עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by dorish,

אז ככה אני קורא פה כבר כמה ימים ואני מחפש כמה דברים אחד זה מסך LCD חייב שיהיה שחור וטוב ראיתי מסכים ב 3600 אני יכול לקנות במחיר כזה אבל אני חושב שזה בזבוז של כסף אז תמליצו לי בבקשה למסך שנותן את התמורה הכי טובה בכסף ליחס לעבודה. ושוב חייב להיות שחור. ואני מחפש כרטיס מסך שחייב להיות של ASUS במיחר של בין 1000 ל 2000 ואני צריך כרטיס טלויזה כי אני מחבר את המחשב למקרן וככה אני משחק אז ששוב תיהיה את התמורה לכסף הכי טובה וגם איך אני מקליט סרט ממצלמת וידיאו למחשב באיכות הכי טובה. באיזה כרטיס? שוב עדיף שהכול יהיה מחברת ASUS תודה ושנה טובה לכול גולשי האתר.

• 1 תגובה
    • 499 צפיות
  2. Started by Guarding angel,

מה קורה עם NVIDIA וסדרת הG80? נראה לי שהם הולכים לגנוב את ההצגה

• 29 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. לא ממש הבנתי את הרעיון לשווק כרטיסים שנפתחים לכרטיסים טובים מאוד כמו המקוריים למשל ה2GTO שנפתח לX850XT PE וכמו NVIDIA שמשווקת כרטיסים כמו ה6200 ש"נפתחים" ל6600GT?

• 12 תגובות
    • 990 צפיות
  4. Started by Guarding angel,

נכנסתי לאתר NEWEGG.COM וראיתי שם 6600GT עם קירור קצת משונה: http://www.newegg.com/Product/Showimage.asp?Mode=&Type=Refurbished&Image=14-140-048-01.jpg%2C14-140-048-02.jpg%2C14-140-048-03.jpg%2C14-140-048-04.jpg%2C14-140-048-05.jpg%2C14-140-048-06.jpg&CurImage=14-140-048-02.jpg&Description=Apollo+AGP+6600GT+Geforce+6600GT+128MB+GDDR3+AGP+4X%2F8X+Video+Card+-+OEM ומישהו מכיר אולי את החברה הזאת?

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  5. Started by Azmodan,

יש לי כרטיס radeon 9200se של gigabyte שמראה כבר סימני עצלנות אני מעוניין בהצעה לכרטיס מסך AGP, עד 600 ש"ח - אם אפשר שכולל VIVO תרגישו חופשי

6. Started by idan1,

שלום לכם שאני חדש פה בפורום ואני על סף קניית מחשב חדש סופסוף ,אבל יש לי התלבטות לגבי הכרטיס מסך. האפשרויות שחשבתי עליהם זה X800GTO או 6600GT. לפי מה שהבנתי (תקנו אותי אם אני טועה) זה של-6600gt יש טכנולוגיה שאין ל-X800GTO, שמשחקים בעתיד ישתמשו בטכנולוגיה זו. אני רוצה שהמחשב יחזיק לכמה שנים טובות, ולכן אני לא יודע מה לבחור. . . אשמח לקבל את עצתכם ;D

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by blabla2002,

כך היום משתחרר הr520 וכבר דלף גילון נתונים מדי ati [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  8. Started by liiight,

לצערי אין לי שום ידע בנושא. אני הייתי שמח לקבל המלצה למכשיר שתומך DIVX6 וXVID עם תמיכה לתרגום כמובן. אני יודע שיש הרבה פורמטים של תרגום, אז אני מחפש מכשיר שיתמוך בהם. תודה מראש

9. אז ככה : http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1205#download אלו הדרייורים 81.82, נחשבים כבטא אבל אנוידיה משחררת אותם היום ככה שאפשר לבדו את אלו ביינתים. בעיקר מרביחים אנשים ה7800 וכפולי הליבה. אז יאללה, הורידו ופרסמו בנצ'ים (בעיקר של FEAR). לא לשכוח לתת פרטים של הבנצ'ים שלכם.

• 8 תגובות
    • 874 צפיות
  10. Started by M7a,

חברה דרגו את החברות הבאות מבחינת אמינות טיב ואיכות ... ASUS GIGABYTE POWER COLOR SAPPHIRE MSI ולמה אני מבקש את זה... אני רוצה לקנות כרטיס מסך אבל הפעם אני רוצה כרטיס מקצועי וחזק, כזה שיריץ בכיף כל משחק שיש היום באיכות הטובה ביותר ובלי בעיות! התקציב שלי הוא 3000 ש"ח אשמח מאוד שתדרגו לי אותם כדי שאוכל לדעת איפה להתחיל, לפני שאני בוחר איזה צ'יפ אני רוצה לדעת מה החברה האמינה והטובה ביותר מבין אלו.. נ.ב מפרט המחשב שלי הוא: intel pentium 4 2.66MHz 512MB INTEL 845 תודה

