כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
http://www.gecube.com/products-detail.php?prod_cat_pid=&prod_cat_id=166&prod_id=65116 אם אני זוכר נכון ,עד עכשיו כרטיס 1950PRO נחשב להכי חזק באפיק AGP [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום, הלך לי ה 8800GTS שלי, ואני מחפש כרטיס מסך חדש. בעיקרון אני כבר כמעט ולא משחק במשחקים, ככה שבעיקרון אני מחפש את הכרטיס מסך הכי זול שינגן לי HD ב 100%. זה הדבר שחשוב לי בעצם, ניגון HD בצורה מעולה. אם הוא במקרה על הדרך יוכל להריץ גם משחקים בצורה סבירה, מה טוב. אין לי מושג כמה כרטיס כזה אמור לעלות, ככה שאין לי תקציב. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך GEROTCE TI 4200 ואני רוצה לחבר את במחשב לטלויזיה איך ?
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ואני כרגע מתקין את הדרייבר לכרטיס מסך X1950XT 512MB באמצע ההתקנה פתאום מופיעה לי שגיאה שרושמת שאני צריך להתקין קודם כל משהו שקשור ל-VGA ואז ההתקנה נעצרת מישהו יודע מה עלולה להיות הבעיה?
-
- 8 תגובות
- 667 צפיות
-
-
ממה מושפע ה Refresh rate ? מכרטיס המסך או מהמסך עצמו ? או אולי משניהם ? מהוא ה Refresh rate המומלץ ביותר ? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני קונה בזמן הקרוב את הכרטיס GeForce 6800 Ultra Deluxe וראיתי בתמונות שלו שיש לו שתי כניסות לחשמל... השאלה שלי היא איזה ספק טוב יכול להחזיק אותו בלי בעיות. תודה.
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
המחשב שלי מלפני 3 שנים: AMD athlon 64 bit 3200+ 2.01GHz 2GB זכרון כיום אני משתמש בכרטיס מסך שנמצא על הלוח אם.6100 של NVIDIA אני רוצה לשחק משחקים חדשים ולכן מעוניין לקנות כרטיס מסך כמו 4850 סביבות 600 ש"ח האם הכרטיס הזה הוא יותר מידי חזק, אפשר להסתדר גם עם משהו נמוך יותר? האם כרטיס כזה יתאים מחשב שלי (יש לי כניסת PCI E) האם מספיק בכרטיס זה כדי לשחק במשחקים חדשים מסוג ירי גוף ראשון, אסטרטגיה NFS וכו'? תודה
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
יש לי כרגע את ה- 7300GT ואני רוצה לדעת אם אני צריך להחליף ספק כוח בשביל ה-8600
-
- 9 תגובות
- 667 צפיות
-
-
בצער רב לאחר ניסיונות החייאה שנמשכו למעלה משעתיים אני נאלץ להרים ידיים ולהכריז על מותו של ה FLYVIDEO 98 שלי. כעת מתחיל מסעי הארוך במציאת כרטיס שיחליף את הזבל שבזבל (FLYVIDEO), אנא המליצו לי על כרטיסי טלויזיה איכותיים וזולים ושיוכלו אפילו לעשות CAPTURE נורמלי אם יתחשק לי במחירים סבירים לכל כיס. אנא מכם, עיזרו לי להגיע להחלטה, אני תקוע ללא טלויזיה ואני עוד אשתגע..... יניב.
