כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
אני לא מבין מה זה אומר ואיך בדיוק עובד ? יש לי 9600 xt וכנראה שהוא אמור לעבוד עם האפליקציה עכשיו אני מנסה להבין כאן איך זה שכל פעם שאני מזיז את הסמן במאפיינים ל X8 הוא מבקש ממני לבצע אתחול כדיי שההתקן ייכנס לעבודה ולאחר מכן אני רואה ששום דבר לא השתנה . מה אני עושה ?
-
- 8 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי ווינדוס XP SP2 והתקנתי את הדרייבר של ATI עם קטליסט קונטרול סנטר ואחריי שהמחשב עושה ריסטרט יש לי שגיאה CLI.EXE אתחול תקין של בישום נכשל ניסיתי להתקין מחדש את הדרייבר ניסיתי דרייברים שונים ושום דבר לא עוזר שמתי תמונה למטה שלהבעיה תודה רבה לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 636 צפיות
-
-
כי בינתיים יש לי כרטיס מסך און בורד
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש הבדלים גדולים בינו לבין AGP? כי אני רוצה לקנות לוח והשאלה אם שווה לי עם ה-PCI-E או AGP.. אני רוצה ליקנות את ה-X800XT PE בגירסת PCI-E.. השאלה מה משתלם לי, ומה יהיה טוב לעתיד? תודה.
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
כשאני משחק בWIC, המהנהל תצוגה שלי קורס והמשחק נתקעה. יכול להיות שהכרטיס חם מידי (אל תשאלו אותי לגבי טמפרטורה כי משום מה בויסטה אני לא יכול לבדוק) או שבכלל הכ. מסך פגום? מפרט בצד
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
למישהו יש מידע האם הכרטיסים של גיגה בייט 3080 שורה תחתונה עובדים כמו שצריך? וספציפית לדגם GIGABYTE GEFORCE RTX 3080 GV-N3080EAGLE OC-10GD תודה
-
- 2 תגובות
- 892 צפיות
-
-
ובבקשה אם ראיתם אז לתת את השם של החנות כי אני באמת רוצה לקנות.....
-
- 24 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם רוחב הפס של תקן ה-Thunderbolt יצליח לאפשר לכרטיסי דור ה-Ampere לפעול כהלכה? בקרוב נוכל לגלות זאת, תודות לדגמי ה-eGPU החדשיםלכתבה
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
- 1 follower
-
-
אני עומד לרכוש את הכרטיס ורציתי לשמוע חוות דעת ממי שיש לו או שיודע עליו ... איך הביצועים שלו ( לכידת וידיאו אנלוגי בעיקר ) האם הוא נתמך ע"י תוכנת העריכה פרמייר ? תודה מראש לעוזרים! http://www.pcpower.co.il/product_info.php?cPath=131_119&products_id=1136&osCsid=c5b61330c6bfa6cef669d084ddceb6db
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלוש יצרניות שונות מאמצות תצורת Mini-ITX קומפקטית במיוחד עבור ה-GeForce RTX 3060, כך שגם מערכות מחשב ממוזערות יוכלו ליהנות מיתרונות הדור החדש - במידה והזמינות לא תאכזב פעם נוספתלכתבה
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
- 1 follower
-
-
חבר'ה אני מחפש כרטיס מסך איכותי וזל שיתן לי את התמורה הטובה ביותר לכסף.התקציב נמוך עד 300 שקל אבל חשוב כרטיס HD. איזה כרטיס הכי טוב אנ אוכל לקנות במחירים של 250-300 שקל... הנה המפרט: [ Processors / Intel® Core2 Duo CPU E7400 @ 2.80GHz ] Processor Properties: Manufacturer Intel® Corp. Version Intel® Core2 Duo CPU E7400 @ 2.80GHz Serial Number To Be Filled By O.E.M. Asset Tag To Be Filled By O.E.M. Part Number To Be Filled By O.E.M. External Clock 266 MHz Maximum Clock 4000 MHz Current Clock 2798 MHz Type Central Processor Voltage 1.2 V Status Enabled Socket Designation LGA775 [ DIMM1: Kingston (2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM) ] לוח אם של אינ…
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
שלום.. פרסמתי את זה בפורום קולנוע ביתי ואמרו לי שלא מתאים, אז אני ינסה כאן... יש לי בעיה... פעם היה לי כרטיס מסך של Nvidia וחיברתי לטלוויזיה והכל היה נחמד. החלפתי לכרטיס מסך ל Ati radeon 9600 pro ומאז החיבור לטלוויזיה מופיע רק בשחור לבן. יש בכרטיס חיבור כזה של ATI, דומה לS-VIDEO, שלפי מה שהבנתי הוא יחודים שלהם, ויש מתאם לבננה קוקסיאלית רגילה, אליו כמובן מחובר אותו כבל בו השתמשתי בעבר ומגיע לטלוויזיה. שיחקתי עם כל ההגדרות, PAL למינהם, NTSC... עדיין על הטלוויזיה מופיע רק שחור לבן. החלפתי דרייברים, לא עזר. לאחרונה קניתי טלוויזיה חדשה, וגם איתה חוזרת אותה תופעה בדיוק (נסיתי אליה את כל הנסיונות שנסיתי בעבר..). אז נגמרו לי הרעיונות.. הכרטיס שלי דפוק? אולי המתאם הזה לא בסדר? או…
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
שלום אנשים אני מחפש לקנות מסך LCD 19 והתקציב שלי הוא 1300 האם תוכלו בבקשה להמליץ לי על דברים?? ועוד דבר האם מישהו מכיר את החברה AOC שאיבורי עובדים איתה? איך המסכים שלהם הם מומלצים?