• 7 תגובות
    • 689 צפיות
  11. לטענתה 90 אחוז מהחזרות הכרטיסים נעשות ב-60 הימים הראשונים לאחר הקנייה. עקב כך צרכנים כמעט ולא משתמשים באחריות בשנים הבאות ולכן היא לא רואה לנכון לתת אחריות של יותר משנה. נשמע טיפשי? ועוד איך שכן. עם זאת חלק מהחברות שמשווקות כרטיסים של ATI ימשיכו לתת אחריות משלהם על כרטיסי המסך בלי קשר להורדת האחריות של ATI. http://www.legitreviews.com/article.php?aid=253

• 10 תגובות
    • 865 צפיות
  12. Started by ברק,

לאחרונה אני רואה את הלוגו של HDTV רבות על כרטיסי מסך. השאלה שלי היא למה, האם המחשב הנוכחי הבסיסי לא מסוגל להתמודד עם איכות שכזאת מבחינת קידוד, הקרנה על מסך CRT ? אם לא אז איזו חומרה חיונית ע"מ שנוכל לראות HDTV הסרטים בקוויק טיים שמתיימרים להיות בתקן זה לא רצים חלק במיוחד אבל אני חושב שזה בגלל מהירות החיבות וכמות הנתונים. כל מידע יעזור. תודה.

• 11 תגובות
    • 849 צפיות
  13. Started by Black_Citadel,

עולה 300 שקל פחות מה730B שתכננתי עליו... אבל חשבתי על זה, אין לי צורך לחסוך במקום, והמחשב למשחקים וסרטים, הדבר היחיד שמרתיע אותי הוא הקרינה וכאבי העיניים מהCRT שסבלתי מהם מספיק עם הPROVIEW שלי.... אז ככה, איך המסך הזה ? ומה ההבדל בינו לבין ה997MB ?

14. Started by הני,

קניתי מחשב חדש (P4) עם צורב DVD של NEC. כרטיס מסך: ATI RADEON 9250 128 MB + TV + DVI. רוצה בתור שלב ראשון לראות דיסק DVD קיים וחוקי ולא מצליחה!!! שומעת קול אך המסך שחור (מנסה לראות בתוכנת BSPLAYER). מה עושים? אני חדשה בעניין DVD ואשמח לקבל עזרא או הפנייה למידע מרוכז בנושא.

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  15. יש לי מסך MAG 796FD עם שפורפרת Trinitron של SONY. המסך בן 5 וחצי שנים ועד כה עבד מצויין..., לפני שבוע לערך התחיל המסך להציג אקראית תמונה סגולה לגמרי... מזה אומר?, פעם בכמה זמן שמתחשק למסך הוא הופך כולו לגוונים של סגול ואני בטוח שהבעיה במסך מכיוון שיש לי כאן לאפטופ וגם בו הבעיה ישנה...(שאני מחבר את המסך לVGA) זה קורה לרוב בשעות הערב-לילה עכשיו, הרחקתי את כל השנאים והמגנטים מהמסך... על מנת לצאת מהמצב הסגול אני מכבה אותו למשך דקה עד 5 דקות ואז פותח והכל חוזר לעצמו(לפעמים הוא חוזר לעצמו ואז עוד פעם עושה את הבעיה ואז אני עוד פעם ועוד פעם מתקן....) השאלה היא, מה גורם לזה?, ואיך אפשר לתקן... תודה מראש לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 703 צפיות
  16. Started by freesoul23,

שלום, אני מעוניין להחליף את הכרטיס מסך שיש לי(Geforse2 mx 200) בכרטיס מסך יותר חדש, בתקציב עד 400 שקל ובחנויות אמינות שניתן להזמין דרך אינטרנט ושיהיה מותאם לדגם של לוח אם שלי שתומך עד AGPX4 . המחשב שברשותי הוא:פנטיום 4 1.6 עם לוח אם:ecs p4IBAS chipset i845, כמו כן שמעתי טענות שדגמים של לוח אם כמו שלי עושים בעיות עם כרטיסים יותר חדישים ממה שיש לי(בזמן התקנת הדרייבר) האם יש שחר לטענות? תודה מראש

• 29 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by compman112,

נגיד לי יש Gladiator.dvdripXVID ויש Gladiator.DVDR מה יותר טוב? מאיפה לי אם לא קידדו את הXVID לDVDR כי אחרי הכל...כל מה שעובר קידוד אז האיכות שלו נעשת פחות טוב לא?

