עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by toktok,

הי, התקנתי פיפא 2008 על מחשב חדש,וכאשר אני נכנס למשחק אני רואה מסך שחור ואז המשחק חוזר לווינדוס(XP ), יש לי כרטיס מסך חדש (PALIT GT8800 512 MB) והצלחתי להפעיל משחקים מתקדמים לא פחות (COD4),בנוסף יש לי דריבר מעודכן. מה יכולה ליהיות הסיבה לבעיה? *מקווה שהשאלה קשורה לפורום,פשוט רב האנשים אמרו שזו בעיה שקשורה לכרטיס מסך. תודה

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  2. יש לי בעיה עם המשחק ניד פור ספיד אנדרגראונד2! הדרישות המערכת שלי עומדות במשחק!!! ובכל זאת כשאני משחק בו כל פעם אני רק שומע את הסאונד ולא רואה את התמונה!!! - כל פעם כשאני משחק במשחק המסך הופך להיות שחור בהיר וזהו וכל מה שקורה זה רק שאני שומע את הסאונד!!! בבקשה שמישהו יעזור לי מהר אני משתגע מזה כברר!!! :'( עריכה: למי ששאל אותי אם גם במשחקים אחרים אצלי במחשב יש מסך שחור: לא!!!! במשחקים האחרים שלי זה לא קורה!!! ויש לי Directx 9.0c ההכי מעודכן שיש עכשיו ויש לי כרטיס מסך: Nvidia RIVA TNT2 Pro עם כל הדרייברים ההכי עדכניים שיש!! וכל קבצי ההתקנה במשחק הותקנו! בלי שום אף פספוס ובכל זאת זה עדיין מראה לי מסך שחור ואני רק שומע את הסאונד!!! נ.ב תודה רבה למי שיעזור לי!!!

• 7 תגובות
    • 659 צפיות
  3. Started by llivny,

קניתי כ. מסך של GIGABYTE 9800 GTX+ 1GB. אני שוקל לקנות מסך FULL HD 37" PANASONIC. יש לי עם הכרטיס מתאם מDVI לHDMI הכרטיס יתמוך ב1920X1080? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  4. Started by omrit,

שלום, קראתי בפורום המון תרדים על כרטיסי המסך x800gto. לא הצלחתי להבין איזה מהכרטיסים הוא הכי מומלץ... (אני מחפש שקט וקצת OC). הבנתי שלultimate של saphire יש קירור פסיבי... מומלץ? ולכרטיסים של powercolor יש גם vivo.... שמישהו בבקשה יעשה לי סדר בבלאגן.... תודה!

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  5. המחשב שלי בן כמה שנים כבר ולא מריץ יותר מדי עכשיו אז חשבתי איזה כרטיס מסך יתאים לפה..משו לא יקר אבל שיריץ נחמד MEDIUM וכאלה המפרט שיש לי : (NVIDIA GeForce 7600 GT (256 MB 3GB 800 זכרון CPU DualCore Intel Pentium D 930, 3000 MHz לוח Gigabyte GA-8I945P-G-RH (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) לוח אם

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  6. אותו מסך נמכר באתרים שונים בהפרש של 1000 ש"ח ע"י אותו ספק http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1269866 http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=1949892

• 5 תגובות
    • 659 צפיות
  7. Started by compman112,

יש הנחות של חבר עכשיו עכשיו הביאו עם זה חוברת של ההנחות של המכשירים ויש שם מסכי פלאזמה וLCD יש משו שאתם ממליצים עליו שם?

