כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
מה ההבדל בין ה רדאון R9600XT ל רדאון X800GTO??
-
- 6 תגובות
- 576 צפיות
-
-
הבנתי חוץ מפתיחת הצינורות + OC ל X850XT PE ......יצא עכשיו משהו "חדש" הנקרא "vgpu" לכרטיס משהו עם מתחים מישהו פה ניסה ? מזה אומר בכלל ? http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=75544&page=24&pp=25
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אגב דיונים ושאלות בנושא ממשקים של מסכים LCD (בתקווה שלא העלו את הנקודה הזו כאן בעבר); לא מוזר לכם שכניסת DVI דווקא מעלה את המחיר (או למעשה נמצאת בדגמים הנחשבים יותר בליין של היצרנים) ? הרי היתרון העיקרי של מסכים אלו זה שהם דיגיטליים. אם כבר מוסיפים אופציות למסכים - אז צריך דווקא לשלם על כניסה אנלוגית לשם תאימות עם כרטיסי מסך ישנים או נטולי יציאת DVI. לפי ההגיון, כניסה אנלוגית למסך TFT מחייבת שימוש במכלול ADC, ויוצא ככה שסך כל המידע עובר טרנספורמציה לפחות פעמיים - מהכרטיס מסך DAC ובכניסה לכרטיס המסך ADC. בכל המרה כזו האיכות יורדת חד משמעית. מה שלא ברור זה, שלפי ההגיון, ככל שהמסך זול יותר (אם רק במחיר או גם במיצוב/רמת איכות) כך היצרן ירצה, בנוסף, להוריד כמה שיותר אופציות ומ…
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום, קניתי שלושה מסכי LG 1780Q ואני רוצה לבדוק בהם אם יש פיקסלים שרופים... איזה תוכנות יעשו את העבודה? תודה מראש, ניר.
-
- 8 תגובות
- 607 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי איזה סוגי כרטיסים יש(PCI E PCI X )סתם דוגמה מה זה אומר כל הסוגים האלו ומה נחשב היום ומה ממומלץ הפסיי אקספרס משהו כזה תודה?
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
שווה 2300 ש"ח?? ואיך הוא מבחינת ביצועים?
-
- 1 תגובה
- 915 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי רדאון 9550 256 מגה 128 ביט ומציעים לי החלפה עליו ל אסוס גיפורס 4 TI 4200 עם 128 מגה זיכרון ו AGP X 8 . מה לפי דעתכם עדיף, הכרטיס שלי הוא חדש לחלוטין והג'יפורס משומש אני יודע שהוא יותר חזק מה 9550 אך הוא תומך רק ב DX 8.1 לעומת ה 9550 שתומך ב DX9 , הדגם הוא ASUS V 9280 בלי VIVO אלא רק עם TVOUT .
-
- 11 תגובות
- 771 צפיות
-
-
אתמול שמתי לב, הייתי בATT TOOL, פתאום הפעלתי את ה3D VIEW והוא התחיל לעשות "זזזזז" כזה חלש אבל שאפשר לשמוע וזה קצת צורם באוזן, וזה לא מהמאוורר, כי הוא נשאר על אותה מהירות סיבוב 54%, כיביתי את ה3D VIEW, נעלם הדבר הזה, הפעלתי שוב וזה חזר... מה כבר קרה לכרטיס מסך ? ???
-
- 12 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום רב אני מתכוון לקנות את הכרטיס מסך 6800GT של לידטק, אני רוצה בבקשה דעות עליו מאנשים בעלי הכרטיס או מאנשים שראו בעיניהם למה הכרטיס מסוגל.. אני מתכוון לקנותו שבוע הבא ב''ה ואני רק רוצה את דעתכם, אני כבר סגור עליו ומעדיף אותו על X800 כלשהו ולא כי אני nVidia פאנבוי אלא כי יש לי העדפות לגבי משחקים בעתיד. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 800 צפיות
-
-
אם אני פותח אותו ל16 צינורות עיבוד וקצת OC הוא מגיע לרמה של GT?? ה128MB ישפיעו בעתיד? או ששווה לקנות 6800GT שיהיה 256MB זה יהיה משמעותי בעתיד?
