עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by roma,

שלום! בחדר שלי יש חיבור לכבלים אז חשבתי לקנות כרטיס טלוויזיה כדי לחבר את הכבלים לכרטיס. עכשיו שאלתי היא איזה כרטיסים טובים עם אופציות מגוונות (שלט, הקלטה וכו') ועולים בערך ש"ח 500 (אני מעדיף פחות כי אני צריך עוד להרוויח את הכסף הזה) ואם אפשר אז גם איפה לקנות. יש לי סלוט PCI פנוי. תודה מראש !

• 4 תגובות
    • 647 צפיות
  2. ?Galaxy? - ?6600 256MB TV, DVI, AGP? 516 שח או INNOVISION GFORCE FX66000 256MB AGPX8 528 שח

• 4 תגובות
    • 532 צפיות
  3. Started by jeger01,

שלום, אני מעוניין לפתוח את 4 צינורות העיבוד הסגורות שיש ל X1800GTO. איך אני עושה זאת? מה הסיכוי שיצאו לי פגומים? אם פתחתי והוא יצא פגום ויש לי ארכיטקטורים מה לעשות? ואם נגיד הצלחתי, ועכשיו אני רוצה להעביר את הכרטיס מסך מחשב ,ישאר לי 4 הצינורות הפתוחות ->זאת אומרת 16 צינורות? צריבת ביוס: איך עושים זאת? בעזרת איזו תוכנה? מה הסיכונים תודה רבה. ;D

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  4. אני יכול להשיג אותו במחיר ממש נמוך..שווה?

• 12 תגובות
    • 728 צפיות
  5. Started by BeNDeR,

אוקי קבלתי השבוע Radeon 9200 לפני היה לי Geforce Mx 440 . ( כן כן אני יודע הם לא משהו ) : / ! בקיצור רציתי אתמול לבדוק את היכולת שלו אז התקנתי 3dmark 2001 SE והרצתי והכל עבד יופי יופי , אחר כך רציתי לבדור אותו שוב אחרי כמה שינויים גרפים ולכן יש לי את התוכנה Rage 3d אז ביצאתי כמה שינויים והרצתי שוב ושוב פעם הכל עבד יופי ואז עשיתי עוד שינוי דרך התוכנה Rage 3d ומשום מה הבדיקות לא עבדו כמו שצריך אחרי שהוא הגיע לבדיקה השניה הוא אף מהתוכנה 3dmark ללא אזהרה. ( דרך אגב מדובר על הדרקונים למי שזוכר ) טוב חפיך נסיתי להריץ משהו אחר אז הרצתי את הבדיקה של ה Lobby גם זה האיף אותו מ 3Dmark טוב אז זה עניין אותי נסיתי להריץ את Max payne 2 זה בכלל עשה Restart למחשב טוב לא נבהלתי והרצתי א…

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  6. 1. מה משמעות ה- Toxic Edition? 2. האם כדאי לקנות את ה- 4870 הסטנדרטי? 3. קראתי בכמה ביקורות באינטרנט שלכרטיסי מסך מסדרה 4870 יש בעיית טמפרטורה גבוהה. זה נכון? ואם כן, מומלץ לבחור כרטיס מסך אחר שידוע שאין לו בעיות כאלה או שזה לא צריך להטריד? http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=694

• 3 תגובות
    • 815 צפיות
  7. Started by sherlock1212,

איך הכריטיס מסך Geforce pcx 7300LE 512MB DDR TV DVI?

8. Started by kobiperez,

שלום ברצוני לשדרג את המחשב על מנת להריץ משחקים חדשים על הגדרות גבוהות ככל האפשר, אין חשיבות לחברה ATI,NVIDIA הכל אוכל ... מפרט: ספק: 400W של סיסוניק מעבד: athlon 2 x3 זיכרון:2gb אני מתכנן להוסיף עוד 2. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 750 צפיות
  9. Started by blueman1,

אני מעוניין בהמלצה על כרטיס מסך טוב, היום קראתי את הכתבה הבאה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3289059,00.html ואין לי מושג אם באמת שווה לחכות איזה חודש חודשיים או שסתם זה לא כזה קריטי והסיכוי שאני ישתמש בזה הוא קלוש כי עדיין אין משחקים שתומכים בזה אם אפשר גם המלצה על כרטיס מסך חזק עד סביבות ה 2000 שקל גם יתקבל בברכה, כשאני מעדיף כרטיסים של nvidia דבר שלישי ואחרון שרציתי לשאול, אם יש לי לוח שתומך ב cf זה אומר שאני לא יכול לשים בו כרטיסי מסך של nvidia או שזה אומר שאני פשוט לא יכול לשים שני כרטיסים של nvidia אבל כרטיס אחד כן? ואותו כנל אם יש לי לוח שתומך ב sli תודה רבה לכל מי שיכול לעזור שי

