עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by cooper,

האם מישהו יודע למה אני צריך לחבר את ה1950XT גם לספק הכוח וגם לדיסק הקשיח, ??? רק לספק כוח לא מספיק :

• 14 תגובות
    • 677 צפיות
  2. Started by LEON500,

איזה יותר חזק ה 9800GTX או 8800 GTX ובכמה?? אמרו לי שיצא גם 9900 זה נכון?

• 7 תגובות
    • 677 צפיות
  3. שאלה איזה כרטיס מסך עדיף? GIGABYTE GV-NX88T512HP GEFORCE 8800GT 512MB DUAL DVI PCI-E GIGABYTE GV-NX88S512H GEFORCE 8800 GTS 512MB PCI-E RETAIL GIGABYTE GV-NX96T512H-B GEFORCE 9600GT 512MB PCI-E תודה לכל מי שעוזר!

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  4. מה זאת אומרת פתיחת צינורות בכרטיס מסך האם זה מסוכן האם זה מגביר את הביצועים והאם אפשר לעשות זאת בכרטיס מסך כמו שלי ואם כן אז איך?

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  5. שלום חיפשתי בכל האינטרנט האם אפשר בכלל לעשות את זה ולא מצאתי תוצאות אינפורמטיביות בהנחה שיש מספיק זיכרון פיזי שלא מנוצל (למשל 4G) במצב רגיל, האם יש דרך לגרום לזיכרון הוידאו לנצל את הזיכרון הראשי? במידה וכן, האם הדבר אפשרי לכל הכרטיסים או רק לחלק מהם? (בדגש על שלי - GEFORCE 8800GT) ברשותכם, השאלה מופנית לאלה שיודעים ולא למנחשים, תודה רבה

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  6. יש לי את הקירור הפסיבי של הכרטיס מסך ופשוט באוברלוק הכי קטן הוא מתחיל להשתגע לי ולהוציא לי ארטיפקטים. המעלות שלו במאמץ הם 52 ומנוחה 44. מה כדאי לי לקנות איזה מאוורר שיקרר לי את הכרטיס בשביל אוברקלוק בוא נגיד מ400 לליבה ל460. או שכדאי לי להחליף בכלל את הקירור שבא עם הכרטיס ולשים משהו אחר? תודה לכל העונים.

• 9 תגובות
    • 677 צפיות
  7. יש לי כרטיס מסך geforce 8600 שהיה סביר מינוס בזמן שקניתי את המחשב לפני שנתיים וחצי, אבל היום כבר מתחיל להראות את גילו... Tales of Monkey Island מקרטע בקטעים מסוימים, וזה כבר ממש עצוב. המסך שלי תומך ברזולוציה של עד 1024 על 1280 ואני גם ככה בקושי שם לב להבדל מעבר לרזולוציה של 1024 על 768 (במשחקים, לא בקריאת טקסט כמובן...). הבנתי שכרטיס מסך באזור ה500-600 שקלים צריך להספיק לצרכים שלי, אבל אני מתלבט בין הATI 4850 לGeforce 9800. אגב, אני חושב שהלוח אם שלי לא תומך בDDR3 כזיכרון רגיל (GA-965P), האם זה משנה משהוא לכרטיס מסך? (אולי עדיף לקנות גרסה זולה יותר...) תודה

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  8. אהלן, לאחרונה אני מרגיש שה 7900GT טיפה מקרתע ... וחוץ מזה אני לא רוצה להגיע ליציאה של GTA 4 עם כרטיס שכמובן יקרתע במשחק הזה. אני רוצה לשדרג אותו ... לאיזה כרטיס כדאי ? GT8800 512 ? או HD3870 ? או GT 9600 ? חשוב לציין שבין כול הכרטיסים הנ"ל הכי זול זה ה 9600 ... השאלה היא האם הוא ברמה של שני האחרים ? המחירים : 9600 ב 650 . HD3870 ב 780. 8800GT ב 884 . אני משחק על מסך 17 אינץ' . אז מה אתם אומרים ? תודה.

