כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
AMD Radeon HD 8670A - כרטיס מסך. inteal I3 - 3227U 1.9hgz - מעבד. RAM 4GB - זיכרון ראם. windows 8 - מערכת הפעלה. _________________________________________________________________________________________________ טוב חברים יש לי בעיה גדולה , קניתי מחשב all in one z3-605 . הלו הפרטים של המחשב וכפי שניראה באתר של הכרטיס מסך ולפי האתר canurunit שבודק איזה משחקים עובדים על הכרטיס מסך , הופתעתי לגלות שמשחקים חזקים מאוד עובדים עליו . הכרטיס מסך בעל ביצועים חזקים , אך המחשב אינו מראה זאת , השאלה שלי היא : האם הכרטיס מסך חלש או שיכול להיות שהwindows 8 מקשה עליו או כל בעיה אפשרית. תודה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אני אתחיל עם כמה פרטים על המחשב ואז אעבור לבעיה.. Intel Q6600 2GB Ram DDR2 300GB HDD Geforce 8600GT 256DDR3 של Gigabyte אז ככה.. הבעיה היא בעיקר תקיעות קטנות כאלה וגלים על המסך.. לדוגמא במשחק Heroes 5 [משחק ישן יחסית] תמיד יש לי את 2 הבעיות האלה.. תקיעות קטנות ובעיקר גלים על המסך.. אז השאלה שלי אם יש אפשרות של "צוואר בקבוק"? אם כן אשמח לקבל עצות מה אפשר לעשות בנוגע לזה. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום חיפשתי בכל האינטרנט האם אפשר בכלל לעשות את זה ולא מצאתי תוצאות אינפורמטיביות בהנחה שיש מספיק זיכרון פיזי שלא מנוצל (למשל 4G) במצב רגיל, האם יש דרך לגרום לזיכרון הוידאו לנצל את הזיכרון הראשי? במידה וכן, האם הדבר אפשרי לכל הכרטיסים או רק לחלק מהם? (בדגש על שלי - GEFORCE 8800GT) ברשותכם, השאלה מופנית לאלה שיודעים ולא למנחשים, תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
היי, פירמטתי את המחשב היום וחיפשתי את הדרייבר שהיה לי בעבר לכרטיס מסך שברשותי - ATI HD5770 , מצאתי את זה: http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Pages/radeonaiw_vista64.aspx הורדתי והתקנתי. השאלה למה ב TASKBAR אין לי מרכז שליטה כמו שהיה לי בעבר. שם יכלתי לשנות את מהירות המאוורים, לראות טמפ' וכן הלאה... תודה!
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום. אני קניתי מחשב חדש לפני שבועיים בערך ויש לי כרטיס מסך x1950xt. אני משחק במשחק hitman blood money ובמשך כל המשחק החלק השמאלי של המסך מהבהב כול כמה דקות וכול פעם שאני לוחץ על הכפתור {g} לשחרור נשק אז המשחק ניתקע לי. הפנו אותי לפה כי אמרו שפה יוכלו לעזור לי. לפי מה שניראה לי התקינו לי את הדרייברים הכי מעודכנים לכרטיס מסך ושמתי לה שהבעיה היא אצל עוד אנשים זאת אומרת שכבר הכרטיס מסך לא גורם לשום תקלות. חשבתי אולי זאת מערכת ויסטה ואולי יש בה בעיות אבל אני לא בטוח. מישהו יכול לתת לי מענה לבעיה? תודה.
-
- 6 תגובות
- 683 צפיות
-
-
1. למה כשאני מדליק פילטרים הטקסט נעשה מרוח ומטושטש? (תמונה מצורפת) 2. האם פילטרים גורמים לכרטיס להתחמם יותר? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 9 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אתמול קניתי מאייבורי כרטיס מסך מסוג MSI NX8600GTS-T2D256E כאשר גלשתי באתר זה נתקלתי בכרטיס הנ"ל (מצורף לינק) כאשר כתוב שמצורף לכרטיס משחק (אצלי לא היה) ובנוסף הוא נראה טיפה שונה... http://hwzone.co.il/print/1188818786/85975/ התמונה שעל הכרטיס שלי טיפה שונה מהתמונה בלינק המצורף ובנוסף אצלי יש שתי יציאות של DVI (והמתאמים השונים) כאשר בתמונה יש יציאה של DVI ו- HDMI ללא צורך במתאם, יש לציין שכל השאר דומה... אם מישהו יכול להסביר לי למה זה ככה אני אודה לו. אם יש צורך אני אעלה כל תמונה שתדרש (של הכרטיס, אריזה...)
