כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
קיבלתי 6600GT של גיגה בית ואין עליו מאוורר.יש לו שני צינורות מתכת שמתחברים לצלעות קרור המורכבים משני צדיו, בגלל זה הוא יחסית כבד. קראתי את הביקורת על הכרטיס ובתמונה רואים שיש לו מאוורר אז מה קורה כאן???
-
- 8 תגובות
- 676 צפיות
-
-
טוב אז בזמן האחרון אני רואה שהכרטיס שלי כבר לא בדיוק אוכל משחקים על הרזולוצייה וההגדרות הכי גבוהות כמו פעם.. אז הכרטיס שלי הוא BFG GEFORCE 8800 GT OC2 521MB אני משחק על מסך 26 כלומר רוזולציה 1920x1200 בפיפא 11 על ההגדרות הכי גבוהות כולל פילטרים וכולל vsync הFPS בריצפה כי שי מלא תקיעות.. עובד על win7 64 bit והמעבד שלי הוא q6600 מי שזוכר אז חמפש כרטיס טוב עד 1000 שלא יהיה איתו גם צוואר בקבוק ויחזיק כמה שנים טובות..
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
שלום שוב קיבלתי את ה 8800GT עם הספק החדש - CORSAIR VX 450 התקנתי את שניהם לפני עם 6600 יצא לי : 3DMark Score 1216 3DMarks SM2.0 Score 454 HDR/SM3.0 Score 412 CPU Score 1593 כרגע עם הכרטיס תוצאות ביצועים ב 3DMARK 2006 : 3DMARK SCORE: 7995 SM2.0 SCORE: 3283 HDR/SM3.0 SCORE: 4371 CPU SCORE: 1656 טוב? לא טוב ?
-
- 9 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אמרו לי שכל הדגמים של 8400 משתמשים בטורבו קש (זיכרון הרגיל של המחשב) זה נכון או שיש דגמים שלא ?
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
יש לי בעייה יש לי רזולוציה מעולה במחשב ורואים מעולה אבל הכרטיס מסך שלי לא מזוהה זה נראה כאילו הוא מותקן אבל הוא בעצם לא מזוהה ככה שאני לא יכול להתקין שום משחק וסרטונים שאני מריץ באינטרנט זזים לי לאט עכשיו הבעייה שגם אם אני רוצה לנסות להתקין דרייבר חדש הוא נותן לי להתקין את ה ATI CASLYT SUIT משהו כזה.. בלי האופציה של הDSPALY DRIVER כאילו הוא מותקן כבר משהו הזוי והוא לא מופיע לי בהוספת הסרת תוכניות אז איך עכשיו אני מתקין אותו מחדש? שהמחשב יזהה אותו? תודה.
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אני מנסה לחבר את המחשב לטלויזיה עם כבל S-VIDEO מהכרטיס מסך - מסדרת geforce 9800 GT , אבל המחשב לא ממש מזהה חיבור, באפשרויות של הדרייבר זה אומר שאין טלויזיה מחוברת.. הקצה שמתחבר לכ.מ מתחבר באופן רופף לגמרי והתצוגה על הטלויזיה רועדת ומגיבה לתזוזות שם, וגם לפי הצורה על התקע והשקע יש לי הרגשה שמדובר בחיבור טיפה שונה, הכבל S-VIDEO שלי עובד על כ.מ אחרים, וכן על GEFORCE ישנים יותר. האם זו הבעיה והאם קיים מתאם בין הכבל שיש לי לכ.מ תודה על עזרתכם ויום טוב!
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
ATI ACE Catalyst drivers 40MB plus WE HAVE JUST LEARNED that ATI drivers are going to be much bigger that we expected and will put even more pressure on dial up users. http://www.theinquirer.net/?article=17910
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי שידרג את כרטיס המסך שלו לgtx 550, יש לו לוח אם ישן 478(לא יודע מה הדגם). הטכנאי טוען כי לוח האם שלו לא תומך בכרטיס הזה. הוא עידכן את הביוס וכשניסה להתקין את הדרייבר הוא קיבל הודעת שגיאה. האם בכלל יש דבר כזה שלוח אם לא תומך בכרטיס מסך? תודה מראש לעונים
-
- 6 תגובות
- 676 צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לי באנצים לPALIT GTS250 512MB וPALIT HD 4850 512MB ומה דעתכם מה עדיף ?
