כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
מישהו יודע (מניסיון יהיה הכי טוב) מהן האיכויות שנותנת הכניסה\יציאה הזאת??
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
המפרט שלי ;D E6300 1.86MHZ ASROCK CONROEXFIRE ESATA2 945P TWINMOS 2GB Dual core 667MHZ SAPPHIRE X1900GT 256MB WD 250GB 16MB SATA2 HEC 6A21 + 400W -TRT יצא לי ציון של 9069 ב-3DMARK05 איך הציון נמוך או גבוה יחסית לחמורה?
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
את הכרטיס עם התמונה הראשונה או את הכרטיס מהתמונה השניה.אין לי בעיה להוסיף 100 שח שזה ההבדל במחיר בין שניהם. אני יודע שהחברה LEADTEK היא פצצה של חברה.אבל איך החברה BFG..? הקיצר מה עדיף לקניה? אולי יש לכם כרטיס אחר יותר שווה אז תגידו תודההה [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 669 צפיות
-
-
במאמר זה נעסוק בדרך הנכונה לשפר ביצועים עם ארכיטקטורת כרטיסי המסך RDNA 3 של AMD - בשימוש ב-Radeon RX 7900 XT בתור המחשהלכתבה
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
- 1 follower
-
-
וקניתי את האסוס 5770 והוא מחובר דרך המחשב במוד של CLONE למסך המחשב ביציאת ה DVI ולרסיבר הקולנוע הביתי ביציאת ה HDMI שלו . יש לי כמה בעיות מעצבנות איתו ( אני עובד עם מערכת הפעלה WIN XP PRO SP3 ) : 1. בכל פעם שאני מכבה את הרסיבר הדרייבר של הסאונד של ATI נעלם מהרשימה של הדרייברים במחשב וכשאני מדליק את הרסיבר אין אפשרות לבחור אותו מחדש בלוח הבקרה בהתקני קול ולכן לא ניתן להעביר את הסאונד דרך ה HDMI . אני חייב לאתחל את המחשב בשביל זה . יש לי כרטיס קול מובנה על לוח האם והכל מנותב אליו , כשנטרלתי אותו פשוט לא נבחר התקן ברירת מחדלולא ניתן היה לבחור אחד .. . 2. כשאני לא במצב CLONE ומנסה להיכנס אליו לוקח לי חצי שעה להגיע לזה , לפי לוח הבקרה של ATI כשאני בוחר במצב משום מה היציאה של ה…
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש מעבד : EQ6600 לוח אם: PEARLCREEK 1333MHZ ספק : 500 ליברטי עכשיו אני רוצה כרטיס מסך עד 1000 שקל המחשב מיועד למשחקים אינטרנט ואיסי אבל 95% ממנו יהיה למשחקים תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום לכולם ושתהיה שבת שלום.. רציתי המלצה לכרטיס מסך...אפשרי גם יד 2 במסגרת תקציב של עד 1200 ש"ח שיכלול HDTV 512 מגה 256 ביט ושיהיה של חברת ריידון..יש לי כרגע HIS ATI READON X700PRO ולא פועל לי עליו ספלינטר סל..חוץ מזה אני מפעיל הכול על רזולוציה הכי גבוהה ומשחק בהיטמן על הכי גבוה למשל ובNFS החדש..רק הספלינטר ומשחקים שתומכים בSHADER 3.0 לא פועלים לי וזה מעצבן ביותר.. אודה למגיבים ואם אפשרי שזה יהיה כרטיס מסך של חברת HIS כי אני מאוד מרוצה מהם יש להם באנגל מורחב וכרטיס בעל תעלות אוורור מאלומניום ובחדשים מנחושת ומאווררים מוגדלים שמסייעים לזרימת אוויר יותר טובה כי אני לא רוצה שהכרטיס יתחמם בשום אופן.. אודה למגיבים במהרה.
