עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by deangefen,

יש לי כרטיס מסך של נווידה FX-5200 ויש לו שני חיבורים אחד של DVI והשני של VGA ועוד אחד של אס וידיאו (TV-OUT). האם אני יכול לחבר עוד מסך על יציאת הDVI שלי (בהנחה שיש לי מסך שיש לו כניסה כזאת) בנוסף לVGA שאני משתמש בו כרגע או שאני צריך להחליף את הכרטיס מסך? ??? ??? ???

• 5 תגובות
    • 597 צפיות
  2. Started by Genom_g,

חבר שלי קנה את הכרטיס ל - PCI-E עכשיו הוא מפחד שהכרטיס הוא לא מספיק טוב למחיר 800 שקל מה אתם אומרים האם זה כרטיס משתלם למחיר הזה? והאם הביצועים שלו עד כדי כך ירודים ? ( לגביי המשחקים החדשים FEAR , BF2, HALF LIFE2, DOOM3)?

• 32 תגובות
    • 2.7k צפיות
  3. Started by danielzy,

שלום, הזמנתי לפני כמה ימים GTX260 SC של EVGA במחיר של 1550 שקלים, ראיתי Benchmakrs שה OCX עוקף קצת את ה EVGA SC, שהאלה שלי, האם אפשר להמהיר את ה EVGA שיגיע לביצועים של BFG ? מפרט מלא בצד.

• 4 תגובות
    • 749 צפיות
  4. אני אשמח לתשובה. תודה.

• 9 תגובות
    • 988 צפיות
  5. איזה מהכרטיסים האלו חזק יותר לגיימינג? R9 290 Tri-X או GTX970 WF3 ?

6. Started by lightning,

קניתי כרטיס מסך : GeForce4-TI4200 Tornado ואת המשחק UT2003 הבעיה היא שאני משחק במקום 100+ FPS (frame per second יש לי 30-40 מה אני צריך לשנות/לעשות כדי שיהיה לי 100+ ??? דרך אגב יש לי את הדרייבר החדש. אני ישמח אם תעזרו לי בבעיה זאת תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. האתר theinquirer מדווח שATI מתכננת להוציא עוד כרטיס GTO למרות שהם מוציאים את 1800GTO שעדיין לא הגיע לשוק מן הסתם (http://www.theinquirer.net/?article=30528 ). כנראה הקלוקים שלו יהיו 500/1000 MHz ויהיה מבוסס על הציפ R580. המחיר לא ידוע . המקור : http://www.theinquirer.net/?article=30529 האם הכרטיס בא להתחרות ב7900GT? :

• 47 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. Started by rookie,

שלום לכולם ראיתי שיש הרבה כרטיסים שמוכרים ביד 2 שעברו "כריה" mining. בגלל ה "כריה" מוכרים את הכרטיסים בחצי מחיר יש להם אחריות כ - שנתיים ראיתי בדיונים קודמים שבגדול כן מומלץ לקנות יד 2 אבל השאלה אם כדי לקנות כרטיס שעבר mining?

9. Started by x-dude,

אני פשוט אף פעם לא שמעתי על החברה הזאת,והמוניטור הזה נשמע פיצוץ לעומת המחיר הזול שלו,קצת מחשיד. תרגיעו אותי בבקשה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. הייתי במעבדת מחשבים לפני כמה ימים לצורך תיקון המחשב שלי. כשהגעתי לשם הטכנאי עסק בבדיקת ה8800GTX שלקוח הזמין למחשב שלו. הטכנאי בדק את הכרטיס ב3DMARK גירסא 6 שזה הגירסא הכי כבדה נכון לעכשיו (אם אני לא טועה). תוצאות הבדיקה הם:.... 8400+ !!!!! מה שיותר הדהים אותי הוא שהציון של 8800GTS שנבדק על אותה מערכת היה 4000+ !!! מה שאומר שהביצועים של ה8800GTX גדולים בערך ב50% מהGTS!!! אני פשוט מרגיש שאני חייב להגיד את זה מכיוון שראיתי באתר הרבה אנשים שאומרים שכמעט אין הבדל בביצועים - אז תדעו שיש!!! והוא ענקקקקקק

