עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by psycho_dady,

אני צריך בבקשה שתעזרו לי במשהו... אני רוצה לקנות כרטיס מסך של radeon ואני לא מבין בזה כל כך.. אבל אני רוצה את הדעה שלכם... כדאי עכשיו לקנות radeon 8500 128 MB או לחכות ל R300 או ל NV30 תגידו לי בבקשה מה עדיף לי...ושיהיה תלוי גם במחיר..

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. תודה רבה אני חייב לעדכן ת X1950 GECUBE

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  3. Started by KvodHagab,

התקציב הוא 1000 שקל +- והוא לא יכול לקנות 9800 פרו שני הכרטיסים של גיגה בייט והוא טוען שעדיף את ה5900 בגלל זה : http://graphics.tomshardware.com/graphic/20041004/vga_charts-05.html ואלה הם שני הכרטיסים המדוייקים TV-OUT, 256BIT, DVI, X8, X9 FX 5900 XT 128MB DDR TV-OUT, 128BIT, AGP X8, VIVO R9600XT 256MB DDR

• 6 תגובות
    • 610 צפיות
  4. Started by adamos,

היי לכולם..רציתי לדעת האם 3 כרטיסי GTX 680 ׁ-2GB (לא 4GB) יספקו ביצועים טובים יותר מכרטיס יחיד GTX 780 Ti רפרנס. אני שואל זאת מהסיבה שיש לי את ה- 780 Ti ורציתי לנסות להשתדרג אך ורק מבחינת ביצועים, מבלי לקנות כרטיס תואם נוסף (אני לא מעוניין לזרוק עוד 3~3.5K). יש לי האפשרות להחליף את הכרטיס בשלושה כרטיסי GTX 680 2GB ללא שום תוספת עלות... אין לי כלל וכלל בעיה להריץ את שלושת הכרטיסים (Antec 1200W). אישית אני משחק ברזולוצית 1920X1080 ואולי בעתיד אעבור ל-4K.. השאלות הם: 1. מה יהיה השיפור (אם בכלל) ברזולוציה הנ"ל ? 2. בעית ה-scaling בשלושה כרטיסים אלו תהיה משמעותית? 3. האם ההבדלים ביניהם משמעותיים מבחינת טכנולוגיה שיכולים להשפיע על משחקים עתידיים (שנתיים הקרובות)? אני מאוד…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by MDK,

If we trust the report made by this site, then the graphics card developers partnering with NVIDIA are little by little terminating the production and shipments of the graphics cards based on GeForce4 Ti4400 chips. And it may mean only one thing: NVIDIA stopped shipping the chipsets to the graphics card makers. In fact, there is nothing to be surprised at here. According to the Taiwanese manufacturers, the demand for GeForce4 Ti4400 left much to be desired. The users preferred either a high-performance GeForce4 Ti4600 or a much cheaper GeForce4 Ti4200. Moreover, some manufacturers simply ruined the market for GeForce4 Ti440 themselves, having launched their Ti4200 based …

• 20 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. Started by infer73,

טוב, אבא שלי ביקש ממני לעזור לו, הוא מעוניין לקנות מקרן נייד (כזה שאפשר לחבר למחשב ואז רואים על הקיר את מה שהמסך מראה) הוא מעוניין במשקל מינימלי, מכיוון שהוא נוסע הרבה וזה חשוב לו שהוא יהיה קטן וקל משקל, כדי שלא יכביד עליו הוא מעוניין לקנות בארה"ב (כי הוא גם ככה נוסע, ואני משער שזה יותר זול שם) עקרונית יש לו זמן בניו-יורק לקנות את זה, אבל אם אין חנות בניו-יורק שמוכרת אז אפשר גם לשלוח את זה לקרובים שלנו (הם גרים ליד מיאמי, פלורידה) ואז הוא יאסוף את זה משם. התקציב הוא בסביבות ה800$, כמובן שעדיף כמה שפחות, אבל לא להתפשר על האיכות יותר מדי מצאתי למשל את המקרן הזה: http://www.sharpusa.com/products/ModelLanding/0,1058,1399,00.html בסביבות ה850$, מה אתם אומרים עליו? הבעיה זה שאנ…

