עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by McJ,

החלטתי לקנות את ה R9800P אבל אני לא יודע איזה חברה כדי(אני לא קונה בארץ) תודה רבה

• 6 תגובות
    • 652 צפיות
  2. Started by Animor,

שלום, לפני יומיים קיבלתי את ה-ATI HD4870 החדש שלי. שיחקתי קצת עם ה-CCC דרייבר וגיליתי שבמצב של advance מופיעות בו אופציות חדשות לגבי פילטרים: ישנה אפשרות לקבוע פילטרים קבועים, או לאפשר לאפליקציה לקבוע את רמת הפילטרים. אם אני מקבע את רמת הפילטרים דרך הכרטיס, זה אומר שבחירת ה-AA בתפריט המשחק לא תשנה? מה יקרה במשחק שלא תומך בפילטרים ברמה בה קינפגתי את הדרייבר? בכלל, מה עדיף - לתת לאפליקציה להחליט, או לקבוע מראש דרך הדרייבר? תודה מראש לעונים!

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  3. שלום, אני מעוניין לקנות מסך 19" דק שיתאים למשחקי מחשב כמו משחקי פעולה, ירי, מכוניות, וסימולטורים. האם מסכים דקים בכלל טובים לגיימר או שהם עדיין לא ברמה של מסכים רגילים? תודה.

• 6 תגובות
    • 652 צפיות
  4. היי כולם התקנתי את הדרייבר העדכני, אבל זה עדיין קורה מדי רבע שעה בערך יש הבהוב שחור (או יותר) בחיבור לטלויזיה. כלומר, זה ככל הניראה קשור לHDMI. זה קורה לא רק בזמן ניגון סרטים אלא בכל שימוש שהוא במחשב. אולי יש לכם רעיון לפתרון?

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  5. Started by nadav275,

בידי הכרטיס שנמכר בפאנדה בעבר elsa 9800se עם זיכרונות 2.5ns שנפתח בוודאות ל9800pro רציתי לדעת איזו גרסאת ביוס תתאים לכרטיס- ואיך בדיוק אני צורב ביוס? שימו לב- אלו זיכרונות נדירים בכרטיסי מסך כאלה- 2.5ns תוצרת היניקס

• 6 תגובות
    • 652 צפיות
  6. Started by My_Name,

המפרט שלי הוא כזה: לוח - Asus P5VD2-MX מעבד - DualCore Intel Core 2 Duo E6300, 1866 MHz (7 x 267) זיכרון - 1GB כ. מסך - nVidia 7300LE (די חלש) --------- אני מעוניין לשדרג את הכ. מסך למשהו יותר נחמד, לא משהו מפלצתי כיאין לי תקציב. יש לי 350 ש"ח שאני יכול לבזבז על זה, חשבתי לקנות nVidia 8600GT שהוא עונה לדרישות, אבל אני לא יודע איך הוא מבחינת ביצועים ואיך הוא ישתלב עם המפרט שלי. אז מה אתם אומרים, ללכת על ה-8600GT או שיש משהו יותר טוב באותו תקציב ?

7. Started by xpl0it,

אהלן חברה ברשותי כרטיס מסך מסוג EVGA 8800GT 512MB SUPERCLOCKED. כמובן שאני מרוצה ממנו מאוד והמשחקים רצים אחלה (אפילו CRYSIS !), אבל מענין אותי לבדוק משהו. האריזה שלי היא אריזה של EVGA 8800GT 512MB רגיל, עם מדבקה שכתוב עליה SUPERCLOCKED. אני רוצה לבדוק אם זה באמת SUPERCLOCKED או שסתם מישהו (החנות לדוגמא) שמה את המדבקה הזאת ומכרה ביותר. מותקן אצלי EVEREST ULTIMATE זה מביא לי הרבה פרטים גם על הכרטיס מסך שלי. מישהו יכול להגיד לי איזה ערכים אני צריך לבדוק ולהשוות כדי לראות אם הכרטיס מסך שלי באמת עבר OC והוא מקורי של EVGA עם OC שלהם ? תודה ! אמיר

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  8. העם יש כזה דבר כי אני ראיתי וחיפשתי בכל מיני אתרים דברים מעניינים שיכולים לתת דחיפה לכרטיס מסך ורואים תוצאות כגון בכרטסי nvidia אפשר לעשות את זה עם EXPERTool יש מה ו לראידון ?

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  9. Started by 0xIDE,

Ati Radeon HD4870 הוא בעל שתי יציאות ששתיהן מסוג DVI אם יש לי מסך שיכול להתחבר בHDMI ואני מחבר אותו לכרטיס עם מתאם DVI/HDMI אז זה אומר שאני לא אוכל להעביר את המידע טוב? לא אכפת לי מאודיו, העיקר זה שדרך הDVI תעבור רזולוציה של FULL HD השאלה היא אם המתאם הוא רק בשביל שאני אוכל לחבר פיזית וזה יעבוד או שזה גם דואג להבדלים שיש בין החיבורים? שמעתי שיש איזה קטע שדווקא זה כן נתמך מHD4850 והלאה

• 5 תגובות
    • 652 צפיות
  10. Started by liloli,

אהלן אנשים. אני מעוניין להחליף את המסך המזדקן שלי ב-LCD שמתי עיין על שני דגמים של Viewsonic vp930b : http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=229 או VX924: http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=1222 אני צריך קצת חוות דעת ע"מ להחליט איזה מסך מבין השתיים טוב יותר ועדיף לקנות. תודה.

