עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by nore0,

למה הכל מכובה ? אם אני ישים הכל על ON יהיו ביצועים יותר טובים ?

2. שלי עומד כרגע על 620 מעבד, ו-720 זכרונות.. טמפרטורה ב ATITOOL במאמץ 90 מעלות!

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  3. Started by omerba,

לLEADTEK יש משהו בשם MYVIVO, ניסיתי להבין מזה מתוך האתר שלהם http://www.leadtek.com/3d_graphic/winfast_px7800gt_tdhvivo_1.html זה רק אני או שזה רק חרטא? וזה לא שונה מכל VIVO אחר של יצרן אחר? כלומר סתם 2-3 תוכנות נכון? לא הבדל חומרתי או משהו כזה?

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  4. Started by integral,

איזה כרטיס עדיף: ATI מקורי 9600 PRO 256 במחיר של 770 FX5700 128 במחיר של 716 FX5600 256 במחיר של 732 תודה

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  5. Started by matanhh,

אני רוצה לקנות את הכרטיס מסך 8800gts 512 מגה ב227 דולר האם זה שווה המחיר או לא? שנית זה יפעיל לי משחקים כבדים כמו קרייסס על הרזולוציה הכי גבוהה?

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  6. Started by shlominavi,

שלום אני רוצה לעדכן את הדרייבר ל8.9 עכשיו מעודכן אצלי 8.8 השאלה שלי היא מה להוריד מהאתר Catalyst Software Suite זה 34MB Display Driver זה 13MB מה להוריד והאם כדיי לעדכן צריך למחוק את הקודם?

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  7. Started by galan,

שלום לכולם! הבעיה שלי היא חוסר תאימות בין מהירות הוידאו בסרטונים שאני יוצר בתוכנת ACARecord ( הקלטת מסכים בפעולה) לבין הסאונד שאני מקליט... הבנתי שהפתרון קשור בהתאמת bit rate בכרטיסי מסך/קול... הורדתי תוכנה שמסייעת לי למצוא את ערכי ה-bit rate המתאימים...אך איני יודע היכן לשנות אותם...נכנסתי למנהל ההתקנים במערכת בלוח הבקרה והשדות האלה לא קיימים בבקרי הקול והוידאו...השינוי צריך להתבצע בנגנים מסויימים? ??? אנא עזרו נא! צריך להציג את הסרטון ביום ראשון!!! :'(

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  8. Started by dids22,

ראיתי שלפני חודש יצא להם דריבר חדש איך הוא??? משהו בדק אותו?? :jump:

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  9. Started by yz101,

ראיתי את הכרטיסים מהסוגים הבאים באותם מחירים שבין 612-680 ש"ח Jetway 6800GT GDDR3 256MB - עולה 612 ש"ח Asus 7600Gs Silent DDR2 256MB - עולה 670 ש"ח Albatron / Leadtek 7300GT DDR2 256MB - עולה 565 ש"ח Shapphire x1650PRO DDR2 256/512MB - עולה 680/635 ש"ח מה מאילו הכי טוב? הכוונה היא להריץ משחקים כמו C&C3 ומשחקי FPS למיניהם, על 768X1024 או בתקוה 1024X1280 בשנה שנתיים הקרובות. המפרט הוא: P4 2.8Ghz HT Northwood Asus 865PE P4P800 DELUXE 2X512MB DDR400 Dual channel וכרגע Leadtek 5600FX 256MB. הצעות נוספות רק AGP יתקבלו בברכה.

• 9 תגובות
    • 674 צפיות
  10. Started by Ntress,

היי כולם הזמנתי השבוע את הדיוידי 398 של LG ועד שהוא יגיע קניתי כבל HDMI שהייתי צריך ממילא, כבל עבה נראה איכותי וגם שילמתי עליו סכום של 150 ש"ח.. ברשותי כרטיס מסך ATI RADEON 4850HD כך שמאחורי המחשב כבר יש יציאת DVI + ממיר DVI-HDMI, כל שנותר לעשות הוא לחבר בין המחשב לHaier 32" שלי.. ישבתי וחיברתי ביניהם ואני מוכרח לציין שהאיכות שמול עיניי היא ממש לא מה שחשבתי שתהיה.. אני לא רוצה להגזים יותר מדי אבל אני כמעט מרגיש ב"מצב בטוח" בווינדוס.. שיחקתי עם כל האפשרויות בטלוויזיה, במחשב אני כרגע על רזולוציה של 1280x720, עם 32BIT של צבעים. Refresh Rate - 60 HZ דרייברים מעודכנים.. כמו כן ראיתי משהו באפשרויות שם של DPI.. אצלי זה על 90DPI.. זה טוב? מישהו יודע אם זה אמור להיות ככה? ואם לא …

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  11. השאלה שלי נוגעת ספציפית לכרטיס מחברת גיגהבייט שמגיע עם קירור של זלמן. האם המאוורר עובד תמיד על מהירות מקסימלית ומרעיש? או שהעניין הזה תוקן?

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  12. Started by OuTsIDe,

הוא ירזיק אותו על רזולוצייה כמו 1024*768...אני לא מדבר כבר על AA ותיגדו אים הוא ביכלל ירזיק אותו עים AA?כי אני לא ממש מכיר תכרטיס...והאים יש הבדל גדול בין GT ל GTS...תודה...

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  13. שלום לכולם, מישהו יודע עם איזה תוכנת צד שלישי ניתן לבדוק טמפ' של הכרטיס הזה? ב catalyst אין אפשרות בניגוד לגרסה הראשונה של הכרטיס. תודה,

• 11 תגובות
    • 674 צפיות
  14. שלום , יש לי שאלה, איזה כרטיס מסך יותר טוב geforce 5500 FX או radeon 9200 pro family ? תענו לי בבקשה זה דחוף .

