כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
http://cgi.ebay.com/Leadtek-WinFast-PX6800GT-TDH-Geforce-6800GT-256MB-256-b_W0QQitemZ8722391468QQcategoryZ80187QQrdZ1QQcmdZViewItem כאמור, מכרתי WORLD OF WARCRAFT בקרוב ל1720 ש"ח, ועכשיו הכסף נמצא בPAYPAL, ואי אפשר למשוך אותו לבנקים בארץ - אז ככה שאני מאולץ להזמין משם משהו חשבתי לקנות את הכרטיס הזה משם נכנס בול לתקציב שלי, מה אתם אומרים ? ואת הGTO2 שלי אני ימכור פה בארץ וככה בעצם אני ישיג את הכסף... איך הכרטיס בהשוואה לGTO2 ?
-
- 14 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אוקי יש לי בעיה מאוד מוזרה... יש לי GF6800NU של לידטק... בהתחלה הכרטיס התחיל לעשות קולות כל פעם שגללתי למטה (כן הכרטיס עצמו...הקולות באים מהליבה...לא יודע לתאר אותם...מאין כאילו מכות חשמל קטנות) עכשיו שיחקתי HL2 וגם...כל פעם שהכרטיס היה צריך לרנדר משהו הכרטיס החל להשמיע צלילים כן בדקתי מליון פעם אם זה מהכרטיס ומאיפה בכרטיס זה בא וזה בא ממתחת להיטסינק...עכשיו זה לא יכול להיות מאוורר כי העלתי אותו למלא הכוח והוא לא עושה שום קולות הכרטיס מוציא תוצאה הגיונית לחלוטין ב3DMARK ככה שאני לא חושב שיש לו בעיה (אולי יש ואני סתם לא מודע...איך אפשר לבדוק עוד?) בכולופן...מישו מכיר ת'בעיה? מה ניתן לעשות? זה פשוט מציק נורא ואני משתדל לא לגלול אגב...זה קורה רק כשאני גולל למטה למעלה …
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי לפני שבועיים את הכרטיס הזה והתקנתי את דרייבר הכי חדש שמצאתי באתר של NVIDIA הגירסה שלו 81.85 הבעיה שכל כמה זמן אני מקבל מסך כחול שמפנה לNV4_DISP.DLL למישהו יש רעיון מה קורה נ.ב. (באטלפילד 2 לא מסכים לעלות)
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות בקרוב RADEON X800GTO2. עכשיו, באפשרותי לקנות ישירות מן החנות הספקית חומרת מחשב, אז שאלתי אותם אם יש להם את הכרטיס הזה, והם אמרו לי שעוד חודש יהיה להם כזה במלאי. ולשאלה המתבקשת, האם עוד חודש SAPPHIRE ימשיכו לייצר את הכרטיס הזה? אם זה הגיוני שכרטיס במהדורה מוגבלת יהיה לחנות רק בעוד חודש? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
משום מה מאז שהתקנתי משהו אחר וגם הסרתי אותו בקיצור .. לא עובד לי המדד FPS של ה OSD של ATI TRAY TOOL !!! אבל אני לא מבין למה !! הכל מכוון כמו שצריך הרי ! [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
לטלויזיה שלי נדפק הAV. אז למשל הממיר של YES מחובר רגיל אבל אני רואה דרך ערוץ אנלוגי. השאלה אם גם לכרטיס מסך יש אפשרות להצגה אנלוגית או שרק דיגיטלית?
-
- 3 תגובות
- 785 צפיות
-
-
הסבר נמק ו(אפשר אבל לא חובה)הבא דוגמאות חבר ביקש אותי לשאול לדעתכם המלומדת...
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
http://www.ixbt.com/video2/g70-7-d.shtml#p26
-
- 5 תגובות
- 807 צפיות
-
-
מטלבט מה לקנות יש לי 1900שח בערך 6800GS.6800GT.X800XL.GTO2.3D1. ואני הולך לאיבוד חייב כרטיס ומהר
-
- 9 תגובות
- 746 צפיות
-
-
הוא שווה היום 650 שקל ביד שניה? איך הוא עובד על משחקים חדשים בהגדרות סבירות עד גבוהות?
-
- 24 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בסביבות 1000 שקל (אפשר יותר). כדאי לי לקנות גם מעבד כפול ליבה, או שזה מיותר ?
