עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by K_D,

איפה אני יכול למצוא מחיר הכי טוב?(*מעדיף חנות ממשית ולא אינטרנת אבל אשפר לכתוב גם אתרים)

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  2. בוקר טוב, כרגע מותקן אצלי דרייבר 77.72, ויש כבר אחד יותר חדש. האם יש צורך לעדכן? האם זה יעזור או ישפר משהו?

• 3 תגובות
    • 497 צפיות
  3. Started by Black_Citadel,

לאחר יום וחצי בערך של שימוש הוא עשה בזזזז בזזזז ופתאום נכבה ויצא ריח מסריח מאחורה, הלכתי לKSP הביאו לי זיכוי של 1790 לקנות שם מה שאני רוצה, כמובן מסך, באסה דווקא עכשיו נראה שהם הפסיקו למכור את ה730B של סמסונג... חבל לי על הPOLYVIEW הייתה לו איכות מטורפת... נראה לי אני אקח עוד אחד.. KSP אמרו לי שאני המקרה הראשון שזה קורה להם D:

4. Started by Blotus,

שלום אני מעוניין לקנותכרטיס מסך. אני מתלבט בין3 דגמים, ATI RADEON 9800 PRO של שפל, הכרטיס השני: GFROCE 6600 או 6200 תהיתי מה יותר טוב מה הממומלץ מבינהם אשמח אם תוכלו לעזור ולייעץ לי בנושא תודה בלוטוס.

• 17 תגובות
    • 923 צפיות
  5. הכותרת אומרת הכל....זה סתם מעניין לדעת כי לא ראיתי השוואות של 6800GT עם כרטיס אחר באותו מחיר...

• 7 תגובות
    • 639 צפיות
  6. Started by tomzakai,

שלושתם עולים פלוס מינוס 2400 שקל, נתונים די זהים, מה בכל זאת עדיף, או אולי אפילו מסך אחר דק של 19 אינטש באותו המחיר... תודה!

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by smulikon,

יש לי כרטיס מסך X800 GTO. רשום בספר שלו שיש לחבר חוט מתח שמתחבר אליו, אל הספק, ואל ה HARD DRIVE. מה זה הרד דיירב??? חיברתי אל הדיסק הקשיח אבל כל הזמן אחרי שאני מתקין את הדרייברים של הכרטיס מופיע לי מסך כחול שמודיע על תקלה בכרטיס מסך. תקלה חמורה... בבקשה עזרו לי... מה זה הרד דרייב???

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  8. Started by AVI.S.T,

כשאומרים "80 fps" למה מתקוונים אני חושב זה קשור למעבד ?

• 5 תגובות
    • 515 צפיות
  9. אני רוצה לשדרג את המסך שלי היום MAG 796FDII ששירת אותי באמת כמו שצריך למסך דק. התקציב שלי הוא 1700 שקל (גג). קראתי את התרד למעלה וקראתי ביקורות באינטרנט ולפי מה שהבנתי סאמסונג שולטים בשוק ומציעים את האיכות הכי טובה. ראיתי שבבאג מוכרים דגם חדש פיווט דיי בזול 721S. מה דעתכם? ללכת עליו או על מסך LG? איך המסכים של MAG ו BENQ?

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  10. Started by guy_viper,

מצאתי את זה: http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=6750&CatCode=27 וזה המחיר הכי זול שמצאתי לג'יפורס 6600, אח"כ זה מתחיל לעלות 750 ומעלה... \: אני רוצה לדעת אם החברה הזאת, innovision, טובה גרועה או סבירה.... אני לא אחד שחייב משהו רציני ומשחק במשחקים על רזולוציות גבוהות במיוחד ככה שלדעתי הכרטיס הזה יספיק לי, מה אתם אומרים? (אם תמצאו ת'כרטיס הזה של חברה יותר טובה במחיר דומה (עד 700 שקל מקסימום!) אז בבקשה תביאו לי לינק לזה אגב, אני צריך AGP

• 7 תגובות
    • 634 צפיות
  11. Started by Yellow,

שלום,אני מחפש המלצה לX800GTO מכל חברה שהיא,אבל שישיג את הביצועים הכי טובים בסטוק,שמעתי על הSapphire X800GTO 256MB 256BIT Fireblade שהוא הכי ממוהר אבל אני צריך עוד הצעות,תודה!