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  7. Started by RayZ,

יש לי בעיה עם הכרטיס. קודם, הכרטיס: GeForce 6600 256MB - GIGABYTE עכשיו, במשחקים, ה FPS עולה לי ויורד. למשל, ב NFSMW, כשאני משחק (על פילטרים מלאים), זה על 20FPS (טוב נו, די בינוני, אבל מצויין להתחשב בעובדה שזה כרטיס די חלש לעומת האחרים), אבל כשאני נגיד מסתכל אחורנית עם האוטו, אני רואה את ה FPS עולה באיזה רמה או שתיים. והכי מחמיר, כשאני שובר איזה מחסום \ משיג נקודות, רואים שה FPS עולה לאיזה 30 פתאום, ויורד. אוקיי, מה הבעיות שלו?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by U DUN,

קראתי את המדריך של Bessmertniy בקשר לכרטיסי מסך כדי להבין מה קורה בכלליות , העזרתי באתרים שהיו שם ובחרתי בערך את הכרטיס הזה : http://www.leadtek.com/3d_graphic/winfast_a350xt_tdh_1.html http://www.isracomp.com/define.asp?idd=1196 עכשיו התקציב שלי הוא 1300 ש"ח והייתי רוצה לדעת כמה דעות של אנשים שמבינים בקשר לבחירה שלי או אולי להציע משהו אחר במקום תודה מראש!

9. Started by Kurt,

מעוניין במקסימום איכות בתקציב הנ"ל, יחובר לטלוויזיה 55. (HTPC עם 4570, ו-SSD של 500 ג'יגה) אם יש משהו מעניין שיוצא בחודשיים שלוש הקרובים (לא יותר) שמצדיק המתנה, אין בעיה לחכות. נ.ב. העדפה לקירור שקט ככל האפשר ב-idle, בכל זאת בסלון.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by harrygol,

קניתי מסך מדגם samsung 931b. אני מוצא בו שני פיקסלים דהויים, קשה מאד להבחנה. מה המשמעות, צריך להחליף, מה זכויות ההחלפה בדרך כלל בקניה כזו?

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  11. Started by nir2002,

חברה אני קונה מחר מחשב חדש זה הכרטיס מסך שבחרתי: GeForce® 9800GT Super+1GB (1024MB) http://www.palit.biz/main/vgapro.php?id=1116 אני לא משתמש כל כך הרבה במשחקים אבל אולי בעתיד ישתמש יותר בכל מקרה המחיר סבבה לגמרי והכרטיס מסך נשמע סבבה גם אני מחפש בעיקר יציאתי hd ויציאת dual link dvi ובזה יש אותם האם יש לכם דעה לגבי זה? אשמח לשמוע

12. Started by דניאלאב,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך ויש לי 1000 שקל אני צריך שמישהו ימליץ לי איזה לקנות. תודה לעוזרים

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. Started by Bah_gots_pIII_450,

האם לכל סדרת ה8800 יש זכרון DDR3? איזה סוג של כרטיס 8800 בטווח מחירים 1500-2000 מומלץ כיום? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  14. מפרט המחשב שלי: מעבד Intel Q6600 לוח Gigabyte D3SR http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813128050 ספק 400 וואט HEC 4GB 800Hz RAM הכרטיס הישן שלי GT8800 שבק חיים אחרי שירות נאמן של כ-6 שנים. מעוניין בכרטיס שיתן ביצועים גבוהים יותר ויתמוך בכל הפיצ'רים והטכנולוגיות הכי חדישות, כמובן DX11. שלא יהיה "מבוזבז", הכוונה שהמחשב הישן שלי לא יגרום לו לתת ביצועים נמוכים יותר משמעותית. להבנתי למרות שלוח האם שלי לא תומך PCI-Express version 3, עדיין כל הכרטיסים האלה ניתנים להתקנה עליו עם איבוד ביצועים של כ 3% שהוא זניח מבחינתי. בעקרון יש 3 כרטיסים ששמתי עליהם עין אבל אני פתוח לעוד הצעות. Radeon HD 5870 1GB GDDR5 - פי 3VP מהרטיס הנוכחי שלי. GTX750 OC 1GB GDDR5 - שמושך מא…

• 23 תגובות
    • 3.7k צפיות
  15. ה 3850 הגיע לארץ בכלל? כי אני רואה אותו פה: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=870 (החנות הזו אמינה? שווה לקנות מחשב משם?) אבל בחניות העיקריות לבניית מפרטים- tms ו skypc הוא לא נמצא, האם הם סתם מפרסמים אותו כאשר במציאות עדיין אין להם אותו במלאי? ושאלה שניה, ה 1950Pro עדיין מומלץ למרות הבעיות בסטיקי?

