי ולשנות מהמסך לDVI ולחבר לא עזר רעיונות ? תןדה מראש עפר.
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
חבר'ה האם אפשרי להריץ ב SLI את Geforce 6600GT ואת 8800 GT??? (כלומר יש מצב לדו קיום?) ועד כמה SLI שכזה ישפר לי את הביצועים במשחק...
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
יש לי 8800GTS ויש לי מתאם SVIDEO שיוצא ממנו 3 חוטים ירוק אדום וכחול, אני מחבר כבל RCA מהטלויזיה יציאת וידיאו (AV) לכבל הירוק בכרטיס המסך ואני רואה את המחשב וסרטים הכל בשחור לבן לפני כן היה לי כרטיס ATI וראיתי צבעוני. עכשיו אני עם VISTA 64BIT וגם במערכת השנייה שלי XP PRO אותו דבר איך אני פותר את זה? (כבר ניסיתי את כל הכיווינים בקונטרול פאנל של כרטיס המסך).
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
ומה אתם אומרים ? http://digma.co.il/shop/product_info.php?c...9a088822bfa794f X800GT AGP עדיף על ה6600GT?
-
- 13 תגובות
- 624 צפיות
-
-
יש לי radeon9500 pro 128mb ובעקבות בעיית ארטיפקטים הייתי חייב להוריד את מהירות הagp לx4...מה שסידר את הבעייה...עכשיו מה הם ההבדלים? ראיתי איפשהוא שagpx8 מעביר בערך 2000 מגה לדקה וagpx4 מעביר 1000 מגה לדקה בערך זה פי שתיים!! איך אתם מסבירים את זה שלא יראו הבדל?..ועוד משהו האם איכות התמונה יורדת בעקבות הירידה לagpx4?
-
- 7 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אז ככה, חיברתי רואים הכל טוב ויפה אבל שרואים סרט או משהו וידאו לא רואים אותו בטלוויזיה פעם הצלחתי איכשהו לראות בשניהם ת'וידאו יש ברשותי Radeon 9800 Pro ALL IN WONDER אשמח לעזרה, בתודה איתי
-
- 9 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אני עובד עכשיו דרך הX1900XTX שלי עם 2 מסכים. אני רוצה (אני צריך הרבה מידע מולי כל הזמן) לעבוד עם 4, עם מחשב אחד כמובן. הייתה כאן כתבה על הכרטיס מסך שמאפשר זאת.אני לא רוצה מערך CROSSFIRE, אני רוצה עוד כרטיס יותר חלש שיאפשר לי לחבר עוד שני מסכים לעבודות שלא כרורות בתלת מימד. ראיתי X1600 שעושה את זה בPCIEx1 בכתבה, אבל לא הצלחתי למצוא מקום שמוכר אותו. יש לי סלוט PCI וסלוט PCIEx1 פנוי, הXTX מחובר בPCIEx16.
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
הלוח אם והמעבד שלי תומכים ב-AGP ככה שאני צריך כרטיס מסך לAGP והמחיר שינוע בין 1200-1400 אפשר חריגה אבל שתהיה כמה שיותר קטנה... תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום לכולם! עד היום היה מותקן לי windows xp pro עם SP1 והכל היה בסדר, היום החלטתי להתקין את SP2 ואחרי שסיימתי עם זה עשיתי ריסט למחשב ואז הופיעו הקווים הירוקים של הטעינה של הווינדווס, הכל נראה בסדר אבל פתאום אחרי הטעינה, במקום שיעלה הווינדווס, נכבה המסך (עובר למצב המתנה). באתי להתקין מחדש את הדרייברים של כרטיס המסך GeForce FX5700 ואותו דבר קורה כבר כמה פעמים שאני מנסה (לפני כל התקנה מחקתי את הדרייברים הקודמים). באמצע ההתקנה המסך נכבה והמחשב לא מגיב. במצב בטוח הווינדווס עולה טוב. תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אז זהו הכל מחובר יש CATALYST 6.10 ו ATI TRAY TOOL הכי חדש אבל השאלה עכשיו אם אני צריך להתקין מחדש DX9 כדי שמשחקים שכבר עבדו על הכרטיס הקודם יזהו את הכ. מסך החדש? (משום מה פיפא וNBA באותה איכות כמו מקודם שזה די חרא) ועוד שאלה כדאי להשאיר את ATI TRAY TOOL ברקע ואיך לעזאזל אני מעיף את המונה FPS ?
