עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by __MIKO__,

משהו מאוד מוזר קורה לי במסך. ברגע שאני משחק במשחק ( age of empires) ברזולוציה 1280-1024, מופיעות לי מעין קשתות בצבעי הקשת ע"ג המסך. דבר זה אינו קורה ברזולציה 1020-768 . לא בדקתי עם משחק אחר כי זה עתה פירמטתי המחשב. הקשתות מופיעות על רקעים מסוימים ועל אחרים אינם מופיעות. מה גורם לבעיה? האם זו בעיה במסך \ כרטיס גרפי \ או אחר?

• 4 תגובות
    • 586 צפיות
  2. Started by בייגל טוסט,

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=116999 אין שום הבדל פיזי בין הכרטיסים (אפילו הקירור זהה) רק הביוס של הGTO מכוון למתחים ותדרים נמוכים יותר, אבל זה ניתן לשינוי בקלות לדעתי עם תמחור נכון הכרטיס הזה יכול לתת פייט רציני לX1900XT 256MB

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. שלום לכולם יש ברשותי כרטיס מסך מדגם BFG 8800GTS 640MB OC2 ורציתי לדעת איזה דרייבר הכי מומלץ להוריד כדי שהכל יפעל טוב. לפעמים הכרטיס מגמם בהאלף לייף 2 ואני לא רואה שום סיבה שזה יקרה עם כרטיס כזה. תודה רבה תומר

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  4. Started by d-undertaker,

שניהם באפיק AGP, (בלי להתחשב במחיר!!) מי מהם יותר חזק חד וחלק? כלומר מסוגל להפעיל משחקים על גרפיקה גבוהה יותר עם יותר FPS?

• 7 תגובות
    • 725 צפיות
  5. Started by constantine16,

במסך שלי הרזולוציה המקסימלית היא 1280X1024 אז אתם חושבים שיהיה הבדל משמעותי בין 4870 ל4850 כאשר מדובר ברזולוציה יחסית נמוכה?

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  6. Started by WiSe-Man,

מי מהם יותר טוב? והאם שווה לי להשקיע כעוד 300 שקל http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_298_359&products_id=3143

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  7. יש לי HD 7870 וביצעתי בו אוברקלוק גבוה ששיפר לי מעל 17FPS במשחקים האוברקלוק ללא מתחים זה רק העלאה של תדרים זה יקצר את חייו או יתקלקל במשך השנים?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by wwll soldier,

היי, המפרט שלי הוא amd 3200 venice gigabyte k8n ultra 9 1gb ram a-data cl 2.5 6800gt gigabyte hec 400trt עכשיו השאלה שלי היא: האם כדאי לי למכור את הכרטיס מסך שלי(חדש מאוד ללא אוברקלוק, האם יקנו אותו ב-2000-1900?) ולקנות את ה7800gtx מחו"ל??? האם יש מקום אמין וזול לקנייה מחו"ל? האם זה מתבצע עם כרטיס אשראי? אם כן צריך עולמי? והאם המחשב שלי לא יהיה צוואר בקבוק ל7800 :s05: בבקשה תענו לי

• 7 תגובות
    • 580 צפיות
  9. היי, אני רוצה לקנות מחשב ואני לא גיימר עצבני כך שרציתי לקנות כרטיס מסך Leadtek PX7300GT TD256Mb PCI-e bulk Video Card שעולה 499 ש"ח. דיברתי עם חבר שלי שהתייעץ עם אנשים ואמר שהוא לא ממש טוב ומשחקים חדשים לא יעבדו עליו ועוד שנה כבר לא ניתן לעשות איתו הרבה. האפשרות השנייה שלי היא: Leadtek PX7600GT TDH PX7600GT PCI-e 256MB bulk Video Card שעולה 989 ש"ח. או Leadtek PX7600GT TDH Extreme PCI-e 256MB bulk Video Card שעולה 1280 ש"ח. מה אתם אומרים הכרטיס המסך השני הוא סבבה או שעדיף להשקיע עוד ולקנות את אחד משני האחרים, או שבכלל אתם יכולים להמליץ על כרטיס מסך טוב שאני יהנה ממנו גם עוד 2,3 שנים. בתודה,