15. אני צריך כרטיס מסך חדש ואני לא רוצה לבזבז יותר מידי כסף אז איזה כרטיס לקנות שיהיה משתלם מבחינת ביצועים\מחיר וחשוב לציין שברצוני לשחק את half life 2 כשיצא ולהפיק עד כמה שאני אוכל ממנו !

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  16. Started by koko0,

יש לנו טלוויזיה מעפנה של Graetz שכנראה לא מסוגלת להתמודד עם יותר מ60Hz... הטלוויזיה עצמה היא באספקט של 16:9 אבל בדרייברים של ATI האפשרויות היחידות שנתמכות עד 60 Hz זה ב4:3 יש תוכנה אחרת או דרך לעשות את זה 16:9 בCCC ?

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  17. Started by levihaim,

הי, אני מתכנן לרכוש מסך מחשב חדש. אני מתכוון להוציא 800 ש"ח. המחשב בשימוש בערך שעתיים ביום. חשבתי על mag 786pf, יש לי mag DJ707 ואני מאוד מרוצה (מחשב אחר). תודה

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  18. Started by yuvalya,

שלום, אני מתעתד לרכוש מחשב חדש, עיקר השימושים יהיו תוכנות אופיס לביתי אך אני גם מתכוון מדי פעם לשחק במשחקים, לא הכי כבדים, וכן להתשמש מדי פעם לערוך סרטי וידאו שצולמו במצלמת FHD ביתית. האם אחד מהכרטיסים הללו יספיקו או שאצטרך לשדרג על מנת ליהנות מביצועים טובים יותר? Sapphire ATI RADEON 5750 1GB GDDR5 Retail HDMI Retail עלות 480 ש"ח parkle GT440 1GB GDDR3 HDMI Retail עלות 366 ש"ח Sapphire 6570 1GB GDDR3 DVI HDMI עלות 360 ש"ח כמו כן, מהו הספק המומלץ מבחינת הספק לכרטיסים אלו? תודה מראש, יובל

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  19. Started by YOU123,

האם הוא שווה תקנייה ומישהו יכול לתת לי מבחני ביצועים שלו תודה

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  20. Started by zoloboy,

יש לי ראדון 9800 של גיגהקיוב שאני מתקין את ה דריבר ב system properties display רשןם readon 9800 pro ואחרי זה readon 9800 pro secondry למישהו יש מושג למה

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  21. Started by ronishap,

שלום לכולם , בשנים האחרונות יצאתי קצת מהתחום ואני זקוק לייעוץ לכרטיס מסך למחשב חדש. המחשב שאני קונה מיועד בעיקר לעבודת אינטרנט רגילה , קצת עריכת תמונות כמו שכולנו עושים בפוטושופ וכו'. עכשיו מדי פעם אני רוצה גם לשחק משחקים חדישים , לא ברזולוציות מטורפות ואני לא מכור ל FPS , הכוונה לשחק בצורה טובה. המסך יהיה LCD 19 אינטש ואני רוצה שהמשחקים ירוצו בצורה סבירה ברזולוצייה 1280X1024 . התקציב שלי הוא 1000 ש"ח עד 1200 פחות או יותר וחשבתי על 8600GTS כרגע. המלצות נוספות יתקבלו בברכה , תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 673 צפיות
  22. בפוסט הקודם שאלתי שאלה לגבי הבעיה שהייתה לי שבה הכרטיס מסך קופא לאחר כ 15 שעה של משחק. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=548322.new#new בכל מקום שהסתכלתי (פורומים בחול), ראיתי את אותה תשובה... הכרטיס תקול יש לקנות כרטיס חדש. פתאום קפצה לי הודעה מסויימת כאשר משחק נתקע לי. מצאתי לה פיתרון וכנראה שזה הפתרון גם לבעייה של תקיעת הכרטיס. כל שעליכם לעשות זה ללכת לקובץ ה EXE של המחשב שאתם רוצים לשחק בו ללחוץ לחצן ימני> מאפיינים > תאימות > ולסמן "הפוך ערכות נושא חזותיות לבלתי זמינות" ולסמן "הפוך קומפוזיציית שולחן עבודה לבלתי זמינה" לאחר שסימנתם את שני האפשרויות יש ללחוץ על "החל" וזה אמור לפתור את הבעייה. שימו לב! עליכם לעשות זאת לכל משחק שתרצו לשחק בו. אז לכל מ…

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  23. http://vr-zone.com/?i=4737 פשוט מטורף, חבל שזה לא מיועד לשוק הבייתי...

• 8 תגובות
    • 673 צפיות
  24. Started by yonni,

ברשותי כרטיס לכידה וידאו אנלוגי PINACCLE DC10 PLUS שהוא דוגם ב-NTSC. זאת אומרת שהוא יכול לדגום PAL רק בשחור לבן. יש דרך לשנות משהו בכרטיס כדי שידגום בPAL???

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  25. Started by shainov,

שלום אנשים, רציתי להתייעץ בנוגע להוספת GTX260 בנוסף לGTX260 שיושב לי כרגע במערכת. שאלות: -האם הוספת הביצועים על הלוח הנ"ל+ספק תואם SLI 750W תהיה משמעותית במשחקים עתירי גרפיקה/FPS וכו' -כרגע יש לי בכ.מסך יציאת HDMI לLCD האם בהוספת כרטיס נוסף בתצורת SLI עדיין אוכל לשדר מכ.מסך אחד בחיבור HDMI ישירות לLCD? הסיבה שאני רוצה לשדרג היא גם בגלל הורדת מחירים לסדרת ה2XX ובגלל חיבור לLCD 40" אשר תתפקד כמסך משני.

• 3 תגובות
    • 673 צפיות

דיונים חדשים בפורומים