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by yoc1983,

בעקבות השרשור האחרון שלי שבסופו הוחלט לקנות מחשב חדש רציתי לדעת איזה כרטיס מסך הייתם שמים במחשב בעל המפרט הבא בתקציב של 500-800ש"ח, אם שווה להשקיע עוד קצת כסף בשביל שיפור משמעותי בביצועים אז אני גם אהיה מעוניין AMD Athlon™ II Quad Core 620 2.6GHz לוח Gigabyte דגם GA-MA785GM-US2H צ'יפסט AMD 785G Western Digital 500GB SATA2 32MB Buffer Patriot Signature הכולל Heat Shield 2048MB (2GB) DDR2 800MHz Compucase 63RA מארז LG SATA DVD ספק Hec Win+600 12cm Fan 600W תודה

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  12. שלום לכולם . יש לי מחשב דיי ישן , ואני רוצה לקנות מחשב חדש ולהרכיב אותו בעצמי . הכרטיס מסך שייקנה עם המחשב הוא 4870 של PALIT / SAPPHIRE. חייבים לחבר לו את החיבור 6 פינים של החשמל ? או רק אם המחשב יראה הודעת שגיאה בעת ההפעלה של המחשב ?

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  13. http://service.futuremark.com/compare?2k1=5769719 המחשב שלי : P4 1.7GHz socket 478 ECS P4VXASD2 320 SDRAM @ PC100 (אני יודע שזה לא משהו אבל עדיין....) Gigabyte Radeon 9000 Pro מחשבים זהים לשלי מקבלים 6000 ואפילו 7000 הדרייברים: ג'יגהבייט 7.79 (גם עם קאטאליסט 3 תוצאה זהה)

• 4 תגובות
    • 891 צפיות
  14. היום קניתי Asus 8000 gts 512 לא יודע למה, משחק הכל על high, ועדיין, FPS של 36-45 rivatuner לא עובדת לי, הcostumize שלה לא עובד... חשבתי לעשות דרכה importing של זכרון מהRAM אולי זה היה עוזר קצת..

• 5 תגובות
    • 786 צפיות
  15. Started by naki,

שלום לכולם! מכרתי לחבר את ה 770 שלי, במצב מעולה. לא פתחתי את המארז בכלל מאז שקניתי (כמעט שנה), לא עשיתי אוברקלוק כמובן... הכרטיס אצלי עבד מעולה.. כדי למנוע בעיות מיותרות לקחתי את הכרטיס ל tms, הכרטיס נבדק שם גם במחשב שלי וגם במערכת בדיקה שלהם, ב 3dmak ומשחקים שונים למשך יומיים ויצא תקין לחלוטין. (שם גם קניתי את הכרטיס החדש שלי...) הקונה של הכרטיס שלי טוען שיש לו נפילות fps רציניות במשחקים, מ60 ל 30 ואפילו פחות במשחקים כמו assasins creed blak flag, farkry4 וכן משחקי רשת. (הוא אומר שהם מקוריים). כשהוא עושה ריסטרט למחשב הfps חוזר לרמה גבוהה, אבל שוב יורד, ואז הוא שוב צריך לעשות ריסטרט. הבחור טכנאי מחשבים במקצועו... עשה בדיקות טמפרטורה, בדיקה לליבות הגרפיות.. הכל יצא תקין. הר…

• 36 תגובות
    • 7.1k צפיות
  16. שלום משתמש שעובד עם 3D MAX 8 רוצה לעבוד עם 2 מסכים עדיף כרטיס מסך חזק כמו ati firegl v7350 או QUADRO 4500 או 2 כרטיסי מסך שתואמים SLI?

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  17. Started by Born2Kill,

שלום, רציתי לבחון את הכרטיס מסך שלי (X1900XT 512MB GDDR3) במשחק Compamy Of Heroes, הנה לפניכם התוצאות: Test Performance: לפני OC: Average Frame Rate: 63.5 fps Maximum Frame Rate: 118.8 fps Minimum Frame Rate: 32.1 fps אחרי OC 660Mhz/1700Mhz: Average Frame Rate: 65.3 fps Maximum Frame Rate: 118 fps Minimum Frame Rate: 31.1 fps מישהו מכם עשה גם טסט ב-CoH? מה התוצאות של 8800GTS 320MB אם מישהו מכם יודע?

• 5 תגובות
    • 734 צפיות
  18. Started by er0101,

יש לי מסך MAG19". האם באופיס דיפו יש מטליות מתאימות לניקוי?