• 8 תגובות
    • 696 צפיות
  10. Started by captaincaveman,

מדובר בכרטיס של POWERCOLOR. איך אני יודע אם זה SE או NP? המהירויות של הליבה והזכרונות הם 378 ו-337 בהתאמה (אם אני לא טועה). תודה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by tordek,

לאחרונה, כרטיס המסך שברשותי RADEON 9100 של powermagic לדעתי מגמגם במעט, אך אני לא בטוח שהביצועים ירדו בגלל הכרטיס מסך לכן, אבקש תוכנה כלשהי אשר יכולה לבדוק את ביצועי כרטיס המסך שלי ולהגיד לי האם הביצועים שלו סבירים ביחס לכרטיס מסך חדיש ותקין מאותו סוג. בתודה בן.

12. יש לי כרטיס X800XL ויש לי בעיה ממש מוזרה. בווינדואס אני עובד על רזולוציה 1280x1024, כשאני כנס למשחקים שעובדים ברזולוציה נמוכה יותר ויוצא מהם המסך נהיה שחור ולא מציג תמונה, אני צריך לעשות ריסט, להיכנס בVGA MODE, להסיר את הדרייברים, להתקין אותך מחדש וגם אז זה עושה לי בעיות.. הקטע הדפוק הוא שאחרי שאני מתקין את הדרייברים מחדש הוא כאילו לא רוצה להגיע לרזולוציה 1280x1024 : אני שם אותו על הרזולוציה הזאת ושוב - מסך שחור (רק שהפעם אחרי 15 שניות הוא חוזר לרזולוציה אחרת - נמוכה יותר שנקבעה בגלל ההתקנה החדשה של הדרייברים) רק אחרי 5 נסיונות בערך של הרזולוציה 1280x1024 הוא סוף סוף מסכים להציג תמונה ברזולוציה הזאת.. ניסיתי להתקין את הדרייברים החדשים וגם גירסא אחת שקדמה להם - לא עזר, עדי…

• 4 תגובות
    • 539 צפיות
  13. שאלה בכותרת תודה מראש

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. שלום לכולם, בבקשה תמליצו לי על כרטיס מסך המתחבר לחריץ AGP ושעדיין ניתן לקנות אותו באחת מהחנויות בישראל ושמחירו לא יעלה על 400 ש"ח. וזוהי הסיבה: יש לי מחשב שולחני ישן יחסית אשר החלטתי להחיותו. לאחרונה התקנתי עליו חלונות 7 והוא עובד לא רע, אך יש לו קושי עם להריץ סרטים, ולכן חשבתי לצ'פר אותו בכרטיס מסך יותר טוב וכך גם להאריך גם את תקופת חייו. והבעיה היא שללוח האם אין חריץ PCI-E, אלא רק סלוט AGP. מפרט המחשב המדובר: לוח אם: Abit IS7 מעבד: P4 2.8 4GB :RAM תודה מראש.

15. Started by nec_000,

מסמית רייאן: http://www.anandtech.com/show/10035/vulkan-10-released מומלץ כדי להכנס קצת לנושא... תקציר מויקיפדיה: https://en.wikipedia.org/wiki/Vulkan_(API) דוגמא למקרה שבו עברו לשימוש ב- API המדובר, ומהי האופטימיזציה שמתקבלת באחוזים כאשר עובדים עם החומרה ב- low level. *מדובר בסדר גודל של כ- 50% ייעול (ומכאן שיפור) בביצועים: http://www.hardwareunboxed.com/doom-vulkan-vs-opengl-benchmark-the-tide-turning-in-amds-favour/ ועד סקירה (שחובה לקריאה לדעתי) שעשו על ה- API הזה בכותר DOOM ובו מדדו גם Min Frame Rate ותגובתיות המערכת. היות וה- API מוריד משמעותית מהעומס על ה- CPU , כתוצאה מהקלת עומס של הד…

• 6 תגובות
    • 3.7k צפיות
  16. Started by niner,

ATI Radeon 9800 PRO 128MB DH DVI OEM Video Card האם ניתן לחבר את הכרטיס לטלוויזיה ולשחק את המשחק על הטלוויזיה במקום על המסך? והאם הוא גם כרטיס טלוויזיה חוץ מכרטיס גרפי?

