עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני צריך את הכרטיס עבור המחשב שלי לסלון יהיה מחובר אך ורק אל הטלויזיה תווך המחירים המקסימלי הוא 1000 ש"ח אבל עדיף פחות

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  2. Started by _idank_,

איזה כרטיס יותר טוב למשחקים G FORCE PCIX6200 או REDAON X300? או שיש כרטיס אחר יותר טוב מהם באותם המחירים(פחות או יותר)? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 663 צפיות
  3. Started by ilPAL,

היי, אחרי קריאה של ההודעות בפורום אני מתלבט בין שני כרטיסים: ה-HD3850 הזה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5102 או ה-8800GTS הישן הזה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5163 אני מתכנן גם לקבל מידיד 2x512mb ל-DDR1 של הלוח שלי אז אני לא מוסיף כרגע זכרון (אלא עוד כחודש). בכל מקרה אני רוצה מחר או מחרתיים לקפוץ לקנות ואני מתלבט בין הכרטיסים וכרגע נוטה לכיוון ה-HD3850. המחירים כמעט זהים (איזור ה-990 ש"ח ב-KSP). מה דעתכם? אם יש למישהו מחיר יותר זול או עדיפות מבחינת אחריות או משהו כזה אני אשמח לשמוע גם... תודה מראש, ilPAL המפרט שלי (מה שרלוונטי): AMD Athlon 64 X2 Dual-Core 3800+ (2.0GHz) DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D PQI 400MHZ PC3200 Dual Channel 1024MB 2-3-3-6 Sapphire X800GTO 256MB …

• 6 תגובות
    • 663 צפיות
  4. לא יודע למה אבל התקנתי את העידכונים הקריטיים של WINDOWS UPDATE בWINDOWS98SE ועכשיו אני לא יכול לשחק במשחקים או לשמוע מוזיקה כי הסאונד פשוט השתבש .כל המשחקים עובדים מהר מידי ואין סאונד נורמלי במשחקים הוא מקרטע במיוחד בהפעלה .יכול להיות ש6800GT לא נתמך על ידי WINDOWS 98SE? כי לא הייתה לי הבעייה הזאת עם FX5700LE עם אותו כרטיס קול כך שזה לא קשור לכרטיס קול, אודה למי שמתמצא בנושא ויוכל להשיב לי.

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  5. Started by Dym,

המסך מדגם 9klr, ונקנה לפני כ-4 שנים. המסך לא חד ומטושטש בכל רזולוציה ובכל קצב רענון. משחק עם הגדרות ה-moire לא משפרות את המצב. לפני שאני זורק אותו לפח וקונה חדש - האם יש אפשרות לתקן את זה?

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  6. Started by OgANDi_BoY,

כתוב עכשיו בכרטיסים החדשים על היציאה הזאת מה היא?

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  7. Started by ofekd23,

אני צריך כרטיב מסך עד 1400 ש"ח תומך DirectX11 טוב מאוד למישחקים עדיפות לחיבר HDMI שיתמוך במישחקים כמה שיותר כבדים

• 5 תגובות
    • 663 צפיות
  8. שלום! קניתי מחשב מאייבורי ללא כ. מסך(כי על כרטיסי מסך הם לוקחים מחירים יחסית גבוהים), וכעת אני תקוע כבר שבוע וחצי עם מחשב ללא כרטיס מסך - כלומר משקולת נייר ממש יקרה. התכנון המקורי היה לרכוש את ה MSI 9800pro (עליו המליצו לי פה בפורום) מKSP, אך התברר שנגמר שם המלאי של כרטיס זה, ובכל חנות אחרת בארץ(ותאמינו לי שבדקתי בהרבה חנויות), והמלאי של כרטיס זה לא יחודש מכיוון שזה לא כדאי לחנויות המחשבים למכור אותו- אבל כרטיס כדאי בהחלט לצרכן. מה שעוד שבKSP(שזו החנות הכי זולה לכרטיסי מסך, ויש מבחר טוב) נגמר המלאי של כל הכרטיסים בצ'יפסט של ATI, והוא יתחדש בתקווה היום או מחר. אז מה אני רוצה? המלצה על כרטיס מסך טוב עם הצ'יפסט של ATI, שישתווה בביצועים(או אף יעלה) לr9800pro, ויהיה באותו איזו…

