עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ITSIK86,

לחבר שלי יש כרטיס מסך 7600GS וסרטים לא עובדים לו אפשר לינקים למקודדים שיעזרו? יש לו את הדרייבר הכי חדש לכרטיס מסך

2. Started by Bose,

מאז השדרוג יש לי בעיה של מסך כפול, כן הורדתי את הדרייברים ועדיין המחשב המפגר חושב שיש לי שני כרטיסי מסך ולכן אם אני לוקח את העכבר ימינה לוקח לו זמן לחזור [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  3. Started by shlominavi,

שלום אני רוצה לעדכן את הדרייבר ל8.9 עכשיו מעודכן אצלי 8.8 השאלה שלי היא מה להוריד מהאתר Catalyst Software Suite זה 34MB Display Driver זה 13MB מה להוריד והאם כדיי לעדכן צריך למחוק את הקודם?

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  4. Started by faza,

אני צריך המצלה לכרטיס מסך: קירור פאסיבי DVI VIVO אין הגבלת תקציב. מה מומלץ?

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  5. שלום חברים! המחשב הוא מחשב IBM P4 מסדרת ה-T החדשה, ובעל חיבור Video-Out מסוג S-Video. החיבור פועל בסדר גמור (חוץ מאיכות :-X ), ניתן לראות את ה-Windows ואת כל הפעולות שאני מבצע מלבד- סרטים! כל קובץ וידאו שהפעלתי ב-media player לא הסכים להיראות על מסך הטלויזיה. עכשיו, אני יודע שהסיבה לכך היא שפיענוח הקובץ מתבצע על המחשב, ולכן לא ניתן לראות אותו בטלויזיה (מאותה סיבה שלא ניתן לעשות Print screen על סרט). אני לא מאמין שאין דרך לראות קבצי וידאו על מסך הטלויזיה, האם מישהו יודע מה הדרך לעשות זאת? תודה.

• 6 תגובות
    • 642 צפיות
  6. Started by ashbit_q,

שלום יש לי מחשב שקניתי לפני שנה וחצי. המפרט הוא: לוח אם גיגבייט s3 ga p35 מעבד e6750 2.6 כ.מ. gf 8800 gt השאלה שלי היא האם שווה להחליף לוח אם שתומך בשני כ.ט. ולקנות כרטיס מסך פשוט כגון 9400gt שיש לו 1000 מגה או שזה לא יעבוד ביחד עם מה שיש לי ואפילו יהרוס לי "הלוח אם 400 שקל אם משהוא מכיר במחיר כזה . ואם משהוא יכול להגיד לי מה הצאוור בקבוק של המחשב שלי ואם אפשר עצות לשידרוג קל שיוסיף הרבה.

• 7 תגובות
    • 642 צפיות
  7. Started by אלון ס.,

לארחונה הציעו לי מחשב עם כרטיס gigabyte radeon x800XL 256MB הבנתי לפי הפורום שיש כרטיסי מסך שיכולים להגיע לביצועים זהים... הכרטיס עולה 1900 בערך , האם הוא שווה 500 שקל יותר מכרטיסי ה GTO , GTO2 l, GT יש הבדל בכלל ??

• 9 תגובות
    • 642 צפיות
  8. חברת הטכנולוגיה מציגה ב-Computex אב-טיפוס וחזון שיוכלו להפוך את סידור הכבלים במארז לפשוט יותר - כשכל מה שכרטיס המסך יהיה זקוק לו יסופק מחריץ משודרג בלוח האםלכתבה

9. Started by swisaman,

שלום לכולם, ברשותי 5850 בודד של ספיר,הגרסא הישנה יותר(לא האקסטרים) וחשבתי על להשלים לCF בעתיד זה יהיה שווה? שמעתי ההתפלגות לא משהוא בCF .. שווה?

