עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Moty_p,

אני רוצה לחבר עליו טלוויזיה סמסונג 22 LCD ביציאה HDMI יש לי כבל DVI TO HDMI האם יהיה לי קול ב - T.V?

• 5 תגובות
    • 652 צפיות
  2. Started by ztz,

יש לי כרטיס מסך fx5200 ואני רוצה לקנות כרטיס מסך טוב ויש לי לוח אם שתואם ל-agp , האם יש כרטיסים טובים שיחזיקו הרבה זמן או שעדיף לי לקנות כבר לוח אם עם pci-e ??

• 6 תגובות
    • 652 צפיות
  3. אם אפשר PCIe וגם AGP לא שיתמוך בשניהם דגם מכל סוג הכוונה.. כמובן שיריץ משחקים בצורה מעולה ... מחיר 1000-2000

• 5 תגובות
    • 652 צפיות
  4. Started by or_17d,

או קיי ככה לפני שנתחיל פרסמתי את ההודעה הזאת בשני פורמים כי לא ידעתי לאן היא מתאימה או קיי אז ככה עד עכשיו היה לי כרטיס מסך ATI REDION 7000 128 DDR TV OUT DVI וחבר שלי הביא לי לפני כמה ימים כרטיס 3dfx voodo5 5500 32 זה עם השני מאווררים או קיי אז עכשיו איזה כרטיס מסך כדאי לי להשאיר? ומה יותר טוב... והוודוו שהביאו לי לאיזה כרטיס מסך או משתווה ?

• 6 תגובות
    • 652 צפיות
  5. Started by SHAKED286,

קניתי מחשב חדש ואיתו את הכרטיס 5850 המפרט המלא הוא : CORE I5 GSKIL 2X2GB 4GB CL 7-8-7-24 ASUS P7P55D HD 5850 ENERMAX MODU 625W COOLER MASTER CM 690 הנה תמונה של הכרטיס

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  6. Started by ido-nava,

שלום, יש לי כרטיס מסך eVga Geforce 6800GS TDH 256mb 256bit במחשב, ואני עורך שדרוג במחשב שלי ושל אחותי הקטנה, ככה שאני צריך לקנות כ.מסך נוסף וזול. השימושים שלי הם: ראיית סרטי HD (1080i,720P) ושימוש מועט במשחקים (פיפא ...), ועם המחשב החדש אני יעבור לVISTA שתשמתש בAero. השימושים של אחותי הקטנה הם ראיית סרטי SD רגילה והיא לא משחקת כלל. רציתי לקנות כ.מסך זול ופשוט (HD3450 למשל, שעולה כ-200 שקל), מכיוון שהכ.מסך הישן שלה הוא AGP. עכשיו השאלה שלי היא, האם לצרכים שלי שהם HD בעיקר וויסטה, עדיף את הכ.מסך החדש שיודע לפענח H264 ? או שאני אשר עם הכרטיס מסך הישן ?

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  7. יש לי ספייר ריאדון 9700 פרו העם אני יכל לצרוב ביוס או משהו כזה ? כדי לשפר את ביצועיו חוץ מאוברקלוק ויש לי חישני טמפ' כי ראיתי בכמה פורמים מצרפת שאחד הפך לה 9800 וקביל 4 עד 5 אחוז יותר

• 5 תגובות
    • 652 צפיות
  8. היי רציתי לשאול האם HD4670 יספיק לצרכים האלה? וד"א אם אני זוכר כרטיסים של ATI מוציאים HDMI מלא ז"א גם AUDIO וגם VIDEO.

9. Started by kayle b,

אני מתלבט בין 6600GT ל6800XT מה יותר טוב? איך בוחרים?