10. Started by natla,

שלום, אני מעוניין להחליף את המסך שלי במסך LCD. מאחר ורוב השימושים שלי במחשב הם לעבודות גרפיקה ( פלאש, פוטושופ, 3d max וכד') אני מחפש מסך LCD שלא יעמוד בעוכרי. אני מודע לעובדה שמסכי LCD יותר יקרים ממסכי CRT מאותו הגודל ולכן אני מוכן להתפשר על גודל המסך ולקנות מסך LCD קטן יותר העיקר שיהיה ברמה טובה. התקציב שלי עומד על 2000 ש"ח פחות או יותר . ועוד שאלה, האם יש מגמה בשוק להפסיק לייצר מסכי CRT ? ואם כן, האם יש סיבה לא לקנות מסך CRT בזמננו ? תודה מראש לכל המשיבים.

• 8 תגובות
    • 664 צפיות
  11. Started by GambiToN,

יש לי כרטיס geforce 440 mx 128 mb אני מעדכן אותו כל פעם שצריך אבל בעידכונים האחרונים המסך שלי התחיל להמרח קצת זאת אומרת רואים על תמונות ביטמאפ פיקסלים בוהקים .. ועל עוד גרפיקות למישהו יש מושג ? ואם צריך להחזיר לעידכון ישן יותר אז איפה, כי באתר של נוידיה יש רק הכי חדש ??? GambiT

• 3 תגובות
    • 919 צפיות
  12. Started by Oranili,

יש לי מחשב ישן שמתי בו GEFORCE FX INNO3D 5200! יש לו יציאת TVOUT הכבל של הSVIDEO שלי לא מתחבר לשם .. איזה כבל אני צריך בשביל TVOUT? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  13. אני יודע שזה אפשרי ואני מניח שגם נידון כבר בפורום - אבל לא מצאתי. השאלה היא עד כמה זה יעיל? מישהו נתקל איפשהו בבאנצמארקים לקרוספייר אסימטרי? ובפרט כרטיסי הדגל של סדרה 3 בצירוף עם 48X0?

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  14. Started by desegel,

שלום מומחים יקרים :-) רציתי לשאול איך ניתן לחבר את הכרטיס הזה לטלויזיה, כך שלא אצטרך מסך מחשב. ראיתי שיש שם יציאת S-Video שגם נמצאת בטלויזיה - אך יש עם זה כמה בעיות: 1. ניסיתי לחבר לפטופ עם SVIDEO לטלויזיה וזה לא עבד, לכן אני לא בטוח שזה גם יעבוד. 2. איך אני אגדיר דברים ב-Windows בכדי שזה ינתב את הקלט לטלויזיה - אם אין לי מסך לראות כלום? כמו כן אולי למישהו יש ניסיון בטלויזיות LCD כדי באמת לשנות את ה-input מהטלויזיה למחשב? יש שם אפשרות לשנות את ה-mode ל-PC, אך זה מוזר כי איך הוא יודע מאיפה ה-PC מתחבר אליו... (אין בטלויזיה אפשרות לשנות ל-S-VIDEO) המון תודה!!!! --- לגבי העניין עם הלפטופ, אולי מישהו יוכל לעזור לי.. יש לי לפטופ HP עם מסך רחב ובעל כרטיס ATI שחיברתי אותו בעזרת S…

• 3 תגובות
    • 982 צפיות
  15. שלום לכולם, רציתי לדעת עם אפשר לעדכן את הדרייבר לכרטיס מסך במחשב הנייד שלי,GEFORCE 310, המחשב עצמו עובד עם טכנולוגיית ה-OPTIMUS. האם אני יכול פשוט להוריד את הדרייבר האחרון מאנוידיה או שצריך איזשהו דרייבר מיוחד? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. Started by dorman2,

אני מתכוון לרכוש מחשב חדש שייעודו יהיה עריכת וידאו וגרפיקה. באתר של תוכנת העריכה AVID DV EXPRESS ראיתי המלצה לכרטיס שמבוסס על רכיבQuadro4 980 XGL NVIDIA לא ראיתי באף חנות למחשבים מוצר כזה ואני מניח שזה כרטיס מקצועני שניתן לרכישה בסוכנויות מיוחדות שמיבאות לעמדות עריכה. האם זה באמת נחוץ? האם, למשל, כרטיס מבוסס nvidia 6600gt לא יעשה את העבודה?

