כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
יש לי את המפרט הבא האם זה יעבוד טוב עם הכרטיס מסך 6800GS של לידטק (PCI-E) אני עומד לקנות את הכרטיס בעזרת העצה שלכם :D לוח אם: Intel® Desktop Board D915GAV מעבד: Presscott 3.0Ghz pentium 4 ראם: 2*256 (אני יודע ש512 זה די קצת ....) תודה...
-
- 9 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אוקיי אז השאלה שלי היא מהו הכרטיס המומלץ ביותר לAGP כיום? כמובן שאין כוונה להשקיע במשהו מטורף כמו ה7800GS שיקר בלי סיבה. אין תקציב מסויים אבל אפשרי שזה ינוע בסביבות ה-700-800. חשבתי על ,6600GT 6600 X1600 שחזק ממנו אבל ברוב החנויות יקר בצורה מוגזמת. ראיתי גם 7600GS בחלק מהחנויות במחיר סביר. מה אתם אומרים מה הכי מומלץ לסוקט המתיישן?
-
- 8 תגובות
- 634 צפיות
-
-
עד כמה זה מסובך להתקין כרטיס מסך לבד? אני קונה חדש ומעוניין לחסוך את עלות ההתקנה האם זה רק להכניס את הכרטיס ללוח אם ולפעול על פי ההוראות בדיסק ההתקנה?
-
- 4 תגובות
- 634 צפיות
-
-
היי לפני כמה שבועות הציעו פה לי לקחת את: MSI NX6200-TD128 ושלחתם לי לינק שבו הוא עולה 330 ש"ח התקשרתי אליהם ואין להם אותו במלאי- יש להם רק איזה כרטיס 6200 של XFX באותו מחיר בדקתי וזה כרטיס שונה לגמרי! אז אני צריך המלצה חדשה לכרטיס עד 350 ש"ח- מקסימום 370! תודה
-
- 8 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני כרטיסי מסך שניהם מחברת GIGABYTE 7600GS (מגיע עם מאורר של זלמן) 7300GT איזה כרטיס מסך משתלם יותר לקנייה? אינני גיימר כבד אני משחק אך ורק במשחקי אסטרטגיה ההבדל בין שני הכרטיסים הוא 30 דולר האם שווה להוסיף את ההבדל ולקחת את ה- 7600GS
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
איזה מהחברות עדיפות?: 1. Leadtek ב-1380 ש"ח. 2. Point of view ב-1300 ש"ח. 3. Gigabyte ב-1290 ש"ח (הזול מביניהם). 4. evga ב-1420 ש"ח. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום חבר שלי רוצה לקנות כרטיס מסך AGP בתקציב של 500 - 600 ש"ח, ונראה לי שה-GEFORCE 6600 או READON 9800 הם בחירה הכי טובה, מה אתם אומרים ? אחד מהכרטיסים מלמעלה או כרטיס אחר ? תודה
-
- 4 תגובות
- 634 צפיות
-
-
חברה מה אתם אומרים ה SAPPHIRE X800GTO2 256MB PCI-EXPRESS RETAIL שווה קנייה? הוא יחזיק מעמד?
-
- 5 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אנא עזרתכם בבחירת הכרטיס הטוב יותר: NX6600GT VTD128 או Leadtek Geforce 6600GT 128 mb 128-bit A6600GT AGP Bulk עלות שני הכרטיסים זהה (950 ש"ח). הראשון שייך לחברת MSI והשני לחברת LEADTEK. לראשון 3 שנים אחריות לשני שנתיים אחריות. מה עדיף? נא עזרתכם הדחופה.....
-
- 7 תגובות
- 633 צפיות
-
-
http://www.overclock.net/faqs/43769-ati-x-series-official-spec-reference.html זה יחסוך להרבה מאוד אנשים את השאלות קריאה מהנה
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
יש לי בעייה מעצבנת בדיירברים שהagp wrtie מתעקש להשאר על off ואי אפשר לתקן את זה....כבר חרשתי באינטרנט על כל מיני פורמים והיו הרבה אנשים עם הבעייה הזאת...בכל מקרה הכל אצלי על On כל הfast write,agp read,pci write\read....רק הagp write על off השאלה שלי היא אם יש השפעה לרעה על הביצועים בגלל שהagp write על off? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב עם 7900GT השאלה היא איזה חברה עדיפה יותר: Gigabyte או Leadtek? שמעתי דעות לכאן ולכאן ואם בסופו של דבר Leadtek יותר אמינה למה Gigabyte יקרה יותר? ההבדל במחירים תלוי בעיקר בבאנדל שהחברות מציאות? איך זה עובד?