• 5 תגובות
    • 677 צפיות
  9. Started by the kon,

שלום מה מצב??. טוב אז ככה יש לי את ה6600GT של ליטק ויחד עם הרייורים של הרטיס מסך הותקנה לי תוכנה של הכרטיס מסך רציתי לדעת מה השימושים שלה ומה אני יכול לעשות איתה תודה

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  10. Started by ביצה,

אהלן! קיבלתי מחשב עם 2 כרטיסי מסך 7600 SLI שקודם עבדו טוב ביחד והם רק נותקו מהחשמל והועברו כולל הכל עם המארז אלי מחבר ופתאום לא רואים כלום על המסך. מדליקים את המחשב שומעים את הרעש וכל מה שנלווה, ונראה שהם פועלים לפי המאווררים אבל לא רואים כל על המסך גם ניסתי לחבר ב-4 היציאות השונות שלהם חשוב לציין שאני לא יכול להגיע לביוס כי אין לי יציאת וידאו מהלוח אם רק בכרטיס מסך וכאמור דרכם לא רואים כלום. למשהו יש פתרון? שנה טובה!

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  11. Started by maorbr,

המפרט שלי ;D E6300 1.86MHZ ASROCK CONROEXFIRE ESATA2 945P TWINMOS 2GB Dual core 667MHZ SAPPHIRE X1900GT 256MB WD 250GB 16MB SATA2 HEC 6A21 + 400W -TRT יצא לי ציון של 9069 ב-3DMARK05 איך הציון נמוך או גבוה יחסית לחמורה?

12. Started by AmitDanan,

מחפש תוכנה חינמית כגון 3DMark Vantage בלי קשר לDX האים יש תוכנה כזאת?

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  13. Started by haifaboy,

וקניתי את האסוס 5770 והוא מחובר דרך המחשב במוד של CLONE למסך המחשב ביציאת ה DVI ולרסיבר הקולנוע הביתי ביציאת ה HDMI שלו . יש לי כמה בעיות מעצבנות איתו ( אני עובד עם מערכת הפעלה WIN XP PRO SP3 ) : 1. בכל פעם שאני מכבה את הרסיבר הדרייבר של הסאונד של ATI נעלם מהרשימה של הדרייברים במחשב וכשאני מדליק את הרסיבר אין אפשרות לבחור אותו מחדש בלוח הבקרה בהתקני קול ולכן לא ניתן להעביר את הסאונד דרך ה HDMI . אני חייב לאתחל את המחשב בשביל זה . יש לי כרטיס קול מובנה על לוח האם והכל מנותב אליו , כשנטרלתי אותו פשוט לא נבחר התקן ברירת מחדלולא ניתן היה לבחור אחד .. . 2. כשאני לא במצב CLONE ומנסה להיכנס אליו לוקח לי חצי שעה להגיע לזה , לפי לוח הבקרה של ATI כשאני בוחר במצב משום מה היציאה של ה…

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  14. Started by jesica,

עזרה ברכישה!!! האם יש הבדל בין כרטיס מסך GT של גיגהביט לזה של INNO3D המחירים כמעט זהים. והם היום מתחת ל 500 שיח ולשניהם 512 ו-128 ביט

• 6 תגובות
    • 677 צפיות
  15. Started by Assaf L,

שלום לכולם, נראה לי שהגיע זמן לשדרג את הכרטיס מסך ואני אשמח לקצת התייעצות אני מריץ 2400+ לוח KV7-V AGP 750 MB AMERICAN DATA FX 5200 כולם ללא OC המטרה היא מן הסתם להעלות רזולוציה ו FPS בNFS או HL2 לדוגמא התקציב נוטה לכיוון עד ה 1000 (אולי קצת מעל - אתם יודעים איך זה ) כרגע ה 6600 GT על הכוונת אז מה מומלץ ? האם זה משנה של איזה חברה הכרטיס (הכרטיס לא הצ'יפ) והאם ניתן לעשות לו OC והשלכות לגבי חום ודציבלים ?