-
- 9 תגובות
- 723 צפיות
-
-
מציעים לי אחד משני הכרטיסים הבאים . מה עדיף ????? Geforce FX6200 256MB TURBO Cache BULK ATI RADEON X300SE 256 mb PCIEX HYPER MEMORY צירפתי את מיפרט המחשב המלא
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
מה ההבדל בין GTO ,GTO FireBlade ,GTO2 וx850xt??? אשמח לקבל פירוט מלא על ההבדלים. בתודה, tamir
-
- 10 תגובות
- 831 צפיות
-
-
היי, יש ברשותי שני מסכי מחשב (אחד אנאלוגי והשני DVI) והלוח תומך AGP. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך שיאפשר לי לחבר את שניהם (שהעכבר יעבור ביניהם וכו'). מה הכרטיס הכי זול שיבצע את העבודה? תודה נשמות! ירון
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום אני קונה מחשבAMD 3000 VENICE 939 עכשיו רציתי לדעת 6600GT איזה חברה ממומלץ לי לשים? ואם 256 או128 מגה? ואני לא מבין בPCI X או קE אם מישהו יכול להסביר לי ואת הדגם שהוא ממליץ לי לקחת תודה
-
- 4 תגובות
- 861 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_416_1270&products_id=9660 אמרו לי שהוא כרטיס טוב והחברה שלו יותר טוב מגי"גבייט מישהו יכול ליכתוב לי עוד כמה דברים על הכרטיס מסך שאני רוצה ליקנות
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני מעונין לקנות מסך 19" מקצועי(בכל מקרה דגם כלשהו של viewsonic) מסך ליישומי גרפיקה/אנימציה/משחקים CRT או LCD במידה ויש דגם שמאפשר עבודה אופטימלית ואיכותית בכל רזולוציה שאבחר + זמן תגובה שמתאים לדרישות הנ"ל מכיוון שאני 5 שנים עם אותו מסך(viewsonic) אני לא כל כך מעודכן במסכים של היום ??? כך שאשמח לכל המלצה מקצועית תודה gol36 נ.ב המסך לפרט מחשב שנבנה בפורום מפרטי מחשב Intel Pentium D 830 Dual Core 3.0Ghz LGA 775 Box Gigabyte GA-8I945G Pro Intel 945P Chipset LGA 775 GigaByte nVidia GeForce 7800 GT 256MB GV-NX78T256V Western Digital 250GB SATA II JS 8MB 7200RPM GEIL 2GB (2X1GB) PC2-5300 667MHz DDR2 Dual Channel Sony Floppy Drive 1.44 Arctic Cooling Freezer 64 A…
-
- 5 תגובות
- 948 צפיות
-
-
האם יתכנו ירידות מחירים ל7800GT ב30 יום הקרובים? (בישראל )
-
- 5 תגובות
- 596 צפיות
-
-
3DMark Next * HDR rendering. * Complex HDR post processing. * Dynamic soft shadows for all objects. * Water shader with HDR refraction, HDR reflection, depth fog and Gerstner wave functions. * Heterogeneous fog. * Atmospheric light scattering. * Realistic sky model with cloud blending. * Strauss lighting model for most materials. * Subsurface scattering shader for some objects (not visible in the shot). * Texture & normal map sizes: 1024 x 1024 to 2048 x 2048. * Approximately 5.4 million triangles and 8.8 million vertices. נראה מדהים ! לכתבה המלאה: http://www.beyond3d.com/interviews/fm05/p2 (התמונה נמצאת בסוף הכתבה) [עריכה] עכ…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוקיי אז יש לי בעיה אני מנסה להתקין כרטיס מסך ובהתקנה זה רושם לי SETUP FILED TO RUN INSTALLATION תודה לעונים בבקשה כמה שיותר מהר
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
