עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by cooper,

האם מישהו יודע למה אני צריך לחבר את ה1950XT גם לספק הכוח וגם לדיסק הקשיח, ??? רק לספק כוח לא מספיק :

• 14 תגובות
    • 695 צפיות
  2. כנראה שונה לאחר עידכון הדרייברים לגרסה 9.1.4.5! [attachment deleted by admin]

3. 3.2? אני פשוט לא בטוח מה להוריד מהמדור....

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  4. Started by elad_jacoby,

תראו אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש, ורציתי שתמליצו לי על כרטיס מסך שעולה בסביבות ה2000(אל תדאגו זה שידרוג...) אני חשבתי בסגנון של הradeon 9800 pro , אמרו לי שהביצועים שלו מצויינים, מישהו יכול להגיד לי כמה הוא עולה? תודה... ואם אפשר תכתבו לי איזה כרטיסים נמצאים במחיר שלו.. תודה

• 5 תגובות
    • 695 צפיות
  5. שלום! קניתי מחשב מאייבורי ללא כ. מסך(כי על כרטיסי מסך הם לוקחים מחירים יחסית גבוהים), וכעת אני תקוע כבר שבוע וחצי עם מחשב ללא כרטיס מסך - כלומר משקולת נייר ממש יקרה. התכנון המקורי היה לרכוש את ה MSI 9800pro (עליו המליצו לי פה בפורום) מKSP, אך התברר שנגמר שם המלאי של כרטיס זה, ובכל חנות אחרת בארץ(ותאמינו לי שבדקתי בהרבה חנויות), והמלאי של כרטיס זה לא יחודש מכיוון שזה לא כדאי לחנויות המחשבים למכור אותו- אבל כרטיס כדאי בהחלט לצרכן. מה שעוד שבKSP(שזו החנות הכי זולה לכרטיסי מסך, ויש מבחר טוב) נגמר המלאי של כל הכרטיסים בצ'יפסט של ATI, והוא יתחדש בתקווה היום או מחר. אז מה אני רוצה? המלצה על כרטיס מסך טוב עם הצ'יפסט של ATI, שישתווה בביצועים(או אף יעלה) לr9800pro, ויהיה באותו איזו…

• 9 תגובות
    • 695 צפיות
  6. המפרט בצד מחפש כרטיס יותר יזק ממנו ואיכותי ל AGP אם יש צורך להחליף חלק אחר מהמפרט לטובת ביצועים תציינו. אין הגבלת תקציב רק שיהיה איכותי והגיוני משחקים : BF2 , AA , FEAR תודה מראש

7. חברים עזרה דחופה! מתקשרים אלי אומרים לי אין את הכרטיס מסך שאני רוצה במלאי מהר... תגיד לי למה להחליף SHAPPIRE X1950 PRO PCI-E GECUBE 1950 PRO PCI-E ? GeCube - GC-HV195PGA3-D3 ATI RADEON X1950 PRO - AGP*8 - 256mb DDR3 256-bit, Dual DVI+ +S-Video/ HDTV-out +A/V port ,Core Frequency 575MHz,HDTVcable. Slim Fan Cooler Sapphire - SX195P256 ATI RADEON X1950PRO 256 mb Retail Dual DVI - PCIe

• 5 תגובות
    • 695 צפיות
  8. Started by amisha,

מישהו יודע (מניסיון יהיה הכי טוב) מהן האיכויות שנותנת הכניסה\יציאה הזאת??

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  9. Started by shainov,

שלום לכולם ושתהיה שבת שלום.. רציתי המלצה לכרטיס מסך...אפשרי גם יד 2 במסגרת תקציב של עד 1200 ש"ח שיכלול HDTV 512 מגה 256 ביט ושיהיה של חברת ריידון..יש לי כרגע HIS ATI READON X700PRO ולא פועל לי עליו ספלינטר סל..חוץ מזה אני מפעיל הכול על רזולוציה הכי גבוהה ומשחק בהיטמן על הכי גבוה למשל ובNFS החדש..רק הספלינטר ומשחקים שתומכים בSHADER 3.0 לא פועלים לי וזה מעצבן ביותר.. אודה למגיבים ואם אפשרי שזה יהיה כרטיס מסך של חברת HIS כי אני מאוד מרוצה מהם יש להם באנגל מורחב וכרטיס בעל תעלות אוורור מאלומניום ובחדשים מנחושת ומאווררים מוגדלים שמסייעים לזרימת אוויר יותר טובה כי אני לא רוצה שהכרטיס יתחמם בשום אופן.. אודה למגיבים במהרה.