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  18. Started by Jack_g,

יש לי כרגע כרטיס זמני 6200 PCIE עד שה GTO שלי מגיע. ניסיתי לראות סרט בטחוויזיה שאגב מולטיסיסטים מבית סוני) ולא משנה איזה הגדרות אני שם בכל זאת אני רואה בטתוויזיה בשחור לבן , שיניתי ל PAL לא עזר וגם ל NTSC גם לא עזר. מה אפשר לעשות? תודה.

• 7 תגובות
    • 619 צפיות
  19. Started by Guarding angel,

לילה טוב ושנה טובה יש לי התלבטות חזקה בין 2 כרטיסים שמציעים לי אותם בזיל הזול בקומבינה... מצד אחד את ה6600GT של GIGABYTE http://www.tweaktown.com/document.php?dType=review&dId=761&dPage=1 מצד שני את ה6800LE של LEADTEK http://hardware.gamespot.com/Leadtek--Nvidia-GeForce-6800LE-AGP-128MB-21326-S-9-9 http://www.tbreak.com/reviews/article.php?id=325 מצטער על השעה המאוחרת ומאחל לכם לילה טוב ושנה טובה..

• 9 תגובות
    • 922 צפיות
  20. Started by gadhaw,

אני קונה בימים אלו כרטיס מסך חדש... חשבתי על לקנות 9600XT של POWERCOLOR ב-920 ש"ח אך ראיתי שב-80 ש"ח יותר מוכרים 9700PRO. שמעתי שה-9700 הוא כרטיס טוב בהרבה, זה נכון? הוא שווה את ההשקעה למרות שמדובר בכרטיס ישן יחסית? הערה: הלוואי והיה לי תקציב ל-9800PRO אבל אין לי... המטרה שלי היא שהכרטיס יחזיק כמה שיותר זמן (בערך שנתיים), לא קריטי שבסוף ימיו הוא יריץ משחקים ברזולוציה הכי גבוהה

21. Started by oli(v)er,

קניתי מחשב שהמטרה שלו היא למוסיקה ואני ממש לא מיתעסק במישחקים אבל סתם יש לי שאלה האים הכרטיס שקניתי XFX FX5750 128MB DVI, PCI-E? הוא ממש מעפןןן

22. Started by davis5,

איפה אפשר למצוא ביוס לצריבה של הכרטיס הנ"ל תודה ???

• 3 תגובות
    • 494 צפיות
  23. שלום, לאחרונה קניתי כרטיס מסך חדש ATI Radeon 9250 ויש לי מספר שאלות בנוגע לשימוש ב-TV out (בעיקר בגלל שהייתי רגיל לדרייבר של nVidia עד כה): 1. האם יש אפשרות לעשות קיצור כלשהו (מקש קיצור או קיצור דרך על שולחן העבודה וכו') בכדי להרחיב את שולחן העבודה ל-TV out (במקום "מאפייני תצוגה->מתקדם->בחירת מסך 2 -> הרחב...") ? 2.א. כאשר אני משתמש ב"מתג בין תצוגות" (כלומר רק מסך מחשב או רק TV) אז כשאני עובר למצב ה-TV הכל בסדר, אבל כשאני חוזר רק למסך המחשב הוא לא חוזר לקצב הריענון שהיה לי (85Hz) אלא קובע ל-60Hz וצריך לשנות ידנית. יש דרך להגדיר שיחזור לקצב ריענון שהיה לי (כלומר ל-85Hz) ? 2.ב. דבר דומה ל-2.א. - כאשר אני משתמש במצב "חפיפה", כשאני חוזר למצב של צג יחיד גם אז הוא מחזי…

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  24. שלום, בקרוב אני קונה מסך דק התומך בחיבור דיגיטלי (DVI). כיום כרטיס המסך שלי (מבוסס FX5200) מאפשר רק חיבור אנלוגי (D-Sub). ברצוני לדעת האם ההבדל באיכות התצוגה בין שימוש בחיבור אנלוגי לדיגיטלי (DVI) הוא ניכר ונראה לעין? האם ההבדל בא לידי ביטוי גם ב- "עבודה משרדית" או רק במשחקים / סרטים? ולסיכום: במידה וההבדל הוא ניכר אני שוקל לקנות כ.מסך מבוסס R9550 ותומך DVI (אני לא משחק הרבה כך שאין לי צורך במשהו יותר חזק). האם לדעתכם המעבר מוצדק או שההבדל באיכות אינו כל כך משמעותי? אשמח לקבל תגובות מאנשים שהתנסו בעבודה עם 2 סוגי החיבורים. תודה מראש לכולם..! עומר שקדי.

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. מה עדיף לשים על לוח אם מתאים 7800GTx או 2 כרטיסים של 6800GT האם יש הוכחה כל שהיא ששני כרטיסים מכפלים את הכוח ? :s05:

• 6 תגובות
    • 642 צפיות

דיונים חדשים בפורומים