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  11. Started by jaguary,

ליפני כמה ימים שמעתי מבנאדם שמבין ממש ממש במחשבים , הוא הסביר לי שאני לא מנצל את הכרטיס מסך שלי כמעט ובכלל בגלל שאני משתמש בדריברים של nvidia הוא אמר לי לרשום בגוגל kardia או משהו כזה לא זוכר מה הוא אמר ולהוריד משם דריבר לכרטיס מסך שלי (6600 LE) קיצר הוא אמר לי שהדרייבר משם ישפר הרבה יותר את הביצועים של הכרטיס מסך האם זה באמת נכון? ולמישהו פה יש מושג על איזה אתר הוא דיבר כי שכחתי מה שהוא אמר לי לכתוב אני זוכר רק בערך תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  12. אהלן , יש לי מחשב עתיק שאני מעונין להחליף לו את הכרטיס מסך לכרטיס יותר מתקדם לא משהו מיוחד, העיקר שיוכל להריץ משחקים לדוגמא : fifa08 ,gta sa ו-call of duty 2 הינה המפרט הנוכחי: מעבד : AMD Athlon 64 3000+ Venice 1.8GHz 512KB L2 Cache Socket 939 Single-Core לוח אם: K8N Neo4 Series MS-7125 (v1.X) ATX Mainboard זיכרון: Ceon 512MB DDR400 SDRAM+Ceon 1024MB DDR400 SDRAM כרטיס מסך : MSI Radeon X300SE 128MB (256MB Support) PCIe Video Card מסך : Philips Brilliance 190SW 19" Widescreen תקציב : 220 ש"ח תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  13. הנה המפרט הקיים שלי: Intel Core2Duo E4500 2.2Ghz Gigabyte GA-945GC-S2L Kingston CL5 667Mhz 2x1GB Gigabyte 8600GT 256MB DDR3 DX10 2xDVI GYRO 520W PS LG Super Multi DVD\CD Rewriter GSA-4167B Case-Thermaltake sopranoDX מין הסתם המטרה של הכרטיס מסך היא משחקים צריך המלצה לשידרוג כרטיס מסך טוב של NVIDIA!!!

• 10 תגובות
    • 652 צפיות
  14. שלום לכולם, יש לי כבר מחשב בן 3 שנים, השאלה אם לדעתכם אני צריך להחליף כרטיס מסך ואם כן שהוא יהיה בתקציב של עד 600-700 שקל בלי חריגה אם אפשר. להלן המפרט: Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz 12Mb 1333MHz Tray ₪ (עשו לי עליו OC הוא 3.2 או יותר עכשיו) Xigmatek Achilles S1284C H.D.C CPU Cooler ₪ Gigabyte GA-EP45-DS3L P45 Chipset ₪ Antec Three Hundred No P/S Black Midi ATX Case₪ Glacialtech 120mm Case Fan Two-Ball ₪ Silver Power 650W SS-650HT 52A@12V 80Plus Bronze BOX₪ A-DATA 4GB (2x2GB) DDR2-800 CL4 Vitesta Extreme₪ Western Digital 6401AALS 640GB 32MB 7200RPM₪ ATI Radeon HD4890 1GB DDR5 PCIe₪ תודה!

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  15. כרטיסים כדוגמת RADEON 9200/9550/9600? או לפחות GEFORCE FX 5200 וכו'? איפה ניתן להשיג?

• 8 תגובות
    • 652 צפיות
  16. Started by manganga7,

שלום. רציתי לשאול איזה מבין הכרטיס הללו: 7600GS ו-X1650PRO יותר חזק וגם מי נותן תמורה יותר טובה למחיר שלו

17. Started by TempesTo,

ברצוני לקנות כרטיס מסך חזק ביותר על מנת שהמשחקים יעלו במחשב ללא בעיות. התקציב הוא 1500 ש"ח המחשב הוא פנטיום 4 1.5 ג'יגה 256 מגה זיכרון. אודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על כרטיסי מסך בתקציב זה. ועוד שאלה קטנה: מה ההבדל בין גרסת retail לגרסה רגילה של כרטיס מסך ? תודה רבה .