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  17. Started by CashMAn,

אהלן חברה תגידו ATI X1650 PRO 256MB של POWERCOLOR במחיר של 400 ש"ח חדש חדש חדש כדי לקנות ? HELP!

18. Started by goldiga,

הציעו לי אותו כחלק ממפרט של מחשב לתוכנות תלת מימד ומשחקים ב1000 שקל, לקחת ?

• 5 תגובות
    • 532 צפיות
  19. Started by RX7,

כשיראו חלק ולא ישארו שום סימנים על המסך? מה הכי כדאי?

• 13 תגובות
    • 776 צפיות
  20. Started by MisterL,

הכותרת אומרת הכל בעיקרון... תודה לעוזרים פשוט זה מעניין יש לי את שניהם ואני לא רואה ממש הבדלים במשחקים וכו' (3dmax \ maya)... נ.ב לאנשים שאין להם משהו חכם להגיד כמו: Grave_Digger שלא יגידו כי זה רק מראה כמה הם טיפשים...(ביקשתי עזרה לא בא לך לעזור אז אל תגיב בכלל!)

• 9 תגובות
    • 777 צפיות
  21. אני רוצה לקנות אולי את הכרטיס מסך geforcr 6800 ultra או את x800xt PE כפי שאמרתם לכם בנושא הקודם שלי אז מה יחזיק לי יותר זמן עדיף כאילו לקחת את הכרטיס עם PIXER SHADER 3 לעכשיו אני לא יודע אם כדי אותו לתקופה הזאת בגלל שאני לא יודע מתי יצאו משחקים שעובדים על PIXER SHADER 3 או שעדיף את הכרטיס ATI עם ה PIXER SHADER 2 שהוא יחזיק בערך שנתיים שלוש עזרה בבקשה דעות עצות עזרה

• 6 תגובות
    • 651 צפיות
  22. Started by p-o-i,

למישהו פה יש GEFORCE FX5200 של ASUS????? אם כן אתם יכולים לשלוח לי עותק של הביוס שלכם...אני חייב לשחזר את הביוס שלי למקורי כי הקרור שפעם היה לי עליו כבר לא נימצא אז אני חייב ברויה טונר תמיד להוריד את הקלוקים...אז בבקשה יש למישהו??

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  23. שלום, אני כבר הרבה זמן מושך עם הכרטיס שיש לי 7800GT והגיע הזמן להחליפו. השימושים שלי הם בעיקר צפייה על מסך 37 ב-1080P ומשחקים לפעמים. התקציב - עד 1400. האם ה-4870 החדש הוא הכרטיס האופטימלי למערכת ולשימושים שלי? תודה.

• 11 תגובות
    • 935 צפיות
  24. Started by gmr,

שלום, רכשתי כרטיס מסך 6600GT ובמשחקים אני רואה די הרבה Tearings ו Artifects. הדבר היחיד שפטר את הבעיה היה ביטול ה Write Combining. יש לי P4 2.0 עם AGPX4 האם זה אומר שהכרטיס לא תקין? תודה.

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  25. שבאה לשאול את השאלה: האם כרייה ארוכת טווח פוגעת במשהו בכרטיס. אנחנו כבר יודעים שלא, אבל הנה עוד ממצא שתומך בכך, הפעם לקח כרטיס שעבר כרייה רציפה משך 24 חודש - שנתיים ממש, זה הרבה זמן. אם למישהו היה ספק עדיין אז בבקשה:

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.