עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. האם הוא מספק HD מלא? איזה חיבור אני צריך לחפש במאפיינים שלו כדי לחבר לטלויזיה? חיבור HDTV ?

2. Started by Samnet,

יש לי כרטיס פשוט יחסית Palit 8800 GTS 384MB יש לו קירור של ברזלים שבאמצע שלו מאורר. זה הדבר היחסי שעושה לי רעש במחשב .! אם אני אתקין מאורר אחר על הקירור וינתק את הנוכחי זה טוב ? או שאני חייב להחליף ? מה האופציות שלי ? לשמן אותו אולי ?

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  3. אז ככה זה הספק שלי -FSP Basic SI 450W ATX450-PNR 120mm + Satax3 PCI-E P.PFC זה שאר המפרט- Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤902 לוח אם: Gigabyte GA-P31-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤344 מארז: Raidmax APEX 2x120mm No PSU כמות: 1 - מחיר: ¤159 ספק כוח: FSP Basic SI 450W ATX450-PNR 120mm + Satax3 PCI-E P.PFC כמות: 1 - מחיר: ¤200 זיכרון: A-Data 1GB DDR2-800 Vitesta HeatSink CL5 כמות: 2 - מחיר: ¤114 מה אתם הייתם לוקחים ת9800gt שאני יכול לקבל חינם אין כסף עקב כרטיס שנשרף לי.. או להוסיף כמה שקלים שאין לי בעיה להוסיף אותם עבור ה4850. אני ניראלי סגור על ה4850 כי הוא יותר חזק אני רק רוצה תשובה בטוחה שהספק שלי יתמודד איתו טוב ולא יקרטע. תודה מראש!!

4. Started by (G),

אני יודע שכל כרטיסי HD4870 אותו דבר, אבל השאלה שלי היא כזאת. מציעים לי את הכרטיס הזה בנעה, השאלה היא לבעלי הכרטיס הזה, האם יש בעיות מיוחדות? או שעדיף ללכת על הג'יגה בייט באותו המחיר. http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=3377 תודה.

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  5. Started by beni123,

9400GT מול 9500GT ההבדל ביניהם משמעותי?

6. Started by dannyg,

שלום רב, קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך NVIDIA GEFORCE 9400GT, את המסך הראשי שלי חיברתי ביציאת DVI והוא עובד נהדר. הבעיה היא ביציאה השנייה של הכרטיס יציאת ה VGA, בה אני לא מצליח להעלות את הרזולוציה ואת הצבעים, כלומר זה עומד על 640X480 ו 8BIT צבע ואם מעלים זה חוזר אוטומטית חזרה. אני לא יודע מה לעשות ואשמח לעזרה. נ.ב. ב DEVICE MANAGER אין הערות ואזהרות. בלוח האם יש יציאה ONBOARD לכרטיס מסך - אולם ב DISPLAY PROPERTIES יש רק 2 מסכים, לא ברור לי אז אם הם DISABLED באיזו צורה כלשהי, כי אז אולי יכולתי אולי לחבר את המסך השני לשם (רק אם אין ברירה, כמובן אני מעדיף בכרטיס הראשי) [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  7. Started by Animor,

אהלן, רציתי לדעת איך מומלץ להגדיר את הדרייבר עבור התמונה האיכותית ביותר במשחקים (חלון 3D ב-CCC): 1. האם לשים על standard settings ולבחור שם optimal quality (הכי ימינה)? שמתי לב שכאשר אני בוחר את זה, AA הוא ב-4 ולא ב-8 (8 זה המקסימום שם), adaptive AA בכלל מבוטל, AI נמצא על standard וכו'. אז למה הם קוראים לזה optimal quality אם זה לא בוחר אוטומטית את הכי גבוה? 2. האם להשתמש ב-custom settings? אם כן, מה כדאי לבחור בכל אופציה? יש בפילטרים אפשרות לתת ליישום לבחור בעצמו, האם זה מומלץ יותר? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  8. http://global.msi.com.tw/index.php?func=prodvgaspec&maincat_no=130&cat2_no=&cat3_no=&prod_no=1615#menu של MSI ב420 של SAPPHIRE ב450 http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=253&grp=3 של ASUS ב440 http://www.asus.com/products.aspx?l1=2&l2=8&l3=806&l4=0&model=2547&modelmenu=1 של GIGABYTE ב470 http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Spec.aspx?ClassValue=VGA&ProductID=2907&ProductName=GV-R467D3-512I אני כרגע מתלבט בין SAPPHIRE ל GIGABYTE , כל המחירים האלה הם מהחנות KSP , אם יש לכם חנות שמוכרת את הכרטיס הנל במחיר זול יותר ברמת גן אתם מוזמנים להפנות אותי אלייה ובקיצור איזה כרטיס מכל אלה הכי מ…

