כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
האם למישהו יש פרטים טכניים על ההבדלים בין DirectX9 ל-DirectX10? נמאס לי לראות תמונות מרונדרות מראש, בטענה שהמכוערת יותר נעשתה עם DirectX9 לעומת השניה שנעשתה עם DirectX10, הרי בשניהם אפשר לרנדר אותו דבר - ההבדלים הם בביצועי זמן אמת... עריכה 23/11: מצאתי דף ספציפיקציות שמציג את ההבדלים בין מס' ספציפיקציות שונות. למעשה, ממה שאני מבין מכאן, הDX10 בסה"כ מסיר מס' הגבלות שמגיעות מהAPI, ומשאיר לחומרה להגביל, ברוב המקרים, ובנוסף, מוותר על ההפרדה בין הPS ל-VS.
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך, ולמען האמת כבר הזמנתי אחד הבוקר: MSI geforce nx6600GT vtd 128. על החברה החלטתי אחרי שהמוכר המליץ עליה מאוד, ואמר שמקבלים איתה 3 שנות אחריות לעומת שנה אחת בלבד עם גיגהבייט (הכרטיס שביקשתי). הבעיה התחילה אחרי שחבר שלי (שעשה בדיקות מקיפות) אמר שהוא לא יודע מה זה NX שכתוב בדגם. מאז אני מנסה לחפש, אבל לא מוצא תשובה. עד עכשיו גיליתי שיש 6600GT בלי תוספת, עם NX ועם FX. מה ההבדלים ביניהם? לא מצאתי תשובה... אני מקווה שזה בסדר לציין שקניתי את הכרטיס באייבורי (שיש להם קשר לMSI, וכנראה בגלל זה הוא מאוד המליץ על הכרטיס). כמו כן, לוח האם שלי לא תומך בPCI-E (הוא בן שנה בערך). אגב, הדחיפות היא כי אני רוצה להספיק לשנות את ההזמנה עוד הערב.. אני מקווה ש…
-
- 7 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום כולם, יש לי מחשב לא יודע מה אבל אני מסתדר, העניין שהמסך כבר לא כמו שהיה פעם --- הוא כהה (אך כבר מצאתי פתרון לזה), מפיק איזה קול גבוה כמו שלפעמים יש באוזניים ולעתים קרובות (שבעבר לא היה) הוא מרצד בצורה מפחידה, כלומר התצוגה מתנהגת כמו ערוץ בלי קליטה בטלויזיה. אני מפחד בגלל שבמחשב אחר היה לי מסך שהתנהג באותה צורה ופתאום מת. עכשיו, חשבתי לקנות מסך חדש, לאו דווקא למשחקים, העיקר שיחזיק הרבה זמן ויהיה נורמאלי+. קודם כל יש את השאלה של איזו חברה, כי אני באמת לא מבין בזה בכלל. ושנית, יש את הדילמה של איזה סוג, CRT או LCD: מצד אחד, 19'' גדול יותר ויש יותר מקום לתוכן בכלל (יתרון שבא עם כל מסך גדול) אבל מסך CRT שכזה ייקח לי יותר מדי מקום על השולחן, שאין לי (עכשיו זה בערך אפס…
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום איזה מבין הכרטיסים הללו יותר טובים (7600gs vs 6800gs)? בתודה מראש לעונים וללא עונים?
-
- 5 תגובות
- 668 צפיות
-
-
-
אני צריך את ההגדרות Shape שלו, יש איזה 6 כל אחד בבקשה על כמה הוא.. המסך שלי התעוות ואני לא מצליח לסדר.. תודה רבה רבה לעוזרים..
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום, לפני יומיים קיבלתי את ה-ATI HD4870 החדש שלי. שיחקתי קצת עם ה-CCC דרייבר וגיליתי שבמצב של advance מופיעות בו אופציות חדשות לגבי פילטרים: ישנה אפשרות לקבוע פילטרים קבועים, או לאפשר לאפליקציה לקבוע את רמת הפילטרים. אם אני מקבע את רמת הפילטרים דרך הכרטיס, זה אומר שבחירת ה-AA בתפריט המשחק לא תשנה? מה יקרה במשחק שלא תומך בפילטרים ברמה בה קינפגתי את הדרייבר? בכלל, מה עדיף - לתת לאפליקציה להחליט, או לקבוע מראש דרך הדרייבר? תודה מראש לעונים!
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום..אני צריך להוציא אות מהמחשב ל4 מסכים הייתי רוצה שזה יתבצע בלי 2 כרטיסי מסך ולחבר ב SLI או CF אז האם קיים משהו שכזה..? (אני צריך שהמסכים יוגדרו בתור אקסטנדד כלומר הארכה של שולחן העבודה שהוא יהיה פרוש על כל ה4 לשם חלוקת לחלונות נפרדים
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
חבר שלי שאל אותי, איזה כרטיס מסך הכי טוב בישבילו בתקציב 500-700 ש"ח, חיבור AGP. תודה מראש לעוזרים!!