-
- 6 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אהלן חברה! מישהו מכיר אולי תכנת capture שמכילה טיימר? בנוסף, משהו אולי יודע איך אפשר למנוע מהרעידות הקיימות תוך כדי הקלטה למחשב? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אני יודע שאין ממש הבדל בין כל החברות אני קונה מחשב חזק חדש מנועה.. ואני צריך משם לבחור 7800GT של חברה מסוימת כל הכרטיסים עולים אותו דבר הבדל של 20-50 שקל גג. של איזה חברה כדאי לקחת? אצל מי הבאנדל או הכרטיס הכי יפה? אולי לפי זה לבחור? ראיתי שללידטק יש כרטיס שעולה 2600 וכרטיס ב-1995 לכרטיס היקר יש myvivo extreme ...מה זה ? יש הבדל בביצועים?
-
- 6 תגובות
- 624 צפיות
-
-
איזה כרטיס יותר כדי לקנות: http://www.isracomp.com/define.asp?idd=3172 או http://www.isracomp.com/define.asp?idd=3079
-
- 6 תגובות
- 624 צפיות
-
-
לכל מי שמעוניין להציג את ה FPS ואת טמפ' הכרטיס שלו בעת משחק מוזמן להתקין את הגירסה האחרונה של ה ATI TRAY TOOLS , יש להכנס ל Tools & Options ולבחור מה להציג באופציה Onscreen Display . לי זה עובד מצויין. FYI
-
- 6 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אני כולי מתרגש בא לחבר ואני רואה שהכרטיס לא נכנס!!! הוא יותר גדול ומהסלוט שיש לי מה אפשר לעשות??? אני יודע שזה בגלל שזה כרטיס PCI EXPRESS וזה גודל שונה... יש דרך לפטור את זה? איזה מתאם או משו?
-
- 10 תגובות
- 624 צפיות
-
-
יפעיל למשל את דום 3? אובליביון? בשילוב של ג'יגה זיכרון ומעבד ליבה כפול. עד כמה הכרטיס באמת חזק?
-
- 7 תגובות
- 624 צפיות
-
-
איך אני יכול לחבר את הכרטיס מסך שלי לטלויזיה ? יש לי חיבור TV OUT האם אני יכול לחבר אותו לטלויזיה וזה יעבוד ?יש לי כבלים שבאו אם הכרטיס ATI -9500@9700 PRO יאלהה חברה תעזרו לי .....אני רוצה לראות סרט בטלויזיה דרך המשחב ואני לא יודע מה צריך בשביל זה ואם אני יכול בכלל ...... HELP
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
עריכה: אחרי בירור קצר, הגעתי למסקנה שאין לי את היכולת לקנות את ה- X1950XTX אבל בכל זאת, אשמח לדעת אילו כרטיסי מסך יוכלו להציג לי את BattleField 2, Quake 4 ו- obilivion ברזולוציה גבוהה של 1024x728 (נראה לי) ומעלה. יש כאלו במחירים סבירים? עד 2,000? והשאלה החשובה ביותר שלי- מה זה DX10 והאם שווה לחכות?
-
- 5 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות מסך LCD חשבתי להביא מסך גדול יחסית (20+) השאלה שלי היא האם אפשר להשתמש במחשב בתור טלויזיה? כלומר לחבר לו ממיר או משו בסגנון.. הכרטיס שלי הוא X1950Pro אם כן..מה אני צריך לשם זה...והאם זה מסובך?!? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-