כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
היי, יש ברשותי שני מסכי מחשב (אחד אנאלוגי והשני DVI) והלוח תומך AGP. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך שיאפשר לי לחבר את שניהם (שהעכבר יעבור ביניהם וכו'). מה הכרטיס הכי זול שיבצע את העבודה? תודה נשמות! ירון
-
- 4 תגובות
- 689 צפיות
-
-
הכרטיס החדש שהולך להיות החזק ביותר לפי השמועות , יושק שבוע הבא במחיר של 649$ יש השערות שכרטיס זה ישיג 10000 נק' ב 3DM05 . ההיתי רוצה אחד כזה אבל היום קניתי פלזמה 46" גמרה לי את התקציב. http://www.theinquirer.net/?article=27492
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
דגם הביניים החדש שיהיה הראשון מחוץ למשפחת ה-RTX ויבוסס על ליבת Turing ללא היחידות הייעודיות לעקיבת קרניים - בדרך להשקה בסוף השבוע לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
איך אני בודק את ה- FPS במשחקים יש תוכנה או משהו ?
-
- 5 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שלום רב ! אז כאמור בכותרת - יש לי מערכת AMD Athlon Tbird 1333mhz עם לוח Asus A7M-266 וזכרונות 512MB PC2100 DDR266 mhz סלוט 256 של סמסונג סלוט 256 של קינגסטון. במערכת מורכב אצלי כרטיס GeForce 2 GTS Pro 64MB של MSI והוא אוברקוקר מעולה והגעתי איתו מ 400/201 default ל 250/500 בקירור סטוק שזה יותר מה ULTRA . רציתי לשאול - האם החלפת כרטיס מסך לGeForce 3 Ti200 - המערכת תקבל בוסט אמיתי במשחקים ? או שזה לא שווה את ה200-250 ש"ח ? תודה
-
- 3 תגובות
- 579 צפיות
-
-
אם כן תנו חוות דעת עליה בבקשה. הדגמים הרלוונטים הם lm725 ו lm728 תודה
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-
-
שלום לכולם.. לפני שנתיים קניתי מחשב שבזמנו היה מעולה והיום אני רוצה לשדרג אותו, המפרט הוא כזה בגדול: לוח אם : GA EP43 DS3l של גיגהביט מעבד : q8200 כרטיס מסך : 4870HD 512MB של ספיר ספק: 500W אמיתי. 4GB זיכרון אני גיימר כבד ובא לי לקנות כרטיס מסך חדש, הסתכלתי בכיוון של 6870HD 2GB DDR5. השאלה שלי היא האם אני אקבל הרמוניה טובה עם המעבד והלוח אם שיש לי או שאני צריך להחליף גם אותם. בנוסף, האם במחיר של הכרטיס מסך (1600 שח) אני יכול למצוא משהו טוב יותר? או שהוא הכי טוב שיש.. נ.ב אין לי בעיה להוסיף כמה מאות בשביל לכבל הכי טוב תודה לכל העוזרים..
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.theinquirer.net/?article=17887 כדאי לפרסם בחדשות האתר
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
יש לי 2 כרטיסי מסך של 9800GT שמחוברים בSLI ואני לא מצליח לראות את הטמפ בשום תוכנה היצרן הוא של INN3D והאם שווה להביא במקום 260GTX או שיש המלצה אחרת עד 1600
-
- 9 תגובות
- 613 צפיות
-
-
למי יש 8600 gts מבקש חוות דעת על הכרטיס לאחר שבדק את הכרטיס
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות עכשיו כרטיס מסך חדש אני מעדיף את הכרטיסים של Nvidia וחשבתי ללכת על הGTX 650 OC 2G של Gigabyte. המטרה של השדרוג היא יותר בשביל משחקים וגם כמה תוכנות גרפיקה שאני משתמש בהן. חומרה: מערכת הפעלה: WIndows 8 pro 32bit מעבד - Intel Core2Quad Q8200 2.33GHz זיכרון - 4GB ספק - 520W תקציב: עד 700 ש"ח אני ישמח לשמוע הצעות על כרטיסי מסך אחרים ועל חנויות מומלצות. תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם 1 האם כרטיס מסך פסיבי ( ללא מאוורר ) יכול להחזיק מעמד במשחקים + וויסטה ? 2 האם כרטיס מסך פסיבי יכול לישרף כתוצאה ממשחק חזק ע"י התחממות ? 3 האם כרטיס מסך יכול לגרום נזק למסך של המחשב ? 4 האם כרטיס מסך עם מאוורר יותר חזק מכרטיס מסך פסיבי ( ללא מאוורר ) ?
-
- 5 תגובות
- 780 צפיות
-
-
-
http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=4844 נשמע יחסית מחיר זול מה הביצועים של הכרטיס הזה ? שווה משהו או שעדיף משהו אחר ?