-
- 7 תגובות
- 668 צפיות
-
-
מסך - viewsonic VG712s כרטיס מסך - fx5700 win xp pro sp2 הבעיה היא Artifacts או קווים מרצדים לאורך המסך מתרחשת רק בחיבור DVI ורק ברזולוציה 1280x1024@60Hz אין בעיה במסך או בכבל - נבדק במעבדת אומינתק ועבד חלק על FX5200 מה שהביא אותי למסקנה הבלתי נמנעת שהבעיה היא במחשב שלי - כרטיס/ הגדרות/באיוס / ? קרעתי את האם אמא של גוגל בחיפוש אחר פתרון והדבר היחידי שמצאתי היה : http://www.ati.com/support/infobase/3992.html שמתאר בדיוק את הבעיה אבל בכרטיס של ATI הרחקתי רמקולים/טלפונים/ספקי כח/ סדרתי מארז/ ניקתי בספרי לחץ מגעים התקנתי כמה פעמים את הדריוורים האחרונים של נווידיה/המסך כלום לא עוזר :'( הריצודים ממשיכים, פעם כמעט לא נראים ופעם בטרוף, החל משלב הדלקת המחשב ועד…
-
- 6 תגובות
- 668 צפיות
-
-
בידי הכרטיס שנמכר בפאנדה בעבר elsa 9800se עם זיכרונות 2.5ns שנפתח בוודאות ל9800pro רציתי לדעת איזו גרסאת ביוס תתאים לכרטיס- ואיך בדיוק אני צורב ביוס? שימו לב- אלו זיכרונות נדירים בכרטיסי מסך כאלה- 2.5ns תוצרת היניקס
-
- 6 תגובות
- 668 צפיות
-
-
כמו בכותרת, איך ה X600pro? לאיזה כרטיס של Nvidia בערך הוא משתווה, ואיך הוא יהיה במשחקים? מדובר על גרסת ה 256 מגה ל PCI-e ולא, אני לא קונה את הכרטיס, אז אל תגידו "תוסיף עוד קצת כסף וקח את זה" כי זה כרטיס חלופי שאני מקבל. לא אחד שאני קונה או משהו. אין אפשרות לקבל משהו אחר, ולא כלום, אז בבקשה להתייחס לכרטיס הספציפי הזה.
-
- 10 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום לכולם! אתמול הורדתי את silent hill 3 ואחרי התקנה של 50 דקות והצפיה למשחק מופיעה לי ההודעה הבאה: This game requires a video card with a minimum of 32MB VRAM and programmable Vertex\Pixel Shader support. יש לי gforce 440 mx 64mb. המשחק לא תומך בכרטיס או שזאת איזושהי בעיה בהגדרות או בdirectx?
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אני רוצה להבין מושגים בסיסיים הקשורים לכרטיסי מסך. ליד כל כרטיס רשום: 64 bit DDR AGP VGA / TVO / DVI-I את שלושת הביטויים הראשונים אני מבין, אבל מה זה VGA, TVO ,DVI?
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
העם יש כזה דבר כי אני ראיתי וחיפשתי בכל מיני אתרים דברים מעניינים שיכולים לתת דחיפה לכרטיס מסך ורואים תוצאות כגון בכרטסי nvidia אפשר לעשות את זה עם EXPERTool יש מה ו לראידון ?
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך ATI radeon X700 256MB ורציתי לשאול אם אפשר לראות את המחשב בטלויזיה למה אין לי שום כבל ואיזה יציאה יש לכרטיס מסך ? למה יש לי 3 יציאות ואני לא יודע הנה זה היציאה שיש לי : ואם תוכלו להגיד לי כמה עולה הכבל שמחבר אז אם תוכלו להסביר לי תודה רבה !! :hi: ונראה לי אני לא בטוח יש לי יציאה S-VID OUT אז מישהו יכול להסביר לי איזה כבל לקנות ולאן לחבר בטלויזיה ( בטלויזיה יש לי את החיבור אם ה - 3 עיגולים בצבע אדום - לבן - וצהוב )
-
- 5 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אהלן , יש לי מחשב עתיק שאני מעונין להחליף לו את הכרטיס מסך לכרטיס יותר מתקדם לא משהו מיוחד, העיקר שיוכל להריץ משחקים לדוגמא : fifa08 ,gta sa ו-call of duty 2 הינה המפרט הנוכחי: מעבד : AMD Athlon 64 3000+ Venice 1.8GHz 512KB L2 Cache Socket 939 Single-Core לוח אם: K8N Neo4 Series MS-7125 (v1.X) ATX Mainboard זיכרון: Ceon 512MB DDR400 SDRAM+Ceon 1024MB DDR400 SDRAM כרטיס מסך : MSI Radeon X300SE 128MB (256MB Support) PCIe Video Card מסך : Philips Brilliance 190SW 19" Widescreen תקציב : 220 ש"ח תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום, מישהו יודע טמפ' מומלצות בעבודה וברגיל ל9800 פרו? יש לי חיישן (לא של הכרטיס) שחיברתי בתוך ההיט סינק קרוב למעבד - (יש דרך טובה יותר לחבר?) כרגע החיישן מראה בערך 37 - 39 במצב רגיל ו 40 - 42 בזמן עבודה או משחק. אני מניח שהטמפרטורה האמיתית גבוהה בהרבה - כי אני מודד בחיישן חיצוני. יש לי כמה אופציות לקירור עם מאוורר שמכוון בדיוק על הכרטיס אבל אין לי מושג לאיזה טמפרטורות אני צריך לנסות להגיע. אציין כי הקירור של הכרטיס הוא הסטנדרטי של R9800 PRO 256MB . הצעות / הערות?? תודה!