-
- 9 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום לכל חברי פורום תצוגה וגרפיקה! אז ככה : אני חושב לשדרג את כ.המסך שלי (ראו מפרט), אבל אני מתלבט בין כל מיני כרטיסים למשל בין 6600GT\ULTRA לבין X850XTPE\6800 GT\ULTRA. אבל אני לא יודע האם התוספת של הזיכרון בכרטיסי מסך מ-128 ל-256 עושה הבדל כלשהו, או יותר נכון במה ההבדל מתבטא. ודבר שני האם ההבדל בין GT ל- ULTRA הא משמעותי מבחינת ביצועים. אשמח אם תעזרו לי להבין את המושגים הבסיסיים האלה
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
-
שלום כרטיס מסך למחשב חדש עבור משחקים לא כבדים. תודה
-
- 5 תגובות
- 669 צפיות
-
-
כמו שאתם רואים המפרט שלי בצד << אני רוצה להחליף את ה- X800XL שלי, אני צריך כרטיס בסביבות ה- 1000 ש"ח. כרטיס שלא יחנוק ויהווה צוואר בקבוק, שיתמוך בכל מה שחדש. אני לא הולך לשחק על רזולוציות מטורפות (1024X768) וגרפיקה בינונית+ בלי יותר מדי פילטרים ושטויות. תודה.
-
- 9 תגובות
- 669 צפיות
-
-
http://neowin.net/comments.php?id=30728&category=main חשבתי שזה חשוב ליידע אתכם שעכשיו ATI קיצצו את זמן האחריות לשנה אחת בלבד.
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
מעבד 2500K GTX570 2 קשיחים 1SSD כונן המעבד יהיה בOC הכרטיס מסך מומהר ל780 מגה הרץ חשבתי ללכת על Seasonic M12II-620 SS-620GM 620W יספיק למחשב ללא SLI יספיק? או ללכת על Seasonic S12D-850 (SS-850HT) (הוא יסחוב SLI)
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש. המפרט שלי: אינטל פנטיום 531 512 mb זכרון יש לי בלוח את שני האפיקים , ה pci-e הוא x4 איזה כרטיס מומלץ לי ולאיזה אפיק במחיר של עד 500 ש"ח אני לא גיימר רציני אבל משחק מידי פעם...
-
- 5 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחוץ לשוק כבר כמה שנים טובות (אחרי שיחה עם חבר "מה, אתה לא יודע? היום יש כרטיסי מסך מובנים במעבד") בכל מקרה, מרכיב לאחי מפרט. הוא עובד עם תוכנות עריכה(תלת מימד) מקצועיות כמו ZBRUSH, 3DSMAX, MUDBOX. <- דרישה עיקרית. דרישה משנית -> שיתאים לגיימינג, לפחות למשחקים החדשים. ההשקעה בכרטיס מסך היא לכל היותר 1000, אולי 1200 אם ממש אתלהב ממשהו ספציפי, ככה שמוצרים כמו QUADRO לא באים בחשבון. השאלות: -עם איזה כרטיסים התוכנות האלה יודעות לעבוד טוב? -לאיזה מאפיינים חשוב לשים לב כשעובדים עם תוכנות כאלה? -האם הם דורשים משהו מהלוח אם? ובשורה התחתונה... מה תמליצו לי לקנות?
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
כרגע הכוונה היא ללכת על GAINWARD BLISS PCX GF 7300GT 256MB שזה מה שהוצע במדור המפרטים המומלצים. אולי יש לכם הצעה טובה יותר (יש כרטיס מסך של 512 טוב יותר מהכרטיס שציינתי למעלה בסביבות התקציב שלי?)
-
- 5 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מחשב חדש בעוד כמה זמן(שבועיים שלושה שבועות) המחשב יהיה בעיקר למשחקים.... עכשיו אני רוצה לדעת מתי הכרטיס הזה יצא?כי ה 4870x2 לא נכנס בתקציב שלי.... והאם הוא יהיה יותר חזק מ 4870 1gb?ואולי הוא יעבור את ה 280? בקיצור מתי הכרטיס יצא.... תודה לכל העונים...
-
- 6 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום שוב קיבלתי את ה 8800GT עם הספק החדש - CORSAIR VX 450 התקנתי את שניהם לפני עם 6600 יצא לי : 3DMark Score 1216 3DMarks SM2.0 Score 454 HDR/SM3.0 Score 412 CPU Score 1593 כרגע עם הכרטיס תוצאות ביצועים ב 3DMARK 2006 : 3DMARK SCORE: 7995 SM2.0 SCORE: 3283 HDR/SM3.0 SCORE: 4371 CPU SCORE: 1656 טוב? לא טוב ?
