כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
האם מחירי כרטיסי מסך שבארהב לעומת ישראל יותר מוזלים? יותר משתלמים? או לא בגלל אחריות? אודה לכם אם תעשו גם על אחד הכרטיסים שמומלצים מהתארד הנעוץ למעלה בפורום.
-
- 6 תגובות
- 646 צפיות
-
-
-
קראתי את ה FAQ ורק עוד יותר השתגעתי. אודה לכם אם תוכלו לעזור לי, איזה דרייברים מעודכנים אני צריך ומאיפה להוריד יש לי את הכרטיס של ג'יגה בייט אם זה עוזר אני כבר לא יודע מה להוריד :s05: נ.ב יש איזה OC או אופטימיזציה של BIOS לכרטיס זה?
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום רב, קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך NVIDIA GEFORCE 9400GT, את המסך הראשי שלי חיברתי ביציאת DVI והוא עובד נהדר. הבעיה היא ביציאה השנייה של הכרטיס יציאת ה VGA, בה אני לא מצליח להעלות את הרזולוציה ואת הצבעים, כלומר זה עומד על 640X480 ו 8BIT צבע ואם מעלים זה חוזר אוטומטית חזרה. אני לא יודע מה לעשות ואשמח לעזרה. נ.ב. ב DEVICE MANAGER אין הערות ואזהרות. בלוח האם יש יציאה ONBOARD לכרטיס מסך - אולם ב DISPLAY PROPERTIES יש רק 2 מסכים, לא ברור לי אז אם הם DISABLED באיזו צורה כלשהי, כי אז אולי יכולתי אולי לחבר את המסך השני לשם (רק אם אין ברירה, כמובן אני מעדיף בכרטיס הראשי) [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אני מתחיל לעבוד בקיץ ואני רוצה לחסוך כדי לקנות כרטיס מסך חדש. אני מוכן להשקיע בערך 500 שקל. מה לדעתכם הכי טוב לקנות ???
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
שלום, הנני מתכוון לרכוש בקרוב מסך בכגודל 22". כנראה שאני ארכוש את הדגם הבא, אשר רבים המליצו לי עליו; Samsung 22" Wide 2253BW 2MS DVI. שאלתי היא, לאיזה כרטיס מסך אני זקוק, בכדי לנצל את המקסימום שהמסך הזה יכול לתת לי? (המחשב שלי מוכן למערך SLI) וגם, באיזה כרטיס מסך שווה לי להשקיע כרגע, בשביל שהוא יחסוך לי כסף לשדרוג עתידי? הציעו לי לבינתיים, לקחת את ה- Leadtek WinFast PX9800 GTX 512MB, אשר עולה כבערך 1.5K. האם שווה לי להשקיע כרגע בכרטיס מסך בודד זה? או ששווה לי לקנות כרטיס קצת יותר פשוט, העולה פחות ממחיר זה, אך יספק לי את אותם ביצועים כרגע. וכשיגיע הזמן לשדרג, אני אשדרג לכרטיס אחר. אשמח לשמוע את תגובותיכם. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 646 צפיות
-
-
יש לי כרטיס של Palit HD 4870 - ורציתי לדעת האם כדאי להוריד את הדרייבר של ATI או לחילופין את הדרייבר שמוצע ע"י היצרן עצמו. האם בכלל יש הבדל ביניהם? תודה, עדי
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
ברשותי מחשב ישן לפחות בן 5 P4 יש לו כרטיס מסך של ATI Readon 9000 אני מעוניין להחליף מסך למסך LCD - אינץ 20-22 האם הכרטיס הנ"ל יעשה את העבודה או שאני צריך לשדרג לאחר תודה
-
- 5 תגובות
- 646 צפיות
-
-
טוב, רציתי לדעת מי מבנהים נותן ביצועים טובים יותר? ב3DMARK ומשחקים כבדים. מה אתם אומרים?
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אוקיי , כמה שאלות. רכשתי השבוע כרטיס טלויזיה . הדגם - Leadtek WinFast PVR2000 חיברתי אותו בחריץ PCI-E והכל ועכשיו נתקלתי בבעיה עם כבל הAUDIO IN הכבל אמור להכנס ביציאה של הכרטיס ומהצד השני להתחבר ללוח אם דגם הלוח הוא - GIGABYTE GA-K8NF9 ULTRA אבל לא מצאתי את החיבור בלוח עצמו.. אם אפשר הסבר איפה הוא נמצא אני אשמח. ועוד שאלה. לחיבור הVIDEO IN יש כבל. את הכבל חיברתי והוא אמור להתחבר מהכרטיס לממיר בממיר יש בעיה.. מאחורה יש שם 3 כבלים - לבן , אדום וצהוב. עכשיו הצהוב כאמור כבר תפוס שם ואני אמור לחבר את הבננה הצהובה כשאני מוציא את הכבל הצהוב ומכניס את הכבל של הכרטיס מן הסתם בטלויזיה אין תמונה השאלה שלי מה אני יכול לעשות כדי שאני אוכל לראות גם בטלויזיה וגם במחשב בלי שזה יפריע…
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום, אני זקוק נואשות להמלצה אודות כרטיס עם פונקציה VIVO שיכול להציג ולהקליט בו זמנית תמונה ברזולוציה של 750X550~ בממשק DVI ובזמן ההקלטה מסוגל להראות את התמונה בלי עכבות נראות לעין. שאלה קשה, אני יודע... GTX470? ??? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב שמחובר לפלזמה 42 (LG) - כרגע במחשב יש כרטיס מסך NVIDIA 8400GS. הוא מריץ סרטים חלק, כולל HD ואין תלונות. לאחרונה שקלתי להחליף את הכרטיס בכרטיס אחר שיש כבר ברשותי - ATI X1950PRO. מבחינת משחקים - אין לי ספק שהוא הרבה יותר טוב ויריץ הרבה יותר משחקים מ 8400GS. אבל מה לגבי צפייה בסרטים ? איך הוא מול ה-8400GS של NVIDIA ?
