עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by shlominavi,

שלום אני רוצה לעדכן את הדרייבר ל8.9 עכשיו מעודכן אצלי 8.8 השאלה שלי היא מה להוריד מהאתר Catalyst Software Suite זה 34MB Display Driver זה 13MB מה להוריד והאם כדיי לעדכן צריך למחוק את הקודם?

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  2. שלום לכולם רציתי לדעת איזה סוג של כ. מסך עם PCI-E מהחדשים משתווה או קצת יותר טוב בביצועים מהכ. מסך ATI X1950 Pro עם PCI-E או שעכשיו כל כ. מסך אפילו ב-300 ¤ טוב ממנו? תודה

• 5 תגובות
    • 702 צפיות
  3. שלום, אני מחפש כרטיס מסך חדש שיתאים למשחקים חדשים ושיפעיל אותם על המקסימום. המפרט שלי הוא: quad q8400 מעבד asus p5g41c-m לוח אם mushkin 2gb זכרון golden riger 550w ספק כוח asus vh192c wscreen מסך המליצו לי על שני כרטיסים לבינתיים: Radeon 5850 Xtreme 1GB GDDR5 ו Giada GTX560 TI 1GB GDDR5 HDMI Retail אני מחפש בגדול כרטיס טוב שיריץ את המשחקים בצורה טובה אבל בגדול מה שאני לא יכול להבחין בו עם מחשב כזה אז זה לא משנה לי אז אפשר להתפשר על משהו זול יותר שייתן ביצועים טובים מאוד. אתם יכולים להמליץ על כרטיסים אחרים בכיף. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  4. Started by LIOR42,

רציתי לדעת איזה כרטיס מסך טוב למשחקים ואיפו אפשר לקנות אותו

• 6 תגובות
    • 702 צפיות
  5. Started by saked119,

המערכת שלי היא : מעבד : Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB לוח אם : IL9 Pro s775 Conroe, Intel 945P, DDRII 667, PCI זכרונות? DDR II 667 כמות 4 1GB TwinMOS כרטיס מסך : ATI Radeno HD 4350 ספק כוח Liberty ELT400AWT 400W: Enermax יש לי תקציב של 1700 שקל , המחשבה שלי היא שידרוג כרטיס מסך וספק כוח. חשבתי על הכרטיס הזה : ‏HD 5770 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E ‎ של GIGABYTE והספק הזה : ‏620W Modular 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan M12II-620 של SeaSonic . השאלה שלי היא האם ניתן לעשות שידרוג כזה במערכת הנ"ל ? ואם כן מה דעתכם על הכרטיס והספק ? מודה לכול מי שיגיב ........

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  6. Started by gil_elichai,

שלום אני בקרוב עומד ליקנות מסך דק (lcd) ואני עדיין לא יודע איזה לקחת... המסך הוא בעיקר למשחקים. רציתי לדעת איזה לדעתכם יותר טוב. האל גי 1710 האל גי 1730 או הסמסונג 710 ???

• 5 תגובות
    • 702 צפיות
  7. Started by gurd,

בוקר טוב לכולם , אני מצטער שאני כותב את זה בשני פורומים , פשוט לא יודע בדיוק לאיפה זה שייך , חוץ מזה שאני פשוט לא מבין בזה בכלל. רציתי לדעת האם המחשב שלי מספיק טוב להריץ את המשחק PES12 , ובעיקר האם כדי ואיזה כרטיס מסך להוסיף לו ? המחשב : מעבד : AMD Athlon II X2 245 AM3 2.8GHz לוח אם : Gigabyte GA-MA78GM-UD2H זיכרון : 2GB מארז :1380 NSK תודה רבה !

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  8. Started by liavliavliav,

יש לי כרטיס מסך :gtx470 ולוח אם gigabyte ga p55 usb3 אפשר לעשות אם הלוח sli? ומה הכי משתלם ה470 עם 470 אחר או 470 עם 480 או ה470 עם ה580

9. Started by aviram20,

יש לי מסך של פלייסשן 1 שיש בו חיבור AV קניתי כבל AV וחיברתי את צידו האחד למסך וצידו השני לכרטיס המסך יציאה שמסומנת באדום למטה היא עגולה וצהובה כזאתי הורדתי את הדרייבר המקורי וזה לא עובד יכול להיות שאני צריך כבל שצידו האחד s-video וצידו השני AV?? ואז אחבר אותו איפה הקו הכחול ולו אני יחבר את הכבל AV אם אקנה אותו זה יעזור ? או שמא יש דרך אחרת לחבר את המסך למחשב? מבלי לקנות כבל נוסף עיזרו לי בבקשה אני אובד עצות וכבר יומיים מנסה לחבר אותו תודה לעוזרים אבירם [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  10. התקשרתי היום לחנות המקומית שממנה קניתי את המחשב שלי לפני כנשתיים מכיוון שהמסך שלי Mag 996pf החליט לצאת מפוקוס ולהראות לי פסים בצידי המסך. אז שאלתי בעיקרון המוכר אמר שהאחריות עדיין תקפה על המסך אבל שחכתי לשאול אותו אם אוסיף כסף אוכל להחליף למסך אחר. אז רציתי לשאול אותכם כמה שאלות - 1. מיהו היבואן של MAG והאם הוא מיבא מסכים של חברות אחרות גם. 2. האם יש אפשרות שכזאתי שאני אוסיף כסף בנוסף לשווי של המסך בכדי לקנות מסך אחר ברצה קצת יותר טובה. 3. איזה מסך 19" CRT טוב אני יכול להשיג ב- 2000 ש"ח.

