כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
יש לי בסביבות ה600 ש"ח לקניית כרטיס טלוויזיה. אני לא מבין כל כך בנושא. התסכלתי על ביקורות של כרטיסי טלוויזיה של חברת Leadtek ונראה לי שאיכות התמונה לא משהו חיפשתי ביקורות על הכרטיסי Asus TV FM ולא מצאתי 1. יכול להיות שטעיתי? איך האיכות של הLeadtek באמת?? ואיך איכות ההקלטה? 2. הכרטיס של ASUS טוב? 3. אני צריך לחבר את הכרטיס לאנשהו בשביל ראות טלוויזיה במחשב? תודה
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום יש לי מסך DELL U3011 (30 אינץ) יש לי היום כרטיס מסך GTX 275 והתקנתי היום את המשחק BF3 וזה ממש לא זז לי אני תמיד אוהב לשחק ב טופ שאפשר אני משחק ברוזולציה של המסך שזה 2560X1600 יש לי מעבד INTEL I 7 920 ולוח EGVA SLI LE איזה כרטיס מסך כדי לי לקנות? אני קראתי שהממלצה הכי טובה היא SLI של 580 לא תהייה לי בעיה לחבר SLI ללוח בזה אני יודע שאני יכול אבל זה לא יהיה 16X זה נראה לי יהייה פחות בקשר לספק יש ליCORSAIR 750 TX זה יספיק להכול יש לי SSD של INTEL ן 6GB זיכרון יהייה לי צוואר בקבוק ממשהוא במערכת אחרי השדרוג? והאני צריך להחליף עוד משהוא חוץ מהכרטיס מסך? תודה מראש ויום טוב (אני גר בארצות הברית וחשבתי להזמין EGVA 580 מה אתם חושבים? תודה שוב
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אני צריך את ההגדרות Shape שלו, יש איזה 6 כל אחד בבקשה על כמה הוא.. המסך שלי התעוות ואני לא מצליח לסדר.. תודה רבה רבה לעוזרים..
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
-
אני יודע שכל כרטיסי HD4870 אותו דבר, אבל השאלה שלי היא כזאת. מציעים לי את הכרטיס הזה בנעה, השאלה היא לבעלי הכרטיס הזה, האם יש בעיות מיוחדות? או שעדיף ללכת על הג'יגה בייט באותו המחיר. http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=3377 תודה.
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
-
שלום רב. אני מעוניין להתחיל פרוייקט עם מספר מצומצם של משתמשים מהפורום(משהו כמו 3-4 כולל אותי), ונכתוב ביחד FAQ(Frequently Asked Questions) לפורום גרפיקה ותלת מימד, על מנת לעזור למשתמשים החדשים למצוא מידע על נושאים כלשהם ולמנוע תגובות של "תעשה חיפוש" באם הרעיון יצליח, הFAQ יעלה כסטיקי לפורום זה במקום הדיון הזה. כל מי שמעוניין להשתתף בהכנת הFAQ, נא ליצור קשר בהודעה פרטית ובקשתו תישקל. תודה ויום טוב. SpiritKnight
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
שלום , חיברתי את 2 הכרטיסים הנ"ל בCFX במצב IDLE נמצאים על 49 מעלות, במאמץ מלא 80. יש לציין שכשהיה כרטיס אחד הטמפ' המקסימלית במאמץ היתה 68 מעלות. אני עם מארז Fractal R3 האם הטמפרטורה תקינה, איך ניתן לרדת בכמה מעלות?
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום, אני הולך לשדרג את המחשב לכרטיס nvidia 9600 והתקציב שלי דל מאוד ואם אין כסף אני יצתרך להלוות מאנשים, אני מתלבט בין 2 חברות טובות: Palit ו Sparkle שפאליט יותר זולה אבל חבר שלי אמר שהקירור שם גרוע והכרטיס יישרף, אבל Sparkle קצת עוברים לי את התקציב אני רוצה לדעת אם ההבדל במחיר שווה את זה, והאם מה שחבר שלי סיפר לי נכון?
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום אני מחפש כ.מסך תואם ל7600GT או X800 XT בכרטיסים של היום אני חושב לפי תמונות מהרשת של GPU-Z זה בין 630GT ל640GT. עכשיו אני לא בטוח כי כל האתרים או מראים כרטיסים ישנים או חדשים אבל לא את שניהם. זה לחבר שרוצה מקסימום להפעיל SC2: לב הנחיל. באתר רשום שהכרטיסים למעלה הם המינימום בשביל המשחק. בבקשה תעזרו לי ואם אתם מוצאים רמת ביצועים של כרטיס חדש וישן מארבעת הכרטיסים בSC2 תעלו לאתר.
