כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב חדש עם מסך LCD AOC LM728 עם זמן תגובה של 8 MS.. עכשיו יש לי בעייה כאשר אני מנסה לראות סרטים במסך מלא התמונה נראית מפוקסלת לחלוטין! (זוהי לא תופעת גוסטינג) ממש כמו שתיקחו סרט עם ביטרייט נמוך ותגדילו אותו למסך מלא ותיראו את הריבועים המפוקסלים בדיוק אותה תופעה רק עם סרטים באיכות טובה.. אני עובד ברזולוציה הטבעית של המסך מישהו יודע מה הבעייה? תודה מראש~!
-
- 11 תגובות
- 834 צפיות
-
-
סימנתי את האופציה "Force TV detection" ומאז היא נשארה מסומנת ואין לי מושג איך לבטל את הדבר הזה. אמנם בזמנו זה עזר, אבל עכשיו זה סתם מציק.... התפריט עצמו זה של nVidia... אז כל שיש לו כרטיס של נווידיה יכול לסמן את האופציה הזאת ולראות איך לבטל (החלטה שלכם)... [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
איפה אפשר להשיג כבל DVI 3 מטר עדיף שחור חובה בארץ?
-
- 5 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום לכולם, על-פי המלצה שקיבלתי בפורום מפרטים, ושחוזקה על-ידי המלצה של חבר, קניתי כרטיס מסך Leadtek FX6200 עם מחשב חדש. בהתחלה חובר מסך LCD 710T בחיבור ה-DVI והכל נראה פשוט מעולה. ללא ספק אחת מהתצוגות הטובות שראיתי, עבדתי ככה כמה ימים והייתי מאוד מרוצה. הבעיה היא שהמחשב לא נועד לעבוד עם המסך הזה אלא עם מסך CRT Hitachi 19 ישן קצת אבל איכותי. כשחובר מסך ה-CRT בחיבור האנלוגי ראיתי שהתמונה פשוט מזעזעת. לא רק שהמסך מטושטש (עד כדי כך שממש בלתי אפשרי להתרכז בקריאת טקסט) אלא גם יש לפעמים כמו גלים על המסך. חיברתי שוב את מסך ה-CRT לכרטיס הישן שאליו היה מחובר והכל היה חד כמקודם, כך שבטוח שהבעיה היא בכרטיס. איך זה יכול להיות ?!? האם יתכן שהכרטיס יהיה כל-כך איכותי ביציאת ה-DVI אבל כל-…
-
- 7 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום , אני חדש פה ורציתי את עזרתכם. אני מתלבט בין 2 מסי LCD 17" 1. SAMSUNG 730B 2. VIEWSONIC VG712 שניהם עולים אותו הדבר בערך 1650 ש"ח תודה
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
הgf4mx העלוב שלי גוסס בייסורים קשים (רותח במאמץ - במיוחד Guild Wars - ומפוחם בקצוות :-X ) אני מחפש מחליף כמה שיותר זול הדרישות: - AGP (לוח אם עם סלוט AGPx4) - תמיכת חומרה בDX9 - עמיד בפני Guild Wars - תמיכה בpixel shader 1.1 לפחות (B&W2) - אם אפשר.. שיריץ FEAR (מצידי ב 200x320 ו256 צבעים - העיקר שירוץ ולא יסרב לעלות בגלל חוסר תמיכה במשהו) יש בksp כרטיס fx5500 ב295 ש"ח (אם אני לא טועה הוא עומד בדרישות הנ"ל...) - יש משהו עדיף באותה סביבת מחיר?
-
- 7 תגובות
- 626 צפיות
-
-
איך הכרטיס הזה לעומת ה9550 שלי? לאיזה כרטיס של הדור החדש הוא משתווה? הוא שווה קנייה ב400 שקל ללא אחריות וחדש?
-
- 6 תגובות
- 835 צפיות
-
-
עם יציאה למסך דק אם צריך בישביל המסך.. תודה
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
-
מחפש את הדרייבר הכי חדש של NVIDIA למעבדים כפולי ליבה שמעתי שהוא מוסיף עוד 30% לכרטיס בערך
-
- 6 תגובות
- 920 צפיות
-
-
-
היום הסתכלתי מקרוב על המסך ואז ראיתי מן קו דק שחוצה אותו ובדקתי שזה לא הרקע אלא המסך עצמו מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
בקיצור יש לי את הכבל, הכל מחובר וטכנית עובד אבל התצוגה בTV רועדת אני רוצה לדעת על איזה הגדרות לכוון איזה תדר? איזו שיטת שידור? איזו רזולוציה? וכו'.... תודה על העזרה
-
- 7 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שמעו אני עברתי בפורםו פה על הכל בFAQ וערכתי חיפוש ולא מצאתי משהו שמסביר את העניין הזה אם אני לא טועה silentpipe זה סוג של קירור ללא מאוורר נכון? כמו הכרטיס הזה: http://www.memorypc.co.il/default.asp?catid={B636F15F-87B1-4807-A6FC-19436F99406F}&details_type=1&itemid={FFC721DE-0F2F-4FA5-9799-A5EEC903DD1C} אז אם אין לכרטיס מאוורר הוא מתחמם יותר? והאם שווה בכלל לקנות את הכרטיס הזה הוא מסוגל להריץ את CS 1.6 על 100FPS במחשב כמו שלי?
