עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום חברי פורום תצוגה וגרפיקה היקרים! נתקעתי במצב קשה (אפשר לומר D= ) : אני תכננתי לקנות את ה-LG F900P, ששמעתי עליו דברים נפלאים, ואפילו ראיתי אותו ומאוד התלהבתי, אך לצערי הרב, אין להשיג אותו בארץ, והמשלוח של היבואן עומד להתעכב בעוד הרבה זמן (יחסית, בשבילי). בקשתי אליכם היא כך: תעזרו לי לבחור מסך 19" אחר, באיזור של ה-F900P (יכול להיות גם יותר טוב, אבל שהמחיר לא יהיה ממש ממש גבוה.) מה אתם אומרים על ה- Samsung 997DF? ומה עם ה- Iiyama Vision Master Pro454? אם יש עוד דגמים, אשמח לשמוע לעצתכם! תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  2. Started by Jack_g,

מה שאני יודע לR9500 פרו ולא פרו וכך גם ל 9700 פרו ולא פרו יש את אותו ה שבב שעושה את הפריסה לטלוויזיה תקנו אותי אם אני טועה. האם האיכות של הפרישה של הכרטיסים הללו טובה? מבחינת צפייה בסרטים על טלוויזיה ועוד שאלה היה לי פעם רדאון 8500 ולא משנה מה עשיתי פשוט לא הצלחתי למצוא את האפשרות פריסת בשיטת PAL וכשפרסתי אז בטלוויזיה היה שחור לבן מכיוון שהטלוויזיה שלי לא תומכת ב NTSC ישנה אפשרות פריסת PAL ? תודה מראש לכל העונים.

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  3. אני מנסה לחבר את המחשב לטלויזיה עם כבל S-VIDEO מהכרטיס מסך - מסדרת geforce 9800 GT , אבל המחשב לא ממש מזהה חיבור, באפשרויות של הדרייבר זה אומר שאין טלויזיה מחוברת.. הקצה שמתחבר לכ.מ מתחבר באופן רופף לגמרי והתצוגה על הטלויזיה רועדת ומגיבה לתזוזות שם, וגם לפי הצורה על התקע והשקע יש לי הרגשה שמדובר בחיבור טיפה שונה, הכבל S-VIDEO שלי עובד על כ.מ אחרים, וכן על GEFORCE ישנים יותר. האם זו הבעיה והאם קיים מתאם בין הכבל שיש לי לכ.מ תודה על עזרתכם ויום טוב!

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  4. Started by Psycomicro,

לוח אם: Asus P5QPL-AM ספק: Golden Tiger450W סטנדרטי לגמרי זיכרון: 2G DDR2 מעבד: E6500 אני מתלבט באיזה כרטיס לבחור או HD570 או GTX 460 שנראה לי שהוא קצת יכביד על מחשב כזה , אם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח

• 5 תגובות
    • 668 צפיות
  5. Started by necroblivion,

אני חדש בכל תחום המחשבים ועם זאת אני גיימר וותיק. לאחרונה את תר אחרי מחשב חדש ובחיפושי ברשת נתקלתי בכרטיסי ה- Quadro fx. אני לא מבין מה הם הכרטיסים האלה ולמה הם אולים מליוני שקלים??? אני ישמח להסבר.. תודה.

• 4 תגובות
    • 668 צפיות
  6. אני יודע שהיום משחקים לא דורשים כרטיסים יותר חזקים מאשר הGTS 320 כשמשחקים עם מסכים "קטנים" של 19", אבל מה יהיה בעתיד? הגרפיקה של המשחקים רק נהיית יותר ויותר תובענית, וכבר אי אפשר לעקוב אחרי הדרישות של המשחקים. מצד אחד, אפשר להגיד שעד שיהיה צורך בכרטיסים יותר חזקים לרזולוציות נמוכות יחסית - כבר יהיו כרטיסים חדשים לגמרי מבוססיי DX11 או משהו בסגנון, ומצד שני אפשר לומר שבעתיד הלא כ"כ רחוק - יהיה צורך בכרטיסים חזקים, גם לרזולוציות נמוכות. אז מה אתם אומרים? אם הייתם קונים עכשיו מחשב למשחקים, שיעבוד כנראה עם מסך 19", ולא עם 30, הייתם משקיעים עוד 1000 ש"ח ויותר על כרטיס יותר חזק מהGTS 320?