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להעביר קסטות ישנות לפורמט דיגיטלי, קראתי בFAQ של הפורום ועשיתי את הדברים הבאים: הורדתי לnVidia GeForce2/GTS שלי את ה WDM. התקנתי. (לכרטיס יש חיבור SVIDEO IN שנראה קצת מוזר, אבל הכבל מתחבר אליה בלי בעייה) הורדתי את VirtualDub. התקנתי. איך אני מתחיל להקליט? בוירטואלדאב אני רואה רק " Video File Emulation 0" תחת DEVICES בMOVIE MAKER זה גם לא עובד..האם אני צריך עוד משהו? :'( תודה מראש,
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
למישהו יש המלצה על מסך כזה? מהדגמים של BENQ או LG?
-
- 7 תגובות
- 648 צפיות
-
-
גם אני כמו כל היהודים מתכוון לקנות כרטיס למשחקים, אז החלטתי לעשות לעצמי סופית איזו השוואה בין הדגמים הפופולריים. ואם כבר עשיתי, אז למה לא לשתף עם אנשים אחרים שיכול להיות באותו מצב כמו שלי. הנה הקובץ (היה אקסל, אבל אני רואה שאי אפשר להעלות, אז נעלה אותו בתור תמונה. אם יש פורמט יותר הגיוני, תגידו). אם יש תוספות, תיקונים, שינויים- אתם מוזמנים להוסיף/לתקן/לשנות ולהעלות מחדש. אם לא, אתם מוזמנים סתם להנות. מקווה שיעזור. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
טוב אני חושב לקנות או RADEON 9700 PRO או 9800 PRO עכשיו יש לי AMD 1800+ 256DDR (עוד מעט יהיה 768) השאלה שלי האם אני יקבל מן הכרטיס את מירב הביצועים או שהמעבד שלי "ימנע" מהכרטיס לתת את הביצועים הכי טובים? תודה רבה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
יש לי gigabyte radeon 9550 128mb 64bit ואני רואה פיקסלים בסרטים במשחקים זאת בעיה שמאוד מפריעה לי מה אפשר לעשות נגד זה במחשק רואים פשוט פצצה אלב בסרטים רואים פיקסלים
-
- 7 תגובות
- 648 צפיות
-
-
-
הכותרת אומרת הכל.. ואיזה כלים דרושים לי לביצוע הפעולה ? תודה
-
- 5 תגובות
- 648 צפיות
-
-
האם אתם מכירים בכרטיס מסך היכול לקבל גם כניסת וידאו ולהמיר אותה למידע עבור המסך? ז"א לתצוגה לתוך המסך?
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
-
היום התחדשתי ב GeFORCE 6600 של Leadtek. קיבלתי איתו דריבר אבל הבנתי שהוא לא מי יודע מה עדכני, אני לא יודע מאיפה להוריד דריבר ואיזה דריבר הכי עדכני כרגע מישהו יכול לעזור בבקשה? תודה מראש לכולם!!!!!!! שבוע טוב!!!!!!!
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
איזה כרטיס עדיף: ATI מקורי 9600 PRO 256 במחיר של 770 FX5700 128 במחיר של 716 FX5600 256 במחיר של 732 תודה
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום -קיבלתי מתנה GECUBE ATI RADEON X1050 אני רוצה להחליף אותו בכרטיס יותר טוב. אני מחפש את הביצועים הטובים ביותר שאפשר להשיג בתקציב מאוד מוגבל. אני מחפש כרטיס שיאפשר לי לשחק משחקים (אני לא גיימר, אני משחק משחק אולי פעם בחצי שנה) הדגש הוא יותר על התוכנות שאני משתמש. תוכנות לעיצוב גרפי - פוטושופ, אילוסטרטור, פלאש וכן תוכנות לעריכת וידאו - פרמייר ואפטר אפקטס בקיצור, מחפש מציאה במחיר זול ושתהיה עם עדיפות לתוכנות עריכה ועיצוב. תודה, גי[br]פורסם בתאריך: 13.02.2008 בשעה 19:59:06 רציתי להוסיף שיש לי מחשב עם ליבה אחת 2.4, 3 RAM ן-XP. אני לא מתכוון לשדרג בשנה הקרובה אז אני צריך כרטיס שיתאים למחשב הזקן שלי...שוב תודה
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
פשוט משתלם לכל בעלי תקציב הביינים http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=2873
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
לאיזה כרטיס ישן מקביל כל הכרטיס מסדרת הX ?
-
- 5 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אוקיי אז השאלה שלי היא מהו הכרטיס המומלץ ביותר לAGP כיום? כמובן שאין כוונה להשקיע במשהו מטורף כמו ה7800GS שיקר בלי סיבה. אין תקציב מסויים אבל אפשרי שזה ינוע בסביבות ה-700-800. חשבתי על ,6600GT 6600 X1600 שחזק ממנו אבל ברוב החנויות יקר בצורה מוגזמת. ראיתי גם 7600GS בחלק מהחנויות במחיר סביר. מה אתם אומרים מה הכי מומלץ לסוקט המתיישן?
-
- 8 תגובות
- 648 צפיות
-