עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ido-nava,

שלום, יש לי מסך Hitachi 32" LD900TA2(מחובר למחשב ב hdmi-dvi) אשר תומך בקבלת NR דרך HDMI/VGA... עד היום הייתי משתמש בוינדאוס XP ושם הצלחתי להגדיר את הרזולוציה הטבעית בעזרת POWERSTRIP. עברתי לחלונות ויסטה X64 ואני לא מצילח להגדיר רזולוציה טבעית ! הפעלתי את הpowerstrip, ניסיתי להגדיר מחדש כמו פעם אך הוא עושה לי שגיאה מתי שאני בא לקבוע את הרזולוציה: You do not have the Administrative privileges needed to add a costum, user defiend resolution. Restart Powerstrip using "Run administrator" ויש לציין שאני administrator במחשב.. הצלחתי לבגדיר 1366x768, השורות האופקיות בסדר, רואים את כל הפרטים, אך השורות האנכיות (מלמעלה ללמטה) לא בסדר, ורואים בערך 3/4 מהמסך ... מישהו יודע איך…

• 3 תגובות
    • 533 צפיות
  2. Started by niner,

האם זה נחשב טוב?

• 4 תגובות
    • 614 צפיות
  3. לפני מספר ימים קניתי את הכרטיס המסך gts 250 inno3d מחברת KSP בקרית ביאליק ב490 שקל. הגעתי הביתה וניסתי להרכיב את הכרטיס מסך ללא הצלחה. בקופסה של הכרטיס מסך מצורף דיסק עם דרייברים וכבל של HDMI: הלוח אם שלי הוא Asus P5KPL-CM (מצורפות תמונות) הספק כוח הוא של חברת JTC 500WAT(מצורפת תמונה) לפי מה שהבנתי לכרטיס מסך צריך להתחבר כבל מספק הכוח שלי אך אינני רואה שהכבל הזה יוצא מהספק שלי. לפי מה שהבנתי הכבל כוח הזה אמור להתחבר לכרטיס מסך בצידו הימני למעלה(תמונה) זה כבל שמסתיים ב6 פינים בסוף? מה אתם אומרים?אך אני אחבר את הכרטיס מסך הזה? האם מספיק לחבר את הכרטיס מסך ישירות ללוח אם?או שהוא חייב לקבל כבל כוח מסוים מהספק? תודה

• 15 תגובות
    • 2.6k צפיות
  4. אני בקרוב מאוד מקבל את הכרטיס הנ"ל, רציתי לדעת אם יש דרך להאיץ אותו יותר חוץ מ-O\C , והאם הדריברים של אומגה יועילו איתו יותר? כמובן עוד כמה טיפים לא יזיקו (כי עד עכשיו הייתי איש של NVIDIA )? נ.ב. אני גם רוצה לחבר לטלוויזיה ולהקליט מהטלוויזה (כמו שעשיתי עם ה-NVIDIA ), האם זה אותו דבר, יש שינוי שצריך לדעת?

• 8 תגובות
    • 803 צפיות
  5. Started by elad76,

הפעלתי את COD2 על 1024 768 60HZ וAA 4X והוא היה על 29-30!!בFPS.. מה קורה איתו??

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by ori-silver,

אני עכשיו קונה מחשב חדש,איזה כרטיס מסך יוכל להריץ משחק dx 10 על רזולוצית מסך של 1024*1280 בצורה טובה?

• 7 תגובות
    • 617 צפיות
  7. Started by eli.elfasi,

צריך להצביע על אחד מכרטיסי המסך הבאים : hd 6850 sapphire hd 6850 gigabyte תודה לכל מי שעוזר.

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  8. Started by o07,

מה אתם חושבים יהיה עוד כמה שנים בנושא הגרפיקה??? יהיה לה גבולות או שהיא תוכל רק להשתפר???