-
- 5 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אז כפי שציינתי איזה יצרן עדיף בהנחה שאני עושה OC ואיזה יצרן עדיף בהנחה שאין OC. תודה לכולם.
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_71.84.html למי שיש כוח שיבדוק אך הוא לאומת 75.90...
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
יש בהגדרות של ה- 3d בכרטיס מסך העדפות מרקם וורמת פירוט מרחד )mipmap) ושאני מפעיל אותם ולא את הפילטרים המשחק נראה כאילו אני משתמש בפילטרים ואפילו נראה יותר טוב משהו מוכן להסביר לי יותר על הדברים הנ"ל? והאם יש צורך להפעיל אותם שמפעילים פילטרים גם?
-
- 5 תגובות
- 683 צפיות
-
-
במהלך קריאת ביקורת על מסך LCD 17" (כמו שהבנתם אני עומד לקנות אחד), נתקלתי בזה (אני אצטט): "The 191T's whites had a yellowish hue, and the 172T in Analog mode had a pinkish-hue to its whites. No amount of color temperature, brightness/contrast, and auto-adjustments would correct this difference. A week or two later, I grew tired of getting 1800 3DMark03 points with my XP2700+ system and dropped hard-earned coin on an ATi Radeon 9700 Pro. Guess what happened after I made the swap? The 191T's yellow hue and 172T's pinkish hue were GONE! I heard that ATi cards had better 2D image quality, but I never dreamed that they'd have this much impact over NVIDIA's offering on LCD disp…
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
כי איזה אחד בפורום חומרה כללית אמר שהוא צורך 66 ומשהו וואט כמו ה6600gt ובאתר של הכרטיס מסך רשום מינימום 350 וואט מה נכון??
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אוקי אז ה-GTX נמכר במחיר של 4300 ש"ח: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6503 והחבר שלו הGS נמכר ב-3300 ש"ח: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6502 את שניהם כבר אפשר להזמין, מכיוון שיש זמן הספקה, וזה לא מכירה מוקדמת. ודרך אגב בפנדס הם יותר זולים (מוזר): ה-GTX ב-4205 ש"ח וה-GTX ב-3206 ש"ח. http://www.pandas.co.il/advanced_search_result.php?PHPSESSID=16e33bd9a57f0dd65b37f0fc10f89e6c&PHPSESSID=16e33bd9a57f0dd65b37f0fc10f89e6c&keywords=8800
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
ברשותי כרטיס לכידה וידאו אנלוגי PINACCLE DC10 PLUS שהוא דוגם ב-NTSC. זאת אומרת שהוא יכול לדגום PAL רק בשחור לבן. יש דרך לשנות משהו בכרטיס כדי שידגום בPAL???
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בעיה ואני זקוק לעזרתכם, מפני שאין לי מושג איך לפתור אותה. הבעיה החלה כשעברתי ממסך שפורשרת רגיל מסך LCD של סמסונג דגם 760BF. במצב רגיל אין שום בעיה אם המשך והוא מציג את התמונה במרכז המסך בלי לחרוג מהגבולות, אך כשאני נכנס לחלק מהמשחקים המסך מזיז את התמונה הצידה כך שהיא נקטעת בצד אחד. יש למישהו מושג איך לפתור את הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
יש לי RADEON 9000 PRO ו-XP מותקן CATALIST 3.1 ו-CONTROL PANEL ויש לי בעיה בהגדרה של ה-AGP הוא עלX1 במקום X2 הלוח אם שלי תומך ב-X2 ומופעל ב-BIOS X2 בכרטיס הקודם שהיה לי VOODOO 3-3000 לא הייתה בעיה כזו למישהו יש מושג? תודה
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
מה אתם חושבים על מסך NU LCD Monitor 19" L-921G מחירו די זול 2400 ש"ח אחריות סבירה 3 שנים(לא יודע מה מדיניות החלפת הפיקסלים) המסך קיבל ביקורות טובות ב ANANDTECH http://www.anandtech.com/displays/showdoc.aspx?i=2289&p=17 "the ViewSonic Q190MB and the NuTech L921G are good buys." והוא זהה ל ViewSonic ולמרות זמן התגובה הגבוה 25 MS אין מריחות . למה לקנות מסך 17 LCD שבמחיר זהה אפשרי לקבל LCD 19 איכותי ? דרך אגב מישהו יודע מי היבואן
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אני עומד לרכוש מסך דק ומתלבט בין שני דגמים עם נתונים טכניים שווים לכאורה: הראשון מבית LG, דגם L1932TQ. הוא מציע את אותם נתונים כמו השני למעט צבע כסוף ויחס ניגודיות גבוה ביותר של 1:1400. השני מבית Samsung, דגם 960BF. הוא מציע את אותם נתונים כמו הראשון למעט צבע לבן וגמישות עד לקיפולו (השטטחות). אשמח לעצות, חוות דעת והמלצות... תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
חבר'ה מה זה נותן לי אם אני מעדכן ביוס של כרטיס מסך ??? תראו מפרט בצד...כרטיס מסך! כדאי לעדכן ביוס ?
