עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. איך מגדירים בדרייבר של NVIDIA שיהיה במשחקים AFx16? סיבה(אם זה מעניין אתכם): אני רוצה שב-CALL OF DUTY 4 יהיה AFx16, ואולי בעוד כמה משחקים בעתיד. ולמה ב-CALL OF DUTY 4 אפשר להגדיר AA עד x4, אי אפשר להגדיר שזה יהיה גבוה יותר.

2. Started by Moty_p,

שלום לכולם יש לי שאלה, אם זה: כבל HDMI אז מזה היציאה הזאת שיש בכרטיסי המסך? זה לא TV OUT זה דומה לזה מאוד רק עם יותר פינים פשוט קניתי לא מזמן מחשב חדש עם כרטיס מסך ג'יפור 9600GT ויש בוא את זה זה מגיע כזה עם כבל ויוצא ממנו כזה כמו S-VIDOE אבל בצבע כחול אדום וירוק לא צהוב מזה איך קוראים לזה? ועכשיו לגוף השאלה: אני מחפש כרטיס מסך מסוג AGP עדיפות ל - Nvidia שיעלה 300 שקל או 350 גג הכי חשוב, שיהיה לו את החיבור הזה שעליו דיברתי שאני יהיה יכול לחבר אותו לחלק הזה שמתחבר לפלזמה שיש לחבר שלי בבית חיבור הירוק האדום והכחול הזה זה HD תודה לכל העונים מראש

3. Started by Kataklystic,

שלום לכולם היום בשעה טובה קיבלתי את המחשב החדש מפרט בצד אם אתם רוצים אין לי בעיה לעשות בנצ'ים לכרטיס מסך או לרכיב אחר ספקו לי את התוכנה ואני אבצע עד עכשיו אני מאוד מרוצה למרות ששיחקתי רק World in Conflict. על הדרך אני רוצה להגיד תודה רבה לעדי מp-see באמת בן אדם רציני עמד בכל הציפיות שלי ונתן שירות אדיב ואיכותי אני ממליץ לכל מי שמעוניין לקנות מחשב או חלקי מחשב באיזור לקנות ממנו (החנות ממוקמת במרכז המסחרי בקרית יובל ירושלים).

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  4. nVIDIA GeForce FX7800GT/VIVO 256MB או ATI Radeon X1800XL/2DHTV 256 MB תקציב לא משנה

• 8 תגובות
    • 630 צפיות
  5. היי, כמו בכותרת רק אציין דגם ותמונה הדגם: GV-N66T128VP תודה רבה ;D עריכה: שמתי לב שהעבירו את התראד, מצטער כנראה לא שמתי לב....

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  6. Started by Superj3w,

אני רוצה המלצות לכרטיס מסך שיריץ לי חלק את המישחק החדש FEAR ושלא ילך לזבל אחרי שנה אבל עד תקציב של 1000 שקל נגיד זה הלוח אם שלי: Gigabyte GA-8S648FXP-RZ 5 PCI, 1 AGP, 3 DDR DIMM

• 6 תגובות
    • 630 צפיות
  7. לא יודע למה אבל התקנתי את העידכונים הקריטיים של WINDOWS UPDATE בWINDOWS98SE ועכשיו אני לא יכול לשחק במשחקים או לשמוע מוזיקה כי הסאונד פשוט השתבש .כל המשחקים עובדים מהר מידי ואין סאונד נורמלי במשחקים הוא מקרטע במיוחד בהפעלה .יכול להיות ש6800GT לא נתמך על ידי WINDOWS 98SE? כי לא הייתה לי הבעייה הזאת עם FX5700LE עם אותו כרטיס קול כך שזה לא קשור לכרטיס קול, אודה למי שמתמצא בנושא ויוכל להשיב לי.

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  8. יש קובץ מצורף על כול האיקונים יש את הקווים אם אני נכנס לאיזה משחק כול המסך מרוך הורדתי דריברים חדשים הכול עדין לא עוזר [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  9. Started by kikoos,

אני רוצה לקנות כרטיס טלווזיה למחשב כדיי לחבר את הסוני למחשב וגם בשביל לראות טלווזיה.. מישהו מכיר וממליץ על הכרטיס AVerTV Box9 Aver Media ?? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=402228 חייב עזרה אין לי שמץ בכרטיסי טלווזיה..