• 10 תגובות
    • 652 צפיות
  10. אהלן חברים, לפני כיום הורדתי דריבר ששמתי עליו המלצות רבות בשם Thunderbird Ultra , אשר אמור לספק את הפתרון האידילי לכרטיסי ה gForce 1,2,3,4 mx של נבידיה. הדרייבר עד כה עובד מצויין ואני מרוצה, אבל הבעיה היחידה, שהרזצולוציה הכי נמוכה הפכה ל 1024 * 768 , מה שגורם לכך שבמשחקים, אני לא יכול לשחק ברזולוציות נמוכות יותר כגון 800 * 600, שיקנו לי הרבה יותר Fps, ולא רק שאז לא היה לי הרבה, עכשיו ברזולוציות כאלה הכרטיס שלי בקושי מחזיק, כמו כן זה גם שינה לי את ה Refresh Rate של המסך ל 100, ללא אפשרות לשינוי של Refresh Rate אחר. אני יודה מאוד מאוד, למי שידריך אותי איך להחזיר את הרזולוציות הנמוכות יותר גם כן, מבלי להתקין דריבר חדש - DrowNz

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  11. Started by Lanzar,

שלום לכולם קניתי למחשב של אח שלי 9600PRO של חברת ג'יגה בייט ורשום על האריזה של הכרטיס שהוא AGP X8 אבל באתרים שבדקתי רשום שיש לו 4 צינורות עיבוד יענו AGP X4 אז אנשים תגידו לי אחת ולתמיד הכרטיס הוא AGP X4 או X8 ???

• 7 תגובות
    • 652 צפיות
  12. Started by pakomako,

מישהו יכול לעזור לי בקשר ל VIVO מה אני צריך כדי להקליט יש לי פה את הכרטיס והכל התקנתי עובד טוב וזה עכשיו אני צריך לדעת מה אני צריך לחבר למה ?? מישהו יכול להביא לי מדריך ?? צריך וידאו מחובר לטלויזיה ?? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 652 צפיות
  13. Started by OuTsIDe,

הוא ירזיק אותו על רזולוצייה כמו 1024*768...אני לא מדבר כבר על AA ותיגדו אים הוא ביכלל ירזיק אותו עים AA?כי אני לא ממש מכיר תכרטיס...והאים יש הבדל גדול בין GT ל GTS...תודה...

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  14. Started by deangefen,

יש שאלה שאני חושב עליה כבר כמה זמן. עכשיו שיש SLI מה עדיך לקחת 2 כרטיסי מסך של 6600GT או אחד של 6800 רגיל

• 5 תגובות
    • 651 צפיות
  15. Started by maxorize,

מכיוון שאני קונה בשבוע הבא מחשב חדש..אני מתלבט בין כמה כרטיסי מסך.. אז ככה..הכרטיסים הם: Gigabyte 6800GT SLI 256MB Gigabyte X800 XL 512MB Gigabyte 6600GT SLI 256MB בין ה6600 ל 6800 יש הבדל מחירים גדול מאוד...השאלה האם זה ישתלם לי מבחינת ביצועים... הגישה הכספית גמישה מאוד... חשבתי גם על ה 7800GT אבל זה ממש יקר... יש מישהו שיוכל לעזור לי? אני משתגע... אם אתם מכירים כרטיס מסך שלא רשמת במחרים הללו אני ישמח לשמוע...

• 11 תגובות
    • 651 צפיות
  16. אני מתלבט אם שווה להזמין מנועה את ה BFG 640 OC ב 2190 שקל או פשוט לקנות GTS 320 רגיל באיזה חנות לידי בחולון ב 2000 שקל... כי אני מאזור המרכז והקטע של אחריות ונגישות לחנות די חשוב לי ונועה הם רחוקים לי מאוד. מצד שני אני רוצה סוף סוף כרטיס מסך נורמלי במקום הגרוטאה שיש לי עכשיו ... האם שווה לעשות נסיעה לחיפה או להזמין עם שליח את הגריסה של 640 ... אם כן אני אעשה זאת ..או בגלל המסך שלי 19 זה לא יהיה כזה משמעותי וזה יהיה ביזבז של דיבורים וזמן ואז אני פשוט אחליט ללכת על הגירסה של 320 בחנות קרובה....אני לא משחק על1600 1200 רק פחות.

