עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Ibrow-Now,

במהלך קריאת ביקורת על מסך LCD 17" (כמו שהבנתם אני עומד לקנות אחד), נתקלתי בזה (אני אצטט): "The 191T's whites had a yellowish hue, and the 172T in Analog mode had a pinkish-hue to its whites. No amount of color temperature, brightness/contrast, and auto-adjustments would correct this difference. A week or two later, I grew tired of getting 1800 3DMark03 points with my XP2700+ system and dropped hard-earned coin on an ATi Radeon 9700 Pro. Guess what happened after I made the swap? The 191T's yellow hue and 172T's pinkish hue were GONE! I heard that ATi cards had better 2D image quality, but I never dreamed that they'd have this much impact over NVIDIA's offering on LCD disp…

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  2. את הכרטיס עם התמונה הראשונה או את הכרטיס מהתמונה השניה.אין לי בעיה להוסיף 100 שח שזה ההבדל במחיר בין שניהם. אני יודע שהחברה LEADTEK היא פצצה של חברה.אבל איך החברה BFG..? הקיצר מה עדיף לקניה? אולי יש לכם כרטיס אחר יותר שווה אז תגידו תודההה [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 676 צפיות
  3. Started by DL,

טוב קיבלתי את המחשב החדש שלי לפני כמה ימים כולל את המסך הזה, אבל יש בו משהו אחד שמעצבן אותי כל פעם שהתצוגה משתנה, כלומר מדוס לווינדוס מווידוס למשחק וכו' , יש בצד ימין למעטה של המסך סמל של רמקול (סמל מכובה אצלי כי אני לא משתמש ברמקול של המסך...) לאיזה שתי שניות ואז נעלם. עכשיו, זה לא כזה מעצבן אבל עדיין יהיה נחמד אם יש דרך שהוא לא יראה את הסמל הזה כל הזמן... מישהו יכול לומר לי אם אפשר לעשות את זה ואיך? דרך אגב, המסך עצמו מעולה, נראה טוב, הצבעים מדהימים יחסית למסך הקודם שלי ועד עכשיו שיחקתי ב Enemy Teritory ו Call of Duty ולא הרגשתי בכלל איטיות של המסך, אפילו לא קצת! עוד דבר מגניב אבל אני חושב שזה במסכי LCD בכלל, ב Call of Duty יש משימות שאתה רואה את השמש, אז זה באמת מס…

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  4. שלום לכולם! יש לי בעיה ואני זקוק לעזרתכם, מפני שאין לי מושג איך לפתור אותה. הבעיה החלה כשעברתי ממסך שפורשרת רגיל מסך LCD של סמסונג דגם 760BF. במצב רגיל אין שום בעיה אם המשך והוא מציג את התמונה במרכז המסך בלי לחרוג מהגבולות, אך כשאני נכנס לחלק מהמשחקים המסך מזיז את התמונה הצידה כך שהיא נקטעת בצד אחד. יש למישהו מושג איך לפתור את הבעיה?

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  5. Started by saar3,

מה יותר טוב עבור משחקים 9800 או שתי 9600???

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  6. Started by tulz,

כמה קיבל 7800GT ב-D3MARK05?

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  7. שלום לכולם יש לי 8800GT חיבור דיויאי אחד מחובר למסך של המחשב ואחד לטלוויזיה זה משנה אם אני יגדיר ש 2 המסכים יפעלו באותו זמן כל הזמן ורק שאני ירצה את הטלויזיה אני יפעיל אותה או שעדיף שרק מסך אחד יעבוד בכל זמן ? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  8. במחשב שלי מותקן הכרטיס RTX3060 OC V2 12GB. הביצועים שלו טובים אבל יש מקום לשיפור בעיקר כשמשתמשים בו ל-VR. האם הוספה של כרטיס זהה למחשב ישפרו את הביצועים? האם שווה להשקיע? (מבחינת RAM אני על המקסימום של הלוח אם - 64GB DDR4) תודה רבה

9. הכרטנס מסך שבמחשב השני שווק חיים ( :s05:geforce 5500 fx). ואני רוצה לקנות למחשב הזה כרטיס מסך חדש. היעוד שלך הכרטיס מסך יהיה לגיימניג קל ורוב העבודה של המחשב יהיה לעבודה משרדית. תקציב לכרטיס מסך: 500 ש"ח לוח אם- asuse p4s8x-x מעבד- intel pentium 4 2.4ghz זיכרון - kingstone 512mb ספק כח- "סנשיין -קומה" דגם MI-ATX400 על איזה כרטיס מסך אתם ממליצים לי לקנות?

