כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
היי לפני חצי שנה קניתי שני כרטיסים HD2900PRO הספק שלי כאמור 520HX לא החזיק אותם,מאז כרטיס אחד שוכב בארון... לא היה לי זמן וכסף להתפנות לנושא... עכשיו רציתי ללכת לקנות ספק חדש,ספק שיחזיק לי את המערכת זה בסביבות 700-900 ש"ח נגיד שאני אמכור את שלי ב 350-400 יוצא שיש לי בערך 400 ש"ח להוסיף, ראיתי שיצאו כרטיסים חדשים ואז אמרתי אולי כדאי לי להוסיף קצת כסף למכור הכרטיסים שלי ולקנות כרטיס אחד חזק שלא יצריך ספק חדש, אבל אז קראתי פה הודעות על ניקוד ב 3DMARK06 אני קיבלתי עם כרטיס בודד OC לכרטיס ולמעבד Q6600 באזור 13500! ראיתי שקיבלו עם זוג כרטיסים,באזור 17000-19000 וראיתי שהכרטיסים החדשים שיעלו לי בסביביות 1500-1900 שקל לא יתנו ביצועים יותר טובים.או שאני טועה =\ צריך עזר…
-
- 5 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחי יש את הכרטיס של WinFast PX360 TD כרטיס 256 BIT 128 DDR ליבת GEFORCE 5750 רציתי לשאול לאיזה כרטיס מהחדשים של היום אפשר להשוות את הכרטיס הזה? (למשל האם הוא יותר חזק מ 7100GS ?) לאיזה כרטיס של היום הוא משתווה?
-
- 9 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום לכם! ראיתי בעיתון סופהשבוע של נתניה (אמצע נתניה, אבל בטח זה מפורסם בעוד מקומות) פרסומת של מבצעי חג הפסח של שמיר מחשבים. המבצע שלכד את עיניי היה כרטיס מסך GeForce FX 5600XT 256MB +TV Out + DVI ב-600 ש"ח כולל מע"מ. אני מעוניין לקנות מחשב חדש עכשיו ואני די סגור על הלוח אם, מעבד (AMD Athlon XP 2500+) וכד' אבל עדיין לא על הכרטיס מסך, וחשבתי שזו יכולה להיות אופציה טובה. רציתי לדעת מה אתם אומרים על הכרטיס עצמו. איך הכרטיס, האם הוא בכלל טוב? איך המחיר שלו, האם זה מחיר טוב לכרטיס כזה? והיה אם לא - איזה אופציות אחרות יש לי בסכום פחות או יותר כזה? (אני מוכן להוציא סכום כזה על כרטיס מסך, אולי בעוד 100-200 ש"ח יותר אבל לא יותר מזה). בתודה על התשובות... שיהיה לכולנו חג פסח שמח…
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שאלה - חיברתי את כרטיס המסך של המחשב לטלוויזיה ורואים את המחשב בטלוויזיה - רק סרטים למרות שרואים אותם בתוכנת הסרטים (Media Player Classic) רואים מסך שחור בטלוויזיה פתרונות ? זו בעיה של רזולוציה, תוכנת סרטים לא מתאימה ?