• 4 תגובות
    • 668 צפיות
  7. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

ATI ACE Catalyst drivers 40MB plus WE HAVE JUST LEARNED that ATI drivers are going to be much bigger that we expected and will put even more pressure on dial up users. http://www.theinquirer.net/?article=17910

• 4 תגובות
    • 668 צפיות
  8. Sapphire ATI Radeon HD4870 1024MB הוא עולה באותו מחיר כמו האסוס איזה חברה יותר טובה?

9. http://science.slashdot.org/article.pl?sid=05/03/15/0124218 סוף סוף התקדמות ממשית בפיתוח כרטיס המסך האידיאלי. המעבד תומך בAPI OpenRT ובמהירות של 90mhz בלבד מהיר בהרבה ממעבדים סטאנדרטיים שרצים בתדירויות גבוהות פי 30 ממנו בחישובי RT. כל הישומים שנעשו עד עכשיו בOpenRT רצו על רנדור תוכנתי בזמן אמת והציגו תוצאות נחמדות ביותר יחסית לעובדה שכרטיס המסך לא היה מעורב בשום פרט מתהליך הרינדור והכל נעשה בעזרת הCPU בלבד. RTRT in games http://graphics.cs.uni-sb.de/RTGames התוצאות שאליהן הגיעו עם השבב המדובר http://graphics.cs.uni-sb.de/~jofis/SaarCOR/DynRT/DynRT.html לא נראה משהו אבל בהתחשב שזה האב טיפוס הראשון(אפילו אי אפשר לקרוא לו ככה) ושום דבר חוץ מהמעבד "המסכן" שרץ ב90mhz לא …

• 4 תגובות
    • 668 צפיות
  10. Started by lielmar1,

איזה חברה יותר טובה זאת http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1841&CatCode=400 או זאת http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1771&CatCode=400

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  11. אם יש לי את הכרטיס מסך הזה: Sapphire Radeon X800GTO PCI-e 256 MB DDR3 Retail Video Card איזה כרטיס טלוויזיה אני צריך לקנות?

• 5 תגובות
    • 668 צפיות
  12. Started by ran07,

יש לי מחשב פנטיום 4 3.00GHz לוח אם D945GTP 2G ROM מארז של champion אני רוצה לצפות על רזולוציה של 1920x1200 נכון שזה מחשב מעפן אבל אני מעביר אותו אחרי זה ל 19" אז בכל מקרה הכרטיס יתאים למחשב שלי בגדול או במפרט. או שה 9600GT שעולה 460 שקל יתאים יותר הHD4770 עולה 550 שקל

• 8 תגובות
    • 668 צפיות
  13. Started by SHAY951,

יש לי כרטיס מסך RADEON 9600 של ATI , השאלה שלי היא אם אני צריך למחוק את הדרייבר הישן לפני שאני מתקין את הדרייבר החדש שהורדתי?

• 9 תגובות
    • 668 צפיות
  14. הR9800PRO שלי כנראה הלך לעולמו ואני מחפש כרטיס מסך זול (השקעה ל8 חודשים עד שנקנה מערכת חדשה) שיחליף אותו ויתן ביצועים דומים או מהירים יותר. מחיר גג - 300 אולי 400 ש"ח למציאה מטורפת.

• 9 תגובות
    • 668 צפיות
  15. שלום, אני רוצה רק כרטיס מסך של NVIDIA... תודה

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  16. היי היום הרכבתי את הלוח אם ASUS P800 SE כולל ספק וכל תכולת המחשב במארז החדש שקניתי , במחשב הזה הרכבתי את הכרטיס מסך שפתחתי עליו פתיל שהוא לא תקין ועושה שבירות במישחקים ,ולהפתעתי הרכבתי אותו במחשב שההרכבתי והפעלתי SIMS3 ועוד משחקים והכרטיס עובד חלק , ללא כל שבירות , איך אתם מסבירים זאת ? יכול להיות שלוח האם במחשב הקודם תקול ? רוני

17. שלום לכולם, יש לי 4850 של פליט (סוניק). ומסך 22 של אסוס (הדגם רשום במפרט). התקנתי לא מזמן את סאן אנדריאס,וכשאני משחק ברזולוציות שיותר גבוהות מ 1024/768 - יש קטעים שהמסך נהפך שחור...וכשאני מזיז את העכבר לזויות אחרות זה מסתדר, ושוב, חוזר במקומות מסויימים... שוב, זה קורה רק במשחק הזה,... השאלה היא אם זה דרייברים או המשחק, או הכרטיס.. כי במשחקים אחרים (ויותר כבדים יש לציין) זה לא קורה.. אודה לתשובה.