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  10. Started by rofben,

יש ל 9800GT ויש לי ווינדוס 7 הורדתי את הדרייבר פה באתר וזה עדיין לא עובד לי זה מתסכל מה לעשות???????????????????????????

11. שאלתי בעבר עם ה thermaltek 470 יחזיק לי 8800gt אמרתם שכן. אז החלטתי לקנות 8800gt asus top. המחיר שלו הוא בערך 1650 ואז ראיתי נושא שאומר שאם כבר משקיעים סכום כזה אז עדיף לקנות 8800gts 520 בסכום של 1750 בערך. השאלה האם זה נכון ? , שווה את השדרוג ? וכמובן האם הספק שלי יחזיק גם את הכרטיס הזה? תודה וסליחה שאני משגע אותכם.

• 6 תגובות
    • 676 צפיות
  12. Started by 1900GT,

יש לי מחשב ישן של IBM שקיבלתי (נראה לי ג'יגה זכרון פנימי) יש לו כרטיס מסך FX5500 ואני רוצה לחבר אותו לפלאזמה 42' ולהריץ סרטי 720P. הבעיה כרגע שלכרטיס יש שלוש רזולוציות אפשריות לכן אני צריך כרטיס מסך חדש. אני מחפש כרטיס מסך יוכל להריץ סרטי HD (כרגע הוא מריץ כמו שצריך רק מרוח) ושכבר על הדרך יהיה עם חיבור HDMI. הכרטיס צריך להיות AGP X8. התקציב עד 300. מה המלצות? ראיתי את הכרטיסים SAPPHIRE 3450 AGP 512MB GDDR - DVI / HDMI - RETAIL SAPPHIRE 3650 AGP 512MB GDDR2 - 2XDVI / TV OUT - RETAIL. מה ההבדלים ביניהם והאם הם יספקו אותי? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  13. Started by eladh16,

למה בסרטים ה fps עומד על 24-30 והסרט מוצג באופן חלק, ולעומת זאת במשחק כבד מסוים 24-30 fps המשחק עובד דיי איטי?

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  14. Started by itzik00,

האם מישהו מכיר את החברה הנ"ל ויכול להביע את דעתו איך הביצועים של הכרטיס הזה ביחס לחברות המובילות בתחום תודה, איציק. http://www.ivmm.com/review/inno3d/overclock_cafe_gf_fx_5900_1.html

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  15. כשאני מדליק את המחשב אני רואה את הארטיפקטים בצורה של אותיות בצבע וורוד. או קווים לאורך המסך. כשהווינדוס עולה אז ממש בכניסה המסך פשוט מתכבה לי. הסרתי את הדרייברים של הכרטיס מסך והדלקתי. ועכשיו הכל עולה לי גם עם ארטיפקטים אבל אני יכול להיכנס לווינדוס. האם זאת בעית חומרה? אני פתחתי את הקירור של הכרטיס מסך. זה קירור פסיבי. והחלפתי משחה תרמית. יכול להיות שבטעות משחה נגעה טיפה בנגד או בשבב והרס לי את הכרטיס מסך? ניסיתי לנקות אותו הוא עבד לי ואחרי כמה זמן שוב הופיעו ארטיפקטים. עשיתי גם אוברקלוק לכרטיס מסך. אין לי מושג מה הבעיה??

16. Started by 114508534,

איך הוא עובד ? צריך תוכנה או משהו מיוחד , או שככה קונים את המסך?

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  17. Started by איתמר,

אני יכול לחבר את ה8800GTS 320 MB שיש לי עכשיו עם עוד כרטיס שאני יקנה אבל פשוט של ה640MB?

• 7 תגובות
    • 676 צפיות
  18. שלום לכולם! אני מחוץ לשוק כבר כמה שנים טובות (אחרי שיחה עם חבר "מה, אתה לא יודע? היום יש כרטיסי מסך מובנים במעבד") בכל מקרה, מרכיב לאחי מפרט. הוא עובד עם תוכנות עריכה(תלת מימד) מקצועיות כמו ZBRUSH, 3DSMAX, MUDBOX. <- דרישה עיקרית. דרישה משנית -> שיתאים לגיימינג, לפחות למשחקים החדשים. ההשקעה בכרטיס מסך היא לכל היותר 1000, אולי 1200 אם ממש אתלהב ממשהו ספציפי, ככה שמוצרים כמו QUADRO לא באים בחשבון. השאלות: -עם איזה כרטיסים התוכנות האלה יודעות לעבוד טוב? -לאיזה מאפיינים חשוב לשים לב כשעובדים עם תוכנות כאלה? -האם הם דורשים משהו מהלוח אם? ובשורה התחתונה... מה תמליצו לי לקנות?