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  11. ראיתי את המסכים המומלצים (CTX 705 ) רציתי משהו זול יותר. יש המלצות ? עדיף מסך שטוח (לא LCD ) חשבתי על ViewSonic 70f או על Samsung 753 dfx ואולי MAg 786 pf למישהו ישנם המלצות ? או ניסיון עם אחד או יותר מהמסכים? אולי משהו אחר ? למשל iyama (מהדגמים הזולים ) ? תודה

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  12. Started by arield,

שלום לכולם, אני קונה מחשב חדש ומתלבט בין 2 דברים: כרטיס אחד של GTX570\GTX580 או מערך של שני כרטיסים של GTX560TI. מבחינת ביצועים מי יתן לי יותר ביצועים במידה ואני משחק על רזולוצייה של 1080P? ומי יחזיק לי יותר זמן למשחקים עתידיים? קחו בחשבון שאני לא יקנה בעתיד עוד כרטיס מסך.... תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  13. Started by Liran3331,

טוב אז ככה- לפני חודשיים הייתה איזושהי בעייה בכרטיס מסך והמחשב בכלל לא עלה - כשפתחתי את המחשב היה שלג... לקחתי את המחשב לחנות(לא משנה עכשיו איזה) ואמרתי להם שיש בעיה בכרטיס מסך, כמובן שהם היו צריכים לבדוק ובלה בלה בלה ובסוף התברר שהכרטיס הלך. ביקשתי מהם שיחליפו לי אותו, אמרו שהיצרן יחליף. חיכיתי שבוע וקיבלתי את המחשב עם אותו הכרטיס ששלחתי להם בידיוק - כלומר תיקנו את הכרטיס האם זה אפשרי לתקן כרטיס מסך?!?! כל זאת בתוקף האחריות אתמול צצה לי בעיה שונה, וכל משחק שאני מעלה פשוט תוקע את המחשב ואני צריך לעשות ריסטרט - קפצה לי גם הודעה שהדרייבר הפסיק לפעול (הדרייבר הכי מעודכן של NVIDIA) ושוב נדפק הכרטיס המתוקן שהחזירו לי הודעתי להם ואמרו לי לבוא אליהם - האם אני יכול לדרוש שיחליפו…

14. Started by ExTazy,

שלום לכולם, אני רוצה לחבר ממיר של YES למחשב ושיתפקד כטלויזיה ולכן החלטתי לקנות כרטיס טלויזיה, אך שמתי לב שבכרטיס מסך שיש לי כרגע ( Bliss 8800 GT 512MB GS) יש חיבור Svideo, האם הוא יכול לשמש לי ככרטיס טלויזיה או שהחיבור משמש רק לout ? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  15. Started by instart,

שלום לכולם, בסוף אני קונה את 8600GT נראה אחלה כרטיס. עכשיו אני רוצה לדעת עם הוא יריץ את CRYSIS בצורה: נמוכה = low בינונית = medium גבוהה = high גבוהה מאוד = high very זה מאוד חשוב לי, תודה

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  16. Started by tombcatz,

שלום לפורום יש בבעלותי PNY Geforce 6800NU 128MB 256Bit ותהיתי לעצמי מה הם הדרייברים האחרונים של Nvidia? כבר הרבה זמן שאני עם הדרייבר גירסא 66.93 ומפתיע אותי שNvidia לא שיחררה שום דרייבר מאז,או שאני פשוט טועה? אני לא מחפש דרייברים לא רשמיים [אומגה וכו'],אילא רק של Nvidia וגם לא מחפש גירסאות בטא תודה.

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  17. Started by LeverMever,

אשמח אם תתנו לינקים לבנצ'ים של Palit 9800GT Super 1GB לעומת הכרטיסים 9800GX2+280GTX תודה רבה

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  18. Started by roy_katz,

שלום אני רוצה לקנות לעצמי כרטיס מסך חדש מתוצרת ATI ואני לא מתמצא ממש בכרטיסי מסך, לכן, אני רציתי לבקש ממכם המלצה לכרטיס מסך של ATI אחד טוב הינה מה שאני מבקש: מחיר שנע בין 0-800 שקל 256MB PCI-E ושיוכל להריץ משחקים כמו DOOM 3, F.E.A.R, HALF LIFE 2, CALL OF CTHULHU, SWAT 4, CALL OF DUTY 2, BATTLEFIELD 2 ודומים להם.... אבל שיוכל להריץ טוב! בלי שיתקע שאני אוכל להריץ על הגרפיקה הכי גבוהה! זה הכל בעצם.... תודה ענקית לכל מי שימליץ לי ויושיע אותי....