• 7 תגובות
    • 667 צפיות
  12. שלום. אני נמצא בבעיה כבר שנה שלמה, ואף אחד עדיין לא הצליח לעזור. לפני שאני שולח את הכרטיס לבדיקה, אני צריך להיות בטוח שזאת בעייה חומרתית. אז זאת הבעיה: בחלק מהמשחקים אני רואה ריבועים בכל מיני צבעים בכל המשחק, ואחרי כמה דקות המשחק לרוב נתקע ואני צריך לרסט את המשחב. הנה תמונה מהבעייה מהדמו של COD2: קורה בעוד המון משחקים, שמתי לב שזה במיוחד קורה במשחקים כבדים יחסית (למרות שניסיתי להריץ את ה COD2 על רזולוציה נמוכה יותר (800 על 600) אבל הבעייה עדיין קיימת). החלפתי המון דרייברים, ורב היום החלפתי מה 5.7 ל 5.9 החדש, עדיין הבעיה ממשיכה. מדובר בכרטיס מסך Msi radeon 9800pro שנקנה בנעה מחשבים לפני כשנה. מה לעשות? :s05:

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by dreamboot,

אז ככה התקנתי כרטיס מסוך GeForce 6600 של GainWard הכל רץ עליו מצויין המשחקים הכי כבדים היום בלי בעיה (FEAR TOTAL OVERDOSE QUICK $) ועוד הכל פשוט מצויין מוסיקה פשוט אין בעיות רק מה שאני רוצה להפעיל סרט הוא קופא ויוצא לי למסך כחול וכותב Nv4 משהו אז אמרו לי שזה בעיית דרייברים חלק אמרו קודאקים ואני עובד עצות חברה עזרה!! תודה מראש מתן

• 3 תגובות
    • 492 צפיות
  14. Started by saar2,

מה אתם אומרים על המסך של מאג 19 (MAG LCD 19 LP917-8) למשחקים ולצפייה בסרטים ? יש הצעות יותר טובות ? התקציב מוגבל ל 2000 ש"ח וגודל 19 .

15. שלום ! אני צריך כרטיס מסך לעריכת תמונות ולמשחקים ברמה בינונית - טובה, ובעיקר לשאר הפעולות הרגילות- office, internet וכו'. נוסיף את העובדה שיש לי הנחות על כרטיסי asus : ati או nvidia. וגם אני מהפנאטים של אסוס (לטוב ולרע..) אז רציתי לשאול על איזה כרטיס שלהם אתם ממליצים? בנוסף אני יכול להשיג את הכרטיס A9550 TD Radeon Ati 128MB DDR 400MHz ב- 300 ש"ח. האם הוא יספיק? או שאתם מליצים על משהו קצת יותר חדש ויקר שביצועיו הרבה יותר טובים? תודה רבה!

• 14 תגובות
    • 664 צפיות
  16. Started by Black_Citadel,

לחבר שלי יש אותו הוא רוצה לדעת איך זה יעבוד אם בכלל אני משער שחרא השאלה עד כמה יש לו ATHLON 2800+ PC CHIPS לוח אם אין לי מושג איזה דגם לא שזה משנה הרבה PC CHIPS = סופר דרינק של הלוחות אם 768MB DDR 400MHZ אפשר לפתוח לכרטיס הזה צינורות ? אממ זה מעניין אותי... איך הוא גם באוברקלוק עם קירור סטוק (הגרסא של ספיר) ?