• 10 תגובות
    • 723 צפיות
  9. שלום חברים, ברשותי כרטיס מסך ATi Radeon 9700NP אשר מחובר למסך המחשב ולטלוויזיה במקביל. יציאת ה DVI מחוברת אל מסך המחשב ויציאת ה VGA מחוברת אל הטלוויזיה. אני משתמש בדרייבר של ATi הלא הוא ה Catalyst על מנת למתג ולנהל את שני אמצעי התצוגה שמחוברים לכ. המסך. כאשר אני ממתג בין מסך אחד למשנהו הדרייבר בוחר לו רזולוציה שהיא אינה הרזולוציה הטבעית של אותו המסך, מה שמצריך ממני להגדיר באופן ידני את הרזולוציה המתאימה. הדבר הופך להיות מעיק מאוד כאשר המיתוג הנ"ל נעשה על בסיס קבוע ובתכיפות גבוהה יחסית. ברצוני לדעת האם לדרייבר יש אפשרות ברגע המיתוג לשמור על הרזולוציה הטבעית מבלי כל התערבות מצד המשתמש? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  10. Started by ilay22,

לא ממש הבנתי את ענין הכרטיס קול המשולב, כי בכרטיס עצמו יש רק יציאות וידאו זה אומר שהוא משולב ביציאות DVI? יש דרך לחבר אותו לרמקולים רגילים? עוד דבר זה שהכרטיס קול של הלוח אם לא עובד, האם זה בגלל ה HD או שיכול להיות שהוא מקולקל בלי קשר?

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  11. שלום. רציתי לדעת האם כדאי לי להחליף את הכרטיס מסך שברשותי 8600 GT ל4850?היה שיפור ניכר בביצועים?

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. דור כרטיסי המסך החדש של AMD יגיע בעיכוב קל, אך אמור להציע לנו מגוון רחב יותר וגם יעילות משודרגת בכדי להצדיק את קיומו לכתבה

13. האם כדאי, בתקופה הזאת להשקיע בכ. מסך של DX 9 ולא 10 או שעדיף לחכות שירדו המחירים או כמו שכתוב באחד הפוסטים שיצא סידרה 9 ?

• 3 תגובות
    • 777 צפיות
  14. Started by Saggitarius,

ערב טוב לכולם! זוכרים אותי? לא מזמן פתחתי דיון לגבי מסכים , השכלתי משם בכמה דברים אך עדיין יש לי מיספר שאלות. אני מקווה שתענו לי. אני עדיין לא בטוח איזה מסך לקנות. יש כל כך הרבה דגמים ואני מבולבל. רציתי לשאול איזה מבין המסכים שאני אכתוב עכשיו הכי עדיף, מי בעל התכונות הכי טובות, ובכלליות איזה מסך אתם ממליצים. המסכים הם: 1)ViewSonic CRT 17" P75f+ - Pro Series מה אומר ה "פלוס"? האם זה מסך טוב? הוא מראה צבעים יפים? 2)Samsung CRT 17" - 757NF - Natural Flat Monitor . הבעיה שאת המסך הזה לא ניתן להשיג בכל מקום. 3)LG CRT 17" - F700P - Flatron Monitor ישנו דגם של LG 17" שהוא יותר טוב מהדגם הזה? איך המסכים של LG ביכלל , הם טובים? 4)MAG CRT 17" - 796FD2 MITSUBISHI Diamondtron M2 …

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  15. אז לאחר שרובכם ראיתם לאיזה תחבולה נפלתי והספדתי הרבה כסף בה התקשרתי לחברה שממנה קניתי ת"ראדון" והם אמרו שאני ישלח להם תכרטיס והם מעברים תכסף חזרה אלי אני מקווה שזה מה שיקרה ואז אני יכול סוף סוף לקבל תכרטיס שאני חולם עליו כבר חודשיים עכשיו יש לי כסף ואני לא יודע איזה לקחת ולמה המחירים כאלה שונים אני רוצה לקנות 9800 פרו אבל איזה יצרן של איטי רוצים 3000 ומעלה זה יקר מאוד ספיר רוצים 1500 ויש עוד כרטיס שלהם שעולה 2300 ככה ואני לא מבין למה הרקולס החברה הכי חזקה שיש 2700 או של גיגכואב שלפי מה ששמעתי חרא של כרטיס והוא עולה 2700 מה כדאי חשבתי על הספיר אבל זה מוזר שהוא עולה ככזה זול ומה הקטע של איטי 3000 שקל על כרטיס ישר בלי תסוספות חשבתי על הכרטיס של הרקולס הוא נראה טוב ויש…

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  16. ראיתי ב http://www.buy4less.co.il טלוויזיה LCD 22 אינץ' ב 7000 שקל. האיכות תיהיה טובה בשביל חיבור מחשב ? והמחיר טוב לתמורה שמקבלים? גם טלוויזיה וגם מסך מחשב? כי לא ראיתי מסכי LCD למחשב במחיר כזה.... כולם מעל 15000 שקל. תמונה: http://www.buy4less.co.il/product.asp?f=693&p=0 תודה...

