עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by m0sh,

טוב אני לא בעיניינים בחודשים האחרונים וראיתי שיצא מלא כרטיסים חדשים לשוק עכשיו חבר שלי ביקש ממני המלצה לכרטיס גרפי חזק והתקציב שלו הוא 1200-1400 שקל...שמעתי על ה x8000gt שהוא יותר טוב מה6600GT וזה הטווח מחיר...אז האם זה באמת הבחירה הכי טובה? תודה

• 5 תגובות
    • 565 צפיות
  2. Started by ofirrjd,

היי, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך של חברת Sapphire מהדגם Radeon 9600XT. אני יודע שזה כרטיס מדור ישן אך מבדיקה שעשיתי עם אותו כרטיס רק של ASUS התברר לי שהוא מספיק טוב בשבילי. את הכרטיס אני רוכש ב 300 ש"ח יד שנייה. מה שמפריע לי הוא שאין מספיק צלעות קירור ביחס לזה של ASUS ורציתי את חוות דעתכם בקשר לאמינות של הכרטיס והיכולת שלו לעמוד ב OC. ובכלל מה אתם אומרים על הרכישה. תודה, אופיר

• 1 תגובה
    • 492 צפיות
  3. דבר ראשוןאחרי שהתקנתי את הדרייבר המקורי של ati. נכנסתי לאוורסט וראיתי שהוא מזהה אותו בתור x800se עם ליבה של r423 ולא r480 כמו שצריכה להיות. זה נראה לי ממש מוזר- עכשיו הכרטיס עצמו ראיתי שהוא x800gt ולא se - יענו ראיתי את המדבקות על הכרטיס למישו יש מושג מה הבעיה? הרצתי גם בדיקה ב- 3dmar05 וקיבלתי 3889 וב- 3dmark03 קיבלתי 8261 האם זה בסדר?

• 12 תגובות
    • 932 צפיות
  4. Started by ofirrjd,

היי, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך של חברת Sapphire מהדגם Radeon 9600XT. אני יודע שזה כרטיס מדור ישן אך מבדיקה שעשיתי עם אותו כרטיס רק של ASUS התברר לי שהוא מספיק טוב בשבילי. את הכרטיס אני רוכש ב 300 ש"ח יד שנייה. מה שמפריע לי הוא שאין מספיק צלעות קירור ביחס לזה של ASUS ורציתי את חוות דעתכם בקשר לאמינות של הכרטיס והיכולת שלו לעמוד ב OC. ובכלל מה אתם אומרים על הרכישה. תודה, אופיר

• 1 תגובה
    • 502 צפיות
  5. שלום לכולם אחרי שעזרתם לי המון בבחירת כרטיס המסך שלי, יש לי שאלה אקוטית יותר כעת שנוגעת למחשב של חבר משפחה שלי המחשב שלהם נקנה [בפזיזות מסויימת] מערוץ הקניות לפני כשנה. הזמן עבר, קנו לבת הקטנה משחק [שטיח שמתחבר למחשב ורוקדים עליו... לך תדע] - - בכל מקרה, התקנת המשחק לא מתאפשרת שכן כרטיס המסך לא טוב מספיק. חיפוש קצר בעלה שיש כרטיסי מסך שלא מצריכים סלוט AGP או PCI-E אלא יודעים להסתפק בסלוט PCI רגיל שיש בכל לוח אם. השאלה שלי היא האם יש כרטיס מסך כזה שהינו מומלץ? מה יכולים \ עלולים להיות חסרונות של כרטיס כזה ? לצערי מדובר במשפחה של טכנופובים, כך ששדרוג לוח האם לא בא בחשבון, הם רוצים כרטיס מסך שישב בלוסט PCI, נסיונות השכנוע שלי לא עזרו. בנוסף הבאתי לינק לכרטיס כזה - עליו אני מ…