-
- 7 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש. המפרט שלי: אינטל פנטיום 531 512 mb זכרון יש לי בלוח את שני האפיקים , ה pci-e הוא x4 איזה כרטיס מומלץ לי ולאיזה אפיק במחיר של עד 500 ש"ח אני לא גיימר רציני אבל משחק מידי פעם...
-
- 5 תגובות
- 683 צפיות
-
-
עכשיו ראיתי באתר המוווון כרטיסי מסך ושמתי לב שיש חברות שמוכרות אותו כגון GIGABYTE SAPHHIRE ועוד שאני לא זוכר קיצר הבנתי שה ATIX1800X 512 הוא הכי טוב עכשיו של איזה חברה??
-
- 6 תגובות
- 683 צפיות
-
-
האם יש כרטיס מסך שאפשר להחליף בו רכיבים (למשל מעבד \ זיכרונות ) ? ואם כן איפה אפשר ליקנות וכמה הוא עולה ?
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
טוב אז בזמן האחרון אני רואה שהכרטיס שלי כבר לא בדיוק אוכל משחקים על הרזולוצייה וההגדרות הכי גבוהות כמו פעם.. אז הכרטיס שלי הוא BFG GEFORCE 8800 GT OC2 521MB אני משחק על מסך 26 כלומר רוזולציה 1920x1200 בפיפא 11 על ההגדרות הכי גבוהות כולל פילטרים וכולל vsync הFPS בריצפה כי שי מלא תקיעות.. עובד על win7 64 bit והמעבד שלי הוא q6600 מי שזוכר אז חמפש כרטיס טוב עד 1000 שלא יהיה איתו גם צוואר בקבוק ויחזיק כמה שנים טובות..
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, אני בתהליך של בחירת חלקים למחשב ואני רוצה שאוכל לחבר אותו לטלויזיה 32 אינץ' ובנוסף למסך מחשב 24 אינץ. שני המסכים ברזולוציית 1920x1080 ואני מעוניין שירוץ סרט HD בטלויזיה ושאוכל לעבוד כרגיל על המחשב בזמן שהסרט רץ. לצורך כך אני חושב כרגע על מעבד Core i5 2400 ולוח אם P8H67-M Pro B3 שרשום שם ככה: Integrated Graphics Processor Multi-VGA output support : HDMI/DVI/RGB ports - Supports HDMI with max. resolution 1920 x 1200 @ 60 Hz - Supports DVI with max. resolution 1920 x 1200 @ 60 Hz - Supports RGB with max. resolution 2048 x 1536 @ 75 Hz האם זה אומר שאני יכול לחבר באמצעות ה HDMI לטלויזיה ובנוסף באמצעות הDVI למחשב ולממש desktop extension (כלומר, לא clone)? האם ה…
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום. איני משחק במשחקי מחשב, בניתי מפרט מעולה, עלה די הרבה כסף, ונותר לי לבחור כרטיס מסך. חשבתי לקנות משהו פשוט ב-200 ש"ח, מאחר והדברים איתם אני מתעסק הם Matlab, Pspice, וסביבת פיתוח. האם במקרה הזה, כרטיס מסך פשוט יכול לפגוע בביצועי מחשב? תודה.
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-