כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מתלבט בין ATI radeon 9800 pro 128 MB ל saphire radeon 9600XT 256MB. אמנם יש הבדל די גדול במחירים אבל האם כדאי את ה 9600XT עם 256 מגה זיכרון על ה 9800 הרגיל עם רק 128 מגה זיכרון. תודה על היחס.
-
- 4 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אז לאחר שרובכם ראיתם לאיזה תחבולה נפלתי והספדתי הרבה כסף בה התקשרתי לחברה שממנה קניתי ת"ראדון" והם אמרו שאני ישלח להם תכרטיס והם מעברים תכסף חזרה אלי אני מקווה שזה מה שיקרה ואז אני יכול סוף סוף לקבל תכרטיס שאני חולם עליו כבר חודשיים עכשיו יש לי כסף ואני לא יודע איזה לקחת ולמה המחירים כאלה שונים אני רוצה לקנות 9800 פרו אבל איזה יצרן של איטי רוצים 3000 ומעלה זה יקר מאוד ספיר רוצים 1500 ויש עוד כרטיס שלהם שעולה 2300 ככה ואני לא מבין למה הרקולס החברה הכי חזקה שיש 2700 או של גיגכואב שלפי מה ששמעתי חרא של כרטיס והוא עולה 2700 מה כדאי חשבתי על הספיר אבל זה מוזר שהוא עולה ככזה זול ומה הקטע של איטי 3000 שקל על כרטיס ישר בלי תסוספות חשבתי על הכרטיס של הרקולס הוא נראה טוב ויש…
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
א. אני לא מוציא כזה סכום על שום דבר, זה בשביל חבר. ב. נו, יאללה, הצעות, בבקשה. (תודה רבה מראש).
-
- 7 תגובות
- 635 צפיות
-
-
בעיקר את ה FX לבין ה RADEON השונים
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אני עומד לפני רכישת מסך CRT "17 ורציתי לדעת מה חשוב לבדוק במפרט על מנת שהמסך יהיה איכותי למשתמש הממוצע. אשמח בנוסף לקבל המלצות למוצר הנ"ל עד לטווח מחיר של 1200 ש"ח בתודה מראש YAR26
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
בקרוב אני חוגג בר-מצווה (מזל טוב לי :\) אבא שלי הסכים לקנות לי כרטיס מסך חדש לבר-מצווה... אני יודע שקשה לכם לדבר בקשר בלי תקציב כי אתם יכולים סתם להגיד Ati radeon 9800 pro או משהו כזה אבל אני לא חושב שהוא יסכים להגיע לסכומים מעל 1500-2000 תנו כרטיס שיספיק לי לעוד כמה שנים טובות שאוכל לפחות לשחק איתו במשחקים כמו דום3 והלףלייף2 בצורה הכי חלקה שאפשר...
-
- 5 תגובות
- 635 צפיות
-
-
בפוסט הקודם שאלתי שאלה לגבי הבעיה שהייתה לי שבה הכרטיס מסך קופא לאחר כ 15 שעה של משחק. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=548322.new#new בכל מקום שהסתכלתי (פורומים בחול), ראיתי את אותה תשובה... הכרטיס תקול יש לקנות כרטיס חדש. פתאום קפצה לי הודעה מסויימת כאשר משחק נתקע לי. מצאתי לה פיתרון וכנראה שזה הפתרון גם לבעייה של תקיעת הכרטיס. כל שעליכם לעשות זה ללכת לקובץ ה EXE של המחשב שאתם רוצים לשחק בו ללחוץ לחצן ימני> מאפיינים > תאימות > ולסמן "הפוך ערכות נושא חזותיות לבלתי זמינות" ולסמן "הפוך קומפוזיציית שולחן עבודה לבלתי זמינה" לאחר שסימנתם את שני האפשרויות יש ללחוץ על "החל" וזה אמור לפתור את הבעייה. שימו לב! עליכם לעשות זאת לכל משחק שתרצו לשחק בו. אז לכל מ…
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
ב-NVIDIA מאשרים רשמית את קיומה של גירסה מוזלת יותר עבור כרטיס המסך, שתנסה להתחרות ישירות בגירסה המוזלת של ה-Radeon RX 480 בקרב על לב ליבו של השוק העממי לכתבה
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום. יש לי כרטיס מסך Nvidia 8800 Ultra כאשר אני משחק Need For Speed Hot Persuit החדש. בעת משחק, הפריימים יורדים - עד לכדי 22. זאת כאשר אני משחק ברזלוציה של 1920x1080. האם הכרטיס חלש מדי? במידה וכן - האם שדרוג ל GTX 460 יהיה מספק? [אני לא גיימר רציני - אבל אוהב את המחשק הספציפי הזה