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
-
למי שיש 2 מערכות הפעלה כמוני ויכול לבדוק את זה על ידי run:/regedit:/dxdiag יראה ויווכח שבווינדוס 98 פשוט הקוביה של הdirectx טסה לעומת windows xp ואין לי מושג למה זה וזה לא קשור לכרטיס מסך או למסך או לדרייבר אלא רק למערכת ההפעלה וזה מעצבן שאי אפשר לשחק משחקים בwindows xpולהנות מהם כמו שאפשר להנות מהם בווינדוס 98 .אם מישהו יודע על איזה Patch לXP או משהו אני אשמח אם הוא ישתף אותי בידע שלו כי אני עובר כל הזמן ממערכת הפעלה אחת לשניה ומשנה נתונים בביוס בשביל לשחק בווינדוס 98 ועובר מהרד דיסק 1 להרד דיסק 2, לכן הייתי מעדיף לפרמט את ההרד דיסק השני שלי עם ווינדוס 98 ולהתקין רק xp [אם יש איזה Patch או משהו לXP כמובן] .אשמח מאוד אם מישהו יודע על מה אני מדבר ומכיר פיתרון לכך כי ההבדלי…
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
ועוד שאלה ואני מצטער שהיא לא קשורה לפורום הזה. מישהו יודע למה GAMESPY ARCADE נסגר ואי אפשר לשחק שם דמקה יותר?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בדריבר של הכרטיס (7800 GTX ) כתוב טמפרטורה 54 ובאותו זמן כתוב בתוכנה של EVERST שהטמפרטורה היא 46 אז למה להאמין?!? ולמה יש הפרשים כאלה P: ?
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
אני מתלבט בין LG L193SA לבין Samsung 930 + ATP3 הקטע הוא שיש לי סט של עכבר ומקלדת (mx700) וביחד עם המסך של LG זה יראה ממש טוב - והוא גם טלוויזיה (לא ממש חשוב לי) מצד שני הsamsung הוא מסך מצויין וה ATP3 הם רמקולים מעולים אז מה לדעתכם עדיף? ???
-
- 5 תגובות
- 655 צפיות
-
-
מה יותר טוב Sapphire x800GT 256MB או Radeon x800 256MB
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המסך התחיל לשמיע רעשים מעצבנים כאלה,מין ציפצוף ארוך כזה שלא נפסק,זה קרוה לי בעיקר ברזולוציות מעל 1024-786 ,יש לי אותו קרוב לחצי שנה.......הוא כבר מת? :-\ לחכות עכשיו שבועיים לתיקון של היבואן? :'( הדגם הוא Samsung SyncMaster 793DynaFlat תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
מישהו יודע היכן ניתן להשיג היום 6800gt ל AGP מכל חברה בכל חנות מחפש בנרות , אודה למישהו אם הוא יודע תודה
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בינתיים הכרטיס היחיד שמצאתי בארץ הוא 6800gt של INOVISION השאלה אם הוא משתווה לכרטיס כמו albatron או club3d?
-
- 6 תגובות
- 629 צפיות
-
-
קראתי פה פוסטים שעוסקים בסוגי המסכים אך אני עדדין מתלבט קשות ויש כמה שאלות ללא תשובה בנתיים בלי הגבלת תקציב(בגבול הסביר כמובן) האם יש מסך LCD שמאפשר עבודה אופטימלית ואיכותית בכל רזולוציה שאבחר?? או שבכלל כולם מוגבלים לרזולוציה מיטבית אחת? בCRT כמובן אין בעיה להחליף(בעיקר למי שמעצב אתרים כך ניתן לבדוק ולעבוד בכל רזולוציה) אני מחפש מסך מקצועי כך או כך קיבלתי המלצה לCRT: VIEWSONIC P97F+SB ואני כנראה הולך עליו אבל אני מתבאס על המקום שהוא לוקח על השולחן לכן אם יש LCD לפי הדרישות הנ"ל אשמח להמלצה או CRT אחר -אגב הSB של viewsonic -סופר בהיר-שאלה למי שיש את המסך-זה שווה או סתם בהיר מידי לעניים? תודה gol נ.ב-המסך בשביל גרפיקה אנימציה משחקים וסרטים
-
- 6 תגובות
- 725 צפיות
-
-
זה לא מחשב למטרות משחקים!!! עבודה משרדית. ?RADEON 9550 256MB TV, DVI? SAPPHRE או ?GF FX5500 256MB, TV, DVI? GIGABYTE או ?RADEON X300 SE 128MB PCI-E, DVI , TV? ASUS אני רוצה כרטיס הכי פשוט וטוב שאפשר. תודה
-
- 7 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום המכובדים, אני מהנדס אלקטרוניקה וברצוני ללמוד מעט יותר על המבנה הפנימי של הכרטיסים הגרפיים. אני מחפש אתרים אשר אפשר ללמוד מהם את המושגים הבסיסיים בתורה. בברכת ביצועים עליכם, דני
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום חברים אחותי רוצה לקנות מסך דק תקציב עד 1000 ש"ח אם מישהו מכיר מסך כזה אז בבקשה....הדרישות הם 17 אינצ' ו-8 ms אם אפשר..תודה
-
- 4 תגובות
- 541 צפיות
-
-
יש לכרטיסים את הקירור כמו של LEADTEK ל-7800GTX EXTREME שלהם. http://www.monarchcomputer.com/Merchant2/merchant.mv?Screen=PROD&Store_Code=M&Product_Code=190348 http://www.monarchcomputer.com/Merchant2/merchant.mv?Screen=PROD&Store_Code=M&Product_Code=190492
-
- 4 תגובות
- 580 צפיות
-