עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. קודם כל שלום כולם אני חדש כאן והמחשב שלי נדפק יש לו בעייה.... על המסך שלי מופיעים פסים צהובים מאונכים על המסך.. אקיצר אני רוצה לדעת אם זה המסך נדפק או שזה הכרטיס מסך? המחשב שלי גם עושה הרבה בעיות מה שלא היה לי לפני הפסים.... יכול להיות שזה נובע מהפסים? תודה מראש לעונים ;D חופש נעים!

• 27 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. שלום לכולם .. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש כי המאווררים של הנוכחי פשוט מרעישים בטירוף, רעש של קליקים כזה , זה קורה שהמאווררים פועלים לאט או כאילו יש להם ירידת מתח.. יש לציין שזה כרטיס מסך מחודש , אמרתי אולי הגיע הזמן להחליף ולחיות כמו בנאדם .. הנה המפרט שלי , Intel Core i5 760 Socket 1156 8MB 95W 2.8Ghz Tray, Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 775/156/1136 CPU Cooler , Gigabyte GA-P55M-UD2 P55 CHIPSET, Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ צורב LG GH22…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by orlupo,

דבר ראשון: הגיע כרטיס מסך GEFORCE FX 6800 GT 256 MB של GIGABYTE ליבואן של העיקרי של חלקי המחשב בארץ אך עדיין לא נקבע מחירו ולכן עדיין לא יכול לדווח על מחיר אך יש סיכוי שיכנס מהר לשוק... דבר שני: כל סידרת ה-X300 , X600 , X800 שקיימץ בארץ של חברת GIGABYE היא רק PCI-EX אז כנראה התקן הזה הולך לפרוץ חזק ולר להשאיר יותר כרטיסי APG X8!!! והכי חשוב אני מאחל שנה טובה עם הרבה אוברקלוקים מוצלחים!!!

• 6 תגובות
    • 691 צפיות
  4. קונסולת הדור הבא שתושק בסוף השנה תכלול חומרה עוצמתית שחלקה עדיין לא זמין אפילו בשוק ה-PC לכתבה

5. Started by ReDeOn,

אני רוצה לחבר וידאו ולהקליט את מה שאני עושה על המחשב את זה הסבירו לי הכל.. איך אני מעביר לקלטת תוכנות יש לי... השאלה איך אני מחזיר את מה שהקטלתי למחשב עצמו? יענו הכל נמצא בקלטת ואני רוצה לראות את זה במחשב..

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  6. Started by roy_bono,

אוקיי אז ככה אני מתלבט בין שני כרטיסי מסך מדגם ASUS 1. ‏2900XT 512MB GDDR3 Video Memory : 512MB Engine Clock : 740MHZ Memory Clock : 1.65GHz (825MHz DDR3)x Memory Interface : 512-BIT 2. ‏8800GTS 640MB GDDR3 Video Memory : 640MB DDR3 Memory Clock : 1.6GHZ (800MHZ DDR3)x Memory Interface 320-bit Engine Clock : 500MHZ אני מזכיר שמודבר על דגמים של ASUS

• 7 תגובות
    • 566 צפיות
  7. היי הכרטיס הבא: Palit nVIDIA GeForce 9400GT Super 512MB PCIe מתאים למשחקים כמו GTA5 או red alert 3?

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  8. קניתי מחשב נוסף יד שניה בהזדמנות לשימושים פשוטים - סלרון 2.53, 750 DDR1 MB לוח אסוס P4S8X-MX צ'יפסט SiS 661GX SiS 964 עם כרטיס מסך מובנה AGP ,SiS Real 256E Graphics .סרטים נראים באיכות גרועה ויש מריחות בתזוזה. במחשב היותר טוב - פנטיום 4 3.0 זכרון דואל 256*2 DDR1 וכרטיס מסך X600PRO, אותם סרטים נראים באיכות הרבה יותר טובה ובלי מריחות. רציתי לדעת מה אני אמור לשפר במחשב הראשון - יכול להיות שכל הבעיה זה החולשה של הכרטיס המובנה? במידה שכן על איזה כרטיס AGP הייתם ממליצים, זול וטוב שיפתור את הבעיה?

• 8 תגובות
    • 616 צפיות
  9. Started by oren9,

אני צריך דרייבר לכרטיס מסך (ati radeon 9600 xt (rv360 בבקשה זה דחןףףףףףףףףףף

10. ....