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום התקנתי לא מזמן כרטיס מסך חדש במחשב (לפניו היה לי כרטיס on board) מה שקרה שמרגע שהתקנתי את הכרטיס החדש של נוידיה, התבטל לי גם כרטיס הקול של המחשב שגם הוא on board עכשיו אני יכול לשמוע סאונד רק כשאני מחובר דרך הטלויזיה (המחשב מחובר בו זמנית למסך רגיל בחיבור VGA ול - LCD בחיבור HD) כשאני מנסה להתקין מחדש את הדרייבר של הכרטיס קול אני מקבל שגיאה שהמערכת לא תומכת, וזה דרייבר שהשתמשתי בו כשהתקנתי את המחשב מה אני צקיך לעשות בשביל שהמחשב יתמוך בשתי האפשרויות ? תודה
-
- 4 תגובות
- 635 צפיות
-
-
של GIGABAYTE GTX550 Ti OC 1GB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E http://www.gigabyte.us/products/product-page.aspx?pid=3707#sp
-
- 6 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום , חיברתי את 2 הכרטיסים הנ"ל בCFX במצב IDLE נמצאים על 49 מעלות, במאמץ מלא 80. יש לציין שכשהיה כרטיס אחד הטמפ' המקסימלית במאמץ היתה 68 מעלות. אני עם מארז Fractal R3 האם הטמפרטורה תקינה, איך ניתן לרדת בכמה מעלות?
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
האם הכרטיס תומך בפיזיקס? אם אני יחבר 2 כרטיסים ב אס אל אי במכפלה של 8 זה יתן לי ביצועים יותר טובים מאשר כרטיס אחד במכפלה של 16? האם לצורך אס אל אי יש צורך בכרטיסים זהים לחלוטין? או שמספיק מאותו דגם? בעיקרון גם כרטיס בודד מספק את הצרכים שלי למשחקים במסיבות רשת בין חברים (14-20 חברה)
-
- 4 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שדרגתי לכרטיס מסך 6990 ואני רוצה למכור את הישן להלן הפרטים שהוצאתי מהSIW Video Adapter ATI Radeon HD 4800 Series Video Processor ATI display adapter (0x9440) Adapter DAC Type Internal DAC(400MHz) Memory 1024 MBytes Dedicated Video Memory 1008 MB (1057992704) Dedicated System Memory 0 MB (0) Shared System Memory 1791 MB (1878093824) כמה אני יכול למכור כרטיס כזה היום ? הכל תקין איתו אין בעיה ולא עשיתי OC עליו .
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי שידרג את כרטיס המסך שלו לgtx 550, יש לו לוח אם ישן 478(לא יודע מה הדגם). הטכנאי טוען כי לוח האם שלו לא תומך בכרטיס הזה. הוא עידכן את הביוס וכשניסה להתקין את הדרייבר הוא קיבל הודעת שגיאה. האם בכלל יש דבר כזה שלוח אם לא תומך בכרטיס מסך? תודה מראש לעונים
-
- 6 תגובות
- 635 צפיות
-
-
מה המצב אנשים? אז ככה, קודם כל, אני לא גיימר! פה ושם אני משחק באיזה משחק, אבל אני לא מגדיר את עצמי כגיימר. לעומת זאת אני גם לא מגדיר את עצמי כמישהו שלא משתמש במחשב, אז נמאס לי מהג'יפה MX440 שלי אז יש לי כמה אפשרויות לשדרוג, אני רוצה שהכרטיס יריץ לי משחקים יפה וחלק, אבל לא בהגזמה. בבקשה בלי שאלות מאיפה, וגם אם אתה יודעים מאיפה(ולא קשה לדעת), זה לא המקום לפרסם את זה. 1. GeXcube R9600PRO 128MB באיזור ה 550 ש"ח. 2. Abit FX5700 128MB באיזור ה 500 ש"ח. 3. MSI TI4200 64MB באיזור ה 250 ש"ח. המטרה שלי היא שיריץ טוב את C&C GENERALS, NFSU2, MOHAA ועוד. השאלה היא אם ה TI4200 יספיק לי? אם כן אני אקח אותו.... אם לא אז יש התלבטות בין ה R9600PRO שהוא קצת יותר חזק לפי מה …
-
- 7 תגובות
- 635 צפיות
-
-
לפני מספר חודשים קניתי את ה ATI RADEON 9600 PRO של חברת POWERCOLOR, ראיתי בעמוד הראשי וגם בכתבה http://www.xbitlabs.com/news/video/display/20041018053632.html שנתגלו בשוק דגמים מזוייפים שהם בעצם דגמים חלשים יותר שעשו להם OVERCLOCK ... השאלה שלי, איך אני יכול לברר אם הכרטיס שלי מזויף (CHIPSET 9550) בלי כמובן להסיר את המאורר קירור והמשחה מעליו כדי לדעת... יש איזה תוכנה או משהו ? למישהו אחר גם יש כרטיסים מהחברה הזו ?