• 4 תגובות
    • 668 צפיות
  18. שלום, אני קונה כרגע מחשב בתקציב די מוגבל אין לי 1000 שקל לכרטיס מסך כמעט וקניתי radeon 9600se אבל לפי המלצותיכם חשבתי שוב האם ?RADEON 9200 TV,DVI 128MB +VIVO ב540 שקל יעשה את העבודה ? אני מתכוון לקנות ב-KSP אם אפשר תציעו לי משהו מהמלאי שלהם... תודה

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  19. Started by aviva,

כרטיס גראפי 512 05260 התאמה למעבד core 2 Quad

20. Started by Ben_G,

תגידו , קניתי את ה- X800 PRO ולא יודע עכשיו שיגעתם אותי כשאמרתם שה- XL יותר טוב מה לעשות ? קניתי את הכרטיס לפני פחות משבוע האם כדאי להחליף אותו ?

• 8 תגובות
    • 668 צפיות
  21. אני מתלבט בין שני הכרטיסים הבאים: 1. Palit ATI Radeon x9550 256MB - AGPx8 2. Palit Geforce FX5500 256MB - AGPx8 תודה מראש, אמיר

• 9 תגובות
    • 668 צפיות
  22. היי, יש לי מעבד AMD Athlon Xp 1800+ ולוח אם של MSI K7N2 Delta supports AGP 8X. ו- 768Mb זיכרון. האם תהיה לי בעייה כלשהי אם אני אקנה את ה- 6600GT? המשחקים ירוצו לי חלק? תהיה בעייה כלשהי מבחינת התחממות? הכרטיס מסך ינוצל כמו שצריך? תודה.

• 5 תגובות
    • 668 צפיות
  23. Started by TheWave,

יש לי בסביבות ה600 ש"ח לקניית כרטיס טלוויזיה. אני לא מבין כל כך בנושא. התסכלתי על ביקורות של כרטיסי טלוויזיה של חברת Leadtek ונראה לי שאיכות התמונה לא משהו חיפשתי ביקורות על הכרטיסי Asus TV FM ולא מצאתי 1. יכול להיות שטעיתי? איך האיכות של הLeadtek באמת?? ואיך איכות ההקלטה? 2. הכרטיס של ASUS טוב? 3. אני צריך לחבר את הכרטיס לאנשהו בשביל ראות טלוויזיה במחשב? תודה

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  24. Started by pyro,

היי, קניתי כ.מסך R9600XT לפני כשבועיים ומאז יש לי בעית תצוגה על שולחן העבודה: כאשר המחשב במנוחה מצטברים מעת לעת פסים אנכיים על המסך. פרמטתי את המחשב מחדש ואפילו הוצאתי את הכרטיס מהחריץ והרכבתי שוב אך זה לא עזר. בזמן משחקים או גלישה זה לא קורה אלא רק על הרקע בשולחן העבודה. האם משהו נתקל בבעיה זו ויכול לעזור. נ.ב הכרטיס לא עבר OC. תודה!

• 4 תגובות
    • 668 צפיות
  25. Started by meshie,

אני מתלבט בין 2 כרטיסי המסך שבכותרת, הם עולים בערך אותו דבר אבל של Gigabyte תומך ב-CrossFire אז אני לא יודע מה כדאי... אולי מפרט יעזור, אז אני רושם אותו לכל מקרה (לפני קנייה): מעבד: AMD PHENOM II X3 720 לוח אם: GIGABYTE GA-MA78GM-US2H דיסק קשיח: SAMSUNG F1 1TB 32MB SATA2 7200 RPM : HD103UJ זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5S-4GBNT מארז: RAIDMAX APEX w/o PSU - זמין במלאי ¤176 ספק כוח: כנראה SEASONIC S12II 500W BRONZE

• 6 תגובות
    • 668 צפיות

דיונים חדשים בפורומים