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שבת שלום. איזה כרטיס מסך באפיק AGPX8 יספיק לי כדי להריץ את המשחק PES2008 על ההגדרות הגבוהות ביותר? כיום יש לי FX5200 שמשרת אותי נאמנה יותר מ4 שנים יחד עם המחשב (מאז רק הספק כח הוחלף, הקודם נשרף), רוב העבודה שלי על המחשב היא משרדית (בעיקר גלישה ומסמכים) ולכן אני צריך כ.מסך הכי מינמלי שיש שיעלה את המשחק על HIGH. כאשר ניסיתי לשים על HIGH הוא מזהה שהכרטיס לא תומך ולכן אין לי אפשרות בכלל לסמן ובכך ולנסות להריץ את המשחק על האיכות הזו. באיכות MEDIUM המשחק אומנם פועל אך "רץ" עם תקיעות כל 2 שניות וככה אי אפשר לשחק. ועל LOW אני משחק חלק אבל הגרפיקה על הפנים, אומנם אני נהנה אבל הגראפיקה הורסת. בהתייחסותכם אנא רישמו איזה כ.מסך מסדרת NVIDIA ואיזה כ.מסך מקביל מסדרת ריידון יספיק לי להגד…
-
- 7 תגובות
- 667 צפיות
-
-
-
יש לי מעבד Athkon 64 במהירות של 2.2 ג'יגהרץ וכ' מסך של לידטק gf 6600gt extreme 1 ג'יגה זכרון קיבלתי תוצאה של 1572 נקודות. זה טוב?
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
מעכשיו כל כרטיסי המסך יתמכו רק בpcie 2.0 ?? הכרטיסים של סדרה 9 יתמכו בזה? מי שיש לו pcie רגיל לא יוכל לשדרג להם?
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
שלום, אני זקוק נואשות להמלצה אודות כרטיס עם פונקציה VIVO שיכול להציג ולהקליט בו זמנית תמונה ברזולוציה של 750X550~ בממשק DVI ובזמן ההקלטה מסוגל להראות את התמונה בלי עכבות נראות לעין. שאלה קשה, אני יודע... GTX470? ??? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום. מהכתוב בפורום נראה שמומלץ להתקין על כרטיס מסך מערכת קרור בנוסף ו/או במקום המקורית. מאחר וכל המערכות הנ"ל כוללות מאווררים משלהם, מה הטעם בכרטיס פסיבי? הסבר כולל יתקבל בברכה (כולל את חסרונות הפסיבי). ולמקרה הפרטי שלי: אני מתעניין ב- Asus GeForce 7600GS Silent/HTD 256MB, PCI-E Passive 1. האם להחליף את גוף הקרור המקורי (נניח בזלמן 900)? 2. האם ספק של 400W מספיק לשתי האופציות הנ"ל? בתודה וברכה.
-
- 6 תגובות
- 667 צפיות
-
-
כולם דיברו על 17 לאפריל אך מתברר שרק יצאו דגמים חדשים מישהוא יודע מתי יהיו ירידות מחירים של אנוידיה או כבר היו
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
הי לכולם, אני די לא מעודכן בטכנולוגיה העכשווית של כרטיסי המסך. כרגע יש לי zotac 260gtx ואני מעוניין לשדרג אותו. אני מחפש כרטיס מסך בסביבות 1000 שקל רצוי של NVIDIA השאלה עם יש משהו במחיר הזה שייתן לי שיפור ביצועים ששווה את ההשקעה או שהכרטיס שיש לי עכשיו עדיין מספיק טוב? למשל ב witcher 2 מעל להגדרות נמוכות כבר בקושי סוחב. השימוש של המחשב הוא רק משחקים, יש לי מסך lcd 20 מעבד I5 ו4 ג'יגה זכרון. תודה לכל מי שישיב .
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אני צריך המצלה לכרטיס מסך: קירור פאסיבי DVI VIVO אין הגבלת תקציב. מה מומלץ?
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
לארחונה הציעו לי מחשב עם כרטיס gigabyte radeon x800XL 256MB הבנתי לפי הפורום שיש כרטיסי מסך שיכולים להגיע לביצועים זהים... הכרטיס עולה 1900 בערך , האם הוא שווה 500 שקל יותר מכרטיסי ה GTO , GTO2 l, GT יש הבדל בכלל ??
