עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by tomerco,

שלום לא מזמן רכשתי את ה sapphire x1600pro agp 512mb עכשיו הכרטיס לא עבד טוב.. הוא ריצד לי ועבד גרוע.. נכנסתי לאתר של sapphire לפורומים ומצאתי אלפי פניות מאלפי משתמשים שיש להם את הx1600 pro לאפיק הAGP וחווים בעיות דומות.. כרגע לפי איך שזה נראה..יש בעיה עם הsapphire x1600pro agp בכמעט כל motherboard! כדי לא לשאת בהוצאות שכרוכות בהחזרת הכרטיסים האלו מהלקוחות לחברה, sapphire לא יצאה בהודעה רשמית שהכרטיס אכן בעייתי והיא ממשיכה למכור אותו! אני פניתי לsapphire וקיבלתי תשובה כי אני צריך לבצע Bios update לכרטיס מסך! אני לא מאמין כי sapphire ירצו לצאת בהודעה כי כל המשתמשים שרכשו את הכרטיס יצטרכו לבצע Bios update ולכן זה סקנדל! הנה קישור להודעה שלי: http://www.sapphiretech.com/en/f…

• 9 תגובות
    • 685 צפיות
  2. Started by Shlompy,

nישהו יכול אולי לפרט לי איזה דגמים יש לכרטיס GeForce 6600? הבנתי שיש כל-מיני. כמו GT, LE, ועוד כמה שאני לא זוכר. אם מישהו יכול להגיד לי מה ההבדלים בין כל אחד, מה טוב ומה על הפנים, ומה המחירים בערך, אני מאוד אשמח. תודה. שלומי.

3. אני רוצה לצפות בהוט במסך המחשב יש לי ממיר הוט קטן THOMSON עם חיבור עגול דומה ל SVIDEO מאחורה ... כתוב A/V OUT ויש לי בכרטיס מסך VIDEO IN שהוא SVIDEO עד כמה שאני יודע ... קיבלתי כבל עם הכרטיס מסך אבל הוא לא מתאים לחיבור של הממיר... מישהו יכול לעזור לי ?

• 5 תגובות
    • 685 צפיות
  4. Started by Yaron34,

היי, התקלקל לי הכרטיס מסך Geforce 9600gt 512MB MSI. בחנות (אייבורי) החליפו לי ב - Geforce 430 gt 1GB MSI. שמתי לב לירידה משמעותית בביצועים :'( היתכן שקיבלתי כרטיס מסך בעל ביצועים נחותים ??? איזה כרטיס משתווה לביצועים של 9600GT היות ו9600 כבר לא מיוצר? איזה כרטיס אני צריך לדרוש מהחנות? איזו סידרה? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  5. Started by asafmag,

שלום, לפני כמה זמן קניתי מחשב חדש,אם מפרט בסדר גמור, וכרטיס מסך רדאון 9600 המחשב עבד מצוין, עד שפתאום המסך השתגע. הוא מתחיל לעשות בעיות במשחקים ושאני מעלה אותו המסך רועד(בדקתי שזה לא המסך אלא התמונה) הבאתי לכם תמונות כדי שתבינו במה מדובר, בבקשה תעזרו לי

• 4 תגובות
    • 685 צפיות
  6. ממסכי 20-21 CRT ? השטח הנצפה הוא כמעט זהה לא ?

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  7. Started by Ac-Boy,

^^ אם היה לי כסף הייתי הראשון שמזמין.. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7096

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  8. Started by cooper,

מה המהירויות שצריכים להיות לי ב1950XT ? למה שבCATALYST CONTROL הוא מראה לי : Graphics Card Manufacturer Built by ATI Graphics Chipset Radeon X1950 Series Device ID 7244 Vendor 1002 Subsystem ID 0B12 Subsystem Vendor ID 1002 Bus Type PCI Express Current Bus Setting PCI Express x16 BIOS Version 009.012.005.002 BIOS Part Number 113-A52068-100 BIOS Date 2006/09/21 Memory Size 256 MB Memory Type DDR3 Core Clock in MHz 500 MHz Memory Clock in MHz 594 MHz Primary Display Yes זה בסדר??? כי ראיתי שהוא אמור לעבוד על מהיריות גבהות יותר תודה לכל המומחים 8)