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  8. Started by eladbu,

שלום לכולם יש ברשותי רדאון 8500 le 128 +dvi של ספייר רציתי לדעת האם הוא שווה משהו עם כל המשחקים העדכניים שיוצאים ואולי בכלל כדאי לעבור למשהו יותר חדש כוון שהמחשב לא ממש חדש אבל עובד טוב ורץ ממש טוב עם כל העדכונים האחרונים אז מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  9. Started by matankashi,

קניתי מחשב חדש מעבד כפול וכל זה.. וכרטיס מסך וnVIDIA GeForce 7300GT 256MB PCIeוGainward הקטע שאני לא בטוח לגביו..אם הוא טוב או לא בשבילי.. אני משחק במשחקים באיכות דיי גבוהה כמו סימס 2 ניד פור ספיד קארבון היטמן.. השאלה אם הוא ירצה אותי כמו שצריך.. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  10. Started by NIRHA,

אם יש לי כרטיס מסך שתואם hd ומסך שתואם hd ..... מאיפה אני משיג סרטים כאלו ואם צריך חיבור מיוחד ?? תודה

• 6 תגובות
    • 659 צפיות
  11. Started by Dmoney,

ASUS Radeon 9800XT/TVD תראו איזה כרטיס קטלני!! http://www.asus.com/products/vga/r9800xt/overview.htm מה דעתכם?

• 7 תגובות
    • 659 צפיות
  12. Field Value Monitor Properties Monitor Name Packard Bell 7480 Monitor ID PBN7483 Manufacture Date Week 42 / 1997 Serial Number 74216843009 Max. Visible Display Size 32 cm x 24 cm (15.7") Picture Aspect Ratio 4:3 Horizontal Frequency 30 - 69 kHz Vertical Frequency 50 - 90 Hz Maximum Resolution 1280 x 1024 Gamma 3.00 DPMS Mode Support Standby, Suspend, Active-Off Supported Video Modes 640 x 480 90 Hz 800 x 600 90 Hz 1024 x 768 85 Hz 1152 x 864 75 Hz 1280 x 1024 60 Hz כי בנתיים האיכות חרא ואני לא יודע אם זה בגלל המסך המשחק Age3 עובד לא מגעיל יש כרטיס מסך 7600GS

13. איך אני רואה EN6600 GT ב400 ש"ח יותר יקר מEN7300 GT ? בKSP איך זה הגיוני? ואיזה כרטיס מסך הכי טוב אני יכול לקחת ב600-700 ש"ח?

• 11 תגובות
    • 659 צפיות
  14. יש לי כרטיס של Palit HD 4870 - ורציתי לדעת האם כדאי להוריד את הדרייבר של ATI או לחילופין את הדרייבר שמוצע ע"י היצרן עצמו. האם בכלל יש הבדל ביניהם? תודה, עדי

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  15. או גזילת משאבים מהמערכת(גם במצב שהטלוויזיה על כניסה אחרת-{כבלים})

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  16. Started by KF,

שלום אנשים כיום יש לי 2 מחשבים בבית,אחד עם 8800GTS והשני עם GTX260. אני רוצה להחליף בין הכרטיסים ב-2 המחשבים.. ושאלותיי הן: 1)האם למחוק את הדרייברים של הכרטיסים לפני ביצוע ההחלפה ? או שפשוט להחליף בין הכרטיסים ולהוריד דרייבר.. 2)הבנתי שהGTX260 מתחבר עם 2 חיבורי חשמל של PCI-E אז חוץ מהשוני הזה בין הכרטיסים יש עוד משהו שאני צריך לעשות/לדעת לפני ההרכבה? תודה לכולם.

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  17. Started by vip133,

אז ככה המחשב בכללי די חלש אני רוצה בשבילו כרטיס שיוכל להפעיל לי קאונטר 1.6 ומשחקים בסגנון בסכום שציוין בכותרת תודה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 659 צפיות
  18. Started by All_eyes_on_me,

http://forums.vr-zone.com/showthread.php?t=237257

19. שלום לכולם אני חדש פה אל לא להתעצבן משאלות נוביות. ברשותי מחשב amd 2600 + ram 512 וכרטיס מסך g force 3 ti 200 אממ יש לי הרגשה שהכרטיס הזה קצת יוצר צוואר בקבוק למחשב בעת משחקים שדורשים גראפיקה , מהו הכרטיס הטוב ביותר למערכת שלי בתקציב הדל והקטן שיש לי 300-350 שקל תודה רבה