• 6 תגובות
    • 677 צפיות
  16. Started by Blacknight,

אני רוצה לקנות כרטיס TV ורציתי להתייעץ איתכם מה יותר טוב מה יותר זול וכאלו אני לא ממש יודע מה המחירים אז תעזרו לי ??? מחכה לתגובות

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  17. הוא יחזיק יות משנתיים ???... הוא מספיק חזק להפעיל משחקים על מקסימום ???. תודה מראש !!

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  18. אהלן, האישה עכשיו עובדת הרבה מהבית אז השגתי תקציב למשחק מחשב. חשבתי על BattleField 3 או starCraft 2, אבל... מסתבר שאני לא עובד בדרישות המינימליות. אז ככה: יש לי AMD Athelon X2 4800+ 2.5Ghz 2GB RAM לוח אם ASUS M2A-VM-HDMI ספק (נראה לי ג'נרי ) 400W, כתוב עליו top T5. מה יכול להתאים? אנ'לא הופך לגיימר - רק רוצה להעביר ת'זמן בסבבה בחודשים הקרובים. תודה רבה, אייל

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  19. Started by Parallel,

שלום חבר שלי ...קנה כרטיס חדש..והוא לא צריך את הכרטיס הישן שלו riva tnt 2 128 mb עכשיו...לי יש גי פורס 2 אם אם איקס 64 מגה זיכרון איזה כרטיס יותר טוב?..ואם יש הבדל ..האם הוא כ"כ מורגש...נגיד..במשחק כמו מדל אוף הונור...יש מפות שהמשחק ממש מקרטע לי..גם ברזולוציה של 640*800 תודה רבה מראש

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  20. Started by osprey,

רכשתי השבוע מסך CRT חדש של חברת VIEWSONIC מדגם +G90F. המדובר במסך אשר קיבלתי עליו המלצות רבות ואשר אמור להיות חד מאוד -משמש אותי בעיקר לעיבוד תמונות. למרות כל הנסיונות שעשיתי אינני מצליח לקבל תמונה נקיה וברורה - ניתן להבחין ברשת צפופה של נקודות זעירות על גבי כל המסך. הדבר בולט במיוחד על רקע בהיר אולם לא רק. כך למשל כאשר בחרתי כרקע לשולחן עבודה את הטפט הירוק החלק, התמונה איננה חלקה וניתן להבחין בנקל ברשת צפופה של נקודות המרכיב את הטפט. ברשותי מחשב פנטיום 4 1.7 + חלונות xp + כרטיס מסך geforce2mx 400 ddr 64m. פעולות שעשיתי - כיול מסך באמצעות ADOBE GAMMA + עדכון דרייברים לכרטיס מסך. מה מקור הבעיה? איך ניתן להיפטר מנקודות אלו ולקבל תמונה חלקה וברורה?

• 5 תגובות
    • 677 צפיות
  21. Started by DAVIDKI19,

מעבד 2500K GTX570 2 קשיחים 1SSD כונן המעבד יהיה בOC הכרטיס מסך מומהר ל780 מגה הרץ חשבתי ללכת על Seasonic M12II-620 SS-620GM 620W יספיק למחשב ללא SLI יספיק? או ללכת על Seasonic S12D-850 (SS-850HT) (הוא יסחוב SLI)

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  22. Started by lior46,

אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש. המפרט שלי: אינטל פנטיום 531 512 mb זכרון יש לי בלוח את שני האפיקים , ה pci-e הוא x4 איזה כרטיס מומלץ לי ולאיזה אפיק במחיר של עד 500 ש"ח אני לא גיימר רציני אבל משחק מידי פעם...

23. Started by GZA3,

לצורך הרכבה ברכב. למישהו יש מחירים לזה ו/או יכול להגיד לי מאיפה קונים ומבררים על זה קצת דברים ?

• 6 תגובות
    • 677 צפיות
  24. Started by termister2000,

היי עשיתי בדיקה וקיבלתי 4031 נק' הנה התוצאות: http://service.futuremark.com/orb/resultanalyzer.jsp?projectType=14&XLID=0&UID=11999895 האם התוצאות הנ"ל טובות בשביל SAPPHIRE RADEON X1950PRO 512MB? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 677 צפיות

דיונים חדשים בפורומים