• 9 תגובות
    • 695 צפיות
  10. שלום לכולם וערב טוב. כרגע יושב לי במחשב כרטיס מסך HIS X700 ICEQ2 בעל 256 מגה ו128 ביט אשר מניב ביצועים מאוד יפים ומדוייקים.. אני רוצה לשדרג אותו כאשר להוסיף כסף ולקחת כרטיס מאותה החברה ביותר כסף..הגבול הוא 800 שקל והכטרטיס כאשר הוא היה בשימוש חודשיים.. הסיבה שאני רוצה לשדרג היא שיצאו לחברה כלכך הרבה כרטיסים חדשים שמבטיחים ביצועים מעולים עם קירור חזק ביותר תודות לצלעות קירור נחושת ואלומניום שיושבים על הככרטיס..איזה כרטיס אתם ממליצים אשר לא מתחמם ושומר על טמפרטורה מאוד קרה ומניב ביצועים עליוניים מאותה החברה..תודה למגיבים.

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  11. Started by 1nstall,

שלום לכולם... הבנתי שהגודל של המסך הזה הוא די גבולי בבחירה בין 640/320... השאלה העיקרית שלי אם בעתיד יהיה הבדל משמעותי שמצדיק את הפרש המחירים גם ברזולוציות נמוכות? ההבדל הוא די גדול מבחינת מחיר, 600 ש"ח. תודה מראש Install

• 4 תגובות
    • 695 צפיות
  12. אולי זו לא נחמה גדולה אבל לפחות תדעו את ההסבר. http://www.codinghorror.com/blog/archives/001029.html מתחת לתמונה השניה (עם העיגולים) יש פסקה מעניינת, תקראו אותה.

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  13. יש דבר כזה כרטיסי טלוויזיה?? ואם כן מה הבדל בין כרטיסי טלוויזיה לכרטיסי מסך עם יציאות לטלוויזיה? אם אפשר אז אתם יכולים להביא תמונות?

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  14. Started by eitanc,

שלום, אני מתעניין בכרטיס מבוסס ATI Radeon HD 5770, וממה שראיתי בתמונות, הוא מאוד גדול ברוחב - הן הפנימי והן החיצוני (תופס שני SLOTים). לא ברור לי העניין - אם אני קונה כרטיס כזה אני נאלץ לוותר על הסלוט הסמוך לו?! אין כרטיסים עם המעבד הזה אך ברוחב נורמלי? תודה!

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  15. מחר אני כנראה נזמין את כרטיס HD4870 וכרגע זה נראה שזה הולך להיות הכרטיס הבא: http://www.com4u.co.il/Product.asp?Pid=28310&Cat2Cat1ID=37&Cat2ID=331 השאלה שעדיין מנקרת בראש היא - האם PALIT היא חברה טובה שממנה ניתן לרכוש כרטיס? האם הגירסה הזו של הכרטיס טובה (לפי ביקורות באתרים בעולם אז כן)? והאם עדיף גירסה אחרת של חברה ידועה יותר כמו GIGABYTE? http://tms.co.il/product/5707 תודה לעונים.

• 4 תגובות
    • 695 צפיות
  16. Started by kingpin,

מה ההבדל בינהם ומה יותר טוב למישחקים ?

• 4 תגובות
    • 695 צפיות
  17. Started by Y-T-M,

טוב אז בזמן האחרון אני רואה שהכרטיס שלי כבר לא בדיוק אוכל משחקים על הרזולוצייה וההגדרות הכי גבוהות כמו פעם.. אז הכרטיס שלי הוא BFG GEFORCE 8800 GT OC2 521MB אני משחק על מסך 26 כלומר רוזולציה 1920x1200 בפיפא 11 על ההגדרות הכי גבוהות כולל פילטרים וכולל vsync הFPS בריצפה כי שי מלא תקיעות.. עובד על win7 64 bit והמעבד שלי הוא q6600 מי שזוכר אז חמפש כרטיס טוב עד 1000 שלא יהיה איתו גם צוואר בקבוק ויחזיק כמה שנים טובות..