• 8 תגובות
    • 652 צפיות
  18. שלום לכולם, ה-Update Checker מ-FileHippo הראה לי שקיים עדכון עבור כרטיס המסך שלי, אז הורדתי אותו אך ההתקנה לא בוצעה בהצלחה והמחשב הציע לי להפעיל מחדש את המחשב כדי לעשות Roll-Back. עשיתי זאת אך המחשב הודלק עם ביצועי גראפיקה פחותים מאשר בעבר (32bit) ובמנהל ההתקנים היה רשום שאין לי אפשרות לעשות Roll-Back כי לא נשמר תיעוד של הגרסה הקודמת. כאן עשיתי את הטעות. נכנסתי למנהל ההתקן ובחרתי בהסרה. כעת, לאחר שהפעלתי את המחשב מחדש, המסך כלל אינו נדלק. הדבר קורה גם כשהמסך מחובר לכרטיס המסך וגם כשהוא מחובר ל-On-Board. דרך מחשב אחר כבר מצאתי את הדרייבר המתאים, אלא שאין לי כיצד להתקינו. אשמח לקבל את עזרתכם.

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  19. אני רוצה לדעת מה יותר טוב לקחת מבין 2 כרטיסי המסך הנ"ל: 1 כרטיס מסך Sapphire HD 6950 2GB GDDR5 PCIE 2 כרטיס מסך Sapphire Vapor-X HD 6870 1GB GDDR5 בשני כרטיסי המסך יש 256BIT בכרטיס מסך הראשון יש 2גיגה זיכרון מובנה ובכרטיס מסך השני יש 1גיגה מובנה הכרטיס מסך הראשון תומך PCI-E רגיל ובכרטיס מסך השני תומך PCI-E2.1 חוץ מזה יש תהבדל של הסידרה 6950 לעומת ה6870. רציתי לדעת לפי טבלה מה יותר איכותי וחזק למשחקים מבין שניהם??? אם יש אפשרות אני ישמח לקבל הצעות נוספות לגבי כרטיסי מסך אני מעוניין בכרטיס מסך עד 1000 גג 1200 שקל... זה ישמש למשחקים לא חזקים כל כך אבל המסך יהיה 23-24אינץ אז אני צריך כרטיס מסך חזק יחסית... אשמח אם מישהו יביא לי טבלה של כרטיסי המסך של חברת ספייר לראות מה עומד…

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  20. Started by henwin,

INTEL CORE 2 DUO E6550/E7550 עוד לא הוחטל סופי לגבי המעבד לוח אם P35 1333 PCI X ראם 2ג'יגה 320 הרדיסק מארז ATX TK 1150 אני לא יודעאיזה ספק יש שם אבל הוא אמור להיות טוב אני לא יודע אם זה קשור אבל המסך המיועד הוא LG 19'' 1953 HR 2MS 1:5000 אני צריך את הכרטיס בעיקר למשחקים,אני משחק הרבה אבל אני לא גיימר כבד,לכן אני צריך כרטיס שיהיה ברמה טובה אבל לא מהטופ ואני רוצה כרטיס שיהיה לי הכי משתלם ביחס למה שהוא יתן לי

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  21. Started by brk2k,

לפי הביקורת הזאת - http://www.vr-zone.com/?i=1025&s=2 לX800 PRO יש DDR2 ולא GDDR 3 ,האם הנתונים מדוייקים?

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  22. Started by Asafalfa,

אבא שלי בקרוב (20 לחודש) הולך ליהיות בהונקונג וחשבתי לקנות שם כרטיס מסך חדש למחשב החדש שהולך ליהיות לי ..הבעיה היא שאני לא מוכן להשקיע סכום על G6800 כי זה לא ממש חכם לעשות ...אז חשתי לקנות את ה 6600 הבעיה היא שאני לא ממש יודע מתי הוא יוצא וגם אם הוא יוצא ממש בתאריך הזה אז בטח הוא יהיה רק ל PCI E ... רציתי לשאול אותכם מה באמת כדי לי לעשות ! ואיך לנצל את המצב הזה שאני יכול לקנות חלקים משם...(סיבה שאני פוחד לקנות PCI E היא שזה גורם להוצאות ליהיות יותר גודול בכך שצריך לוח שתומך בזה (ולא שיש הרבה כאלה) ובנוסף זכרונות יקרים... )

• 5 תגובות
    • 652 צפיות
  23. Started by Kidboy,

וכדאי לי לשדרג אליו מה 9800PRO?

24. Started by spitfire3,

קניתי את הכרטיס HD4670 של MSI והתקנתי את הדרייברים החדשים של ATI 8.10 במאפיינים של הכרטיס באתר כתוב 750/2000 ובתוכנת הATI רשום לי 750/1000 איף אפשר לפתור את זה והאם לעשות לו OC קטן ל760/1050 יהיה טוב למרות שהוא יהיה בטמפ' של 35 מנוחה ו40-42 במאמץ? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  25. Started by BlacK_RaveN,

יש לי שאלה בקשר ל2 כרטיסי מסך הראשון הוא Gigabyte Geforce 6600 GT 128mb 128bit והשני Gigabyte Geforce 5950 Ultra 256MB 128bit השאלה שלי היא איזה כרטיס מסך יותר טוב ? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 652 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.