כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
המעבד הוא E2160 1.8GHZ לוח אם GA-945P-S3 תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 698 צפיות
-
-
מה זה בדיוק החיבור הזה אני לא מבין? אני קונה מחשב חדש עכשיו יהיה לי תחיבור p4 2.8 abit is7
-
- 5 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום, לפני יומיים קיבלתי את ה-ATI HD4870 החדש שלי. שיחקתי קצת עם ה-CCC דרייבר וגיליתי שבמצב של advance מופיעות בו אופציות חדשות לגבי פילטרים: ישנה אפשרות לקבוע פילטרים קבועים, או לאפשר לאפליקציה לקבוע את רמת הפילטרים. אם אני מקבע את רמת הפילטרים דרך הכרטיס, זה אומר שבחירת ה-AA בתפריט המשחק לא תשנה? מה יקרה במשחק שלא תומך בפילטרים ברמה בה קינפגתי את הדרייבר? בכלל, מה עדיף - לתת לאפליקציה להחליט, או לקבוע מראש דרך הדרייבר? תודה מראש לעונים!
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
האם המסך הזה שווה?? לפי הנתונים הוא עושה רושם של מסך טוב ומחיר טוב... http://zap.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1390092
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
חבר'ה אני מזמין מחשב חדש את המערכת ה939 amd ורק על הכרטיס מסך עוד לא נסגרתי.. התחלתי מ9600xt ואז עברתי ל9800pro ועכשיו שמעתי גישושים על ה 6600 gt שהוא קטלני והרבה יותר טוב..אז התייאשתי כבר.. התקציב הוא עד 1500 פחות או יותר, מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס מסך טוב והכי משתלם שאוכל לסגור עליו סופית כבר.. אם אפשר אז לכתוב לי את החברה זה חשוב וכמה mb ו bit וכו'.. וכמובן מחיר ואם אפשר להשיג אותו בארץ כבר.. תודה.
-
- 5 תגובות
- 698 צפיות
-
-
האם הטכלנולוגייה תחול אם אני אחבר 2 כרטיסי מסך של ATI? (בpci-E כמובן) נראה לי הגיוני שכן, אבל אולי זה מוגבל רק לשבב מיוחד בכרטיסים של Nvidia?
-
- 6 תגובות
- 698 צפיות
-
-
המפרט שלי הוא כזה: לוח - Asus P5VD2-MX מעבד - DualCore Intel Core 2 Duo E6300, 1866 MHz (7 x 267) זיכרון - 1GB כ. מסך - nVidia 7300LE (די חלש) --------- אני מעוניין לשדרג את הכ. מסך למשהו יותר נחמד, לא משהו מפלצתי כיאין לי תקציב. יש לי 350 ש"ח שאני יכול לבזבז על זה, חשבתי לקנות nVidia 8600GT שהוא עונה לדרישות, אבל אני לא יודע איך הוא מבחינת ביצועים ואיך הוא ישתלב עם המפרט שלי. אז מה אתם אומרים, ללכת על ה-8600GT או שיש משהו יותר טוב באותו תקציב ?