-
- 5 תגובות
- 635 צפיות
-
-
הכרטיס עומד על 45 במנוחה והכי הרבה שהוא הגיע במאמץ זה 59 (אחרי דום3 פאר קריי וכו'). אלה טמפרטורות טובות? כדאי לשים אולי עוד איזה גוף קירור?
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
כך היום משתחרר הr520 וכבר דלף גילון נתונים מדי ati [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
טוב , אני ממש לא מעודכן בתחום המחשבים שלא ממש עיניין אותי לאחרונה :> עכשיו אני קונה כרטיס מסך שיחליף את הכרטיס הזמני שהיה לי (ממש זמני, כמעט שנה, בעיות תקציב) המחשב שלי די טוב, אולי לא בסטנדרטים שלכם, אבל אותי זה מספק: P4 2.6C asus p4p800 corsair 256X2 3200LL 120gb S-ATA ועוד כמה דברים שלא אמורים להשפיע על הכרטיס מסך אז אני לא אפרט. וכרטיס מסך R9000P שיוחלף. לפי מה שקראתי פה בעמודים האחרונים הבנתי שעכשיו בתחום הבינוני גבוה מדובר בעיקר בין GF6800 ובין ה GF6800LE אז אני רוצה לשאול האם הLE חלש בהרבה מ6800? מה יצא לי יותר משתלם לטווח ארוך, אני לא הולך לעשות שידרוגים די הרבה זמן, בעיקר בגלל הצבא. איזה חברות יש אמינות בכרטיסים שלהם, לא הולך לי זמן לרוץ להחליף כרטיס כל חודש. …
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב למשחקים של amd אבל אני לא יודע איזה מסך לצרף .. אין לי מושג במסכים.. תעזרו לי בבקשה.. תודה דרך אגב.. אני יכול לקנות מסך 17 LG FLATRON דגם T710BH ב775 ש"ח שווה..?.
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מסך lcd\tft ורציתי לדעת על איזה קריטריונים ונתונים במפרט הטכני של המסך אני צריך להתסכל, איזו חברות הן המובילות, מה ההבדלים בין tft ל lcd |(מה יותר טוב) ואם אפשר לקבל המלצה על דגמים(לא יקרים במיוחד).. מחכה לתשובה, תודה מראש..
-
- 5 תגובות
- 635 צפיות
-
-
לצורך הרכבה ברכב. למישהו יש מחירים לזה ו/או יכול להגיד לי מאיפה קונים ומבררים על זה קצת דברים ?
-
- 6 תגובות
- 635 צפיות
-
-
ראיתי שפורסם בראשי של האתר על דרייברים חדשים של ATI, אני בעל כרטיס R9200. בכתבה נירשם כי : המערכת שלי היא אינה מעודכנת, זאת אומרת לא מעודכנת ל-SP2, אני עובד עם Windows XP SP1 מעודכן .... וגם אני לא מעוניין לעדכן ל-SP2, האם אני יכול להתקין למרות זאת ? תודה על ההקשבה .
-
- 5 תגובות
- 635 צפיות
-
-
ראיתי שלפני חודש יצא להם דריבר חדש איך הוא??? משהו בדק אותו?? :jump:
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-