• 8 תגובות
    • 685 צפיות
  9. Started by NIR36,

ממסך 24 אינץ האם מרחק של 60-70 ס"מ יהווה בעיה? אני שוקל בין 3 גודלי מסכים 19 20-21 24 מה דעתכם-נסיונכם? תודה ניר

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  10. ברשותי כרטיס מסך Radeon - 9800 של Sapphire , אני מנסה להתקין את הדרייברים של Ati , ואחרי התחלת ההתקנה מופיעה לי הודעה ' התקשרות לאתר מרוחק נכשלה' ומפסיקה ההתקנה, איך פותרים את זה? ( זה קורה גם עם דרייברים המקוריים שבאו עם דיסק ההתקנה וגם עם דרייברים שניסיתי להוריד מהאתר שלהם). שאלה נוספת, אני צריך חוות דעת על מסך "19 AOC 9KPLUS . תודה מראש, אסף

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  11. Started by gab1234,

המסך שלי גווע ואני חייב מסך חדש ואני רוצה לקנות אותו עד יום שני אז בבקשה תעזרו לי לבחור מסך עד 800 ש"ח דחוף !!! תודה מראש לכול העוזרים

• 6 תגובות
    • 685 צפיות
  12. Started by benyben,

שלום. יש לי כרטיס מסך Nvidia 8800 Ultra כאשר אני משחק Need For Speed Hot Persuit החדש. בעת משחק, הפריימים יורדים - עד לכדי 22. זאת כאשר אני משחק ברזלוציה של 1920x1080. האם הכרטיס חלש מדי? במידה וכן - האם שדרוג ל GTX 460 יהיה מספק? [אני לא גיימר רציני - אבל אוהב את המחשק הספציפי הזה

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  13. Started by nir.nir,

LG 1710B למישהו יש המלצות/חסרונות/יתרונות..? תודה למשיבים.

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  14. Started by qwerty1987,

כ.מסך 6600GT. רענון ב WINDOWS ב- 1024X768: 100HZ. הדבר קורה רק במשחק הנ"ל. כיצד ניתן לשנות זאת ולמה זה קורה? תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  15. Started by dude1221,

האם הוא יחזיק משחקים חדשים ותהיה לי בעיה לחבר אותו ב PCI-E 2.0?

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  16. Started by shloosh,

האם המסך הזה שווה?? לפי הנתונים הוא עושה רושם של מסך טוב ומחיר טוב... http://zap.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1390092

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  17. Started by ultimate,

שלום לכולם , אני צריך את עזרתכם בנושא כרטיס מסך למחשב חדש למשחקים וסרטים . כעקרון חבר שלי המליץ לי על הכרטיס Sparkle GeForce 9600GT 512 MB , יש לי בעיה אחת איתו שאין לו יציאת HDMI. אני צריך את עזרתכם בהחלפת הכרטיס הנ"ל לכרטיס בעל יציאת HDMI בתקציב דומה [ עד 950 שקל] כי ברצוני לחבר את המחשב לטלויזיה בשביל לראות סרטים עם אודיו וודיאו באכות גבוה ! המליצו לי להחליף לרדאון 3870 .... דעתכם בנושא ? תודה מראש ..

• 7 תגובות
    • 685 צפיות
  18. אני מתלבט זה המחשב הרציני הראשון שלי ואני לא קונה כל יום מחשב, אני יותר טיפוס של פליסטיישן אך מסיבות מגוונות בחרתי להשקיע במחשב חזק כקונסולת משחקים,התקציב שלי גדול וגמיש מספיק אבל אני שוקל לחכות לסדרה חדשה של כרטיסי מסך... אני כרגע מתלבט בין קניית המחשב כרגע או לחכות עד כמה חודשים למחשב יותר טוב, השימוש הוא למשחקים ואשמח לשמוע את דעתכם ותודה