• 8 תגובות
    • 719 צפיות
  6. בשעה טובה ומוצלחת הזמנתי וקבילתי את ה 6800 או בשמו המלא Leadtek WinFast A400 TDH (6800NU AGP) 256Mb DDR1 , 325Mhz core, 700Mhz Mem (stock) RivaTuner טוען שהליבה היא NV48 ולא NV40 זה מסביר את הגירסאת 256מ"ב אז התקנתי rivatuner ופתחתי צינורות, הרצתי 3dmark קצת נראה סבבה, הוסיף לי איזה 800 נקודות פלוס מינוס פתחתי ATI TOOL לחצתי על SCAN FOR ARTIFACTS, ופתאום אני רואה שלג של נקודות צהובות, בעסה.. ביררתי קצת והגעתי למסקנה שהבעיה היא 4 צינורות הפיקסל שיידר, הצינור הנוסף של הוורטקס שיידר נראה עובד כרגיל. רציתי לשאול אם החברה האנשים פה שפתחו צינורות בדקו עם ATI TOOL את ה SCAN FOR ARTIFACTS אמרו לי עוד שיש משחקים שאתה רואה בהם ARTIFACTS ויש כאלה שאתה יכול לשחק אותם מהתחלה עד הסוף ב…

• 1 תגובה
    • 491 צפיות
  7. Started by Rrafi,

יש לי מסך דק של samsung ואני לא יודע עם מה לנגב אותו..!!!.! פעם אחת ניקתי אותו עם מנקה החלונות הזה והתחיל ליקפוץ לי המסך..!! עם מה לנקות אותו..!!!!!!!!.?

• 1 תגובה
    • 491 צפיות
  8. Started by t d,

שלום! אני מתכוון היום לקנות את המסך: LG L1780Q בג'ירו שבבצרה, הבעיה היא שבאתר של LG כתוב שלמסך זה גודל נקודה של 0.264 ולעומת זאת באתר של ג'רו כתוב שזה 0.294, מין הסתם זה הבדל עצום, אבל זה כתוב תכלס על אותו הדגם אז אני משאר זאת שגיאת הקלדה, השאלה שלי היא האם יש רק דגם אחד של ה1780Q אשר 0.264 הוא הגודל נקודה שלו? או שהם הוציאו גם גרסה חלשה של המסך שבה גודל הנקודה הוא 0.294? תודה!

• 28 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. התקשרו אליי מKSP יש בעיונת עם האשראי אז אני הולך היום לקנות משם מהחנות, בעקרון הייתי אמור לקבל POWERCOLOR X800GT אבל חשבתי, אם אפשר לפתוח לכרטיסים הנ"ל את צינורות העיבוד (מה שאי אפשר בX800GT) אז אולי אחד מהם ישתלם יותר

10. Started by ולרי88,

איזה כרטיס מסך של ג'פורס משתווה לכרטיס של ריידון 9800 SE ...?!

• 12 תגובות
    • 719 צפיות
  11. יש לי Samsung Syncmaster 930B שמחובר ב - DVI ל - Geforce 6600GT שלי, משום מה כשאני לוחץ על המסך Auto Calibrate, הוא אומר שזה Not Available. האם מסכים שמחוברים ב - DVI לא צריכים את האופציה הזו לכן היא מבוטלת ? ( לא ניסיתי לחבר בכבל RGB כדי לראות אם זה עובד עם זה )

• 2 תגובות
    • 506 צפיות
  12. לינק יתקבל בשמחה.

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  13. Started by אוריפ,

http://www.theinquirer.net/?article=26276 יכול להיות שאם השחרור יהיה מוצלח, NVIDIA לא תצטרך לתת תשובה לX1800XT (מבחינה חומרתית)...

• 5 תגובות
    • 712 צפיות
  14. Started by stone cold,

שלום לכולם אני חדש פה אבל ישן בטכנו ואני רוצה להגיד שהיום ראיתי סרט (אומנם באיכות לא טובה )שמציג חלק מהיכולות של הDX-10 שאמור לצאת ב2006 שזה קשור גם לתוכנה אבל גם לגרפיקה תורידו ותגידו מה אתם חושבים על זה http://www.gamershell.com/news/24901.html אותי אישית זה מאוד מרגש בימיוחד שחושבים על זה שגם ביגלל שהקונסולות החדשות יוצאות בשנת 2006 ובימקום פורטים מיPS2 XBOX וקוביה נקבל פורטים מי PS3 XBOX 2 ומהפכה הגרפיקה במישחקים תהיה הרבה יותר טובה אחרי שראיתי תסרט ותמיפרט של הPS3 +XBOX 2 אני רק מחכה לעוד שנה שאני יקנה מחשב חדש ואני מיתפלל שמישהו יעתיק תשלט החדש של נינטנדו למחשב (הוא מעולה לFPS )