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
יש לי gigabyte radeon 9550 128mb 64bit ואני רואה פיקסלים בסרטים במשחקים זאת בעיה שמאוד מפריעה לי מה אפשר לעשות נגד זה במחשק רואים פשוט פצצה אלב בסרטים רואים פיקסלים
-
- 7 תגובות
- 668 צפיות
-
-
מה ההבדלים בכלל??? אני מניח שלהרקולס יש קירור יותר טוב!,אבל עד כמה ?? ולא עדיך לקנות ב-200 שקל שההרקולס עולה יותר עוד 256 זיכרון??? או כרטיס קול נורמלי??
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
פתחתי את האשכול פה כי אני כמעט בטוח שזו הבמה המתאימה, (כן, גם אחרי קריאת החוקים..) עם זאת, אם טעיתי, אשמח למיקוד.. שלום אנשים יקרים, אני מנסה בשלב ראשון לזהות מה מקור התקלה שלי, וכן לדעת האם הבעיה כבר מוכרת / האם אתם מכירים פתרון. לאחרונה כאשר אני מדליק את המחשב, כל הפרטים שלו (כולל BIOS) מטושטשים ולא ניתנים לקריאה.. (מצורפות תמוונות) בזמן התקלה המחשב עדיין מגיב.. הבעיה עם הזמן קוראת יותר ויותר, אתמול גם אחרי שהמחשב כבר עלה, היו רעידות ושוב הוא נכנס לאותו מצב, כלומר המצב ניהיה גרוע יותר ויותר ופשוט קורה יותר.. לאחר הפעלה מחדש בד"כ הבעיה מסתדרת.. המחשב יכול לעבוד יום שלם תקין, ופתאום בשנייה אחת להגיע למצב העצוב הזה.. בתור התחלה לדעתי הבעיה שלי היא ב…
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום, קניתי בזמנו כרטיס Radeon 9800 Pro אבל עם כל דרייבר שהתקנתי הוא זוהה (ועדיין מזוהה) כ9800 XT, גם בdxdiag וגם באי אילו תוכנות ניטור ותחזוקה של המחשב. בהנחה שמדובר ב9800 פרו ולא בXT, האם הדבר עלול ליצור בעיות כלשהן?
-
- 10 תגובות
- 668 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך fx5200 ואני רוצה לקנות כרטיס מסך טוב ויש לי לוח אם שתואם ל-agp , האם יש כרטיסים טובים שיחזיקו הרבה זמן או שעדיף לי לקנות כבר לוח אם עם pci-e ??
-
- 6 תגובות
- 668 צפיות
-
-
יש לי את הCCC 5.6 עכשיו אמרו לי שבשביל שיעלה לי הביצועים בכרטיס שלי בבנצ'מרקים אני צריך לכבות פילטרים.. ניכנסתי לCCC ושם בהגדרות של ה3D בכל לשונית שאני בוחר (לדוגמה AA או AF) הוא פותח ומראה רק את הכרטיס מסך ואת המסך שלי בלי להראות לי איזה הגדרות הפילטרים... דרך אגב בכל הלשוניות הנמצאות אצלי ב3D הוא מראה לי אותו דבר...: מה לעשות? כ.מסך בחתימה...
-
- 6 תגובות
- 668 צפיות
-
-
ההשקה של כרטיסי סדרת 9XXX הייתה אמורה להימשך כך החודש. על פי התוכנית, לאחר השקת ה9800GTX וה9800GX2 אמור היה להיות מושק כרטיס ה9800GT ב3 באפיל. הוא אמור להיות מבוסס על ליבת הG92,ע ם 112 מעבדי Stream ותמיכה במערך ה SLI המשולש. לפי המידע האחרון באינטרנט ניתן לגלות שהכרטיס נדחה לחודש יולי והוא אף יזכה להיות בעל ליבת הG92 הראשונה אשר תתכווץ למימדים של 55 ננומטר במקום ליבת הG92 הנוכחית המיוצרת בטכונלוגית ה 65 ננומטר. המשמעות העיקרית כיווץ הליבה היא צריכת חשמל נמוכה יותר, ופליטת חום נמוכה יותר שתאפשר OC גבוהה יותר. מקור: VR-Zone
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-