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  19. Started by icebreak,

לפני מספר חודשים קניתי את ה ATI RADEON 9600 PRO של חברת POWERCOLOR, ראיתי בעמוד הראשי וגם בכתבה http://www.xbitlabs.com/news/video/display/20041018053632.html שנתגלו בשוק דגמים מזוייפים שהם בעצם דגמים חלשים יותר שעשו להם OVERCLOCK ... השאלה שלי, איך אני יכול לברר אם הכרטיס שלי מזויף (CHIPSET 9550) בלי כמובן להסיר את המאורר קירור והמשחה מעליו כדי לדעת... יש איזה תוכנה או משהו ? למישהו אחר גם יש כרטיסים מהחברה הזו ?

• 5 תגובות
    • 676 צפיות
  20. כרגע הכוונה היא ללכת על GAINWARD BLISS PCX GF 7300GT 256MB שזה מה שהוצע במדור המפרטים המומלצים. אולי יש לכם הצעה טובה יותר (יש כרטיס מסך של 512 טוב יותר מהכרטיס שציינתי למעלה בסביבות התקציב שלי?)

• 5 תגובות
    • 676 צפיות
  21. מי שקיבל תוצאות נמוכות בבאנצ'מארק עם רדאון 9800, הנה הפתרון לבעיה: הסירו את הדרייברים. התקינו את הדרייברים המעודכנים ביותר ללוח אם (בהתאם לצ'יפסט). התקינו מחדש DX 9.0b. התקינו קטאליסט 3.7. ***חשוב לעשות איתחול למחשב לאחר כל פעולה! HTH

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  22. Started by xena2305,

קיבלתי 6600GT של גיגה בית ואין עליו מאוורר.יש לו שני צינורות מתכת שמתחברים לצלעות קרור המורכבים משני צדיו, בגלל זה הוא יחסית כבד. קראתי את הביקורת על הכרטיס ובתמונה רואים שיש לו מאוורר אז מה קורה כאן???

• 8 תגובות
    • 676 צפיות
  23. Started by Y-T-M,

טוב אז בזמן האחרון אני רואה שהכרטיס שלי כבר לא בדיוק אוכל משחקים על הרזולוצייה וההגדרות הכי גבוהות כמו פעם.. אז הכרטיס שלי הוא BFG GEFORCE 8800 GT OC2 521MB אני משחק על מסך 26 כלומר רוזולציה 1920x1200 בפיפא 11 על ההגדרות הכי גבוהות כולל פילטרים וכולל vsync הFPS בריצפה כי שי מלא תקיעות.. עובד על win7 64 bit והמעבד שלי הוא q6600 מי שזוכר אז חמפש כרטיס טוב עד 1000 שלא יהיה איתו גם צוואר בקבוק ויחזיק כמה שנים טובות..

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  24. Started by Turbine,

שלום שוב קיבלתי את ה 8800GT עם הספק החדש - CORSAIR VX 450 התקנתי את שניהם לפני עם 6600 יצא לי : 3DMark Score 1216 3DMarks SM2.0 Score 454 HDR/SM3.0 Score 412 CPU Score 1593 כרגע עם הכרטיס תוצאות ביצועים ב 3DMARK 2006 : 3DMARK SCORE: 7995 SM2.0 SCORE: 3283 HDR/SM3.0 SCORE: 4371 CPU SCORE: 1656 טוב? לא טוב ?

• 9 תגובות
    • 676 צפיות
  25. Started by DXT,

בוקר טוב P: המחשב שלי הוא כזה: P4 3.0ghz Radeon 9800 Pro 128mb Abit AI7 mobo with AGP only 512MB ddr400 golden dragon אני לא מעוניין כרגע לבצע שדרוג מלא של המחשב (ונדמה לי שאני גם לא ממש צריך..) אז חשבתי האם שדרוג של כרטיס מסך וזכרון (עוד 512 מגהבייט) יוסיפו משמעותית לביצועים של המערכת במשחקי מחשב? כלומר האם המעבד יהווה צוואר בקבוק? אם לא, אז איזה כרטיס במחיר של כ- 850 ש"ח יהווה את הקנייה הכי משתלמת עבורי (השדרוג כולו כאמור בסביבות ה1050 ש"ח)? אני כבר הרבה זמן לא עוקב אחרי השוק (ככה זה בצבא) אז אני די מבולבל מכל האופציות :-[ תודה מראש

• 8 תגובות
    • 676 צפיות

דיונים חדשים בפורומים