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  19. שלום, לפני כשנתיים קניתי כרטיס מסך Sapphire 7970 מחבר, קיבלתי אותו ביחד עם הקופסא המקורית והאביזרים + אחריות מKSP. הכרטיס פעל בסדר פרט לארטיפקטים נדירים בזמן עליית המחשב. לפני כשבוע הכרטיס התחיל להוציא ארטיפקטים, מסכים כחולים או ללא תצוגה כלל, למזלי נשארו לו עוד חודשיים וחצי של אחריות. לקחתי אותו לKSP כמו שהוא והמוכר בא לקחת לי אותו עם הקופסא, שאלתי אם יש צורך בקופסא ואם יחזירו לי אותה הוא אמר לי שכן ושהיא תחזור אלי, ווידאתי פעמיים. שלשום באתי לאסוף אותו לאחר שקיבלתי הודעת SMS שהוא מחכה לי בסניף, מסתבר שהביאו לי כרטיס אחר לגמרי, לא חדש, בשקית אנטי סטטית בלבד... אומנם 7970 אבל של ASUS עם קירור של 2 מאווררים במקום מפוח ובגלל הקירור הכרטיס גם פי 2 יותר שמן. כששאלתי אותם למה …

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. Started by avielsvis,

אני קניתי ממחקר מחשבים בחדרה geforce 9600 gt. gv-nx96t512hp ב-750 שקל וראיתי במקומות אחרים כמו אייבורי ב580 שח יכול ליהות שיש הבדל וגם הכרטיס מסך הזה מריץ טוב crycis נכון?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by 1_Nike_1,

לפי מה שמצאתי, בתקציב של עד 400שקלים, זהו הכרטיס השולט- ומתוך כל החברות שהיו, מצאתי שרק לאלו (ספארקל וגיינווארד) תמיכה בAGP8X מה שמאפשר רוחב פס זיכרון של 6.4GBps, מה שטוב יותר מ5.3GBps אצל הMX440 הרגיל, עם הAGP4X. בכל אופן, אני בא ושואל כאן מהם ההבדלים בין השניים ומה גורם לאחד להיות שווה יותר לקניה מהשני? אני בקרוב קונה מחשב חדש וממש אין קשר לכרטיס הזה, אני שואל בשביל ידע כללי. אני אודה מאוד למנמקים והמפרטים יותר. בתודה מראש, נייקי. *מצדיע*

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by ElectroRage,

מה קורה תראו אני קונה מחשב חדש ואני רוצה לדעת כמה דברים אם יש הבדל בין (EVGA 570GTX(P3-1577-KR-012 לבין (Gigabyte 570GTX (GV-N570OC-13i אני רוצה לדעת אם יש הבדל גדול בביצועים ובשקט ואם ב GIGABYTE 570GTX OC ה oc פוגע בכרטיס או במשהו בכללי תודה למי שעוזר כי אני לא בטוח בנוגע לזה וגם ראיתי ש ה oc עושה לאנשים בעיות

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by WhiteLen,

מחשב: P2.4 512MB AGP x 4 עד לאחרונה המחשב שלי עבד עם GeForce MMX440 64MB לא רע בכלל . לאחרונה החלטתי שהוא מתחיל להתישן מכיוון שכשהרצתי FarCry הייתי חייב לשים את כל הנתונים על low כדי לשחק חלק, למרות שהייתי תמיד על 1024x756. המשחק רץ ב 40fps אבל רציתי לראות את הטקסטורות ברמה גבוה יותר ולכן קניתי את ה 6600GT AGP. מה רבה היתה האכזבה לאחר שהרצתי את המשחק ה- 6600GT אמנם הריץ את המשחק על high אבל הFPS היו נמוכים מאד (28) והמסך קפץ בקרבות כבדים. רק כאשר הורדתי אותו ל-Medium וביטלתי את ה-AA הוא רץ ב-40FPS כלומר באותה מהירות שהMMX מריץ low. יכול להיות שהכרטיס כל כך איטי? לפי מה שאני רואה הוא בסך הכל רק פי 2 יותר מהיר מהכרטיס הישן? מה שהורג אותי שבביקורות הראו שהכרטיס מהיר …

• 51 תגובות
    • 3.9k צפיות
  24. Started by bigwave,

האם יש לו יציאה לטלוויזיה?

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  25. http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=6858&CatCode=122 ממ אני לא מבין הרבה במחירים וכל זה אבל אתם ממליצים לקנות את הX800GTO2 באותו מחיר כדי להגיע באוברקלוק לכרטיס X850XT

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.