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
i am buying a 19" monitor soon, and was wondering if anyone could recommend me of such a monitor, so far i have looked @ specs and the one on my list is the Hyundai Q995. i am looking for high res. @ high refresh rate, and so far this one provides it. if there are any other monitors capable of that, lemme know. price range is about 1500 nis. 10x all
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
כנס GTC של מפתחת השבבים ביפן מספק לנו פרטים חדשים אודות הארכיטקטורה הגדולה הבאה שלה לכתבה: http://hwzone.co.il/ב-nvidia-מאשרים-ליבות-pascal-עם-זכרונות-hbm2-בנפח-ורוח/
-
- 5 תגובות
- 646 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי את הכרטיס ורציתי לדעת אם ממולץ להתקין את כל התוכנות שיש בדיסק או מספקי רק את הקריסטלים שיש באתר ATI שכרגע זה 3.6
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
-
לLEADTEK יש משהו בשם MYVIVO, ניסיתי להבין מזה מתוך האתר שלהם http://www.leadtek.com/3d_graphic/winfast_px7800gt_tdhvivo_1.html זה רק אני או שזה רק חרטא? וזה לא שונה מכל VIVO אחר של יצרן אחר? כלומר סתם 2-3 תוכנות נכון? לא הבדל חומרתי או משהו כזה?
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
היי, שואל בשביל חבר שמעוניין לרכוש את הכרטיס עבור משחקים ותכן HD(ישב במערכת HTPC) יחד עם מעבד Q6600. האם הכרטיס הזה יספק את הסחורה ,במיוחד עבור HD? ובכלל מה המחיר ההוגן לכרטיס כזה בן 4-5 חודשים. תודה
-
- 8 תגובות
- 646 צפיות
-
-
יש לי את המפרט הבא האם זה יעבוד טוב עם הכרטיס מסך 6800GS של לידטק (PCI-E) אני עומד לקנות את הכרטיס בעזרת העצה שלכם :D לוח אם: Intel® Desktop Board D915GAV מעבד: Presscott 3.0Ghz pentium 4 ראם: 2*256 (אני יודע ש512 זה די קצת ....) תודה...
-
- 9 תגובות
- 646 צפיות
-
-
יש לי שאלה חשובה.. ה6600GT גירסת הPCI שלו תהיה יותר חזקה מגרסת הAGP שלו? או שזה ממש לא קשור והם יהיו אותו הדבר?! ועוד משהו תצא גירסה לAGP שהיא 256 מגה?! תודה רבה!!
-
- 10 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום, רכשתי אתמול כרטיס ENGTX460 TOP של ASUS ראיתי שיש לו שני חיבורי מתח, מישהו יודע איזה מהם לחבר או לחבר את שניהם? כי עם הכרטיס הגיעה מתאם בודד ולא זוג. לי בכל מקרה יש בספק שני חיבורים כאלה אז אם תגידו שצריך לחבר את שניהם אין עם זה בעיה. מצורפת תמונה של חיבורי המתח:
-
- 6 תגובות
- 646 צפיות
-
-
http://www.madshrimps.be/?action=getarticle&number=1&artpage=2446&articID=561
-
- 6 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אנשים אל תישאלו איזה באסה.. נפל לי מאוורר של 80 מ"מ מגובה של איזה 5 ס"מ על הכרטיס מסך בזמן שהמחשב פעל ומאז אני רואה מלא מלא פסים על המסך (בקיצור הלך הכרטיס) עכשיו יש אחריות יש הכול אבל הבעייה היא שפירגתי לו את הקרור סטוק שלו וסמתי קרור מיים בשביל הכרטיס ויש גריז מין הסתם על הליבה זיכרנות וכו וכו ואין מצב להוריד אותו מה אומרים פנדה (שהם נורא נחמדים..... :pissed:) יחליפו לי אותו??
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אני מקווה שזה לא נחשב לספאם אבל יצאו דרייברים חדשים לGEFORCE http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_78.01.html
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
מה ההבדל אם ASUS מייצרים כרטיס מסך או MSI למה ההבדלים החדים במחיר איזה חברה כדאי לקנות והאם INNO טובים?
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-