• 9 תגובות
    • 701 צפיות
  19. לקחנו לסיבוב את ה-ARC A750, כרטיס המסך של אינטל עבור שוק הביניים, על מנת לראות כיצד הוא מתפקד מול התחרות אחרי הבשלת מנהלי ההתקן שלולכתבה

20. אני מנסה לחבר 2 מסכים למחשב בשיכפול עם NVIDIA 2070 המסכים תומכים ב- HDR אבל ווינדוס בחיבור 2 מסכים לא נותן להפעיל HDR אין בעיה לקבל HDR בווינדוס בחיבור מסך אחד דרך HDMI

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  21. Started by The Dom,

התקנתי ויסטה והורדתי דרייברים עדכניים מהאתר של NVIDIA ל7800 שלי. עכשיו, משום מה, לא קופץ לי חלון שאמור לשאול אם אני רוצה להפעיל את חיבורי הSLI. איך אני מתקין את זה? (וד"א יש לי 2 7800 :)

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  22. השימוש: משחקים כבדים. הנתונים: זמן תגובה: 8 ms רזולוציה: 1280x1024 גודל נקודה: 0.264 מ"מ בהירות: 300 cd/m² קונטרסט 1: 700 צבעים: 16.2 מיליון תדר רענון אופקי: 30~81 KHz תדר רענון אנכי: 50~75 Hz גודל מסך: 17 אינץ' סוג מסך: LCD זווית צפייה אופקי: 140 מעלות אנכי: 130 מעלות תקן בטיחות TCO 99: כלול המסך של חברת liteon 1. האם הוא מתאים לשימוש במשחקים? 2. האם כדאי לקנות אותו ב1550 ש"ח.

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  23. Started by zach,

שלום לכלום אני צריך עזרה במה אני צריך לעשות יש לי כרטיס מסך ג'יפורס 5700 אולטרה ויש לי 256 זיכרון עכשיו שאני משחק פיפא אחרי שעה של משחק המחשב מדליק מחדש את עצמו או שלפעמיים אני משחק משהו אחר אז המחשב נתקע מה אני צריך לעשות בבקשה לעזורררררררררררררררררררררררררראם אפשר רק להגיד לי מה הבעיה ומה אני צריך לעשות כדי לפטור אותה

• 5 תגובות
    • 701 צפיות
  24. היי אני לא בטוח האם השאלה שייכת לכאן, או לפורום מסכי מחשב או לwindows, אז אם צריך להעביר, נא להעביר, או להעיר לי ואפרסם אותה בפורום אחר. יש לי כרטיס Geforce 6200 ואני עובד בתצורה של מסך מחשב וטלוויזית LCD 32" Wide-screen כדי לראות סרטים. הטלוויזיה מחוברת למחשב עם מחבר מ S-video (שיש בכרטיס מסך) לבננה צהובה שמתחברת לטלוויזיה (Composite). ב control panel של אנוידיה המסך מסומן כ 1 והטלוויזיה כ-2. השאלה שלי היא איזה דרייבר אני בוחר לטלוויזיה, ואיזו רזולוציה להגדיר לה? (כמובן שהחיבור הוא לא HD למרות שהטלוויזיה היא HD-Ready - 720P.)

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  25. Started by resamit,

שלום חברה, יש כאן סיפור קצת ארוך בשבילכם... לבן אחותי יש מחשב פנטיום 4 עם כרטיס מסך RivaTNT2 ישןיחסית ומסך lcd דק של חברת Mag (לא זוכר את הדגם). החלטתי לקנות לו מתנה כרטיס מסך חדש GeforceFX5200 עם 128 ראם זיכרון. ניסיתי בהתחלה להרכיב לו את הכרטיס בלי להתקין את מערכת ההפעלה מחדש אבל מיד לאחר ה reboot, בשלב איתחול המערכת, המסך החל מהר מאוד לשנות את צבע הרקע מצבע שחור (הלוגו של חלונות XP בשלב העליה) לצבע לבן בוהק, מסנוור ממש... אחרי כמה איתחולים, שאף אחד לא ממש עזר (גם לא ב Safe Mode) החלטתי לפרמט ולהתקין חלונות מחדש. ההתקנה עברה חלק והכל נראה בסדר, אך עם עליית חלונות, שוב פעם אותו סמפטום של הרקע השחור שהופך לבן (כאילו כרטיס המסך חזק מידי למסך...) להבדיל מהפעם הראשונה (לפני …

• 4 תגובות
    • 701 צפיות

דיונים חדשים בפורומים