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  9. אני יודע שאני קצת "חופר" בנושא, אך עדיין יש לי כמה שאלות בנושא אני מנסה להשיג כרטיסים מהדגם הנ"ל, שמגיעים עם הPCB של ATI (אדום), ולא כל מיני גרסאות ספציפיות של יצרנים מסויימים. כרטיס של SAPPHIRE, אני כבר לא מצליח להשיג, הכרטיסים שאני כן מצליח להשיג במלאי הם מתוצרת אסוס וGAINWARD 1. כאשר הGAINWARD במחיר זול יחסית, האם יש סיבה שלא ללכת עליו? 2. לא צריכה להיות לי בעיה במערך הCF, כאשר אני עובד עם כרטיסים מיצרנים שונים? 3. אשמח לקבל לינקים לכרטיס המבוקש בחנויות מסויימות, כדי לראות את מצב המחירים בשוק. תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 634 צפיות
  10. Started by emmanuel,

שלום לכולם. אני מעונין לשדרג את המסך שלי ולהתחדש במסך מדגם 2333SW אשר עובד ברזולוציה של 1920X1080 כ. המסך שיש ברשותי הוא 4870 1 ג'יגה,הייתי מעונין לדעת איך תעבוד לי תצורת המפרט הזה במשחקים,כאשר השימוש העיקרי הוא משחקים. תודה רבה לכל העונים.

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  11. ברצוני לקנות כ.מסך,אפילו יד שניה,למחשב. חשוב לי שהכרטיס יהיה אוברקלוקר טוב(ממש טוב),אם אתם מצעים לי כרטיס שכדי לעשות לו אוברקלוק צריך קירור טוב אז התקציב לא משתנה,כלומר 400 על שנייהם. כמו כן,חשוב לי שהכרטיס יראה טוב(עדיפות לPCB אדום או שחור,ירוק ממש לא רק עם זה ממש שווה את המחיר). ראיתי במציאון של KSP 2600XT ב250 שקל ויש שם עוד כמה שנראים לי לא רעים. עדיפות לחנויות באזור נתניה. AMD Phenom Triple Core 8450 Freezer 64 Pro זכרון A-Data 4GB Gaming Retail with Heatsink ספק FSP 550W 80+ M5 Black Case Window יש מקום במארז כך שהגודל לא ממש משנה.

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  12. יש כרטיס מסך GEFORCE 2 MX400. היום התקנתי לו דרייבר חדש - שמצאתי באתר - 42.70. הדרייבר הגיע בלי קובץ התקנה והתקנתי אותו מה - DEVICE MANAGER. בכל עבר חלק, רק כשנכנסתי להגדרות מסך, נעלמו לי כל החוצצים של ההגדרות שלו (ממתקדם). השאלה שלי היא איך מחזירים את החוצצים של כרטיס המסך, ויותר חשוב איך אני יכול לשלוט עכשיו על ה - TV-OUT בלי החוצצים האלו? בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  13. אני צריך כרטיס מסך למשחקים, הכי טוב שאפשר לקנות עד 2000 ש"ח... מה כדאי Invidia או ATI...??? (האם יש הבדלים מהותיים בין החברות?) בבקשה לרשום דגם וחברה! (איזה חברות מומלצות!!!) האם כדאי לחכות שירדו קצת המחירים???

