עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by masterseeker,

יש לי כרטיס מסך sipphire 1950gt עכשיו שאני משחק את המשחק gothic 3 אחרי חצי שעה של משחק מתחילים להופיע לי כל מני עיוותים של גרפיקה ולא עובר זמן מה ולפעמים הוא יוצא לי מהמשחק עכשיו בשימוש יום יומי מופיעים לי על המסך נקודות כחולות קטנות יש למישהו רעיון מה אני יכול לעשות כדי לפתור את העניין? מערכת הפעלה XP

• 6 תגובות
    • 674 צפיות
  2. קניתי כרטיס מסך עם אפשרות VIVO כדי להעביר סרטים מהמצלמת וידאו האנלוגית שלי למחשב. הבעיה היא שחוץ מהקבלה אני לא רואה שום מקום שמוזכר בו שהכרטיס הוא VIVO... הכרטיס מהאתר (הכי קרוב שמצאתי)- לינק קיבלתי את הכרטיס בלי שום תוכנה או ספר הסברים,רק הכרטיס והחיבור עצמו. אז אם צריך תוכנה בשביל ה-VIVO או אם מישהו מכיר וממליץ על תוכנה ל-VIVO וועריכת סרטים אני אשמח תודה מראש לכל מי שיעזור, כמו שציינתי מחר אני חוזר לצבא, ואני אהיה בבית רק בכיפור ככה שאני חחיב עזרה היום... נ.ב החיבורים שיש לי מצורפים בתמונה- הבבנות זה החיבור שלי מהמצלמה לטלוויזיה - חיבור audio ו- video אם אתם יודעים לאן לחבר אותם אז תגידו לי בקשה [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 674 צפיות
  3. Started by ashkii,

אני מבין שהביצועים של ה1950XT חזקים יותר מזה של ה1950PRO אבל השאלה שלי היא האם כדאי לי להשקיע כסף ב1950XT, כאשר אני בספק אם אני בכלל אצטרך אותו למשחקים שאני רוצה לשחק: HEROES 5, CALL OF DUTY2/4, TOTAL WAR 2. אני לא חושב שמשחקים כאלה דורשים יותר מה-1950PRO ואולי אפילו פחות מזה. אין לי יותר מדי כסף לבזבז ולכן אשמח אם אני אוכל להסתפק ב-1950PRO. בתודה מראש עבור תשובותיכם המלומדות.

• 7 תגובות
    • 674 צפיות
  4. יש את שני הסוגים...איך אני יכול לבדוק מה מותקן אצלי במחשב???

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  5. מה אתם אומרים? יש למה לחכות? נראה שיש להם מה להציע שעוד לא ראינו? זה יעורר את השוק, תחרות, הורדת מחירים??

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  6. האם אפשר לחבר כרטיס מסך של NVIDIA CROSE FIRE אם radeon/?

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  7. Started by resamit,

שלום חברה, יש כאן סיפור קצת ארוך בשבילכם... לבן אחותי יש מחשב פנטיום 4 עם כרטיס מסך RivaTNT2 ישןיחסית ומסך lcd דק של חברת Mag (לא זוכר את הדגם). החלטתי לקנות לו מתנה כרטיס מסך חדש GeforceFX5200 עם 128 ראם זיכרון. ניסיתי בהתחלה להרכיב לו את הכרטיס בלי להתקין את מערכת ההפעלה מחדש אבל מיד לאחר ה reboot, בשלב איתחול המערכת, המסך החל מהר מאוד לשנות את צבע הרקע מצבע שחור (הלוגו של חלונות XP בשלב העליה) לצבע לבן בוהק, מסנוור ממש... אחרי כמה איתחולים, שאף אחד לא ממש עזר (גם לא ב Safe Mode) החלטתי לפרמט ולהתקין חלונות מחדש. ההתקנה עברה חלק והכל נראה בסדר, אך עם עליית חלונות, שוב פעם אותו סמפטום של הרקע השחור שהופך לבן (כאילו כרטיס המסך חזק מידי למסך...) להבדיל מהפעם הראשונה (לפני …

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  8. Started by Walter Samuel,

שלום, אני מעוניין בהמלצה לכרטיס מסך שיעבוד ברזולוציה של הLCD 19" שיש לי כרגע, כלומר 1024X1280. חשוב לי שהוא יריץ את המשחקים עם פילטרים והגדרות גבוהות כמה שיותר וכמובן שיעלה כמה שפחות ויצרוך כמה שפחות חשמל, משמע HD5870 כנראה לא ישתלם לי למרות צריכת החשמל היחסית נמוכה שלו. האם יש איזו המלצה כדאית או שעומדים לצאת כרטיסים חדשים? תודה