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  10. Started by טל קורקוס,

יש לי כרטיס מסך OB והוא פשוט " זבל " במילה עדינה למרות הפירסומים של אינטל שהוא " כרטיס גרפי משובח " בא לי להגיש נגדם תביעה יצוגית על הטעיה תסתכלו על זה פשוט בושה : 3DMARK 2001 - 3DMARK2005 - 3DMARK2006 - התוכנה עובדת כמה שניות ואז קורסת שיתביישו להם ה GF 6100 המובנה של NVIDIA יותר טוב , אז מה אני יכול לעשות עם הכרטיס מסך הזה רק אינטרנט ולשחק FIFA2001 , PQ , LARRY ? בא לי מרוב עצבים לשבת מול המפעל בקרית גת עם הבנצמרקים האלה

11. לכל מי שמעוניין להציג את ה FPS ואת טמפ' הכרטיס שלו בעת משחק מוזמן להתקין את הגירסה האחרונה של ה ATI TRAY TOOLS , יש להכנס ל Tools & Options ולבחור מה להציג באופציה Onscreen Display . לי זה עובד מצויין. FYI

• 6 תגובות
    • 641 צפיות
  12. Started by inglor,

אני עובד עכשיו דרך הX1900XTX שלי עם 2 מסכים. אני רוצה (אני צריך הרבה מידע מולי כל הזמן) לעבוד עם 4, עם מחשב אחד כמובן. הייתה כאן כתבה על הכרטיס מסך שמאפשר זאת.אני לא רוצה מערך CROSSFIRE, אני רוצה עוד כרטיס יותר חלש שיאפשר לי לחבר עוד שני מסכים לעבודות שלא כרורות בתלת מימד. ראיתי X1600 שעושה את זה בPCIEx1 בכתבה, אבל לא הצלחתי למצוא מקום שמוכר אותו. יש לי סלוט PCI וסלוט PCIEx1 פנוי, הXTX מחובר בPCIEx16.

13. השאלה בכותרת. תודה

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  14. Started by Natan_Rozen,

היי שלום אני מנסה לחבר את הכרטיס הזה לטלויזיה, כעיקרון הכל עובד. הבעיה היא שהתצוגה שהוא משדר היא חופפת, וברגע שאני מטעין סרט רואים אותו רק על הצג של המחשב ובצג של הטלויזיה רואים את המדיה פלייר עם חלון שחור ריק. אני רוצה לעשות שתי תצוגות, תצוגה אחת שלי ותצוגה אחת של הטלויזיה מסך ריק שאני יוכל להעביר את המדיה פלייר לטלויזיה ולצפות שם . במחשב שלי היה בתצוגה, כאן: מן 2 מספרים כאלו, 1 ו-2 וכאשר הייתי מצרף את ה-2 זה פשוט היה מוסיף עוד מסך ריק בצורה פשוטה. איך אני יכול לשנות את זה למצב הזה? (אין לי עצבים וכוח להתעסק עם כל התוכנות של nVIDIA, יותר מדי מסובך.)

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  15. העובדה שקשה מאוד עד בלתי אפשרי להשיג כרטיסי מסך שולחניים מדור ה-Ampere בחנויות מדאיגה את NVIDIA - אבל לא מספיק בכדי לשבש את התוכניות להשקת הדור החדש גם בשוק הנייד, כך נראהלכתבה

16. Started by e-Pit@m,

שלום, ברשותי לוח אם מיקרו atx מבוסס nforce630, עם כרטיס מסך מובנה ג'יפורס 7100. אני מעוניין להתקין עכשיו רדאון 4850. מה הסדר פעולות הנכון להסרת הכרטיס מסך המובנה (מבלי להסיר את הדרייברים של ה-nforce), והתקנת הכרטיס מסך החדש? תודה.