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  19. Started by RaKaKy,

יש לי שני מסכי 17 אינץ', אחד של LG שנחשדב Primary, השני של MAG שנחשב SECENDERY. אני יכול לשים חלונות בשניהם, ולעשות הכל בשניהם, אבל יש לי בעיה אחת - הפאנל למטה (איפה שהכפתור התחל וכל הSYSTRAY והשעון) מתפרס רק על המסך הPRIMARY. איך אני גורם לו להתפרס גם על המסך השני? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  20. דבר ראשון אני משוטט באתר כבר הרבה זמן ומאוד מתרשם לטובה שאנשים שבאמת מבינים נותנים ביקורות שעוזרות יישר כוח ;D ולשאלתי--אני קונה בקרוב מחשב חדש ומאוד חשוב לי שהוא יהיה בעיקר לצורכי עריכת וידאו (וגם קצת משחקים אך הדגש הוא על ו י ד א ו ) לפי מערת הצעת מפרטי המחשב באתר הוצע בין היתר PCX - GeForce 7600GS leadtek/Gainward - passive cooling עכשיו אני מוכן להוציא עד 1500-1700 שח על כרטיס אם אכן בעוד שנה הוא עדיין יהיה רלוונטי ולא מיושן ,האם יש עוד כרטיסים שכדאי לבדוק עבורם? העיניין הוא שהמחש ישמש לעריכת וידאו עם תוכנות כמו SONY VEGAS ו"פריימיר".... אשמח לתשובה , ושוב אחלה אתר

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  21. Started by BoriTTo,

טוב , אני ממש לא מעודכן בתחום המחשבים שלא ממש עיניין אותי לאחרונה :> עכשיו אני קונה כרטיס מסך שיחליף את הכרטיס הזמני שהיה לי (ממש זמני, כמעט שנה, בעיות תקציב) המחשב שלי די טוב, אולי לא בסטנדרטים שלכם, אבל אותי זה מספק: P4 2.6C asus p4p800 corsair 256X2 3200LL 120gb S-ATA ועוד כמה דברים שלא אמורים להשפיע על הכרטיס מסך אז אני לא אפרט. וכרטיס מסך R9000P שיוחלף. לפי מה שקראתי פה בעמודים האחרונים הבנתי שעכשיו בתחום הבינוני גבוה מדובר בעיקר בין GF6800 ובין ה GF6800LE אז אני רוצה לשאול האם הLE חלש בהרבה מ6800? מה יצא לי יותר משתלם לטווח ארוך, אני לא הולך לעשות שידרוגים די הרבה זמן, בעיקר בגלל הצבא. איזה חברות יש אמינות בכרטיסים שלהם, לא הולך לי זמן לרוץ להחליף כרטיס כל חודש. …

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  22. אני לא מבין מה העקרון בשילוב כרטיס מסך.. זאת אומרת אם יש אפשרות לשלב לדוגמא GeForce FX 5600 עם GeForce 8500GT ובמה זה יתרום לי? האם הביצועים יהיו טובים יותר מזה של 8800GT? והאם צריך מערכת קירור במיוחד לזה (כי אני קונה מחשב חדש ובמחשב הקודם יש לי את ה-5600..) תודה מראש..!

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  23. המחשב וכרטיס המסך עם דרייבר מקורי משנת 2003 איזה בדיקת תאימות לעשות לדרייבר החדש של nvidia מול הרכיבים האחרים של המחשב, לפני התקנתו?

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  24. Started by BaraKulA,

בעקרון שניהם RADEON 9200 אבל אחד הוא 64 מגה DDR והשני 128 . מה דעתכם ? צירפתי קישורים לשניהם . אנא בדקו האם זה בכלל דיל טוב ? חברה אמינה ? http://www.datech.co.il/fs.asp?link=http://www.datech.co.il/prod_show.asp?art_no=959 http://www.datech.co.il/fs.asp?link=http://www.datech.co.il/prod_show.asp?art_no=958

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  25. Started by MATOK,

יש לי מסך samsung 730BF LCD (נקנה לפני 4 חודשים). כשאני מדליק את המחשב אין שום בעיה,אבל כשאני מכבה רק את המסך ולאחר כמה דקות שוב מדליק אותו אין תמונה הכל לבן,אני צריך שוב לכבות ולהדליק כדי שזה יסתדר,חוץ מזה הכל עובד מצויין. מה נראה לכם הבעיה אם בכלל יש פה? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 685 צפיות

דיונים חדשים בפורומים