9. אני פשוט רוצה להיות בטוח, יש לי רדאון9700 פרו של ג'יגהבייט לפני כמה זמן המאוורר שלו התחיל לשבות משום מה, ואני לא שמתי לב שהוא לא פועל (לא בדקתי) פתאום אני מתחיל לראות שהdesktop מתחרפן לי ובמשחקים זה הרבה יותר גרוע, רואים פוליגונים ענקיים יוצאים ממרכז המסך. אקיצר עכשיו אילתרתי איזה מאוורר בשבילו (80 מילימטר, מאוורר די גדול חיברתי לו בעזרת ברגים, עכשיו הוא ממש קריר) והוא עדיין עושה בעיות, אני רוצה לדעת אם זה משהו בלתי הפיך, שנגעתי בחתיכת מתכת של הheat sink הוא היה רותח פעם (הייתי טמבל שלא לקחתי את זה ברצינות אז) בקיצור, אם יש לכם עצות מה לעשות או להמליץ לי על כרטיס מסך חדש אני אשמח (חשבתי על Sapphire ATI Radeon 9800Pro 256MB 256bit ב1300 שקל ככה, משהו לא יקר אבל טוב) ד"א ל…

• 7 תגובות
    • 674 צפיות
  10. הכרטיס עלה כ 300$ בתקווה שאני יכול לפתוח את הצינורות.... וכשיגיע אני יביא תמונות ותוצאות.

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  11. שלום לכולם, יש לי אופציה לקנות כרטיס מסך ATI Rareon 9800 PRO 256MB DDR + TV + DVI, אבל 128BIT ב500 ש"ח חדש. לא משנה כמה חיפשתי את הדגם הנ"ל לא מצאתי אותו ברשת (עם 128BIT), אבל המחיר בהחלט שווה לכרטיס בסדר גודל כזה(וחדש). הדרישות שלי מהכרטיס זה להריץ משחקים כמו FAR CRY וDOOM החדש. מה אתם אומרים? שמעתם על כרטיס מסך כזה? הבנתי שהוא מהדגמים הישנים, אבל אני קצת חושש מלקנות חתול בשק, אז תגובות שלכם ממש יעזרו פה.

• 7 תגובות
    • 674 צפיות
  12. Started by De_Lu_xE,

עשיתי מבחן למחשב בתוכנה והתוצאה שקיבלתי היא 6,404. האם זה הגיוני? תסתכלו במפרט מחשב שלי ותגידו לי האם זה הגיוני או לו שקיבלתי תוצאה כל כך נמוכה. (עשיתי בלי פילטרים)

13. Started by H.I.V,

הAGP נמצא בדיסייבלד כך אמרו לי אידה 32 מקס פיין 2 והלו איך אני משנה את זה? ירדו לי 1500 נק' ב3DMARK01 עזרה בבקשה

14. שלום אני צריך פה עזרה קטנה עם ה4870 SAPPHIR החדש שלי הרצתי 3DMARK06 וקיבלתי תוצאה 10421 העם זה נחשבת תוצאה נורמלית בלי OC? HD4870 1GBRAM\CPU:E8200 4GB RAM WIN VISTA 64-BIT VIDEO BIOS: 011.010.000.001.029909 ספק 700W

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  15. מישהו ניסה לשחק פעם משחקים איכותיים בחיבור למסך טלוויזיית LCD? הרזולוציה של מסכים אלו לא ממש גדולה ולכן לדעתי אין צורך בכרטיס מסך חזק במיוחד. האם אני טועה?

• 6 תגובות
    • 674 צפיות
  16. Started by eranshlomi,

מה אתם אומרים ? איזה כרטיס אמין יותר לרכישה מחו"ל: BFG Tech BFGR79256GSOCE GeForce 7900GS OC 256MB GDDR3 PCI Express x16 Video Card - Retail או XFX PVT71PUDP3 GeForce 7900GS 256MB GDDR3 PCI Express x16 EXTREME Video Card - Retail ל- XFX יתרון במהירות זכרון של 1.55Ghz וה- BFG מתפאר ב 950 Vertices/Sec לעומת 870 ב- XFX אבל מנסיון איזו חברה אמינה יותר ? (סה"כ האחריות תשאר בארה"ב)

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  17. מתאם לחיבור דיגיטלי למסך משתווה למסך עם חיבור דיגטלי? כלומר יש לי מן מתאם כזה שמעביר מהחיבור הרגיל לכרטיס מסך לחיבור הדיגיטלי -DVI זה משתווה למסך עם חיבור דיגיטלי?