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
מישהו יודע מתי ה-RADEON 9700PRO צריך לצאת? וכמה הוא צריך לעלות בערך? וכמה הגירסה היותר חלשה שלו ה-RADEON 9500 צריך לעלות? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 928 צפיות
-
-
קראתי את ה FAQ ורק עוד יותר השתגעתי. אודה לכם אם תוכלו לעזור לי, איזה דרייברים מעודכנים אני צריך ומאיפה להוריד יש לי את הכרטיס של ג'יגה בייט אם זה עוזר אני כבר לא יודע מה להוריד :s05: נ.ב יש איזה OC או אופטימיזציה של BIOS לכרטיס זה?
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אהלן, מופיע לי הודעה שאני יכול לעדכן את הדריבר של הכרטיס מסך. זה מוריד לי אותו אוטומטית ומוכן להתקנה. השאלה שלי האם אני צריך להסיר את הדרייבר הקודם ולהריץ כלים למחיקת שאריות או שה catalyst software update עושה הכל לבד?
-
- 7 תגובות
- 883 צפיות
-
-
לאח שלי התקלקל המחשב. היה לו במחשב כרטיס מסך NVIDIA 8800GT. יש לי את המפרט שבחתימה וחשבתי להוסיף את ה8800GT ככרטיס מסך נוסף לGTX470. האם כדאי לעשות את זה? האם זה יהיה טוב וישפר את הביצועים של המחשב? האם הלוח אם והספק כוח מתאימים?
-
- 6 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום. ברשותי לוח gigabyte ma785gm us2h כרטיס מסך sapphire hd4550. שניהם אמורים לתמוך בתכונה הנ"ל. עבדתי לפי ההוראות בספר של gigabyte- הגדרתי internal mode to uma surround view disabled init display onchip vga. בתפריט של ה ccc לא מופיעה עמודה של crossfire/ אודה לעזרתכם. נדב
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני קונה: X800 XT PLATINUM EDITION ו ARCTIC COOLING ATI 4 מה החברה הכי מומלצת? מתלבט בין ספיר ,קלאב3די, פאוור כולור,גיגהביט .. מה הכי מומלץ? תודה.. (ואם אני שם מאוורר במרחק 5 ס"מ מההיטסינק.. בנוסף למקרר ארטיקים זה יתן הבדלים או לא שווה?) תודה
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
היי חברים? אני יכול להשיג 5850 במחיר טוב. כרגע יש לי 4890 והמעבד בOVERCLOCK @3.2 GHZ CORE 2 DUO הספק מחזיק את הכרטיס על הגבול אני לא יודע עם הספק יחזיק את את הכרטיס 5850 הבנתי שה5850 צורך פחות חשמל. הכרטיס יחזיק את המחשב שלי? Eagle-Tech DRAGON No P/S Blue Black Red ATX Case HEC (Herolchi) WIN-550UB 20/24 pin ULTRA QUIET Po Intel Core2 Duo 2.66GHz 6MB E8200 CPU@3.2ghz Arctic-Cooling Highend Low Noise Freezer 7-Pro fo Gigabyte GA-P35-DS3L P35 DDR2 OCZ OCZ2RPR8002GK 4-4-4-15 (2x1024)MB 800MHz Reap Sapphire Radeon HD4890 WD WD5000AAKS 500GB 7200rpm 16MB Buffer S-ATAII H
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
למה לא ניתן לכוון כרטיס מסך NVIDIA ל- 4:4:4 , מצורף תמונה לא דרך RGB או YCBCR גם לא ניתן לכוון טווח דינאמי פלט כל פעם שמנסה לשנות או חוזר לנתונים שבתמונה , מסך HDMI 2.0 כרטיס סמך 2070 לבלו ריי חיצוני אין בעיה לעבוד ב- 12 BIT RGB או YCBCR ולמחשב כן יש בעיה ?
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
- 1 follower
-
-
מה יותר עדיף למחשקים כרטיס X800PRO או 6800GT למחשקים כבדים תודה
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס באיזור ה 500-600 ש"ח (מוכן לחרוג אם יש משהו משתלם) אין העדפה לAMD/Nvidia,אין צורך בOC.רק חשוב שיהיה אמין ושלא יתחמם יותר מדי,ושכמובן יתאים למפרט הנוכחי. מפרט נוכחי: ספק כוח XFX P1 450S 450W מארז NZXT SOURCE 210 i5-2400 3.1ghz לוח אם H61M-HVS זיכרון Kingston 4GB 133mhz (שכנראה שאחליף בקרוב ל 4GB X 2 מדגם אחר) תודה.
-
- 3 תגובות
- 978 צפיות
-
-
SAMSUNG 710N-2-Black 17" LCD Monitor http://www.newegg.com/app/viewProductDesc.asp?description=24-001-171&depa=0 LG Electronics L1710SK 17" LCD Monitor http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=24-005-028&depa=0 או ה- LG F700P *האם סוף סוף תוכלו לענות לי האם 16ms יעשב לי גוסטינג במשחקים? תודה
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
הDXDIAG מציג לי REV 0, ומישהו רשם בפורום מעבדים שיש לו REV 0.8 לא הבנתי טוב או משהו?