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  18. אני מחפש כרטיס מסך "שיסחוב" את המחשב שלי למשך התקופה הקרובה אולי הרחוקה בכל מקרה אתם יכולים לראות את המפרט שלי בפרטים אתם חושבים שזה כרטיס שיתאים לי??או שיש לכם כרטיס יותר טוב להציע בסביבות המחיר הזה?? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_1943_1945&products_id=15451 תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 695 צפיות
  19. שלום חברה, יש לי מחשב בן שלוש שנים (AMD 3200). לפני כמה זמן המחשב שלי לא היה נדלק ומשמיע צפצופים ארוכים. לקחתי אותו למעבדה והם אמרו לי שאני צריך להחליף את כרטיס המסך. על המחשב היה מותקן כרטיס מסך 6600GS ואני החלפתי אותו ב-8500GT. אז הבעיה: הכרטיס מסך החדש ה-8500GT נתקע בדיוק בשלב הטעינה של חלונות (המסך עם הלוגו של WINDOWS XP והשורה עם הפס הכחול שרץ משמאל לימין) ניסיתי הכול, להתקין מחדש WINDOWS XP, חזרתי לחנות קיבלתי 8500GT חדש, וכלום לא עובד זה נתקע בדיוק באותו המקום. כאשר אני מנסה כרטיס מסך אחר (מחבר) הכול עובד מצויין. יש למשהוא עזרה בשבילי, אני ממש זקוק לה. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  20. Started by rbu99fm,

אני רוצה לקנות מחשב בלמיר, למטרת משחקים. אני מעוניין בכרטיס MSI 9800 Pro שיש בק.ס.פ אבל בלמיר אין. (שם אני קונה את כל המחשב) מישהוא יכול להמליץ על כרטיס אחר שיש שם: Lamir.co.il תודה

• 10 תגובות
    • 695 צפיות
  21. יש לי כרטיס מסך Radeon 9700 שמחובר באמצעות כבל S-Video לטלוויזיה. לאחרונה הטלוויזיה הפסיקה להציג את המחשב משום מה. רק כאשר המחשב בטעינת הווינדוס, בדוס, הוא מוצג בטלוויזיה ולאחר מכן, שעלה הווינדוס שוב לא רואים כלום בטלוויזיה. שיחקתי עם ההגדרות בדרייברים כמה שעות אך שום דבר לא עזר. הוספתי תמונה מסך, אולי זה יועיל במשהו. יש לציין שכבר השתמשתי ביציאת הטלוויזיה והיא אכן עבדה. תודה.

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  22. אהלן, איזה כרטיס מסך מומלץ עד 1800 ש"ח? למשחקים כמו FLIGHT SIMULATOR X, כנראה 8800GTS 320 של לידטק לא? המסך הוא 2007WFP, האם הכרטיס מסך יגביל אותי להריץ משחקים ברזולוציה הטבעית של המסך? ובPIVOT? בשלוש שנים הקרובות (אני לא אשדרג כלום במחשב בזמן הזה) זה משמעותי ההבדל בין הלידטק לכרטיסים שעולים 100 שקל יותר שכתוב עליהם OC2? אשמח להסבר..

• 12 תגובות
    • 695 צפיות
  23. שלום לכולם, אני החלטתי לעדכן את הדרייברים במחשב שלי. חיפשתי במדור ההורדות של האתר ולא ראיתי איפה כתוב לאיזה כרטיסים מיועדים הדרייברים, חיפשתי גם באתר של Nvidia והדרייבר הכי חדש הוא רק לבעלי G7800 ומעלה. מאיפה אני משיג את הכי עדכני לכרטיס שלי ? בתודה,ושבת שלום.

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  24. Started by arkady,

שלום אנשים. אז ככה, בקרוב אני מעוניין בהחלפת מסך (אם זה משנה בינתיים יש לי SyncMaster 753DF של Samsung) והוא די ישן. אז תיכננתי על מסך Lcd נחמד (לפחות 17 אינץ). אז בתקציב של כ1700-1800 ש"ח מה המסף Lcd המומלץ? האם מסכי Lcd עדיפים למשחקים וסרטים על פני מסכי Crt. והאם זה נכון שמסכי Lcd פוגעים פחות בעיניים? תודה לעוזרים (;

• 11 תגובות
    • 695 צפיות
  25. אני מדבר על כרטיסים ברמה של GTX460. האם קיים כרטיס ברמה הזאת, שמגיע עם גוף קירור יעיל, שלא עולה ברעשו על מאווררים של כרטיסים בינוניים, כמו GTS450, או מאוורר סטוק של מעבדים? בדקתי באתר של zalman , ויש שם מוצרים רציניים לכרטיסים החדישים, אבל זה בכלל לא מופיע בחנויות בארץ. האם קיימת חברת כרטיסי מסך שכבר מייצרת אותם עם גופי קירור יעילים אך שקטים?

• 1 תגובה
    • 695 צפיות

דיונים חדשים בפורומים