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
די, נמאס לראות איך עובדים על אנשים בעיניים, די, למה אי אפשר לתת את הפרטיים האמיתיים על כל מוצר. למה לא באות כל החברות בעולם ואומרות אם כולן לא יעבדו על הצרכן היקר כולנו נחדול מתריקים שיווקיים, אבל עדיין נמשיך בקפיטליזם המסריח, למהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה עכשיו לשאלתי : איפה אפשר לראות פרטים על מסך, פרטים כמו : GEOMETRY HIGH VOLTAGE CONVEGENCE FOCUS MOIRE JITTER READABILLITY
-
- 9 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אני מתכוון מבחינת האיכות של התמונה. למי שלא הבין, אני שואל האם משתלם לחבר HTPC לטלויזיה שהיא רגילה ולא LCD ? המחשב בכל מקרה יש, השאלה היא האם לקנות טלויזיה חדשה או שאפשר להסתדר עם מה שיש?
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
המפרט שלי הוא כלהלן: מארז ==== קדמיות ואחוריות USB כולל יציאות ATX מבחר מארזים בתצוגה בסניפים ניתן לרכישה עם כל מארז מכל יצרן מעבד ==== AM2 3800 X2 DUAL CORE 64 BIT לוח אם ===== ASUS M2N4-SLI AMD AM2 DUAL DDR2 2*PCI-E+GIGA LAN+A 3Y 546 ¤ או Gigabyte GA-M55S-S3 500 ¤ דיסק קשיח ======== 250GB SATA2 7200 RPM (HITACHI) זיכרון פנימי ======== 2GB DUAL DDRII 667MHz 960 ¤ כונן אופטי ======= NEC X18 Dual Layer כרטיס מסך ======== ATI Radeon X1800GTO 256 GDDRIII ¤ 769 צג === אז ככה, השאלה היא אם זה משפיע למטרה של משחקים במסך מהדגם הבא: Samsung 203B 20' - אשר יש לו 8 מילי שניות שמעתי שייתכן ויש מריחות מסויימות בתנועות מהירות, מה אתם אומרים? עד כמה זה משמעותי והאם שווה לוותר על המסך…
-
- 5 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שאלתי היא האם הקירור הסטנדרטי של רדאון 9700 PRO מספיק לו (במצב פעולה רגיל לא תחת OC)
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום... ראיתי במדור ההורדות של האתר שני תוכנות אוברקלוק לרדאון: 1.ATi Radeon RefreshFix 0.995c ורשום שזה תיקון קצב הרענון שלכם על הראדונים השונים מבית ATi. מה תיקון או OC לכרטיס מסך? אם זה תיקון...אז הוא מומלץ ל 9600xt ? 2. Radeonator 2.0 שאת זה אני יודע שהיא תוכנת OC לכרטיס... אם שניהם תוכנות OC לכרטיס אז מה המומלץ מבין השניים למשתמש המתחיל? תנקס פור הלפ..
-
- 5 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום! אני משחק בקונטר סטרייק 1.6 לפני 3 חודשים בערך היה לי fps 100 וping נמוך וכיום יש לי בקושי fps 40 ופינג שמדלג בין 40-60 שאפילו מגיע למצבים של 90. אומרים לי חלק שהכרטיס נשרף יש מצב? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 676 צפיות
-
-
sorry guys, I didnt installed heb yet ok, so this is the story: I bought an FX5600 (I think its Gainward) and I have a strange problem: in games (mostlly) the monitor (I mean what I see) is ruined and I see all the graphics in games like shit and sometimes the monitor is just shuting down and till I do reset nothing works... :\ I tried to put a van to cool the computer it didnt worked and I tried new Power supply, same... In the shop they said that the video card is good and its the comp.. I think its the mother board coz I have an old comp: AMD 1600xp+ 384 DDR MOBO AGP 4x some know what may be the problem btw, I tried all the NVIDIA Drivers and all the AGP d…
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
-
מה הדגם המומלץ כיום שיתן איכות תמונה טובה, חדות וצבעים חיים ואמיתיים?