• 11 תגובות
    • 898 צפיות
  16. Started by davidreznic,

שלום....אני מתכנן (לקנות מחשב חדש בימים הקרובים (מקווה...) ואני מתכמן לתקע בו 8800GT. ממש ממש אין לי מקום לחריגה. יש מצב שה-GTS החדש יעלה כמו ה-GT ( בערך???) תודה... מרחפות שמעות על כרטיסי 9XXX מתי הם צפויים להגיע ומה צפי המחירים . תודה

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  17. אני רוצה לדעת אם יש אפשרות עם הכרטיס מסך הזה לחבר נגיד את הווידאו למחשב ולהקליט. (TV IN..) וסתם בשביל לדעת , כרגע יש לי RADEON 8500 , האם אני ארגיש הבדל ? מי מהם יותר טוב ? *כבר המון זמן שאני לא עוקב אחרי מה שהולך בשוק ואין לי מושג כרגע על כלום.. תודה.

• 3 תגובות
    • 842 צפיות
  18. שלום לכולם מאז שקניתי את המחשב האחרון (מפרט מלא בצד) אני חש שהוא לא עובד כמו שהוא צריך באמת. התופעות שאני שם לב אליהם למשל ב-BF3 (אולי זה בכלל באגים במשחק או דבר "נורמלי" , אני לא יודע) מדי פעם יש תקיעות קטנות כיאלו המשחק עובד על slow-motion. תקלה שחוזרת על עצמה כבר מספר פעמים היא שכיאלו חלק מהתמונה נתקעת , למשל חתיכה של בניין ועוד איזה מגדל , נתקעים על חלק מהמסך ואני רואה את הצורה שלהם בלבד , בצבע שחור. איך אני יכול לדעת אם ישנה איזשהי תקלה בכרטיס מבחינה חומרתית וכן מבחינת תוכניתית (אולי דרייבר לא תקין או משהו בסגנון)? אלו בדיקות אני יכול להריץ? מה שאני כן יודע זה שמבחינת טמפ' אין בעיה. היא נעה על 50-60 מעלות כשאני במשחק.

• 4 תגובות
    • 728 צפיות
  19. האם כרטיס כזה יספיק לצפיה בסרטי hd : ‏HD 4350 512MB (1G Hyper Memory) GDDR2 DX10.1 DVI HDMI PCI-E‎ הוא ממש זול מצאתי אותו ב 180 שקל...

• 1 תגובה
    • 865 צפיות
  20. Started by The_Byter,

בגאמא PC לכל המחפשים לדעתי זה המחיר הטוב ביותר, הוא התקבל בהצעת מחיר ואינו מופיע באתר, אני מאמין שאפשר להזמין בטלפון.

• 8 תגובות
    • 874 צפיות
  21. Crysis Hellgate: London Halo® 2 UT 2007 Spiderman 3 ??? (הכרטיס מסך שלי במפרט) (הוא תומך ב-SM3) בתודה.

• 9 תגובות
    • 683 צפיות
  22. Started by shloosh,

האם המסך הזה שווה?? לפי הנתונים הוא עושה רושם של מסך טוב ומחיר טוב... http://zap.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1390092

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  23. אני מתכנן לקנות את ה GF4 Ti 4200 Leadtek ורציתי לדעת אם ההבדל בביצועים הוא כ"כ משמעותי... כי ההבדל במחיר הוא בהחלט משמעותי...

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by nanadav,

מישהו מוכן להמליץ לי על כרטיס טלוויזיה מקסימום 250 שקל, שימוש להקלטה מהטלוויזיה.

• 7 תגובות
    • 812 צפיות
  25. Started by Eden 6600,

אחרי שעברתי על המון סקירות ברשת, סרטוני youtube ומה לא, לא מצאתי את התשובה. העניין הוא שאני מעוניין לשדרג את המחשב שלי בקרוב למערכת מבוססת AMD X2 6000 (בגלל שזה מאפשר לי לשדרג למעבד מרובע ליבות חדש בעתיד) וכרטיס מסך HD4850. איך השילוב הזה, לנוכח הדרייבר האחרון ששיפר משמעותית את הביצועים ב-Crysis אמור להריץ את המשחק? תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 765 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.