• 2 תגובות
    • 920 צפיות
  17. שלום לכולם, רכשתי את הכרטיס ומאחר שהוא די מקרטע לי במחשקים על רזולוצייה גבוהה החלטתי לקחת אותו עד לאובר של GTS איזה תוכנות מומלצות מאחר וNVIDIA NTUNE אין בה שום אופצייה לאובר כלשהו.. אז איזה תוכנות מומלצות ולאיזה טמפ' אני אמור לצפות?? תודה למגיבים.

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  18. Started by yoni321,

טוב אנשים אז ככה, אני רוצה לדעת איזה כרטיס מסך יותר טוב או יותר נכון איזה חברה יותר טובה SAPPHIRE ATI RADEON X1950PRO ULTIMATE 256MB DDR3 DUAL DVI PCI-E http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=1202&category_id=2932ab02ea4da9374b275476c04d56d7 כרטיס גרפי GeCube Ati Radeon X1950Pro 256MB PCIe ¤923 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GV315 אז ככה מה יותר טוב מהבחינות הבאות: ביצועים קירור יותר טוב אוברקלוק שאלה אחרונה אם יש כרטיס מסך בתקציב של עד 900-1000 עדיף 900 שיותר טוב מX1950pro.

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  19. Started by Triple-z,

אני משתמש ב- 2 מחשבים שהראשי עם ה- DVI והשני עם ANALOG 1 עכשיו כדי לעבור מהראשי לשני זה רק לחיצה על כפתור 2 שרוצים לעבור חזרה ולוחצים על 2 זה עובר קודם ל- ANALOG 2 וזה קצת מציק צריך לעבור דרך התפריטים כדי לדלג על אנלוג 2 יש אפשרות לעשות DISABLE לאנלוג 2 כדי שאני יעבור בין המסכים בלחיצה ובלי להיכנס לאנלוג 2?

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  20. Started by Oren_25,

אהלן.. רציתי לשאול האם האתר עובד כרגע בהכנת ביקורת למוצר הנ''ל? אני צריך השוואה בינו לבין ה-250GTS לראות את ההבדלים אפילו אם הם קטנים... או לחילופין דרך אתרי עולם אחרים שמציגים את ההבדלים דרך הגרפים.. תודה. ;D

• 3 תגובות
    • 918 צפיות
  21. יש לנו מחשב נייח . רוצים לשדרג את הכרטיס מסך שלו. אשתי מתעסקת באנימציה תלת ודו מימד (לא עובדת בזה כרגע. אבל למדה את זה וחושבת על לעשות קאמבק). אני רוצה קצת משחקים (לא משהו מטורף - שירוץ אפילו על הגדרות נמוכות, אבל שירוץ). תקציב - עד 1000 ש"ח - אבל רצוי כמה שיותר נמוך צרפתי תמונה של המפרט של המחשב ותמונה של המדבקה של הספק כח

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by udif,

אני מעונין בכרטיס גרפי למחשב שאני הולך להרכיב (לתכנות, לא למשחקים). חשוב לי שלכרטיס *לא* יהיה מאוורר. אני מעונין ביציאות VGA, TV-OUT, DVI. מה הכרטיס החזק ביותר שעדיין עונה על הדרישות? ואני לא מדבר על כרטיס חזק עם קרור heat-pipe של זלמן או משהו כזה שעולה XXXX שקלים. ראיתי שכרטיסים מבוססי FX5200 קיימים ללא מאוורר. האם יש משהוא יותר טוב? נכון שאני לא מתכנן משחקים, אבל זה לא יזיק אם הוא יהיה מסוגל להריץ משחקים פשוטים.

• 7 תגובות
    • 849 צפיות
  23. Started by nore0,

nVidia GeForce או ATI מה יותר טוב ???

• 5 תגובות
    • 788 צפיות
  24. Started by e.t,

ATI Catalyst 5.7 יצא לאויר העולם... https://support.ati.com/ics/support/default.asp?deptID=894&task=knowledge&folderID=27 מה חדש? New Features This section provides information on new features introduced in the latest release of the Catalyst Software Suite. New features include: 1080p Display Support Option Catalyst Control Center Un-install Option 1080p Display Support Option Catalyst 5.7 introduces support enhancement to the display support options found in the Digital Panel Properties of the Catalyst Control Center. This enhancement will offer a 1080p standard format option for a displays that are reporting incomplete or incorrect capabilities in their E…

• 61 תגובות
    • 6.2k צפיות
  25. רציתי לשאול האם שווה לקנות את הכרטיס הזה WinFast TV2000 XP Deluxe+radio ב 353ש"ח (הכי זול שמצאתי) ורציתי לשאול בכללי לגבי האופציה של TIME SHIFTING שקיימת בכרטיסי טלויזיה, איך היא עובדת והאם היא ממלאת את הדרישות הממוצעות

• 2 תגובות
    • 749 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.