• 7 תגובות
    • 651 צפיות
  17. Started by Kolshamen,

האם יש סיבה להבדל במחיר? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_2205_2334&products_id=25055 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_95_1218_2757&products_id=24823 תודה

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  18. Started by koko0,

יש לנו טלוויזיה מעפנה של Graetz שכנראה לא מסוגלת להתמודד עם יותר מ60Hz... הטלוויזיה עצמה היא באספקט של 16:9 אבל בדרייברים של ATI האפשרויות היחידות שנתמכות עד 60 Hz זה ב4:3 יש תוכנה אחרת או דרך לעשות את זה 16:9 בCCC ?

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  19. Started by cooper,

האם מישהו יודע למה אני צריך לחבר את ה1950XT גם לספק הכוח וגם לדיסק הקשיח, ??? רק לספק כוח לא מספיק :

• 14 תגובות
    • 651 צפיות
  20. Started by Shocko,

אני אתחיל עם כמה פרטים על המחשב ואז אעבור לבעיה.. Intel Q6600 2GB Ram DDR2 300GB HDD Geforce 8600GT 256DDR3 של Gigabyte אז ככה.. הבעיה היא בעיקר תקיעות קטנות כאלה וגלים על המסך.. לדוגמא במשחק Heroes 5 [משחק ישן יחסית] תמיד יש לי את 2 הבעיות האלה.. תקיעות קטנות ובעיקר גלים על המסך.. אז השאלה שלי אם יש אפשרות של "צוואר בקבוק"? אם כן אשמח לקבל עצות מה אפשר לעשות בנוגע לזה. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 651 צפיות
  21. Started by Shafan,

אני מעוניין לרכוש מסך CRT בגודל 19 אינצ' לעבודה גראפית+תלת מימד(OPEN GL) לאחר בדיקות הגעתי להתלבטות בין שלושה מסכים האחד הוא של חברת VIEWSONIC מדגם- SERIES PRO P95F+B הלינק הישיר למפרט של המסך: http://www.viewsonic.com/products/desktopdisplays/crtmonitors/proseries/p95fplusb/ השני הוא של חברת IIYAMA מדגם- VISION MASTER PRO 454 הלינק הלא הישיר למפרט של המסך: WWW.IIYAMA.COM השלישי הוא של חברת NEC-MITSUBISHI מדגם- DIAMOND PRO 930SB-BK הלינק הישיר למפרט של המסך: http://www.necmitsubishi.com/products/ProductDetail.cfm?Product=250&ClassificationFamily=1&Classification=1 1. האם למישהו יש ניסיון או מכיר את הדגמים הללו ויכול לתת לי חוות דעת נוספת עליהם הן מבחינת ביצוע…

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  22. Started by pakomako,

וואי חברה אני קצת מודאג אחד אמר שמי שקנה כרטיסים חדשים וטובים כמו 7800 נדפק זה נכון ?? כאילו מה אני כבר לא יוכל לשחק בגראפיקה גבוהה או רק בלי פילטרים שזה חיסרון גדולל מאד ?? אבל לא יעשו איזה משהו בנידון ?? ועוד כמה זמן בכלל יצאו המחשים התומכים ב DX 10 עוד הרבה זמן לא ? לא להתעצבן אני יודע שדנו מזה כבר הרבה

• 5 תגובות
    • 651 צפיות
  23. על יצרנית החומרה MSI ממש לא כדאי לפסוח, שכן גם היא מגיעה עם דגמי RTX 3000 עסיסיים למדי - אספנו עבורכם את כל הדגמים המבטיחים שלה בדור החדש של NVIDIAלכתבה

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  24. Started by yoss100,

שלום חברים מחפש כרטיס מסך לא יקר לצפייה בסרטים 4K אני עם לוח אסוס P7P55D וכרטיס מסך ATI 5800HD . תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  25. Started by Kodi,

אני מריץ את הבנצ' הוא מגיע לשלבים המאוחרים איפה שמתחיל להיות סאונד ואז יש לי הודעת שגיאה: FMOD errer in FSOUND_SerPaused: Not enough memory מישהו יכול להגיד לי מה פשר ההודעה?

• 4 תגובות
    • 651 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.