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אהלן, אני משחק סטארקאפט 2 ויש לי מעט בעיות עם המחשב- ברשותי מחשב די ישן: intel core 2 duo E6300 1.86GHz לוח אם: Fatal1ty F-I90HD (ATI RS600-SB-600) זכרון פנימי 2GB DDR2 kingston כרטיס מסך NVidia GeForce 8600GT (בעל 256מגה זכרון) תכלס הוא משרת אותי על הכיפאק ולא עושה בעיות אני משחק בעיקר starcraft 2- הבעיה היא שבהגדרות הכי נמוכות הוא רץ לי על 50FPS כאשר אין ממש יחידות על המסך, אבל בזמן שיש אקשן, הוא יכול להגיע גם ל 10FPS ואם המצב ממש עמוס, גם ל 1-2FPS. מן הסתם זה לא אידאלי לגיימר.. שתי שאלות: א. האם החלפת כרטיס מסך תעזור לי להריץ אותו על סביב ה 40FPS גם כאשר יש יחידות רבות על המסך (בהנתן שאני שומר על הגרפיקה בהגדרות הנמוכות ביותר)? ואם כן, לאיזה כרטיס כדאי להחליף? (ת…
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אהלן חברים יקרים,יש לי בעיה מאוד קשה לאחרונה. קיבלתי אתמול את הג'יפורס 8800 GTS של ASUS,יש לי בעיה קשה איתו שכשאר אני מגדיר לו AA בהגדרות של הכרטיס מסך הכל בסדר,אבל כאשר אני מעלה את FLIGHT SIMULATOR X,נראה כאילו הוא בכלל לא מתייחס לזה ששמתי AA,מראה לי גרפיקה זוועתית ורק כאשר אני בוחר AA מהסימולטור הכל בסדר. ניתן לצין שכשאר אני מריץ את FS2004,אין שום בעיה והAA עובד בגרפיקה מדהימה. מה עושים?
-
- 9 תגובות
- 681 צפיות
-
-
יש השוואות?? ראיתי בלוגיק 7800GT ב1900 שח.??...הגיוני שאחרי כל הפרוצדורה של הובלה, מכס, מע"מ...זה יעלה מחיר שכזה??..או שזה טעות וזה אמור להיות 2900...(ואז זה קצת הסחפות)... קיצור...מה יותר עדיף??
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
שלום, תמיד ישנו איזה מסך שהוא השולט מבין מסכי ה17 CRT הזולים. בעבר אני זוכר שהמליצו לי על samsung 735df נדמה לי היה הדגם ? מה המסך המומלץ כיום בסביבות ה600 ש"ח ? תודה לכולם.
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
מה אתם אומרים הכרטיס הזה מבחינה בגראפית יפעיל ויסטה חלק Leadtek PX7600GT?
-
- 11 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום, לפני יומיים קיבלתי את ה-ATI HD4870 החדש שלי. שיחקתי קצת עם ה-CCC דרייבר וגיליתי שבמצב של advance מופיעות בו אופציות חדשות לגבי פילטרים: ישנה אפשרות לקבוע פילטרים קבועים, או לאפשר לאפליקציה לקבוע את רמת הפילטרים. אם אני מקבע את רמת הפילטרים דרך הכרטיס, זה אומר שבחירת ה-AA בתפריט המשחק לא תשנה? מה יקרה במשחק שלא תומך בפילטרים ברמה בה קינפגתי את הדרייבר? בכלל, מה עדיף - לתת לאפליקציה להחליט, או לקבוע מראש דרך הדרייבר? תודה מראש לעונים!
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
טוב אז ככה אני צריך כרטיס מסך בשביל חבר עד 600 שקל בעיקר למשחקים חיבור PCI-E תודה..
-
- 7 תגובות
- 681 צפיות
-
-
יש לי 8800GTS 320 .... והלוח אם שלי תומך CROSSFIRE ולא SLI.... אז חשבתי ורציתי לשאול אם כדאי לי להחליף על חבר שלי שיש לו 1950X של ATI ולהביא עוד אחד ולעשות איתם CROOSFIRE ? זה שווה?