-
- 9 תגובות
- 669 צפיות
-
-
היי, אני צריך המלצה על מסך CRT איכותח של 19/20 אינץ', עד 1800 שקל.
-
- 6 תגובות
- 669 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לפני כמה ימים עם שני כרטיסי מסך מסדרת HD4850 של ATI ולאחר שהתקנתי את הדרייבר שלו נתקלתי בשגיאה זו : [ אם מישהו יודע מה זה ואיך אפשר לפתור שיפנה אלי בבקשה. תודה
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום, יש לי שתי שאלות לגבי כרטיסי מסך Radeon: 1. לחבר שלי יש XpertVision Radeon 9200SE, ולי יש Asus Radeon A9600XT/TD, וכשנינו מפעילים למשל את המשחק C&C Generals, על אותה רזולוציה, לדוגמא 1024x768, ואז שמים על High Detail Level - הכל אותו הדבר לגמרי, חסרות אצלו טקסטורות והגרפיקה הרבה פחות יפה אצלו, אפילו הדרייברים וה-DirectX אצלנו בדיוק אותו דבר... אני מבין אם זה היה שאני שם על רזולוציה יותר גבוהה ו-Detail Level יותר גבוה, אבל הכל אצלנו אותו דבר, למה? אם זה משנה, זה המפרט של חבר שלי: Intel Celeron 2400MHz 256MB DDR 333MHz 40GB 7200RPM XpertVision Radeon 9200SE ושלי: Intel P-4 2.6GHz HT 256MB 400MHz x 2 = Dual Channel of 512MB 160GB 7200RPM SATA 8MB CACHE Asus Radeon A…
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
חבר'ס הכרטיס השרוף שלי הוחלף בחדש ע"י החנות, והוא לא נראה אותו דבר. האם אפשר לדעת איזו חברה ייצרה את הכרטיס? תודה
-
- 6 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות כרטיס מסך בתקציב 800 ש"ח בערך. הכרטיס ישמש למשחקים ולשימוש במדיה סנטר כאשר הוא מחובר גם לטלויזיית HD. המסך הרגיל שלו הוא 22" ואני עובד איתו ב1680*1050. מפרט המחשב: לוח Gigabyte P35-DS3L זכרון 2GB DDR2 800MHZ מעבד Q6600 ספק כוח Corsair 450W Pure תודה!
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה עם הכרטיס מסך שלי GigaByte ATI Radeon 4850 512mb GDDR3 HDMI Zalman המאוורר שלו מאוד רועש- אני די בטוח שהוא תמיד על 100% אבל אין לי דרך לוודא זאת מכיוון שאין לו חיישן והתוכנות השונות לא מראות לי את המהירות/אחוז העבודה שלו. המחשב בחדר שלי, והחדר די קטן ככה שזה סיוט לשמוע אותו כל הלילה עובד, הייתי שמח לדעת אם יש אנשים נוספים פה עם אותו כרטיס מסך בדיוק ואם הוא מרעיש להם גם כן או שלא. (חשוב לציין- הרעש הוא פשוט רעש של מהירות מקסימלית, זה לא שיש רעש כאילו משהו נוגע במאוורר או משהו כזה...) בכל אופן- בהנחה ואני רוצה להוציא את המאוורר ולשים קירור לכרטיס מסך בנפרד שהוא שקט- מה מומלץ כדי באמת לוודא שהטמפ' של הכרטיס מסך תהיה נמוכה? בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
מבחן בנצ'מרק שאינטל ערכה למעבד הגרפי המובנה שלה, מול הפיתרון של ATI X1600 גורם לאתרי סיקור בעולם לחשוד באינטל. קישור>> http://www.tgdaily.com/2007/03/12/gdc2007_intel_rig_demo_against_amd/ "There's no denying that Intel's upcoming driver for the G965 will make tremendous improvements, but we were puzzled by how bad the AMD fare. In fact, our personal experiences have shown that the X1600 card is very capable of video playback, when configured correctly. The graphics guys at Tom's Hardware Guide are now testing out their X1600 cards and will try to duplicate Intel's results. But we aren't the only ones who were puzzled at the side-by-side comparison because …
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-