-
- 17 תגובות
- 973 צפיות
-
-
אז ככה זה המחשב שלי: GIGABYTE MOTHETBOARD GA-K8NF-9 WITH nFORCE 4 x4 AMD ATHLON 64 3000+ CPU TakeMS Dual Chanel 1024MB 2*512 DDR400 Total Of 1024MB GIGABYTE G-FORCE 6600 256MB 128bit PCI-E SONY DVD-RW/+- DL דגם 28A אז ככה: האם המחשב מהווה מגבלה לכרטיס מסך? האם הזיכרונות שווים משהו? אני מדבר על החברה שלהם TakeMS..... האם אני יכול לשדרג לכרטיס מסך טוב יותר כגון 7800GT או 7800GTX ? מה אתם ממליצים? ומה אני צריך לשנות במחשב כדי לשדרג לכרטיסי מסך 7800GT או 7800GTX ? ובקשר לספק אל תדאגו הוא 500W והא אמור להחזיק.... בתודה מראש קובי
-
- 12 תגובות
- 909 צפיות
-
-
-
שלום לכולם שמעו ש לי כרטיס טלויזיה במחשב אממ אני מחר או עוד כמה ימים הולך לחבר אותו לטלויזיה..(שאני אומר כרטיס טלויזיה אני מתקוון שיש לי יציאה בכרטיס מסך שאנ יכול לחבר תטלויזיה..) עכשיו הצלחתי לחבר את המחשב שמה שאנירואה במחשב אני ראה בטלויזיה.. כאילו במקום המסך שלי.. עכשיו יש לי שאלה ם אני יכול לעשות דבר הפוך האם אני יוכל לחבר ולהביא איזה תוכנה שאני יוכל לראות טלויזיה במחשב.. חשולצין שאני עושה את זה בשביל להקליט תוכניות אז אם זה אפשרי תענו לי בהקדם. תודה
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
-
ראיתי כל הזמן שמדברים על הכרטיסים של gigabyte, MSI ושל Sapphir אבל לא עם אסוס. האם יש בעיה עם אסוס ולכן לא התייחסו אליו? ממה שראיתי הכרטיס שלהם נמצא בביקורות מעל ה- MSI ומעל GIGABYTE. תודה. ועוד שאלה, איך יכול להיות שהכרטיס הזה אצל IVORY מתומחר 995 ש"ח ואצל KSP מתומחר 1190 ש"ח.
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן לכולם אני מחפש בנרות כבר שבועיים ראדון 8500 (בייחוד גם אחרי הסקירה באתר) כדי לפחות לקבל מינימום מהמכונה החזקה שלי :'( אבל משום מה בכל המקומות שהייתי גם ברשת וגם בחנויות המחשב המחירים לראדון הם מטורפים! 1500 ש"ח ל 8500 בזמןם שהTI 200 של חברות אחרות עןלה 990 ש"ח!!!(אפילו מצאתי טיטניום 200 128 MG של CHAINTECH ב-820 ש"ח) בקיצור פער המחירים הוא גדול הרבה יותר ממה ששיערתי ומגיע כמעט לחצי - מצחיק שאני קורא ת'רדים של חברה פה שאומרים שהם מצאו כרטיסי ATI RADEON בהבדלים של 1000 (!?) ש"ח ויוצר מה GEFORCE ספרו לי על מקום כזה ואני רץ אליו מחר יחף. עפ"י הסקירה שהייתה כאן הראדון 8500 עדיף על כל GF3 בכל מובן הן מבחינת הביצועים והן מבחינת איכויות התמונה אבל כאמור הפער הוא יותר מחצי ב…
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך יותר טוב? 1.GeForce 7300 GS 2.GeForce 7600 GT תודה
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום אני הולך לקנות כרטיס מסך חדש ואני לא יודע מה כדי לי לבחור שיעבוד הכי טוב שאפשר במשחקים. האופציות הם : 1.readon 9600XT 256 MB או 2.Geforce 6600 256 MB ( הרגיל) מה אתם הייתם לוקחים ואשמח גם להסבר. תודה
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
האם אני יכול לחבר ישירות מהקיר לכרטיס כדי לצפות טי וי או שאני צרי ךלחבר ממיר? בארץ יש לנו Pal או Ntsc? אני יודע שאירופה זה פאל, ואיך האיכות של הכרטיסים?
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום לכולם . בכוונתי לרכוש מחשב חדש שישמש בעיקר לישומים של עיבוד תמונה,המרת וידאו וכו'.יתכן גם שימוש זניח למשחקים,בעיקר משחקי רשת. אני לא סגור עדיין על התצורה הסופית של החומרה(אתייעץ בנפרד בפורומים המתאימים)אך בעיקרון יהיה מעבד כפול ליבה של אינטל וזכרון של 2 ג'יגה לפחות. אמנם עיינתי במפרטים המומלצים באתר וברשימה המעודכנת של דצמבר,אך בה מכוונים בעיקר לגיימרים,שזה כאמור לא אני. איני יודע אם בטווח המחיר שציינתי יש תמיכה בתלת מימד,אך אין זה קריטי במיוחד. אשמח להסתייע בנסיונכם ומודה מראש לכל העונים. ..אהה..ושנה טובה למי שזה מדבר אליו...
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
האם DURON 1000 יכול לנצל את הTI4400 או שחבל על הכסף ועדיף ללכת על TI4200 ?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-