-
- 5 תגובות
- 681 צפיות
-
-
כרטיס ה 450GTS שברשותי התחיל לעשות לי גלים במסך בעת משחק.. נישארו לי 2 אפשרויות- להחליף בחינם באחד חדש 450GTS*. או לרכוש אחר, חבר שברשותו ה Ati 6870 אמר לי לנסות אותו ושהוא כרטיס פצצה. מצאתי ב Ebay בסביבות ה 220$ ובארץ+אחריות זה 330$. אז.. הינה המפרט שלי: והאם אני יכול להחזיק את ה 6870? Intel i5 650 3.2 GHz. 2GM ram. 1.333Mhz Motherboard: GA-H55M-D2H. WIN 600W. עריכה: לא WIN BOOW .... הייתי מסטול בליילה 600W היה ניראה כמו BOOW חחחחחחחחחחח..... 500GB hardrive. קישור לכרטיס:http://cgi.ebay.com/MSI-ATI-Radeon-HD6870-Twin-Frozr-II-1GB-DDR5-/160620185920?pt=PCC_Video_TV_Cards&hash=item2565b58940 כי שמעתי ש MSI טובים בקירור. אז.. האם המחשב יחזיק תכרטיס טוב ו: -איך לבצע ניק…
-
- 5 תגובות
- 681 צפיות
-
-
חבר שלי שאל אותי, איזה כרטיס מסך הכי טוב בישבילו בתקציב 500-700 ש"ח, חיבור AGP. תודה מראש לעוזרים!!
-
- 7 תגובות
- 681 צפיות
-
-
סוף כל סוף המחשב הישן שלי חופשי לשמש לסרטים בלבד כרגע יש עליו voodoo 3 3500 ואני לא מצליח לגרום ליציאת טלויזיה שלו לעבוד בXP אז אני מחפש המלצה לכרטיס מסך שכל השימוש שלו יהיה לראות סרטים בטלויזיה לא אכפת לי לקנות משומש העיקר שהיציאת טלויזיה תהיה איכותית אז אם מישהו רוצה להיפטר מכרטיס ישן תשלחו לי הודעה אם מישהו יכול לעזור לי לגרום ליציאת טלויזיה לעבוד בXP אני בכלל אודה לו (פעם הצלחתי לעשות את זה ב2000 עם דריברים מאיזה אתר אני פשוט לא זוכר מאיפה ) תודה רבה ושנה טובההה
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
מסך - viewsonic VG712s כרטיס מסך - fx5700 win xp pro sp2 הבעיה היא Artifacts או קווים מרצדים לאורך המסך מתרחשת רק בחיבור DVI ורק ברזולוציה 1280x1024@60Hz אין בעיה במסך או בכבל - נבדק במעבדת אומינתק ועבד חלק על FX5200 מה שהביא אותי למסקנה הבלתי נמנעת שהבעיה היא במחשב שלי - כרטיס/ הגדרות/באיוס / ? קרעתי את האם אמא של גוגל בחיפוש אחר פתרון והדבר היחידי שמצאתי היה : http://www.ati.com/support/infobase/3992.html שמתאר בדיוק את הבעיה אבל בכרטיס של ATI הרחקתי רמקולים/טלפונים/ספקי כח/ סדרתי מארז/ ניקתי בספרי לחץ מגעים התקנתי כמה פעמים את הדריוורים האחרונים של נווידיה/המסך כלום לא עוזר :'( הריצודים ממשיכים, פעם כמעט לא נראים ופעם בטרוף, החל משלב הדלקת המחשב ועד…
-
- 6 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום רב. אני מעוניין להתחיל פרוייקט עם מספר מצומצם של משתמשים מהפורום(משהו כמו 3-4 כולל אותי), ונכתוב ביחד FAQ(Frequently Asked Questions) לפורום גרפיקה ותלת מימד, על מנת לעזור למשתמשים החדשים למצוא מידע על נושאים כלשהם ולמנוע תגובות של "תעשה חיפוש" באם הרעיון יצליח, הFAQ יעלה כסטיקי לפורום זה במקום הדיון הזה. כל מי שמעוניין להשתתף בהכנת הFAQ, נא ליצור קשר בהודעה פרטית ובקשתו תישקל. תודה ויום טוב. SpiritKnight
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
אמרו לי שלוודו יש יציאת טלוויזיה מדהימה... האם לכרטיס זה יש את היציאה הכי איכותית (כרטיסי מסך, לא AIW ודומיו)? תודה
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אני לא מבין מה זה אומר ואיך בדיוק עובד ? יש לי 9600 xt וכנראה שהוא אמור לעבוד עם האפליקציה עכשיו אני מנסה להבין כאן איך זה שכל פעם שאני מזיז את הסמן במאפיינים ל X8 הוא מבקש ממני לבצע אתחול כדיי שההתקן ייכנס לעבודה ולאחר מכן אני רואה ששום דבר לא השתנה . מה אני עושה ?