-
- 8 תגובות
- 633 צפיות
-
-
האם מישהו מכיר את הכרטיס הנ"ל? כמו כן מי שיש לו אותו יכול לפרט על המחשב שיש לו אני רוצה לקנות אבל אני רוצה לדעת איזה מחשב יהיה טוב בשבילו
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
לפני כשבוע שלחתי תגובה ושאלתי על מסך LCD אם הוא טוב או לא וככה והאם יש הצעות יותר טובות... לא שמתי לב שיש דיון מיוחד, אז הם אמרו לי שאסור לשאול פה ומחקו את ההודעה... הלו? מישהו עונה לי? כשאני שם הודעה חדשה קוראים אותה הרבה ושולחים לי תשובות... אבל כשאני שם אותה בדיון של 240 תגובות אתם חושבים שמישהו ישים לב בכלל? במיוחד כשהיא נעלמת לשני דפים אחורה בגלל התגובות החדשות? כדאי שתחשבו פעמיים! אני חושב שאני לא היחיד שנתקלתי בזה... תמצאו פתרון כמו לפתוח פורום במיוחד למסכים, למרות שאני אוהב את זה יותר עם התצוגה וגרפיקה, אז אל תגבילו ת'אנשים רק בדיון.
-
- 6 תגובות
- 633 צפיות
-
-
-
אני חושב לקנות X850 XT 256 MB יש משהו יותר טוב ל-AGP ? תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 633 צפיות
-
-
או גזילת משאבים מהמערכת(גם במצב שהטלוויזיה על כניסה אחרת-{כבלים})
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
בבנצ'ים שראיתי יש ל-1900XT-256M ביצועים טיפ-טיפה יותר טובים מה-7950GT-512M ואומרים שה-1950XT אמור להיות חזק יותר ולצרוך פחות. האם ל-512M של ה-7950GT יש עדיפות ביחס למשחקים שיצאו בהמשך? לצערי איני יכול לחכות ל-DX10 אז אני מעוניין לקנות את הכרטיס הטוב ביותר שיש כרגע בסביבות מחיר זה. תודה מראש לעונים, TMP
-
- 5 תגובות
- 633 צפיות
-
-
x1950PRO? 6800GT? מה לדעתכם עדיף... בערך אותו מחיר.... תודה
-
- 5 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום לכם, קראתי את ההודעה המכילה את כרטיסי המסך המומלצים לקניה, וראיתי את ההערה כי כרטיסי המסך המומלצים בהודעה לא יציגו את יכולותיהם במידה וישויכו למסכים בעלי רזולוציה מקסימלית של 1280X1024 ומטה. לטעמי זה נשמע קצת קיצוני - מן הסתם ככל שהרזולוציה עולה הביצועים מרהיבים יותר, אבל האם רזולוציה של 1280X1024 שבה אני עובד כיום לא תספק לי בשילוב עם כרטיס שכזה (GeForce 8800GTS 320M) איכות יוצאת מן הכלל במשחקים ? תודה רבה. אגב, אם זה משנה, המסך שברשותי הינו ViewSonic VP171b.
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלי עומד כרגע על 620 מעבד, ו-720 זכרונות.. טמפרטורה ב ATITOOL במאמץ 90 מעלות!
-
- 4 תגובות
- 633 צפיות
-
-
רכשתי כרטיס טלויזיה הנ"ל. למרות שבחרתי בהגדרות הקידוד האופטימליות (MPEG2-12Mbps), לוידאו המוקלט נוסף רעש. גם בתצוגה לפני ביצוע ההקלטה הרעש קיים. נראה שהבעיה היא לא בכבל (חיבור ישיר לטלויזיה שלא דרך המחשב מפיק איכות טובה מאוד עם אותו הכבל). איך מתגברים על הבעיה? בברכה, ilil
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום כמו שציינתי בכותרת אני מחפש מסך CRT 17 אינצ' שטוח. אני מוסיף ומציין בזאת שאני לא מחפש מסכי LCD ולא מסכים רחבים ולא שום דבר בנוסף רק מה שרשמתי. התקציב הוא עד 1000 שקל ללא חריגה של שקל, עדיף שיהיה כמה שיותר נמוך כי גם ככה אין לי יותר מדיי כסף. ובבקשה לא מKSP אלא אם כן זה נותן מחיר זול משמעותי. ועדיפות לחנויות עם סניפים באיזור המרכז.
-
- 5 תגובות
- 633 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי פעם אחת ותלמיד מה ההבדל בין שלושת הסוגים הללו של כרטיסי מסך??
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש(לא כולל מסך,השארתי אותו מהמחשב הקודם(19 אינצ') ומדי פעם המסך "נקפא" ואחרי כמה שניות הוא חוזר אבל לפעמים הוא לא חוזר(וצריך לעשות ריסטרט) אבל מתי שהוא כן חוזר אחרי כמה שניות הוא מראה לי את ההודעה הזאתי: מה הבעיה? :s05: אגב אם זה עוזר יש לי כרטיס מסך 2900PRO
-
- 4 תגובות
- 633 צפיות
-