לא אני לא המוכר ובדיוק קיבלתי אתמול את ה GTO 2 שלי ובא לי לבכות פשוט ! (היום ראיתי את המודעה התקשרתי לבחור והכרטיס עדיין לא נימכר) הייתי חייב ליידע אותכם : אילו שבדיוק מתכננים לקנות בקשה: http://www.hwzone.co.il/tradezone/index.php?cat=showitem&item=4664 אין ספק הכרטיס החזק ביותר ההיום בשוק (גם עוד באחריות לפי מה שהבנתי מהבחור) בא לי לבכות , אם רק הייתי רואה מודעה זו כמה ימים לפני :bash:
-
- 8 תגובות
- 626 צפיות
-
-
לפני שבועיים בערך שאלתי פה אתכם אם יש את אופציית הוספת הצבע בכרטיסי ATI ואף אחד לא השיב לי אז זה או שאף אחד ממי שקרה את ההודעה לא ידע או שאף אחד באמת לא התייחס לשאלה ברצינות שלי[כי האמת לא הרבה אנשים מנצלים את אופציית הוספת הצבע שלהם בכרטיסי nvidia] אני מבקש ממכם שוב לדעת האם ניתן להוסיף צבע בכרטיסי ATI ואני לא מתכוון לקובץ הזה שמוסיפים ב color management שהוא בד"כ קובץ בשם של המסך שברשותכם או kodak כזה אלא לתיקוני הצבע וחדות דיגיטלית {רק בכרטיסי nvidia} מפני שלפני שבועיים הזמנתי geforce 6800gt 256mb agp ובסופו של דבר היבואן לא סיפק להם את זה ואין להם את זה ולכל החנויות שהציעו את זה ב 1500שקל ויותר והכל היה בלוף אחד גדול וכל מי שהזמין נדפק אן לפחות הרוב.עכשיו הם מציעים לי…
-
- 11 תגובות
- 892 צפיות
-
-
אהלן יש לי כ.מסך X800XL במפרט שלי , כמו שאתם יכולים לראות. הוא של ASUS ויש לו VIVO דרך מפצל שנכנס ל SVIDEO הראשי של הכרטיס על המפצל עצמו יש 2 כניסות ו-2 יציאות (שתיים SVIDEO ושתיים RCA) הוא מחובר תמידית לטלויזיה שלי, דרך כבל שיוצא מה SVIDEO OUT שעל המפצל ומגיע ל RCA IN של הטלויזיה. (כבל כזה רק ארוך ואיכותי יותר) כשאני עובד על המחשב, ונגיד רוצה לראות סרט או משהו, אני מעביר את התצוגה לטלויזיה (CTRL ALT T לפי הגדרה שהגדרתי בדרייבר) וחזרה באותה הדרך.. יש עם המצב הזה "בעיה" מוזרה כל פעם שאני עושה BOOT, והמחשב מעלה את עצמו מחדש, אני לא רואה את זה על המסך שלי ! (את ה-BOOT) המסך כבוי עד לרגע שעולה ה-XP ממש, ורק אז הוא נדלק, אין ביוס ואין שום דבר בדרך. יצא לי במקרה להסתכל בטלויז…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע איזה גירסה זאת? GTO2? האם זו גירסה מוחלשת/חזקה יותר? האם יש איזה סקירה על הגירסה הזאת? תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום לפני שאני אוטוטו מזמין את כרטיס הטלוויזיה...אני רוצה להתייעץ אתכם בפעם האחרונה. בהתחלה הציעו לי על כרטיס Pinnacle PCTV Pro אחרי זה כשבאתי לחנות אמרו לי שיצא כבר דגם חדש...משהו כמו T-50.. . שני הכרטיסים עולים 400 שח (איך שאמרו לי בחנות...) אינ רוצה כרטיס טוב, איכותי ומPinnacle. אולי תמליצו לי? האם קיים דגם כזה (T-50) והאם הוא טוב יותר? תודה מראש עריכה בבקשה...
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
היי, יש לי כרגע XFX 6600GT עם 128MB (אני לא יודע אם יש גרסה עם יותר). יש עכשיו מבצע על ה- X800 GTO הזה ואם אני מוכר את הכרטיס שלי ב-eBay, השדרוג יעלה לי 30-50 דולר. השאלה היא אם כדאי להכנס לזה או שהוא לא יתן לי תפוקה הרבה יותר גבוהה. אני שואל גם כי שמעתי שלכרטיס הספציפי הזה אפשר לפתוח יותר צינורות עיבוד ו"לשדרג" אותו בלי הרבה מאמץ (האם שינויים כאלה ידרשו ממנו להחליף גוף קירור?). המפרט הנוכחי שלי הוא: MSI K8N Neo4-F AMD Athlon 64 3000+ Mushkin 2x512MB תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 834 צפיות
-