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  17. אהלן יש לי 2 כרטיסים 460 GTX 1 גיגה SLI בקיצור פרמטתי תמחשב התקנתי תדרייבר של הכרטיס מסך והודעה של NVIDIA קפצה לי ואמרת אחד מהכרטיסים רץ על מהירות מאוד נמוכה חבר את הכרטיס לאחד הסלוטים המהירים משהו כזה לא זוכר בידיוק תמשפט המלא. הלוח שלי הוא ASUS MAXIMUS IV והכרטיס הראשון מחובר לסלוט הראשון והכרטיס השני מחובר לסלוט האחרון הנה תמונה שעשיתי איך שהכרטיסים עכשיו האם זה בסדר ככה?או המיקום שלהם לא נכון? תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 641 צפיות
  18. Started by gtsaf0,

מאז שהוא קיים אצלי (חצי שנה) המהירויות שלו משתנות לGPU 165 וMEMORY 300 Mhz הקבוע הוא GPU:750 MEMORY:873. השאלה היא למה זה יורד לי ככה? הכרטיס חם מידי או פגום? טמפ' קבועה 38.5+-.

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  19. רכשתי את הכרטיס asus gtx 570 http://www.asus.com/Graphics_Cards/NVIDIA_Series/ENGTX570_DCII2DIS1280MD5/ יש ברשותי לוח אם asus p5q וספק כח Thermaltake toughpower 600w האם הם מספיקים לעבודה עם הכרטיס הנ"ל? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  20. Started by Godlike2k,

המפרט שלי הוא: Intel Core 2 Quad Q6600 Stepping G0 ASUS P5N-E SLI Palit Geforce 8800GT Sonic 512MB PQI 800MHZ 2GB - סטיק אחד זהו בעקרון, אני שואל כי בחלק מהבדיקות הגעתי ל13 FPS וזה כמו בדיקות חוזרות כאלה... שכחתי התמונה http://img443.imageshack.us/img443/8223/27933697qu1.jpg

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  21. Started by DeadHunt,

האם כדאי להחליף לוח אם שיש לי שהוא AGP ללוח שהוא PCI-E ? -המטרה היא משחק

• 7 תגובות
    • 641 צפיות
  22. Started by ashkii,

אני מבין שהביצועים של ה1950XT חזקים יותר מזה של ה1950PRO אבל השאלה שלי היא האם כדאי לי להשקיע כסף ב1950XT, כאשר אני בספק אם אני בכלל אצטרך אותו למשחקים שאני רוצה לשחק: HEROES 5, CALL OF DUTY2/4, TOTAL WAR 2. אני לא חושב שמשחקים כאלה דורשים יותר מה-1950PRO ואולי אפילו פחות מזה. אין לי יותר מדי כסף לבזבז ולכן אשמח אם אני אוכל להסתפק ב-1950PRO. בתודה מראש עבור תשובותיכם המלומדות.

• 7 תגובות
    • 641 צפיות
  23. Started by LielZ,

אוקיי היום הרכתי ת5850 ואני חושב שאני לא מקבל תביצועים שאני אמור לקבל , כגון בקריסיס 1680*1050 המשחק מגיע ל30 fps שיא על איכות הכי גבוה ונופל ל20 ונדיר שמגיע ל35 עכשיו בeverest כתוב לי בלשונית של הכרטיס מסך core clock 157 mhz original-725 זה הגיוני?

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  24. מה אתם אומרים? כדאי לי? http://www.btech.co.il/Product.asp?Pid=MAG-MS776s&Cat2Cat1ID=10&Cat2ID=13 או שעדיף להוסיף קצת וללכת על חברה אחרת?

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  25. ATI RADEON 9800 PRO איך הקרור שלו? המרכיב של הכרטיס הוא ATI ועכשיו אני רוצה לדעת איך הקרור כי אם זה חרא קרור אני קונה קריסטל אורב ומכריב עליו עם משחה טרמית סילבר 5 משהו BSET וגם מה כדאי לשים על הזכרונות שלו? חשבתי http://pch.co.il/docs/pd-1025959623.htm או שהסקינים יותר מדי גדולים המלצות בבקשה ואם אפשר גם מידע על הקריסל אורב מה אתם חושבים עליו ?

• 3 תגובות
    • 641 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.