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  10. Started by lmlm,

אני רוצה להסיר את CCC ולהתקין דריבר בלעדיו ,רק הדריבר והגדרות אני אסתדר עם ATI TRAY TOOLS או שתמליצו לי על תוכנה אחרת איך אני מסיר את הCCC והדריבר בצורה הנכונה ואחר כך מתקין את הדריבר בלי? יש תוכנה שמסירה דריברים ו CCC? ואפשר לינק לדריבר הכי חדש של ATI (6.8) ללא הCCC? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  11. השאלה בכותרת.... תודה לעוזרים מראש

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  12. יש תוכנה או שיטה לדעת איך עובד המשחק ? D3D או OPENGL ???.....

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  13. כולם מדברים על פלטרים... שאני משחק במשחק לדוגמא COD2 אז אני נותן על כול האפשרויות של הגרפיקה על "גבוה" וזהו... אין שום דבר שמזכיר את המילה פילטר.... מישהו יכול להסביר לי מה זה? ואם זה בכלל קיים בתפריט של המשחק הזה ובמשחקים בכללי? תודה לכולם.

• 8 תגובות
    • 629 צפיות
  14. אני רוצה לדעת איך אני מוודא שהכל טוב עם הכרטיס מסך שלי ואיזה ציון הוא אמור לקבל ב3dmark 05 ועל איזה הגדרות תודה..

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  15. גם אני חיפשתי דרייבר מתאים לכרטיס שלי (Sapphire X1950PRO) ואז ראיתי באתר של ATI (עכשיו כבר AMD ) שיש דרייבר מיוחד לכרטיס הזה: https://support.ati.com/ics/support/kbAnswer.asp?questionID=23582 יש הורדה למטה מקווה שמותר לפתוח על זה אשכול, אם לא סליחה, תנעלו.

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  16. Started by The_Godfather88,

שלום רציתי לדעת איזה כרטיס מסך עדיף וכדאי לי יותר לקנות מהבאים: 1)9800PRO 256MB 256BIT עם מאוורר VF700 של Zalman, ו Heat Sinks על הזיכרונות, עובד על 430/380. כולל האריזה המקורית וכל מה שמגיע איתה (גם המאוורר המקורי נמצא), יד שניה, מחיר: 600 ש"ח(כאן באתר). 2)?Radeon X1600 Pro 512MB, DVI, PCI-E? Graphics Engine ATI Radeon X1600PRO Video Memory 512 MB DDR2 Engine Clock 500MHz Memory Clock 540MHz(270MHz DDR2) RAMDAC 400MHz Bus Standard 16 lanes PCI Express Memory Interface 128-bit Max Resolution 2048x1536 TV Output Yes VGA Output Standard 15-pin D-sub DVI Output DVI-I 2nd VGA Output Yes, via DVI-to-VGA adaptor Adaptor/Cable bundled S-Video & composit cable DV…

• 6 תגובות
    • 629 צפיות
  17. Started by amitaihasnes7,

שלום. פעם הראשונה בחיים שלי עשיתי בדיקה לכרטיס מסך בעזרת התוכנה -3DMARKs06. אני לא יודע אם הציון שנתנו לי הוא טוב אז תגידו לי מה אתם חושבים עליו. זה המפרט שלי- CPU-AMD ATHLON64 3800MHZ AM2 MEM-1024mb 667mhz single channel cl5 DDR2 GPU-geforce7600gs OS-windows xp pro sp2 הציון שיצא לי הוא 2175 זה בסדר?