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  14. Started by brk2k,

מישהו יכול לבדוק לי (לא הצלחתי) אם יש לכרטיס הזה אחריות גם אחריי אובר קלוק? ואם כן האם זה כולל פלאש ביוס ?

• 6 תגובות
    • 634 צפיות
  15. Started by xgamer,

אוקיי אז יש ברשותי את הכרטיס Hercules 9700 np ואני יודע שהוא כרטיס דיי חזק ... אז רציתי לדעת איך להוציא ממנו את כל מה שהוא יכול בלי אוברקלוק... אני רואה שאנשים פה מדברים על aa af שזה מוסיף מלא בצועים... הפעלתי את זה אך המשחק לא עלה ( MOH:AA) תוכלו לאמר לי איזה שינויים אני צריך לשעות כדי לראות יפה יותר? אני רואה בסדר והפריימים שלי במשחק בסביבות 98FPS ועוד משהו בנוגע להתקנת הדריברים אני מתקין אחד על גבי השני זה לא טוב? ואני רוצה לעדכן ל 3.8 כדאי? תודה רבה רבה לעונים

16. בעיקר את ה FX לבין ה RADEON השונים

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  17. אני מדבר על גרסאות ה-C3 LITE וגרסת ה-C3 הרגילה . חיפשתי אבל לא מצאתי את הפירוט להבדלים בין שני הגרסאות . ממה שהבנתי ה-C3 הרגיל היא הגרסה היותר טובה . וכל כרטיס 9600 פרו מחברה אחרת הוא הגרסה הכי טובה שיש , כן ?

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  18. 9500 pro vs. 9600 xt?

19. ראיתי ב http://www.buy4less.co.il טלוויזיה LCD 22 אינץ' ב 7000 שקל. האיכות תיהיה טובה בשביל חיבור מחשב ? והמחיר טוב לתמורה שמקבלים? גם טלוויזיה וגם מסך מחשב? כי לא ראיתי מסכי LCD למחשב במחיר כזה.... כולם מעל 15000 שקל. תמונה: http://www.buy4less.co.il/product.asp?f=693&p=0 תודה...

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  20. Started by Tomerm,

יש לי שלוש שאלות קצרות וחשובות. 1. מהי טמפ' תקינה של כרטיס GIGABITE RADEON 9600 Pro בשעת עבודה ? 2. מעבר לאיזו טמפ' אני אמור להבין שמשהו לא בסדר בקירור המחשב. 3. איזו תוכנה בודקת את הטמפ' ומהיכן ניתן להוריד אותה ? הרבה תודות. הסיבה שאני שואל כ"כ הרבה שאלות זה כי המעבד והלוח הם בטמפ' 46 - 48c כך שזה נורמאלי, הייתי רוצה לדעת שגם הכרטיס מסך לא מתאמץ יותר מידי.

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  21. Started by klayman,

מה עדיף ? רדאון או ג'יפורס ? ואיזו חברה כדאי ?

• 5 תגובות
    • 634 צפיות
  22. Started by gnk,

שלום, יש ברשותי Hercules Radeon 8500LE 64MB ... האם ניתן ע"י עדכון ביוס להפוך אותו ל-8500 בבטחה? תודה.

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  23. אני קונה ממישהו מחשב HTPC שייעודו ניגון תכני HighDefenition! בין היתר יש במחשב כרטיס בן שנה gforce 6800 128 mb שמחובר AGP. הבעיה היא שבאתר של Nvidia רשום שהכרטיס לא תומך בהאצת חומרה של תכנים המקודדים בH264.. (גם בתכנים רגילים וגם בתכני HD) השאלה היא האם ללא האצת הכרטיס מסך אוכל לנגן בכל זאת תכני HD מסוג H264? האם חיבור AGP באמת כל כך גרוע ולא טוב להצגת תכני HD? תודה!

• 7 תגובות
    • 634 צפיות
  24. Started by HunterVee,

מה דעתכם ? השמיעו את קולכם.....

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  25. Started by moish77,

איך הכרטיס של MSI ? כדאי הרכבה אחרת?

• 9 תגובות
    • 634 צפיות

דיונים חדשים בפורומים