-
- 11 תגובות
- 777 צפיות
-
-
קיבלתי עם הכרטיס מסך איזה משהו תוכלו לראות אותו בתמונה השאלה מה זה בכלל ומה עושים איתו הוא לא היה מחובר לכרטיס הביאו לי אותו בתוך שקית כזאת הכרטיס המדובר הוא ?6600GT 128MB DVI, TV, PCI-E? GIGABYTE תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
מישהו בבקשה יכול להביא לי עידכון לכרטיס מסך הזה GeForce FX 5900XT
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
ה 6800GS חזק בהרבה מה-RX1600XT ותומך גם הוא ב SM3.0 ומתומכר גם כמוהו . מה לערכתכם משתלם יותר ?
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כרטיס מסך לחבר, בממשק AGP, והתקציב הוא כ1500 ש"ח (גג) הוא יכול לקנות רק מחר, אז אנחנו מוגבלים לחנויות שנמצאות בחיפה בלבד. המחשב הוא כזה: AMD 64 2800+ 1024MB DDR 400 ולוח נחמד של ג'יגה בייט... חשבתי ללכת אולי על FX6800 בKSP יש את: ?MSI? - ?GF FX6800 128MB TV, DVI? ב1300 ש"ח או ?PINE? - ?xfx 6800 128MB DVI, TV? ב1480 ש"ח מה ההבדל בין שניהם? האם הם חזקים יותר מ6600GT? יש אלטרנטיבות יותר טובות לתקציב הזה?(חנויות בחיפה בלבד) תודה!
-
- 7 תגובות
- 941 צפיות
-
-
אהלן, ראיתי את המסך הזה ?SAMSUNG? - ?TFT 17'' 721S 8MS +PIVOT? ,ואני מעוניין לדעת איך הוא. תודה.
-
- 4 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום אני קונה מחשב חדש ואני קונה לוח שתומך ב SLI וספק שגם תומך אני קונה GF7800GT רציתי לדעת אם ההוספה שלי של בערך 1000 שקל של לוח תומך SLI וספק הרבה יותר חזק שווה את זה ככי נגיד עוד חודשיים אני יקנה עוד GF7800GT זה יהיה ממש משמעותי? יש למשהוא איזה מאמר או גרפיים שמראים איך זה SLI לא ראיתי שכותבים פה יותר מדי אז חשבתי אולי לקנות לא SLI ןאז אם ה 1000 שקל שחסכתי לקנות את ה GF7800GTX מה אתם אומרים אני יותר בכיוון של ה SLI לפי דעתי שאלה מאוד מעניינת וקשה לאיזה צד לבחור אז רק גרפיים וחומר בדוק יוכלו לענות על השאלה הזאת וגם אז זה לא יהיה חד משמעי מה שבטוח זה רק תאורטי שזה פי שניים יותר טוב זה בטוח לא ככה השאלה כמה זה באמת יותר חזק ובכמה ה GF7800 GTX יותר חזק מ GF7800 GT תוד…
-
- 8 תגובות
- 657 צפיות
-
-
(אל תגידו לי שנווידיה או ATI הם מיצרות את השבבים כי את זה אני יודע) כל תגובה תתקבל בברכה
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
אני לא יודע מה לקחת או של ati או power color ??
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
דפדפתי פה ושם באנטרנט ומצאתי שעדיין מוכרים את ה9800XT איך הוא לעומת הכרטיסים כגון ה6600GT וה6600 הרגיל? האם הוא עדיין כרטיס חזק? http://shop.spc.co.il/product_info.php?cPath=1_4_25_78&products_id=431 http://www.palit.com.tw/en/products/vga_9800xt.html
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עד לפני כמה חודשים היתי משחק DOOM3 והכרטיס היה מגיע מקסימום ל68 מעלות. מאז לא ממש שיחקתי. היום התחלתי לשחק את Prince of Persia The Sands of Time ופתאום ראיתי שהוא מגיע ל82 מעלות!! חשוב לציין שפתחתי את המארז.. אם הוא היה סגור בטח היה נצלה לי המחשב. אגב, הכרטיס הוא של MSI. http://www.msi.com.tw/program/products/vga/vga/pro_vga_detail.php?UID=621 אני זוכר ששמעתי פעם משהו באיזה ביקורת על זה שהצלעות קירור יכולות להתנתק מהכרטיס או משהו.. יכול להיות שזה מה שקרה? אם כן אז איך בודקים/מתקנים?
-
- 10 תגובות
- 817 צפיות
-
-
http://www.albatron.com.tw/english/it/vga/specification.asp?pro_id=136 תכננתי לקנות 9550 אבל אז ראיתי את זה, האם זו גרסת TC ?כי לא כתוב, וגם כתוב שזה 128 ביט כדאי או לא ? (אם זה לא TC אז המחיר די אטרקטיבי)
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-