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. תראו בהתחלה אני חשבתי לקנות את הכרטיס מסך 800gto2 של ספייר שעולה 1500 שקל עכשיו אני מחפש גם לקנות כרטיס טלוויזיה ובאחד האשכולות כאן ראיתי שיש כרטיס vivo שהוא כאילו גם כרטיס טלוויזיה....אבל הוא gto תראו: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4182 וזה הgto2 של ספייר: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4221 עכשיו תראו תמחירים ואני רוצה לדעת מה ההבדל ביניהם ואם הוא שווה את ההפרש ביניהם ובשורה התחתונה מה עדיף לי לקנות את הgto vivo או את הgto2 ועוד איזה כרטיס טלוויזיה אחר..? תודה

• 29 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by MadCat125,

טוב אז ככה, יש לי עכשיו GEFORCE 5200 FX 125 MG הלוח אם שלי תומך ב-AGP (לא מחליף לוח אם--לאלו מיכם שיציעו לי!!!) אני מחפש כרטיס מסך חזרק..לפחות שיריץ לי משחקים חדשים על רמה בינונית ומעלה... התקציב הוא בין 500-ל 600 ש"ח הציעו לי לקחת RADEON 9600 PRO 256 MG ב- 500 ואם אתם מציעים לי אז תביאו קישור בבקשה!!! תודה על העזרה!!!! ;D

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Bypass,

האם מישהו מכם קיבל את המסך הזה ויוכל לשתף אותנו בהתרשמויותיו?

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  20. Started by yotam_10,

איזה כרטיס מסך טוב יותר x600pro או x600xt.

21. Started by dkrjvi,

שלום אנשים, כן, ידוע לי ששאלות על מסכי CTR זה לא כזה שוס היום כשכולם כבר מדברים על LCD, אבל היות ונוכחתי כי מסכי LCD עדיין לא בשלים מספיק לצפייה בסרטים ומשחקים כבדים לפי דעתי, החלטתי להמשיך עם טכנולוגיית ה-CTR לעוד כמה שנים מחוסר ברירה (עד שטכנולוגיית CTR דק תהיה בשלה מספיק ) אז אולי בכל זאת אם אפשר עזרה ... יש לי כיום מסך LG 995E "19 המראה סימני גסיסה סופיים בהחלט (אחרי תיקון כושל במעבדות LG) והיות והמסך שירת אותי נאמנה במשך 4.5 שנים ברצוני לדעת אם יש מסך דומה בסדר גודל של עד 2000 ש"ח היכול להחליף את המסך העכשווי. השימוש במסך בעיקר למשחקי מחשב, סרטים ,עיבוד גראפי חובבני, גלישה באינטרנט ועבודה עם תוכנת אופיס. תודה מראש dkrjvi

22. Started by x-boy_24,

קניתי כרטיס מסך ראדון 9550 וכשחזרתי הבייתה האריזה הייתה פתוחה אז חיברתי למחשב והמחשב לא קולט אותו אז אולי לא התקנתי נכון הוא שזה בעיה בכרטיס אז השאלה שלי זה איך מתקינים אותו ? והאם זו בעיה בכרטיס? תודה לעזרים

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by אמיר גולן,

יש לי מסך MAG רגיל. כשאני מדליק את המחשב אני מקבל תמונת מסך צרה (כלומר עם שוליים שחורים בצדדים) ורק אחרי מספר כיבויים של המחשב והדלקתו מחדש עולה לי מסך נורמלי. למישהו יש רעיון מה זה יכו להיות?

24. הדגמים: Gigabyte Geforce FX5500 256MB 128 bit GIGABYTE 6200 128MB AGP 64bit אני שואל למה אני יודע שה-6200 הוא הכרטיס החלש של סדרה 6, ושה-5500 הוא הבינוני של סדרה 5, מה עדיף משניהם? (שימו לב שב-5500 יש גם יותר זיכרון וגם הוא 128ביט ולא 64)

• 31 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by deangefen,

מי נותן יותר ביצועים מבין 2 המערכות הנ"ל ?

• 12 תגובות
    • 914 צפיות

דיונים חדשים בפורומים