20. Started by אלון_סיאני,

טוב, רציתי לדעת מי מבנהים נותן ביצועים טובים יותר? ב3DMARK ומשחקים כבדים. מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  21. אז ככה אני מחפש מסך דק בגודל 19 מאחר והיום אני עובד עם מסך 21 אז אני רוצה שיחפוף בגודל בערך... קראתי הרבה מאמרים בדקתי השוותי ובאותה מידה חסכתי כסף הרבה כסף עכשיו אני מעונין לקנות את המסך... אני ראיתי את המסך של סוני הדגם הבא... SONY LCD 19" - SDM-HX93S עברתי על התכונות שלו יש לו תכונות מרשימות וגם מחיר כזה (סוני זה כל השוני?) מלבד נתון הזמן תגובה שהוא 25 מילישניות.. השימוש במסך העיקרי יהיה לגלישה באינטרנט גריפקה פה ושם קידוד סרטים לא כל כך קשור וגם משחקים איך אפשר בלי לא בצורה מוגזמת פה ושם 8) אז אני רוצה לדעת מה דעתכם על המסך הזה במיוחד לאור ההוצאה הגדולה עליו :-X האם אתה ממליצים על דגם אחר? חברה אחרת? אשמח מאוד אם תעזרו לי מאחר ואני מעונין להזמין מסך עד שבוע ה…

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  22. Started by goory,

בצער רב לאחר ניסיונות החייאה שנמשכו למעלה משעתיים אני נאלץ להרים ידיים ולהכריז על מותו של ה FLYVIDEO 98 שלי. כעת מתחיל מסעי הארוך במציאת כרטיס שיחליף את הזבל שבזבל (FLYVIDEO), אנא המליצו לי על כרטיסי טלויזיה איכותיים וזולים ושיוכלו אפילו לעשות CAPTURE נורמלי אם יתחשק לי במחירים סבירים לכל כיס. אנא מכם, עיזרו לי להגיע להחלטה, אני תקוע ללא טלויזיה ואני עוד אשתגע..... יניב.

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  23. Started by devek,

המצב הוא כזה הלך לי הכרטיס מסך וההתלבטות היא האם לקנות כרטיס שווה ויקר שיפעיל משחקים טוב או אחד פשוט פשוט פשוט בשביל ביצועים גראפיים מינימליים עכשיו למה בכלל ההתלבטות אתם שואלים המפרט שלי הוא E6300 2GB 667 MH SAMSUNG T220P 22 השאלה אם אני קונה כרטיס מסך טוב הוא באמת יועיל ויעזוב אפילו למפרט כמו שלי לסחוב משחקים בצורה טובה או שעדיף לי לקנות כרטיס עלוב ב100 200 שקל ולהשקיע את שאר הכסף על משחקים לסוני 3 בשורה התחתונה אני חייב כרטיס מסך תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  24. Started by maazg,

שלום רב, אני קונה מחשב חדש עם ivy bridge 3540 עם זיכרון של 8 GB. אני הולך לעבוד עם רזולוציה של 1920x1080. ההתלבטות הכי קשה היא בבחירת כרטיס המסך, חיכיתי ליציאת ה- 600TI ולמבחני ביצועים. (ואני רואה שחיכיתי לשווא) אני ממש מבולבל,אני לא רוצה להיות מאלה שרוצים את ההכי יקר אבל אני מוכן לשלם אם זה כן ישתלם לי והכרטיס מסך כן יריץ משחקים שכרטיסים אחרים לא יריצו בעוד כשנתיים מהיום באיכות טובה. ההתלבטויות שלי היא בכרטיסים הבאים: 1. 7950 שעולה 1675 ש"ח (ב TMS) 2. 670 שעולה 1820 ש"ח (ב KSP) 3. 7850 שאולה 1250 ש"ח (ב TMS) ראיתי שרוב מערכות המומלצות בפורום "מפרטי מחשב" המליצו על 7850 אך לפי המבחנים אני רואה שהוא לא בליגה של "הגדולים". אז כנראה שאני הולך על אחד משני האחרים. אני הולך לש…

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  25. Started by navk2,

ושלא תתנגש לי עם RIVA TUNER, או שיהיה בה שליטה על המאוורררים. מן הסתם CCC לא בא בחשבון. תודה.

• 1 תגובה
    • 659 צפיות

דיונים חדשים בפורומים