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  18. אני מחפש כרטיס מסך "שיסחוב" את המחשב שלי למשך התקופה הקרובה אולי הרחוקה בכל מקרה אתם יכולים לראות את המפרט שלי בפרטים אתם חושבים שזה כרטיס שיתאים לי??או שיש לכם כרטיס יותר טוב להציע בסביבות המחיר הזה?? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_1943_1945&products_id=15451 תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 629 צפיות
  19. Started by vero,

שלום. מהכתוב בפורום נראה שמומלץ להתקין על כרטיס מסך מערכת קרור בנוסף ו/או במקום המקורית. מאחר וכל המערכות הנ"ל כוללות מאווררים משלהם, מה הטעם בכרטיס פסיבי? הסבר כולל יתקבל בברכה (כולל את חסרונות הפסיבי). ולמקרה הפרטי שלי: אני מתעניין ב- Asus GeForce 7600GS Silent/HTD 256MB, PCI-E Passive 1. האם להחליף את גוף הקרור המקורי (נניח בזלמן 900)? 2. האם ספק של 400W מספיק לשתי האופציות הנ"ל? בתודה וברכה.

• 6 תגובות
    • 629 צפיות
  20. Started by motogt,

השאלה בכותרת עשיתי חיפוש ולא מצאתי, ולחפש בשרשור 8800GT זה התאבדות( 55 עמודים, והספירה נשמכת).

21. Started by Asot,

חבר'ה,השבוע שידרגתי בשעה טובה לQ6600 עם לוח אם ASUS P5K,ו2 ג'יגה זכרון,ועכשיו נשאר לקרוא למלך... Geforce 8800 GT,GTS,GTX...320 640 מי יותר ראוי??? יש הרבה גרסאות ואני רוצה לדעת וליהיות בטוח שאני עושה קנייה נכונה,מי ייתן יותר מענה למשחקים עתידיים ועל מי יותר כדאי להשקיע?? כמובן שהמטרה העיקרית כרגע היא קרייסיס,אבל לא רק,משחקי עתיד זה לא פחות חשוב... תודה רבה רבה על העזרה

• 5 תגובות
    • 629 צפיות
  22. היי אפילו ASUS הגדולים ... אחרי שסוף סוף חיברתי את כל המערכת החדשה שלי...! וקניתי אסוס 8800GT חדש בחנות הרכבתי את כל המערכת : GIGBYTE GA-N680SLI-DQ6 2*1024 OCZ 454 3DAURORA 570 Samsung SyncMaster 225BW E6750 + 3DROCKET HD 500WD 16MB RWDVD LG*20 ספק 1200W TETMALTAKE קיצר מערכת עובדת כמו חמאה ... אחרי התקנת וינדוס והתקנה של משחק אחד כיביתי את המחשב אחרי שהתלקתי אותו שוב חשכו עייני !! המחשב מכבה את עצמו לבד... נדלק ושוב מכבה את עצמו כנראה שלא יודע איזה חיישנים הGIGABYTE האלה שמו בלוח הזה ... קיצר המסך ירוק עם מלא קווים לא ניתן לראות תמונה ברורה ! היה לי מן רינצצוד ותמונה כזו שהיה לי כרטיס מסך 440MX במחשב הישן שידעתי שהלךם הכרטיס וגם כאן אותו דבר רק שהכרט…

• 9 תגובות
    • 629 צפיות
  23. תודה מפרט בצד. בעיקר למשחקים לא כבדים ותכני HD

• 9 תגובות
    • 629 צפיות
  24. Started by dannielr,

שלום לכולם, אני מנסה למצוא דרייבר למסך MAG s776 ואני לא כ"כ מצליח עד כה... ניסיתי באתר של MAG, אבל לא מצאתי את מה שאני מחפש. תודה מראש, דניאל

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  25. מישהו קצת יכול להסביר על דרכים שאפשר להקליט מהטלוויזה (ממיר) למחשב.. ממש שיהיה לי איזה קובץ MPEG או AVI של משהו שהקלטתי מהממיר. אני מתאר לעצמי שאפשר עם כרטיס טלוויזיה אבל אין לי אחד כזה ואנלא יודע איך מתעסקים עם זה.. נדמה לי שאפשר בחלק מנגני הוידאו האיכותיים למיניהם כמו iAudio אפשר.. איזה עוד דרכים יש? (ואנלא מדבר על לצרוב על DVD ואז להעתיק את זה למחשב..)

• 5 תגובות
    • 629 צפיות

דיונים חדשים בפורומים