• 4 תגובות
    • 660 צפיות
  17. היי , הייתי ב-KSP ובניתי את המחשב הבא: I5 2500 ASUS P8H67-M s1155 CORSAIR XMS3 1333MHZ 2 GB X2 COOLERMASTER ELITE 335 SASONIC 600W SS-600ET ASUS 6850HD - DIRECT-CU איש המכירות התריע בפניי שלא בניתי את המחשב נכון ושכרטיס המסך שבחרתי יעשה לי בעיות וארטיפאקטים ושספייר וג'יגהבייט עושים כרטיסים יותר טובים עם הצ'יפסט של AMD, הוא גם לא הבין איך בחרתי מארז ב-200ש"ח בלבד עבור המערכת ואמר שהזכרונות יעשו בעיות עם לוח של ASUS. הבחור עשה עליי רושם של אדם טוב ומבין שיודע על מה הוא מדבר ולכן הפכתי את כל האינטרנט בחיפוש אחר בעיות ידועות לגביי הכ.מסך שבחרתי, התוצאות היחידות שמצאתי נגעו לארטיפקטים באוברקלוק (שאני במילא לא מתכנן) ואלו תוצאות שמגיעות גם עם חיפוש של GIGABYTE ו-SAPHIRE ואפילו…

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. שלום , בעקרון אני לא משחק הרבה , ואם כן אז ברזולציה נמוכה יחסית (מסך 20 ומטה). אבל בכל זאת אני רוצה שיהיה לי כרטיס שיפעיל כל משחק בהגדרות טובות + , גם בעוד שנה ויותר. הדבר היותר קריטי זה השקט - צריך כרטיס שיהיה שקט (בעת עבודות מחשב רגילות , לא משחקים). חשבתי על: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9284 - GTX 650TI 850 ש"ח או http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9240 - HD7850 980 ש"ח או GTX 660 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8986 1230 ש"ח אשמח לעזרה תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by ohmega,

שלום ברשותי כ.מסך SAPPHIRE ATI RADEON X1600PRO 256MBDDRII כשאני מחבר את הכרטיס לטלוויזיה באמצעות כבל וידאו RCA ('בננה' צהובה) שטח התצוגה על מסך הטלוויזיה קטן משמעותית משטח התצוגה שמסך הטלויזיה יכול להראות. מה אפשר לעשות כדי לשנות את זה? אודה לכם מאוד על העזרה

• 3 תגובות
    • 532 צפיות
  20. Started by yonatan.mendelson,

בעוד שמעבדי ה-Threadripper שלה מציעים כמות חסרת תקדים של עורקי PCI-Express לחיבור של רכיבים נוספים דרך לוח האם - כרטיסי ה-Radeon RX Vega נמנעים מכל אזכור באשר הוא למערכי CrossFire לכתבה

21. Started by zZOROo,

כרטיס גרפי Leadtek nVIDIA GeForce 8400GS 256MB PCIe ¤297 http://skypc.co.il/product.asp?pid=LV340 אני רוצה לקנות אותו ואם הוא כל כך זול אז יכול להיות שהוא דפוק או גרועה מה אתם אומרים

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  22. Started by R0ck,

http://www.theinquirer.net/?article=15169

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. יש לי את ה 4870x2 ו Geforce 8800GTX עם לוח P5Q Deluxe כרגע הראדון מחובר ל PCIE 1 , אם אני יחבר את הגי'פורס זה יהיה ב PCIE 2 מה הצעדים שצריך בשביל להפעיל את זה ? חיפשתי מלא מדריכים אבל הבנתי שצריך דרייבר מסויים בשביל ה NVIDIA כראה גירסאות 181. יש למישהו מושג איך לעשות את זה ללא הקשר לדרייברים או משהו אחר, כמה צעדים פשוטים?

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. שלום. השאלה בכותרת. לאחר חיפושים ברשת לא מצאתי מבחן השוואתי.

• 7 תגובות
    • 831 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.