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
הי, אני מקווה שאני בפורום הנכון... יש לי כרטיס ATI 1950XT ויש לי שני מסכים שמחוברים אליו במצב EXTENDED. האחד הוא מסך "19 CRT של פיליפס והשני LCD HD. יש אפשרות להגדיר רזולוציות שונות לכל אחד מהם? תודה מראש וחג שמח
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום לכולם, מפעת חוסר מקום בשולחן העבודה החדש שלי החלטתי שהגיע הזמן להחליף את הCRT המתיישן ולשדרג לLCD. עכשיו אני יודע שעייפתם מהמלצות ואני כן עשיתי חיפוש ואני כן עובר על ההודעות האחרונות בפורום, אבל לא מצאתי מידע שרלוונטי לגבי. אני לא משחק הרבה משחקים (רק מידי פעם, גם ככה הכרטיס מסך שלי מיושן ולעולם לא יהיה לי כרטיס היי אנד רציני, לא ממש גיימר). מידי פעם סרטים, גם לא רציני. רוב השימוש הוא ללימודים (קריאה של מסמכים) ואינטרנט. הבנתי שיש קצת בעיה עם גלילה מהירה בLCD אז אם אפשר להכניס בתקציב הזה משהו כמה שיותר מהיר, הדברים הקטנים האלה משגעים אותי בינתיים מה שחשבתי עליו זה בעיקר הבנקיו 767-12 קראתי ביקורות לא רעות עליו. חוץ ממנו ישנו הNU הזול. או במקרה ה"גרוע" הLG 1730 …
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
-
יש לי כרטיס של Palit HD 4870 - ורציתי לדעת האם כדאי להוריד את הדרייבר של ATI או לחילופין את הדרייבר שמוצע ע"י היצרן עצמו. האם בכלל יש הבדל ביניהם? תודה, עדי
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני קונה בזמן הקרוב את הכרטיס GeForce 6800 Ultra Deluxe וראיתי בתמונות שלו שיש לו שתי כניסות לחשמל... השאלה שלי היא איזה ספק טוב יכול להחזיק אותו בלי בעיות. תודה.
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום יש מולי עכשיו נייד של טושיבה A100-1MB, לנייד יש כרטיס מסך ATI RADEON HD2600 עם 256 MB מובנים, ועד 1GB HYPERMEMORY, למחשב יש 2GB RAM, ומערכת הפעלה ויסטה... וכטיס המסך משתמש בכל ה 1GB! כלומר עוד 767 MB לוקח מהראם... והמחשב לא לשימוש במשחקים ודברים כאלה, אבל אני לא מוצא איפה משנים את כמות ה SHARED MEMORY שם בויסטה... חיפשתי בלוח הבקרה, ב CASTLAYST של ATI , וגם בBIOS אין... השאלה היא איך אני מוריד בכלל את כל הזיכרון ונשאר עם ה 256 המובנים מתוך הויסטה? מסובך לי
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אני לא מבין מה העקרון בשילוב כרטיס מסך.. זאת אומרת אם יש אפשרות לשלב לדוגמא GeForce FX 5600 עם GeForce 8500GT ובמה זה יתרום לי? האם הביצועים יהיו טובים יותר מזה של 8800GT? והאם צריך מערכת קירור במיוחד לזה (כי אני קונה מחשב חדש ובמחשב הקודם יש לי את ה-5600..) תודה מראש..!
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
-
7100 נקודות זה נראה לי נמוך למפרט שלי לא?
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
יש לי כמה הזדמנויות לקנות כרטיסי מסך מהדור הקודם של הכרטיסים (radeon 9500, סדרת ה-TI של geforce), ורציתי לשאול אם הכרטיסים האלה שווים משהו היום (למישהו למשל יש עכשיו ti4200 ויכול להגיד איך הוא במשחקים החדשים?), ומה לדעתכם צריך להיות טווח המחירים של הכרטיסים האלה, בהנחה שהם יד- שניה וכבר ללא אחריות. קחו בחשבון שאינני יכול להוציא עכשיו מעבר ל-600-700 ש"ח על כרטיס מסך. תודה מראש וחג שמח!
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אז ככה, כפי שמופיע בפרטים יש לי 9800XT, עם ATI COOLER VER 3 , מרוח במשחת AC5 על הזכרונות והליבה... הכרטיס אמנם חזק, אבל שמתי לב שמשחקים מתחילים לזייף בהגדרות אופטימליות (וכשאני אומר הגדרות אופטימליות אני מתכוון יותר לפרטים מקסימליים ופחות שם דגש על רזולוציה, אני לא מאלה שישחקו משחקים ב1600X1200 , רזולוציה שבהחלט מספיקה לי היא 1280X1024 , או אפשר להתפשר על 1024X768 - אבל לא מתחת) משחקים כמו ROME TOTAL WAR במסכים עמוסים מאוד- אז הFPS יורד לרמות מעצבנות ממש. והמערכת שלי בכללי מאוד חזקה- המעבד עובד על 2550 MHZ והמערכת על 255FSB , זה אמור להיות חזק- כך שאני מניח שהצוואר בקבוק הוא הכרטיס מסך... או הזכרון, למרות שהוא עובד ב510MHZ ... עדיין זה "רק" 512MB ... השאלה שלי מתחלקת : 1…
-
- 8 תגובות
- 698 צפיות
-
-
מבחינת יכולת ואייכות לכידת וידאו אנלוגי, האם עדיף כרטיס מסך עם יכולות vivo (שיושב על הAGPx8), או כרטיס מסך רגיל ובנוסף כרטיס לכידה פשוט (עד 600 ש"ח שיושב על pci)?