-
- 5 תגובות
- 676 צפיות
-
-
מצטער אם הכותרת קצת לא ברורה. יש לי כרטיס מסך מובנה בלוח-אם, וכרטיס מסך רגיל. סה"כ ארבעה יציאות. האם אני יכול לחבר שני מסכים לכרטיס מסך הרגיל ועוד שני מסכים ללוח-אם ולקשר בין ארבעתם בעזרת dual view? או שמא dual view מתאים רק לשני מסכים המחוברים לכרטיס מסך אחד?
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום היתקנתי השבוע ל NVIDIA FX5200 את הדריבר החדש שלהם 77.72_win2kxp_english_whql.exe יש האצה בתצוגה - וזה טוב, אך התגלו הבעיות הבאות 1) הוא לא מזהה את הסרגל ומניח לי איקונים מאחוריו עד שאני פותח אפליקציה 2) כשאני מריץ וידאו DVD או סתם MEDIA PLAYER זה נראה נורא אלא אם אני משחק עם ה HW ACCELERATOR ואז זה נהפך בסדר לפני שאני חוזר ורסיה אחורה, איך אני יכול לפתור את זה כי זה יותר מהיר וטוב בתודה, יהודה
-
- 5 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום חברה.. יש לי תקציב של 1600 שקל לכרטיס מסך חדש.. הלוח שלי תומך PCIe והמעבד שלי הוא AMD 3800X2 עכשיו, כדאי לי לקנות את ה 8800GT או לחכות למשו אחר?
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
תגידו , קניתי את ה- X800 PRO ולא יודע עכשיו שיגעתם אותי כשאמרתם שה- XL יותר טוב מה לעשות ? קניתי את הכרטיס לפני פחות משבוע האם כדאי להחליף אותו ?
-
- 8 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אני מחפש להזמין בארץ eVGA GeForce 8800GT 512MB לא משנה אם זה גירסאת OC או לא, מישהו יודע? ???
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
המפרט הורכב, רציתי להתייעץ ולקבל עזרה איזה כרטיס מסך משתלם לקחת למפרט הזה. שם הפריט אחריות מק"ט כמות Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Tray 3 שנים inte8400tray 1 Arctic Cooling Freezer 7 Pro CPU COOLER שנה על ידי אר אס אם שירותי מיחשוב ACfreezer7Pro 1 Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 CHIPSET 3 שנים אחריות GBGAEP43DS3L 1 A-DATA 4GB Kit DDR2 800Mhz vitesta With Heatsink 3 שנים אחריות D24G800ADK 1 WD 500GB 7200RPM 16MB Sata2 3 שנים אחריות WD5000AAKS 1 PALIT ATI Radeon 4850 512mb GDDR3 HDMI 2 שנים RPAL48512 1 LG GH22N x 22 Black שנתיים LGGH22NB 1 Cooler Master 690 Black + SeaSonic M12II 500 Watt 6 חודשים RC-690+seaM12II 1 הרכבת מחשב מע…
-
- 7 תגובות
- 676 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם האם מישהו הצליח לפתוח את החיישן טמפרטורה של הGF6600DP של חברת GIGABYTE? אם כן הכיצד... תוכלו להסביר בבקשה ממש מפורט שלב שלב כי אני כבר מיואש שכמעט הורדתי ביוס של 6600GT עם חיישן פתוח אני מת כבר לעשות לכרטיס הזה C@ ואני צריך את החיישן הזה פתוח בבקשה עיזרו לי
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-