• 3 תגובות
    • 883 צפיות
  15. Started by Xane,

שיהיה מסך איכותי, שמגיע לרזולוציה מקסימלית של 2048x1536, והכי חשוב שיהיה שטוח ועם כמה שפחות ms, למרות שאני לא בטוח שיש ms במסכי CRT כמו ב-LCD. תביאו אותה בהצעות.

• 6 תגובות
    • 559 צפיות
  16. Started by kobibo,

רציתי לדעת כיצד ניתן לבדוק את תקינות הכרטיס ? תוכנה ? המאוורר שלו דיי מקרטע אבל אני לא בטוח שזאת הבעיה . במשחק מסויים ( Counter Strick ) הכל ב LOW והמשחק נתקע במשחק אחר ( BF2 ) הכל ב MEDIUM המשחק רץ. אודה לעזרתכם כיצד אדע מה לא תקין .

• 2 תגובות
    • 537 צפיות
  17. יש לי מסך מאג 19 אינ'ץ CRT... (דגם ספציפי xj810) עכשיו תמיד שאני בא לחבר שלי אצלו בכל המסכים שהיו לו הוא תמיד שם 100 אחוז על הכל... בשבילי זה ממש ממש בהיר.. אבל רציתי בכל זאת לשאול מה הכיוון העדיף של המסך? זה בראות עיניי? או שיש כיוונון רצוי? תודה לעוזרים ואם פתחו בעבר שאלה כזו אז סליחה

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by sh_idan,

כמו שוודאי הבנתם זה לAGP, המחיר שלהם זהה כמעט לחלוטין, ובכל זאת- מה עדיף?

19. Started by Mentally ill,

איך הכרטיס הנ"ל למשחקים על פלטפורמת מחשב p4 1.5Ghz 256Rdram intel garibaldi 850d הוא הוצע לי במחיר של 350 יד שנייה, משתלם? תודה על התשובות.

20. Started by oferman,

ברשותי כרטיס טלויזיה מסוג NVIDIA GEFORCE 6600 GT. המחשב נמצא בסלון והוא מחובר באופן קבוע לטלויזיה וללא מסך. הבעיה היא שלא ניתן לראות באופן ברור שום דבר בטלויזיה מלבד סרטים. איזה אפשוריות קיימות בכדי שאוכל לראות כמו שצריך. חשוב לציין מדובר בטלויזיה רגילה ולא LCD. תודה

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  21. Started by Wolf-Net,

שלום לכולם, אני מחפש המלצות על מסך של: MAG 19" LP917 8ms רציתי לדעת אם שווה לקנות אותו ב- 1900 ש"ח. יש לי מאג ישן17" CRT שמחזיק כבר מעל ל- 5 שנים, אני מחפש מחליף. תודה על העזרה זאביק.

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  22. Started by yossi126,

האם הכרטיס x600xt PCI-E יתאים ללוח אם biostar p4533 מלפני שנתיים? נוגע גם לחריץ הרחבה ול agp

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  23. Started by harry,

שלום, פעם למאג היה דגם של מסך17 אינץ , כבר וגדול והיה לו ייחוד שמתחת למסך היה עוד מסך lcd קטן שהכיל אינפורמצייה.. מישהוא יודע מה הדגם של המסך הזה?

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  24. Started by valorien,

שתי תוכנות טובות לכיוונון המסך שלכם. מומלץ מאוד לבעליי מסכים חדשים, גרפיקאים, ובכלל. Hex2Bit - http://www.hex2bit.com/products/product_mcw.asp WiziWYG - http://www.praxisoft.com/pages/products.wiziwyg.html תהנו.

• 2 תגובות
    • 888 צפיות
  25. שלום, יש לי תמסך LG Flatron 795FT Plus ואני לא יודע אם כדאי להחליף למסך CRT אחר? :ם מה אתם אומרים? אני גיימר.

• 11 תגובות
    • 712 צפיות

דיונים חדשים בפורומים