• 14 תגובות
    • 844 צפיות
  11. Started by maor-a-,

לא כל כך מבין מה זה? מישהו יכול להסביר? ולמה בהרבה מפרטים/ נושאים אנשים מעדיפים לחכות לכרטיסים האלה שיצאו וקונים בינתיים משהו זול. מה ההבדל?

• 4 תגובות
    • 606 צפיות
  12. התקלה הזו מתרחשת מדי פעם וזה ממש מתסכל כמו שאתה רואים בתמונה המצורפת התצוגה מתעוותת לחלוטין ואי אפשר לשחק. אני בדקתי את הנושא של חום ואין לי בעיה של חום לא במחשב ולא בכרטיס מסך הכרטיס עצמו הוא Radeon 9800 Pro של חברת Sapphire הדרייברים שלו מעודכנים וכמו כן גם המערכת הפעלה שלי(windows xp pro SP2) מעודכנת עם העידכונים האפשרים למישהו יש רעיון? תודה מראש נ.ב המפרט של המחשב שלי הוא מעבד - amd 3000 64 bit לוח אם - gigabyte GA-K8NS-939 זיכרון - A-Data 512 X 2 אף אחד מהרכיבים לא עבר המהרה [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אפצח בשאלה הראשונה - האם בעידן מעבדי core2 duo ישנה הצדקה לרכישת כרטיס עריכת וידאו למחשב, אם ברצוני לעבוד עם תוכנות עריכת וידאו כמו adobe premire או avid? האם כרטיסים אלו (כדוגמת כרטיסי matrox) מעניקים יתרון כלשהו? ואם כן, על איזה הייתם ממליצים? ולשאלה השנייה - על איזה כרטיס (מנוע גרפי) הייתם ממליצים נכון להיום, לעבודה עם ישומי עיבוד תמונה (photoshop) בהיבט של יחס עלות/תועלת (המינימום הנדרש)? ואחרונה חביבה - כרטיסי מסך מקצועיים(quadro/fireGL), אלה שעלותם מתחילה ב-4000 ש"ח ומעלה, מה יש בהם שאין בכרטיסים שמיועדים לגיימרים כבדים? מה הם נותנים? חפשתי מידע על כרטיסים כאלה כאן באתר אך לא ממש מצאתי.

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  14. הי, שמעתי שניתן להקצות לכרטיס מסך מהזיכרון (RAM) של המערכת הפעלה. זה נכון? אם כן כיצד עושים זאת? (יש לי כרטיס מסך עם 256MB ומסך 23" אז חשבתי לעשות דבר כזה) תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by roei_b,

יש לי X1300PRO והתקנתי ויסטה והוא בא עם DX10 האם ממשק ה-AERO יעבוד אצלי? האם משחקים שתומכים ב-DX10 יעבדו? אתם מוכנים להסביר לי מה ממשק הארו כולל בתוכו? רועי

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  16. Started by adizarko,

המפרט שאני הולך לקנות הינו: Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz + AC Freezer 7 Pro, יחידות 1 ¤935 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1118 Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset, יחידות 1 ¤505 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1297 G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ PK CL4-4-4-12, יחידות 1 ¤400 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=836 SeaSonic M12-500 500W PSU, יחידות 1 ¤470 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=702 Cooler Master RC-690 No Power Supply ATX Mid Tower Case , יחידות 1 ¤370 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1267 חשבתי לכיוון הכרטיסים הבאים: HD4850, HD4870 ו 9600GTX+ הכוונה היא לשחק במשחקים דוגמת Cryiss וכל SHOOTER מעניין. כרגע …

• 37 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. Started by twixz1,

יש לי asus 5850 ישן(משהו כמו לפני שנה וחצי),ואני רוצה לקנות http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1220 . כמו שאפשר לראות זה של GigaByte,ואני רוצה לדעת עם אפשר לעשות CF ביניהם.: מפרט: מעבד: I7 920 לוח אם : gigabyte GX-EX58-UD3R ראם : 6GB ספק : cosrasir 750W מסך : 23 אינץ FHD נ.ב:אם מישהו במקרה יודע איפה אפשר לקנות כרטיס של asus 5850 ב800(רק עם מישהו יודע).