-
- 9 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום, רכשתי אתמול כרטיס ENGTX460 TOP של ASUS ראיתי שיש לו שני חיבורי מתח, מישהו יודע איזה מהם לחבר או לחבר את שניהם? כי עם הכרטיס הגיעה מתאם בודד ולא זוג. לי בכל מקרה יש בספק שני חיבורים כאלה אז אם תגידו שצריך לחבר את שניהם אין עם זה בעיה. מצורפת תמונה של חיבורי המתח:
-
- 6 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך למשחקים ברזולוציה 1920*1080 בתקציב 800 שקל+- אני חושבתי על 7850sapphire 1GB שאר המפרט: AMD FX x8 Eight-Core FX-8120 Gigabyte 990XA-UD3 AM3+, 990X, 8GB Crosair 1600MHZ SeaSonic 520W Modular 80 מישהו יכול להמליץ על הכרטיס הזה או על אחד אחר? מישהו קנה מחו"ל ויכול להמליץ ?
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
http://www.twintech3d.com/products_features.asp?num=164#b2 מצד אחד ... או מצד שני ! http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Spec.aspx?ClassValue=VGA&ProductID=2726&ProductName=GV-NX88S512H-B מה עדיף ? מה כדאי מה ההבדל בניהם ? המפרט שלי : מעבד : intel core 2 quad q6600 2.40 ghz זכרון ראם : 2 ג'יגה , 2 כרטיסים של ג'יגה , kingston DDR2 לוח אם : intel p35 NEO expressed chipsed based מסך : samsung syncmaster 2243bw (22 אינג' , זמן תגובה 5 ms .. רזולוציה 1680X1050 , ניגודיות 1:8000 ) האם אחד הכרטיסים לא תואם ? והאם יהיו בעיות כלשהם עם אחד מהם.. אני פשוט רוצה שכל המשחקים ירוצו ח-ל-ק תודה מראש על העזרה !
-
- 7 תגובות
- 666 צפיות
-
-
-
קניתי כבר מסך חדש :-\ לא שאין לי מה לעשות עם מסך חדש, אז זה לא כזה נורא וגם אולי הוא יתן שיפור בתמונה אז סבבה אבל בכל מקרה הMAG 786FD קיבל טיפול קטן. הפוקוס שנדפק קשות ממש הרס לי ת'עיינים, אז דבר ראשון מורידים BRIGHTNESS וCONTRAST וזה מחדד את התמונה ומוריד את התשתוש אבל אי אפשר לעבוד על מסך חשוך כל הזמן בכל מקרה לאחר קצת בירורים, שיפוד מעץ וקצת משחקים אני ואחי הצלחנו לחדד את התמונה במסך בצורה דרסטית, אני אפילו חושב שהמסך עוד יותר חד מלפני ההתפגרות שלו יש שני חורים מאוחרי המסך, חור אחד לקווים אנכים ואחד לאופקים ואם מכניסים לשם מקל (וחשוב שלא יעביר חשמל כמובן) אפשר לשחק שם עם איזה גלגל קטן שמכוון את הפוקוס, לא היה לי מושג שדבר כזה קיים עד היום
-
- 7 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום לכולם.. ;D יש לי 8800gts 320mb evga(הסדרה הישנה) ואני חושב לשדרג לSONIC 512 MB 4870 של PILAT\ השאלה שלי היא מה אחוז שיפור ביצועים שה 4870 יתן לי לעומת ה8800 שיש לי ? והאם כדאי לשדרג לכרטיס מסך אחר בטווח המחיר(למשל 260gtx )? מפרט מחשב: מעבד c2d 6750 2.66\ זיכרונות 2gb 800mhz cl4 ocz לוח-אם:gigabyte p35-ds3l ספק :chiftec 550w מסך : 19" (אני קראתי שה4780 הוא אוברקיל על המסך הזה אבל 1200 זה לא כזה יקר וגם יש לו סיכוי לסחוב משחקים כבדים בעתיד)
-
- 6 תגובות
- 666 צפיות
-