• 9 תגובות
    • 663 צפיות
  9. Started by adebisi,

שלום.. אז ככה..המפרט שלי זה : E6600 Asus p5b deluxe Supertalent 1G x2 ddr800 Gygabtye aurora 570 Seagate barracuda 320GB צורב DVD יחיד Corsair 520w HX series וכרגע 1950pro. מאז שקניתי את המחשב תכננתי לשדרג בלפחות ל-GTX אחרי כמה חודשים שזה עכשיו. רציתי לשאול אם הספק שלי יכול להחזיק גם את הגרסאות המומהרות של EVGA למשל כל ה-ACS3 KO או אפילו את ה-ULTRA הרגיל. ואם מישהו גם יוכל להדגים איך הוא חישב אני אעריך זאת כי אני רוצה ללמוד גם :] תודה רבה (לא ידעתי אם זה מתקשר יותר לפורום ספקים או כרטיסי מסך סליחה מראש)

• 9 תגובות
    • 663 צפיות
  10. Started by amitaihasnes7,

שלום אני קצת מבולבל. אני יודע שה-7600gs אמור להיות יותר טוב מ-6600gt. אבל אני רואה שה-6 עולה הרבה יותר מה-7 (אני מתעצל לכתוב את המספר השלם ;D)

• 8 תגובות
    • 663 צפיות
  11. Started by x-boy_24,

שלום. קניתי לפני כשבוע את הכרטיס HD4770 . בהתחלה שמתי את המהירות של המאוורר שלו ל60% והטמפרטורה במנוחה הייתה בערך 35-40 . עכשיו שמתי את זה לאוטומתי והטמרטורה במנוחה היא 46 . http://img695.imageshack.us/img695/4484/74292785.jpg הטמפרטורה בסדר ? לא עשיתי OC . מה עדיף לשים על 60% או להשאיר את זה אוטומתי ? תודה .

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  12. Started by Achilllles,

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=507804.0 אשמח אם תגיבו פה או שם, מחפש עזרה נואשות.

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  13. כן, הסמן פשוט נהייה ענקי פתאם בלי כל אזהרה מוקדמת ולא ניתן לשנות חזרה, האם מישהו נתקל בתופעה המוזרה ??

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  14. Started by LielZ,

אוקיי היום הרכתי ת5850 ואני חושב שאני לא מקבל תביצועים שאני אמור לקבל , כגון בקריסיס 1680*1050 המשחק מגיע ל30 fps שיא על איכות הכי גבוה ונופל ל20 ונדיר שמגיע ל35 עכשיו בeverest כתוב לי בלשונית של הכרטיס מסך core clock 157 mhz original-725 זה הגיוני?

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  15. Started by House M.D.,

יש לי כרטיס מסך HD4770, אני מפעיל עליו Assassin's creed 2 על ההגדרות הגבוהות ביותר ועל הרזולוציה הטבעית, והוא פועל על 30FPS, מספיק אך עדיף שיהיה יותר. הפעלתי את GPU-Z ברקע, שיחקתי קצת וכשמזערתי ראיתי שהמשחק ניצל כל הזמן כ-50% מהכרטיס (GPU load), לפעמים 70% אבל לעיתים רחוקות מאוד. האם יש דרך לגרום למחשב לנצל יותר את הכרטיס ולשפר ביצועים? אני עם הדרייברים הכי מעודכנים.

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  16. יש את שני הסוגים...איך אני יכול לבדוק מה מותקן אצלי במחשב???

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  17. יש בהגדרות של ה- 3d בכרטיס מסך העדפות מרקם וורמת פירוט מרחד )mipmap) ושאני מפעיל אותם ולא את הפילטרים המשחק נראה כאילו אני משתמש בפילטרים ואפילו נראה יותר טוב משהו מוכן להסביר לי יותר על הדברים הנ"ל? והאם יש צורך להפעיל אותם שמפעילים פילטרים גם?