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
קניתי לפני יומיים את המחשב החדש,ואיתו המסך שבכותרת. סידרתי את המסך לריענון 100 מגהרץ(כך גם במעבדה שמו לי), התקנתי כרטיס מסך והכול. סידרתי את התמונה על המסך שתגיע לצדדים של המסך,כמו שזה צריך ליהיות,אבל בכול פעם כמעט שאני מכבה את המסך\מחשב ואחרי כמה דקות מפעיל שוב, התמונה מתכווצת\זזה כמה מילימטרים. עכשיו שמתי לב לתופעה כי ברגע שאני מכבה ומדליק את המסך,יש בערך חצי ס"מ של שוליים בצידי המסך ולאט לאט אחרי חצי שעה-שעה זה נמתח לאורך המסך ואף עובר את הצג.. מה לעשות? תודה.
-
- 10 תגובות
- 698 צפיות
-
-
יש לי איזה טלווזית trinitron של סוני ישנה (15 שנה) ויש לי בעיה כי אני רוצה לחבר אותה לדי וי די, ולטלווזיה הזאת יש רק כניסת אנטנה rf ואין כניסת 21 פינים או rca... אז איך בכל זאת אני יוכל לחבר אליה די וי די יש למישהוא מושג? שמעתי שיש ממירים שממירים מrf לrca?? אם יש כאלה כמה הם עולים בערך?? וחוץ מזה, מישהוא ראה פעם די וי די עם יציאת rf ??? בבקשה תעזרו לי :'(
-
- 8 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש כרטיס TV הגעתי ל2 אפשרויות בתקציב שלי. (בערך 200ש"ח) שתיהן עם שלט וללא רדיו, בעלי מאפיינים זהים.. חוץ מזה שבלידטק יש תמונה בתוך תמונה והוא מקליט AVI. 1. LIFE VIEW FLY TV PRIME 34 230 ש"ח חנות- http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=481&catcode=342 אתר יצרן- http://www.lifeview.com.tw/html/products/internal_tv/flytv_prime34.htm 2. Leadtek Winfast TV2000XP 240 ש"ח חנות- http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=2703&catcode=341 אתר יצרן- http://www.leadtek.com/multimedia/winfast_tv2000xprm_1.html עכשיו שניהם במאפיינים זהים מחיר דומה ומתאים.. אז אני לא יודע מה לבחור... מה אתם מציעים? תודה רבה.. נ.ב אשמח לקבל ביקורות על המוצרים.
-
- 7 תגובות
- 698 צפיות
-
-
זה יותר יקר בשבילם ליצר אותו (בגלל התאמות לערוץ) והרווחים ממנו זניחים יחסית לPCI ?
-
- 9 תגובות
- 698 צפיות
-
-
למסך 24 HD איזה כרטיס מומלץ? מתי יוצא הדור החדש של ATI? שווה לחכות?
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הכרטיס מסך אני מריץ בדיקה 3DMARK 2003 ברזולוציה של 1024 על 768 בלי שום פילטר ואני לא מצליח לעבור את 2400 נקודות יש לציין במבחן הראשון אני מקבל בערך 80 עד 110 פריים בשניה מהמשחק השני זה כבר צונח ל 5 - עד 25
-
- 6 תגובות
- 698 צפיות
-