• 12 תגובות
    • 965 צפיות
  18. Started by DS,

כן אפילו לא 9600 PRO!! ההורים שלי הפצירו בי שאני חייב כרטיס עד 400 ש"ח. רק לידיעתכם קניתי את ה9550 של ATI.(לפחות של ג'יגהבייט). אני רציתי אבל הם הכריחו כי אם אתם הייתם פה אז גם אתם הייתם רוצים את ה 9550. לדעתכם מה שקרה פה הוא אסון?(לדעתי לא. רק שתדעו שאני בן 12. ילד קטין שמבין במחשבים שרק רוצה מחשב לגיימרים. זה אני! שנה הבאה תיהייה לי בר מצווה ואני יודע שרובכם כבר עברו את זה אבל אני שנה הבאה אצטרך לבחור: מסך דק או GeForce 6600 GT יש לי מסך עבה 17". נ.ב: מזה שאני ילד אני מקווה שלא תתיחסו אלי כאל לא מבין עניין. התחלתי להתעסק במחשבים בגיל 5 כך שאני עוסק 7 שנים בזה.

• 11 תגובות
    • 790 צפיות
  19. Started by Adielion,

תגידו החנות הזאת אמינה... http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=6772&CatCode=21 מישהו מכיר את החנות הזאת, קנה ממנה? ואם זה המחיר אז כדאי?

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  20. Started by clyde1,

השאלה שלי זה אם יש לי מעבד 2.26 של אינטל, מן הסתם. אז הוא יוכל לתמוך באופן מלא בRADEON 9700?

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by nim901,

מאז ומתמיד היו לי בעיות לעבוד עם הכרטיס על 1024 * 768. ברגע שאני מנסה להעביר לרזולוציה זו המסך משתגע ז"א התמונה עולה למעלה ויצאת מלמטה, אני לא ממש יכול להסביר אבל תחשבו שמה שאתם עכשיו רואים עולה למעלה ואז יוצא מלמטה. הצלחתי להתגבר על בעיה זו בעזרת שינוי קצב הרענון מ 60 ל 75 (או יותר). הבעיה שבמשחקים אני לא יכול לשחק על הרזולוציה הזו כי מושם מה קצב הרענון תמיד משתנה ל 60 ואין דרך להפסיק את זה (חוץ מלחזור לרזולוציה הקודמת) ואני מרגיש שבחלק מהמשחקים זה ממש הורס את ההנאה. יש לכם עצות? משהו? יש לציין שלא משנה באיזה דריברים אני משתמש

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  22. Started by yariv1,

שלום לכולם אני צריך המלצה לכרטיס מסך עד 600 ש"ח גג ולא שקל יותר למשחקים כבדים וחדשים תודה

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  23. המותג החדש שיהווה את חודש החנית של היצרנית הטאיוואנית יספק תדרי פעולה מרשימים במיוחד - שעומדים בקו אחד עם הדגמים המשוכללים ביותר בדור ה-RTX 3000 עד כהלכתבה

24. NVIDIA משיקה היום רשמית את כרטיס המסך GeForce RTX 3060 Ti - האפשרות הנגישה ביותר במשפחת RTX 30 אשר מכוונת לקהל יעד גדול עם שאיפות גדולות. כל מבחני הביצועים מחכים לכם בפניםלכתבה

25. Started by scorpion,

וובכן... שמתי לב שניתן לרכוש ב278 את הvoodoo 5 5500 64mb sdram כעת יש לי את הASUS GF2 GTS 32MB DDR למה אני מתלבט בעצם......? וובכן גיימר גדול אני לא אני לא אוהב להוציא סכומים גדולים על רכיבים כלשהם של מחשב ואני אוהב איכות תמונה מושלמת חשבתי לי.... הכרטיס הזה זול ואיכות התמונה שלו טובה אף משל הרידאון 8500 לא מעניין אותי במיוחד קצב הפריימים מה אתם אומרים? שווה להשקיע סכום שכזה (זול למדי) לכרטיס שיהיה נחות מעט מבחינת מהירות בשביל איכות תמונה חסרת פשרות? או שאולי בכלל להמשיך לחסוך בשביל הall mighty readon 9700 (תזכרו שאני לא גיימר גדול ואין לי כסף) או שבכלל לוותר כרגע על הרעיון של כרטיס המסך כי שלי מספיק בהחלט ולקנות דברים אחרים בסדר העדיפויות (כמו אוזניות חדשות, תיקון רמקול,…

• 21 תגובות
    • 2.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.