• 5 תגובות
    • 663 צפיות
  18. Started by g1zey,

יש לי שתי שאלות 1) האם שווה להוסיף קצת כסף ולקנות את ה xfx6800 של PINE במקום לקנות את ה 6600GT 2) איזה דגם הכי מומלץ לקנות של 6600GT כי יש כל מיני חברות , ואין לי מושג מה עדיף.. *יש לציין שאני מדבר על גרסאת AGP *

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  19. Started by yonni,

ברשותי כרטיס לכידה וידאו אנלוגי PINACCLE DC10 PLUS שהוא דוגם ב-NTSC. זאת אומרת שהוא יכול לדגום PAL רק בשחור לבן. יש דרך לשנות משהו בכרטיס כדי שידגום בPAL???

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  20. Started by dogday,

לא רשום בדגם של הכרטיס שהוא מוחלש או משהו פשוט רשום : geforce fx 5900 ללא xt. הנה הכרטיס: http://www.pch.co.il/docs/pd-1408736042.htm שווה או שזה דגם מולש של 5900??? תודה!!!

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  21. תראו, בפנדה הQ17 - עולה 2800 שקל. הL70S - עולה 2170 שקל. פה: http://www.newegg.com/app/ViewProduct.asp?submit=manufactory&catalog=20&manufactory=1927&DEPA=1&sortby=14&order=1 הQ17 - עולה 299$!! ממש ממש זול אפילו יותר מה731PF של בנקיו שעולה 2000 בישראל.309 דולר שם. הL70S - עולה 289$ הבדל של 10 דולר בחול, הבדל של 600 שקל בישראל (אני יודע שהL70S עולה 2500 בממוצע אבל בכל זאת משו מוזר בפנדה..). מישהו יודע איך אפשר לקנות משם את הQ17? כי 300$*4.5 = 1350, וגם אולי המכס גג 2000 לא? אין בישראל שוחטים במחירים :[ עריכה: התבלבלתי בפורום, נא להעביר לתצוגה וגרפיקה בבקשה.

22. Started by KiDi,

אני קונה לאבא שלי מחשב בשביל אינטרנט ומשחקי פוקר/שש בש און ליין בלבד... בלי יותר מדי בלאגן הלוח אם שאני קונה הוא Foxconn 865GV7MC, שהוא אחלה בשבילי רק שהחסרון היחיד שלו הוא שאין לו AGP. רציתי להביא את הכרטיס מסך הישן שלי מהמחשב הישן ולחבר לזה, יש לי את הRADEON 9100 הישן ישן ישן.. קיצור רציתי לשאול אם הכרטיס המשולב של אינטל יותר טוב מהכרטיס שכתבתי למעלה ומה כבר יהיה אפשר להפעיל איתו? חשוב לציין שמסך LCD אמור להתחבר למחשב הזה.. תודה

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  23. האופן בו נוכל למצוא את דגמי משפחת ה-ARC Alchemist מתבהר עוד קצת - ויהיה דומה לדרך בה NVIDIA ו-AMD פועלות בתחום כבר שניםלכתבה

24. מישהו ניסה לשחק פעם משחקים איכותיים בחיבור למסך טלוויזיית LCD? הרזולוציה של מסכים אלו לא ממש גדולה ולכן לדעתי אין צורך בכרטיס מסך חזק במיוחד. האם אני טועה?

• 6 תגובות
    • 663 צפיות
  25. Started by sagyle,

שלום לכולם בניתי מערכת של HTPC ואני מתלבט איזה כרטיס מסך חזק יותר- יש לי 2 כרטיסים אחד צריך ללכת למחשב ראשי (למטרת משחקים ) ואחד לHTPC של asus http://www.overclockersclub.com/reviews/asus_en8600gts_silent/ של palit http://www.tweaktown.com/articles/1166/palit_hd_2600_xt_speed_vs_memory/index.html כמובן שאם לדעתכם הם זהים בביצועים אקח את של אסוס למחשב מדיה מכיוון שהוא שקט לחלוטין .

דיונים חדשים בפורומים