• 6 תגובות
    • 674 צפיות
  18. שלום, יש לי מחשב בן 5 שנים בערך, פנטיום 4, ג'יגה זיכרון, xp ( צירפתי תמונה עם פרטי המחשב ) , כרטיס מסך מובנה... אני רוצה לא להיות מוגבל מבחינת משחקים ולשחק באיזה משחק שבא לי, משחקי יריות מגוף שלישי וכאלה. האם יספיק לי לקנות כרטיס מסך טוב כדי לשחק ללא בעיות במשחקים נורמלים + חדשים ? אני לא חושב שיש מצב שאקנה כרגע מחשב חדש... [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  19. שלום, רציתי לדעת האם הספק Corsair VX Series 450W PSU יחזיק את הכרטיס מסך CONNECT3D Radeon HD3870 512MB DDR4 PCIe2.0. תודה.

• 5 תגובות
    • 674 צפיות
  20. Started by daniel0089,

שלום, יש לי משהו מוזר בכרטיס מסך שעכשיו שיחקתי NFS MW והטמפ' במאמץ אחרי כמה שעות הייתה 72... במקרה יש לי גם NFS Carbon אז שיחקתי אותו ואחרי חצי שעה של משחק יצאתי מהמשחק וראיתי 88!!!!!! והרגשתי שהמחשב רעש יותר מהרגיל.. אין ריח של משהו שרוף למזלי! אבל החוזק של המאוורר לפי אוורסט נשאר אותו דבר ועדיין הרשתי שהוא יותר רועש..מוזר.. מה אתם ממליצים לעשות בקשר לתופעה הזאת שבקרבון הוא מגיעה ל-90 מעלות.. (המאוורר נמצא כבר ב-50%!!) תודה.

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  21. Started by Mamimo,

שלום, רציתי לדעת האם יש דרך לדעת אם כרטיס RADEON 9700 PRO הוא PRO במקור או שעשו לו "UPGRADE", או 9500 שעשו לו "UPGRADE". תודה.

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  22. יש לי GEFORCE 6600GT של גיגהבייט.. עכשיו שרציתי להוריד באתר שלהם דייבר לכרטיס אז ראיתי שיש איזה 4 גירסאות שונות לדרייברים לפי סוג הכרטיס שכולם הם 6600GT.. בנתיים אני משתמש בדרייברים מהאתר של NVIDIA אבל הבנתי שעדיף להוריד מגיגהבייט כי זאת החברה של הכרטיס שלי.. מה אני עושה?

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  23. יש לי כרטיס מסך Radeon 9700 שמחובר באמצעות כבל S-Video לטלוויזיה. לאחרונה הטלוויזיה הפסיקה להציג את המחשב משום מה. רק כאשר המחשב בטעינת הווינדוס, בדוס, הוא מוצג בטלוויזיה ולאחר מכן, שעלה הווינדוס שוב לא רואים כלום בטלוויזיה. שיחקתי עם ההגדרות בדרייברים כמה שעות אך שום דבר לא עזר. הוספתי תמונה מסך, אולי זה יועיל במשהו. יש לציין שכבר השתמשתי ביציאת הטלוויזיה והיא אכן עבדה. תודה.

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  24. Started by iloop,

שלום לכולם, אני עומד בפני קניית מסך LCD חדש, ותהיתי אם יש טעם להשקיע במסך עם כניסת DVI (בכרטיס יש יציאה). מה ההבדל הטכני בינה לבין כניסה אנאלוגית, והאם זה שווה את תוספת ההשקעה?

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  25. Started by gabig12,

שלום אני רציתי לקנות כרטיס מסך RADEON 9600 128MB אבל אמרו לי שזה לא יעבוד על המחשב שלי כי זה ישן (יש לי פנטיום 3 1300 מגה הרץ) ליורציתי לדעת אם מי שאמר לי את זה צודק והוא גם אמר לי לקנות RADEON 9200 128MB ואמר שזה יעבוד אצלי. האם הוא צודק שהRADEON 9600 128MB לא יעבוד אצלי? האם הRADEON 9200 128MB טוב למשחקים וטוב לTV OUT ושווה לי לחסוך כסף ולא לקנות את ה9600? אמרו לי גם שהכרטיסים האלה צריכים הרבה קירור האם הכרטיס מסך בא עם מאוורר או שאני צריך לקנות אותו בנפרד? אני אודה לכם אם תענו לי בהקדם

• 5 תגובות
    • 674 צפיות

דיונים חדשים בפורומים