-
- 8 תגובות
- 681 צפיות
-
-
המפרט שלי הוא כזה: לוח - Asus P5VD2-MX מעבד - DualCore Intel Core 2 Duo E6300, 1866 MHz (7 x 267) זיכרון - 1GB כ. מסך - nVidia 7300LE (די חלש) --------- אני מעוניין לשדרג את הכ. מסך למשהו יותר נחמד, לא משהו מפלצתי כיאין לי תקציב. יש לי 350 ש"ח שאני יכול לבזבז על זה, חשבתי לקנות nVidia 8600GT שהוא עונה לדרישות, אבל אני לא יודע איך הוא מבחינת ביצועים ואיך הוא ישתלב עם המפרט שלי. אז מה אתם אומרים, ללכת על ה-8600GT או שיש משהו יותר טוב באותו תקציב ?
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אהלן חברה ברשותי כרטיס מסך מסוג EVGA 8800GT 512MB SUPERCLOCKED. כמובן שאני מרוצה ממנו מאוד והמשחקים רצים אחלה (אפילו CRYSIS !), אבל מענין אותי לבדוק משהו. האריזה שלי היא אריזה של EVGA 8800GT 512MB רגיל, עם מדבקה שכתוב עליה SUPERCLOCKED. אני רוצה לבדוק אם זה באמת SUPERCLOCKED או שסתם מישהו (החנות לדוגמא) שמה את המדבקה הזאת ומכרה ביותר. מותקן אצלי EVEREST ULTIMATE זה מביא לי הרבה פרטים גם על הכרטיס מסך שלי. מישהו יכול להגיד לי איזה ערכים אני צריך לבדוק ולהשוות כדי לראות אם הכרטיס מסך שלי באמת עבר OC והוא מקורי של EVGA עם OC שלהם ? תודה ! אמיר
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
שלום לכולם מאז שפירמטטי את המחשב והתקנתי את הווינדוס מחדש אני רק מתוסכל התמונה, ןלא רק בסרטים , בכלל תזוזה של המחשב התמונה זזה בהילוך איטי, ממש סלואו משה מה עושים כדי לתקן את זה? אני צריך להתקין דרייברים חדשים לכרטיס מסך? איך עושים את זה? חייב עזרה כי החיים שלי הפכו לאיטיים בגלל המחשב הזה שהוא כל כך איטי תודה
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום, הנני מתכוון לרכוש בקרוב מסך בכגודל 22". כנראה שאני ארכוש את הדגם הבא, אשר רבים המליצו לי עליו; Samsung 22" Wide 2253BW 2MS DVI. שאלתי היא, לאיזה כרטיס מסך אני זקוק, בכדי לנצל את המקסימום שהמסך הזה יכול לתת לי? (המחשב שלי מוכן למערך SLI) וגם, באיזה כרטיס מסך שווה לי להשקיע כרגע, בשביל שהוא יחסוך לי כסף לשדרוג עתידי? הציעו לי לבינתיים, לקחת את ה- Leadtek WinFast PX9800 GTX 512MB, אשר עולה כבערך 1.5K. האם שווה לי להשקיע כרגע בכרטיס מסך בודד זה? או ששווה לי לקנות כרטיס קצת יותר פשוט, העולה פחות ממחיר זה, אך יספק לי את אותם ביצועים כרגע. וכשיגיע הזמן לשדרג, אני אשדרג לכרטיס אחר. אשמח לשמוע את תגובותיכם. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אז ככה המחשב בכללי די חלש אני רוצה בשבילו כרטיס שיוכל להפעיל לי קאונטר 1.6 ומשחקים בסגנון בסכום שציוין בכותרת תודה לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 681 צפיות
-
-
לכתבה: http://www.maximumpc.com/article/news/amd_reorganization_brings_ati_completely_fold
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-